+ All Categories
Home > Sports > All star game 2014a

All star game 2014a

Date post: 17-Aug-2015
Category:
Upload: dan-cimpean
View: 79 times
Download: 1 times
Share this document with a friend
16
ORGANIZATORI:
Transcript
Page 1: All star game 2014a

ORGANIZATORI:

Page 2: All star game 2014a

După fix 8 ani, ALL STAR GAME

se va desfăşura din nou la Cluj-Napoca!

Page 3: All star game 2014a

Cuvânt înainte Dragi iubitori ai baschetului, Ne revine plăcerea de a vă anunţa desemnarea clubului nostru, drept gazdă pentru ediţia din acest an a ALL STAR GAME! Fiecare conducător de club de baschet visează să-şi dea măsura întregii sale competenţe, odată cu cel mai aşteptat examen al anului: organizarea unei ediţii de All Star Game! Baschetul a reuşit şi şi-a pus amprenta asupra întregii mele existenţe! Nu credeam să existe o atât de puternică „sudură” între mine, un tânăr „Mitic” la vremea aceea şi oraşul ce avea să-mi devină casă, Clujul… Am avut norocul de a juca aici, în anii 90, într-una dintre cele mai performante echipe de baschet. Aici, la Cluj, am dezvoltat împreună valoarea sintagmei „EDUCAŢIE PRIN BASCHET”! Aici, la Cluj, am văzut întotdeauna „BASCHET DE CALITATE”! Aici, la Cluj, oamenii „RESPIRĂ BASCHET”! Aici, la Cluj, am găsit oameni cu care programul unic NE PASĂ a devenit realitate! Aici, la Cluj, ne-am dat seama că NE PASĂ de baschet şi că ne dorim să facem performanţă! Organizarea celei de-a XIII-a ediţii a ALL STAR GAME la Cluj, vine ca un bine-meritat cadou pentru cei ce au scris istorie în baschetul românesc, un adevărat oma-giu pentru clujeni, dar şi drept o nouă provocare pentru clubul nostru, U-Mobitelco şi pentru cei ce ne sunt alături! Suntem în faţa unui examen important pe care, am convingerea, că îl vom trece cu brio! De ce? PENTRU CĂ NE PASĂ! Mircea Cristescu Preşedinte Executiv U-BT-Mobitelco Cluj-Napoca

Page 4: All star game 2014a

Inima Baschetului românesc

bate la Cluj-Napoca!

Page 5: All star game 2014a

Aflat deja la cea de-a XIII-a ediţie, ALL STAR GAME punctează decisiv la capitolul imagine pentru Federaţia Română de Baschet. Acest eveniment face o minu-nată propagandă bachetului, unul dintre cele mai iubite sporturi din România!

Cei mai buni jucători din Liga Naţională de Baschet vor fi desemnaţi, prin vot, să reprezinte cluburile lor în cele două selecţionate (Nord vs. Sud). 30% din rezultatul votului va fi desemnat de suporteri, 30% de reprezentanţii mass-media şi 40% de Colegiul Antrenorilor din FRB! Aceeaşi procedură se aplică şi pentru desemnarea celor patru antrenori care vor conduce selecţionatele Nord şi Sud.

Lista jucătorilor nominalizaţi, împărţiţi pe posturile din teren (PG - point guard, SG - shooting guard, SF - small forward, PF - power forward şi C - center), va fi disponibilă pe site-ul www.frbaschet.ro. Cele 14 echipe din LNB vor fi împărţite, după criterii geografice, în două zone: Nord şi Sud. Se păstrează regula reprezentativităţii, care permite fiecărei echipe să aibă minim un jucător în selecţionata respectivă!

Aşadar, pe 15 aprilie 2014, în Sala Sporturilor Horia Demian, vă dăm întâlnire cu baschetul spectacol, un regal oferit de U-Mobitelco şi FRB!

Festivităţile vor începe cu o zi mai devreme, pe 14 aprilie, cu sesiunea adresată copiilor, SMALL STAR GAME, o noutate absolută faţă de ediţiile precedente!

La această ediţie vom inaugura şi un moment dedicat valorilor baschetului româ-nesc! LEGENDE FRB este numele evenimentului ce ne va permite să ne reîntâlnim pentru a-i omagia pe cei care au contribuit la dezvoltarea baschetului românesc! Vor fi prezente nume mari ale baschetului românesc, Maeştri Emeriţi ai sportului şi Antrenori Emeriţi care au făcut performanţe cu Naţionala României sau cu cluburile la care au activat! Aceste personalităţi vor avea statut de invitaţi de onoare la toate evenimentele din cadrul ALL STAR GAME 2014. Cu acest prilej, vom face câteva propuneri pentru acordarea titlurilor de Maestru Emerit al Sporturilor sau Antrenor Emerit celor ce s-au remarcat în ultima perioadă de timp!

Despre eveniment

Page 6: All star game 2014a

Şi copiii vor avea sărbătoarea lor:

smALL STAR GAME!

Pentru că ne pasă!

Page 7: All star game 2014a

Festivităţile ediţiei ALL STAR GAME din acest an vor începe pe 14 aprilie. Va fi o sărbătoare a Clujului, oraşul în care pasiunea pentru baschet s-a

transformat în stil de viaţă! Sala Sporturilor va fi pusă la dispoziţia celor două selecţionate pentru antrena-

mentele oficiale, începând cu ora 17:00! În jurul orei 18:20, între cele două şedinţe de antrenament oficial, va fi orga-

nizată o CONFERINŢĂ DE PRESĂ, un bun prilej de a-i avea la un loc pe jucătorii care au primit cel mai mare număr de voturi, antrenorii acestora şi reprezentanţi ai organizatorilor.

Tot pe 14 aprilie vom organiza, în buna tradiţie a ediţiilor anterioare, BALUL CARITABIL, eveniment la care vor participa membri ai FRB, conducători de cluburi, antrenori, invitaţi de onoare, reprezentanţi ai sponsorilor, jurnalişti, dar şi Legendele FRB! Sunt multe cazuri sociale care au nevoie de sprijinul nostru!

Vom organiza şi o Licitaţie pentru o colecţie de tricouri originale şi mingi profesionale ce vor purta semnăturile unor mari jucători din LNBM, dar şi ale celor ce fac parte astăzi din galeria Legende FRB!

Încasările vor fi înmânate, la sfârşitul licitaţiei, direct către cei care au nevoie de ajutorul nostru!

În dimineaţa zilei de 15 aprilie, vom face, alături de jucătorii selecţionaţi, vizite în grădiniţe dar şi pe terenul SMALL STAR SESSION, amenajat în exteriorul Sălii Sporturilor. Vom împărţi cadouri, iar jucătorii nu vor refuza, suntem siguri, provocarea gazdelor la un „3 la 3”…

Dacă vremea ne va permite, vom organiza o sesiune de foto şi autografe pentru cei peste 2.000 de copii ce practică baschetul în municipiul Cluj Napoca, dar şi pentru ceilalţi copii ce iubesc acest sport! Dacă va ploua, vom instala un cort mare pe platoul Sălii Sporturilor Horia Demian.

Warm –up…

Page 8: All star game 2014a

ALL STAR GAME 2014,

o lecţie despre

competivitate & spirit de echipă!

Page 9: All star game 2014a

17:00 – 18:00 Da, se poate juca baschet şi în scaun cu rotile! Un moment asigu-rat de Fundaţia Lamont Cluj Napoca! Veţi aprecia dăruirea cu care se implică sportivii fundaţiei, în ciuda afecţiunilor loco-motorii, o dovadă şi un exemplu de ataşament pentru acest frumos sport! La finalul reprezentaţiei, aceştia vor primi felicitări şi încurajări de la cei 28 de jucători selecţionaţi pentru ALL STAR GAME 2014.

18:00 – 18:45 Concert SMILEY 18:45 – 18:50 OMAGIU HORIA DEMIAN: filmuleţ pe ecranul din sală (cu lumi-

na stinsă) 18:50 – 19:00 Prezentarea fiecărei LEGENDE, (stand up ovation). Lumina în sa-

lă va fi stinsă, iar fiecare LEGENDĂ va fi urmărită cu un „movie head”, în timp ce numele acesteia va fi pronunţat de unul din moderatori

19:00 – 19:15 Prezentarea fiecărui jucător din cele două selecţionate. Lumina în sală va fi stinsă, iar fiecare jucător va fi urmărit cu un „movie head”, în timp ce numele acestuia şi al echipei de club va fi afişat pe panourile cu LED ce vor înconjura terenul! Pe unul dintre pereţii sălii va fi montat un ecran gigant (4 x 3 m) care va difuza câte un slide show pentru fiecare jucător!

19:15 – 19:20 Intonarea Imnului de Stat al României de maestrul Dumitru Făr-caş, la taragot.

19:20 – 19:23 Incălzire echipe şi intrarea mascotelor echipelor din LNBM. 19:23 – 19:25 Angajarea de la mijlocul terenului, care va fi făcută de Maestrul

Florin Piersic! 19:25 – 19:45 Sfertul 1

Main event

Page 10: All star game 2014a

ALL STAR GAME 2014,

o recompensă pentru cei mai

devotaţi suporteri!

Page 11: All star game 2014a

Main event 19.45 - 19.50 Incălzire pentru concursul de aruncări de la linia de 3 puncte

19:50 - 20:05 Concursul de 3 puncte - calificări pentru finală (se califică 2 jucători din 6, unul din echipa Nord, unul din echipa Sud sau cei mai buni 2 jucatori din cei 6). Concursul va dura 1 minut pentru fiecare jucator, 5 aruncări din 5 poziţii. Fiecare jucător işi alege o poziţie preferată unde va avea 5 mingi colorate, iar pe celelalte poziţii mingea colorată va fi ultima, în total 25 de aruncări. Fiecare jucător va avea un maxim de 34 de puncte (9 mingi colorate X 2 puncte = 18 puncte şi 16 mingi normale X 1 punct = 16 puncte). Menţionăm că mingile pentru Concur-sul de 3 puncte vor fi puse la dispoziţie de către CS U-BT-Mobitelco!

20:05 – 20:25 Sfertul 2

20:25 – 20:28 Trupa PERSONAL cântă „Numai U”

20:28 – 21:00 CONCURS SLAM DUNK – calificări pentru finală (participă 6 jucători cu câte 2 incercari) Juriul, format din 3 legende, va alege cei 2 finalişti care vor continua cu inca 2 incercări. Acelaşi juriu alege câştigătorul. Festivitatea de premiere.

21:00 – 21:20 Sfertul 3

21:20 – 2130 Finala concursului de aruncări de 3 puncte şi festivitatea de premiere

21:30 – 21:50 Sfertul 4

21:50 – 22:00 Decernare MVP şi închiderea evenimentului cu confetii, pe me-lodia SLAVĂ ŢIE STUDENŢIE, cântată de 6 tenori.

Page 12: All star game 2014a

ALL STAR GAME 2014, o dovădă că LNBM

a devenit unul dintre cele mai

puternice campionate din Europa!

Page 13: All star game 2014a

ALL STAR GAME 2014 va fi transmis, în direct, de DIGI SPORT! În zilele premergătoare marelui eveniment, vor fi transmise reportaje de la faţa

locului de către reporterii DIGI 24 Cluj! Evenimentul va fi promovat şi la staţiile de televiziune Look TV şi Transilva-

nia LIVE. Principalele site-uri dedicate baschetului, dar şi site-ul nostru vor avea

o secţiune specială, cu informaţii despre eveniment. Evenimentul va fi amplu comentat şi pe reţelele de socializare! Pe pagina facebook.com/all star game 2014 vor fi organizate concursuri cu

pre-mii şi vor fi postate amănunte inedite legate de partea nevăzută a ediţiei din acest an a ALL STAR GAME.

Sala Sporturilor Horia Demian va fi decorată ca pentru o adevărată sărbătoare, numeroase bannere acoperind suprafaţa laterală a acesteia!

Pe platoul de la intrarea în sală vom instala standuri pentru sponsori, un bun prilej pentru aceştia de a-şi promova produsele şi serviciile.

Pe marginile terenului de joc vom instala panouri cu LED-uri, iar pe unul din pereţii sălii va fi montat un ecran gigant! Pe acesta vor fi difuzate mini slide show-uri de prezentare ale fiecărui jucător selecţionat la ALL STAR GAME, re-clamele sponsorilor, dar şi transmisiunea în direct a meciului!

Ca la marile evenimente sportive, pe suprafaţa de joc vom lipi stickere cu însemnele sponsorilor evenimentului!

Vom crea şi o „Zonă Mixtă”, singurul loc unde se pot acorda interview-uri pentru staţiile TV. Aceasta va fi decorată cu un panou din plexiglass cu însemnele sponsorilor.

La eveniment vor fi invitate toate redacţiile ziarelor de sport, cotidiene locale, regionale şi naţionale, precum şi reprezentanţi ai administraţiei locale.

Media Coverage

Page 14: All star game 2014a

ALL STAR GAME 2014,

MAXIMĂ acoperire media!

Page 15: All star game 2014a

PACHETUL „ALL STAR GAME”: 20.000 EURO (SPONSOR PRINCIPAL) - frecvenţă mare la inserturile publicitare de pe panourile cu LED-uri - închirierea unui stand mare pentru sampling în zona Jam Session - închirierea Lojei VIP pentru un număr de 20 persoane - 2 Stickere lipite pe suprafaţa de joc - 35% din spaţiul dedicat sponsorilor pe panoul din Zona Mixtă - Inserarea logo-ului pe toate documentele oficiale, afişe, bannere, FB cover etc. - Menţionarea numelui companiei de către MC de-a lungul evenimentului PACHETUL „SLAM DUNK”: 15.000 EURO (SPONSOR SECUNDAR) - frecvenţă medie la inserturile publicitare de pe panourile cu LED-uri - închirierea unui stand pentru sampling în zona Jam Session - închirierea Lojei VIP pentru un număr de 10 persoane - 1 Sticker lipit pe suprafaţa de joc - 25% din spaţiul dedicat sponsorilor pe panoul din Zona Mixtă - Inserarea logo-ului pe toate documentele oficiale, afişe, bannere, FB cover etc. - Menţionarea numelui companiei de către MC de-a lungul evenimentului

PACHETUL „AND ONE”: 5.000 EURO (SPONSOR) - frecvenţă mică la inserturile publicitare de pe panourile cu LED-uri - închirierea unui stand pentru sampling în zona Jam Session - 10% din spaţiul dedicat sponsorilor pe panoul din Zona Mixtă - Inserarea logo-ului pe toate documentele oficiale, afişe, bannere, FB cover etc. - Menţionarea numelui companiei de către MC de-a lungul evenimentului

Special Packages

Page 16: All star game 2014a

Vă mulţumesc,

Mircea CRISTESCU

(Director Executiv U-BT-Mobitelco)

0731-333-333

[email protected]


Recommended