Home >Documents >Adecco Romania - Prezentare Generala RO

Adecco Romania - Prezentare Generala RO

Date post:13-Dec-2014
Category:
View:130 times
Download:4 times
Share this document with a friend
Transcript:

Prezentare Adecco RomaniaMartie 2013

ContinutAdecco Worldwide Adecco Romania Serviciile noastre

Adecco Worldwide

Adecco WorldwideLider mondial pe piata serviciilor de resurse umane Peste 32.000 de angajati Peste 5.500 de birouri in peste 60 de tari si regiuni Peste 700.000 de colegi implicati in activitatile curente Servicii oferite pentru peste 100.000 de clienti pe zi Vanzari anuale pentru anul 2010: 18.7 miliarde Euro

Companie catalogata in Fortune Global 500

Pentru mai multe informatii accesati www.adecco.com/About Adecco

Adecco Romania

Adecco Romania

Adecco RomaniaCota de piata: 15%

Vanzari pentru anul 2011: 36.7 mil Euro17 birouri de lucru in 12 orase din tara Angajati interni Adecco Romania: 100

Numar de persoane angajate prin plasare permanenta: + 1.000 (anul2011) Numar de candidati consiliati: + 3.000 (anul 2011) Numar de clienti deserviti zilnic: 270 Numar de candidati aflati in baza de date: peste 370.000

Adecco Romania

Adecco este lider de piata in Romania cu 17 birouri de lucru in 12 orase.

Serviciile noastre

Serviciile noastrePlasament permanent (Recrutare si selectie) Munca temporara sau freelance Outsourcing/ Management de proiect Recrutare in masa Calcul salarial On-site Centru de Evaluare/ Assessment Center Outplacement

Serviciile noastreSelectia si recrutarea pentru recrutare si selectie

Consultantii Adecco identifica nevoile dumneavoastra si creaza o lista de candidati eligibili. Acest proces se realizeaza luand in calcul toate detaliile necesare procesului de recrutare si selectie astfel incat compania dumeavoastra sa aiba parte de cei mai potriviti candidati si sa beneficieze de oferta financiara cea mai potrivita.

Serviciile noastreMunca temporara

Adecco ofera servicii flexibile pentru angajarea muncitorilor temporari, sustinute de teste de competente personalizare, costuri transparente si proceduri de invoicing simplificate. Dumneavoastra veti lucra cu o singura persoana de contact, care se va ocupa de angajarea personalului in conformitate cu planificarea stabilita.

Serviciile noastreOutsourcing / Management de proiect

Staff-ul dumneavoastra va deveni personal Adecco. Responsabilitatile de angajator legal (al Adecco) vor fi: managementul tuturor contractelor de munca, plata salariilor si impozitelor in concordanta cu legislatia muncii.

Serviciile noastreRecrutare in masa

Adecco detine experienta si logistica necesara recrutarii unui numar mare de personal pentru companii de productie, centre comerciale sau alte proiecte importante pe termen scurt.

Serviciile noastreCalcul salarial

Adecco preia total sau partial administrarea si calculul salarial al angajatilor dumneavoastra: administrarea documentelor personale. relatia cu autoritatile. calculul salarial si consultanta legala.

Cu Adecco veti avea o echipa profesionista in domeniul resurselor umane care vor lucra pentru dumneavoastra.

Serviciile noastreAdecco on-site

Adecco preia total sau partial coordonarea si administrarea personalului temporar. Chiar daca aveti nevoie de o singura persoana sau un departament intreg, puteti beneficia de experienta noastra direct la locatiile dumneavoastra de lucru.

Serviciile noastreCentru de evaluare/ Assesment center

Centrul de evaluare ajuta la stabilirea obiectivelor. Este un instrument valid si de incredere care determina daca o persoana detine competentele, cunostintele, atitudinea sau personalitatea necesare locului de munca vizat. Adecco evalueaza actualele si viitoarele competente, abilitati si factori de personalitate printr-o varietate de tehnici relevante la locul de munca.

Serviciile noastreOutplacementOutplacement-ul este utilizat pentru a facilita fostilor angajati trecerea spre locuri de munca noi si pentru a le ajuta reorientarea pe piata muncii. Outplacement-ul este realizat fie in sesiuni individuale, fata-in-fata, fie in sesiuni de grup.

Acesta include: orientare in cariera, evaluarea carierei, scriere de CV, pregatirea interviului, dezvoltarea de retele de angajare, competente de cautare de locuri de muca si evaluarea pietei muncii.

Contacte ADECCO

BRANCH TIMISOARA: Adresa: Bld. Take Ionescu, nr. 46 B Tel.: 0256 432211 Email: [email protected]

Va multumim!