+ All Categories
Home > Documents > Cum Faci Nutella Vegană Acasă _ Retete Culinare - Romanesti Si Din Bucataria Internationala

Cum Faci Nutella Vegană Acasă _ Retete Culinare - Romanesti Si Din Bucataria Internationala

Date post: 10-Dec-2015
Category:
Upload: florentina-nichitov
View: 76 times
Download: 5 times
Share this document with a friend
Description:
Nutela vegana
11
adro.hit.gemius.pl/hitredir/id=zPBKiGbkxwyoXkfN4sPrYtTazSZ1xlu3QVuxDFu1dur.97/stparam=xafpdpohxh/fastid=btukgokfuaymlhhhnotyekcletlh/sarg=55560DF unica_DigitalAtelier&utm_medium=CPM&utm_campaign=bine_facute#apartamente) adro.hit.gemius.pl/hitredir/id=zPBKiGbkxwyoXkfN4sPrYtTazSZ1xlu3QVuxDFu1dur.97/stparam=xafpdpohxh/fastid=btukgokfuaymlhhhnotyekcletlh/sarg=55560DF unica_DigitalAtelier&utm_medium=CPM&utm_campaign=bine_facute#apartamente) adro.hit.gemius.pl/hitredir/id=zPBKiGbkxwyoXkfN4sPrYtTazSZ1xlu3QVuxDFu1dur.97/stparam=xafpdpohxh/fastid=btukgokfuaymlhhhnotyekcletlh/sarg=55560DF unica_DigitalAtelier&utm_medium=CPM&utm_campaign=bine_facute#apartamente) (HTTP://RETETE.UNICA.RO) Cauta... CUM FACI NUTELLA VEGANĂ ACASĂ PREPARARE Învaţă să prepari Nutella chiar la tine acasă, fără aditivi şi foarte rapid. Copiii vor putea servi o gustare dulce sănătoasă, fără chimicale şi zahăr în exces. Mod de preparare: Încinge cuptorul la 180 de grade. Împrăştie alunele de pădure pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi coace.le pentru circa 10 minute. Ai grijă să nu se ardă, sunt bune când miroase toată casa a alune de pădure. Răstoarnă alunele de pădure pe un prosop de bucătărie şi împătureşte-le, astfel încât să le poţi freca în voie. După ce ai dat jos cojile astfel, pune alunele de pădure într-un blender sau robot de bucătărie. Amestecă alunele între 3 şi 6 minute, până obţii unt de alune de pădure. Adaugă restul de ingrediente în blender şi amestecă până la omogenizare. Toarnă pasta Nutella într-un borcan de sticlă cu capac şi ţine la frigider. INGREDIENTE 2 cesti alune de padure crude 1/4 ceasca cacao 1/4 ceasca sirop de artar sau miere de albine 1 praf sare de mare 1 lingurita esenta de vanilie 1/2 ceasca lapte de migdale sau alune de padure
Transcript
Page 1: Cum Faci Nutella Vegană Acasă _ Retete Culinare - Romanesti Si Din Bucataria Internationala

(http://ringieradro.hit.gemius.pl/hitredir/id=zPBKiGbkxwyoXkfN4sPrYtTazSZ1xlu3QVuxDFu1dur.97/stparam=xafpdpohxh/fastid=btukgokfuaymlhhhnotyekcletlh/sarg=55560DFC7A5D4598/url=http://adro.hit.gemius.pl/hitredir/id=.XnlFCeF0cAu.cqNVjF5hOVzTM3dDsPGjotVpYhsPl..K7/stparam=zbeoktjjgv/fastid=jatjvmocqqwwhqjfnsfksrizklmw/url=http://promotiegreenfield.ro/?utm_source=unica_DigitalAtelier&utm_medium=CPM&utm_campaign=bine_facute#apartamente)

(http://ringieradro.hit.gemius.pl/hitredir/id=zPBKiGbkxwyoXkfN4sPrYtTazSZ1xlu3QVuxDFu1dur.97/stparam=xafpdpohxh/fastid=btukgokfuaymlhhhnotyekcletlh/sarg=55560DFC7A5D4598/url=http://adro.hit.gemius.pl/hitredir/id=.XnlFCeF0cAu.cqNVjF5hOVzTM3dDsPGjotVpYhsPl..K7/stparam=zbeoktjjgv/fastid=jatjvmocqqwwhqjfnsfksrizklmw/url=http://promotiegreenfield.ro/?utm_source=unica_DigitalAtelier&utm_medium=CPM&utm_campaign=bine_facute#apartamente)

(http://ringieradro.hit.gemius.pl/hitredir/id=zPBKiGbkxwyoXkfN4sPrYtTazSZ1xlu3QVuxDFu1dur.97/stparam=xafpdpohxh/fastid=btukgokfuaymlhhhnotyekcletlh/sarg=55560DFC7A5D4598/url=http://adro.hit.gemius.pl/hitredir/id=.XnlFCeF0cAu.cqNVjF5hOVzTM3dDsPGjotVpYhsPl..K7/stparam=zbeoktjjgv/fastid=jatjvmocqqwwhqjfnsfksrizklmw/url=http://promotiegreenfield.ro/?utm_source=unica_DigitalAtelier&utm_medium=CPM&utm_campaign=bine_facute#apartamente)

(HTTP://RETETE.UNICA.RO)Cauta...

CUM FACI NUTELLA VEGANĂ ACASĂ

PREPARAREÎnvaţă să prepari Nutella chiar la tine acasă, fără aditivi şi foarte rapid. Copiii vor putea servi o gustare dulce sănătoasă, fără chimicaleşi zahăr în exces.

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la 180 de grade. Împrăştie alunele de pădure pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi coace.le pentru circa 10 minute. Aigrijă să nu se ardă, sunt bune când miroase toată casa a alune de pădure.

Răstoarnă alunele de pădure pe un prosop de bucătărie şi împătureşte-le, astfel încât să le poţi freca în voie. După ce ai dat jos cojileastfel, pune alunele de pădure într-un blender sau robot de bucătărie.

Amestecă alunele între 3 şi 6 minute, până obţii unt de alune de pădure.

Adaugă restul de ingrediente în blender şi amestecă până la omogenizare.

Toarnă pasta Nutella într-un borcan de sticlă cu capac şi ţine la frigider.

INGREDIENTE 2 cesti alune de padure crude 1/4 ceasca cacao 1/4 ceasca sirop de artar sau miere de albine 1 praf sare de mare 1 lingurita esenta de vanilie 1/2 ceasca lapte de migdale sau alune de padure

Page 2: Cum Faci Nutella Vegană Acasă _ Retete Culinare - Romanesti Si Din Bucataria Internationala

VEZI ŞI

284 people like this. Be the first of your friends.Like Share

(http://twitter.com/home?status=http://retete.unica.ro/recipes/cum-faci-nutella-vegana-acasa/)

(http://www.facebook.com/sharer.php?u=http://retete.unica.ro/recipes/cum-faci-nutella-vegana-acasa/)

(http://plus.google.com/share?url=http://retete.unica.ro/recipes/cum-faci-nutella-vegana-acasa/)

(http://retete.unica.ro/recipes/parjoale-de-cartofi-umplute-cu-ciuperci/)Pârjoale de cartofi umplute cu ciuperci (http://retete.unica.ro/recipes/parjoale-de-cartofi-umplute-cu-ciuperci/)

mai mult (http://retete.unica.ro/recipes/parjoale-de-cartofi-umplute-cu-ciuperci/)

(http://retete.unica.ro/recipes/prajitura-desteapta-cu-ciocolata/)Prăjitura deșteaptă cu ciocolată (http://retete.unica.ro/recipes/prajitura-desteapta-cu-ciocolata/)

mai mult (http://retete.unica.ro/recipes/prajitura-desteapta-cu-ciocolata/)

(http://retete.unica.ro/recipes/cea-mai-buna-prajitura-din-lume/)Cea mai bună prăjitură din lume (http://retete.unica.ro/recipes/cea-mai-buna-prajitura-din-lume/)

mai mult (http://retete.unica.ro/recipes/cea-mai-buna-prajitura-din-lume/)

(http://retete.unica.ro/recipes/gyros-grecesc-cu-pui-si-tzatziki/)Gyros grecesc cu pui și tzatziki (http://retete.unica.ro/recipes/gyros-grecesc-cu-pui-si-tzatziki/)

Page 3: Cum Faci Nutella Vegană Acasă _ Retete Culinare - Romanesti Si Din Bucataria Internationala

(http://www.elle.ro/health­diet/5­motive­surprinzatoare­pentru­

care­te­ingrasi­360364/)5motivesurprinzatoarepentru care teingrasi(http://www.elle.ro/health­diet/5­motive­surprinzatoare­pentru­care­te­ingrasi­360364/)

(http://www.elle.ro/elle­decoration/trufe­cu­ciocolata­si­

avocado­427963/)Trufecu ciocolata siavocado(http://www.elle.ro/elle­decoration/trufe­cu­ciocolata­si­avocado­427963/)

(http://www.elle.ro/health­diet/trucuri­eficiente­pentru­ti­micsora­talia­numai­o­

saptamana­403778/)O taliemai mica in numaio saptamana! Iatacum:(http://www.elle.ro/health­diet/trucuri­eficiente­pentru­ti­micsora­talia­numai­o­saptamana­403778/)

(http://www.elle.ro/health­diet/dieta­cu­mere­slabeste­5­kilograme­intr­o­saptamana­

334199/)Cum saslabesti 5kilograme intr­osaptamana(http://www.elle.ro/health­diet/dieta­cu­mere­slabeste­5­kilograme­intr­o­saptamana­334199/)

(http://www.unica.ro/articol/top­3­zodii­cu­un­destin­crunt­

141378)Top 3 zodii cuun destin crunt(http://www.unica.ro/articol/top­

(http://www.unica.ro/test/stii­mai­multa­matematica­decat­

un­copil­de­clasa­v)Stiimai multamatematica decat

(http://www.unica.ro/articol/afla­cum­va­fi­drumul­tau­viata­

141676)Afla cum va fidrumul tau inviata!

(http://www.unica.ro/articol/cum­slabit­jamie­oliver­12­kilograme­

fara­dieta­141337)Cum aslabit Jamie Oliver12 kilograme fara

ELLE.RO

UNICA.RO

mai mult (http://retete.unica.ro/recipes/gyros-grecesc-cu-pui-si-tzatziki/)

(http://retete.unica.ro/recipes/macaroane-cu-branza-varianta-vegana/)Macaroane cu brânză – varianta vegană (http://retete.unica.ro/recipes/macaroane-cu-branza-varianta-vegana/)

mai mult (http://retete.unica.ro/recipes/macaroane-cu-branza-varianta-vegana/)

(http://retete.unica.ro/recipes/trilece/)Trilece (http://retete.unica.ro/recipes/trilece/)

mai mult (http://retete.unica.ro/recipes/trilece/)

Page 4: Cum Faci Nutella Vegană Acasă _ Retete Culinare - Romanesti Si Din Bucataria Internationala

3­zodii­cu­un­destin­crunt­141378)

un copil de clasa aV­a?(http://www.unica.ro/test/stii­mai­multa­matematica­decat­un­copil­de­clasa­v)

(http://www.unica.ro/articol/afla­cum­va­fi­drumul­tau­viata­141676)

dieta(http://www.unica.ro/articol/cum­slabit­jamie­oliver­12­kilograme­fara­dieta­141337)

(http://www.avantaje.ro/articol/fursecuri­daneze­cu­doar­3­

ingrediente)Fursecuridaneze cu doar 3ingrediente(http://www.avantaje.ro/articol/fursecuri­daneze­cu­doar­3­ingrediente)

(http://www.avantaje.ro/articol/parfait­de­banane­si­praline­gustoase­

la­gordon­ramsay)Parfaitde banane sipraline gustoase ala Gordon Ramsay(http://www.avantaje.ro/articol/parfait­de­banane­si­praline­gustoase­la­gordon­ramsay)

(http://www.avantaje.ro/articol/burgeri­

la­minut)Burgeri laminut(http://www.avantaje.ro/articol/burgeri­la­minut)

(http://www.avantaje.ro/articol/pui­

cu­orez­si­broccoli)Pui cuorez si broccoli(http://www.avantaje.ro/articol/pui­cu­orez­si­broccoli)

(http://www.sfatulmedicului.ro/Alimentatia­sanatoasa/6­moduri­delicioase­de­a­va­bucura­de­fructele­de­padure­proaspete_12059?

utm_campaign=interpromo_ex&utm_medium=sp&utm_source=unica)6moduri delicioasede a va bucura defructele de ...(http://www.sfatulmedicului.ro/Alimentatia­sanatoasa/6­moduri­delicioase­de­a­va­bucura­de­fructele­de­padure­proaspete_12059?utm_campaign=interpromo_ex&utm_medium=sp&utm_source=unica)

(http://www.sfatulmedicului.ro/Alimentatia­sanatoasa/alimentatie­pentru­o­viata­lunga_9960?

utm_campaign=interpromo_ex&utm_medium=sp&utm_source=unica)Alimentatiepentru o viatalunga(http://www.sfatulmedicului.ro/Alimentatia­sanatoasa/alimentatie­pentru­o­viata­lunga_9960?utm_campaign=interpromo_ex&utm_medium=sp&utm_source=unica)

(http://www.sfatulmedicului.ro/Educatie­pentru­sanatate/ce­contin­cartofii­prajiti­de­la­renumitele­fast­food­urii_14732?

utm_campaign=interpromo_ex&utm_medium=sp&utm_source=unica)

contin cartofiiprajiti de larenumitele fast­f...(http://www.sfatulmedicului.ro/Educatie­pentru­sanatate/ce­contin­cartofii­prajiti­de­la­renumitele­fast­food­urii_14732?utm_campaign=interpromo_ex&utm_medium=sp&utm_source=unica)

(http://www.sfatulmedicului.ro/Cancer­colorectal­si­anal/ce­alimentatie­sa­adoptati­pentru­a­preveni­cancerul­de­colon_12280?

utm_campaign=interpromo_ex&utm_medium=sp&utm_source=unica)

alimentatie saadoptati pentru apreveni cancer...(http://www.sfatulmedicului.ro/Cancer­colorectal­si­anal/ce­alimentatie­sa­adoptati­pentru­a­preveni­cancerul­de­colon_12280?utm_campaign=interpromo_ex&utm_medium=sp&utm_source=unica)

(http://www.csid.ro/diet­sport/dieta­si­nutritie/top­inlocuitori­pentru­

lactate­13506807/)Top inlocuitori pentrulactate (http://www.csid.ro/diet­sport/dieta­si­nutritie/top­inlocuitori­

(http://www.csid.ro/diet­sport/dieta­si­nutritie/dieta­de­toamna­pentru­o­piele­frumoasa­si­o­silueta­pe­masura­

14714531/)Dieta de toamna: pentru o pielefrumoasa si o silueta pe masura

AVANTAJE.RO – GASTRO

SFATUL MEDICULUI

CSID.RO

Page 5: Cum Faci Nutella Vegană Acasă _ Retete Culinare - Romanesti Si Din Bucataria Internationala

pentru­lactate­13506807/) (http://www.csid.ro/diet­sport/dieta­si­nutritie/dieta­de­toamna­pentru­o­piele­frumoasa­si­o­silueta­pe­masura­14714531/)

(http://www.libertatea.ro/detalii/articol/victoria­beckham­tatuaj­david­sters­

551624.html)DIVORT!? Dupa16 ani de casnicie si 4copii impreuna, ea arenuntat!(http://www.libertatea.ro/detalii/articol/victoria­beckham­tatuaj­david­sters­551624.html)

(http://www.libertatea.ro/detalii/articol/mesajul­lui­iohannis­in­prima­zi­a­noului­an­scolar­sunt­alaturi­de­dascali­si­de­parinti­

551195.html)S­a intamplat inaceasta dimineata! KlausIohannis i­a uimit pemulti(http://www.libertatea.ro/detalii/articol/mesajul­lui­iohannis­in­prima­zi­a­noului­an­scolar­sunt­alaturi­de­dascali­si­de­parinti­551195.html)

(http://www.libertatea.ro/detalii/articol/mare­sfanta­pe­care­o­sarbatorim­astazi­

551614.html)Astazisarbatorim o maresfanta. Multe femei iipoarta numele. La multiani!(http://www.libertatea.ro/detalii/articol/mare­sfanta­pe­care­o­sarbatorim­astazi­551614.html)

LIBERTATEA.RO

LASA UN COMENTARIU

0 Comments retete.unica.ro  Login1

 Share⤤ Sort by Best

Start the discussion…

Be the first to comment.

Subscribe✉ Add Disqus to your sited Privacyὑ�

 Recommend

Page 6: Cum Faci Nutella Vegană Acasă _ Retete Culinare - Romanesti Si Din Bucataria Internationala

(http://ringieradro.hit.gemius.pl/hitredir/id=zD3qHvRGG4J4xweszPO6IaQ_fZVuK3rEIf_Ewl668tH.X7/stparam=vhcnmksqox/fastid=dvunolvjpcbmumffutjtpltttrnn/sarg=55560DFC7A5D4598/url=http%3A%2F%2Fgdero.hit.gemius.pl%2Flshitredir%2Fid%3DnSnqv3LWowHcKtSaCY4hd5a0rmDp6qeIvnL.tx3SN3b.p7%2Ffastid%3Dipszocmamrpqagadxkbbachmrwjy%2Fstparam%3Dzorejqdhkv%2Furl%3Dhttps%3A%2F%2Fwww.crediteprietenoase.ro%2Faplica-acum%2Fflexicredit%2F%3Futm_content%3D300x600_Static_emag%26utm_medium%3DDCpl%26utm_campaign%3DFlexiGen_4%26utm_source%3DRingier)

You and 9 other friends like this

Retete de colectie526,022 likes

Liked Share

Page 7: Cum Faci Nutella Vegană Acasă _ Retete Culinare - Romanesti Si Din Bucataria Internationala

CELE MAI NOI RETETE

(http://retete.unica.ro/recipes/parjoale-de-cartofi-umplute-cu-ciuperci/)

Pârjoale de cartofi umplute cu ciuperci (http://retete.unica.ro/recipes/parjoale-de-cartofi-umplute-cu-ciuperci/)mai mult (http://retete.unica.ro/recipes/parjoale-de-cartofi-umplute-cu-ciuperci/)

(http://retete.unica.ro/recipes/prajitura-desteapta-cu-ciocolata/)

Prăjitura deșteaptă cu ciocolată (http://retete.unica.ro/recipes/prajitura-desteapta-cu-ciocolata/)mai mult (http://retete.unica.ro/recipes/prajitura-desteapta-cu-ciocolata/)

(http://retete.unica.ro/recipes/cea-mai-buna-prajitura-din-lume/)

Cea mai bună prăjitură din lume (http://retete.unica.ro/recipes/cea-mai-buna-prajitura-din-lume/)mai mult (http://retete.unica.ro/recipes/cea-mai-buna-prajitura-din-lume/)

(http://retete.unica.ro/recipes/gyros-grecesc-cu-pui-si-tzatziki/)

Gyros grecesc cu pui și tzatziki (http://retete.unica.ro/recipes/gyros-grecesc-cu-pui-si-tzatziki/)mai mult (http://retete.unica.ro/recipes/gyros-grecesc-cu-pui-si-tzatziki/)

Page 8: Cum Faci Nutella Vegană Acasă _ Retete Culinare - Romanesti Si Din Bucataria Internationala

(http://retete.unica.ro/recipes/crochete-de-conopida/)

Crochete de conopidă (http://retete.unica.ro/recipes/crochete-de-conopida/)mai mult (http://retete.unica.ro/recipes/crochete-de-conopida/)

(http://retete.unica.ro/recipes/macaroane-cu-branza-varianta-vegana/)

Macaroane cu brânză – varianta vegană (http://retete.unica.ro/recipes/macaroane-cu-branza-varianta-vegana/)mai mult (http://retete.unica.ro/recipes/macaroane-cu-branza-varianta-vegana/)

(http://retete.unica.ro/recipes/budinca-de-vanilie-de-casa/)

Budincă de vanilie de casă (http://retete.unica.ro/recipes/budinca-de-vanilie-de-casa/)mai mult (http://retete.unica.ro/recipes/budinca-de-vanilie-de-casa/)

(http://retete.unica.ro/recipes/tort-ecler-cu-banane/)

Tort-ecler cu banane (http://retete.unica.ro/recipes/tort-ecler-cu-banane/)mai mult (http://retete.unica.ro/recipes/tort-ecler-cu-banane/)

(http://retete.unica.ro/recipes/prajitura-petre-roman/)

Prăjitura Petre Roman (http://retete.unica.ro/recipes/prajitura-petre-roman/)mai mult (http://retete.unica.ro/recipes/prajitura-petre-roman/)

Page 9: Cum Faci Nutella Vegană Acasă _ Retete Culinare - Romanesti Si Din Bucataria Internationala

(http://www.elle.ro/lifestyle/test-cat-de-femeie-esti-145004/)

Cat de femeie esti? FA testul! (http://www.elle.ro/lifestyle/test­cat­de­femeie­esti­145004/)elle.ro (http://www.elle.ro)

TRUCURI CULINARE

GLAMOUR.RO

(http://www.glamour.ro/beauty/25­de­moduri­in­care­poti­purta­un­machiaj­colorat­

13422363)Tendinte:culorile care se poarta in machiajtoamna asta(http://www.glamour.ro/beauty/25­de­moduri­in­care­poti­purta­un­machiaj­colorat­13422363)

(http://www.glamour.ro/living/carti/top­20­carti­de­

dragoste­de­citit­intr­o­viata­12660089)Top 20de carti de dragoste de citit intr­oviata(http://www.glamour.ro/living/carti/top­20­carti­de­dragoste­de­citit­intr­o­viata­12660089)

(http://www.glamour.ro/beauty/beauty­chat/vedetele­

si­obiceiurile­lor­ciudate­de­beauty­13421955)Celucruri ciudate fac vedetele pentrufrumusete(http://www.glamour.ro/beauty/beauty­chat/vedetele­si­obiceiurile­lor­ciudate­de­beauty­13421955)

(http://retete.unica.ro/recipes/robert-redford/)

Robert Redford (http://retete.unica.ro/recipes/robert-redford/)mai mult (http://retete.unica.ro/recipes/robert-redford/)

Pentru a da culoare frumoasă prăjiturilor, cozonacilor, plăcintelor şi cornuleţelor, unge-le deasupra cu cafea cu lapteînainte de a le pune la cuptor

Este recomandat ca friptura să nu se săreze înainte de a fi prăjită, deoarece sarea o va face să se usuce excesiv şi să îşipiardă aroma

Toate trucurile (http://retete.unica.ro/categorie/stiati-ca/) Trimite un truc (http://retete.unica.ro/trimite-un-truc-culinar/)

Page 10: Cum Faci Nutella Vegană Acasă _ Retete Culinare - Romanesti Si Din Bucataria Internationala

(http://www.psychologies.ro/teste-online/test-ce-anume-iti-declaseaza-accese-de-furie-2147214)

Test: Ce anume iti declaseaza accese de furie? (http://www.psychologies.ro/teste­online/test­ce­anume­iti­declaseaza­accese­de­furie­2147214)

psychologies.ro (http://www.psychologies.ro)

(http://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/stiri/victoria-beckham-si-a-sters-tatuajul-dedicat-lui-david-2363163)

Victoria și David Beckham se despart? Gestul făcut de fosta cântăreață (http://www.viva.ro/vedete­si­evenimente/stiri/victoria­beckham­si­a­sters­tatuajul­dedicat­lui­david­2363163)

viva.ro (http://www.viva.ro)

(http://www.glamour.ro/beauty/25-de-moduri-in-care-poti-purta-un-machiaj-colorat-13422363)

Tendinţe: culorile care se poartă în machiaj toamna asta (http://www.glamour.ro/beauty/25­de­moduri­in­care­poti­purta­un­machiaj­colorat­13422363)

glamour.ro (http://www.glamour.ro)

(http://www.avantaje.ro/articol/solutia-minune-care-te-scapa-de-calcaiele-uscate-si-crapate)

Solutia­minune care te scapa de calcaiele uscate si crapate (http://www.avantaje.ro/articol/solutia­minune­care­te­scapa­de­calcaiele­uscate­si­crapate)

avantaje.ro (http://www.avantaje.ro/)

(http://www.libertatea.ro/detalii/articol/vrei-sa-arati-cu-10-ani-mai-tanara-afla-ce-ai-de-facut-551486.html)

Ce să faci ca să pari cu 10 ani mai tânără (http://www.libertatea.ro/detalii/articol/vrei­sa­arati­cu­10­ani­mai­tanara­afla­ce­ai­de­facut­551486.html)

libertatea.ro (http://www.libertatea.ro/)

(http://www.libertateapentrufemei.ro/articol/cum-ne-influenteaza-luna-sanatatea-51685)

Cum ne influențează Luna sănătatea (http://www.libertateapentrufemei.ro/articol/cum­ne­influenteaza­luna­sanatatea­51685)

libertateapentrufemei.ro (http://www.libertateapentrufemei.ro)

auto­bild.ro (http://www.auto­bild.ro/)

Page 11: Cum Faci Nutella Vegană Acasă _ Retete Culinare - Romanesti Si Din Bucataria Internationala

(http://www.auto-bild.ro/stiri/doi-copii-in-varsta-de-5-ani-au-sapat-un-tunel-pe-sub-gardul-gradinitei-si-au-mers-sa-cumpere-un-jaguar-80223.html)

Doi copii au sapat un tunel pe sub gardul gradinitei si au mers sa cumpere o masina (http://www.auto­bild.ro/stiri/doi­copii­in­varsta­de­5­ani­au­sapat­un­tunel­pe­sub­gardul­gradinitei­si­au­mers­sa­cumpere­un­jaguar­80223.html)

(http://bravonet.ro/blog/whatsapp-11-trucuri-pe-care-trebuie-neaparat-sa-le-stii/2015/09/16/)

WhatsApp: 11 trucuri pe care trebuie neapărat să le știi (http://bravonet.ro/blog/whatsapp­11­trucuri­pe­care­trebuie­neaparat­sa­le­stii/2015/09/16/)

bravonet.ro (http://www.bravonet.ro/)

(http://www.tvmania.ro/dwayne-johnson-va-deveni-tata-pentru-a-doua-oara-187782.html)

Dwayne Johnson va deveni tată pentru a doua oară (http://www.tvmania.ro/dwayne­johnson­va­deveni­tata­pentru­a­doua­oara­187782.html)

tvmania.ro (http://www.tvmania.ro/)

Trimite un truc culinar (http://retete.unica.ro/trimite-un-truc-culinar/) Adauga reteta (http://retete.unica.ro/adauga-reteta/) Despre Unica (http://www.unica.ro/despre-unica) Echipa Unica (http://www.unica.ro/echipa-unica) Termeni si conditii (http://www.unica.ro/termeni-si-conditii) Contact (http://www.unica.ro/contact)

Despre cookies (http://www.unica.ro/despre-cookies)

Retete culinare – Romanesti si din Bucataria internationala

© Ringier Romania, 2015

All rights reserved


Recommended