Home > Documents > Catalog Wood Floor Wood...WOOD FLOOR face parte din grupul de companii SC DANPROD SRL L a fost creat...

Catalog Wood Floor Wood...WOOD FLOOR face parte din grupul de companii SC DANPROD SRL L a fost creat...

Date post: 07-Aug-2021
Category:
Author: others
View: 1 times
Download: 0 times
Share this document with a friend
Embed Size (px)
of 25 /25
CatalRJSURGXVH 2018
Transcript
Catalog Wood Floor.pdfCatal 2018
WOOD FLOOR face parte din grupul de companii SC DANPROD SRL a fost creat din de a oferi complete pentru proiectele tale de viitor. Suntem de tine pe tot parcursul proiectului, atât pentru casa, cât
Domeniul nostru principal de activitate este cel al lemnului care cuprinde o arie v de produse precum: din lemn stratificat, fabricare montaj de parchet din lemn masiv, ferestre din lemn de calitate, ferestre culisante, precum comercial-
ere lemn.
Seriozitatea, calitatea ex a produselor profesionalismul sunt elementele care ne care au condus la dezvoltarea unui
design, home solutions).
Abordarea companiei începe întotdeauna cu nevoilor oferi- rea celor mai bune R personalizate oferim custom-made cu proiecte speciale.
DANPROD de peste 25 ani ne creem o varietate de modele perfecte pentru un design clasic, dar pentru moderne care se definesc prin linii drepte cu materiale nobile precum aluminiul, sticla sau piatra.
www.wood-floor.ro este primul site din România unde se atât produse din lemn realizate în marca DanProd, dar produse cu renume comercializate in Lituania sau Italia. T în România suntem importatori ai companiilor de renume precum ADESIV, VOLUNTA parket, VIELARIS, iar prin acest lucru gar
PARCHET NOBIL INTARSIA DIN STEJAR PE SUPORT
MULTISTRAT pentru sisteme de
pentru sisteme de încalzire în pardoseala
-14-
Bristol
Textura distinctiv a suprafeei creeaz o pardoseal unic i impresionant. Finisajul cu ulei ofer protecie atât la suprafaa pardoselii, cât i la interiorul acesteia. Fiecare lamel este tratat individual pentru a scoate în eviden culoarea natural a lemnului.
Tipuri constructive : Dimensiuni posibile : Tip finisaj : Rustic
Stejar, Natural, lefuit manual, Finisat cu cear
Stejar, Afumat, Frezat, Finisat cu cear
Stejar, Afumat, Rindeluit, Finisat cu cear
Stejar, Afumat, Rindeluit, Finisat cu cear
Stejar, Afumat, lefuit manual, Finisat cu cear
Stejar, Afumat, Frezat, Finisat cu cear
-15-
Bristol
Stejar, Natural, Periat, Finisat cu lac
Stejar, Afumat, lefuit, Finisat cu lac
Stejar, Natural, lefuit, Finisat cu lac
Stejar, Natural, Periat, Finisat cu lac
Stejar, Afumat, lefuit, Finisat cu lac
Colecia Essential ofer cel mai bun raport calitate - pre, potrivit proiectelor de început pentru locuina ta. Lamelele de parchet înguste creeaz un efect de mrire a suprafeei în camerele mici. Recomandat spaiilor publice datorit gradului ridicat de rezisten, colecia Essential este potrivit zonelor cu trafic intens.
Tip finisaj :
-16-
Colecia Classica este atemporal i se face remarcat prin culorile deosebite, apreciate de-a lungul timpului.
Tipuri constructive : Dimensiuni posibile :
Stejar, Natural, lefuit, Finisat cu lac
Stejar, Natural, lefuit, Finisat cu ulei UV
Stejar, Afumat, lefuit, Finisat cu ulei alb
Stejar, Natural, lefuit, Finisat cu ulei UV
Stejar, Natural, lefuit, Finisat cu ulei natural
Stejar, Natural, lefuit, Finisat cu lac
Stejar, Afumat, lefuit, Finisat cu ulei brut
Stejar, Semi-ars, lefuit, Finisat cu ulei natural
Stejar, Ars, lefuit, Finisat cu lac
Stejar, Ars, Periat, Finisat cu ulei natural
Tip finisaj :
Stejar, Natural, lefuit, Finisat cu cear
Stejar, Afumat, Periat, Finisat cu cear
Stejar, Natural, Periat, Pori în nuan alb, Finisat cu ulei alb
Stejar, Natural, Periat, Finisat cu ulei natural
Stejar, Afumat, Periat, Pori în nuan alb, Finisat cu ulei UV
Stejar, Afumat, Periat, Pori în nuan alb, Finisat cu cear
Stejar, Afumat, Periat, Finisat cu ulei UV
Stejar, Afumat, Periat, Finisat cu cear
Stejar, Natural, lefuit, Finisat cu lac
Stejar, Natural, Periat, Finisat cu lac
Stejar, Natural, lefuit, Finisat cu lac
contemporane. O alegere excelent pentru iubitorii stilului urban sau designului de interior exclusivist. Structura i porii lemnului sunt scoase în eviden de uleiurile colorate.
Tipuri constructive : Dimensiuni posibile :
TRATAMENTE
Lemn natural. Scoate în eviden frumuseea i structura lemnului. Lemn afumat. Aceast tehnologie este folosit pentru a obine culori închise ale lemnului i pentru a obine performane sporite
Lemn termo-tratat. Fr a folosi chimicale în proces, culoarea lemnului se schimb, stabilitatea dimensional a lemnului crete îmbuntindu-se durabilitatea, rezistenala umiditate i se previne deformarea.
Pardoseala WOOD FLOOR din lemn stratificat este alegerea perfect pentru cei care sunt preocupai de a trai într-un mediu de via sigur i sntos. Folosim cele mai naturale materii prime. Suntem mândri de faptul ca produsele noastre au una dintre cele mai reduse emisii de formaldehid de pe pia.
Mai mult decât o pardoseal
frumoas
CLASE PARCHET Lemnul este un produs natural – fiecare arbore este unic datorit structurii i culorii sale. Oferim 3 clase diferite ale lemnului pentru a v ajuta s descoperii expresia dorit.
Clasa SELECT – în situaia în care se regsesc noduri, acestea sunt de dimensiuni minime, cu un diametru maxim de 10 mm. Este posibil s existe fisuri uoare datorate tensiunilor interne, kituite la culoarea parchetu- lui. Exist posibilitatea unei variaii de culoare în lemnul însi. Aceast clas are structura natural a lemnului.
Clasa CLASSIC – e caracterizat de o palet de culori mai viguroase. Include alburn, crpturi kituite i fisuri. Mici grupuri de noduri, cunoscute sub denumirea de urme de pisic, sunt de asemeni permise, cu diametrul maxim de 40 mm. Imaginea noduroas red frumuseea natural a lemnului.
Clasa RUSTIC permite noduri de diferite dimensiuni. Cu un diametru maxim de 70 mm, crpturile kituite sunt des întâlnite împreun cu fisuri i crpturi. Atât alburnul cât i duramenul sunt folosite, permiând prezena unei variaii de culoare puternice.
-19-
Pardoseala WOOD FLOOR din lemn stratificat este alegerea perfect pentru cei care sunt preocupai de a trai într-un mediu de via sigur i sntos. Folosim cele mai naturale materii prime. Suntem mândri de faptul c produsele noastre au una dintre cele mai reduse emisii de formaldehid de pe pia.
Mai mult decât o pardoseal
frumoas
SUPRAFA
FINISAJ
Combinând ultimele tehnologii i prelucrarea manual, WOOD FLOOR ofer diferite tratamente ale suprafeelor. Toate evideniaz frumuseea natural a lemnului i creeaz un design exclusiv. Suprafeele prelucrate manual i reparaiile 3D ale nodurilor demonstreaz cele mai ridicate abiliti ale prelucrrii lemnului i nu pot fi imitate cu ajutorul utilajelor. Parchetul nostru v ademenete s pii desculi. Indiferent de tratament, toate suprafeele noastre sunt uimitoare.
lefuire Periere
Soluie 100% natural i ecologic. Permite pardoselii s respire datorit caracteristicilor de pori deschii. Foarte uor de renovat.
Suprafaa arat similar cu cea finisat cu ulei, dar are calitile suprafeelor finisate cu lac.
Suprafa cu caracteristicile unei pardoseli tradiionale, uor de întreinut. Aceast finisare permite uleiului s penetreze adânc în lemn, creând un strat protectiv rezistent la urmele de ap i pete.
LEMN MULTISTRA
80x13 mm
Plint Stejar alb RAL 9003 periat 80x13 mm
Plint din placaj multistratat cu furnir din stejar
Plint Stejar antichizat fume periat 80x13 mm
Plint Stejar nuc deschis periat 80x13 mm
Plint Stejar nuc închis periat 80x13 mm
Plint Stejar wenge periat 80x13 mm
SC Danprod SRL str Glean, nr. 78
605600, Târgu Ocna, Bacu www.wood-floor.ro [email protected]
0769.763.314

Recommended