Home >Education >Hair Care System – Tratamente pentru pƒr

Hair Care System – Tratamente pentru pƒr

Date post:09-Aug-2015
Category:
View:98 times
Download:1 times
Share this document with a friend
Transcript:
 1. 1. Visibly Younger Hair in 7 Days Nu Skin Hair Care Nu Skin
 2. 2. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Nu Skin Hair Care
 3. 3. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin tiai c? Sntatea prului influeneaz ct de nvrst artm. Indivizii cu un pr sntos par mai tineri. Sntatea prului poate fi redat ntr-o sptmn ndeprtnd pn la doi ani din vrsta perceptibil a unei persoane.
 4. 4. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Obiective Dup ce parcurgei acest curs, ar trebui s nelegei urmtoarele: Fiziologia de baz a prului Beneficiile de promovare a tinereii avute de linia de produse pentru ngrijirea prului Nu Skin Ingredientele cheie ale liniei de produse pentru ngrijirea prului Nu Skin . Recomandrile utilizrii liniei de produse pentru ngrijirea prului Nu Skin.
 5. 5. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Privire general asupra cursului
 6. 6. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Ce este prul? Prul este format din cheratin o protein fibroas dur. Aceasta este mai dur dect cheratina gsit n stratul epidermei pielii i mult mai durabil. Acestea nu se desprind, ci rmn mpreun, ceea ce face ca prul s poat crete lung. Cheratinele conin diferite nivele i configuraii de sulf, ceea ce i ofer prului forma. Prul drept are captul firului rotund. Prul ondulat are captul firului oval. Iar prul cre are captul firului plat.
 7. 7. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Firul prului Firul prului este format din: Mduva nivelul adnc Cortex nivelul de mijloc Cuticule nveliul exterior, ce reprezint subiectul stresului i al degradrii
 8. 8. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin nveliul de baz n mijlocul anumitor tipuri de pr se afl mduva, o mas de esut moale, ca buretele. Prul aspru are, de obicei, acest strat, n timp ce prul fin nu l are. Prezena sau absena mduvei nu are legtur cu modul n care se poart prul atunci cnd l splai, vopsii sau l ncreii, i astfel nu necesit prea mult importan.
 9. 9. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Cortexul nveliul de baz este nconjurat de cortex, ceea ce-i ofer prului caliti, precum elasticitatea i ondularea. Cortexul conine, de asemenea, granule ale melaninei pigmentului prului, produse atunci cnd prul crete n foliculul su. Granulele sunt de dou tipuri: granule fine, nchise la culoare; acestea tind s se poziioneze de regul n cortex; i granule deschise la culoare, ce au o form iregular i sunt, de obicei, mprtiate n cortex.
 10. 10. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Cuticule Partea exterioar a prului este reprezentat de cuticule. Cuticulele sunt responsabile pentru durabilitatea mecanic a fibrei prului. Fcute din celule plate ce se suprapun precum iglelor de pe acoperi, cuticulele protejeaz interiorul prului de posibile daune. Prul uman are n mod normal ntre ase i opt straturi de cuticule.
 11. 11. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Cuticule Prul strlucitor este un semn al sntii deoarece straturile cuticulelor sunt plate i reflect lumina. Atunci cnd solzii cuticulelor sunt plai acetia se suprapun exact, astfel straturile interioare fiind bine protejate de cldur, soare, clor, precum i alte daune provocate de expunerea la mediu. Atunci cnd prul este deteriorat, solzii se pot separa, ceea ce face ca prul s devin uscat. Deoarece solzii prului uscat nu protejeaz foarte bine cele dou straturi interioare, prul se poate rupe i i pierde strlucirea.
 12. 12. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Introducere
 13. 13. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Factorii care afecteaz mbtrnirea prului Prul este afectat de factori diveri, similar mbtrniri pielii. Acesta poate fi afectat de: Factori biologici Factori de mediu Factori mecanici
 14. 14. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Factorii biologici care afecteaz prul O dat cu vrsta, faza anagen (faza de cretere) a prului se scurteaz, reducnd lungimea maxim a prului. Adiional, producerea balsamului natural al prului (sebumul) scade. Astfel, prul devine mai uscat, pierzndu-i luciul i catifelarea, n timp ce-i mrete porozitatea. Acest lucru face ca prul s-i piard hidratarea, compromindu-i rezistena.
 15. 15. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Factorii de mediu care afecteaz prul Soarele i expunerea din mediu la clor, metale grele, nicotin i gaze degradeaz cuticulele prului, expunnd cortexul, ce se poate eroda i n cele din urm prul se rupe.
 16. 16. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Factorii mecanici care afecteaz prul Vopsirea, permanentul, aranjarea la cald i pieptnatul sau perierea agresiv distrug prul deoarece aceste tratamente compromit cuticulele. Astfel, prul este expus la distrugerea n profunzime.
 17. 17. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Daunele prului Cele mai multe lucruri pe care le facem pot altera structura cuticulelor i pot afecta sntatea prului. Prul rspunde la mediu i la istoria chimic i mecanic pe care o are. Daunele pot rezulta din: Udare Tundere i aranjare Tratamente Expunerea la razele UV Daune mecanice Cldur
 18. 18. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Prul tnr ntr-un studiu efectuat de ctre un productor, s-a demonstrat faptul c un pr nesntos le poate face pe femei s arate mai nvrst. S-a desfurat un test al capului din spate n care mai multor indivizi li s-au artat poze ale spatelui capului unor femei i li s-au dat cinci minute s rspund. Imaginile femeilor al cror pr era deteriorat i ars au fost asimilate ca fiind mai nvrst dect cele cu pr fin, strlucitorr.
 19. 19. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Testai-v cunotinele Ce este cortexul prului? nveliul de baz este nconjurat de cortex, ceea ce-i ofer prului calitile, precum elasticitatea i ondularea. Ce sunt cuticulele prului? Partea exterioar a prului este reprezentat de cuticule. Cuticulele sunt responsabile pentru durabilitatea mecanic a fibrei prului. Factorii biologici (o dat cu vrsta, faza anagen (faza de cretere) a prului se scurteaz, iar producerea balsamului natural al prului (sebumul) scade) Factorii de mediu (soarele i expunerea la mediu degradeaz cuticulele prului) Factorii mecanici (udarea, tunderea i aranjarea, tratamentele, daunele mecanice i cldura). Care sunt factorii care afecteaz aspectul prului?
 20. 20. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Nu Skin Hair Care
 21. 21. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Un pr vizibil mai tnr Rednd prului catifelarea i strlucirea, linia de produse pentru ngrijirea prului Nu Skin ofer prului aspectul tnr i beneficiile ce pot fi observate n mai puin de o sptmn.
 22. 22. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Nu Skin Hair Care Acest sistem avansat tiinific n trei pai red cortexului tria, repar firul de pr i cuticulele, rednd prului tria natural, mai mult strlucire i fcndu-l mai uor de manevrat. Corectai i prevenii daunele provocate de agresorii mecanici, de mediu i biologici dup doar o sptmn de utilizare pentru un pr cu un aspect vizibil mai tnr i mai sntos.
 23. 23. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin ntrete cortexul ncepei de la baz pentru un pr sntos, strlucitor. tiina a demonstrat c prul arat cu att mai tnr cu ct compoziia intern a cestuia este mai puternic. ampoanele Nu Skin ,special formulate ntresc cortexul fiecrui fir de pr n timp ce l cur. Moisturizing Shampoo destinat pentru a rsfa. Balancing Shampoo cur prul n fiecare zi fr a- l face lipsit de strlucire. Clarifying Shampoo redescoperii tria natural a prului.
 24. 24. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Repar firul de pr Ducei ngrijirea prului la un alt nivel cu balsamurile Nu Skin . Oferind catifelare fr a compromite strlucirea, aceste produse repar firul de pr, crend o suprafa fin ce reflect lumina mai bine i i ofer prului un aspect mai tnr. Rich Conditioner o oaz pentru prul despicat. Weightless Conditioner Cine spune c nu le putei avea pe toate? ReNu Hair Mask pstreaz strlucirea ntreaga sptmn.
 25. 25. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Protejeaz cuticulele Vei strluci cu adevrat atunci cnd v ncheiai regimul de ngrijire al prului cu produsele Nu Skin pentru aranjarea prului. Destinate pentru a oferi prului un aspect mai tnr, acestea protejeaz cuticulele mpotriva stresului mecanic, termal i provocat de mediul, n timp ce ntresc cuticulele pentru a reflecta lumina.
 26. 26. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Formulate pentru sinergie ampoanele Nu Skin sunt formulate pentru a funciona mpreun cu balsamurile din aceeai gam. Coninnd ingrediente ce asist n dispersarea siliciului, produsele noastre ofer un aspect mai fin i mai lucios prului.
 27. 27. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin ntrete cortexul
 28. 28. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Destinat pentru a rsfa Dac supranclzirea, tratarea peste msur i vopsirea v-au lsat prul subire i cu un aspect ters, atunci este timpul s ducei experiena splatului pe cap la un nou nivel cu Moisturizing Shampoo. Coninnd extract din bumbac nflorit, steroli naturali i unt de shea, acest ampon hrnitor ntrete cortexul prului, pentru ca prul despicat s fie umplut i radiant.
 29. 29. Nu Skin Hair Care Un pr vizibil mai tnr n doar 7 Zile Nu Skin Moisturizing Shampoo Ingrediente cheie Extract din bumbac nflorit ntinde cuticulele, protejeaz structura cheratinei i hidrateaz n mod natural cu apte oligozaharide active. Unt de Shea imi