Home >Software >Aplicatiile mobile pentru business

Aplicatiile mobile pentru business

Date post:22-Jan-2017
Category:
View:99 times
Download:2 times
Share this document with a friend
Transcript:

Diapositiva 1

Utilitatea unei aplicatii mobile pentru curierat

Aplicatiile mobile pentru businessSmartphone-urile instrumente moderne pentru afaceri datorita functionalitatii si popularitatii lor

La nivel mondial peste 1 miliard din telefoanele mobile sunt smartphone-uri

In Romania peste 10 milioane din locuitori acceseaza internetul de pe telefonul mobil (potrivit ANCOM)

Implementarea aplicatiilor mobile aduce beneficii valoroase atat pentru afacere, cat si pentru clienti.

O aplicatie mobila se deschide rapid si poate transmite notificari directe clientilor.

Aplicatie mobila curierat Aplicatiile mobile pentru curieri asigura un avantaj competitiv pentru companie si o calitate superioara a serviciilor pentru clienti.

Beneficiile utilizarii aplicatiilor mobile

Aplicatiile mobile si managementul unei firme de curieratComunicarea dintre curieri si personalul de la birou. Curierii pot accesa in aplicatie AWB-urile si celelalte detalii despre colete.

Corelarea datelor din teren in timp real. Curierii pozeaza semnatura de primire a coletului si o incarca in soft. Confirmarea livrarii se face mult mai rapid. Aplicatia este de asemenea compatibila cu scanere de cod de bar, cu fir sau wireless.

Gestionarea eficienta a livrarilor. Implementarea uneiaplicatii mobilepermite urmarirea alimentarilor si km parcursi de fiecare masina. Folosit corect sistemul va permite depistarea rapida si prevenirea incidentelor gen furt de combustibil. Aplicatia poate include si rute optimizate de livrare.

Reducerea riscului aparitiei erorilor. Datorita accesului facil la date riscul aparitiei erorilor umane este minin. Acest lucru se traduce in livrari onorate la timp si clienti multumiti.

Aplicatia android curiermanager Solutia software Curiermanager include o aplicatie mobila pentru telefoanele cu Android.

Beneficiile acesteia constau in:Curierii pot trimite instantaneu confirmari, avizari si alte evenimente predefinite. Clientii tai pot intra direct in contul lor din aplicatie pentru a vedea poza cu confirmarea de primire la doar cateva minute dupa ce coletul a fost livrat.

PENTRU MAI MULTE DETALII DESPRE SOLUTIA SOFTWARE PENTRU CURIERAT NE PUTETI CONTACTA LA:

Site: www.curiermanager.roEmail: curiermanager@neti.roTelefon: 0723 649 617

Embed Size (px)
Recommended