Home >Design >Care sunt perdelele noii ere și ce beneficii ne aduc?

Care sunt perdelele noii ere și ce beneficii ne aduc?

Date post:17-Jan-2015
Category:
View:307 times
Download:2 times
Share this document with a friend
Description:
Pentru dotarea biroului sau a casei cu cea mai bună și de calitate gamă de perdele moderne, vizitați http://fabricadejaluzele.ro/și vizualizați cele mai noi colecții și ofertele disponibile cu opțiuni multiple, jaluzele zebra, rolete cu folie metalică și alte formate noi de jaluzele.
Transcript:
 • 1. Care sunt perdelele noii ere i ce beneficii ne aduc? Fabrica De Jaluzele Romnia
 • 2. Introducere: Perdelele noii ere aduc numeroase avantaje. Sunt executate de fapt pentru a ndeplini scopuri specifice. Exist jaluzele, obloane, tende, plasedeinsecte i jaluzeleromane.
 • 3. a continuat Jaluzele: Colecia regional Bucureti este renumit pentru jaluzele. Jaluzelele verticale ofer mai mult intimitate i sunt folosite pentru casele situate la osea. Exist jaluzele din aluminiu care adaug un plus de frumusee i durabilitate. De asemenea, exist o gam special de jaluzele pentru birouri care pot fi ntrebuinate pentru compartimente, sli de conferin i n alte zone.
 • 4. a continuat Obloane exterioare: Protejeaz cldirea de la exterior i se monteaz peste ferestre i ui. Pereii sunt protejai de ploaie i temperatura la interior se menine bine. Complexele de mari dimensiuni utilizeaz rulouri exterioare din aluminiu care pot fi manevrate manual, dar i prin telecomand. Alte obloane exterioare sunt realizate cu rolete textile, acolo unde materialul roletelorprotejeaz mpotriva cldurii, apei i vntului. Roletelepot fi ridicate sau coborte dup nevoie.
 • 5. Coninut: Care sunt beneficiile tendelor? Care sunt elementele eseniale asociate plaselor de insecte? De unde se pot cumpra? Concluzie
 • 6. Servicii: Jaluzele Bucureti Obloane Obloane exterioare Jaluzele verticale Jaluzele din aluminiu Jaluzele pentru birouri Rolete textile Rolete
 • 7. a continuat Material rulat Tende Tende retractabile Tende pentru balcoane Plase plisate de insecte Plase de insecte Plase de nari Rulouri exterioare din aluminiu
 • 8. a continuat Obloane exterioare Jaluzele romane Jaluzele zebra Rolete cu folie metalic
 • 9. Care sunt beneficiile tendelor? Dac v dorii o umbr adecvat n balcon i s v bucurai n acelai timp de frumuseea peisajului, atunci tendele sunt cea mai bun opiune. Balcoanele pot fi acoperite cu tende frumoase pentru balcoane, care furnizeaz o umbrire total fr a ocupa mult spaiu. Ajut n obinerea unei ventilaii corecte. Disponibile n dou tipuri, tende fixe i tende retractabile.
 • 10. a continuat Tendele fixe sunt imobile i nu pot fi pliate, n vreme ce tendele retractabile pot fi reglate cu uurin, dup nevoie sau confort. De exemplu, pe vreme frumoas pot fi pliate pentru a v bucura de natur. Uile i ferestrele sunt protejate de rugin.
 • 11. a continuat Cele fixe amplific gradul de frumusee i protejeaz pereii exteriori de cldura direct, ap sau alte condiii climaterice duntoare i astfel sunt reduse costurile cu ntreinerea general. Tendele pliabile sunt create din material textil i dotate cu un cadru reglabil. Culorile i modelele multiple adaug un plus de frumusee exteriorului casei.
 • 12. Care sunt elementele eseniale asociate cu plasele de insecte? 1. Plasele de insecte sunt ntrebuinate pentru acoperirea zonelor deschise de grdini sau terase i blocarea insectelor, mutelor i a insectelor trtoare. Astfel v putei bucura de spaiile funcionale n aer liber fr niciun impediment provocat de insecte.
 • 13. a continuat 2. Plasele de nari sunt foarte mult la cerere, deoarece acioneaz ca scut de protecie prin mpiedicarea intrrii femelelor de anofeli, oprind rspndirea malariei. 3. Pentru o textur mai plin i un aspect mai frumos, exist plasele plisate de insectecare pot fi utilizate pentru ui i ferestre glisante.
 • 14. De unde se cumpr? Pentru dotarea biroului sau a casei cu cea mai bun i de calitate gam de perdele moderne, vizitai http://fabricadejaluzele.ro i vizualizai cele mai noi colecii i ofertele disponibile cu opiuni multiple, jaluzele zebra, rolete cu folie metalic i alte formate noi de jaluzele.
 • 15. Concluzie: Protejai-v complexele, birourile, cldirile sau casele cu cele mai recente jaluzele i obloane exterioare elegante i moderne. Amplificai aspectul general i stilul cldirii prin asortarea jaluzelelor i obloanelor cu finisajele interioare, emblema companiei, decorul i finisajele exterioare.
 • 16. THANK YOU! Contact us: Website: http://fabricadejaluzele.ro Follow us on: Plus.google.com/102603060855189730632 Facebook.com/FabricaDeJaluzele Twitter.com/fabricajaluzele

Click here to load reader

Embed Size (px)
Recommended