Home >Documents >Ghid de internship

Ghid de internship

Date post:08-Mar-2016
Category:
View:215 times
Download:0 times
Share this document with a friend
Description:
Ghid de internship PrimaInvest
Transcript:
 • Ghid de internship la

 • Cine sunt consultanii?

  Oameni care descoper c trebuie s-i influeneze pe alii, sau s-i sftuiasc despre modaliti posibile de aciune pentru a-i mbunti eficacitatea n privina tuturor aspectelor activtii lor, fr s aib nici o autoritate formal asupra acestora sau prefernd s nu-i foloseasc autoritatea pe care o au.

 • De ce consultan?

  Serviciile de consultan specializat se impun n orice situaie n care un client i propune fie iniierea unei afaceri, fie dezvoltarea, modernizarea sau extinderea unei afaceri existente prin atragerea de fonduri, fie realizarea unor investiii financiare pe pieele reglementate.

  Consultana asigur nelegerea ct mai uoar i mai rapid a cerinelor standardelor internaionale, astfel nct s permit alinierea organizaiei la aceste cerine.

  Consultana este o activitate vital n proiectele de restructurare i modernizare a companiilor.

 • De ce consultan? Consultana poate fi vzut fie ca o metod de a oferi ajutor n

  cadrul unei activiti, fie ca un serviciu profesional.

  Consultana ajut organizaiile s rspund oricrei cerine venite din partea unui client, organism al statului sau organism independent.

  Consultana trebuie s duc la formarea n timp a unei culturi la nivelul organizaiilor referitoare la calitate, mediu, relaiile cu clienii, securitatea muncii, securitatea informaiilor.

  Consultana este o activitate care va avea o cretere tot mai mare n viitor, acest program oferind anse studenilor de a analiza opiunile de carier pentru viitor.

 • Cui i se adreseaz acest program de internship?

  studenilor din anii terminali ai facultilor cu prol economic;

  masteranzi ai facultilor cu prol

  economic;

  6neri antreprenori care doresc dezvoltarea unui

  start-up;

  6neri interesai de o carier n domeniul

  serviciilor profesioniste de consultan.

  Ace6a vor avea oportunitatea de a c6ga experiena n munca alturi de angajaii i colaboratorii Primainvest Consul6ng n diverse

  domenii economice

 • Teme propuse

  1. Fonduri de investiii 2. Management de

  proiect 3. Piee, concuren

  i preuri 4. Iniierea unei

  afacerii (Business Start-up)

  5. Business Planning 6. Etic n afaceri 7. Studii de

  fezabilitate si analize cost-beneficiu

 • Mod de desfurare n funcie de disciplina pentru care aplic, persoanele

  selectate pentru internship (participani) vor efectua stagii de practic pe parcursul unui trimestru. Astfel, vor avea ocazia s lucreze efectiv n departamentele responsabile, alturi de specialitii companiei, cteva ore pe sptmn, stabilite de comun acord ntre companie i participani.

  Participanii vor pune n practic cunotinele acumulate la coal i vor nva, practic, ce nseamn un loc de munc n domeniul consultanei i care sunt abilitile necesare unui bun consultant. De asemenea, vor putea participa la edinele de proiect organizate n cadrul companiei n care vor schimba preri cu ceilali colegi i specialiti implicai n diferite proiecte

 • Evaluarea La finele programului

  de internship, studenii vor fi evaluai de companie, pe baza unor criterii stabilite de companie. Pe baza acestor evaluri, vor putea primi recomandri de la companie pentru integrarea n cmpul muncii dup terminarea studiilor sau chiar pe parcursul acestora.

  n urma evalurii participantul va primi o adeverin care va certifica participarea la Programul de Internship organizat de Primainvest Consulting.

 • Evaluarea experienei de internship

  Participantul va completa la finele stagiului n formular de evaluare a experienei n cadrul programului de internship organizat de Primainvest Consulting.

 • Aplic azi! Trimite-ne un CV i o scrisoare de intenie la

  adresa :

  [email protected]

Click here to load reader

Reader Image
Embed Size (px)
Recommended