+ All Categories
Home > Documents > Catalog mediaPHARM 2014

Catalog mediaPHARM 2014

Date post: 05-Apr-2016
Category:
Upload: draghia-ionut
View: 231 times
Download: 2 times
Share this document with a friend
Description:
 
9
SERVICII SPECIALIZATE PENTRU FARMACII www.mediapharm.ro CATALOGUL FARMACIEI MODERNE 2013-2014 editia a 4-a Amenajari interioare Mobilier specializat Sertare metalice Arhitectura si design Firme luminoase
Transcript
Page 1: Catalog mediaPHARM 2014

SERVICII SPECIALIZATE PENTRU FARMACII

www.mediapharm.ro

CATALOGUL FARMACIEI MODERNE

2013-2014

editia a 4-a

Amenajari interioareMobilier specializatSertare metaliceArhitectura si designFirme luminoase

Page 2: Catalog mediaPHARM 2014

02-03 mediaPHARM04-05 Amenajari interioare06-07 Mobilier specializat08-09 Sertare metalice10-11 Arhitectura si design12-13 Signalistica14-15 Facilitati productie / Portofoliu

CUPRINS

2 3

O afacere profi tabila in sectorul farmaceutic impune atat gestionarea optima a spatiului, cat si efi cientizarea activitatii de eliberare de medicamente, pentru a obtine un maxim de utilitate in folosirea spatiilor de stocare si expunere. Solutiile inovatoare aplicate si experienta noastra in domeniu de mai bine de 10 ani ne ajuta sa punem la dispozitia farmaciilor din Romania servicii complete de consultanta, arhitectura, design modern si efi cient pentru amenajarea spatiului interior.

mediaPHARM este singura fi rma dedicata exlusiv amenajarii spatiilor farmaceutice.

Prin cele peste 250 de farmacii amenajate pana in prezent, mediaPHARM si-a intarit pozitia de lider al pietei nationale de amenajari de farmacii.

EXPERIENTA CREATIVITATE

INOVATIE

Page 3: Catalog mediaPHARM 2014

4

AMENAJARI INTERIOARE

mediaPHARM ofera solutii de amenajare inteligenta a spatiului interior si exterior, prin servicii de design, arhitectura si proiectare conforme cu reglementarile in vigoare.

In realizarea proiectului si a conceptului de amenajare tinem cont de parametrii importanti ai spatiului dumneavoastra, optimizand spatiile de depozitare, expunere si vanzare si efi cientizand iluminarea functionala si ambientala. Astfel, cream un proiect unitar adaptat nevoilor dumneavoastra.

Solutiile noastre de proiectare si executie includ amenajari sau constructie de spatii, compartimentari, executie tavane, instalatii electrice si sanitare, sisteme de climatizare, pardoseli profesionale, placari fatade, vitrine exterioare, suprainaltari sau extinderi cu structuri metalice.

5

Page 4: Catalog mediaPHARM 2014

6

Mobilarea unei farmacii trebuie sa tina cont de particularitatile acestui domeniu si sa se adapteze spatiului valorifi candu-l la maxim. mediaPHARM proiecteaza si executa mobilier functional, care raspunde nevoilor de depozitare si creaza atmosfera potrivita activitatii dumneavoastra.

Folosind materiale de ultima generatie si identifi cand solutii tehnice moderne de executie, imbinam perfect sticla, MDF-ul vopsit si infoliat si HPL-ul cu accesorii de calitate. Iluminarea corpurilor cu LED-uri si aplicarea de imagini printate intregesc conceptul de design.

Pentru ca timpul dumneavoastra este pretios am creat conceptul “4 pasi de la gand la realitate” prin care proiectam si executam mobilier pentru farmacii in 15 zile.

MOBILIER SPECIALIZAT

7

Page 5: Catalog mediaPHARM 2014

8 9

SERTARE METALICE

EFICIENTIZAREA SPATIULUI - Sistemele de sertare specializate permit stocarea in aceeasi unitate de volum a unei cantitati de medicamente cu pana la 70% mai mare fata de mobilierul conventional. Posibilitatea de stocare pe adancimea sertarului (cutiile stocate “in picioare”) ajuta la o folosire inteligenta a spatiului si o urmarire mai usoara a stocurilor. Sistemele de separatoare asigura functionalitate, permitand gruparea fi ecarui tip de medicament si impiedicand amestecarea acestora. Separatoarele culiseaza fata-spate pe toata lungimea sertarului.

MODULARITATE - Modularitatea structurilor face ca posibilitatile de realizare a dulapurilor de sertare sa fi e nelimitate. Coloane de 5,6,10,12 sau 13 sertare suprapuse pot fi cu usurinta integrate in orice proiect de amenajare.

ORGANIZARE - Fata sertarului dispune de o eticheta cu 7 litere care ajuta la organizarea si gasirea cu usurinta a medicamentelor in sertare si confera o imagine profesionala.

Page 6: Catalog mediaPHARM 2014

1010 1111

Propunerile noastre de proiectare au ca scop obtinerea unui design unic, personalizat pe nevoile farmaciei si adaptat spatiului de care dispuneti, care sa permita functionarea efi cienta si optimizarea activitatii dumneavoastra. Astfel pacientii sunt serviti mai repede, iar farmacistul poate aloca mai mult timp pentru consilierea lor.

Testata in peste 250 de proiecte deja realizate in Romania, echipa de arhitecti mediaPHARM a dovedit ca poate face fata celor mai exigente solicitari. Poate transforma o idee in proiect tridimensional in 4 ore.

ARHITECTURADESIGN

Page 7: Catalog mediaPHARM 2014

1212 13

Elementele de signalistica reprezinta cartea de vizita a farmaciei dumneavoastra, fi ind un factor important in identifi carea si recunoasterea ei in zona de activitate.

De aceea am dezvoltat un departament specializat care asigura designul, productia si instalarea de fi rme si insemne luminoase specifi ce farmaciilor.

Casete luminateLitere volumetriceCruci cu led exterior/interiorPanouri personalizateTotemuri Insemne luminoase

SIGNALISTICA

Page 8: Catalog mediaPHARM 2014

14

mediaPHARM este singura fi rma exclusiv dedicata productiei de mobilier specialziat pentru farmacii din Romania care opereaza propria fabrica de productie. Am investit in tehnologie de ultima generatie, am construit facilitati moderne de productie, am pregatit specialisti in executia de mobilier, am dezvoltat un nou concept de amenajare a farmaciilor, am proiectat si executat peste 250 farmacii in Romania. Si asta este doar inceputul!

Tehnologia moderna computerizata ne ajuta sa minimizam timpul de executie al unui proiect de mobilier si sa il facem perfect. Astfel, montam 6-8 farmacii moderne in fi ecare luna.

Facilitatile moderne de productie ne-au ajutat sa organizam fl uxul de fabricatie si procesele tehnologice astfel incat controlul privind calitatea sa fi e maxim. Specialistii pregatiti in proiectare si executie fac ca procesele de fabricatie sa se desfasoare fl uent, in timp si cu costuri minime. Astfel executam o farmacie in 3 zile si o montam in 8 ore.

Am introdus pe piata conceptul de Farmacie Moderna si am sustinut implementarea lui in ultimii 10 ani. Acum vom trece la un alt nivel. Cele mai moderne materiale existente pe pietele Europene, cele mai evaluate tehnici de executie, cele mai noi programe de proiectare, utilaje de ultima generatie. Am depasit orice limitari tehnice. Acum putem executa orice. Imaginatia ne este limita!

Am reusit sa dovedim ca nou, modern si cu materiale premium NU INSEAMNA NEAPARAT SCUMP. Prin efi cientizarea fl uxurilor de fabricatie, prin achizitia de materii prime direct de la producatorii externi in cantitati mari si printr-o organizare logistica exemplara am ajuns astazi sa fi m cu 40% mai ieftini decat concurenta, dar sa oferim dublu de calitate si rapiditate.

FACILITATI PRODUCTIE

14

15

PORTOFOLIU

Farmacia Salvia GalatiFarmacia Mirafarm AradFarmacia Hyperici TargovisteFarmaciile Farmamedis ConstantaDrogheria Auchan BucurestiFarmacia ACC ClujFarmacia Adrias PloiestiFarmacia Anedio CraiovaFarmacia Armonia Turnu-MagureleFarmaciile Artafarm BucurestiFarmacia Batyfarm SlatinaFarmacia Colir IasiFarmacia Farmec Denis Curtea de Arges

Farmaciile Pex PloiestiFarmacia Humanitas BucurestiFarmacia Iris BrailaFarmaciile Medfarm CraiovaFarmacia Medaida Vanju MareFarmaciile Vital Pharm ConstantaFarmacia Mona FocsaniFarmacia Nidofarm CalafatFarmacia Oxygen BufteaFarmaciile Pharmasig AlexandriaFarmaciile Pharm MediasFarmaciile Richter Farmacia Humanae Veritas Bucuresti

FarmaciileCentrofarm

Farmaciile EccofarmTurnu Severin

Farmaciile MinifarmConstanta - Tulcea

Farmacia UniversConstanta

Farmaciile DucfarmCluj - Turda

Farmaciile ADMBucuresti

Farmaciile PrimaCraiova

Farmaciile ProfessionalFarmaLine Prahova

Farmaciile SetiPrahova

Farmaciile Medimfarm

15

Page 9: Catalog mediaPHARM 2014

MediaPHARM Adv. SRLSomesul Rece, 123ASector 1, BucurestiTelefon: 0727.727.033E-mail: offi [email protected]

www.mediapharm.ro


Recommended