+ All Categories
Home > Documents > Centrul Medical ASY MED - Pharmec · Beneficii zi de zi În anul 2009, când ... anul 2009, acest...

Centrul Medical ASY MED - Pharmec · Beneficii zi de zi În anul 2009, când ... anul 2009, acest...

Date post: 30-Dec-2018
Category:
Upload: lamkhuong
View: 224 times
Download: 0 times
Share this document with a friend
2
În cadrul Centrului Medical ASY MED utilizarea în fiecare cabinet medical a softului Pharmec este mai mult decât necesară, pentru că oferă medicilor repere sigure. De exemplu, fiecare dintre cei care îşi desfăşoară activitatea la ASY MED poate şti în orice moment numărul de consultaţii ce vor fi concret validate de Casa de Asigurări de Sănătate în momentul raportării. Beneficii zi de zi În anul 2009, când a fost inaugurat Centrul Medical ASY MED, doamna doctor Viorica Pantelimonescu avea deja experienţa lucrului cu programul informatic Pharmec ca medic de familie: “Am ales Pharmec de la început pentru că întotdeauna am fost sigură că acest soft poate să îmi ofere doar rezultate excelente în activitatea profesională depusă. Faţă de alţi medici, eu, ca utilizatoare a programului Pharmec, eram întotdeauna ferită de problemele cauzate de posibile erori. Acesta este contextul în care, în anul 2009, când am deschis Centrul Medical am optat pentru Pharmec. Este cea mai bună alegere, de altfel”, spune astăzi doamna doctor Pantelimonescu. Centrul Medical ASY MED Servicii medicale impecabile, utilizând un soft fără reproş: Pharmec Nume: Specialităţi: Sediu: Anul înfiinţării: Client Pharmec din anul: Număr cabinete ce utilizează Pharmec: Beneficii importante: Centrul Medical ASY MED Neurologie, Medicină Internă , Psihiatrie , Medicina Muncii , Endocrinologie , Ginecologie, Ecografie Bucureşti 2009 2009 6 Raportare curată- zero erori; posibilitatea de a urmări în timp real numărul de consultaţii în dreptul fiecărui medic. “Sunt cel mai mult mulţumită de raportare: nu am niciodată probleme. Zero erori la raportare nu mai este un ideal pentru ASY MED. Este o realitate continuă. De aceea tot în mod continuu şi eu recomand tuturor colegilor medici softul Pharmec”, afirmă cu hotărâre doamna doctor Viorica Pantelimonescu, managerul Centrului Medical ASY MED.
Transcript

În cadrul Centrului Medical ASY MED utilizarea în fiecare cabinet medical a softului Pharmec este mai mult decât necesară, pentru că oferă medicilor repere sigure. De exemplu, fiecare dintre cei care îşi desfăşoară activitatea la ASY MED poate şti în orice moment numărul de consultaţii ce vor fi concret validate de Casa de Asigurări de Sănătate în momentul raportării.

Beneficii zi de zi

În anul 2009, când a fost inaugurat Centrul Medical ASY MED, doamna doctor Viorica Pantelimonescu avea deja experienţa lucrului cu programul informatic Pharmec ca medic de familie:

“Am ales Pharmec de la început pentru că întotdeauna am fost sigură că acest soft poate să îmi ofere doar rezultate excelente în activitatea profesională depusă. Faţă de alţi medici, eu, ca utilizatoare a programului Pharmec, eram întotdeauna ferită de problemele cauzate de posibile erori. Acesta este contextul în care, în anul 2009, când am deschis Centrul Medical am optat pentru Pharmec. Este cea mai bună alegere, de altfel”, spune astăzi doamna doctor Pantelimonescu.

Centrul Medical ASY MED

Servicii medicale impecabile, utilizând un soft fără reproş: Pharmec

Nume: Specialităţi:

Sediu: Anul înfiinţării: Client Pharmec din anul: Număr cabinete ce utilizează Pharmec: Beneficii importante:

Centrul Medical ASY MEDNeurologie, Medicină

Internă, Psihiatrie, Medicina M u n c i i , E n d o c r i n o l o g i e , Ginecologie, Ecografie

Bucureşti2009

2009

6Raportare

curată- zero erori; posibilitatea de a urmări în timp real numărul de consultaţii în dreptul fiecărui medic.

“Sunt cel mai mult mulţumită de raportare: nu am niciodată probleme. Zero erori la raportare nu mai este un ideal pentru ASY MED. Este o realitate continuă. De aceea tot în mod continuu şi eu recomand tuturor colegilor medici softul Pharmec”, afirmă cu hotărâre doamna doctor Viorica Pantelimonescu, managerul Centrului Medical ASY MED.

Mai există încă un aspect pe care doamna Doctor Pantelimonescu îl consideră cheia bunei activităţi a Centrului Medical ASY MED: consultantul Pharmec, Lucian Şucu.

“Sunt sigură că aşa cum colaborez eu şi întreg colectivul medical de la ASY MED cu Lucian, tot aşa de implicaţi sunt toţi ceilalţi reprezentanţi Pharmec. Atât de bine mă înţeleg cu acest consultant informatic, încât el îşi dă seama înainte de a mă pronunţa de ce este nevoie pentru a fi pe deplin mulţumită din punctul de vedere al activităţii informatice din centrul nostru medical”, conchide managerul ASY MED, doctor Viorica Pantelimonescu.

Centrul Medical ASY MED este situat în zona Chitila - Bucureştii Noi şi se ghidează dupa mottoul: “Sănătatea pacientului este înainte de toate!”. Încă de la înfiinţare, din anul 2009, acest centru medical utilizează softul Pharmec pentru toate specialităţile.

“Pharmec face facilă munca tuturor medicilor de la ASY MED. Cel mai mult, medicii din centrul medical sunt multumiţi că pot, cu ajutorul Pharmec, să elibereze prompt, fără erori, acte medicale. De asemenea, posibilitatea de a beneficia de un istoric al fiecărui pacient în Pharmec este o caracteristică a acestui soft foarte mult apreciată de medicii din Centrul Medical ASY MED”, este de părere doamna Doctor.

Sprijin de încredere pentru servicii medicale de excepţie


Recommended