+ All Categories
Home > Documents > Ia arata fum cu MAC Cosmetics

Ia arata fum cu MAC Cosmetics

Date post: 22-Jul-2015
Category:
Author: warlikechamber850
View: 65 times
Download: 1 times
Share this document with a friend
Embed Size (px)
of 3 /3
Ia arata fum cu MAC Cosmetics medianet_width = '600'; medianet_height = '120'; medianet_crid = '711758437'; Cine nu vrea sa arate superb in partid, dar pentru a face sa intamplat este nevoie de timp. Acum o zi, cu ochii fumurii deveni un ochi parte machiaj aspect clasic, deoarece nu ia prea mult timp pentru a decora ochi. Secretul popularitate aceasta tendinÈa este ca Azi, astazi ochii fumurii poate schimba faÈa dramatic, transformand-girl next-usa intr-o diva elegant. Cosmetice Mac va poate ajuta sa obÈineÈi un ochi de fum elegant cu mac aduce produse. Odata ce aÈi afla in aplicare a produselor cosmetice mac Èi tehnici de amestecare de mac alcatuiesc produse, tranziÈia va lua doar cateva minute. PuteÈi avea apoi ochii irezistibile aspect, chiar daca acestea nu sunt mari sau luminoase. Daca te gandeÈti ca -MAC cosmetics- ar fi costisitoare Èi aveÈi nevoie de cosmetice ieftine atunci nu va faceÈi griji cu privire la faptul ca la fel ca in lumea cosmetice, produse cosmetice MAC-le s-au dovedit acum ca un cosmetice ieftine cu cea mai buna calitate a MAC aduce Èi alte piele produse de ingrijire. Aici dovedind va paÈii cum puteÈi obÈine un aspect de fum uimitoare cu produse cosmetice MAC. Pasul 01:
Transcript
 • Ia arata fum cu MAC Cosmetics

  medianet_width = '600';

  medianet_height = '120';

  medianet_crid = '711758437';

  Cine nu vrea sa arate superb in partid, dar pentru a face sa intamplat este nevoie de timp. Acum o zi,cu ochii fumurii deveni un ochi parte machiaj aspect clasic, deoarece nu ia prea mult timp pentru adecora ochi. Secretul popularitate aceasta tendina este ca Azi, astazi ochii fumurii poate schimbafaa dramatic, transformand-girl next-usa intr-o diva elegant.

  Cosmetice Mac va poate ajuta sa obinei un ochi de fum elegant cu mac aduce produse. Odatace ai afla in aplicare a produselor cosmetice mac i tehnici de amestecare de mac alcatuiescproduse, tranziia va lua doar cateva minute. Putei avea apoi ochii irezistibile aspect, chiar dacaacestea nu sunt mari sau luminoase. Daca te gandeti ca -MAC cosmetics- ar fi costisitoare iavei nevoie de cosmetice ieftine atunci nu va facei griji cu privire la faptul ca la fel ca in lumeacosmetice, produse cosmetice MAC-le s-au dovedit acum ca un cosmetice ieftine cu cea mai bunacalitate a MAC aduce i alte piele produse de ingrijire.

  Aici dovedind va paii cum putei obine un aspect de fum uimitoare cu produse cosmeticeMAC.

  Pasul 01:

 • La prima, utilizat corector de la MAC-ulalcatuiesc colecia astfel umbra de ochiare ceva sa ramanem la. Ai nevoie doar deun pic utilizai degetul pentru a seamesteca peste tot capacul de ochi ipana la frunte.

  Pasul 02:

  Folosii un MAC se completeaza panacreion kohl la linia din jurul ochilor tot inlinia genelor. Fa-l mai gros pe partea de

  sus i mai subire sub ochi. Gros mergi mai dramatica va fi. Atunci o perie de linie (unghi saudirect) de la MAC aduce colectare i murdarie linia a crea look sufocant.

  Pasul 03:

  Cosmetice MAC oferim posibilitatea cea mai mare culoarea farduri de pleoape in MAC lor alcatuiesccolecia .Take o nuanta foarte lumina alba de umbra i perie pe sub fruntea ta, pe cel mai colulinterior al capacului ta, si se amesteca spre exterior la mijlocul capacul. Daca alegei o nuantamata de a evidenia vei obine un aspect mai natural, daca alegei un stralucitor sau culoarede evideniere sclipitoare va fi mai dramatic.

  Pasul http://cosmeticedsm.ro 04:

  Acesta este pasul in care utilizai mai intunecate culoarea de fard de ochi de la -MAC ta face boxactualizare. Daca avei de gand pentru complet ochiul tradiional de fum ar trebui sa utilizaiumbra neagra. Pentru o mai usoara sufocant, putei folosi un gri inchis. Folosind o perie MAC facepana cutelor sa se aplice umbra a cutelor naturala i de a folosi o inainte i inapoi micare ca untergator de parbriz. Folosii un pic foarte putin din umbra si construi. Putei adauga maimulte, e foarte greu sa ia culoarea departe.

  Cateva sfaturi:

  Cand a pune orice culoare in cutelor ta nu urmai cutelor tot drumul pana la punctul cel maiexterior. Acest lucru va da aspectul de sagging sau ochi Droopy. Daca luai un creion i a alergaspre punctul cel mai exterior al ochiului la varful cozii de eyebrow- dumneavoastra, care estepunctul din cutelor dumneavoastra in cazul in care te opreti.

  Pentru a va menine machiajul ochilor luminos in echilibru, incercai un fard de obraz puternici menine buzele palid cu o cerere de luciu de lumina.

  Nu machiajul ochilor intai daca avei de gand sa fie utilizand culori inchise. Acest lucru va reducenici un efort pentru a curaa fondul de ten i corector dupa aceea.

 • Caiva dintre noi ar putea crede ca in cazul in care produsele cosmetice de la MAC sunt furnizareade cea mai buna calitate a produselor cosmetice, atunci cum pot percepe cosmetice lor care ar puteaieftine compania de cosmetice! Raspunsul este: companiile ofertele mai ales in online, ei pot ioferind cosmetice MAC in magazinele lor ca produse cosmetice ieftine ca ei a lua unele comision decosmetice MAC companiei.

  Pentru mai multe informaii: http://www.wonderlandcosmetics.co.uk/


Recommended