+ All Categories
Home > Documents > Colectia cadourilor de Craciun 2013

Colectia cadourilor de Craciun 2013

Date post: 16-Mar-2016
Category:
Upload: 2bcom-think-team
View: 258 times
Download: 1 times
Share this document with a friend
Description:
Peste 500 de idei inspirate de sarbatori...
68
Colecția cadourilor de CRĂCIUN PESTE 500 DE IDEI INSPIRATE DE SĂRBĂTORI CUM LE ÎMPACHETEZI CU STIL
Transcript
Page 1: Colectia cadourilor de Craciun 2013

Colecția cadourilor de CRĂCIUNPESTE

500 DE IDEI INSPIRATE DE SĂRBĂTORI

CUM LE ÎMPACHETEZI

CU STIL

Colecția

Page 2: Colectia cadourilor de Craciun 2013
Page 3: Colectia cadourilor de Craciun 2013
Page 4: Colectia cadourilor de Craciun 2013

4 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

ȘI PENTRU EL

EDITORIAL

Știu deja ce de-abia aștept să primesc de Crăciun. Nu vă spun ce, însă îmi aștept cu nerăbdare cadoul, pentru că o să-mi placă la nebunie, o să mă facă să râd și să-l adaug cu mândrie la „colecție“. Vedeți voi, nu e orice cadou, e cel oferit de Moș Crăciunul meu secret din birou, care mă va trage la sorți dintr-un bol de salată plin cu numele colegilor notate stângaci pe post-it-uri galbene. Pare incredibil, dar această tradiție copilăroasă de birou, pe care o punem în practică deja de mulți ani și care ne pune tot mai mult imaginația la încercare, mă înduioșează la fel de fiecare dată. Presupun că în unele situații pui mai mult preț pe valoarea sau utilitatea cadoului primit; în altele, te emoționează contextul sau intențiile celui care face gestul. Îți aduci aminte cu claritate, însă, doar de cele din urmă, adică de situațiile în care nu mai contează nimic altceva decât zâmbetul pe care-l dăruiești, senzația de căldură din piept atunci când ai făcut pe cineva fericit, liniștea din suflet când ești în compania oamenilor dragi. Și în acele clipe magice, problemele și supărările acumulate, stresul adunat peste an, toate dispar fără urmă fiindcă îți amintești ca prin farmec de cozonacii calzi frământați de bunica la țară, de primul brad împodobit împreună cu părinții, de primul băiat cu care te-ai sărutat sub vâsc, de bătăile cu bulgări de zăpadă în studenție, de faptul că mereu vei iubi sărbătorile de iarnă! Dar, pentru că niciun Crăciun nu este complet fără „goana după cadouri“, fie ele chiar și dintre cele mai „nebune“, nu strică să ai cu tine un ghid de shopping, o colecție exhaustivă a darurilor de sărbători, și un singur loc din care să poți să le cumperi pe toate: Băneasa Shopping City. În paginile următoare am adunat pentru tine câteva sute de cadouri inspirate, idei de împachetat cu stil, precum și recomandări de shopping ale vedetelor. Tot ce trebuie să faci este să ne iei cu tine prin magazine! Sărbători fericite!

pe toate: Băneasa Shopping City. În paginile următoare am adunat pentru tine câteva sute de cadouri inspirate, idei de împachetat cu stil, precum și recomandări de idei de împachetat cu stil, precum și recomandări de shopping ale vedetelor. Tot ce trebuie să faci este să

Page 5: Colectia cadourilor de Craciun 2013
Page 6: Colectia cadourilor de Craciun 2013

6 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

CADOURI DE STAR

Magia CrăciunuluiÎn cea mai frumoasă perioadă a anului, cea în care dăruim și primim bucurii, vedetele ne împărtășesc planurile lor de atac

pentru alegerea cadourilor pentru cei dragi și ne dezvăluie câteva dintre surprizele care le-au făcut fericite de-a lungul anilor.

MĂDĂLINA ANEAÎn goana după cadouri... Îmi place să iau cadouri mari, impresionante, și aleg cu grijă hârtia de împa-chetat. Cred în ritualul cumpăratului de cadouri de Crăciun, nu alerg după ele, îmi pică pur și simplu în mână, pentru că îmi place să mă plimb prin magazine, să simt at-mosfera Crăciunului, să văd multe culori și oameni bucuroși.Cel mai frumos cadou… O carte cu basme Hans Christian Andersen, cu ilustrații foarte frumoase și cu o copertă cu Scufița Roșie și lupul, pe care n-o s-o uit vreodată, primită de la mama și tata. Ai dăruit… I-am cumpărat surioarei mele un evantai imens, de perete, într-o perioadă în care ea era pasionată de cultura japoneză, cred că a fost cel mai inspirat cadou pe care l-am făcut până acum.

DAN CRUCERUÎn goana după cadouri... Pun niște întrebări subtile cu câteva săptămâni sau luni înainte. Practic, caut să aflu cam ce-și dorește fiec-are și, în dimineața de Crăciun, toți primesc exact ce-și doreau. Cel mai frumos cadou… Sunt două tipuri de cadouri: cele materiale și cele spirituale, fără preț. Unele cu altele merg mână în mână. Vorbind de cele materiale, cred că primul meu ceas de „firmă“ a fost unul dintre cadourile cele mai dragi pe care le-am primit de Crăciun.Ai dăruit… Cred că cineva, nu spui cine, la un moment dat, nu spui când, își dorea o geantă. O geantă clasică, așa un fel de „Sfantul Graal“ al femeilor, la care visează măcar un pic toate reprezentantele sexului frumos. După lupte seculare am reușit să o achiziționez! ADINA GALUPA

În goana după cadouri... Aleg în funcție de fiecare persoană în parte, pentru că aș vrea să le dăruiesc tuturor lucruri pe care și le-au dorit dintotdeauna. Daruri care să le amintească de mine și care să-i bucure mult timp.Cel mai frumos cadou… Anul tre-cut, de Crăciun, am primit, de la prietena mea care fusese plecată din țară, un breloc de chei minunat, iar faptul că s-a gândit la mine a făcut micul cadou special.Ai dăruit… Unul dintre cele mai in-spirate cadouri pe care le-am făcut, ce-i drept nu de Crăciun, ci de ziua mamei mele, în martie, a fost că am adus-o pe sora mea, care este în Paris, fără să spunem nimănui, și am surprins-o pe mama la un res-taurant. Privirea de pe fața mamei mele a fost... neprețuită.

Page 7: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 7

ALINA PUȘCASÎn goana după cadouri... Cred că aș înscrie asta la capitolul „unul dintre cele mai complicate lucruri în viață“, pentru că îmi doresc, ca de fiecare dată, să provoc o reală bucurie și surpriză celor cărora le dăruiesc. Si ca să mă asigur că voi reuși, cu două-trei luni înainte sunt foarte atentă la toate dorințele celor din jur. Cel mai frumos cadou… Inelul de logodnă, cu siguranță! A fost cadoul cel mai frumos și cel mai emoționant pe care l-aș fi putut primi vreodatã. Ai dăruit... Inspirată pot spune că am fost atunci când i-am dăruit mătușii mele un laptop, fără să bănuiesc că înainte cu doar câteva ore de înmânarea cadoului, calcula-torul ei va ajunge la gunoi. A fost un moment foarte haios!

În goana după cadouri... Mintea mea este ca un fel de computer care reține ce le place oamenilor dragi mie și, când prind ocazia, informația iese la iveală. Știu că so-crului meu îi place culoarea albastru, că soacra mea este fană a telenovelelor turcești, dar știu și că, pentru ei, cel mai frumos cadou pe care îl primesc este ca noi să ne iubim și Teddy să fie sănătos. Cel mai frumos cadou… Cel mai frumos cadou pe care l-am primit de la Dumnezeu este Oana, care mi l-a dăruit pe Teddy. Dar nu a fost să fie de Crăciun. Ca surprize, pot să zic că cea mai grandioasă a fost acum doi ani, când Oana a făcut ca de Crăciun să mă pomenesc cu un Audi Q5! Ai dăruit… Pe noi, Crăciunul ne prinde întotdeauna rupți de oboseală, după ce fa-cem o mulțime de înregistrări dedicate Sărbătorilor. După atâta muncă, surpriza e că dormim mai mult... Acum patru ani, i-am făcut o surpriză Oanei: o excursie de Anul Nou în Dubai. I-a plăcut atât de tare încât am recidivat și am fost toți 3 la Barcelona.

IOANA MARIA MOLDOVANÎn goana după cadouri... Nu plec la drum fără un buget și fără o listă pe care o fac din timp și, foarte im-portant, știu precis magazinele în care trebuie să intru. În general aleg cadourile în funcție de pasi-unile și personalitatea celor cărora le sunt destinate.   Cel mai frumos cadou… Pentru mine e foarte importantă intenția, faptul că cineva s-a gândit la mine, că nu m-a uitat. Indiferent ce primesc sunt fericită.Ai dăruit... Atâta timp cât în fieca-re an de Crăciun toți s-au bucurat sincer de cadourile pe care le-au primit din partea mea, cred cu tărie că toate au fost inspirate. Pentru mine e foarte importantă stră-lucirea din ochii celor care primesc, e o strălucire aparte! ANDREEA IBACKA

În goana după cadouri... Spre norocul familiei mele, sunt făcută pentru căutat cadouri. Și nu mă descurajez cu una cu două. Întâi caut online, cu o lună înainte de Crăciun, și apoi o iau la picior prin magazine, câteva zile la rând. Cel mai frumos cadou… E greu ca ceva să egaleze jucăriile din copilărie. Mai ales mașinuțele teleghidate, paradoxal pentru o fetiță. Și rolele, desigur. Am vrut să dorm cu ele în picioare în prima seară, așa entuziasmată am fost atunci când le-am primit.Ai dăruit... Știu toate mărimile alor mei mai bine decât ei înșiși, așa că de regulă mă încumet să le cumpăr haine și pantofi. Totuși, cel mai in-spirat cadou cred că a fost prin '93, pentru fratelui meu, o jucărie de pluș pe care o are și acum.

CRISTIAN BRANCU

Page 8: Colectia cadourilor de Craciun 2013

ACCESORII

8 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

ACCESORII

HER HIS FASHIONHER

HIS FASHION&

CEI DRAGI

MERI TĂ TOATĂ ATENȚIA TA! IATĂ, ÎN

PAGINILE URMĂTOARE, COLECȚIA NOASTRĂ DE

ITEMURI VESTIMEN-TARE PENTRU „EL“ ȘI

PENTRU „EA“. HAI LA SHOPPING!

Jachetă H&M, 270 lei

ATENȚIA TA! IATĂ, ÎN PAGINILE URMĂTOARE, COLECȚIA NOASTRĂ DE

HER

CEI

Pulover Diesel 622 lei

Fustă BSB

270 lei

Palton New Look,

320 lei

Rochie Mango, 299 lei

Page 9: Colectia cadourilor de Craciun 2013
Page 10: Colectia cadourilor de Craciun 2013

10 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

Diesel,4.780 lei

Guess,1.125 lei

Zara,779 lei

Guy Laroche,926 lei

JACHETE ȘI BLAZERE

Garderobă versatilă

Isabel Marant Pour H&M, magazin H&M,

799 leiPull&Bear,

259 lei

New Look,400 lei

ȘI PENTRU EL...

Diesel,1.900 lei

BIK

ER

JAC

KE

TS

BL

ĂN

UR

IA

RM

Y &

BIK

ER

Garderobă versatilăGarderobă versatilăGarderobă versatilă

Motivi,450 lei

American Retro, magazin Day&Night;

2.093,30 leiGerard Darel,

1.780 lei

Diesel,1.900 lei

Diesel,Isabel Marant Pour H&M,

Diesel,3.590 lei

Page 11: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 11

Garderobă versatilă Fii ultrafashion în sezonul rece: pune-ți creativitatea la bătaie și poartă oricare dintre aceste piese chic în combinații îndrăznețe.

BSB,857 lei

Brian Dales, magazin Ego Men's Fashion Concept,

1.995 lei

Patrizia Pepe,1.499 lei

Lords&Fools,magazin Trends by

Adina Buzatu,1.999,50 lei

Mango,339 lei

H&M,129 lei

Motivi,649,90 lei

London Tailors,1.599 lei

New Look,185 lei

Zadig&Voltaire, magazin Day&Night,1.931,30 lei

Bigotti,790 lei

Pimkie,199,90 lei

BL

AZ

ER

EM

AN

TO

UR

ISA

CO

UR

I

Zadig&Voltaire, magazin

Page 12: Colectia cadourilor de Craciun 2013

12 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

Pull&Bear,159 lei

Guy Laroche,285 lei

Massimo Dutti,229 lei

Gerard Darel,698 lei

adidas,137 lei

PULOVERE & CĂMĂȘI

O iarnă călduroasă!

Tommy Hilfiger,539 lei

BSB,225 lei

New Look,110 lei

Damat Tween,345 lei

American Retro, magazin Day&Night,

741 lei

Diesel,590 lei

Guess,440 lei

ȘI PENTRU EL...

ȘIT

OP

UR

IC

ĂM

ĂȘI

ȘIC

ĂM

ĂȘI

Diesel,590 lei

Guy Laroche,

ȘIC

ĂM

ĂȘI

Page 13: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 13

O iarnă călduroasă! În modele și culori diferite, cu texturi fine sau bogate, pulo-verele și cămășile abia așteaptă să fie purtate împreună!

US Polo Assn,569 lei

Stradivarius,169 lei

H&M,99 lei

Marks&Spencer,99 lei

Mango, 229 lei

Reserved, 139,90 lei

Motivi, 215,90 lei

Gant,840 lei

Zara,169 lei

American Retro, magazin Day&Night,

857.4 leiPull&Bear,

89 leiPimkie,

134,90 lei

CA

RD

IGA

NE

PU

LO

VE

RE

SWE

ATE

RS

verele și cămășile abia așteaptă să fie purtate împreună!

Mango

verele și cămășile abia așteaptă să fie purtate împreună!

Motivi

verele și cămășile abia așteaptă să fie purtate împreună!verele și cămășile abia așteaptă să fie purtate împreună!

Stradivarius

verele și cămășile abia așteaptă să fie purtate împreună!verele și cămășile abia așteaptă să fie purtate împreună!

CA

RD

IGA

NE

verele și cămășile abia așteaptă să fie purtate împreună!

American Retro, magazin Day&Night

Page 14: Colectia cadourilor de Craciun 2013

14 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

Pull&Bear,99 lei

Zara, 229 lei

PANTALONI ȘI FUSTE

Sexygirl și tomboy!

Stradivarius,99 lei

Guess,550 lei

Nissa,499,50 lei

Lee Cooper,349,99 lei

ȘI PENTRU EL...

JE

AN

ȘIF

UST

E M

AX

I ȘI M

INII

JE

AN

ȘI

Sexygirl și tomboy!Sexygirl și tomboy!Sexygirl și tomboy!Sexygirl și tomboy!Sexygirl și tomboy!Sexygirl și tomboy!

Lee CooperDiesel,1.196 lei

BSB,361 lei

Tommy Hilfiger,629 lei

Replay,739 lei

Lee Cooper,349,99 lei

US Polo Asnn.429 lei

Page 15: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 15

Sexygirl și tomboy! Fie că optezi pentru o perehe de jeanși boyfriend sau o fustă mini, fii sigură că o să eclipsezi pe toată lumea!

Montego, magazin Peek&Cloppenburg,

149,99 lei

H&M,1.299 lei

American Retro, magazin Day&Night,

543,30 lei

Gant,780 lei

Gerard Darel,945 lei

Reserved, 119,90 lei

Patrizia Pepe,1.422 lei

McNeal Clothing Company, magazin

Peek&Cloppenburg,179,95 lei

Isabel Marant Pour H&M, magazin H&M,

299 lei

Pimkie,109,90 lei

Isabel Marant Pour H&M, magazin H&M,

279 leiPull&Bear,

129 lei

PA

NT

AL

ON

IF

UST

E M

INI

PA

NT

AL

ON

I

Montego, magazin

Page 16: Colectia cadourilor de Craciun 2013

16 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

Nissa,799,50 lei

Isabel Marant, magazin Day&Night,

857,40 lei

Nissa,599,50 lei

Etoile Isabel Marant, magazin Day&Night,

1.073,40 lei

Guess,1.190 lei

New Look,165 lei

ROCHII

Look elegant

Guess, 1.420 lei

Gerard Darel,4.010 lei

Just Cavalli, magazin

Sport/Couture,2209 lei

DE

ZI

DE

SE

AR

ĂM

AX

I

BSB,406 lei

Pull&Bear,159 lei

Zara,299 lei

Page 17: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 17

Look elegant Ce altă soluție mai bună, există, decât rochia, atunci când vrei să îți evidențiezi feminitatea? Alege-o pe cea mai potrivită!

CL

OF

FIC

E

MIN

I

Motivi,289,90 lei

Nissa,389,50 lei

Motivi,289,90 lei

H&M,129 lei

Gerard Darel,1.733 lei

Guess,890 lei

Guess,1.190 lei

BSB,270 lei

Guy Laroche,1.328 lei

American Retro, magazin Day&Night,

1.028,30 lei

Guy Laroche,641 lei

BSB,316 lei

Page 18: Colectia cadourilor de Craciun 2013

18 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

H&M,39,90 lei

H&M,129 lei

Calzedonia,135 lei

Kenvelo,55 lei

I.D.Sarrieri,2.048 lei

Triumph, 219 lei

LENJERIE

Ți-ar plăcea să porți!

Oysho,99 lei

H&M,89,90 lei

SUT

IEN

EB

OD

YSH

AP

ET

OP

UR

I

Oysho.99 lei

Triumph,sutien 229 lei;

slip 209 lei

Calzedonia,119 lei

SUT

IEN

E

89,90 lei

Golden Point,150 lei

TO

PU

RI

Page 19: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 19

Ți-ar plăcea să porți! Lenjeria ta trebuie să fie specială și sexy, așa că optează pentru modele incitante și culori romantice!

SLIP

IC

AM

ISO

LE

PA

NT

AL

ON

I

Zara Home,199 lei

H&M,89,90 lei

Triumph,99 lei

Oysho,99 lei

Oysho,149 lei

Intimissimi,74,90 lei

Triumph,169 lei

Intimissimi,229 lei

I.D. Sarrieri,468 lei

Oysho,99 lei

I.D. Sarrieri,1.744 lei

I.D. Sarrieri,492 lei

OyshoTriumphZara Home

89,90 lei

Page 20: Colectia cadourilor de Craciun 2013

Cercei Esprit, B&B Collection, 309,99 lei

Ochelari de soare, Police,

Optiplaza, 799 lei

Botine BCBG

MAXAZRIA, 1.859 lei

Eșarfă London Tailors,

399 lei

20 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

FOOTWEAR ACCESSORIESFOOTWEAR

ACCESSORIES&

ÎȚI PLACE SĂ

DĂRU IEȘTI... PAN-TOFI, GENȚI, BIJUTE-RII? IATĂ CELE MAI

INSPIRATE ACCESORII PENTRU TOȚI - DE LA SOACRA TA LA ȘEFUL

DE DEPARTAMENT!

Ceas Burberry, B&B Collection,

7.627,99 lei

Bretele Fumegalli, Ego Men's

Fashion Concept, 490 lei

Butoni Tateossian, Ego Men's

Fashion Concept, 1.195 lei

Page 21: Colectia cadourilor de Craciun 2013
Page 22: Colectia cadourilor de Craciun 2013

22 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

Otter,349 lei

Il Passo,349 lei

Aldo,479 lei

Enzo Bertini,219 lei

ÎNCĂLȚĂMINTE

În pas cu moda!

Armani, magazin Pepper,

1.240 leiIl Passo,449 lei

Musette,499 lei

ȘI PENTRU EL...

DKNY, magazin Sport/Couture,

1.699 lei

Guban,325 lei

BO

TIN

EST

ILE

TT

OG

HE

TE

Why Denis,490 lei

Corso Como,1.099,99 lei

Humanic,439 lei

În pas cu moda!În pas cu moda!

Enzo Bertini Musette,Guban,325 lei

STIL

ET

TO

Page 23: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 23

În pas cu moda! La job, la cină sau la o plimbare în parc? Indiferent de ocazie, poartă pantofi superbi, care îți vor completa ținuta armonios!

Enzo Bertini,279 lei

Geox,549 lei

London Tailors,1.279 lei

Aldo,499 lei

Fiorangelo,399 lei

Ecco,579,90 lei

Stefano Branchini, magazin Ego Men's Fashion

Concept, 1.995 lei

Pepper,272 lei

Hispanitas,550 lei

Aldo,449 lei

Guban,449 lei

PL

ATF

OR

ME

TO

C G

RO

SP

AN

TO

FI

Aldo,

PL

ATF

OR

ME

Geox,Geox

La job, la cină sau la o plimbare în parc? Indiferent de ocazie, poartă pantofi superbi, care îți vor completa ținuta armonios!

Guban,449 lei

Enzo Bertini Hispanitas

London TailorsStefano Branchini,

Ego Men's Fashion Concept, 1.995 lei

PA

NT

OF

I

Il Passo,449 lei

Fiorangelo,399 lei579,90 lei

Page 24: Colectia cadourilor de Craciun 2013

24 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

adidas,200 lei

Zadig&Voltaire, magazin Day&Night.

1332,30 lei

Burberry, magazin Sport/Couture,preț la cerere

Humanic,399 lei

GENȚI ȘI PLICURI

Accesorii de efect

Humanic,429 lei

Patrizia Pepe,1.186 lei

ȘI PENTRU EL...

Promod,165 lei

Stradivarius,189 lei

DO

CT

OR

�'SP

LIU

RI

DE

OR

Carpisa,179,90 lei

Mulberry, magazin Sport/Couture,

6.979 lei

Musette,749 lei

Nike,120 lei

Zadig&Voltaire, magazin Day&Night.

1332,30 lei

Carpisa179,90 lei

Page 25: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 25

Accesorii de efect Găsește geanta ideală pentru fiecare ocazie, fie că mergi la cumpărături, la birou, în club sau în vacanță!

Musette,399 lei

Aldo,199 lei

Aldo,199 lei

Bershka,149 lei

Carpisa,149,90 lei

H&M,279 lei

Just Cavalli, magazin

Sport/Couture,1.209 lei

H&M,159 lei

Promod,275 lei

Humanic,119 lei

Diesel,1,058 lei

Burberry, magazin Sport/Couture,

4.029 lei

SHO

PP

ER

SC

LU

TC

HE

SD

E V

OIA

J

H&M279 lei

Just Cavalli,

Sport/Couture

Humanic

cumpărături, la birou, în club sau în vacanță!

AldoBurberry,

cumpărături, la birou, în club sau în vacanță!

Page 26: Colectia cadourilor de Craciun 2013

26 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

Aldo, 149 lei

Parfois,50 lei

Accessorize,154,50 lei

ACCESORII DE SEZON

Completează ținuta!

Bershka,49 lei

Meli Melo,49,99 lei

ȘI PENTRU EL...

Zadig&Voltaire, magazin Day&Night,321,30 lei

Moa,87 lei

CĂC

IUL

IE

ȘRF

EP

ĂL

ĂR

II Ș

I C

ĂCIU

LI

Accessorize,74 lei

Bershka,39 lei

Parfois,45 lei

Ray-Ban, magazin Opticris,

800 lei

Police, magazin

Optiplaza,669 lei

Page 27: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 27

Completează ținuta! Spune „bine ai venit“ iernii, asortând outfiturilor tale accesorii de sezon, precum fulare, căciuli sau mănuși.

Zara,169 lei

H&M,39,90 lei

Burberry, magazin Sport/Couture,

1.079 lei

Jack&Jones,220 lei

Accessorize,74 lei

Meli Melo,99,99 lei

Aldo,149 lei

Zara,129 lei

Meli Melo,109,99 lei

Zadig&Voltaire, magazin Day&Night,

447,30 lei

Jack&Jones,165 lei

Mulberry,magazin Sport/Couture,

1.079 lei

NU

ȘIP

ĂL

ĂR

IIE

ȘRF

E Ș

I MĂ

NU

ȘI

Page 28: Colectia cadourilor de Craciun 2013

28 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

Swarovski,440 lei

Folli Follie,449 lei

Tateossian, Ego Men's

Fashion Concept, 1.095 lei

Swarovski,preț la cerere

BIJUTERII

Sclipiri de gheață!

Oxette,270 lei

FREYWILLE,13.145 lei

ȘI PENTRU EL...

Chopard,Micri Gold,

preț la cerere

Chopard,Micri Gold,

preț la cerere

INE

LE

LA

UR

IB

RĂŢ

ĂR

I

Adorri,8.565 lei

Oxette,310 lei

Fossil, B&B

Collection,202,99 lei

Carerra Y Carrera, Kultho,

preț la cerere

Swarovski,440 lei

449 lei

Concept 1.095 lei

Page 29: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 29

Sclipiri de gheață! Iată câteva bijuterii perfecte pentru a fi dăruite: optează fie pentru o pereche de cercei sau o brățară, ori alege butoni!

Pandora,preț la cerere

Wrap Babette Wasserman,

magazin Trends by Adina Buzatu,

490 lei

Oxette,580 lei

London Tailors,399 lei

Swarovski,550 lei

Swarovski,550 lei

Teilor,8.595 lei

FREYWILLE,2.120 lei

Carrera Y Carrera, Kultho,

preț la cerere

FREYWILLE,4.080 lei

Tateossian, Ego Men's Fashion

Concept,790 lei

Teilor,1.417 lei

CE

RC

EI

BR

Ă�Ţ

ĂR

IB

UT

ON

I

preț la cerere

Wrap Babette Wrap Babette Wasserman,

magazin Trends by Tateossian,

Ego Men's Fashion Ego Men's Fashion

Teilor,

Page 30: Colectia cadourilor de Craciun 2013

30 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

Police,685,40 lei

DKNY, B&B Collection,

355,99 lei

Hugo Boss, Cellini, 1.110 lei

Hermès Paris, magazin Kultho,

preț la cerere

CEASURI

Timpul să dăruim!

Emporio Armani, B&B Collection,

895,99 lei

Marc by Marc Jacobs, Be In Time,

895,99 lei

ȘI PENTRU EL...

Guess, B&B Collection,

923 lei

Tommy Hilfiger, Cellini, 870 lei

SILV

ER

CO

LO

RH

EAV

Y M

ET

AL

Versace, Splend'Or,3.249,99 lei

Hugo Boss,Cellini,

1.200 lei

Pierre Cardin, B&B Collection,

556,99 lei

Timpul să dăruim!Timpul să dăruim!Timpul să dăruim!Timpul să dăruim!Timpul să dăruim!

DKNY, Hermès Paris, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger,

1.200 lei

Emporio Armani,

ȘI PENTRU EL...ȘI PENTRU EL...preț la cerere

Swarovski,preț la cerere

Page 31: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 31

Timpul să dăruim! Știm cu toții că n-am putea să trăim făra ele, așa că de ce să nu le facem cadou pe cele mai spectaculoase?

Blancpain Fithy Fathoms,

Cellini, preț la cerere

Tissot, Cellini,

preț la cerere

Oxette,830 lei

Jacques Lemans Sports, B&B Collection,

593,99 lei

Tommy Hilfiger, Cellini,820 lei

Hugo Boss, Cellini,920 lei

Oxette,550 lei

Hublot, Cellini,

preț la cerere

Michael Kors, Be In Time, 1.030,99 lei

Folli Follie,749 lei

Skagen, B&B Collection,

760,99 lei

Marc by Marc Jacobs,B&B Collection,

1.120,99 lei

GO

LD

BL

ACK

OR

WH

ITE

LE

ATH

ER

ST

RA

P

Tommy Hilfiger,

820 lei

Hugo Boss, Blancpain Fithy

, preț la cerereFolli Follie,

Hublot, Cellini

Tissot,

Page 32: Colectia cadourilor de Craciun 2013

ACCESORII

32 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

ACCESORII

Rucsac Ecco,

379,90 lei

Hanorac (99,90 lei),

cămașă (99,90 lei) bluză

(45,90 lei), jeans (87,90lei),

șosete (13,90 lei),

căciulă (33,90 lei),

pantofi (52,90), toate

magazin Z.

Cizme Next,

159,90 lei

KIDS FASHION

ACCESSORIESFASHION

ACCESSORIES&

HĂINUȚELE ȘI ACCESORIILE PENTRU COPII

URMĂTOARE TE VOR TRANSFORMA ÎN MOȘ CRĂCIUNUL PRE FERAT

AL FAMILIEI.

Rucsac Ecco,

379,90 lei

Hanorac (99,90 lei),

cămașă (99,90 lei) bluză

(45,90 lei), jeans (87,90lei),

șosete (13,90 lei),

căciulă (33,90 lei),

pantofi (52,90), toate

magazin Z.

Cizme Next,

159,90 lei

HĂINUȚELE ȘI ACCESORIILE PENTRU COPII

URMĂTOARE TE VOR

Vestă Coccodrillo,

74 lei

Vestă Okaïdi, 79 lei

Mănuși H&M;

24,90 lei

Page 33: Colectia cadourilor de Craciun 2013
Page 34: Colectia cadourilor de Craciun 2013

34 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

Gap,450 lei

Il Gufo, magazin Ilinca,1.950 lei

Reserved,225 lei

Gap,250 lei

Coccodrillo,247 lei

JACHETE ȘI PALTOANE

Păcălește iarna!

Anne Bebe,429 lei

Zara,189 lei

Petit Bateau,800 lei

Gap,485 lei

Il Gufo, magazin Ilinca,955 lei

ȘI PENTRU BĂIEȚI...

Păcălește iarna!Păcălește iarna!

Zara,219 lei

Păcălește iarna!

Reserved,198 lei

ÎN O

RA

ȘL

A Ș

CO

AL

ĂP

E P

ÂR

TIE

Page 35: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 35

Păcălește iarna! La săniuș, la școală sau în vizită la prieteni? Oriunde merge cel mic, să fie bine îmbrăcat și, bineînțeles, la modă!

Il Gufo, magazin Ilinca,1.950 lei

Reserved,170 lei

Reserved,135 lei

Anne Bebe,429 lei

Zara,229 lei

H&M,159 lei

H&M,199 lei

Isabel Marant Pour H&M,magazin H&M, 279 lei

cel mic, să fie bine îmbrăcat și, bineînțeles, la modă!

Reserved, Zara,

Reserved,198 lei

Zara,199 lei

Isabel Marant Pour H&M,magazin H&M, 199 lei

DAC

Ă E

CA

LD

...L

A J

OAC

ĂÎN

VIZ

ITĂ

Reserved,135 lei

Page 36: Colectia cadourilor de Craciun 2013

36 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

Picioru' Gras,139 lei

Marks&Spencer,120 lei

Reserved,105 lei

Gap,119 lei

Petit Bateau,244 lei

MODA PENTRU COPII

Look de minivedetă

Next,119,90 lei

Anne Bebe,345 lei

Zara,89 lei

Gap,179 lei

Petit Bateau,250 lei

H&M,19,90 lei

H&M,49,90 lei

ȘI PENTRU BĂIEȚI...

TR

ICO

UR

IF

UST

EP

AN

TA

LO

NI

Page 37: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 37

Look de minivedetă Ne-ar plăcea să credem că așa s-ar îmbrăca și ei. Dar, cel mai bine ar fi să îi iei cu tine la shopping și să le ceri părerea!

Anne Bebe,60 lei

Okaïdi,99 lei

Next,239,90 lei

Next,49,90 lei

Cocodrillo,111 lei

Okaïdi,99 lei

Next,139,90 lei

Petit Bateau,136 lei

Dior, magazin Petits,119 lei

Coccodrillo,148 lei

Next,189,90 lei

Okaïdi,109 lei

SWE

ATE

RS

RO

CH

IŢE

P

UL

OV

ER

E

Page 38: Colectia cadourilor de Craciun 2013

38 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

Skechers, magazin Office Shoes,

259 lei

Ecco,479,90 lei

Timberland, magazin Office Shoes,

359 lei

Reserved,25 lei

Isabel Marant Pour H&M, magazin H&M,

299 lei

ACCESORII IDEALE

Ți-ar plăcea să-i iei...

Zara,119 lei

Converse, magazin Office Shoes,

259 lei

Ecco,399,90 lei

H&M,39,90 lei

Naturino,530 lei

Next,59,90 lei

ȘI PENTRU BĂIEȚI...

Zara,199 lei

GH

ET

E S

PO

RT

ÎNC

ĂL

�ŢĂ

MIN

TE

GE

NT

E

Page 39: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 39

Ți-ar plăcea să-i iei... Accesoriile pentru copii sunt amuzante și întregesc orice ținută! Îmbracă-i cool și accesorizează-i pe măsură!

Next,59,90 lei

Simonetta, magazin Ilinca,410 lei

Naturino,465 lei

Zara,119 lei

Next,59,90 lei

H&M,59,90 lei

Isabel Marant Pour H&M, magazin H&M,

89,90 lei

Reserved,65 lei

Burberry, magazin Sport/Couture,

preț la cerere

Reserved,65 lei

Moschino, magazin Naturino,

540 leiZara,179 lei

Reserved

BA

LE

RIN

I AC

CE

SOR

IIAC

CE

SOR

II

Page 40: Colectia cadourilor de Craciun 2013

40 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

Orașel cu trasee auto portabil, ELC,

239 lei

Pistol Super Soaker, Toyplex, 53,90 lei

Mitralieră Turbo Fire, Noriel, 119,90 lei

Suport certificat de naștere, șuviță și dinte,

Anne Bebe, 140 lei

Ramă foto cu 2 amprente, Anne Bebe,

140 lei

TOYS & HOBBIES

Universul jucăriilor

Steluță Salingers,

39 lei

Set coarne și nas de ren,

Bam Boo, 12,99 lei

Globuri, magazin Simona,

de la 35 lei

PE

NT

RU

BE

BE

DE

AC

�ŢIU

NE

DE

CO

R

Cascadă cu bile Barbapapa,

Salingers, 179 lei

Piramidă cu activități, Imaginarium,

199 leiAnne Bebe, 140 lei 199 lei

12,99 lei

Suport de felicitare, Bam Boo, 15,99 lei

Universul jucăriilor

Let's Play Flipper,

Imaginarium, 249 lei

Page 41: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 41

Universul jucăriilor Indiferent ce tip de activități îi stimulează creativitatea, vei găsi cu siguranță ceva cu care să-i aduci zâmbetul pe buze.

Penar Salingers, 59 lei

M320 F Pearl, Diverta, 1.799 lei

Roller Sahara R640 Ediție Limitată, Diverta,

1.299 lei

Agendă Moleskine, Cărturești, 80 lei

PE

NT

RU

ȘC

OA

JU

RII

DE

PL

ÎNT

RE

PR

INZ

ĂTO

R

Pin-Pin la doctor, Noriel,

179,90 lei

Bucătărie Grand Chef, Imaginarium,

699 leiCasă de marcat,

ELC, 189 lei

Cupcake Shop, Imaginarium,

649 lei

Ursuleti de plus, Toyplex, 14,90 lei

Păpușa Abbie & Bear,

Salingers, 245 lei

Fredy, cațelușul dansator, Noriel,

99,90 lei

Ursuleț Kiconico,

Imaginarium, 149 lei

Pin-Pin la doctor,

Roller Sahara R640

Page 42: Colectia cadourilor de Craciun 2013

ACCESORII

42 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

BEAUTY GROOMINGBEAUTY

GROOMING&

ACCESORII

BEAUTY

PARFUMURILE ȘI MACHIAJELE SUNT CELE MAI BUNE PRIETENE ALE

FETELOR! IAR PENTRU DOMNI, AVEM OPȚIUNI DE GROOMING

IREZIS TIBILE. CONVIN GE-TE!

Apă de toaletă Chic Petals, Moschino,

50 ml, 249 lei, Douglas,

Marionnaud, Sephora

Burețel de baie,

25 lei, The Body

Shop

Set 6 lacuri de unghii mini,

Ciate, 135 lei, Sephora

Fard de sprâncene duo,

89 lei, Salon Anastasia

Soare

Farduri Ecrin du Soir,

Givenchy, 236 lei,

Sephora

Fard de sprâncene duo,

Page 43: Colectia cadourilor de Craciun 2013
Page 44: Colectia cadourilor de Craciun 2013

44 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

Benefit, Pudră The Porefessional,

22 ml, 132 lei, în Sephora

M.A.C.Blush Duo Riri

Collection, 133 lei

Guerlain, Fard Crazy,378 lei, în Sephora, Douglas,

Marionnaud

M.A.C, Divine Night,

103 lei

Burjois, Color Edition 24 H,42 lei, în Douglas,

Sephora

COSMETICE PE CARE LE IUBEȘTI

Make-up your mind!

Guerlain,Pudră Météorites,

250 lei, în Douglas, Sephora, Marionnaud

EY

E S

HA

DO

WS

LIP

STIC

K &

GL

OSS

BL

USH

& P

OW

DE

R

M.A.C. Dermatograf Divine

Night, 75 lei

Dior, 3 Couleurs RoseGlow,207 lei, în Sephora, Douglas, Marionnaud

M.A.C.Ruj Divine Night,

92 lei

Marionnaud

Divine Night,

Make-up your mind!

Anastasia Beverly Hills,

Hydrafull Gloss,79 lei,

în Salon Anastasia

Soare

Sephora,Lip Gloss,

19 lei, în SephoraDior,

Addict Gloss Pink Fantasy,

145 lei, în Sephora, Douglas,

Marionnaud

Chanel, Le Blush Crème,

183 lei, în Sephora, Marionnaud, Douglas

M.A.C.Ruj Divine Night,

92 lei

Anastasia Beverly Hills,

Anastasia Beverly Hills,

Hydrafull Gloss,79 lei,

Salon Anastasia

Addict Gloss Pink Fantasy,

Marionnaud

Page 45: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 45

Make-up your mind! Alcătuiește pentru prietena ta, sau chiar pentru tine, un beauty kit compus din cele mai bune produse de make-up. Ce alegi?

Guerlain,Pudră Météorites,

250 lei, în Douglas, Sephora, Marionnaud

Peggy Sage,Iluminator

de ten,95,80 lei,

în magazin Melkior

FO

ND

DE

TE

NR

IMM

EL

& E

YE

LIN

ER

LAC

UR

I DE

UN

GH

II

Melkior, Ojă Red Star,

29 lei, în magazin Melkior

Dior, Diorific Vernis Minuit,

113 lei, în Sephora, Marionnaud, Douglas

M.A.C., Ojă Divine Night,

64 lei

Chanel, Le Vernis Rouge Moire,

121 lei, în Sephora, Marionnaud, Douglas

M.A.C. Dermatograf Divine

Night, 75 lei

The Body Shop,

Fond de ten Extra Virgin

Minerals,96 lei

Boots,No7 Beautifully Matte, 72,90 lei, în Sensiblu

Guerlain,Tenue Perfec-

tion,250 lei,

în Sephora, Douglas,

Marionnaud

RIM

ME

L &

EY

EL

INE

R

96 lei

No7Tuș Stay Precise,

34,80 lei, în Sensiblu

GivenchyMascara Noir

Couture,137 lei,

în Sephora

Clarins,Double Fix Mascara,

89 lei, în Sephora, Marionnaud,

Douglas

Chanel, Le Vernis Rouge Moire,

Marionnaud

Clarins,Double Fix Mascara,

kit compus din cele mai bune produse de make-up. Ce alegi?

Fond de ten Extra Virgin

Guerlain,Tenue Perfec-

tion,250 lei,

Sephora, Douglas,

MarionnaudDouglas,

Marionnaud

Page 46: Colectia cadourilor de Craciun 2013

46 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

Balsam Rainforest Volume, 37 lei,

The Body Shop

Nature, Spumă de curățare,

39 lei, în Marionnaud

Bumble and bumble,Șampon Bb Straight, 150 lei, în Sephora

Gel de duș Fleur D'Or&Acacia, 60 lei,

L'Occitane

Clinique,Cremă hidratantă, 113 lei, în Sephora,

Douglas

SKINCARE, BODY & HAIR

Ritual de frumusețe

Morrocanoil, Tratament Light,

100 ml, 189 lei, în Geta Voinea Hair&Beauty Salon

Chanel, Săpun No5, 133 lei, în Douglas, Marionnaud,

Sephora

Eucerin, Cremă de față AtopiControl,

62 lei în Sensiblu, Centrofarm, HelpNet

Șampon pentru netezire, 17,90 lei,

Yves Rocher

Săpun de mâini Cranberry Joy,

39 lei, The Body Shop

Skincode,S.O.S. instant

radiance, 83 lei, în HelpNet

BO

DY

SKIN

CA

RE

HA

IRC

AR

E

Nature, Spumă de curățare,

Clinique,

Ritual de frumusețeRitual de frumusețe

Bumble and bumble,

Crabtree&Evelyn,Tarocco Orange

Bath&Shower Gel, 84 lei, în Crabtree&Evelyn

Ritual de frumusețe

Page 47: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 47

Ritual de frumusețe Creează pentru tine sau prietena ta kitul complet pentru un ritual complet de îngrijire, pentru ten, păr sau corp!

BO

DYC

AR

EA

NT

IRID

HA

IRST

YL

ING

Londa Professional,Serum AntiFrizz, 27 lei,

în Salon Evidence

Bumble and bumble,Spumă BB thickening, 137 lei,

în Sephora

Sebastian,Tratament Potion 9,

95 lei, în Salon Evidence

System Professional,Tratament Weightless

Finish, 73 lei, în Salon Evidence

Swarovski,Body Cream, 267 lei, în Sephora, Douglas,

Marionnaud

Creează pentru tine sau prietena ta kitul complet pentru un ritual complet de îngrijire, pentru ten, păr sau corp!

BO

DYC

AR

E

Swarovski,

Snow Fairy Massage,36,80 lei, Lush

Deodorant Pink Vanilla, 59 lei, Sabon

Chanel,L' Émulsion Corps,

278 lei, în Sephora, Douglas,

Marionnaud

Bumble and bumble,

Sebastian,Tratament Potion 9,

Sensai, Ultimate The Concen-

trate, 3265 lei, în Sephora și Douglas

Galénic,Ophycée, Elixir de frumusețe, 130 lei, în Sensiblu, Centrofarm, Helpnet

Cremă de zi Elixir 7.9, 120 lei,

Yves Rocher

Chanel,Sublimage La Crème Supreme, 1456 lei, în

Douglas, Marionnaud, Sephora

Page 48: Colectia cadourilor de Craciun 2013

48 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

Armani, Eau Pour Homme, EDP

50 ml, 280 lei, în Sephora, Marionnaud, Douglas

Juliette Has a Gun, Mad Madame EDP 50 ml,

399 lei, în Beautik

Thierry Mugler,Angel New Rubber EDT 100 ml, 294 lei,

în Marionnaud, Douglas, Sephora

Jimmy Choo,Exotic, EDT 60 ml, 280 lei, în Sephora

Valentino, Valentina, EDP 50 ml,

357 lei, în Sephora, Marionnaud, Douglas

PARFUMURI

Esențe de sezon

Versace, Eros, EDT 50 ml,

276 lei, în Marionnaud, Sephora, Douglas

Elie Saab, Parfum Intense EDP 50 ml,

376 lei, în Marionnaud, Douglas, Sephora

Cèdre&Oranger,EDT 75 ml,

240 lei, în L'Occitane

Thierry Mugler,Angel Liqueur de par-

fum, EDP 35 ml, 308 lei, în Sephora,

Douglas, Marionnaud

Crabtree&Evelyn,Evelyn Rose, EDP 50 ml, 249 lei, în Crabtree&Evelyn

Bvlgari, Omnia Crystalline

EDP 65 ml, 400 lei, în Douglas, Marionnaud,

Sephora

ȘI PENTRU EL...

Versace, Eros, EDT 50 ml,

ȘI PENTRU EL...ȘI PENTRU EL...

Bvlgari, Bvlgari,

Esențe de sezon

Thierry Mugler,Angel Liqueur de par-

Esențe de sezonEsențe de sezon

Thierry Mugler,

Mad Madame EDP 50 ml, Elie Saab,

Parfum Intense EDP 50 ml, Mad Madame EDP 50 ml, Valentino,

Valentina, EDP 50 ml,

Kenzo, Flower in the Air,

EDP 50 ml, 340 lei, în Sephora, Douglas și Marionnaud

Crabtree&Evelyn,Evelyn Rose, EDP Valentina, EDP 50 ml,

Page 49: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 49

Esențe de sezon Sofisticată sau îndrăzneață? Găsește aroma potrivită oricărei personalități... și, bineînțeles, nu uita nici de „jumătatea ta“!

GL

AM

SOF

IST

ICAT

Ă

Prada, Extreme, EDP 50 ml,

280 lei, în Marionnaud, Sephora,

Douglas

Heidi Klum, Shine Blue,

EDT 50 ml, 44 lei, în Galeria Carrefour

Fendi, Fan di Fendi EDT 100 ml,

254 lei, în Sephora,Douglas, Marionnaud

Prada, Candy, EDP 50 ml, 350 lei, în Sephora,

Marionnaud, Douglas

Bvlgari, Man Extreme, EDT 100 ml, 386 lei, în Sephora, Douglas,

Marionnaud

Fendi, L'Aquarossa, EDP 50 ml, 367 lei, în

Sephora, Douglas, Marionnaud

Chanel,Bleu de Chanel, EDP

100 ml, 448 lei, în Douglas, Sephora,

Marionnaud

Chanel, No 5, Extract de par-fum, 7,5 ml, 598 lei, în Sephora, Marionnaud,

Douglas

Escada, Especially Elixir

EDP 50 ml,331 lei, în Sehora,

Douglas, Marionnaud

Thierry Mugler, Alien Liqueur de par-

fum EDP 30 ml, 244 lei, Marionnaud,

Sephora, Douglas

Gap, 1969 Bright,

EDT 50 ml,136 lei, în Sephora

Bvlgari, Chanel,Bleu de Chanel, EDP

Prada,

Prada,

Gap,

personalități... și, bineînțeles, nu uita nici de „jumătatea ta“!

Chanel, No 5, Extract de par-

Escada,

Heidi Klum,

Extreme, EDP 50 ml, Fendi, Fan di Fendi EDT 100 ml,

Man Extreme, EDT 100 ml, 386 lei, în

Douglas Marionnaud

Thierry Mugler, Issey Miyake, Pleats Please,

EDT 50 ml, 291 lei, în Marionnaud, ,

Sephora, Douglas

Page 50: Colectia cadourilor de Craciun 2013

ACCESORIIACCESORII

50 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

GADGETS LIFESTYLEGADGETS

LIFESTYLE&

CAUȚI CADOURI

PENTRU PASIONA-ȚII DE GADGETURI,

DESIGN SAU DELICA-TESE? AVEM DE TOATE: DE LA LUMÂ NĂRI PAR-FUMATE, LA PERNUȚE

ȘI PRĂJITOARE DE PÂINE!

GADGETS

CAUȚI

Cană, magazin Simona, 510 lei

IPod Nano, 16GB, IStyle, 811 lei

Ceainic Guy Degrenne, Sara blu',

447 lei

Glob de sticlă pictat manual,

Salingers, 28 lei

Cutie depozitare, Zara Home,

149 lei

Macarons diverse

sortimente, Chocolat, 12 lei/buc

Page 51: Colectia cadourilor de Craciun 2013
Page 52: Colectia cadourilor de Craciun 2013

52 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

BlackBerry Q5, disponibil în magazinele Orange, preț vari-abil în funcție de abonament

Samsung Galaxy S4, Samsung, Vodafone,

Cosmote, Orange

UTOK 500Q, 1.499 lei, Utok

Canon A3500IS, Media Galaxy,

579,90 lei

Nikon 1V2, Yellow Store,

3.999 lei

Sony DSC-W730G, Domo, 449 lei

ACCESORII LIFESTYLE

Gadgets unplugged

Samsung Galaxy Note, 8 inch,

Domo, 2.149 lei

Prestigio 7280, Arsis,

899 lei

Sony Xperia Z, Media Galaxy, 2.899,90 lei

iPad Air, 32Gb, iStyle,

2.785 lei

AP

AR

ATE

FO

TO

SMA

RT

PH

OM

ES

TA

BL

ET

E

Nikon D3200, Yellow Store,

1.999 lei

AP

AR

ATE

FO

TO

Samsung Galaxy S4, iPhone 5S, Cosmote, Orange,

Vodafone

Sony Xperia Z, Media Galaxy,

Page 53: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 53

Gadgets unplugged Vrei să dăruieși cadouri utile și durabile? Optează pentru un aparat foto, o tabletă sau chiar un espressor! Ai de unde alege!

Diva, Bugatti, Sarra blu', 3.352 lei

Tchibo Cafissimo, Media Galaxy,

269 lei

ESP

RE

SSO

AR

EP

JIT

OA

RE

AC

CC

ESO

RII

Cască bluetooth Plantronics, Quick

Mobile, 349 lei

Căști Beats by Dr. Dre, iStyle, 607 lei

Ceas Galaxy Gear, Orange, 299 euro

Carcasă pentru iPhone 5, Arsis,

109 lei

Kenwood, Kitchen Shop,

369 lei

Philips, Domo, 174,90 lei

Bosch, Media Galaxy,

169,90 lei

Kenwood, Kitchen Shop,

1.299 lei

Bosh Tassimo, Domo, 259 lei

Kenwood, Kitchen Shop,

369 lei

ACC

CE

SOR

II

Carcasă pentru Ceas Galaxy Gear,

Grundig, Domo, 129,90 lei

Page 54: Colectia cadourilor de Craciun 2013

54 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

Set servire aperitiv Nuova R2S, Kitchen Shop,

119,99 lei

Set cuțite Bugatti, Sarra Blu',

684 lei

Platou prăjituri XMAS Versace,

Simona, 1.930 lei

Set Aroma, Sabon, 180 lei

Bam Boo, 6,99 lei

Halat de baie Daphne, magazin

Özdilek, 430 lei

Dyptique, Beautik Haute Perfumerie,

210 lei

DECO & DESIGN

De luat acasă!H

OM

EW

EA

RP

EN

TR

U M

ASĂ

AR

OM

OT

ER

AP

IE

Set cadou Verbena,

L'Occitane, 215 lei

Tacâmuri Zara Home,

de la 25 lei fiecare

Pijama H&M,

89,90 lei

Papuci de casă Zara Home,

139 lei

Dyptique, Beautik Haute Perfumerie

Mr. Wonderful for Oysho,

89 lei

AR

OM

OT

ER

AP

IE

Verbena, Set cadou Verbena,

Page 55: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 55

Sunt haioase, colorate și arată că îți pasă. Bucură-i pe cei dragi cu un obiect de folosit acasă, ce le va aminti de tine!

Ceas cu termometru și lampă, E-Boda,

Media Galaxy, 149 lei

Blue and White, Zara Home,

499 lei

MP

IT

EA

TIM

ED

EC

OR

ATIV

EBam Boo, 49,99 lei

Zara Home, 89 lei

Pătură din mohair

Zara Home, 499 lei

Ceainic Vitesse, Kitchen Shop,

175 lei

Pineapple Lamp, Zara Home,

499 lei

Bam Boo, 79,99 lei 499 lei79,99 lei

TE

A T

IME

Ceainic Vitesse, Kitchen Shop

Sită pentru ceai, Cărturești,

34 lei

Cană,Simona, 510 lei

Pătură model tricotat, Bam Boo,

99,99 lei

Ceanic (796 lei)

și ceșcuță (534 lei),

Livada cu ceai

DE

CO

RAT

IVE

Pătură model tricotat, Bam Boo

2013 | WINTER GIFT GUIDE

,

499 lei

Page 56: Colectia cadourilor de Craciun 2013

56 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

Set 2 uleiuri de măsline Château d'Estoublon, Comtesse du Barry,

165 lei

Specialitate Belberry Royal, Plafar,

25,50 lei

Set condimente Château d'Estoublon, Comtesse du Barry,

570 lei

Miere, Plafar,

19,63 lei

Prince Vladimir, Kusmi Tea, Comtesse

du Barry, 121 lei

Ceai Sweet Orange, Cărturești,

10,90 lei

DELICACIES & FOOD FOR THE BRAIN!

Vrei să dăruiești...

Cozonac tradițional românesc, 850 g,

Chocolat, 49,90 lei

Macarons lime green tea, Sushi Ko,

29 lei

Cutie cu 24 de mini macarons,

Paul, 89,90 lei

CE

AIU

RI

CO

ND

IME

NT

ED

UL

CIU

RI

Ceai Sweet Orange, Cărturești

Vrei să dăruiești...

Ceai Sweet Orange, Ceai Early Green, Cărturești,

18 lei

Bomboane Neuhaus,

39 lei per 100g

Set ceaiuri Kusmi Tea, Comtesse du Barry,

138 lei

Set 2 uleiuri de măsline Specialitate Belberry Royal, Plafar,

Page 57: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 57

Vrei să dăruiești... ...cutii de ceai, ciocolată couture, vinuri rare, precum și cărți și filme inteligente? Alege o „delicatesă“ din selecția noastră!

Daft Punk - Human After All,

Cărturești, 59,99 lei

Sting - The Last Ship, Media Galaxy,

34,99 lei

Robbie Williams - Take the Crown,

Media Galaxy, 34,99 lei

Emeli Sande - Our Version of Event,

Cărturești, 64,99 lei

MU

ZIC

ĂC

ĂR

ŢI

FIL

ME

Marile Speranțe, Media Galaxy,

49,99 lei

Hitchcock, Domo, 50 lei

Născut a doua oară, Diverta, 49,90 lei

Man of Steel: Eroul, Cărturești, 52,90 lei

Coco Chanel,

Cărturești, 46 lei

Exercițiu de echilibru,

Cărturești, 29,95 lei

Secretele succesului,

Diverta, 25 lei

Carte de bucate, ospitalitate și povești

minunate, Diverta, 39 lei

Page 58: Colectia cadourilor de Craciun 2013

58 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

ACCESORII

CUM ÎMPACHETEZI CU STIL? ÎNCEARCĂ SOLUȚIILE DE MAI JOS, SAU VINO ÎNTR-UNUL DIN CELE 4 PUNCTE DE ÎMPACHETAT

CADOURI DESCHISE DE SĂRBĂTORI ÎN BĂNEASA SHOPPING CITY

ACCESORII

VINTAGE LOOKCADOURILOR

„SERIOASE“ LI SE POTRIVESC AMBALAJE

PE MĂSURĂ. ALEGE HÂRTIE DE

ÎMPACHETAT ÎN NUANȚE DE PĂMÂNT SAU CHIAR CUTII DIN PIELE ECOLOGICĂ.

APOI LEAGĂ AMBALAJUL CU O

PANGLICĂ ȘI REALIZEAZĂ O FUNDĂ SAU PUNE-I O FLOARE.

DANTELĂ ROMANTICĂ

FOLOSEȘTE HÂRTIE DE ÎMPACHETAT ÎN

NUANȚE UNI DE ROZ PASTEL, NEGRU SAU

ALBASTRU, APOI ACCESORIZEAZ-O CU O DANTELĂ DIAFANĂ

ȘI, EVENTUAL, CONFECȚIONEAZĂ

CHIAR O MICĂ FUNDĂ. PENTRU UN DETALIU

DE FINEȚE LEAGĂ-L CU O PANGLICĂ ÎNGUSTĂ.

CUM ÎMPACHETEZI CU STIL? ÎNCEARCĂ SOLUȚIILE DE MAI JOS,

SUPERAMBALAJE

Poți adăuga o notă persoanală realizând "dantela"

cu ajutorul unei foi și a unui

capsator. De unde? Diverta!

Încearcă flori artificiale de culoare albă sau chiar unele

în nuanțe neon. Flori artificiale poți

găsi în magazinul Simona.

Page 59: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 59

NODURI INEDITE

SELECTEAZĂ FOLII DE AMBALAJE CU IMPRI-

MEURI DE DIVERSE CULORI, MĂRIMI ȘI MO-DELE. ROMANTISMUL PRINTURILOR ESTE

BALANSAT PERFECT DE CÂTEVA BENZI DIN

PIELE NEAGRĂ, EVENTUAL

PERFORATĂ,CU CARE POȚI LEGA PACHETUL

ÎNTR-UN MOD ORIGINAL. DACĂ AI

ORNAMENTE BOGATE, FOLOSEȘTE ȘNURURI PENTRU A REALIZA O

FUNDĂ. ALTFEL, ALEGE O SFOARĂ GROASĂ.

AURIU REGALDE PESTE 6.000 DE ANI AURUL A FOST CONSIDERAT UN MATERIAL PREȚIOS,

ASEMĂNĂTOR SOARELUI. AȘA CĂ, DACĂ VREI SĂ ATRAGI TOATĂ ATENȚIA ASUPRA UNUI CADOU, FOLOSEȘTE-TE DE NUANȚELE AURII. COMBINĂ HÂRTII DE ÎMPACHETAT, PANGLICI, FUNDE ȘI CHIAR PLASĂ ÎN CULORILE METALULUI PREȚIOS PENTRU A CREA UN AMBALAJ FABULOS. EVENTUAL, POȚI ADĂUGA

PRESĂRA CHIAR SCLIPICI AURIU PE HÂRTIA DE ÎMPACHETAT.

Asortează cadoul cu o

lumânare sau un accesoriu

auriu pe care-l poți găsi în magazinul Sarra Blu'.

Folosește hârtii de ambalat cât mai variate (le poți găsi în

magazinul Bam Boo) pentru a personaliza fie care

cadou.

Page 60: Colectia cadourilor de Craciun 2013
Page 61: Colectia cadourilor de Craciun 2013
Page 62: Colectia cadourilor de Craciun 2013

62 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

ACCESORIIACCESORIIGHIDUL TĂU ÎN BĂNEASA SHOPPING CITY

De sărbători avem un program prelungit.Află care

este acesta pe www.baneasa-shoppingcity.ro

Page 63: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 63

Page 64: Colectia cadourilor de Craciun 2013

64 styler | WINTER GIFT GUIDE | 2013

GHIDUL TĂU ÎN BĂNEASA SHOPPING CITY

Page 65: Colectia cadourilor de Craciun 2013

2013 | WINTER GIFT GUIDE | styler 65

Page 66: Colectia cadourilor de Craciun 2013
Page 67: Colectia cadourilor de Craciun 2013
Page 68: Colectia cadourilor de Craciun 2013

Recommended