Home >Documents >Catalog Pro Curatenie

Catalog Pro Curatenie

Date post:27-Dec-2015
Category:
View:61 times
Download:1 times
Share this document with a friend
Description:
curat murda
Transcript:
 • 2Pentru o dezvoltare economica durabila, in orice afacere este nevoie de parteneri pe care sa te poti baza. pro-curatenie.ro este unul dintre acei parteneri care ofera garantia unei colaborari de lunga durata, cu avantaje de ambele parti. Ne bazam activitatea pe principii solide dar si pe inovatie. Oferim clientilor nostrii produse de cea mai buna calitate si cream parteneriate de lunga durata. Astfel pro-curatenie.ro aduce pe piata din Romania solutii profesionale pentru curatenie bazate pe detergenti profesionali Buzil si produse de cea mai buna calitate, marci recunoscute pe plan international. Avand o asemenea experienta, produsele profesionale oferite de pro-curatenie.ro inteleg asteptarile persoanelor care utilizeaza detergenti profesionali, oferind o gama completa de produse pentru curatenie destinate hotelurilor, spitalelor, cladirilor de birouri, spatiilor industriale si nu numai. Buzil este un producator de clasa mondiala care s-a impus in mediul de afaceri prin comercializarea unor produse profesionale de curatenie si intretinere. Este un lider european in ceea ce priveste curatenia si igiena, avand in dotare cele mai moderne aparate si tehnologii. De ce produse consacrate? Traditie si experienta Sisteme inteligente de solutii si editii special create pentru a servi cerintelor oricarui consumator Producatorii au politici de conservare a mediului, certificare ISO 14001 Metode moderne si eficiente de producere a detergentilor, certificare ISO 9001 Logistica rapida si eficienta Profesionisti gata oricand sa va ofere informatiile necesare realizarii unei curatenii profesionale

 • 3Editii BuzilEditia Classic

  G 235 Unibuz

  Descrierea produsului: Detergent universal folosit la curatenia de intretinere a suprafetelor rezistente la apa. Este recomandat a se folosi pe PVC, linoleum, cauciuc, granit, marmura si pardoseli lavabile. Se usuca rapid, lasa luciu si are efect de antialunecare.

  G 440 Perfekt

  Descrierea produsului: Detergent profesional folosit la curatenia intensiva, de baza si de intretinere a suprafetelor din domeniul alimentar si industrial. Poate fi folosit pentru indepartarea urmelor lasate de un incendiu. Dizolva grasimile si depunerile uleioase. Este biodegradabil si are un miros placut. Poate fi folosit cu masina profesionala cat si cu pistol cu presiune.

  pH: 6.57.5

  Dozaj:Curatenie manuala: 50 ml / 10 L de apa Masina profesionala: 100150 ml / 10 L de apa

  Ambalare: 1 L, 10 L, 200 L

  pH: 1314

  Dozaj:Curatenie manuala: 50200 ml / 10 L de apa Masina profesionala: 100200 ml / 10 L de apa Pistol profesional: 1:5 - 1:10 cu apa

  Ambalare: 1 L, 10 L, 200 L

  G 481 Blitz-Citro

  Descrierea produsului: Detergent universal pe baza de alcool cu miros placut de lamaie, recomandat pentru toate suprafetele lavabile, plastic, sticla, piatra, gresie, usi, tocuri de geamuri si calorifere. Se usuca repede si fara urme.

  G 522 Profiglass

  Descrierea produsului: Solutie profesionala folosita la curatarea suprafetelor din sticla. Inlatura grasimile de pe geamuri si oglinzi, se usuca rapid si nu lasa urme. Poate fi folosita pentru curatenia de intretinere a materialelor din plastic si a geamurilor de la masini. Previne depunerea rapida a grasimilor pe suprafetele unde este aplicata. Are un miros placut si poate fi folosita ca si spray.

  pH: 6.87.2

  Dozaj: 50 ml / 10 L de apa

  Ambalare: 1 L, 10 L, 200 L

  pH: 78

  Dozaj: se aplica nediluat

  Ambalare: 1 L, 10 L

  G 530 Splfix

  Descrierea produsului: Detergent profesional neutru folosit la spalarea veselei. De asemenea poate fi folosit la curatenia de intretinere a materialelor si suprafetelor rezistente la apa. Poate fi folosit in spalatorii auto. Dizolva foarte usor grasimile. Produce spuma si luciu.

  T 464 Bucasan trendy

  Descrierea produsului: Detergent profesional pe baza de acid amidosulfonic folosit la curatenia de intretinere a obiectelor sanitare. Se poate folosi pe materiale si suprafete rezistente la acid cum ar fi: placile ceramice, bazinele de apa si WC-urile, crom si inox. Dizolva depunerile de sapun, grasimi, calcar si lasa un miros placut persistent. Nu ataca partile cromate sau din otel ale instalatiilor. Se usuca fara urme. Folosit in mod concentrat are efect anti-bacterial.

  pH: 5.56.5

  Dozaj:Spalat vesela: cateva picaturi Curatenie de intretinere: 2040 ml / 10 L de apa Spalat masini: 4080 ml / 10 L de apa

  Ambalare: 1 L, 10 L

  pH: 0.51

  Dozaj: WC, pisoare: nediluat Obiecte sanitare: 50 ml / 10 L de apa Monodisc: 200 ml1 L / 10 L de apa

  Ambalare: 1 L, 10 L, 200 L

 • 4Editii BuzilEditia Compact

  HC 20 Garuda

  Descrierea produsului: Detergent profesional concentrat pe baza de polimeri solubili in apa folosit la curatenia de intretinere pardoselilor rezistente la apa cum ar fi: PVC, cauciuc, linoleum, parchet nelacuit, etc. Produce un strat protector. Este recomandat pentru pardoselile din salile de sport. Are proprietati antistatice si antialunecare.

  HC 24 Mana

  Descrierea produsului: Detergent concentrat pe baza de sapun folosit la curatenia de intretinere a suprafetelor rezistente la apa si la alcalini. Este recomandat pentru PVC, cauciuc, parchet, marmura, ardezie, clincher si teracota. Este ideal pentru pardoselile conductoare de curent. Protejeaza impotriva urmelor de pantofi si a depunerilor de grasime.

  pH: 8.29.2

  Dozaj:Strat protector: 100 ml / 10 L de apa Curatenie de intretinere: 1020 ml / 10 L de apa Curatenie intensiva: 100 ml / 10 L de apa Masina profesionala: 40 ml / 10 L de apa

  Ambalare: 1 L, 10 L

  pH: 9.510.5

  Dozaj:Curatenie de intretinere: 1020 ml / 10 L de apa Masina profesionala: 40 ml / 10 L de apa

  Ambalare: 1 L, 10 L

  HC 43 Intensivreiniger

  Descrierea produsului: Detergent alcalin profesional puternic concentrat, folosit la curatenia de intretinere si cea intensiva a suprafetelor si pardoselilor rezistente la apa. Este ideal pentru curatenia dupa constructor si a pardoselilor din salile de sport. Inlatura uleiurile si grasimile, si nu produce daune suprafetelor. Nu produce multa spuma, nu irita pielea si are un miros placut.

  HC 46 Sanitrunterhaltsreiniger

  Descrierea produsului: Detergent profesional concentrat folosit la curatenia zilnica a suprafetelor si materialelor din domeniul sanitar. Este recomandat a se folosi pe suprafete si materiale rezistente al acizi cum ar fi: gresie, bazine cu apa si WC. Inlatura cu usurinta depunerile de calcar, urina, rugina si sapun. Are proprietati anticorozive si putere mare de dizolvare a grasimilor.

  pH: 9.510.5

  Dozaj:Curatenie de intretinere: 1020 ml / 10 L de apa Curatenie intensiva: 2040 ml / 10 L de apa Masina profesionala: 2080 ml / 10 L de apa Monodisc: 60100 ml / 10 L de apa Pistol profesional: 1:20 1:50 cu apa

  Ambalare: 1 L, 10 L

  pH: 0.5

  Dozaj:Curatenie de intretinere: 2040 ml / 10 L de apa Curatenie de baza: 1:3 cu apa Monodisc: 4080 ml / 10 L de apa Pistol cu spuma: 1:10 1:20 cu apa

  Ambalare: 1 L

  HC 56 Schonreiniger

  Descrierea produsului: Detergent profesional concentrat folosit la curatenia suprafetelor sensibile la acizi si alcalini. Este foarte eficient impotriva depunerilor de ulei si nu ataca suprafetele.

  pH: 6.57.5

  Dozaj:Curatenie manuala: 1020 ml / 10 L de apa Pistol profesional: 1:5 1:10 cu apa Masina profesionala: 2040 ml / 10 L de apa

  Ambalare: 1 L, 10 L

 • 5Editii BuzilEditia Planta

  P 311 Planta Orange

  Descrierea produsului: Detergent profesional concentrat folosit la curatenia intensiva si cea de intretinere a suprafetelor si materialelor rezistente la apa. Are o putere de curatare excelenta, avand proprietati bune de degresare.

  P 312 Planta Lemon

  Descrierea produsului: Detergent profesional concentrat folosit la curatenia suprafetelor si materialelor rezistente la acizi din domeniul sanitar cum ar fi: gresie, bazine de apa si WC. De asemenea poate fi folosit pe suprafete din crom si inox cat si pe pardoselile si paretii din gresie. Este pe baza de acid citric, inlatura depunerile de calcar si urina.

  pH: 1011

  Dozaj: 2050 ml / 10 L de apa

  Ambalare: 1 L, 10 L

  pH: 2

  Dozaj:WC, pisoare: nediluat Suprafete: 50 ml / 10 L de apa

  Ambalare: 1 L, 10 L

  P 313 Planta Soft

  Descrierea produsului: Detergent profesional pe baza de alcool folosit la curatenia zilnica a suprafetelor, materialelor si pardoselilor rezistente la apa. Special pentru suprafete din plastic si sticla, cat si pentru piatra lucioasa si gresie. Se usuca rapid si fara urme lasand un luciu puternic.

  P 314 Planta Aloe

  Descrierea produsului: Sapun profesional ce poate fi folosit ca si detergent pentru suprafetele si materialele rezsitente la apa. Special pentru portelan, sticla si tacamuri. Are proprietati excelente de dizolvare a grasimii.

  pH: 7

  Dozaj: 2040 ml / 10 L de apa

  Ambalare: 1 L, 10 L

  pH: 67

  Dozaj:Grasimi usoare: 10 ml / 5 L de apa Grasimi dificile: 20 ml / 5 L de apa

  Ambalare: 1 L, 10 L

  P 315 Planta Cleen

  Descrierea produsului: Detergent profesional pe baza de sapun folosit la curatenia de intretinere a pardoselilor rezistente la apa cum ar fi: piatra naturala, clincher, teracota, PVC, linoleum, cauciuc si parchet nesigilat. Lasa un strat protector ce are proprietati antialunecare. Poate fi polisabil cu monodiscul.

  pH: 10

  Dozaj: 50 ml / 10 L de apa

  Ambalare: 1 L, 10 L

 • 6Editii BuzilEditia Smart

  KS 19 Geschirrsplmittel

  Descrierea produsului: Solutie profesionala de spalat vasele si suprafetele rezistente la apa. Are un miros placut, dizolva grasimile si este blanda cu pielea si materialele. Produce

Click here to load reader

Embed Size (px)
Recommended