+ All Categories
Home > Documents > Eforie Nord-sud Vara 2016 (3)

Eforie Nord-sud Vara 2016 (3)

Date post: 08-Jul-2016
Category:
Upload: anonymous-7ff0nd9g
View: 46 times
Download: 0 times
Share this document with a friend
Description:
EFORIE NORD-SUD vara 2016 (3)
40
COMPLEX STEAUA DE MARE - H DELFINUL / MEDUZA *** - all inclusive Situata la 10 km sud de Constanta, intre mare si lacul Techirghiol, statiunea Eforie Nord imbina turismul recreativ cu cel balnear, fiind renumita in toata Europa pentru tratamentele cu factorii naturali existenti aici Complexul STEAUA DE MARE cu cele trei hoteluri , Delfinul 3***, Meduza 3*** si Steaua de Mare 2** are un element favorizant, ce consta in disponibilitatea instalatiilor de incalzire centrala a cladirilor, ceea ce face posibila extinderea activitatii turistice si balneare pe toata durata anului HOTEL DELFINUL *** / MEDUZA *** HOTEL: fiecare hotel dispune de 182 camere duble, 36 camere single si 13 apartamente, 2 lifturi, sala conferinte:150 locuri, dotata cu: camera de computere, instalatii pentru microfoane, perete pentru afisaj, videoproiector, videorecorder, traducere simultana, copiator, fax; restaurant capacitate de 400 locuri (350 interior+50 terasa), bar de zi capacitate 20 locuri, bar de zi etaj 14 terasa , parcare proprie gratuita in limita loc disponibile , piscina descoperita. Tratament: balnear - baza de tratament EFOSAN. Accesul este direct din incinta Complex Steaua de Mare, prin culoare de trecere interioare CAMERE: tv, minibar, climatizare centralizata, bai cu cabina de dus, baile din apartamente cu cada. ALTE SERVICII GRATUITE: parcare, internet , comunicare corespondenta, trezire la ora solicitata, comunicari mesaje telefonice, camera bagaje, pastrare valori, rezervari CFR , rezervari taxi. Dupa mai multe etape de renovare, COMPLEXUL STEAUA DE MARE, intra in anul 2016 cu un nou proiect la capitolul SPA & WELLNESS. Astfel ca in sezonul estival 2016 turistii complexului se vor putea bucura de 1400 m2 de SPA in care se va regasi singurul bazin Aquatonic din Romania cu luciu de apa de 400 m2. De asemenea complexul va dispune de salina, sala de fitness, sauna, solar si jacuzzi. AQVATONIC MED SPA Cel mai nou centru de relaxare si tratament de pe litoralul romanesc pune la dispozitie spatii special amenajate pentru o experienta unica. Centrul SPA cuprinde 7 zone create pentru relaxare si tratament: - Zona AQVATONIC - singurul bazin cu labirint Aqvatonic din Europa de Est ce incorporeaza 16 zone specifice de masaj acval si subacval cu temepraturi cuprinse intre 28 si 34 de grade.alveole dinamice adaptate pentru diferite inaltimi, cascade de apa si masaj cervical, gheizere, culoare de inot, paturi de masaj, spirale de jeturi, culoare de mers contra curent dar si o salina cu sare de Himalaya si salinizare THERASOL, o generoasa sauna finlandeza, alta cu infrarosii si o spatioasa baie de aburi.
Transcript

COMPLEX STEAUA DE MARE - H DELFINUL / MEDUZA *** - all inclusive

Situata la 10 km sud de Constanta, intre mare si lacul Techirghiol, statiunea Eforie Nord imbina turismul recreativ cu cel balnear, fiind renumita in toata Europa pentru tratamentele cu factorii naturali existenti aiciComplexul STEAUA DE MARE cu cele trei hoteluri , Delfinul 3***, Meduza 3*** si Steaua de Mare 2** are un element favorizant, ce consta in disponibilitatea instalatiilor de incalzire centrala a cladirilor, ceea ce face posibila extinderea activitatii turistice si balneare pe toata durata anuluiHOTEL DELFINUL *** / MEDUZA ***HOTEL: fiecare hotel dispune de 182 camere duble, 36 camere single si 13 apartamente, 2 lifturi, sala conferinte:150 locuri, dotata cu: camera de computere, instalatii pentru microfoane, perete pentru afisaj, videoproiector, videorecorder, traducere simultana, copiator, fax; restaurant capacitate de 400 locuri (350 interior+50 terasa), bar de zi capacitate 20 locuri, bar de zi etaj 14 terasa , parcare proprie gratuita in limita loc disponibile , piscina descoperita. Tratament: balnear - baza de tratament EFOSAN. Accesul este direct din incinta Complex Steaua de Mare, prin culoare de trecere interioareCAMERE: tv, minibar, climatizare centralizata, bai cu cabina de dus, baile din apartamente cu cada.ALTE SERVICII GRATUITE: parcare, internet , comunicare corespondenta, trezire la ora solicitata, comunicari mesaje telefonice, camera bagaje, pastrare valori, rezervari CFR , rezervari taxi.

Dupa mai multe etape de renovare, COMPLEXUL STEAUA DE MARE, intra in anul 2016 cu un nou proiect la capitolul SPA & WELLNESS.

Astfel ca in sezonul estival 2016 turistii complexului se vor putea bucura de 1400 m2 de SPA in care se va regasi singurul bazin Aquatonic din Romania cu luciu de apa de 400 m2. De asemenea complexul va dispune de salina, sala de fitness, sauna, solar si jacuzzi.

AQVATONIC MED SPACel mai nou centru de relaxare si tratament de pe litoralul romanesc pune la dispozitie spatii special amenajate pentru o experienta unica.Centrul SPA cuprinde 7 zone create pentru relaxare si tratament:- Zona AQVATONIC - singurul bazin cu labirint Aqvatonic din Europa de Est ce incorporeaza 16 zone specifice de masaj acval si subacval cu temepraturi cuprinse intre 28 si 34 de grade.alveole dinamice adaptate pentru diferite inaltimi, cascade de apa si masaj cervical, gheizere, culoare de inot, paturi de masaj, spirale de jeturi, culoare de mers contra curent dar si o salina cu sare de Himalaya si salinizare THERASOL, o generoasa sauna finlandeza, alta cu infrarosii si o spatioasa baie de aburi.- Zona SPORT - aparate de fintess gandite pentru intretinere si recuperare, biciclete eliptice, orizontale si verticale, benzi de alergat, prese si aparate multifunctionale de tip BioForce, zona de aerobic si activitati speciale si nu in ultimul rand aparatele clasice, cursuri colective de aerobic,stretching, step, spinning, pilates sau “personal training”.- Zona SPA - cabinete special amenajate pentru masaje/bai cu namol de Techirgiol, tratamente cosmetice, masaje subacvale si aromaterapii, tratamente galavnice sau hidro-colono-terapii, masaje specifice si toata gama de tratamente corporale.- Zona MED - cabinete special amenajate cu o capacitate de pana la 6 persoane simulta pentru  magnetoterapie, electroterapie, laserterapie, bai galvanice si aerosoli.- Zona FUN - separeu loc de joaca pentru copii mici, mese de biliard, air hockey, separeu dotat cu 5 simulatoare auto.- Zona BISTRO - zona de servire a mesei cu meniurile special create pentru a asigura organismului toata energia de care are nevoie. Sunt meniuri variate, ce contin preparate sanatoase pentru toate gusturile, gândite împreuna cu nutritionistii si bucatarii nostri, care au conceput si un meniu special pentru cei mici.

FACILITATI COPII - ALL INCLUSIVE, Perioada 20.06-07.09.2016

- 1 copil cu varsta intre 2 si 12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, fara a beneficia de pat suplimentar. Pentru pat suplimentar se achita 40% din c/v pachetului achizitionat de adult;

- Al 2–lea copil cu varsta intre 2 si 12 ani neimpliniti achita 65% din pachetul achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar sau in cazul in care nu doreste pat suplimentar achita 40% dintr-un loc in camera.

- 1 copil cu varsta cuprinsa intre 12 si 14 ani neimpliniti achita 75% din pahcetul achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar sau in cazul in care nu doreste pat suplimentar achita 60% dintr-un loc in camera.

- Al 2-lea copil cu varsta in 12 si 14 ani neimpliniti beneficiaza gratuit de cazare fara pat suplimentar si achita c/v mesei (120 RON/ zi/ all inclusive).Peste 14 ani se va considera adult.Pentru a beneficia de aceste facilitati se prezinta la receptie certificatul de nastere al copilului.

PACHETUL ALL INCLUSIVE contine: Cazare + mic dejun + pranz+cina. Toate mesele se vor servi in sistem bufet in restaurantele Delfinul si Meduza, fiecare cu o capacitate de 450 de locuri. Bauturile alcoolice/non-alcoolice se servesc in restaurant in timpul meselor: bauturi alcoolice: vin alb/rosu, bere (draft), racoritoare/sucuri – acidulate si neacidulate , cafea, ceai, apa plata, apa minerala. Vinul se serveste doar in timpul meselor in restaurant. Micul dejun se serveste intre orele 7:30-9:30 Pranzul va fi servit intre orele 12:30-15:00 Cina se serveste intre orele 19:00-21:00 Snack-uri intre orele 16.00 – 18.00 – acestea se vor servi la piscina in locuri special amenajate sub forma de mini-pizza, produse de patiserie. Bauturi la piscina intre orele 09-19:00 (apa, cafea, racoritoare) In lunile iulie si august accesul la piscina cu sezlong gratuit va fi numai pentru clientii care au achizitionat pachetul all inclusive. Sezlongurile se vor ocupa in ordinea sosirii si in limita disponibilitatii. In lunile mai, iunie pana in 20 si septembrie accesul la piscina va fi gratuit cu plata sezlongului si masa va fi meniu fix.

Entertainment : - Acces gratuit wi-fi in spatiile publice (receptie, restaurant,bar, Panorama Bar, Braserie,piscina) - Biciclete de inchiriat oferite gratuit pentru turistii complexului - Sah, table,remi,carti,billiard - Acces gratuit la toate locurile de joaca pentru copii : -3 locuri de joaca exterioare - “Casuta cu povesti” gradinita cu supraveghetor (numai in pachetul all inclusive) - “Magic Planet”, locul de joaca cu spectacole pentru copii oferite de doua-trei ori pe saptamana, jocuri interactive, dance party, karaoke, desene animate, play station si multe alte surprise (numai in pachetul all inclusive). 

TURISTII CARE AU OPTAT PENTRU SERVICIILE „ALL INCLUSIVE” AU OBLIGATIVITATEA DE A PURTA BRATARA PE CARE O VOR PRIMI LA CAZAREA IN HOTEL.

Camera dubla (AC,TV, MINIBAR)  Tarif RON / persoana / sejur 5 nopti

Dateintrare

20.0625.06 30.06

05,10.0715.07 20.07

20.0725,30.07

04,09.0814.08 19.08 24.08 29.08

Cazare+All inclusive 915 983 1000 1036 1045 1045 1018 1000 966

Camera dubla (AC,TV, MINIBAR)  Tarif RON / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare 20.06 26.06

02.0708,14.07 20.07

26.0701,07,13,19.

08 19.08 25.08 31.08Cazare+All inclusive 1098 1115 1200 1245 1254 1218 1200 1115

 

Vila CUBE **** / SELF CATERING

VILA: situata intr-o zona linistita rezidentiala a statiunii, la  500 m de malul marii si 200 m de centru , vis-a-vis de sanatoriul balnear “Grand” si la cativa pasi de restaurantul “Nunta Zamfirei” si este compusa din 4 vile de lux:Stone CUBE, Abstract CUBE, Red CUBE si White CUBE.CAMERE: Etaj: 2 dormitoare cu pat matrimonial si o baie dotata cu dus (cabina de sticla), uscator de par, mobilier de lux; Parter: living spatios cu canapea extensibila, chicineta dotata (inclusiv vesela si frigider mare cu congelator) cu loc de luat masa, baie dotata cu dus (cabina de sticla), uscator de par, mobilier de lux. Vilele beneficiaza de: aer conditionat, internet wireless, TV LCD in living si dormitoare, fier de calcat cu masa, seif; gratuit, la subsol:tenis de masa, joc fotbal, darts,parcare gratuita nepazit.Vilele beneficiaza de terase proprii generoase la parter si la etaj, dotate cu mese si scaune. De asemenea fiecare are acces individual la terase foarte generoase deasupra vilei, un loc de relaxare exceptional, inconjurat de pergole de lemn si dotat cu sezlonguri pentru plaja/relaxare. La dispozitia turistilor sunt 2 barbeque. ALTE OBSERVATII: fumatul este permis numai in spatiile exterioare (terase), in fiecare vila se pot caza maxim 6 persoane ( inclusiv copii), nu sunt acceptate animale de companie, servicii de masa: self catering sau bonuri valorice la restaurant Grand 3*, situat vis-a-vis de complex.

VILA CUBE 4* Vila/noapte01.06 - 23.06.2016 300,00 RON24.06 - 30.06.2016 400,00 RON01.07 - 07.07.2016 450,00 RON08.07 - 21.07.2016 500,00 RON22.07 - 18.08.2016 600,00 RON19.08 - 31.08.2016 500,00 RON01.09 - 11.09.2016 300,00 RON

Pentru sejururi mai mici de 3 nopti tarifele cresc cu 15% fata de oferta standard! 

COMPLEX BRAN, BRAD, BEGA ****

HOTEL: renovat 2010, 20 m de plaja, restaurant 600 locuri, bar, sala conferinte, centru SPA, piscina exterioara, 186 camere duble, 33 apartamente, 3 etaje, parcare cu plata. Nu se accepta animale de companie. CAMERE: pat matrimonial ( duble superior) sau twin, baie cu dus, mobilier nou, TV, minibar, AC, balcon doar la dublele superior , telefon, uscator par, seif, internet wireless; apartamente|: dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, balcon doar la apartamentele superior. COPII (in camera cu 2 adulti): 0 – 3 ani md gratuit, fara pat suplimentar, 3– 6,99 achita 50% din micul dejun; un copil 7 - 11,99 ani achita 50% din cazare cu mic dejun si are pat suplimentar, doi copii 7 – 11,99 ani achita fiecare 50% dintr-un loc, dar primesc un singur pat suplimentar, 12 – 17,99 ani achita 70% din cazare si mic dejun integral, cu pat suplimentar; 1 adult + 1 sau 2 copii 3-6.99 ani - fiecare copil beneficiaza de gratuitate la cazare, dar achita 50% din valoarea micului dejun (adultul achita camera in regim single).Facilitati copii in apartament:- 2 adulti + 1 sau 2 copii 3-11.99 ani - fiecare copil beneficiaza de cazare gratuita, dar achita 50% din valoarea micului dejun.- 3 adulti - al 3-lea adult beneficiaza de cazare gratuita, dar achita 100% din valoarea micului dejun.- 3 adulti + 1 copil 3-11.99 ani - al 3-lea adult beneficiaza de cazare gratuita, dar achita 100% din valoarea micului dejun, iar copilul achita 50% din valoarea micului dejun.MASA: restaurant propriu 4*: toate mesele in regim bufet suedez.

Camera dubla standard fara balcon (AC,TV, FRIGIDER)(MD= 35  lei/zi/pers; DP = 55 lei/zi/pers; PC= 110 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur  5 nopti

Dateintrare

01,06.06 16.06 21.06 26.06

1.076.07

11.0716.07

21,26,31.07 20.08 25.08 30.08

04.0909.09

11.0605,10,15.0

8

Cazare+MD35 424 480 484 489 604 679 738 690 679 526 424

Cazare+MD+DP55 699 755 759 764 879 954 1013 965 954 801 699Cazare+MD+PC11

0 974 1030 1034 1039 1154 1229 1288 1240 1229 1076 974

Camera dubla standard fara balcon (AC,TV, FRIGIDER)(MD= 35  lei/zi/pers; DP = 55 lei/zi/pers; PC= 110 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur  6 nopti

Dateintrare

01.0607.06 13.06 19.06 25.06 1.07 07.07 13.07 19.07

25,31.07

06,12.08 18.08 24.08 30.08 05.09

Cazare+MD35 509 542 578 587 725 754 814 861 885 850 814 610 509

Cazare+MD+DP55 839 872 908 917 1055 1084 1144 1191 1215 1180 1144 940 839

Cazare+MD+PC110 1169 1202 1238 1247 1385 1414 1474 1521 1545 1510 1474 1270 1169

Camera dubla superior cu balcon  (AC,TV, FRIGIDER)(MD= 35  lei/zi/pers; DP = 55 lei/zi/pers; PC= 110 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur  5 nopti

Dateintrare

01,06.06

11.06 16.06 21.06 26.061.076.07

11.0716.07

21,26,31.07

05,10,15.08 20.08 25.08 30.08

04.0909.09

Cazare+MD35 452 537 541 546 661 738 797 749 738 583 480

Cazare+MD+DP55 727 812 816 821 936 1013 1072 1024 1013 858 755Cazare+MD+PC11

0 1002 1087 1091 1096 1211 1288 1347 1299 1288 1133 1030

Camera dubla superior cu balcon  (AC,TV, FRIGIDER)(MD= 35  lei/zi/pers; DP = 55 lei/zi/pers; PC= 110 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur  6 nopti

Dateintrare

01.0607.06 13.06 19.06 25.06 1.07 07.07 13.07 19.07

25,31.07

06,12.08 18.08 24.08 30.08 05.09

Cazare+MD35 542 593 646 656 794 824 885 932 956 920 885 679 576

Cazare+MD+DP55 872 923 976 986 1124 1154 1215 1262 1286 1250 1215 1009 906

Cazare+MD+PC110 1202 1253 1306 1316 1454 1484 1545 1592 1616 1580 1545 1339 1236

Hotel MONDIAL ****

HOTEL: la 100 m de plaja; 3 etaje, 8 camere single, 21 camere duble si 30 camere triple. Terasa cu gradina, bar la receptie, piscina, internet cablu si wireless-gratuit, loc de joaca pentru copii, lift, parcare gratuita pazita.CAMERE: mobila din lemn masiv, mocheta, balcoane cu sau fara vedere la mare, minibar, AC, televizor LCD, telefon, baie,wireless, uscator de par.COPII: primul copil 0-5 – mic dejun gratuit, al doilea copil 0 – 5 ani achita 10 lei / zi mic dejun; 5-10 ani achita 50% din mic dejun; peste 10 ani achita micul dejun integral. Patul suplimentar (numai la camerele duble) se achita 50 % din tariful pentru adult. 2 copii 0 – 13.99 ani cazare gratuita si achita micul dejun conform varstei; copil 14 – 17.99 ani achita 50% din valorea unui loc de cazare si se asigura pat suplimentar; peste 18 ani achita un loc integral.Pentru copiii intre 0-3 ani se ofera gratuit patut pentru copil, la solicitarea turistilor si in limita stocului disponibil. MASA: restaurant propriu pentru mic dejun (bufet), pranz si cina in sistem a la carte.

Camera dubla (AC, TV, MINIBAR)                                               (MD= 20lei/pers/zi; DP 30 =30/pers/zi; DP 40 = 40lei/pers/zi; PC 60  = 60lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 5 nopti 

Dateintrare

09.0604.06 19.06

24,29.064,9,14.0

719.07

24,29.073,8,13.0

818.08 23.08 28.08 02.09

07.09

Cazare +MD 367 377 590 740 960 954 944 494 374Cazare +MD +DP

30537 551 767 919 1140 1133 1121 670 547

Cazare+MD  +DP 40

593 609 826 978 1200 1192 1180 729 604

Cazare +MD +PC 60

706 725 944 1098 1320 1312 1298 846 719

 

Camera tripla (AC, TV, MINIBAR)                                               (MD= 20lei/pers/zi; DP 30 =30/pers/zi; DP 40 = 40lei/pers/zi; PC 60  = 60lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 5 nopti  

Dateintrare

09.0614.06 19.06

24,29.064,9,14.0

719.07

24,29.073,8,13.0

818.08 23.08 28.08 02.09

07.09

Cazare +MD 424 435 649 824 1080 1073 1062 564 431Cazare +MD +DP

30594 609 826 1003 1260 1252 1239 740 604

Cazare+MD  +DP 40

650 667 885 1062 1320 1311 1298 799 661

Cazare +MD +PC 60

763 783 1003 1182 1440 1431 1416 916 776

 

Hotel EUROPA ****

HOTEL: 150 m de plaja, 11 etaje, gradina, restaurant, terasa, 2 baruri, piscina, baza tratament, parcare subterana si exterioara, teren de minigolf, kids club, sala conferinta, salon coafura si masaj, 80 duble matrimoniale, 80 duble twin, 40 camere connecting, 11 apartamente cu living, dormitor, baie si 10 camere club situate la etajul 11. Nu se accepta animale de companie. CAMERE: baie cu cada/dus, uscator par, minibar, tv, balcon cu vedere la mare, AC, seif, internet wi fi. COPII (in camera cu 2 adulti):  copiii intre 0-3 ani neimpliniti au gratuitate la cazare si masa; se acorda babycot in functie de disponibilitate. - copiii intre 3- 12 ani: pentru un copil gratuit in camera cu parintii fara pat suplimentar, se achita doar micul dejun; al doilea copil in camera standard se taxeaza cu 50% dintr-un loc in camera (cu mic dejun inclus), se asigura pat suplimentar. Copiii pana in 12 ani platesc 50% pentru suplimentul de demipensiune/ pensiune completa.- peste 12 ani se considera adult si achita 70% dintr-un loc.MASA: restaurantul hotelului 4*, mic dejun si cina bufet suedez, dejunul in sistem bufet sau variante meniu; demipensiunea reprezinta mic dejun si cina. Bauturile nu sunt incluse.

Camera dubla standard (TV,AC, MINIBAR)           Tarif EURO / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

05.0611.06 17.06 23.06 29.06 05.07 11.07 17.07 23.07

29.0704,10.08 16.08 22.08 28.08 03.09

Cazare + MD 217 237 267 290 310 329 331 359 407 387 290 242 238

Cazare+MD+DP 339 361 397 425 445 464 466 496 544 523 425 368 362

Cazare+MD+PC 434 457 498 531 551 570 573 604 652 631 531 467 459

MIRAGE MEDSPA HOTEL ****

HOTEL: 50 m de plaja, 3 etaje, 65 camere duble, 12 apartamente, restaurant, terasa, bar, parcare, lift, salon masaj / coafor, centrul de conferinta. In 2013 a fost inaugurat centrul de sanatate Mirage medspa. Cu o suprafata de 2700 mp dispusa pe 3 nivele, o capacitate de 300 de oaspeti pe zi, 40 de cabinete de tratament

individuale, sali de kinetoterapie si fitness moderne, sauna finlandeza, sauna umeda, fantana de gheata, dusuri ciclonice si o piscina cu apa sarata prevazuta cu jacuzzi, paturi de apa, cascade cervicale, masaje cu jet de aer, Mirage MedSPA se distinge in peisajul centrelor de sanatate de pe litoralul romanesc prin abordarea holistica a oaspetilor sai. Nu se accepta animale de companie.Accesul la piscina se va face contra cost: 60 ron pentru adulti (acces 2 ore la piscina) si 30 ron pentru copii acces in intervalul 12-13:30; se accepta copii cu varsta intre 4 si 12 ani.CAMERE: TV, AC, frigider, baie cu dus, uscator de par, sistem de inchidere electronica, halat de baie, papuci, balcon.COPII (in camera cu 2 adulti): primul copil 2 - 12 ani gratuit fara pat si achita 50% din micul dejun; pat suplimentar 50% dintr-un loc. Al doilea copil 2 – 12 ani achita 50% din micul dejun si obligatoriu pat suplimentar; al 3-lea adult in camera dubla sau apartament, achita 50% dintr-un loc, 100% din micul dejun, se asigura pat suplimentar.MASA: restaurant propriu, mic dejun bufet suedez, pranz si cina sistem fisa cont.

Pentru sejururile desfasurate integral in perioada 15.07-18.08.2016 (prima zi de sosire: 15.07.2016; ultima zi de plecare: 18.08.2016) este necesara efectuarea rezervarii conform uneia din variantele de mai jos:1. Serviciul de cazare + pensiune completa = Pachet minimsau2. Serviciul de cazare + pachet spa cel putin 6 zile = Pachet minim

Camera dubla (TV,MINIBAR,AC)(MD= 20 lei/pers/zi; DP 39 = 39 lei/pers/zi; PC 78 = 78 lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

7,13,19.05

25,31.05

06,12.06

18.24.06

30.06 06.07 12.07

18,24,30.07

05,11.08

17.08 23.08 29.08

04,10.09

16,22.09

Cazare+MD 518 431 466 489 759 702 489 466 431Cazare+MD+D

P 787 700 735 758 1028 971 758 735 700

Cazare+MD+PC 1056 969 1004 1027 1297 1470 1240 1027 1004 969

 

Hotel UNION ***

HOTEL: renovat 2013, 50 m de plaja; 3 etaje, 57 camere duble, 15 camere triple si 3 apartamente.Parcare gratuita in limita locurilor disponibile, restaurant, terasa, internet wi fi, sala conferinta 80 locuri, piscine renovate in 2014. CAMERE: aer conditionat , televizor, minibar, baie proprie, internet wireless, balcon. COPII: primul copil 0-5 – mic dejun gratuit, al doilea copil 0 – 5 ani achita 10 lei / zi mic dejun; 5-10 ani achita 50% din mic dejun; peste 10 ani achita micul dejun integral. Patul suplimentar (numai la camerele duble) se achita 50 % din tariful pentru adult. 2 copii 0 – 13.99 ani cazare gratuita si achita micul dejun conform varstei; 14 – 17.99 ani achita 50% din valorea unui loc. Peste 18 ani achita un loc integral.Pentru copiii intre 0-3 ani se ofera gratuit patut pentru copil, la solicitarea turistilor si in limita stocului disponibil. MASA: restaurant propriu, mic dejun bufet, pranz si cina sistem bonuri valorice – a la carte.

Camera dubla (TV,AC, MINIBAR)(MD = 20 lei/pers/zi; DP 30 = 30 lei/pers/zi; DP 40 = 40 lei/pers/zi; PC 60 = 60 lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

09.0615.06 21.06 27.06

03,09.07 15.07 21,27.072,8,14.08 20.08 26.08 01.09

07.09

Cazare +MD 407 504 874 885 900 888 655 414

Cazare +MD +DP 30

610 716 796 1097 1116 1101 867 621

Cazare+MD  +DP 40

678 787 867 1168 1188 1172 938 690

Cazare +MD +PC 60

814 929 1009 1310 1332 1314 1080 828

Camera tripla (TV AC, MINIBAR)(MD= 20 lei/pers/zi; DP 30 = 30 lei/pers/zi; DP 40 = 40 lei/pers/zi; PC 60 = 60 lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

9.0615.06 21.06

27.063,9.07 15.07

21,27.072,8,14.08 20.08 26.08 1,7.09

Cazare +MD 316 389 448 661 672 663 496 322Cazare

+MD+DP 30 519 601 660 873 888 876 708 529Cazare+MD+D

P 40 587 672 731 944 960 947 779 598Cazare

+MD+PC 60 723 814 873 1086 1104 1089 921 736 

Hotel FORTUNA ***

HOTEL: complet renovat in anul 2011, 147 camere duble si 12 apartamente, hotelul dispune de urmatoarele facilitati: loc de joaca exterior pentru copii, gradinita celor mici (in interiorul hotelului), Club Biliard, divertisment pentru copii, carucioare si patuturi gratuite pentru copii cu varstele intre 0-3ani, mini centru SPA (masaj, sauna), piscina pentru adulti si copii, sala de fitness, terasa amenajata in exteriorul hotelului, business corner, internet wireless in tot hotelul. CAMERE: mobilier nou, minibar, tv, sistem climatizare, baie cu dus, balcon, pardoseala gresie. Acces pe baza de cartela magnetica. Nu se accepta aimale de companie. COPII (in camera cu 2 adulti): maxim 2 copii -0-14 ani, cazare gratuita fara pat suplimentar; pentru pat suplimentar se achita 35% dintr-un loc; 14 – 15,99 ani achita 65% dintr-un loc cu pat suplimentar; peste 16 ani achita un loc integral.MASA: in sistem bonuri valorice. Restaurantele unde se poate servi masa sunt: Restaurant Donelli, Restaurant Grand, Restaurant Panoramic, Terasa Dana, Terasa Litoral. Pentru a beneficia de toate serviciile complexului turistii au obligativitatea sa poarte pe toate perioada sejurului bratara de identificare. NOU: - GRATUIT!! PISCINA PENTRU ADULTI SI COPII - Piscina pentru adulti si copii este cu acces gratuit pentru oaspetii hotelului! Accesul se face pe baza de bratari si se asigura prosoape. Sezlongurile sunt oferite in limita disponibilitatii. - GRATUIT!! Business Corner – serviciul este gratuit pentru oaspetii hotelului si este disponibil 24h/24h (laptopuri in limita disponibilitatii).

Camera dubla (TV,AC,MINIBAR)(MD = 14 lei/pers/zi; DP28= 28 lei/pers/zi; PC56= 56 lei/pers/zi)Tarif RON / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

01.0607.06 13.06 19.06 25.06 01.07 07.07 13.07 19.07

25,31.07

06,12.08

18.08 24.08 30.08 05.09

Cazare 254 263 332 425 460 489 595 601 605 600 481 324 259

Cazare+MD 349 358 430 524 559 588 694 701 706 700 580 421 356

Cazare+DP28 444 453 527 623 658 687 793 801 807 800 679 519 452

Cazare+PC56 634 643 723 821 856 885 991 1002 1008 1000 877 714 645

 

Hotel VERA ***

HOTEL: in centrul statiunii, la 2 minute de plaja, restaurant, 2 terase, bar de zi, parcare, piscina exterioara, loc de joaca pentru copii, primul corp al hotelului este construit si finisat in anul 2005, dispune de 32 camere duble si 4 apartamente, corpul B este finisat in anul 2011 avand un numar de 30 camere duble si 3 apartamente, iar in anul 2013 s-au finalizat lucrarile la corpul C avand 43 de camere duble si 5 apartamente . Toate cele trei corpuri ale hotelului, 105 camere duble si 12 apartamente se ridica la cele mai inalte standarde de confort si servicii. Hotelul dispune de sala de conferinta, 2 lifturi corpurile A si CCAMERE: tv, minibar, telefon, AC, baie cu cabina de dus, senzori de fum, pardoseala din gresie si granit, baie cu dus. COPII (in camera cu 2 adulti): 0-12 ani - gratuitate la cazare cu mic dejun inclus pentru maxim 2 copii (fara pat suplimentar). La solicitarea unui pat suplimentar se achita 50% din contravaloarea unui loc de cazare; 12 – 18 ani achita 50% din cazare si mic dejun integral. Al 3-lea adult achita 100% dintr-un loc de cazare (se asigura pat suplimentar)MASA: restaurant propriu, micul dejun in regim bufet, pranz si cina fisa cont. In restaurantul din corpul A masa se serveste a la carte iar in corpul C masa se serveste in regim de autoservire.

Camera dubla economic in corpul B (TV,AC, MINIBAR)(MD= 25 lei/pers/zi; DP 40 = 40 lei/pers/zi; PC 80 = 80 lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 5 nopti

Dateintrare 1.06 6,11.06

16.06 21.0626.06

1,6,11.07

16.0721,26,3

1.075,10,15.

0820.08 25.08 30.08 4.09

9,14.0919,24.0

9

Cazare + MD   339 398 428 481 525 438 384 378 305 288

Cazare+MD+DP40   565 634 664 717 765 675 620 610 535 518

Cazare+MD+PC80   791 870 900 953 1005 912 856 843 765 748

 Camera dubla in corpul A/B/C (TV,AC, MINIBAR) (MD= 25 lei/pers/zi; DP 40 = 40 lei/pers/zi; PC 80 = 80 lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 5 nopti

Dateintrare 1.06 6,11.06

16.06 21.0626.06

1,6,11.07

16.0721,26,3

1.075,10,15.

0820.08 25.08 30.08 4.09

9,14.0919,24.0

9

Cazare + MD 339 396 475 516 605 675 533 443 436 362 345

Cazare+MD+DP40 565 622 711 752 841 915 770 679 668 592 575

Cazare+MD+PC80 791 848 947 988 1077 1155 1007 915 901 822 805

 Camera dubla economic in corpul B (TV,AC, MINIBAR)(MD= 25 lei/pers/zi; DP 40 = 40 lei/pers/zi; PC 80 = 80 lei/pers/zi) Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare 31.05 6.06

12.06 18.0624,30.0

66,12.07

18.0724,30.0

75,11.08

17.08 23.08 29.08 04.0910.09

16,22.09

Cazare + MD   407 431 513 625 630 600 460 454 362 345

Cazare+MD+DP40   678 708 796 911 918 886 743 734 638 621

Cazare+MD+PC80   949 985 1079 1196 1206 1173 1026 1013 914 897

Camera dubla in corpul A/B/C (TV,AC, MINIBAR) (MD= 25 lei/pers/zi; DP 40 = 40 lei/pers/zi; PC 80 = 80 lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare 31.05 6.06

12.06 18.0624,30.0

66,12.07

18.0724,30.0

75,11.08

17.08 23.08 29.08 04.0910.09

16,22.09

Cazare + MD 407 475 506 620 803 810 761 531 524 431 414

Cazare+MD+DP40 678 746 783 903 1089 1098 1047 814 804 707 690

Cazare+MD+PC80 949 1017 1060 1186 1374 1386 1334 1097 1083 983 966 Hotel IBIZA ***

HOTEL: 300 m de plaja, finalizat in 2009; 36 camere duble, parcare proprie pentru 20 de masini, salon mic dejun, internet wireless, bar, seif la receptie. Nu se accepta animale de companie. CAMERE: baie proprie cu cabina / cada dus, uscator de par, TV, minibar, aer conditionat, balcon, internet wireless. COPII: (in camera cu 2 adulti): 0 - 12 ani gratuit fara pat, pentru al 2-lea copil se achita 50% din valoarea unui loc de cazare (include pat suplimentar), peste 12 ani achita 50% dintr-un loc cu pat suplimentar. MASA: mic dejun in salonul hotelului, pranzul si cina sub forma de bonuri valorice la Restaurant Doneli, Terasa Coralis, Restaurant Acapulco, Union situat la 50 de m.

Zile gratuite de vacantaPlatesti 5 nopti si stai 6 / platesti 6 si stai 7

Oferta valabila in perioada 01 - 30.06 / 21.08 – 30.09.2016 

Camera dubla (AC,TV,MINIBAR)(MD = 20 lei/pers/zi; DP40= 40 lei/pers/zi; PC60 = 60 lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

01,07,

13.0619,25.

06

01.07 07.07 13.07 19.07 25.07 31.07 06.0812.08 18.08 24.08 30.08

05,11.09

17,23.09

Cazare 305 487 510 557 610 637 667 673 620 566 419 345

Cazare+MD 441 626 649 696 751 779 809 815 762 708 558 483

Cazare+DP40 576 765 788 835 892 920 950 956 903 849 697 621

Cazare+PC60 712 905 928 975 1032 1062 1092 1098 1045 991 837 759

Camera dubla (AC,TV,MINIBAR)(MD = 20 lei/pers/zi; DP40= 40 lei/pers/zi; PC60 = 60 lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 7 nopti

Dateintrare

01,08.06

15,22.06

29.06 06.07 13.07 20.07 27.07 03.0810.08 17.08 24.08 31.08

07,14.09

21.09

Cazare 305 508 592 650 730 755 785 732 566 382 345

Cazare+MD 463 669 754 812 895 920 950 897 731 544 506

Cazare+DP40 621 830 917 975 1060 1085 1115 1062 896 705 667

Cazare+PC60 780 992 1079 1137 1224 1251 1281 1228 1062 867 828 

COMPLEX HOTELIER CLUB DUNAREA ***

HOTEL: fostul Complex Mara se intinde pe o suprafata de 20.000 mp avand 305 de camere ( 267 duble standard, 30 duble superior si 10 apartamente), dispuse in 10 cladiri P+1E/2E, restaurant cu terasa, parcare, loc de joaca copii, piscina in aer liber, bar la piscina, jacuzzi exterior, mini club pentru copii, sala conferinta, plaja privata. Divertisment copii: concursuri, spectacole, teatru de papusi, desen, face paiting. Divertisment adulti: muzica live, aqua gim, spectacole cu ansambluri folclorice traditionale. CAMERE: grup sanitar propriu cu cabina de dus, pardoseala din gresie, mobilier modern nou, geam termopan, TV, telefon, internet, AC, minibar, seif, uscator par.

COPII (in camera cu 2 adulti): 0 - 12 ani gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat; pat suplimentar 35% dintr-un loc; pentru copii cu varsta intre 12 si 18 ani se achita 50% din contravaloarea unui loc de cazare cu mic dejun si se acorda pat suplimentar; copiii cu varsta peste 18 ani se considera adulti si se achita 70% din contravaloarea unui loc de cazare;MASA: restaurant propriu 3*, mic dejun bufet suedez, pranz si cina in sistem fisa cont, autoservire. Pentru a beneficia de toate serviciile complexului turistii au obligativitatea sa poarte pe toate perioada sejurului bratara de identificare. Nu se accepta animale de companie. Pentru sejururile cumparate cu minim demipensiune turistii beneficiaza de sezlong gratuit pe plaja privata si transfer de la plaja la hotel.

 Camera dubla standard  (AC,TV, FRIGIDER)(MD= 20  lei/zi/pers; DP = 40 lei/zi/pers; PC= 80 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur  5 nopti

Dateintrare

1,6.0611,16.

06 21.06 26.06 1.07 6.07 11.07 16.07 21.0726.0731.07

5.0810.08 15.08 20.08 25.08 30.08

4.099.09

Cazare+MD20 356 398 426 426               472 440 358 356Cazare+MD20+

DP40 582 626 656 656 700 730 762 800 810     708 670 586 582Cazare+MD20+

PC80 808 854 886 886 930 960 1002 1040 1050 1050 996 944 900 814 808

Camera dubla standard  (AC,TV, FRIGIDER)(MD= 20  lei/zi/pers; DP = 40 lei/zi/pers; PC= 80 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur  6 nopti

Dateintrare

1,7.0613.06 19.06

25.061.07 7.07 13.07 19.07 25.07 31.07 6.08 12.08 18.08 24.08 30.08

5.0911.09

Cazare+MD20 427 455 511               572 532 430 427Cazare+MD20+

DP40 698 728 787 861 895 943 972       858 808 702 698Cazare+MD20+

PC80 970 1001 1063 1137 1177 1231 1260 1260 1260 1242 1144 1084 975 970

Camera dubla superior  (AC,TV, FRIGIDER)(MD= 20  lei/zi/pers; DP = 40 lei/zi/pers; PC= 80 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur  5 nopti

Dateintrare

1,6.0611,16.

06 21.06 26.06 1.07 6.07 11.07 16.07 21.0726.0731.07

5.0810.08 15.0820.08 25.08 30.08

4.099.09

Cazare+MD20 429 479 512 512               566 529 432 429Cazare+MD20+

DP40 655 707 742 742 794 828 864         802 759 660 655Cazare+MD20+

PC80 881 936 972 972 1024 1058 1104 1152 1164 1164 1099 1038 989 888 881

Camera dubla superior  (AC,TV, FRIGIDER)(MD= 20  lei/zi/pers; DP = 40 lei/zi/pers; PC= 80 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur  6 nopti

Dateintrare

1,7.0613.06 19.06

25.061.07 07.07 13.07 19.07

25.0731.07 6.08 12.08 18.08 24.08 30.08

5.0911.09

Cazare+MD20 515 548 614             686 639 518 515Cazare+MD20+

DP40 786 821 890 976 1015         972 915 791 786Cazare+MD20+

PC80 1058 1094 1166 1252 1297 1361 1397 1397 1375 1258 1191 1064 1058 

Pensiunea ROXANA ***

HOTEL: 150 m de plaja, 26 camere duble, 3 apartamente, restaurant (60 locuri), terasa, bar, gradina, parcare, loc de joaca copii. Nu se accepta animale de companie.

CAMERE: mobilier din lemn masiv, acces pe baza de card magnetic, baie cu cabina de dus, uscator par, frigider, TV, AC, telefon, internet, partial balcon. COPII (in camera cu 2 adulti): 0 - 12 ani gratuit fara pat; daca se doreste pat achita 35% din valoarea unui loc; 12-18 ani achita 50% din valoarea unui loc cu pat suplimentar; peste 18 ani achita 70% din valoarea unui loc cu pat suplimentar.MASA: restaurant propriu 3*, mic dejun bufet suedez, pranz si cina sistem bonuri valorice.  Camera dubla (TV, AC,MINIBAR)(MD = 20 lei/pers/zi; DP 40 = 40 lei/pers/zi; PC 80 = 80 lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

03,09.06

15.0621.06 27.06 03.07 09.07

15.07 21.0727.07

02,08.08

14.08 20.08 26.08 01.0907.09

  Cazare MD 407 472 496 513 602 672 684 630 568 496 414

Cazare+MD+DP

678 755 779 796 885 960 972 918 852 779 690

Cazare+MD+PC

949 1038 1062 1079 1168 1248 1260 1206 1136 1062 966

Hotel ASTORIA ***

HOTEL: 30 m de plaja, restaurant, terasa, bar, braserie, parcare, 2 sali de conferinte, loc de joaca pentru copii, internet wireless in lobby, 216 locuri in camere duble, triple si apartamente. Se accepta animale de companie 10 lei talie mica, 15 lei talie mijlocie, 20 lei talie mare. Hotelul dispune de paturi pentru bebelusi, se achita la receptie in limita disponibilului.CAMERE: AC, baie, balcon, TV, racitor, telefon, termopane.COPII (in camera cu 2 adulti): 2 copii 0 – 12 ani gratuit fara pat, peste 12 ani obligatoriu 50% dintr-un loc de cazare, cu pat suplimentar reprezentand taxa utilitati, masa se achita integral indiferent de varsta. MASA: micul dejun bufet se serveste in restaurantul hotelului, pranz si cina bonuri valorice, in una din urmatoarele locatii: restaurant Panoramic, restaurant Acapulco, terasa Lebada, terasa Dana, restaurant Doneli si restaurant El Stefanino.

Zile gratuite de vacantaPlatesti 5 nopti si stai 6 / platesti 6 si stai 7

Oferta valabila in perioada 01-18.07 si 01.09–30.09.2016

Camera dubla fara balcon (TV,AC, MINIBAR)(MD= 35 lei/pers/zi; DP70 = 70 lei/pers/zi; PC105 = 105 lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

1.067.06 13.06 19.06 25.06 1.07 7.07 13.07 19.07

25,31.07

6,12.08

18.08 24.08 30.08 5.09

Cazare 170 203 234 236 325 360 413 752 756 714 625 431 288

Cazare+MD 407 440 478 484 573 608 661 1003 1008 964 873 675 530

Cazare+DP70 645 678 723 732 821 856 909 1253 1260 1214 1121 918 771

Cazare+PC105 882 915 967 979 1068 1103 1156 1504 1512 1464 1368 1162 1013

 

Camera dubla cu balcon (TV,AC, MINIBAR)(MD= 35 lei/pers/zi; DP70 = 70 lei/pers/zi; PC105 = 105 lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

1.067.06 13.06 19.06 25.06 1.07 7.07 13.07 19.07

25,31.07

6,12.08

18.08 24.08 30.08 5.09

Cazare 226 243 263 266 384 407 443 788 792 750 661 488 345

Cazare+MD 463 480 507 514 632 655 691 1039 1044 1000 909 732 587

Cazare+DP70 701 718 752 762 880 903 939 1289 1296 1250 1157 975 828

Cazare+PC105 938 955 996 1009 1127 1150 1186 1540 1548 1500 1404 1219 1070

Hotel BELVEDERE **

HOTEL: renovat 2010, situat la 200 m de plaja, 50 m de gara si 50 m de lacul Techirghiol, 118 camere duble, 4 etaje, parcare, bar, terasa, seif la receptie.CAMERE: baie, balcon, tv, frigider, plase tantari, parchet nou de cires.COPII (in camera cu 2 adulti): 2 copii 0 – 12 ani gratuit fara pat, peste 12 ani obligatoriu 50% dintr-un loc de cazare, cu pat suplimentar reprezentand taxa utilitati.; masa se achita integral indiferent de varsta.MASA: micul dejun bufet se serveste in restaurantul hotelului, pranz si cina bonuri valorice, in una din urmatoarele locatii: terasa Lebada, terasa Dana, restaurant Doneli.

Zile gratuite de vacantaPlatesti 5 nopti si stai 6 / platesti 6 si stai 7

Oferta valabila in perioada 01-19.07 si 01.09–30.09.2016

Camera dubla (TV, FRIGIDER)                                                                                      (MD = 35 lei/pers/zi; DP70 = 70 lei/pers/zi; PC105 = 105 lei/pers/zi)                               Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare 15.06 21.06 27.06 3.07 9.07 15.07

21,27.07

2,8,14.08

20.08 26.08 1.097.09

Cazare 198 207 218 236 283 354 468 462 295 201

Cazare + MD 435 455 466 484 531 602 720 711 543 443

Cazare+DP70 673 703 714 732 779 850 972 959 791 684

Cazare+PC105 910 950 961 979 1026 1097 1224 1208 1038 926

Hotel VALUL MAGIC***

HOTEL: 100 m de plaja, renovat complet, 52 camere duble, 4 garsoniere si 2 apartamente. Se accepta animale de companie 10 lei talie mica, 15 lei talie mijlocie, 20 lei talie mare. CAMERE: tv, frigider, AC, balcon, mobilier si bai ultramoderne.COPII (in camera cu 2 adulti): 2 copii 0 – 12 ani gratuit fara pat, peste 12 ani obligatoriu 50% dintr-un loc de cazare, cu pat suplimentar reprezentand taxa utilitati.; masa se achita integral indiferent de varsta. MASA: mic dejun a la carte in restaurantul hotelului, pranz si cina bonuri valorice, in una din urmatoarele locatii: restaurant Panoramic, restaurant Acapulco, terasa Lebada, terasa Dana, restaurant Doneli si restaurant El Stefanino.

Zile gratuite de vacantaPlatesti 5 nopti si stai 6 / platesti 6 si stai 7

Oferta valabila in perioada 01 - 19.07 si 01.09 – 30.09.2016

Camera dubla (TV,AC, FRIGIDER)(MD = 35 lei/pers/zi; DP70 = 70 lei/pers/zi; PC105 = 105 lei/pers/zi)  Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

1.067.06 13.06 19.06 25.06 1.07 7.07 13.07 19.07

25,31.07

6,12.08

18.08 24.08 30.08 5.09

Cazare 170 209 236 236 325 363 420 684 684 590 472 360 259

Cazare + MD 407 452 484 484 573 612 672 936 936 840 720 604 501

Cazare+DP70 645 694 732 732 821 861 924 1188 1188 1090 968 847 742

Cazare+PC105 882 937 979 979 1068 1111 1176 1440 1440 1340 1215 1091 984

 Hotel FELIX***

HOTEL: situat in partea de sud a statiunii, 4 etaje, 279 camere duble, 20 de apartamente, complet renovat in 2008, restaurant, bar, terasa cu gradina de vara, spatiu de joaca pentru copii, sala de conferinte, parcare (contra cost), centrala termica proprie. Nu se accepta animale de companie. CAMERE: mobilier nou, baie proprie cu cabina de dus, TV, frigider, telefon, AC, internet wireless, mocheta. Apartamentele sunt formate din livig cu canapea si fotolii, dormitor cu pat matrimonial si baie proprie cu cada. Zona de dormit si cea de zi sunt conectate printr-o zona deschisa. COPII (in camera cu 2 adulti): primul copil 0 - 12 ani neimpliniti are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar si achita integral masa; pentru pat suplimentar va achita  50% dintr-un loc de cazare. Al doilea copil 0 - 12 ani neimpliniti achita obligatoriu pat suplimentar constand in 50% dintr-un loc de cazare, si achita masa integral. Copilul intre 12 - 18 ani achita obligatoriu 50% dintr-un loc de cazare cu pat suplimentar, masa fiind achitata integral, la fel ca orice persoana peste 18 ani cazata ca a treia persoana intr-o camera dubla. MASA: restaurant Perla Marii 3*; mesele se acorda  pe baza de bonuri valorice, in sistem a la carte.

Camera dubla fara balcon (AC,TV, MINIBAR)(MD= 25  lei/zi/pers; DP = 40 lei/zi/pers; PC= 80 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

1,7.0613.06 19.06 25.06

1.077.07 13.07 19.07

25.0731.07

6.0812.08 18.08 24.08 30.08

Cazare+MD+DP 780 803 814 850 920 1002 1008 1008 1000 873 800

Cazare+MD+PC 1051 1082 1097 1133 1203 1228 1296 1296 1286 1156 1078 Camera dubla cu balcon (AC,TV, MINIBAR)(MD= 25  lei/zi/pers; DP = 40 lei/zi/pers; PC= 80 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

1,7.0613.06 19.06 25.06

1.077.07 13.07 19.07

25.0731.07

6.0812.08 18.08 24.08 30.08

Cazare+MD+DP 814 836 850 885 956 1038 1044 1044 1035 909 835

Cazare+MD+PC 1085 1117 1133 1168 1239 1324 1332 1332 1321 1192 1113 

Zile gratuite de vacantaPlatesti 6 nopti si stai 7

Oferta valabila in perioada 01.06-01.07 si 26.08 – 30.09.2016

Camera dubla fara balcon (AC,TV, MINIBAR)(MD= 25  lei/zi/pers; DP = 40 lei/zi/pers; PC= 40 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur 7 nopti

Dateintrare

1.068.06 15.06 22.06 29.06 6.07 13.07 20.07

27.073,10.08 17.08 24.04 31.08

Cazare+MD+DP 853 859 891 979 991 1086 1173 1176 1168 1009 872Cazare+MD+DP

+PC 1169 1177 1221 1309 1321 1416 1508 1512 1502 1339 1195

Camera dubla cu balcon (AC,TV, MINIBAR)(MD= 25  lei/zi/pers; DP = 40 lei/zi/pers; PC= 40 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur 7 nopti

Dateintrare

1.068.06 15.06 22.06 29.06 6.07 13.07 20.07

27.073,10.08 17.08 24.04 31.08

Cazare+MD+DP 887 893 926 1021 1033 1127 1215 1218 1209 1050 906Cazare+MD+DP

+PC 1203 1211 1256 1351 1363 1457 1550 1554 1543 1380 1229 

Hotel RHODOS ***

HOTEL: complet renovat in 2009, 36 camere duble. Hotelul dispune de 2 sali de recreere pe fiecare etaj, parcare gratuita. CAMERE: TV LCD, telefon, minibar, aer conditionat, baie cu cabina dus, uscator de par, mobilier nou, mocheta in camere.COPII: in camera cu 2 adulti copii intre 0-12 ani, 1 copil - gratuit la cazare si nu beneficiaza de pat suplimentar si cel 2-lea copil achita 50% din tariful unui loc de cazare si se ofera pat suplimentar. Copiii intre 12-14 ani, achita pat suplimentar - 50% din tariful unui loc de cazare. Se accepta 1 singur pat suplimentar in camera dubla. Nu se accepta accesul animalelor de companie.SERVICII MASA:  bonuri valorice la restaurant Acapulco.

Zile gratuite de vacantaPlatesti 6 nopti si stai 7

Oferta valabila in perioada 01.06 - 07.07 si 22.08 – 19.09.2016

Camera dubla (AC,TV, FRIGIDER)(MD= 15  lei/zi/pers; DP = 50 lei/zi/pers; PC= 85 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur  7 nopti

Dateintrare

1.068.06 15.06 22.06 29.06 6.07 13.07 20.07 27.07 3.08

10.08 17.08 24.08 31.08 7.09

Cazare 305 364 389 478 637 808 880 882 882 805 531 347 311Cazare+MD

16 432 491 521 610 769 940 1014 1016 1016 938 663 476 440

Cazare +DP50 701 762 802 891 1050 1221 1299 1302 1302 1222 944 751 714

Cazare +PC85 977 1041 1091 1180 1339 1510 1592 1596 1596 1514 1233 1034 995

Hotel BELONA* **

HOTEL: chiar pe faleza statiunii Eforie Nord, la doar 20 de metrii de centru, dar si de plaja, cu o panorama superba catre mare. Complet renovat si modernizat in anul 2008, apoi clasificat de catre ANAT la categoria de 3 stele ***. Hotelul Belona dispune de 4 etaje, lift modern, restaurant principal,autoservire, bar, parcare, terasa, central a termica proprie, scari de acces, coridoare, rampa pentru persoanele cu handicap.CAMERE: de 67 de camere dupa cum urmeaza 9 camere duble cu pat matrimonial, 23 camere cu pat dublu, 25 camere cu doua paturi, baie cu cada si vedere partial la mare. 6 apartamente compuse din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada, fara balcon, fara vedere la mare. 4 garsoniere compuse dintr-o camera foarte mare, dotata cu pat matrimonial, canapea extensibila si doua fotolii, baie cu cada, balcon si vedere la mare. COPII(in camera cu 2 adulti): In camera cu 2 adulti: 0-12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar. Patul suplimentar este 50% din tariful unui loc; 0-5 ani – mic dejun gratuit;5-7 ani -   achita 15 lei /zi. Peste 7 ani  achita mic dejun integral.MASA: restaurant propriu, mic dejun bufet suedez, pranz si cina bon valoric.

Camera dubla (AC, TV, MINIBAR)(MD= 25  lei/zi/pers; DP = 50 lei/zi/pers; PC= 100 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur  6 nopti

Dateintrare

1,7.0613.06 19.06 25.06

1.077.07 13.07 19.07

25.0731.07

6. 0812.08 18.08 24.08 30.08

Cazare+MD+DP 949 977 991 1204 1310 1424 1428 1428 1422 1274 1183

Cazare +MD+PC 1288 1326 1345 1558 1664 1780 1785 1785 1778 1628 1531

 

Zile gratuite de vacantaPlatesti 6 nopti si stai 7

Oferta valabila in perioada 01.06 - 01.07 si 26.08 – 10.09.2016

Camera dubla (AC, TV, MINIBAR)(MD= 25  lei/zi/pers; DP = 50 lei/zi/pers; PC= 100 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur  7 nopti

Dateintrare

010608.06 15.06 22.06 29.06 06.07 13.07 20.07

27.0703,10.08 17.08 24.08 31.08

Cazare+MD+DP 1034 1041 1080 1333 1404 1546 1664 1666 1660 1475 1264

Cazare +MD+PC 1430 1439 1493 1746 1817 1959 2080 2083 2075 1888 1668

 

Hotel APOLLO ***

HOTEL: 300 m de plaja, 100 m de centrul statiunii, 50 m de baza de tratament Traian; 120 camere duble, restaurant a la carte cu specific national si international, piscina, sezlonguri gratuite, loc de joaca pentru copii, internet wireless in loby. Nu se accepta animale de companie. Pentru copiii intre 0 – 3 ani se ofera gratuit carucioare si patuturi in limita disponibilului CAMERE: AC, TV Lcd, racitor, bai modernizate cu cadita de dus, telefon, mocheta in camere si pe holuri. COPII (in camera cu 2 adulti): 0-6,99 ani cazare gratuita fara pat suplimentar, 7– 12 ani achita 9 lei/zi mic dejun, peste 12 ani achita 50% dintr-un loc de cazare si masa integral. MASA: restaurant propriu, mic dejun bufet, pranz si cina sistem bonuri valorice.

Camera dubla  (TV,AC, MINIBAR)                                               (MD18= 18 lei/persoana/zi; DP43 = 43 lei/persoana/zi; PC63 = 63 lei/persoana/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti                                                                                                         

Dateintrare

25.05

31.05

06.06

12.06

18.06

24.06

30.06

06.07

12.07

18.07

24,30.07

05,11.08

17.08

23.08

29.08

04.09

Cazare 176 199 203 223 270 290 349 385         430 315 234

Cazare+MD18 298 321 325 345 395 418 477 512 628 685 691 652 557 438 352

Cazare+DP43 468 490 495 514 568 595 654 689 805 864 871 831 734 613 524

Cazare+PC63 603 626 631 650 706 736 795 831 946 1007 1015 974 876 752 662 Hotel PETROLUL ***

HOTEL: situat in zona centrala a statiunii Eforie Nord, la 400 m distanta de plaja. 316 locuri clasificate la 3* (158 camere) - cazare in corp A si 22 locuri clasificate la 2* (11 camere). Nu se accepta animale de companie.CAMERE: Sunt dotate cu TV, frigider, AC, baie cu dus. Toate camerele dispun de balcon, o parte din camere au vedere spre mare.COPII (in camera cu 2 adulti): copil 0-5 ani cu 2 adulti in camera - gratuit la cazare cu mic dejun; copil 5-12 ani cu 2 adulti in camera - achita 10 lei/zi (fara pat suplimentar) si 50% din valoarea micului dejun si a pranzului. Copiii peste 12 ani sunt considerati adulti si achita ca atare. Pat suplimentar 25 lei/zi.MASA: in restaurantul hotelului care are o capacitate de 340 locuri, modernizat integral in 2010. In perioada 11.07-28.08 micul dejun se va servi in sistem bufet suedez, iar pranzul tot in sistem bufet suedez in perioada 23.07-23.08.2016.

Camera dubla 3* (TV,AC, FRIGIDER)  (MD = 25 lei/pers/zi; DP35 = 35 lei/pers/zi; PC70 = 70 lei/pers/zi)  Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

02,08.06

14.06 20.0626.0602.07 08.07 14.07 20.07

26.0701,07,13.0

8 19.08 25.08 31.08

06,12.09

18,24.09

Cazare                     246

Cazare+MD25 414 420                 421

Cazare+MD+DP35 656 665 667 765 864 936 1008 991 878 667 667

Cazare+MD+PC70 897 910 913 1014 1116 1188 1260 1239 1123 913 913

Hotel GRAND ***

HOTEL: situat langa Sanatoriul Grand, la 150 m de plaja, are 25 camere duble, 2 apartamente si 2 duplexuri. Dispune de restaurant cu terasa, sala de conferinte, sala fitness, sauna, jacuzzi, salon cosmetica, masaj, spa, piscina interioara, parcare gratuita.CAMERE: Accesul se face pe baza de cartela. Dispun de aer conditionat, minibar, TV cablu, internet wireless gratuit, baie cu cabina de dus cu hidromasaj, uscator par, mocheta, mobilier nou, 2 fotolii. Camerele de la etajul 1 si 2 au balcon. Apartamente: mobilier nou, acces pe baza de cartela, living cu canapea din piele extensibila, fotolii, TV cablu, minibar, aer conditionat, mocheta, baie cu cada cu hidromasaj, uscator par, bideu, dormitor cu pat matrimonial, TV cablu, mocheta.COPII (in camera cu 2 adulti): 0-10 ani gratuit cazare fara pat suplimentar, peste 10 ani achita 50% din cazare cu pat suplimentar. Masa se achita integral.MASA: dispune de un restaurant (cat. 3*) cu terasa cu capacitatea de 170 locuri. Micul dejun se serveste in variante de meniu, pranzul si cina in sistem de bonuri valorice.

Camera dubla (TV,AC, MINIBAR)(MD = 20 lei/pers/zi; DP 40 = 40 lei/pers/zi; PC 80 = 80 lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

03,09,15.0521,27.05

02,08.0614,20.06 26.06 02,08.07 14.07

20,26.0701,07,13,19.0

825.0

831.0

806,12.0

9

Cazare+MD 414 414 431 518 748 863 604 552 449Cazare+MD+DP4

0 690 690 707 794 1024 1139 880 828 725Cazare+MD+PC8

0 966 966 983 1070 1300 1415 1156 1104 1001

Vila PANORAMIC ***

HOTEL: situat pe faleza din statiunea Eforie Nord la 20 m de plaja, dispune de 9 camere duble si 6 camere matrimoniale. Dispune de restaurant propriu (capacitate de 80 de locuri), terasa, bar de zi, sezlonguri gratuite pe plaja proprie.CAMERE: AC, TV, minibar. Toate camerele au vedere la mare si terasa proprie.COPII (in camera cu 2 adulti): Copii intre 0-9 ani au gratuitate la cazare, 9-14 ani achita 50% din valoarea unui loc cu pat suplimentar, copii peste 14 ani platesc un loc intreg si primesc pat suplimentar. Maxim admis in camera este de doi adulti plus doi copii.MASA: restaurant propriu, mic dejun, pranz si cina in sistem bonuri valorice.

Camera dubla (TV,MINIBAR,AC )(DP50= 50 lei/pers/zi; PC80 = 80 lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 5 nopti

Date intrare01.0606.06

11.0616.06

21.0626.06

01.0706.07

11.07

16.07

21,26,31.07

05,10,15.08

20.08

25.08

30.08

04.09

09.09

Cazare+DP50 565 622 679 767 797 915 930 800 767 686 633 598

Cazare+PC80 735 791 856 944 974 1092 1110 977 944 861 805 771

Hotel CORAL ***

HOTEL: situat in centrul statiunii, construit in 2009, dispune de 49 camere din care 12 triple, 4 camere twin, 33 camere cu pat matrimonial, parcare pazita, lift, bar, terasa, nu dispune de restaurant propriu.CAMERE: baie cu cabina dus, tv, racitor, AC, mobilier ultra modern, balcon pentru toate camerele, exceptie cele de la parter.COPII (in camera cu 2 adulti): 0-14 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar, 14-18 achita 50% din tariful de cazare si beneficiaza de pat suplimentarm peste 18 ani achita locul integral si beneficiaza de pat suplimentar

Camera dubla  (TV,AC)(MD= 20 lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

02,0814.06 20.06

26.0602.07 08.07 14.07

20,26.07

01,07.08 13.08

19.0825.08 31.08 06.09

Cazare 293 323 469 528 577 587 543 499 327 293

Cazare+MD 431 461 607 666 715 725 681 637 465 431Camera tripla  (TV,AC)(MD= 20 lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare 02.06 08.06

14.0620.06 26.06

02.0708.07 14.07

20,26.07

01,7,13.08 19.08 25.08 31.08 06.09

Cazare 300 323 345 357 414 506 552 414 345 330 300

Cazare+MD 438 461 483 495 552 644 690 552 483 468 438

Hotel SMARALD ***

HOTEL: situat in zona Acapulco-Debarcader, pe faleza la aproximativ 80 m de mare. Inaugurat in anul 2008, are o capacitate de 60 locuri in 30 spatii de cazare. Hotelul Smarald pune la dispozitie 28 camere largi si spatioase (matrimoniale si twin), 2 apartamente de lux, parcare supravegheata prin camere video, internet wirelles gratuit, lobby-bar, receptie (salon primire), terasa, restaurant, bar restaurant, acces hotelier cu cartele magnetice, camere cu vedere la mare, terasa la etajul 4.CAMERE: TV, minibar, baie cu cabina de dus si uscator, AC, minibar. Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila si camera cu pat matrimonial, baie cu jacuzzi.COPII (in camera cu 2 adulti): In camera dubla se accepta doi adulti si un copil pana in 7 ani. In camera dubla twin se accepta 2 adulti si doi copii sau 3 adulti. Copilul pana in 7 ani are gratuitate la mic dejun.

Zile gratuite de vacantaPlatesti 4 nopti si stai 5

Oferta valabila in perioada 01.06-30.06.2016 

Camera dubla matrimoniala  (TV, AC, MINIBAR)(MD=20 lei/pers/zi)Tarif RON / persoana / sejur 5 nopti

Dateintrare

01,06.0611.06

16,21.0626.06

01.0706,11.07

16,21.0726,31.07

15,10.0815.08 20.08 25.08

Cazare+MD 310 350 500 624 624 549 500

Camera dubla twin (TV, AC, MINIBAR)(MD=20 lei/pers/zi)Tarif RON / persoana / sejur 5 nopti

Dateintrare

01,06.0611.06

16,21.0626.06

01.0706,11.07

16,21.0726,31.07

15,10.0815.08 20.08 25.08

Cazare+MD 350 390 549 674 674 599 549

Hotel SIRIUS ***

HOTEL: situat in centrul statiunii, la 100 m de plaja, structurat pe 3 etaje, 60 camere duble si 6 apartamente, parcare pazita in fata hotelului - 5 ron/zi, internet wireless in lobby.CAMERE: baie, TV, AC, frigider.COPII (in camera cu 2 adulti): 0 - 12 ani gratuit, fara pat suplimentar; 12 - 16 ani 50% dintr-un loc cu pat suplimentar.MASA: restaurant propriu, bonuri valorice. Se pot face rezervari pentru Nunta Zamfirei aprox 75 lei/persoana.

Camere dubla  (TV, MINIBAR, AC)(PC60 = 60 lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 7 nopti

Dateintrare

30.0506,13.06 20.06

27.0604.07 11.07

18,25.0701,08.08 15.08 22.08 29.08

05.0912.09

Cazare+PC60 805 988 991 1008 1134 1131 991 814 805

 

Hotel ANCA CLUB ***

HOTEL: Situat pe fasia litorala aflata intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra, la 100 m de plaja. Dispune de restaurant, terasa, bar de zi, piscina in aer liber cu bar, sezlonguri si umbrele, biliard, loc de joaca pentru copii, parcare in interiorul unitatii. Hotelul este format din corpul A si corpul B (43 duble si 2 single). Accesul cu animale este interzis.CAMERE: CORP A: TV, minibar, AC, baie cu dus cu cuva, telefon, seif, internet wireless, uscator par, camerele au vedere la lacul Techirghiol, acces cartela. CORP B: camerele de la etaj au balcoane, TV, minibar, AC, telefon, baie cu dus cu cuva, uscator par, vedere catre curtea interioara a complexului si catre lacul Belona.COPII (in camera cu 2 adulti): copii 0-11,99 ani (maxim 2 in camera) beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar si achita 50% din mic dejun; copil peste 12 ani - achita 50% dintr-un loc de cazare, cu pat suplimentar, si achita 100% micul dejun.MASA: restaurant propriu, mic dejun buffet suedez, restul meselor in sistem bonuri valorice.

Camera dubla (TV,AC, MINIBAR)(MD = 27 lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

02.06

08.06 14.06 30.06 26.06 02.07

08.0714.07 20.07

26.0701,07,13.08 19.08 25.08 31.08 06.09

12,18.0924.09

Cazare 407 463 510 540 673 779 862 900 587 584 442 397 380

Cazare+MD 590 646 700 731 864 970 1056 1094 779 775 629 583 566

Hotel ACAPULCO ***

HOTEL: este amplasat pe faleza statiunii, la cativa pasi de plaja. Hotelul a fost inagurat in anul 2004 si va sta la dispozitie cu servicii complete pe toata durata anului. Unitatea de cazare cuprinde 11 camere duble si 2 apartamente dotate cu aer conditionat, balcoane spatioase, frigider si TV. Datorita amplasarii hotelului, majoritatea camerelor beneficiaza de vedere frontala catre mare. Restaurantul Acapulco este un local modern cu specific international si dispune de mai multe saloane, fiind perfect pentru o cina intima sau o masa cu prietenii. In timpul sezonului estival puteti servi masa pe terasa restaurantului, admirand valurile marii. Pe langa facilitatile de masa si cazare, Hotelul Acapulco este renumit pentru clubul sau de noapte, aflat la nivelul inferior al complexului. Masa se serveste in sistem bonuri valorice in restaurant, autoservire Acapulco si terasa – autoservire Casa dintre Ape, situata pe plaja Belona.CAMERE: aer conditionat, balcon spatios, frigider, telefon, pardoseala cu mocheta bej. Apartamentele sunt compuse din dormitor pat matrimonial, living dotat cu o canapea extensibila, 2 bai, 2 balcoane si aer conditionat.COPII (in camera cu 2 adulti): primul copil 0-11 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, al 2-lea copil 0-11 ani, achita 50% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar; 1 copil mai mare de 11 ani sau al 3-lea adult in camera dubla, achita 50% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar.MASA: restaurant propriu, bonuri valorice.

Camera dubla cu vedere la mare (TV,AC, MINIBAR)Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

05,11.05

17,23.05 29.05

04,10.06

16,22.06 28.06 04.07 10.07

16,22,28.07

03,09.08 15.08 21.08 27.08

02.0908.09

Cazare+MD 518 542 566 679 792 822 972 912 900 844 566Cazare+MD+

DP55 898 926 955 1072 1188 1218 1368 1308 1296 1239 955Cazare+MD+P

C90 1139 1171 1203 1322 1440 1470 1620 1560 1548 1490 1203

Camera dubla cu vedere la statiune (TV,AC, MINIBAR)Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

05,11.05

17,23.05 29.05

04,10.06

16,22.06 28.06 04.07 10.07

16,22,28.07

03,09.08 15.08 21.08 27.08

02.0908.09

Cazare+MD 483 507 531 644 756 786 936 876 864 809 531Cazare+MD+

DP55 863 891 920 1037 1152 1182 1332 1272 1260 1204 920Cazare+MD+P

C90 1104 1136 1168 1287 1404 1434 1584 1524 1512 1455 1168

Hotel ALLEGRO ***

HOTEL: este situat in centrul statiunii, la 300 m de plaja. Acesta ofera parcare gratuita, internet wireless in receptia hotelului, loc de joaca pentru copii. Hotelul are o capacitate de 40 de locuri de cazare, dispuse in 14 camere duble, 2 camere triple si un apartament, foarte spatioase si persoanlizate, dotate cu baie proprie.CAMERE: dispun de baie proprie, televizor, aer conditionat, frigider.COPII (in camera cu 2 adulti): 0-7,99 ani - pentru un copil, gratuit fara pat suplimentar, 8-14 ani inclusiv - achita 50% din tariful de cazare, cu pat suplimentar, al doilea copil, indiferent de varsta, achita 50% din tariful de cazare, cu pat suplimentar.

Camera dubla  (TV,AC, FRIGIDER)                                               Tarif LEI / persoana / sejur 5 nopti                                                                                                         

Dateintrare

01,06.0611.06 16.06

21.0626.06 01.07 06.07 11.07 16.07 21.07

26,31.0705,10.08 15.08 20.08 25.08 30.08

Cazare 210 250 260 310 322 348 420 460 470 395 365 320 286 

Hotel CUPIDON **

HOTEL: la 350 m de mare si 100 m de Lacul Techirghiol. P + 3 nivele, 126 camere duble (jumatate din camere au balcon), centrala termica proprie, bar de zi cu terasa, parcare (contra cost), receptie moderna, internet wireless in camere, loc de joaca pentru copii. Nu se accepta animale de companie. CAMERE: pat matrimonial, baie cu dus, pardoseala din gresie, tamplarie PVC, plasa tantari, tv, frigider, internet wireless, balcon dotat cu mobilier, partial aer conditionat.COPII (in camera cu 2 adulti): 0-14 ani – gratuit la cazare, fara pat suplimentar; copil 14 - 18 ani achita 50% din tariful unui loc; peste 18 ani achita tariful integral. MASA: bonuri valorice valabile la restaurantele din zona: Panoramic, Donelli, Acapulco, Coralis, Lebada, Litoral.

Zile gratuite de vacantaPlatesti 5 nopti si stai 6

Oferta valabila in perioada 16.06 -14.07 si 24.08 – 31.08.2016

Camera dubla fara balcon (TV, minibar)(MD15= 15 lei/pers/zi;DP 35 = 35 lei/pers/zi; PC 55 = 55 lei/pers/zi) Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

04.0610.06

16.0622.06 28.06 04.07 10.07

16,22,28.07

03,09,15.08 21.08    27.08

Cazare 220 248 301 336 442 518 407 332

Cazare+MD 322 354 407 442 549 626 513 438

Cazare+DP35 457 496 549 584 691 770 655 579

Cazare+PC55 593 637 690 725 834 914 796 720

 

Camera dubla cu balcon (TV, minibar, AC)(MD15= 15 lei/pers/zi;DP 35 = 35 lei/pers/zi; PC 55 = 55 lei/pers/zi) Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

04.0610.06

16.0622.06 28.06 04.07 10.07

16,22,28.07

03,09,15.08 21.08 27.08

Cazare 268 289 342 378 492 569 457 382

Cazare+MD 370 395 448 484 599 677 563 488

Cazare+DP35 505 537 590 626 741 821 705 629

Cazare+PC55 641 678 731 767 884 965 846 770

 Hotel TRAIAN **

HOTEL: dispune de 10 apartamente, 8 camere triple si 228 duble, bar, restaurant, lift, piscine acoperita-apa termala, spatii joaca pentru copii, parcare, sala de conferinte si baza de tratament. Baza de tratament a Hotelului Traian are o suprafata de 2830 mp. Nu se accepta animale de companie.CAMERE: tv, frigider, AC, baie proprie. COPII (in camera cu 2 adulti): gratuitate la cazare pentru maxim 2 copii pana la varsta de 10 ani (fara pat suplimentar), micul dejun se achita obligatoriu 10 lei/zi. Patul suplimentar se achita 50% dintr-un loc de cazare; copii 10-16 ani achita 65% din valoarea unui loc (se acorda pat suplimentar) si 15 lei/pers/zi mic dejun; copii peste 16 ani achita 85% din valoare unui loc si 15 lei/pers/zi mic dejun, se primeste pat suplimentar.MASA: mic dejun meniu fix; pranz si cina regim fisa cont a la carte.

Camera dubla (TV,MINIBAR, AC)(MD = 15 lei/pers/zi; DP35= 35 lei/pers/zi; PC70 = 70 lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare 29.05

04.0610.06 16.06 22.06 28.06

04.07

10.07

16,22,28.07

03,09.0815.0

821.0

827.0

8

02,08.09

14.09

Cazare+MD 362 380 381 389 443 496 503 540 510 496 476 380Cazare+MD+DP35 604 622 624 637 691 744 754 792 762 744 723 622Cazare+MD+PC70 845 863 866 885 939 992 1006 1044 1014 992 970 863

Hotel OVICRIS **

HOTEL: este situat in apropiere de centrul statiunii si de gara Eforie Nord, la 5 minute de plaja. Hotelul va ofera cazare in 200 camere duble si 5 triple, toate avand baie proprie. Masa poate fi servita in restaurantul hotelului, care ofera mai multe variante de meniu pentru mic dejun, cina si pranz. Hotelul mai dispune de sala de conferinte, bar, terasa, loc de joaca pentru copii si o zona verde destinata relaxarii , internet wi-fi gratuit in lobby.CAMERE: grup sanitar propriu, dus cu cadita, TV, balcon, minibar, mocheta noua, mobilier nou.COPII (in camera cu 2 adulti): 0-12 ani cazare gratuita fara pat suplimentar, peste 12 ani achita 50% din tariful de cazare. Masa se achita integral.MASA: restaurant propriu, sistem bon valoric.

Camera dubla (TV, MINIBAR)(MD = 12 lei/pers/zi; DP 32= 32 lei/pers/zi; PC 47 = 47 lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

04.0610.06 16.06 22.06 28.06 04.07 10.07 16.07 22.07

28.07

03,09.08 

15.0821.08 27.08 02.09 08.09 14.09 20.09

Cazare 176 212 249 273 314 385 433 439 439 326 216 197 179 168 162Cazare+M

D257 294 334 358 399 470 518 525 525 411 301 280 262 251 245

Cazare+DP32

393 431 476 500 541 612 660 669 669 553 442 418 400 389 383

Cazare+PC47

495 533 582 606 647 718 767 777 777 659 547 521 503 492 486

Hotel VENUS / DIANA **

HOTEL: 30 m de plaja, 450 camere duble, restaurant, bar de zi. Nu se accepta animale de companie. CAMERE: paturi twin, tv, bai cu dus, balcon (partial), la cerere frigider in limita disponibilului. COPII (in camera cu 2 adulti): 0 – 3 ani gratuit, fara pat suplimentar, 3– 6,99 cazare gratuita fara pat suplimentar si achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult; un copil 7 - 11,99 ani achita 50% din pachetul achizitionat de adulti si are pat suplimentar, doi copii 7 – 11,99 ani achita fiecare 50% dintr-un loc, dar primesc un singur pat suplimentar, 12 – 17,99 ani achita 70% din cazare cu pat suplimentar si masa integral; 1 adult + 1 sau 2 copii 3-6.99 ani - fiecare copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa (adultul achita camera in regim single, 80% din dubla). Nu se valorifica camera single in perioada 21.07 – 20.08.2016.MASA: restaurant 2*, mic dejun meniu fix, pranz si cina sistem a la carte sau autoservire pe baza card / fisa cont client.Tarifele includ un acces gratuit la piscina complexului Bran, Brad, Bega pentru un sejur de minim 5 nopti.

Hotel VENUS

Camera dubla fara balcon  (TV,)(MD= 20  lei/zi/pers; DP = 27 lei/zi/pers; PC= 54 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur  5 nopti

Dateintrare

1,6.0611.06 16.06 21.06 26.06

1.076.07

11.0716.07

21,26.07

31.075,10.0815.08 20.08 25.08 30.08

4.099.09

Cazare+MD 20 260 283 285 288 305 336 360 360 322 313 281 260Cazare+MD20+D 395 418 420 423 440 471 495 495 457 448 416 395

P27Cazare+MD20+P

C54 530 553 555 558 575 606 630 630 592 583 551 530 Camera fara balcon  (TV)(MD= 20  lei/zi/pers; DP = 27 lei/zi/pers; PC= 54 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur  6 nopti

Dateintrare

1.067.06 13.06 19.06 25.06 1.07 7.07 13.07 19.07

25.0731.07

6.0812.08 18.08 24.08 30.08 5.09

Cazare+MD20 312 325 340 345 366 378 404 422 432 432 404 375 333 312Cazare+MD20+

DP27 474 487 502 507 528 540 566 584 594 594 566 537 495 474Cazare+MD20+

PC54 636 649 664 669 690 702 728 746 756 756 728 699 657 636

Camera dubla cu balcon  (TV)(MD= 20  lei/zi/pers; DP = 27 lei/zi/pers; PC= 54 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur  5 nopti

Dateintrare

1,6.0611.06 16.06 21.06 26.06

1.076.07

11.0716.07

21.26.07

31.075,10.0815.08 20.08 25.08 30.08

4.099.09

Cazare+MD 20 288 311 313 316 334 366 389 389 352 342 310 288Cazare+MD20+

DP27 423 446 448 451 469 501 524 524 487 477 445 423Cazare+MD20+

PC54 558 581 583 586 604 636 659 659 622 612 580 558 Camera dubla cu balcon  (TV)(MD= 20  lei/zi/pers; DP = 27 lei/zi/pers; PC= 54 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur  6 nopti

Dateintrare

1.067.06 13.06 19.06 25.06 1.07 7.07 13.07 19.07

25.0731.07

6.0812.08 18.08 24.08 30.08 5.09

Cazare+MD20 346 359 374 380 400 413 439 458 467 467 439 411 367 346Cazare+MD20+

DP27 508 521 536 542 562 575 601 620 629 629 601 573 529 508Cazare+MD20+

PC54 670 683 698 704 724 737 763 782 791 791 763 735 691 670 

Hotel DIANA

Camera dubla fara balcon  (TV)(MD= 20  lei/zi/pers; DP = 27 lei/zi/pers; PC= 54 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur  6 nopti

Dateintrare 7.06 13.06 19.06 25.06 1.07 7.07 13.07 19.07

25.0731.07

6.0812.08 18.08 24.08 30.08 5.09

Cazare 197 210 224 228 248 260 283 302 312 312 283 255 216 197 Cazare+MD

20 317 330 344 348 368 380 403 422 432 432 403 375 336 317Cazare+

DP27 359 372 386 390 410 422 445 464 474 474 445 417 378 359Cazare+

PC54 521 534 548 552 572 584 607 626 636 636 607 579 540 521

Camera dubla fara balcon  (TV)(MD= 20  lei/zi/pers; DP = 27 lei/zi/pers; PC= 54 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur  7 nopti

Dateintrare

7.068.06 15.06 22.06 29.06 6.07 13.07 20.07

27.073,10.08 17.08 24.08 31.08 7.09

Cazare 229 257 264 283 301 330 359 363 335 297 239 229

 Cazare+MD20 369 397 404 423 441 470 499 503 475 437 379 369

Cazare+ DP 27 418 446 453 472 490 519 548 552 524 486 428 418

Cazare+ PC 54 607 635 642 661 679 708 737 741 713 675 617 607

 Camera dubla cu balcon  (TV)(MD= 20  lei/zi/pers; DP = 27 lei/zi/pers; PC= 54 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur  6 nopti

Dateintrare

1.067.06 13.06 19.06 25.06 1.07 7.07 13.07 19.07

25.0731.07

6.0812.08 18.08 24.08 30.08 5.09

Cazare 210 224 238 242 262 274 297 316 326 326 297 269 230 210 Cazare+MD

20 330 344 358 362 382 394 417 436 446 446 417 389 350 330Cazare+

DP27 372 386 400 404 424 436 459 478 488 488 459 431 392 372Cazare+

PC54 534 548 562 566 586 598 621 640 650 650 621 593 554 534 Camera dubla cu balcon  (TV)(MD= 20  lei/zi/pers; DP = 27 lei/zi/pers; PC= 54 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur  7 nopti

Dateintrare

1.068.06 15.06 22.06 29.06 6.07 13.07 20.07

27.073,10.08 17.08 24.08 31.08 7.09

Cazare 245 272 280 299 318 347 375 380 352 314 255 245 Cazare+MD

20 385 412 420 439 458 487 515 520 492 454 395 385Cazare+ DP

27 434 461 469 488 507 536 564 569 541 503 444 434Cazare+ PC

54 623 650 658 677 696 725 753 758 730 692 633 623 

Hotel MINERVA **

HOTEL: este amplasat pe faleza statiunii, in zona de nord, la 30 m de plaja. 116 camere single si duble, dispuse pe trei etaje, Restaurant, camera pentru bagaje, cutie de valori la receptie, parcare.CAMERE: Baie proprie cu dus, televizor, pardoseala acoperita de covor. O parte dintre camerele hotelului sunt prevazute si cu balcon. Se pot inchiria frigidere de la receptia hotelului.COPII (in camera cu 2 adulti): 0-12 ani gratuit, fara pat suplimentar, un copil 12-18 ani cu pat suplimentar achita 50% din valoarea unui loc.MASA: in cadrul restaurantului unitatii sau in restaurantele Venus, Union, Vraja Marii, Perla Marii si Bran - Brad - Bega, in sistem de bonuri valorice

Camera dubla  (TV)                                               (MD20= 20 lei/persoana/zi; DP50 = 50 lei/persoana/zi; PC80 = 80 lei/persoana/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti                                                                                                         

Dateintrare

01,07,13.0619,25.06

01.0707.07 13.07

19,25,31.0706,12.08 18.08 24.08 30.08 05.09

Cazare 219 269 297 326 297 269 236 219

Cazare+MD20 361 411 439 468 439 411 378 361

Cazare+DP50 573 623 651 680 651 623 590 573

Cazare+PC80 785 835 863 892 863 835 802 785

Hotel HEFAISTOS **

HOTEL: situat in centrul statiunii, la aprox. 600 m distanta de plaja, restaurant, bar de zi si terasa, sala de conferinte, parcare cu plata (8 lei/zi/autoturism), internet wi-fi gratuit.

CAMERE: TV, frigider, AC (doar la camerele modernizate), parchet, mobilier, faianta si obiecte sanitare noi, balcon. Se pot efectua tratamente la Clinica Grand din Eforie Nord (pachet min. 5 zile).COPII (in camera cu 2 adulti): un copil cu varsta 0-12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar; 2 copii cu varsta 0-12 ani, unul are gratuitate, celalalt achita 50% din tariful de adult si are pat suplimentar.MASA: in cadrul restaurantului propriu, in sistem fisa cont.

Camera  dubla  standard  (TV, MINIBAR)                                              (MD = 15 lei/pers/zi; DP = 30 lei/pers/zi;  PC = 60 lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti  

Dateintrare

03,9.0615.06 21.06 27.06

3.079.07 15.07

21,27.07

2,8,14.08 20.08 26.08

01.0907.09 13.09

Cazare 251 262 295 361 496 504 385 361 255 221

Cazare+MD 353 368 401 467 602 612 492 467 359 323Cazare+MD+D

P30 454 474 507 573 708 720 598 573 462 426Cazare+MD+P

C60 658 687 720 786 921 936 811 786 669 630

Camera dubla  modernizata (AC, TV, MINIBAR)                                              (MD = 15 lei/pers/zi; DP = 30 lei/pers/zi;  PC = 60 lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti  

Dateintrare

03,9.0615.06 21.06 27.06

3.079.07 15.07

21,27.07

2,8,14.08 20.08 26.08

01.0907.09 13.09

Cazare 332 347 413 545 779 792 586 545 338 294

Cazare+MD 434 453 519 651 885 900 693 651 442 396Cazare+MD+D

P30 535 559 625 757 991 1008 799 757 545 499Cazare+MD+P

C60 739 772 838 970 1204 1224 1012 970 752 703

Hotel VRAJA MARII **

HOTEL: situat chiar pe plaja Belona, in sudul statiunii, 30 camere duble, parcare proprieCAMERE: paturi twin, baie cu dus, tv, minibar, balcon.COPII (in camera cu 2 adulti): 0 – 3 ani gratuit, fara pat suplimentar, 3– 6,99 cazare gratuita fara pat suplimentar si achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult; un copil 7 - 11,99 ani achita 50% din pachetul achizitionat de adulti si are pat suplimentar, doi copii 7 – 11,99 ani achita fiecare 50% dintr-un loc, dar primesc un singur pat suplimentar, 12 – 17,99 ani achita 70% din cazare cu pat suplimentar si masa integral; 1 adult + 1 sau 2 copii 3-6.99 ani - fiecare copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa (adultul achita camera in regim single, 80% din dubla). Nu se valorifica camera single in perioada 21.07 – 20.08.2016.MASA: restaurant 2*, mic dejun meniu fix, pranz si cina sistem a la carte sau autoservire pe baza card / fisa cont client.Tarifele includ un acces gratuit la piscina complexului Bran, Brad, Bega pentru un sejur de minim 5 nopti.

Camera dubla (TV, FRIGIDER)(MD= 20  lei/zi/pers; DP = 27 lei/zi/pers; PC= 54 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur  6 nopti

Dateintrare 7.06 13.06 19.06 25.06 1.07 7.07 13.07 19.07

25.0731.07

6.0812.08 18.08 24.08 30.08 5.09

Cazare 278 288 299 304 414 429 460 493 510 510 467 425 327 278

Cazare+MD20 414 424 435 442 552 568 602 635 652 652 609 567 465 414

Cazare+DP27 440 450 461 466 576 591 622 655 672 672 629 587 489 440

Cazare+PC54 602 612 623 628 738 753 784 817 834 834 791 749 651 602

Hotel MIGADOR ***

HOTEL: situat la 50 m de plaja, 16 camere duble 1 apartament si o garsoniera repartizate pe 3 etaje, restaurant cu terasa, ba. Nu se accepta animale de companie. CAMERE: mobilier nou, grup sanitar, TV, AC, minibar, balcon, telefon, internet wireless gratuit. COPII (in camera cu 2 adulti): 0 - 7 ani gratuit fara pat suplimentar, un copil 7 - 11,99 ani achita 40 lei/zi patul suplimentar. MASA: restaurant propriu 3*, mic dejun bufet, pranz si cina in sistem bonuri valorice.

 Camera dubla (TV, AC, MINIBAR)(MD=20 lei/pers/zi; DP40=40 lei/pers/zi;PC60=60 lei/pers/zi)Tarif RON / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

01,07.0613.06 19.06

25.0601,07.07 13.07 19.07

25,31.0706,12.08 18.08 24.08 30.08 05.09

Cazare 407 490 531 655 788 792 662 531 384 311

Cazare+MD 543 630 673 797 931 936 805 673 523 449Cazare+DP4

0 678 769 814 938 1074 1080 948 814 662 587Cazare+DP6

0 814 909 956 1080 1218 1224 1090 956 802 725 

Hotel SPLENDID ***

HOTEL: este situat pe faleza Marii Negre din Eforie Sud, la o distanta de numai 50 metri de mare. Hotelul a fost construit in anul 2006 si dispune de spatii de cazare amenajate modern.CAMERE: Toate camerele sunt prevazute cu aer conditionat, televizor, minibar, bai cu cada, balcon, telefon.Camerele duble superioare sunt dotate cu canapea extensibila.COPII (in camera cu 2 adulti): 0-7 ani (maxim 2 copii) beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Daca se solicita pat suplimentar se achita 40% din valoarea unui loc; 7-12 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar; peste 12 ani se achita un loc integral; 7-12 ani in camerele duble superioare si apartamente achita 40% din valoarea unui loc; al 3-lea adult in camerele duble superioare si apartamente achita 50% din valoarea unui loc.

Tarif  ron / camera/ noaptePerioada sejur

Tip camera Camera dubla Camera dubla superioara Apartament

29.04 – 15.06 100 120 150

16.06 – 30.06 110 130 160

01.07 – 14.07 140 160 200

15.07 – 15.08 200 220 260

16.08 – 31.08 160 180 220

01.09 – 20.09 110 130 160

Hotel MIGADOR ***

HOTEL: situat la 50 m de plaja, 16 camere duble 1 apartament si o garsoniera repartizate pe 3 etaje, restaurant cu terasa, bar, parcare gratuita, sala conferinte, internet. Nu se accepta animale de companie.CAMERE: mobilier nou, grup sanitar, TV, AC, minibar, balcon, telefon, internet wireless gratuit.

COPII (in camera cu 2 adulti): copii 0 -7 ani gratuit fara pat suplimentar; copii 7-14 ani achita 50 lei/zi patul suplimentar..MASA: restaurant propriu 3*, mic dejun bufet, pranz si cina in sistem bonuri valorice.

Camera dubla (TV, AC, MINIBAR)(MD=20 lei/pers/zi; DP40=40 lei/pers/zi;PC60=60 lei/pers/zi)Tarif RON / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

01,07.0613.06 19.06

25.0601,07.07 13.07 19.07

25,31.0706,12.08 18.08 24.08 30.08 05.09

Cazare 407 490 531 655 788 792 662 531 384 311

Cazare+MD 543 630 673 797 931 936 805 673 523 449Cazare+DP4

0 678 769 814 938 1074 1080 948 814 662 587Cazare+DP6

0 814 909 956 1080 1218 1224 1090 956 802 725

Hotel AMURG ***

HOTEL: Situat in zona central sudica a statiunii Eforie Sud la doar  200 m de plaja, 23 camere duble cu doua paturi simple sau matrimoniale, 1 apartament cu 2 camere (living si dormitor) si 1 apartament cu 3 camere (living si doua dormitoare), restaurant cu terasa, parcare proprie cu o capacitate de 26 locuri supravegheata video, sala conferinte, internet, sala de forta, teren de tenis.CAMERE: Mobilier nou, grup sanitar, TV, AC, minibar, balcon, baie, telefon, internet wireless gratuit.COPII (in camera cu 2 adulti): copii 0-5 ani au gratuitate la cazare fara pat suplimentar si achita micul dejun integral; un copil 5-10 ani are gratuitate la cazare fara pat suplimentar si achita micul dejun integral.MASA: restaurant propriu 3* care este dotat cu mobilier modern, ventilatie si climatizare, sonorizare, sistem video. 

Camera dubla fara balcon (TV, AC, FRIGIDER)  (MD = 15 lei/pers/zi)  Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

01,07.06

13.0619.0625.06

01.07  07.07

13.0719.07 25.07 31.07

06.0812.08 18.08 24.08 30.08

Cazare+MD 430 470 513 542 599 643 679 686 664 621 484

Camera dubla cu balcon (TV, AC, FRIGIDER)(MD = 15 lei/pers/zi)Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

01,07.06

13.0619.0625.06

01.07  07.07

13.0719.07 25.07 31.07

06.0812.08 18.08 24.08 30.08

Cazare+MD 470 513 556 585 643 686 722 729 708 664 527

Hotel CAPITOL**

HOTEL: 50 m de plaja, 112 camere duble, restaurant, bar de zi. Nu se accepta animale de companie. CAMERE: paturi twin, bai cu dus, balcon (partial), tv. Frigider la cerere in limita disponibilului. COPII (in camera cu 2 adulti): 0 – 3 ani gratuit, fara pat suplimentar, 3– 6,99 cazare gratuita fara pat suplimentar si achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult; un copil 7 - 11,99 ani achita 50% din pachetul achizitionat de adulti si are pat suplimentar, doi copii 7 – 11,99 ani achita fiecare 50% dintr-un loc, dar primesc un singur pat suplimentar, 12 – 17,99 ani achita 70% din cazare cu pat suplimentar si masa integral; 1 adult + 1 sau 2 copii 3-6.99 ani - fiecare copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, (adultul achita camera in regim single, 80% din dubla). Nu se valorifica camera single in perioada 21.07 – 20.08.2016.MASA: restaurant 2*, mic dejun meniu fix, pranz si cina sistem a la carte sau autoservire pe baza card / fisa cont client. Tarifele includ un acces gratuit la Baile Reci din Eforie Sud pentru un sejur de minim 5 nopti.

Camera dubla (TV)(MD20= 20 lei/pers/zi; DP27= 27 lei/pers/zi; PC54=54 lei/pers/zi) Tarif LEI / persoana / sejur 5 nopti

Dateintrare

02,07.06

12.0617.06 22.06 27.06 02.07 07.07 12.07 17.07

22,27.07

01,06,11,16.

08

21.0826.08 31.08 05.09

10.09

Cazare 175 176 178 184 207 210 224 228 242 212 183 175

Cazare+MD20 275 276 278 284 307 310 324 328 342 312 283 275

Cazare+DP27 310 311 313 319 342 345 359 363 377 347 318 310

Cazare+PC54 445 446 448 454 477 480 494 498 512 482 453 445

Camera dubla (TV)(MD20= 20 lei/pers/zi; DP27= 27 lei/pers/zi; PC54=54 lei/pers/zi) Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

02,08.06

14.0620.06

 26.06

 02.07

  08.07 14.07 20.0726.07

01,07,13.08

19.08 25.08 31.08 06.09

Cazare 210 213 220 248 259 269 287 290 267 255 218 210

Cazare+MD20 330 333 340 368 379 389 407 410 387 375 338 330

Cazare+DP27 372 375 382 410 421 431 449 452 429 417 380 372

Cazare+PC54 534 537 544 572 583 593 611 614 591 579 542 534

Hotel GLORIA**

CAMERE: paturi twin, bai cu dus, balcon (partial),tv. Frigider la cerere in limita disponibilului. Nu se accepta animale de companie.COPII (in camera cu 2 adulti): 0 – 3 ani gratuit, fara pat suplimentar, 3– 6,99 cazare gratuita fara pat suplimentar si achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult; un copil 7 - 11,99 ani achita 50% din pachetul achizitionat de adulti si are pat suplimentar, doi copii 7 – 11,99 ani achita fiecare 50% dintr-un loc, dar primesc un singur pat suplimentar, 12 – 17,99 ani achita 70% din cazare cu pat suplimentar si masa integral; 1 adult + 1 sau 2 copii 3-6.99 ani - fiecare copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, (adultul achita camera in regim single, 80% din dubla). Nu se valorifica camera single in perioada 21.07 – 20.08.2016.MASA: restaurant 2*, mic dejun meniu fix, pranz si cina sistem a la carte sau autoservire pe baza card / fisa cont client.Tarifele includ un acces gratuit la Baile Reci din Eforie Sud pentru un sejur de minim 5 nopti.

Camera dubla (TV)(MD20= 20 lei/pers/zi; DP27= 27 lei/pers/zi; PC54=54 lei/pers/zi) Tarif LEI / persoana / sejur 5 nopti

Dateintrare

02,07.06

12.0617.06 22.06 27.06 02.07 07.07 12.07 17.07

22,27.07

01,06,11,16.

08

21.0826.08 31.08 05.09

10.09

Cazare 175 176 178 184 207 210 224 228 242 212 183 175

Cazare+MD20 275 276 278 284 307 310 324 328 342 312 283 275

Cazare+DP27 310 311 313 319 342 345 359 363 377 347 318 310

Cazare+PC54 445 446 448 454 477 480 494 498 512 482 453 445

Camera dubla (TV)(MD20= 20 lei/pers/zi; DP27= 27 lei/pers/zi; PC54=54 lei/pers/zi) Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare

02,08.06

14.0620.06

 26.06

 02.07

  08.07 14.07 20.0726.07

01,07,13.08

19.08 25.08 31.08 06.09

Cazare 210 213 220 248 259 269 287 290 267 255 218 210

Cazare+MD20 330 333 340 368 379 389 407 410 387 375 338 330

Cazare+DP27 372 375 382 410 421 431 449 452 429 417 380 372

Cazare+PC54 534 537 544 572 583 593 611 614 591 579 542 534

 Hotel MAGURA **

HOTEL: 300 m plaja. Nu se accepta animale de companie. CAMERE: paturi twin, bai cu dus, balcon (partial),tv. Frigider la cerere in limita disponibilului. COPII (in camera cu 2 adulti): 0 – 3 ani gratuit, fara pat suplimentar, 3– 6,99 cazare gratuita fara pat suplimentar si achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult; un copil 7 - 11,99 ani achita 50% din pachetul achizitionat de adulti si are pat suplimentar, doi copii 7 – 11,99 ani achita fiecare 50% dintr-un loc, dar primesc un singur pat suplimentar, 12 – 17,99 ani achita 70% din cazare cu pat suplimentar si masa integral; 1 adult + 1 sau 2 copii 3-6.99 ani - fiecare copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, (adultul achita camera in regim single, 80% din dubla). Nu se valorifica camera single in perioada 21.07 – 20.08.2016.MASA: restaurant 2*, mic dejun meniu fix, pranz si cina sistem a la carte sau autoservire pe baza card / fisa cont client.Tarifele includ un acces gratuit la Baile Reci din Eforie Sud pentru un sejur de minim 5 nopti.

Camera dubla (TV)(MD= 20  lei/zi/pers; DP = 27 lei/zi/pers; PC= 54 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur  5 nopti

Dateintrare

2,7.0612,17.06 22.06 27.06 2.07 7.07 12.07 17.07

22.0727.07

7,6.0811,16.08

21.0826.08 31.08

5.0910.09

Cazare 170 171 178 201 202 207 212 236 236 207 177 170Cazare+MD

20 270 271 278 301 302 307 312 336 336 307 277 270Cazare+DP2

7 305 306 313 336 337 342 347 371 371 342 312 305Cazare+PC5

4 440 441 448 471 472 477 482 506 506 477 447 440 Camera dubla (TV)(MD= 20  lei/zi/pers; DP = 27 lei/zi/pers; PC= 54 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur  6 nopti

Dateintrare

2.8.0614.06 20.06 26.06 2.07 8.07 14.07 20.07

26.071,7,13.0

8 19.08 25.08 31.08 6.09

Cazare 203 205 213 242 245 248 277 283 260 248 211 203Cazare+MD

20 323 325 333 362 365 368 397 403 380 368 331 323Cazare +DP27 365 367 375 404 407 410 439 445 422 410 373 365Cazare +PC54 527 529 537 566 569 572 601 607 584 572 535 527

Hotel CLAUDIA **

HOTEL: situat in partea de sud, la 250 m distanta de plaja. Hotelul a fost complet renovat. Animalele de casa nu sunt acceptate. CAMERE: baie proprie, TV, minibar, geam termopan, mobilier nou.

COPII (in camera cu 2 adulti): 0 - 9 ani gratuit cazare; 2 copii 0-9 ani - primul este gratuit, al 2-lea achita taxa utilitati 10 ron/zi fara pat supliementar; 10 - 14 ani achita 50% din cazare si beneficiaza de pat suplimentar; copil peste 14 ani se incaseaza integralMASA: restaurant propriu, masa sistem bonuri valorice

Zile gratuite de vacantaPlatesti 5 nopti si stai 6

Oferta valabila toata vara  

Apartament  (TV,MINIBAR)                                                                                                  (MD = 15 lei/pers/zi; DP= 35 lei/pers/zi; PC = 55 lei/pers/zi)                                       Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Date intrare 06.06 12.06 18.06 24.06 30.06 06.07 12.07 18.07 24.07

30.0705.08 11.08 17.08 23.08 29.08

Cazare 316 322 353 381 431 470 586 610 641 763 763 606 443 365Cazare+M

D15 420 426 458 487 537 577 696 720 751 873 873 715 549 470 Cazare+DP35  558 564 598 629 679 719 842 866 897 1019 1019 859 691 610Cazare+PC

55 696 702 737 770 820 862 989 1013 1044 1166 1166 1004 832 749

 Camera dubla  3* (TV,MINIBAR)                                                                                                   (MD = 15 lei/pers/zi; DP= 35 lei/pers/zi; PC = 55 lei/pers/zi)                                      Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare 06.06 12.06 18.06 24.06 30.06 06.07 12.07 18.07 24.07

30.0705.08 11.08 17.08 23.08 29.08

Cazare 216 221 251 268 280 297 372 397 409 458 458 394 354 248Cazare+M

D15 320 325 356 374 386 404 482 507 519 568 568 503 460 353 Cazare+DP35  458 463 496 516 528 546 628 653 665 714 714 647 602 493Cazare+PC

55 596 601 635 657 669 689 775 800 812 861 861 792 743 632

Camera dubla 2* (TV,MINIBAR)                                                                                                  (MD = 15 lei/pers/zi; DP= 35 lei/pers/zi; PC = 55 lei/pers/zi)                                     Tarif LEI / persoana / sejur 6 nopti

Dateintrare 06.06 12.06 18.06 24.06 30.06 06.07 12.07 18.07 24.07

30.0705.08 11.08 17.08 23.08 29.08

Cazare   173   178 210 239 251 262 311 336 345 381 381 303 266 204Cazare+M

D15 277 282 315 345 357 369 421 446 455 491 491 412 372 309 Cazare+DP35  415 420 455 487 499 511 567 592 601 637 637 556 514 449Cazare+PC

55 553 558 594 628 640 654 714 739 748 784 784 701 655 588

Hotel CRISANA **

HOTEL: Pe faleza Marii Negre la aproximativ 50 m de plaja 4 etaje, 149 camere duble, restaurant. Se accepta animale de companie.CAMERE: renovate, mobilier nou, baie proprie, balcon, tv, frigider.

COPII (in camera cu 2 adulti): - 0-5 ani gratuit, fara pat suplimentar; un copil 5-7 ani achita 50% din cazare cu mic dejun si are pat suplimentar daca solicita; 7-15 ani achita 50% dintr-un loc si primeste pat suplimentar; peste 15 ani este considerat adult .MASA: restaurant propriu

Camera dubla (TV, FRIGIDER)(MD= 18  lei/zi/pers; DP = 52 lei/zi/pers; PC= 70 lei/zi/pers)Tarif RON / persoana / sejur  6 nopti

Dateintrare

1,6.0613.06 19.06 25.06 01.07 07.07 13.07 19.07

25,31.07

06.08 12.08 18.08 24.08 30.0805.0911.09

Cazare 235 239 241 304 323 359 432 468 432 353 347 272 235Cazare+MD

18 359 365 368 431 452 491 564 600 564 483 474 397 359Cazare+DP

52 594 604 609 672 695 740 813 849 813 727 715 634 594Cazare+PC7

0 718 730 737 800 824 871 944 980 944 857 843 759 718


Recommended