Home >Business >BestJobs Angajatori

BestJobs Angajatori

Date post:21-Oct-2014
Category:
View:312 times
Download:5 times
Share this document with a friend
Description:
 
Transcript:
 • 1. Applica BestJobs este prima alegere in recrutarea online din Romania. Cu o traditie de 13 ani, BestJobs pune in legatura companiile cu cei mai talentati candidati.
 • 2. Cuprins I. BestJobs in cifre II. Instrumente de recrutare III. Cresterea brandului de angajator IV. Recrutarea mobila Applica
 • 3. I. BestJobs in cifre Peste 1,3 milioane de vizitatori unici in fiecare luna Peste 3,5 milioane de vizitatori lunar Aproximativ 25 de milioane de afisari pe luna Peste 55.000 de angajatori
 • 4. Clasificarea candidatilor dupa varsta
 • 5. Clasificarea candidatilor in functie de studii
 • 6. Numarul CV-urilor in functie de experienta
 • 7. Numarul CV-urilor pe domenii
 • 8. Numarul CV-urilor pe orase
 • 9. II. Instrumente de recrutare Joburi Cea mai simpla cale prin care poti ajunge rapid la cei mai buni candidati pentru postul pe care il oferi. Un job corespunde unei singure oferte de munca si este valabil pe site site timp de 7, 30 respectiv 90 de zile, in functie de optiunea selectata. Poti utiliza anunturile oricand in interval de 12 luni din momentul plasarii comenzii. In functie de vizibilitatea dorita iti oferim posibilitatea de a alege dintre patru tipuri de anunturi: Platinum, Gold, Silver si Task.
 • 10. Tipuri de joburi Platinum Se afiseaza in coloana 1 si beneficiaza de cel mai mare spatiu, oferind expunerea cea mai mare atat a anuntului, cat si a logo-ului companiei. Logo-ul companiei apare in rezultatele cautarii pe ambele tipuri de afisare (list / grid). Pemite afisarea nivelului de cariera si domeniului ofertei. Gold Apare in lista de joburi pe coloana a doua, intre anunturile Platinum si Silver. Ofera un spatiu de expunere mediu, atat pentru logo-ul companiei, cat si pentru anuntul propriu-zis. Silver Este afisat in cea de-a treia coloana, dupa anunturile Platinum si Gold. Logo-ul companiei apare doar atunci cand este aleasa afisarea de tip lista. Task Taskurile sunt destinate recrutarii in vederea indeplinirii unor anumite proiecte, sarcini precise si cu caracter temporar, fara un contract de angajare. Apare in coloana din dreapta sub filtre, iar denumirea si logo-ul companiei se afiseaza doar in pagina anuntului. Acest tip de anunt se trimite in alerte doar candidatilor care au optat pentru anunturile de tip proiect.
 • 11. Optiuni suplimentare Personalizare design Flexibilizarea si diversificarea anuntului cu un design distinct pentru brand. Utilizarea elementelor grafice (culori, template-uri, imagini).
 • 12. Optiuni suplimentare Aplicare prin sistem propriu Redirectionarea candidatilor catre sistemul dvs. propriu de recrutare. Promovare nationala Publicarea anuntului la nivel national. Includerea anuntului in alertele de joburi si in rezultatele cautarilor pe toate orasele.
 • 13. Reactualizarea zilnica sau saptamanala Reactualizare saptamanala: Reactualizarea saptamanala a anuntului in primele pozitii in lista de joburi. Retransmiterea saptamanala a anuntului in alertele de joburi. Reactualizare zilnica: Reactualizarea zilnica a anuntului in primele pozitii in lista de joburi. Retransmiterea zilnica a anuntului in alertele de joburi.
 • 14. Cautarea in baza de date Cauti printre CV-urile din baza de date si deblochezi datele de contact strict ale candidatilor care se potrivesc filtrelor introduse si ti-au atras atentia. In functie de numarul de CV-uri ales pentru deblocare poti beneficia de un discount de pana la 60%.
 • 15. Trimiterea de mesaje targetate Cauti printre CV-urile din baza de date si trimiti rapid un mesaj text celor se potrivesc filtrelor introduse, pentru a-i invita la un interviu /o discutie. Comunica cu potentialii angajati simplu si rapid. Economiseste timp! Candidatii sunt informati printr-un email ca au primit un mesaj de la un potential angajator. In functie de numarul de mesaje trimise poti beneficia de un discount de pana la 60%.
 • 16. Trimiterea de mesaje targetate Cauti printre CV-urile din baza noastra de date cele care se potrivesc filtrelor introduse si trimiti rapid un mesaj text candidatilor care ti-au atras atentia, pentru a-I invitat la un interviu / discutie. Candidatii sunt informati printr-un email ca au primit un mesaj de un potential angajator. Simplu si rapid economisesti timp in comunicarea cu potentialii angajati. In functie de numarul de mesaje trimse, poti beneficia de un discount de pana la 60%.
 • 17. Post Pay Daca in ultimul an consumul tau a depasit 3.000 de euro beneficiezi automat de optiunea PostPay, cu discount de 60% fata de pretul pe unitate. Postpay functioneaza ca un abonament la telefonia mobila: se factureaza lunar consumul din luna anterioara. Avantaje: Inlatura stresul cu estimarea volumului de consum necesar. Evita sumele mari de plata (ex: prepay pentru servicii pentru tot anul), acestea fiind inlocuite cu plati lunare in functie de consum.
 • 18. III. Cresterea brandului de angajator Promovare gratuita in retelele de socializare Potrivit datelor Facebrands.ro, site-ul ce monitorizeaza activitatea pe Facebook a brandurilor din Romania, suntem numarul 1 in categoria locuri de munca, avand aproximativ 300.000 de fani! Anunturile tale de angajare capata un spor de vizibilitate in retele sociale. Suntem activi pe Facebook, Twitter si Google+. Toate anunturile postate pe Facebook sunt preluate automat pe Twitter, unde ne urmaresc aproape 1.000 de persoane. facebook.com/BestJobs twitter.com/BestJobsRo plus.google.com/+bestjobs
 • 19. IV. Recrutarea mobila Applica BestJobs! Acum si pentru angajatori Prima aplicatie gratuita pentru cautare de joburi din Romania 500.000 de vizite lunare de pe o platforma mobila Aproape 100.000 de instalari
 • 20. Afla mai multe! Contacteaza-ne: [email protected] 0750. 220. 220 0727. 751. 145 Applica
Popular Tags: