Home >Documents >Defence Brochure Romanian

Defence Brochure Romanian

Date post:06-Mar-2016
Category:
View:222 times
Download:1 times
Share this document with a friend
Description:
Defence Brochure Romanian
Transcript:
 • High Echipament de nalt Performan de Control al Fluidelor A

  P

  RA

  RE

  Fabricat n Regatul Unit Kingdom ww

  w.h

  aleh

  amilt

  on.c

  om

 • Fabricat n Regatul Unit Kingdom

  COMPANIA

  PRODUSE STANDARD NALT PRESIUNE

  Hale Hamilton este liderul n design, fabricare, furnizare i suport al echipamentelor de nalt performan de control al fluidelor, echipamente create pentru a funciona n condiii critice i pentru a satisface cerine tehnice deosebite n lumea ntreag.

  Compania a fost nfiinat n 1947 i bunul nostru cel mai de pre este reprezentat de cunotinele, experiena si angajamentul angajailor notri. Prin aceast expertiz furnizm un pachet cuprinztor de sisteme i produse cu preuri competitive, calitate de neegalat, livrate la timp i cu asigurarea complet a pieselor de schimb i service-ului.

  Unele dintre cele mai importante atribute ale noastre sunt competena n domeniul designului supapelor, ingineriei de sistem i managementul proiectelor.

  Hale Hamilton opereaz un sistem de management al calitii si este acreditat ISO9001:2000.

  Staie de Lucru 3D CAD

  Centru de Prelucrare Mecanic Matsuura H405

  Regulatoare i Controlere Sunt disponibile dou tipuri de baz de regulatoare de presiune: regulatoare cu capac i regulatoare cu arc.

  Supape cu Oprire Manual O varietate larg de supape adecvate pentru presiuni de lucru de la zero la 414 bar(6.000psi).

  Supape cu Solenoid Compania proiecteaz i execut supape specializate cu solenoid pentru aplicaii din cadrul aparrii. Gama include supape directe, operate de pilot i operate de pilot echilibrate cu solenoid, cu dou sau trei ci.

  Supape de SiguranGama noastr de supape de siguran acoper presiuni de la 0,03 bar(0,45 psi) pn la presiuni de peste 550 bar(8.000psi).

  Supape de Reinere Gama noatr de supape de reinere include un produs cu inel n forma de O pentru a asigura separarea etan a scurgerii si o traiectorie eficient a curentului de fluid.

  Supape de Meninere a Contrapresiunii Sunt disponibile o selecie de supape, fie cu resort cu diafragma, fie cu resort cu piston, ambele asigurnd controlul precis al contrapresiunii n sisteme cu gaz sau hidraulice.

  Filtre Hale Hamilton ofer filtre de bronz sinterizat i de fir de oel inoxdabil nfaurat pe bobin de alam.

  Strung cu semi-comand

 • Fabricat n Regatul Unit Kingdom

  APLICAII NAVALE

  Staii de Reducere O staie de reducere const ntr-un sistem de supape de reglaj cuprinse ntr-un bloc forjat de nichel aluminiu bronz sau oel inoxidabil care realizeaz pstrarea sub control i reducerea presiunii ridicate a aerului nmagazinat la o presiune potrivit aplicaiei respective. Aplicaiile tipice includ motorul principal i pornirea generatorului diesel.

  Sisteme Hidraulice i Pneumatice O gam cuprinztoare de produse i sisteme legate de manipularea armamentului, torpedo i descarcarea, n general, a armelor.

  Sistemul de Salvare Autogonflabil Steinke Sistemul de Salvare Autogonflabil Steinke este compus dintr-un regulator primar de presiune, un controler principal de presiune i o conexiune de ncrcare. n mijlocul sistemului se afl regulatorul de presiune HIS. Aceast supap este montat n sasul de salvare al submarinului i urmarete presiunii n cretere n timpul inundrii.Rspunde la presiunea n schimbare a sasului, conformndu-se cerinelor unui costum de salvare i asigurnd o provizie de aer pentru personalul care se evacueaz al submarinului.

  Sistemul Integrat de Respiraie Sistemul nostru integrat de respiraie cuprinde toate supapele necesare controlului dedicat de furnizare de aer curat n timpul unei evacuri planificate a submarinului. Sistemul complet sesizeaz presiunea compartimentului de salvare, asigurnd o alimentare constant cu aer pentru respiraie a pesonalului care se pregtete de evacuare.

  Single Role Mine Hunter fotografie publicat prin bunavoina VT Group

  Sauro Class fotografie publicat prin bunavoina Marinei Italiene

  HMS Vanguard fotografie publicat prin bunavoina BAE SYSTEMS

  AP

  R

  AR

  E

  Supape pentru Camera de Presiune Supapele pentru camera de presiune fac posibil transferul n siguran al fluidelor n aceast camer. Designul poate fi configurat pentru a se potrivi oricror cerine de lungime i diametru, aceste supape putnd fi prevzute cu o roat operat manual sau cu un mechanism de deschidere din afar. Gama Hale Hamilton de supape pentru camera de presiune este montat pe toate submarinele engleze, incluznd Astute Class, precum i pe multe alte nave din lumea ntreag.

  ww

  w.h

  aleh

  amilt

  on.c

  om

 • SISTEME DE APRAREAUTONCRCARE Experiena vast a celor de la Hale Hamilton n crearea instalaiilor industriale de umplere a cilindrilor a fost dezvoltat pentru a furniza utilizatorilor militari un produs care s ofere ncrcarea n siguran, rapid i consistent a sticlelor, ndeprtnd pericolul de suprapresurizare i supranclzire.

  Autoncrcarea ofer umplerea automat a cilindrilor pentru stingerea incendiilor de pe nave, a celor pentru controlul avariilor i de aer pentru respiratie. Dispozitive multiple permit ncrcarea cilindrilor la presiuni diferite.

  Unitatea Portabil de ncrcare Sunt disponibile doua versiuni: versiunea cu nitrogen este adecvat pentru umflarea cauciucurilor aeronavelor i ncrcarea barei comprimate de suspensie.

  Aceast unitate este separat i uor de folosit, dar, i mai important, este uoar i robusta.

  Aplicaii Terestre Compania furnizeaz echipament pentru sistemele de suspensie ale vehiculelor militare i este un furnizor consacrat pentru tancul principal de rzboi Challenger 2.

  Furnizeaza, de asemena, i supape pentru arma Field Howitzer, iar supapele speciale hidraulice sunt folosite pentru a cobor i nla arma din poziia de tragere de la pamnt la cea de remorcare.

  Distrugtor Tip 45 fotografie publicat prin bunvoina BAE SYSTEMS

  Fabricat n Regatul Unit Kingdom ww

  w.h

  aleh

  amilt

  on.c

  om

  Hale Hamilton Limited Cowley Road

  UxbridgeMiddlesexUB8 2AFEngland

  +44 (0) 1895 457551/ 542/ 566 +44 (0) 1895 457951/ 942/ 958

  [email protected] www.halehamilton.com

  Arm UFH - fotografie publicat prin bunavoina BAE SYSTEMS

  AP

  R

  AR

  E

  Harrier fotografie publicat prin bunavoina BAE SYSTEMS

Click here to load reader

Reader Image
Embed Size (px)
Recommended