Home >Real Estate >Apartament 3 camere Titan Bloc Nou

Apartament 3 camere Titan Bloc Nou

Date post:26-Jun-2015
Category:
View:250 times
Download:2 times
Share this document with a friend
Description:
Nou! Finisat! Bucatarie mobilata si utilata! Doua bai! Balcon mare! Luminos si aerisit. Orientat sud-est, placut si incarcat de energie pozitiva!!! Acest frumos apartament de 3 camere amplasat intr-un renumit ansamblu rezidential din Titan, este acum disponibil pentru vanzare la fantasticul pret de numai 69.900 Euro, pentru o perioada de timp limitata! Pozitionat la etajul 10/11, fapt care ii confera o panorama vasta asupra imprejurimilor, apartamentul este liber si are toate actele la zi, fiind o alegere potrivita pentru toti cei care sunt in cautarea unui apartament in zona. Mai mult, datorita pretului foarte bun, este o alternativa viabila la achizitionarea unei locuinte in blocurile vechi din zona, preturile fiind foarte apropiate, iar nivelul de confort locativ fiind net superior acestei proprietati, in detrimentul oricarui apartament in bloc vechi. Impartirea este utila, dormitorul matrimonial fiind dotat cu dressing si baie proprie, terasa dispune de acces atat din living cat si din dormitor, incalzirea se realizeaza prin intermediul centralei proprii de apartament, iar toate utilitatile sunt contorizate individual. Factura de intretinere pe timp de iarna : 150-180 lei! Ansamblul rezidential din care apartamentul face parte, este situat pe strada Codrii Neamtului, are in stanga magazinul Billa si Piata Titan, in dreapta hypermarketul Auchan, Magazinul Penny Market si Iris Mall, iar in spatele blocului se afla parcul Titanii, excelent amenajat si ingrijit, fiind ideal astfel pentru orice familie.
Transcript:
  • 1. Apartament 3 camere in Titan 3 camere, 2 dormitoare Zona: Titan Reper: Policlinica - Parc Titanii 110 mp: suprafata construita 66 mp: suprafata utila PRET: 69.900 EURO Dotari / Utilitati / Informatii Utile 66 mp - suprafata utila, 110 mp - suprafata construita, etaj: 10/P+11, comandat 2 dormitoare , 2 grupuri sanitare, 1 balcon interior in stare foarte buna, amplasat in imobil nou, imobil in stare buna, centrala proprie a apartamentului, strazi amenajate, vedere mixta, acces mixt parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, aplice, calorifere aluminiu, interfon, lift, usa metalica, bucatarie modern mobilata, bucatarie echipata, administrare, paza non-stop, contor apa construit in 2009, destinatii: Rezidenta, structura: beton contr. vanzare-cumparare, carte funciara vecinatati: magazine, piata, gradinita, scoala, transport in comun, parc, restaurant Alte Informatii Nou! Finisat! Bucatarie mobilata si utilata! Doua bai! Balcon mare! Luminos si aerisit. Orientat sud-est, placut si incarcat de energie pozitiva!!! Acest frumos apartament de 3 camere amplasat intr-un renumit ansamblu rezidential din Titan, este acum disponibil pentru vanzare la fantasticul pret de numai 69.900 Euro, pentru o perioada de timp limitata! Pozitionat la etajul 10/11, fapt care ii confera o panorama vasta asupra imprejurimilor, apartamentul este liber si are toate actele la zi, fiind o alegere potrivita pentru toti cei care sunt in cautarea unui apartament in zona. Mai mult, datorita pretului foarte bun, este o alternativa viabila la achizitionarea unei locuinte in blocurile vechi din zona, preturile fiind foarte apropiate, iar nivelul de confort locativ fiind net superior acestei proprietati, in detrimentul oricarui apartament in bloc vechi. Impartirea este utila, dormitorul matrimonial fiind dotat cu dressing si baie proprie, terasa dispune de acces atat din living cat si din dormitor, incalzirea se realizeaza prin intermediul centralei proprii de apartament, iar toate utilitatile sunt contorizate individual. Factura de intretinere pe timp de iarna : 150-180 lei! Ansamblul rezidential din care apartamentul face parte, este situat pe strada Codrii Neamtului, are in stanga magazinul Billa si Piata Titan, in dreapta hypermarketul Auchan, Magazinul Penny Market si Iris Mall, iar in spatele blocului se afla parcul Titanii, excelent amenajat si ingrijit, fiind ideal astfel pentru orice familie. Alte poze

2. Harta RENET-The real estate network B-dul Dacia nr. 65, parter, sector 1, Bucuresti, Romania Contact: Daniel Dobre Telefon: 0742861576 Email: [email protected] Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)

Click here to load reader

Embed Size (px)
Recommended