+ All Categories
Home > Documents > Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

Date post: 07-Jul-2018
Category:
Upload: stefania-stoica
View: 221 times
Download: 0 times
Share this document with a friend

of 113

Transcript
  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    1/113

    Abudența șiposperitatea fac

    parte din tie Mic gid de atagee a baior 

    Ioaa Duitrăcescu 

    un podus

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    2/113

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    3/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    Abudența șiposperitatea fac

    parte din tie Mic gid de atagee a baior 

    Editua Pim Iași, 2014 

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    4/113

    www.mesajeceleste.com

    TEHNOREDACTAREA: Norbert Marton

    CORECTAREA: Ioana DumitrăchescuCOPERTA: Norbert Marton

    ISBN

    Mesaje Celeste este un site de dezvoltare spirituala si personala princhanneling. Ne po gasi si pe facebook:hps://www.facebook.com/mesajeceleste

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    5/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    Itoducee   Când am început să mă dezvolt personal, întotdeauna mă gân-deam cum să conving oamenii că banii sunt buni şi nu au legătură cu“lucrurile rele”. Fiecare om are percepţia lui vizavi de bani şi abundență.Cei care au bani consideră că a bogat este un lucru minunat iar cei carenu au consideră că a avea bani este un lucru rău. Fiecare dintre noi atrecut prin etape diferite ale dezvoltării noastre. Însă suntem conşenţide un lucru, banii sunt importanţi în măsura în care considerăm că ne

    sunt de folos. Când ne gândim că avem bani şi doar îi ţinem pentru noi şinu ne interesează de alţii care nu au şi ne comportăm urât cu alţii, atun-ci uxul abundetei va scădea simţitor. Însă în momentul în care facemceva cu pasiune, ne gândim la binele celorlalţi, suntem fericiţi, dăruimdin puţinul pe care îl avem, binecuvântam pe cei care au şi îi tratăm cape ceilalţi, nu ca pe nişte persoane superioare, atunci vin banii în caleanoastră. Ne mirăm şi noi de lucrul acesta uneori.

     Însă este adevărat. Dacă doreş să i abundent trebuie să simţiasta cu tot suetul tău şi să crezi cu adevărat că eş abundent şi ai bani.Alel, rămâi în vibraţia sărăciei şi nu vei aduna decât lipsuri şi toate îţivor merge prost.

      Şu, poate că unii se vor gândi să dea gratuit anumite lucruri, ebine şi aşa, dacă o faci din tot suetul. Însă pentru orice muncă existăun schimb de energie. Eu în cartea aceasta îmi pun amprenta cu energiamea de abundență şi prosperitate peste ecare citor al ei. Fiecare din-tre voi care ciţi aceste cărţi ale mele, sunteţi binecuvântaţi cu o viaţăfrumoasă, plină de abundență, nelimitată, plină de bucurii şi fericire,plină de iubire şi plină de bogăţii. Pentru asta indicat ar să o reco-mandaţi şi altora şi să faceţi exerciţiile şi tehnicile expuse aici. Pentru căaceastă energie frumoasă ajunge la toată lumea, ea are un preţ. Exact

    ca şi la un doctor sau chiar şi la Biserică dacă mergi. Însă aici este vorbadespre noroc. Cine citeşte cartea are noroc, mai face şi exerciţiile pro-puse aici şi tehnicile şi abundența se va revărsa peste această persoană,

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    6/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

     în măsura în care are o credinţă adevărată.

    Şi asta nu pentru că sunt eu specială, eu sunt la fel ca voi, doar căeu sunt conşentă că viaţa nu înseamnă sărăcie, viaţa nu înseamnă bo-ala, viaţa nu înseamnă lipsuri, viaţa nu înseamnă teamă. Iar prin aceastăenergie pură şi curată a iubirii pe care o simt când scriu aceste cuvinte,voi sunteţi binecuvântaţi să o primiţi. Vă iubesc şi vă doresc ca toatevisele să devină realitate şi să credeţi în potenţialul vostru nelimitat!

    Ioana Dumitrăchescu

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    7/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    Abudența este peste tot   Abundența este ca şi aerul pe care îl respirăm. Se simte peste tot. Îl respirăm, îl expirăm şi simţim că suntem bogaţi. Avem bogăţii nelimi-tate şi putem face orice ne dorim. Suntem ce ne dorim să m şi avem cene dorim să avem. Abundența la fel ca toate celelalte stări de a , esteo stare naturală, frumoasă, iubitoare. Tot ce vezi cu ochii, natura şi Uni-versul şi oamenii şi bogăţiile şi casele şi banii sunt venite din abundenţă.Pentru că asta înseamnă a abundent. A avea totul.

      Cei mai mulţi oameni nu au aceste lucruri pentru că nu simt şi nucred în adâncul inţei lor că se poate aşa ceva sau că merită aşa ceva.Cine crede că nu merită să aibă bani îşi creează singur lipsurile şi duce oviaţă grea şi amărâtă. Prima dată şi prima dată este nevoie de o conş-enzare.

    Sutem ființe Divie   Toţi suntem aici pentru a experimenta şi pentru a crea! Dacă nuar adevărat ce spun, am rămas la stadiul de peşteră. Nu mai evolu-am. Oamenii toţi au evoluat prin abundenţă. Pentru că abundența nu înseamnă doar bani. Înseamnă şi idei, înseamnă tot ce este din belşug.Oamenii care nu sunt abundenţi duc lipsă de idei, duc lipsă de bani, duclipsă de experienţe minunate.

      Gândiţi-vă cum era dacă nu există abundenţă. Cine mai constru-ia oraşele? Cine mai scria cărţi? Cum evoluam? Credeţi că persoanelecare duc lipsă de abundentă au parte de idei strălucitoare şi pot reuşi înviaţă? E clar că nu. Pentru că mintea oamenilor săraci este concentratăpe sărăcie, pe îngrijorare, pe frică.

      “Dacă nu am sucienţi bani să fac cutare lucru? ”   “Dacă nu reuşesc în ce îmi propun? ” 

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    8/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    8

      “ Dacă banii pe care îi fac sunt defapt răi şi păţesc ceva dacă ammulţi?” 

      Şi tot felul de credinţe false de îngrijorare falsă. Cine gândeşteaşa e clar că nu are parte de abundență. Se simte singur şi fără noroc înviaţă.

      Abundența însă este în ecare dintre noi. Abundența este în e-care citor al acestei cărţi. Abundența este STAREA REALĂ A FIINŢEI NO-ASTRE.

      Noi ca oameni venim aici pentru experienţe. Venim aici ca să

    creem, să ne exndem, să facem tot ce ne dorim să facem. E vorba de-spre alegerile ecăruia. Fiecare vis se poate împlini. Fiecare gând estecreator. Fiecare senment este real şi creator.

      Suntem creaţi din:  CORP (corpul zic)  MINTE (mintea conşentă sau cea zică şi mintea subconşentă)

      SUFLET (suetul este partea Divină care ne ajută să simţim şi săputem crea experienţele noastre).

      Pentru a trăi în ABUNDENȚĂ toate aceste trei corpuri trebuie săe UNUL SINGUR.

      - Corpul e nevoie să e sănătos şi bine îngrijit

      - Mintea e nevoie să e liniştă şi să ne şm folosi de ea  - Suetul e nevoie să simtă mereu starea bucuriei şi a fericirii,starea noastră naturală.

      Tot ce înseamnă griji, nervi, neîndemânare, stres, boală, sărăcie înseamnă o lipsă de energie asupra unei dintre instrumentele noastre demai sus.

      Când începi să-ţi faci griji şi să îţi e teamă că ceva rău se întâm-plă, că nu ai bani sucienţi, că nu reuşeş ce ţi-ai propus, e clar că există

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    9/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    o lipsă de energie la minte.

      Tot ce îţi doreş deja există. Abundența este starea reală a vieţiitale. Simte acest lucru.

      Notează-ţi pe o foaie următoarea armaţie:  Abundența este starea reală a inţei mele şi eu sunt abundent,simt asta, cred asta şi aşa şi e. Mulţumesc!

      Spune această armaţie în ecare zi şi simte-te foarte bine cândo spui. Crede ceea ce spui.

      Dacă nu poţi şi eş o re mai neîncrezătoare poţi încerca ur-mătoarea tehnică.

    Tehica vizuaiării și a cedinței

    Aminteşte-ţi ce s-a întâmplat în viaţa ta, ceva foarte frumos unde

    ai avut emoţii foarte puternice pozive şi ai simţit asta cu toată inţa ta.Acum cu puterea minţii imaginează-ţi banii cum vin spre ne.

      Asociază acest senment de bine cu banii care vin în viaţa ta (sauorice altceva îţi doreş).

      După câteva repetări subconşentul se va obişnui cu această co-

    mandă şi de câte ori te vei gândi la bani vei simţi şi această stare de bine.Fă această tehnică de câte ori îţi doreş şi crede că ea se va realiza.Această tehnică este foarte puternică deoarce asociază abundenţa custarea de bine.

      Abundența este tot ceea ce eş tu. Din abundenţă te-ai născut.Universul dacă nu era abundent nu putea să te aducă pe lume. Este foar-te important să conşenzezi aceasta abundență nelimitată care există în ecare dintre noi.

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    10/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    10 

      Energia abundenţei circulă prin toată lumea, fără nicio excepţie.Cei care nu o simt sunt cei care se îngrijorează pentru ceea ce nu au. Ceicare o simt se bucură pentru ceea ce au.  Abundența circulă prin ne şi te poţi bucura de ea în momentul în care simţi recunoşnţă şi apreciere faţă de ceea ce ai deja în viaţa ta.

      Ai un loc de muncă? Bucură-te pentru el! Ai bani acum în por-tofel? (indiferent de numărul lor) simte apreciere şi recunoşnţa pentruei şi vei primi tot mai mult. Vor veni în avalanşă. Cu cât eş mai recu-noscător cu atât vei primi mai mult. Este foarte simplu. Energia circulăacolo unde poate circula.

      Dacă eş o persoană plină de griji şi probleme, cum ar puteasă circule abundența prin ne? Energia abundenţei circula acolo undeeste bucurie, fericire, iubire. Pracc abundența este una cu iubirea.Când iubeş, apreciezi munca celorlalţi, apreciezi calităţile lor, aprecieziprodusele pe care le vezi, lucrurile care există deja în lume, apreciezioamenii bogaţi, apreciezi pe cei care reuşesc în viaţă, abundența circulăprin ne.

      Îţi poţi imagina cum ar să circule non stop? Cum ar să iconectat la abundenta 24/24? Este foarte posibil şi avem multe modelecare ne-au demonstrat asta.

      Tot ce apreciezi vine înapoi la ne! Aprecierea, recunoşnţa,bucuria, iubirea aceste 4 lucruri fac conexiunea cu abundenţa să vină în

    viaţa ta.

    Abudența este peste tot. De celipsește din viața ta? 

      Movele pentru care lipseşte abundența din viaţa ta ar mai

    multe.

      1. Te concentrezi pe lipsă

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    11/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    11 

      Viaţa este foarte simplă. Acolo unde te concentrezi, aia primeş.Ceea ce oferi aia primeş. Când oferi un gând de ură spre o altă per-soană ţie îţi faci rău singur/ă. Cealaltă persoană nu poate să e afectată.Cealaltă persoană are propriul ei liber arbitru. Nu pe el îl afectezi ci pene. Când tu te gândeş la cei care au bani mulţi şi că au furat şi sunt ne-norociţi nu pe ei îi afectează. Ci pe ne. Te concentrezi pe lipsă. “Gheor -ghe”  are bani şi eu lucrez aici pe un salar de nimic. Senment de invidie.Asta înseamnă că tu te uiţi la cei care au şi recunoş că tu nu ai. Şi astaeste problema majorităţii oamenilor. Nu doar din România. Ne uităm lavecinu. Şi vecinu are aceeaşi energie ca şi noi. Dacă ne interesează atâtde mult de tot ce are vecinu înseamnă că viaţa noastră nu mai contează.Deci abundența nu poate prezentă acolo unde există lipsa. Ea nu vine

    dacă tu spui că nu ai. Va veni când vei spune: AM, SUNT!

      2. Nu te apreciezi destul de mult

      O persoană abundentă şi prosperă se apreciază foarte mult. Îşiapreciază toată calităţile. Le iubeşte. Este una cu aceste calităţi. În mo-mentul în care te învinovăţeş tu spui vieţii în felul următor: sunt unnenorocit, nu merit să am nimic de la viaţă, uite ce am făcut etc. La

    asemenea remarci abundența nu poate să e prezentă în viaţa ta. Cândvei spune: eu sunt o persoană unică, inteligentă, frumoasă, plină de iubi-re, de succes, plină de viaţă, de vitalitate, plină de abundență şi prosper-itate atunci conexiunea ta cu abundenţa va deveni reală.

      3. Crezi în desn nu în crearea realităţii vieţii tale  Oamenii care cred în desn nu reuşesc să aibă în viaţă tot ce îşi

    doresc. Ei mereu vor da vina pe viaţă, pe Dumnezeu, pe cei din jurul lorpentru lipsa lor de noroc. Adevărul este că norocul ţi-l faci singur. Poţi săreuşeş în viaţă dacă crezi în ne. Nu în desn. Nu în ceilalţi. Trebuie săcrezi înainte să vezi. Şi acest lucru este foarte important. Chiar dacă vinmii de oameni să te descurajeze, odată ce tu crezi în ne şi în capacităţiletale vei reuşi. Abundența va prezentă în viaţa ta în acel moment cândtu vei avea încredere în ne şi vei face tot ce iubeş cel mai mult.

      4. Consideri că ceri prea mult de la viaţă  Sunt persoane care consideră că cer prea mult de la viaţă.

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    12/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    12 

    Adevărul este că nu există aşa ceva. Atâta mp cât sunt oameni careau miliarde de euro sau dolari, corporaţii mari, rme, fabrici, maşiniluxoase, de ce ar prea mult să ceri de la viaţă ceea ce îţi doreş? Şi eugândeam la fel înainte. Acum însă încep să simt că nu există pentru viaţă“ prea mult ” sau “ prea puţin”. Oamenilor săraci le este teamă să cearăpentru că se gândesc că nu merită. Odată ce înţelegi că eş o inţă Di-vină într-un corp uman care a venit aici să evolueze, să ajute la creareapământului şi la dezvoltarea lui, nu o să ţi se mai pară nimic prea mult.Dacă aşa ar gândi cei care au creat locuinţe şi blocuri unde am mai sta?Am locui pe stradă. Nu există prea mult. Singura limita ţi-o creezi tu.

      5. Eş plin de griji, nervi, stres

      O persoană abundentă nu are nicio grijă. Ea şe că totul dejaexistă. Odată ce este conectat cu abundenţa, îi va veni din belşug, tot ceva dori. Oamenii plini de griji, nervi, stres, sunt cei care nu au încredere.Ei nu şu cum se va întâmpla ceea ce doresc. Nici măcar nu cer. Nicimăcar nu simt că deja au. Nici măcar nu apreciază ceea ce au. Tot ce aiacum vine de la abundența Universului. Abundența vieţii tale. Deci lasăgrijile, problemele, nervii, stresul, lasă-le să plece de la ne. Şi invită

    aprecierea, iubirea, bucuria, recunoşnţa. Minuni este puţin spus la totce se va întâmpla în viaţa ta!

      6. Vezi doar realitatea actuală  Când vezi doar realitatea pe care o trăieş în prezent, tu te iden-ci cu ea şi primeş tot mai mult din ea. Dacă realitatea în care trăieş- acum este una lipsită de abundență şi prosperitate tu connui să te

    idenci cu ea, asel primind mai mult din această realitate. Poţi însă săvezi ce realitate îţi doreş. Poţi să simţi că eş bogat. Poţi să începi prina aprecia tot ce există în jurul tău. Şi asel vei atrage spre ne tot maimult din ceea ce apreciezi şi din ceea ce simţi. Acum eş plin de datorii.Dar cum ar să simţi că deja ai plăt toate datoriile? Cum ar arăta aceearealitate? Imaginează-ţi cum plăteş deja la oameni banii pe care îi ai dedat. Observă fericirea din ochii lor. Te îmbrăţişează. Tu eş la rândul tăufericit/ă. Simte. Emoţia este cea care crează această realitate.

      Acestea sunt cele mai importante move pentru care abundența

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    13/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    13 

    lipseşte din viaţa ta. Cu siguranţă că odată ce începi să schimbi percepţiaasupra abundenţei vei avea parte de ea, din plin.

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    14/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    14 

    Baii   Ce sunt banii? Banii sunt schimburi de energie, nimic mai mult,nimic mai puţin. Prin aceste schimburi de energie tu cumperi sau vinzilucruri sau faci servicii altor oameni.

      Banii sunt deci un schimb de energie. Vinzi un produs pentru oanumită sumă. Dar energia din spatele vânzării este importantă. Atuncicând ai produse care simţi că se vând şi fac bine oamenilor ai succes la

    ele şi banii vin în număr mai mare.

      De mici am fost însă învăţaţi că banii sunt un lucru rău. De ce?Pentru că oamenii săraci considerau că e mai bine să i “sărac şi cinst”decât “bogat şi rău”. Oamenii săraci au indus aceste lucruri în credinţelecopiilor lor şi aceşa au dat mai departe ce au învăţat de la părinţi.

      Oamenii săraci consideră că pentru a avea bani este nevoie să“ munceş foarte mult şi mai ales în străinătate ”.  “ În România nu prea ai şanse ”.  “ Guvernul nu te lăsa ”.  “ Oamenii bogaţi nu te lasă ”   “ Dacă începi o afacere nu ai succes la ea .” 

      Asel de mentalităţi există în conşinţa românilor. Foarte trist,şi de ce? Pentru că toate sunt minciuni şi credinţe manipulatorii.

      În primul rând, Dumnezeu ne iubeşte pe toţi la fel. Îşi doreşte catoţi copii lui, creaţia lui să e bogată şi să aibă experienţe cât mai marişi mai frumoase. Am venit pe Pământ tocmai pentru a experimenta şi aevolua.

      Am venit pe Pământ pentru a crea şi pentru a ne găsi adevăratulsine. Am venit pe Pământ pentru a ne re-crea pe noi în ecare moment.

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    15/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    15 

      Dumnezeu are pentru ecare inţă în parte abundența nelimi-tată.

    Există sucient pentru toată lumea. Pentru întregul globpământesc. Este extraordinar să şi acest lucru şi să conşenzezi acestlucru.

      “Există bani pentru toată planeta pentru că Dumnezeu îşi iubeştecreaţia atât de mult încât îi oferă din abundenţă şi nelimitat tot ce îşidoreşte.” 

      Până şi animalele sălbace au mâncare şi apa din belşug, tocmai

    pentru că există această abundență nelimitată. Dumnezeu nu uita nicide ei.

      Banii sunt un schimb de energie precum spuneam şi datorită loravem acum în viaţa noastră nenumărate lucruri de folos inimii şi suet-ului nostru. Avem zi de zi mâncare pe masă, avem haine să îmbrăcăm,avem mobilă în casă, avem case unde să stăm, adică un acoperiş dea-

    supra capului, avem televizoare, avem calculatoare şi laptopuri, avemtelefoane. Crezi că asta înseamnă SĂRĂCIE?

      Nici gând de aşa ceva! Gândeşte-te la cei care nu au unde să steasau nu au ce să mănânce şi ce să bea. Acolo vorbim de sărăcie. Atâtamp cât avem unde locui, avem ce îmbrăca şi avem ce mânca nu putemdiscuta de sărăcie ci de bogăţie.

      Lucrul cel mai groaznic pe care putem să-l facem este să ne gân-dim că NU AVEM când noi defapt avem. Chiar acum stai la căldură, cindacest mic ghid despre abundenţă. Eş sărac? Nici vorbă!

      Acest cuvânt ar trebui să iasă din vocabularul oamenilor. Însăoamenii se consideră săraci atunci când nu iau salarul pe care şi-l doresc,vor să plătească datoriile şi se stresează când văd că momentan nu au deunde, mulţi se enervează când aud că trebuie să plătească pe servicii şiobiecte, inclusiv pe mâncare iar dacă se scumpesc, încep să facă şi urât

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    16/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    16 

    şi mai sunt şi categoria de oameni care îi vorbesc de rău pe cei care aubani şi care trăiesc bine.

      Toate aceste lucruri îţi aduc LIPSA BANILOR  în viaţa ta. Şi atâtamp cât vei connua să faci acest lucru, vei suferi şi mai mult şi vei primişi mai multe lipsuri şi datorii în viaţă.

      Motivee petru cae baiilipsesc din viața ta 

      1. Te plângi toată ziua ca nu ai bani, chiar dacă tu ai măcar un leu în portofel.  2. Ai un loc de muncă unde nu îţi place să mergi dar o faci chiardacă te plătesc puţin doar pentru că consideri că e bine şi aşa.  3. Te enervezi sau înjuri atunci când se scumpesc toate lucrurile

    de care ai nevoie.

      4. Te gândeş şi te stresezi că nu vin banii în viaţa ta.  5. Urăş sau îi blestemi pe cei care au şi sunt înstăriţi.  6. Crici guvernul şi statul pentru lipsa banilor din viaţa ta.  7. Ai credinţe limitate în subconşent care sunt pe pilot automatşi care îţi aduce mai multe lipsuri în viaţă.

    Toate aceste move fac parte din viaţa ta. Atunci când te gândeș- că NU ai Dumnezeu nu îţi poate da.

      Aş vrea acum să faci un exerciţiu. Să te gândeş la tot ce crezi tudespre bani şi să notezi aici. Părerea ta sinceră despre bani.

      PĂREREA MEA DESPRE BANI……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    17/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    17 

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………….........................................................

      Bun. Acum te rog să citeş de câteva ori tot ce ai scris. Citeşte şireciteşte. Dacă ai o părere bună, pozivă despre bani înseamnă că baniicurg în viaţa ta. În schimb, dacă ai o părere negavă banii nu stau la neprea mult mp. 

    Ce se poate face în acest caz?

      Poţi să faci pace cu banii pe care îi ai. Să îi apreciezi. Să apreciezitot ce poţi să faci cu ei. Să apreciezi ce pot oamenii să facă cu ei. Să irecunoscător/recunoscătoare pentru toţi banii pe care îi ai acum. Să aisenmente de recunoşnţă pentru toţi banii pe care i-ai avut până acumşi pentru cei pe care îi vei avea.

      Nu spun să îi iubeş cel mai mult pe lume. Dar spun să îi iubeş

    pentru ajutorul pe care ţi-l oferă. Datorită lor poţi să locuieş într-un loccald, ai mâncare pe masă, poţi să studiezi, să evoluezi spiritual şi person-al, poţi să construieş, să creezi ceea ce îţi doreş.

      Hai să m recunoscători pentru banii din viaţa noastră!

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    18/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    18

    Metode și tehici petru

    a avea bai   Odată ce ai conşenzat movul pentru care nu vin banii în viaţata este foarte uşor să începi să îi atragi. Primul pas a fost făcut, ai conş -enzat. Minunat!

      Pentru a atrage banii în viaţa ta este necesar să şi următoarele

    lucruri:

      1. TOŢI merităm să avem abundenţă şi bani în viaţa noastră. Nueste adevărat că nu primeş bani decât atât cât ai prin “drept divin”. Păicum vine asta? De unde şu eu cât merit să am şi cât nu? Odată ce mint-ea noastră funcţionează ca şi un calculator, dacă avem credinţa aceasta“nu merit să am bani ” sau “nu am bani din cauza dreptului Divin, indcă

    am făcut multe lucruri rele în altă viaţă sau cine şe de ce”, atunci nici nuvom primi bani mai mulţi, oricât ne-am strădui.

    2. Dumnezeu este IUBIRE şi ABUNDENȚĂ. Odată ce simţi abun-dența nelimitată în viaţa ta aceasta apare şi în realitatea zică prin oame-ni, oportunităţi, idei geniale.

    3. CREDINŢELE  ne inuenţează realitatea. Iar acestea pot schimbate prin schimbarea gândurilor, a percepţiei, a cuvintelor şi a stă-rii de a .

    4. Suntem un MAGNET care atrage tot ceea ce ne gândim şi pu-nem energie. De asemenea funcţionează şi dacă ne gândim că NU avemşi asel atragem tot mai mult de NU AVEM în viaţa noastră.

    5. Cel mai important lucru este să simţim că suntem abundenţişi prosperi. Să trăim ca şi cum am avea bani nelimitaţi şi orice ne dorimsau ne face plăcere să facem, să gândim: da pot să fac acest lucru, in-

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    19/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    19 

    tenţia mea este să fac acest lucru, pot să o fac indcă sunt abundent şiDumnezeu mă ajută întotdeauna prin calea cea mai bună pe care doarEl o şe.

      6. Să nu ne mai plângem şi să nu mai bârm sau să m invidioşipe cei care au. Acest lucru împiedică atragerea banilor şi ei în loc să vină în calea noastră vor merge doar acolo unde sunt iubiţi şi binecuvântaţi.

    7. Să facem un plan prin care să şm ce vrem să creem avândbani. Poate ne dorim o casă, obiecte, afaceri. Întotdeauna să şm cefacem cu banii. Nu să îi avem şi să nu şm ce să facem cu ei. Nu uitaţi căei sunt energie deci aşa cum îi avem aşa trebuie să îi şi dăm mai departe.

    8. Întotdeauna să acceptăm bani pentru serviciile sau lucrurilepe care le vindem. Nu uitaţi că banii sunt energie şi sunt un schimb deenergie pe care îl folosim între noi. Dacă dorim să facem opere caritabilepentru a ajuta pe cineva suntem liberi să o facem şi este un gest foartefrumos din partea noastră. Însă orice lucru, chiar dacă îl gândiţi sau îlfaceţi este energie pe care o consumaţi şi pe care o oferiţi în schimbul

    a ce? A banilor, a îmbrăţişării, a altor lucruri. Este foarte important săprimiţi ceva, indiferent ce.

    Acum putem începe planul schimbării tale nanciare. În primulrând trebuie să i hotărât să ai mai mulţi bani şi abundenţă în viaţa ta. Îţiprezint 3 tehnici care să te ajute.

    Tehica eiiării invidiei 

      Cel mai important pas este să elimini invidia din viaţa ta. Acestlucru te ajută să atragi banii şi abundența dorită.

      “Relaxează-te, stai cu ochii închişi, număra până la 5. Gândeşte-te la ceva foarte frumos, o bancnotă de bani foarte mare. Ai în faţa taaceastă bancnotă minunată care te ajută să ai multe lucruri şi să faci

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    20/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    20 

    multe lucruri în viaţă. Priveşte bancnota şi zâmbeşte, bucură-te că ai încalea ta această minune care te ajută să duci o viaţă împlinită. În jurultău apar acum oameni care au şi ei bancnota respecvă şi care se bucurăca şi ne de abundență şi bani. Toţi sunt fericiţi. Priveşte oamenii caresunt în jurul tău. Începe să le trimiţi iubire şi să-i binecuvântezi pentru căsunt exact ca şi ne, plini de succes şi de abundență. Trimite-le iubireacare izvorăşte din ne spre ei şi bucuraţi-vă că sunt abundenţi. Binecu-vântează ecare persoană pe care o vezi. Rămâi aşa cât mp îţi doreş.Deschide ochii şi ieşi din starea de meditaţie.” 

      Această tehnică foarte puternică te ajută să înţelegi că abun-dența este starea naturală a noastră şi că toţi au dreptul la ea asel încât

    să nu mai existe invidie ci doar bucurie pentru ecare persoană înstărită.După câteva zile sau săptămâni de praccă vei reuşi să nu mai invidiezipe nimeni şi să te bucuri de succesul altor oameni.

    Tehica cecului etal 

      Atunci când îţi doreş o sumă de bani este foarte important să ai în minte o imagine a cecului pe care stă scris suma de bani dorită.

      Vizualizează cecul în ecare seară şi dimineaţă şi simte cum vinacei bani în viaţa ta. Priveşte cu ochii minţi cum vin banii spre ne, în in-teriorul tău. Mii de bancnote apar în lumea ta şi tu îi primeş cu braţeledeschise. Binecuvântează banii şi bucură-te de ei. Rămâi aşa măcar zece

    minute. Revino la realitatea zică.

      Când vizualizezi cecul este bine să o faci cât mai clar şi să simţi căacei bani sunt deja ai tăi.

    Tehica dăruirii baior 

      Atunci când îţi doreş să împarţi cu alţi oameni bani defaptanunţi Universul că eş abundent şi vrei să oferi din abundenţa ta şi alto-

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    21/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    21 

    ra. Chiar dacă o faci mental sau zic nu are nicio importanţă. Poţi să ajuţioamenii cu bani dar defapt să nu îţi convină că pierzi bani şi atunci nueste bine. Însă dacă îi ajuţi cu bani şi senmentul este de bucurie şi feri-cire banii aceia vor veni înapoi la ne. Aşa se întâmplă şi dacă faci astadoar mental. Momentan până când apar banii zici poţi să faci aceastătehnică.

      Vizualizează bani mulţi pe care îi ai. În faţa ta sunt oameni căro-ra le oferi din banii tăi fără a cere nimic în schimb. Simte abundențacare eş şi asel ecare om este fericit şi bucuros pentru că a primit dinabundenţa ta. Fă asta cu o maximă bucurie şi i fericit/ă pentru ecarepersoană căruia îi dăruieş aceş bani.

      Chiar dacă este doar o imaginaţie, vei atrage mai mulţi bani înviaţa ta. Şi asta pentru că simţi abundența cum este în viaţa ta, împărţindcu ceilalţi din ea. O tehnică foarte folositoare şi puternică.

    Metoda dorințeor 

      Ia un caiet şi începe să notezi în ele 100 de dorinţe în 100 de zile.Ele pot să e chiar şi mici, de exemplu “îmi doresc să petrec mp maimult cu prietenii”  sau orice îţi doreș, în funcţie de cât de mult crezi înrealizarea lui.

      Nu pune dorinţe care ţi se par imposibile pentru că nu se vor

     împlini. Totul se împlineşte în funcţie de cât de posibil ţi se pare şi cât demultă energie pozivă pui în acel obiecv. De asemenea contează şi câtde mult simţi că acest lucru este posibil.

    Tehica cuviteor cae aduc bai 

      Această tehnică este foarte folositoare pentru cei care vorbescfoarte mult sau le place să vorbească foarte mult. În loc să te plângi laprieteni ca nu ai bani, mai bine le-ai poves cum ai cumpărat unele lu-

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    22/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    22 

    cruri pentru casa, lucruri folositoare, cum ai făcut mâncare din banii pecare i-ai avut şi îi ai încă, cum te bucuri că stai la căldură şi ai cu ce să te înveleş noaptea pentru că eş o persoană abundentă. Când vorbeş cuoamenii începe să scoţi din vocabular cuvintele: “cheltuială”, “datorie”,“lipsă” , “nu am”, “nenorocire”, “catastrofă”, “ probleme”, “sărăcie” etc. În loc de ele poţi să foloseş: “invesţie” , “belşug”, “abundență”, “ pros- peritate”, “bucurie”, “bogăţie”. Acum am să te rog să te joci cu acestcuvinte. Scrie pe un caiet sau pe o foaie, o mică compunere cu acestecuvinte. Prima dată începe cu cele negave şi apoi connuă cu cele pozi-ve. Observă cum te simţi când scrii şi citeş povestea negavă şi cumte simţi când scrii şi citeş povestea pozivă. Asel se simt şi oameniicărora le spui că eş o persoană fără noroc, fără speranţă şi sărac. Se va

    simţi rău şi el pentru că începe să aibă milă de ne. Iar mila nu este deniciun ajutor.

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    23/113

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    24/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    24 

    Mitea conștietă 

      Mintea conşentă este cea care se serveşte de simţuri pentrua vedea realitatea zică. De asemenea această minte conşentă estestăpânul. El controlează pe ce este nevoie să te concentrezi şi ce săprimeş în viaţă. Noi însă putem să controlăm la rândul nostru aceastăminte conşentă. Când ne lăsăm conduşi de ea în schimb, ne poate faceviaţa amară, indcă ea nu cunoaşte profunzimile minţii subconşente.Mintea conşentă vede un portofel gol şi şe că nu sunt bani acolo deci“nu avem bani ”. Mintea subconşentă în schimb poate să vadă bani şi

    dacă nu sunt prin forţa imaginaţiei pe care trebuie să ne-o dezvoltăm.

      Mintea conşentă este căpitanul, precum spune Joseph Murphydar este mult mai bine să preluăm noi conducerea decât să o lăsăm peea să ne conducă.

      Dau un exemplu elocvent.

      Un om care acum şi-a primit salariul, a plăt tot ce a consumat înluna în curs, a cumpărat copiilor şi familiei cadouri, a invest în persoanalui. Acum se trezeşte că nu mai are niciun ban în buzunar. Şi iată că vineo situaţie în care trebuie să dea urgent bani pentru un serviciu. Ce facemintea conşentă?

      În primul rând se panichează. Îi este frică. Gândurile omului încep

    să e din cele mai negre. Vizualizează cum nu are niciun ban şi trebuie sădea. Nu are de unde. Nu i-a mai rămas nici de pâine. Mintea conşentănu poate să accepte decât ceea ce vede. Pentru ea nu există “voi avea”sau “am bani ”. Atâta mp cât nu îi vede ca pe o realitate zică pentru eanu există altceva.

      O putem însă păcăli cu ajutorul minţii subconşente.

     

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    25/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    25 

    Mitea subconștietă   Mintea subconşentă ne poate ajuta foarte mult în alegerea lu-crurilor pe care ni le dorim în viaţă. Ea este ajutorul nostru dar poate şi duşmanul nostru dacă avem un subconşent impregnat de negav,lipsă, ghinioane, imagini teriante şi alte lucruri negave.

      În mintea subconşentă plantăm seminţele numite gânduri carecresc, cresc, cresc şi se fac tot mai mari până apar în realitatea zică indmanifestate. Deci aveţi mare grijă ce plantaţi în mintea subconşentă

    pentru că aceste lucruri vor apărea în realitatea voastră odată ce puneţienergie multă în ele.

      Pentru a avea bani şi a primi bani mai mulţi este bine să ne gân-dim la bani ca la un lucru minunat, un schimb de energie, o binecuvân-tare în viaţa noastră. De câte ori ne gândim la bani să m fericiţi şi săavem o stare interioară frumoasă. Să ne imaginăm cum toată planeta

    este plină de bani şi să vorbim despre ei frumos simţindu-i ca făcândparte din noi, din esenţa noastră.

      Mintea subconşentă înregistrează tot ce mintea conşentă îiarată. Dar, are un mic secret. Un gardian care nu dă voie tuturor infor-maţiilor să intre. Îţi dai seama ce ar dacă am putea să accesăm mii deinformaţii pe zi. Ar haos total în mintea noastră. De asta unele infor-

    maţii nu au loc în mintea noastră. Şi poate chiar informaţia de careavem nevoie. Şi atunci începem să facem armaţii, vizualizări, meditaţii.Şi da! Atunci reuşim, prin repeţie, prin senmente, prin vizualizare,prin meditaţii să introducem convingeri noi în subconşent.

    Scimbâd iteriorul, scimbămexteriorul 

      Interiorul nostru este esenţa noastră Divină, este partea conec-

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    26/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    26 

    tată cu Mintea Universală iar senmentele şi emoţiile care izvorăsc dininteriorul nostru le putem simţi în stomac adică partea plexului solar.

      Pentru a ne schimba în interior şi a vedea efectele acestei schim-bări şi în exterior avem nevoie de praccă şi de schimbare a gândurilor,imaginilor mentale, senmentelor.

      Acest lucru s-ar putea întâmpla foarte uşor dacă am conşenţide noi în ecare moment şi nu am mai permite altor gânduri să pătrundă în mintea noastră. Însă pentru asta avem nevoie de multă praccă, med-itaţii, vizualizări, armaţii.

      De câte ori ne surprindem gândindu-ne la lipsa banilor ar binesă îndepărtăm gândul spunând:

      “Dumnezeu este IUBIRE şi ABUNDENȚĂ. Şu că am bani sucienţicât să trăiesc în această lume şi să am parte de experienţe foarte fru-moase. Cred şi şu şi simt ajutorul şi prezenţa lui Dumnezeu în viaţa mea.Mulţumesc.” 

      Întotdeauna să ne încredem în Dumnezeu orice ar . Se va găsio cale prin care vor veni acei bani pentru a-ţi plă datoriile sau a duce oviaţă foarte frumoasă. Însă pentru asta e nevoie de o ALEGERE.

      De câte ori te surprinzi că simţi o stare de supărare sau griji săfaci următorul lucru: îţi aduci aminte de clipele în care ai fost foarte

    fericit şi ai simţit fericirea în toată inţa. Acum îţi aduci aminte de acelemomente, zâmbind şi simţind fericirea, te gândeş la banii care sunt pedrum şi care vin spre ne cu siguranţă. Rămâi aşa tot restul zilei iar dacămai apar îngrijorările reiei iar clipa fericită şi banii pe care îi ai deja.

      Imaginile mentale le putem alunga foarte uşor imaginându-neexact contrariul. În loc să vedem cât de îngrijoraţi suntem şi cum stămfără bani mai bine ne-am vedea cu banii în mână sau în cont, fericiţi căam putut plă datoriile şi am împărţit şi cu alţi oameni.

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    27/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    27 

      Şu că pentru unele persoane nu este foarte uşor să faci acestelucruri din prima însă eu pot foarte uşor să fac asta şi dacă eu reuşesc cusiguranţă vei reuşi şi tu, doar suntem egali şi suntem inţe Divine cu toţii.

      Eu am reuşit prin armaţii, mesaje subliminale, lme movaţio-nale, muzică movaţională, vizualizare. Toată lumea poate însă trebuiesă se vrea în primul rând.

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    28/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    28

    Tebuie să fii îaite de

    a avea   Pentru a avea bani sau abundență trebuie să i însuşi abundenţa.Pentru că ceea ce eş aia atragi.

      Pentru a abundență nu trebuie să faci mare lucru decât săconşenzezi.

    Cum să fii abudență 

      - Conşenzează că deja eş abundenţă şi i într-o stare vi-brațională înăltă tot mpul.  - Simte că eş abundenţă, simte în interiorul inţei tale fericireacare te cuprinde acum că şi că eş abundenţă şi atrage mai multă abun-

    denţă în viaţa ta.  - Meditează şi cunoaşte-ţi sinele

    - Aă care este scopul vieţii tale, ce vrei să faci, ce iubeş să faci, în ce lucru ai pune pasiune şi iubire dacă l-ai face.  - Armă că eş deja abundenţă în ecare dimineaţă şi seară.Spune aşa: “Sunt ABUNDENȚĂ NELIMITATĂ”.  - Vizualizează abundența nelimitată care curge prin ne şi de la

    ne şi împarte cu toată planeta această abundenţă.- Binecuvântează pe toţi oamenii cu abundenţa care eş.- Mulţumeşte în ecare moment pentru orice lucru care îl primeş-

    , care îl ai şi care îl dai. Mulţumeşte pentru abundenţă. Fii recunoscător.

      Această metodă face adevărate minuni în viaţa ta. Te ajută săi abundență iar atunci când deja eş abundență atragi tot mai multăabundenţă în viaţa ta. Minuni după minuni se întâmplă şi bucurii dupăbucurii.

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    29/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    29 

      Însă până la minuni trebuie să simţi că deja eş minunea ca să opoţi primi. Este lege Universală. Până şi Isus Hristos spune aceste lucruri în Biblie:

      “Orice vă doriţi să CREDEŢI că aveţi şi le veţi primi ”.

      Neville Goddard spune aşa:  “Dumnezeu, după cum ai descoperit, este aceea conşinţanecondiţionată care îţi dă tot ceea ce eş conşent a . A conşent “a ” ori “a avea” ceva înseamnă a sau a avea ceea ce eş conşent a .Pe acest principiu neschimbător stau toate lucrurile. Este imposibil pent -ru orice să e altceva decât ceea ce este conşent a . “Celui ce are (ceeace este el conşent a ) îi se va da”. Bun, rău, neutru – nu conteaza- omul

     primeşte însut ceea ce este el conşent a .”

      Este foarte important să m conşenţi de starea noastră de a .Să m conşenţi că suntem IUBIRE, ABUNDENŢĂ, BUCURIE, FERICIRE.

    Să fim atenți a ce vorbim

    sau gâdim   Pentru a materializa şi a abundență trebuie să m foarte atenţila ce spunem şi ce gândim.

      SUNTEM ABUNDENŢĂ  GÂNDIM ABUNDENT

      VORBIM ABUNDENT

      De exemplu, ne simţim bogaţi, avem bani, avem planuri mari.

      Suntem ABUNDENŢI,

      Gândim doar din perspecva ABUNDENŢEI,  adică ne gândim

    doar la planurile pe care le avem cu banii, în ce invesm, ce cumpărăm,ce servicii oferim sau vrem să primim.

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    30/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    30 

      Vorbim ABUNDENT adică ne dorim ceva să cumpărăm nu spu-nem: “vai ce scump este acest televizor, nu-mi pot permite...”

      STOP

      Deja aici ai blocat tot uxul abundenţei. Din acest moment toates-au oprit pentru ne. În schimb putem spune:

      “Vai ce televizor frumos, şu cu siguranţă că va sta foarte bine lamine în cameră şi aştept oportunitatea de-al putea achiziţiona.”

      În momentul în care SUNTEM, GÂNDIM, SPUNEM în acelaşi mod

    permitem uxului abundenţei să pătrundă în noi şi oportunităţile vorapărea cu siguranţă.

      Începând de acum dacă îţi doreş abundența ar ideal să îţi scoţidin vocabular cuvintele care împiedică uxul abundenţei.

      Ce este bine de şut, cuvintele nu au o puterea foarte mare însă

    senmentele au o putere extraordinară. Defapt în senmente stă totul.Pentru că atunci când spui: “nu-mi pot permite asta” nu simţi fericirenu-i aşa? Simţi tristeţe, dezamăgire, supărare, frustrare. Însă când spui:“şu sigur că acest obiect va la mine acasă” simţi fericire, bucurie,speranţă, entuziasm.

      Eecițiul fii abudență   Relaxează-te. Inspiră. Expiră. Închide ochii. Vizualizează acum peun ecran mental tot ce înseamnă abundență pentru ne. Poate un locexoc, o casă mare cu etaj, bani foarte mulţi, o carieră strălucitoare.Orice înseamnă abundenţă. Intră adânc în peisaj. Observă lucrurile pecare le ai în jurul tău. Pune mâna şi simte obiectele care sunt în imagine.Ascultă sunetele abundenţei. Simte abundența pe care deja o ai. Fă asta

     în ecare zi câte 2-3 minute. Poţi să faci şi în reprize. Când faci pauză lalocul de muncă. Simte abundența pe care o ai în jurul tău. Simte atât deintens încât eş foarte fericit/ă de ceea ce ai şi eş. Acest exerciţiu dacă

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    31/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    31 

     îl faci de câteva ori pe zi, de câte ori îţi aminteş te va duce în starea deabundență şi prosperitate pe care o visezi.

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    32/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    32 

    Eeciții petru

    abudență șibai ai mulți   Cu mpul conşinţa ta se va mări şi cu cât vei mai perseverentvei avea mai multe rezultate. Pentru abundenţă şi bani îţi recomand ur-mătoarele tehnici şi exerciţii.

    1. Eecițiul ce fac cusua de bai 

      Ia o foaie de hâre şi scrie pe ea suma de bani pe care o doreş,poate mică sau mare, cum doreş.

      Începe să notezi pe ea toate lucrurile pe care doreş să le cum-peri sau să le faci cu aceea suma de bani. Acum suma de bani este lângăne, ce faci cu ea? Gândeşte-te şi notează-ţi toate plăcerile.

    2. Tehica iubirii 

      Această tehnică te ajută să iubeş banii şi să îi consideri o parteimportantă din viaţa ta.

      Imaginează-ţi că eş într-un loc foarte frumos. Acolo te aşteaptăDumnezeu. Imaginează-l cum îţi doreş, oricum El este prezent în tot ceexistă, deci vorbeş cu El cu siguranţă.

      Lângă Dumnezeu se aă un geamantan cu bani pe care este scrisnumele tău. Priveşte geamantanul. Simte fericirea. Dumnezeu îţi spunecă sunt banii tăi dar pentru asta ai de îndeplinit câteva condiţii foarte

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    33/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    33 

    uşoare.

      - Să i fericit de acum încolo în ecare moment al vieţii tale.  - Să iubeş tot ce există (inclusiv banii)

    - Să i recunoscător

      Din momentul acesta banii sunt ai tăi. Mulţumeşte-i lui Dumnezeupentru ei. Aminteşte-ţi aceste trei lucruri foarte importante.

    3. Mesajee subiiae 

      Aceste mesaje sunt propoziţii care apar într-o fracţiune de se-cundă la reclamele publicitare, în lme, la emisiuni sau în muzică şi caresunt recepţionate de subconşent fără să ne dăm seama cum. Eu re-comand să priveş mesaje subliminale de abundență de pe internet.Găseş pe youtube foarte multe lmuleţe care au mesaje subliminalevizuale sau audive. Ascultate în repetate rânduri îţi pot aduce starea deabundență mai rapid decât dacă te forţezi tu singur.

    4. Switchworduri 

      Switchworduri-le sunt cuvinte sau fraze care deschid subconş-entul şi conectează mult mai uşor mintea subconşentă cu mintea Uni-versală. Pot spuse în gând, cu voce, vizualizate, cântate.

      Ideal ar să lucrezi cu ele ind într-o stare emoţională pozivă.Setează-ţi intenţia pentru ce îţi doreş şi spune, cânta, gândeşte, in-tonează apoi pentru 20 sau 30 de minute sau de mai multe ori pe zi. Stai într-o stare pozivă, emoţională, plină de fericire şi iubire.

      Aceste cuvinte sau fraze pot găsite pe internet şi au un efectfoarte mare din câte am cit pe site-uri. Eu când le-am încercat aufuncţionat foarte bine. Am reuşit să scriu odată 20 de pagini A4 pentrucartea “ Angerea magică a iubirii ” parcă pe pilot automat. Pentru abun-

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    34/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    34 

    dență foloseşte cuvintele:

      FIND COUNT

      Atenţie însă! Când le rosteş întotdeauna să ai în minte intenţia.Vizualizează ceea ce îţi doreş să obţii. De exemplu doreş 1000 de lei.Vizualizează suma de bani şi în tot acest mp spune cu voce tare saucântă cuvintele FIND COUNT.

      Aceste swichword-uri au fost găsite de către un American penume James T. Mangan în anul 1963. Aceste cuvinte trec dincolo de gar-dian şi pătrund în mintea subconşentă dând asel comenzi. În limba

    română se pot traduce dar de asemenea se pot spune şi în limba englezădacă şi limba şi o înţelegi.

      În limba romană nu avem cuvintele traduse dar am găsit formacorectă a lor. Deci, dacă nu şi limba engleză foloseşte limba romană.Spune, cânta, intenţionează:

      GĂSEŞTE SUMA

      De asemenea pentru miracole şi conectarea cu Universul şi cuDumnezeu există cuvintele:

      TOGETHER LOVE DIVINE

      Iar în limba română foloseşte cuvintele:

       ÎMPREUNĂ IUBIM DIVINUL

      Aceste cuvinte fac intradevar minuni. Încearcă să vezi. Eu suntfoarte fascinată de ele şi le folosesc des.

    5. Switchwords și mude   Mudra este un gest al mâinilor prin care circulă energia Univer-

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    35/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    35 

    sală. Eu am folosit mudrele pentru sănătate şi am avut rezultate remar-cabile. Anul acesta nu m-am îmbolnăvit niciodată şi n-am avut nevoienici de medicamente chiar dacă mai aveam dureri. Dar m-am vindecatsingură. Îmi plac mudrele şi în plus se pot face şi când urmărim de exem-plu la televizor sau suntem pe tramvai sau autobus sau chiar la plimbare. Însă efectul cel mai mare îl are când suntem în meditaţie. Există o mudrăpe care dacă o faceţi şi mai spuneţi şi switchwordurile următoare, văconectează cu abundenţa care sunteţi. Încercaţi, este simplu.

      Ţine degetele la fel ca şi în imaginea alăturată. Degetul mareange degetul mic şi degetul inelar iar celelalte două degete rămânsus angându-se. În mp ce stai aşa începe să spui: FIND COUNT sau

    GĂSEŞTE SUMA în gând sau cu voce, sau în meditaţie, sau cântate. Ori-cum doreş. Concentrează-te asupra lor mp de măcar 10 minute pe zi.Pentru rezultate mai rapide fă asta mp de 30-45 de minute.

      Ideal ar să faci seara înainte de a adormi sau dimineaţa la tre-zire. Această mudră ajută să rămâi calm şi încrezător şi linişt asel căabundența se va conecta cu inţa ta mai uşor.

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    36/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    36 

    6. Piete aice 

      Sunt unele cristale care chiar ajută să aduci abundenţă în viaţa ta.Le poţi cumpăra de pe internet sau de la fesvalurile de spiritualitate dinţară. Cristalele sunt pietre magice care au o energie foarte mare şi ajutăla îndeplinirea dorinţelor noastre. Cristalele care ajută la abundența -nanciară sunt: amazonit, aventurin verde, zoisit, smarald, malahit, citrin,amest, ochi de gru, heliotrop, jasp verde, jad nefrit, prehnit, piatrasoarelui.

      Pe lângă cristale mai recomand şi orgonii care sunt energii pozi-

    ve foarte benece vieţii. Te ajută să simţi energia pozivă în camera în care locuieş, te ajută să îţi deschizi chakrele şi ajută şi la abundențananciară. Am testat aceş orgoni şi sunt minunaţi să îi ai în casa ta. Decâte ori te surprinzi gândind negav sau te simţi mai rău este sucientsă ţii în mână un orgon sau un cristal şi energia pozivă va anihila pe ceanegavă. Merită încercat.

    7. Suetee solfegio și biauae 

      Deşi în România nu sunt atât de cunoscute aceste sunete ajutăsubconşentul să vindece anumite afecţiuni sau probleme naciare.Sunt sunete pe care dacă le asculţi în ecare zi te revigorează şi te conec-

    tează cu Divinitatea şi cu abundenţa.

      Le poţi găsi pe site-uri internaţionale, pe internet. De asemeneameditaţia “marea abundență a banilor ” pe care am creat-o are acestesunete ajutătoare.

      Avem atâtea metode de a abundenţi şi totuşi lumea nu vrea să

    creadă că asta este starea naturală a noastră. Încă se connuă pe prin-cipiul:” mai bine sărac şi cinst decât bogat şi rău”. Îmi doresc din suetca lumea să se trezească şi să trăiască experienţe minunate de viaţă.

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    37/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    37 

    Scimbă-ți sceariul

    fiaciar   Pentru a-ţi schimba viaţa şi abundența nanciară trebuie să-ţischimbi gândirea şi senmentele. Însă este la fel de important să îţi scriiun alt scenariu nanciar.

      Ia-ţi un caiet şi notează-ţi în el toate lucrurile care îţi plac, carevrei să le cumperi, care vrei să le faci.

      Ţine inclusiv un scenariu în care să notezi ca şi cum deja ai aveabanii pe care ţi doreş.

      Îţi dau un exemplu.

      “Sunt foarte fericită. Sunt bogată mai presus decât toate visele

    mele. Acum sunt înconjurată de bani şi parcă nu-mi vine să cred. Totce pot să spun este: mulţumesc! Entuziasmul meu este la maxim cândvăd banii pe care mi-am dorit să îi am, defapt pe care şam că îi am, auapărut. Dumnezeu există şi ne oferă toate bunătăţile din lume dacă noile simţim. Tot ce avem de făcut este să conşenzăm că avem deja tot cene dorim. Toate obiectele, toţi banii, toate experienţele, trebuie doar săalegem şi să stăm în vibraţia potrivită. Mulţumesc, mulţumesc, mulţu-

    mesc! Cânt, dansez, sunt fericită, este minunat să şu că îmi permit să fac lucruri pe care înainte nu puteam să le fac. Abundența este parte dinmine şi curge, curge prin mine în diferite moduri şi oportunităţi. Suntrecunoscătoare şi iubesc să trăiesc.” 

      Cam aşa ar putea să e un scenariu nanciar. Atunci când scriisă ai emoţii pozive şi să simţi că tot ce ai scris este adevărat. Aşa eşconectat vibraonal şi vei reuşi să atragi abundenţa în viaţa ta.

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    38/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    38

    Fi coectat vibațioal 

      Când suntem conectaţi la abundență vibrațional este foarte uşorsă ne dăm seama. Şm asta când:  - Avem gânduri pozive legate de abundență  - Vorbim despre planurile noastre, despre lucrurile care ne placcu emoţie şi fericiţi  - Avem imagini mentale cu banii pe care îi dorim fără nicio urmăde îndoială  - Avem emoţii de fericire şi entuziasm când vedem bani sau auz-im despre succesul naciar al altei persoane

      - Indiferent ce spun alţii, în interiorul nostru simţim conectareacu abundenţa şi suntem fericiţi chiar dacă pe moment portofelul aratăaltceva

      - Ne bucurăm pentru cei care au bani şi îi binecuvântam  - Mulţumim lui Dumnezeu şi suntem recunoscători pentru toţibanii care vin în calea noastră  - Simţim conexiunea cu abundenţa întreaga zi iar seara adormim

    cu zâmbetul pe buze.

    Acestea sunt semnele care ne indică conectarea cu abundenţa.Din acel moment lăsăm detaşarea să apară în calea noastră.

      Ne detașăm 

      Bineînţeles că ne mai gândim şi la bani sau la planurile noastre însă ne detaşam lăsând în urmă gândurile negave sau îndoielile.

      Detaşarea înseamnă să m atât de convinşi de rezultat şi să necomportăm în aşa fel încât nu mai avem nevoie de bani, pentru că deja îiavem! Ne preocupăm de alte lucruri şi şm foarte bine că Dumnezeu nedă întotdeauna mai mult decât am cerut.

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    39/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    39 

    Maifestaea baior   Să recapitulăm puţin cum putem să manifestăm banii pe care nedorim să îi avem. Ne schimbăm în primul rând:

      GÂNDURILE  SENTIMENTELE  IMAGINILE MENTALE

      Atunci când acestea se schimbă, avem o schimbare de CONŞTI-INŢĂ. Această conşinţă se măreşte şi îţi aduce în cale conform gându-

    rilor şi senmentelor tale.

      Când deja CONŞTIINŢA de a FI este schimbată, începi să atragiconform acestei conşinţe.

      Odată ce ai o conşinţă de a ABUNDENŢĂ în calea ta vor apăreanumeroase oportunităţi, întâmplări, oameni, situaţii care îţi vor aduce şimai multă abundenţă.

      Când ABUNDENȚA s-a instalat detaşarea vine de la sine. Nu maitrebuie să te întrebi când vin banii sau să te îngrijorezi, eş relaxat, eşminunat şi planurile încep să se realizeze.

      Toate acestea pot foarte uşor să vină în calea ta dacă şi şi conş-enzezi următoarele lucruri:

      - Suntem inţe Divine nelimitate, care au un corp şi care vin peacest Pământ pentru a experimenta, a crea şi a aduce raiul de Acasă peaceastă planetă.  - Totul în Univers este nelimitat, nu există limite, nu există capăt.  - Totul deja există, nu este nevoie decât de a alege ce doreş săexperimentezi şi să vibrezi conform acestei experienţe, adică să trăieş

    deja experienţa în interior.  - Interiorul întotdeauna reectă exteriorul. Deci ai grijă ce seme-ni în minte, ce simţi în suet şi ce eş cu adevărat pentru că toate aces-

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    40/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    40 

    tea devin UNUL şi asel primeş.- Totul în Univers este Energie, chiar şi corpurile noastre, deci

    pe orice lucru îţi concentrezi atenţia acel lucru nde să se materializezeindiferent dacă e un lucru negav sau poziv.

    - Dumnezeu se aă în TOT CE EXISTĂ, este Omniprezent. În oriceom se aă esenţa lui Dumnezeu, în orice inţă, în orice obiect. Fii atentla ce semne îţi apar în cale. Prin toate îţi vorbeşte Dumnezeu. Deci dacăprimeş o sumă de bani, oricât de mică, priveşte-o ca pe un semn cătotul merge bine şi eş pe drumul cel bun, nu i nemulţumit.

    - Cu cât eş mai recunoscător pentru ce ai şi ce primeş cu atâtvei primi mai mult.

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    41/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    41 

    Afirații și editații

    fiaciae   Îţi ofer câteva armaţii pe care le poţi spune în ecare dimineaţăşi seară însă pune suet în ele şi simte că este adevărat ceea ce armi.

    Afirații 

      “Banii curg spre mine din toate părţile, îi iubesc, îi văd, îi simt, îi folosesc cu înţelepciune, îi dăruiesc, totul din iubire.”

    “Banii curg spre mine din toate părţile, sunt un magnet care îiatrage în orice moment al vieţii mele.” 

      “Relaţia mea cu banii este una de iubire profundă, doar gândin-du-mă câte pot să fac cu ei şi câtă lume ajut mă face să îi atrag instanta-neu.” 

      “Banii zboară peste tot şi eu îi prind şi îi am în viaţa mea. Vin dintoate părţile şi sunt parte din mine. Îi iubesc şi le doresc tuturor să eabundenţi şi să aibă bani din plin.”  

    “Banii curg spre mine din toate părţile, abundența este stareamea de a .” 

      “Sunt abundenţă, banii curg spre mine ca la robinet, sunt dinbelşug, peste tot îi văd şi mulţumesc pentru ei.”

    “Dumnezeu mă inspiră şi îmi oferă oportunităţile necesare de a

    avea bani şi pentru asta sunt entuziasmat/ă la maxim.”

    “Sunt recunoscător/recunoscătoare pentru toţi banii care vin în

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    42/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    42 

    viaţa mea, indiferent de numărul lor.”

    Din cartea “Viaţa la fronera cunoaşterii ” de Sal Rachele

      “Cu ecare respiraţie, bunăstarea mea nanciară creşte.” 

      “Abundența este starea reală a inţei mele. O revendic şi o ex - prim acum cu bucurie.” 

      “Banii mă ajută să îmi exprim spiritualitatea în lume.” 

      “Acum îmi dau seama că banii, la fel ca orice altceva, reprezintă

    substanţa Divină.

      “Sunt una cu Manifestarea Nelimitată. Sunt abundenţa. Suntsuccesul.” 

      “Oamenilor le place să mă plătească pentru că fac ceea ce îmi place cel mai mult.” 

      “Folosesc banii în moduri care sprijină creşterea mea şi a altora.” 

      “Sunt un canal deschis. Prosperitatea mea curge în lume în celmai benec mod cu punţă.” 

      “Acum decretez că sunt stăpânul vieţii mele şi culeg success de-

     plin şi abundență din orice aş face.” 

      Armaţii Louise Hay

      “Inteligența Divină îmi dă toate ideile bune pe care le pot folosi.” 

      “Tot ceea ce ang este un succes.” 

      “Există sucienţi clienţi pentru serviciile mele.” 

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    43/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    43 

      “Sunt un magnet pentru prosperitatea Divină.” 

      “Bogăţii de toate felurile sunt atrase către mine.” 

      “Oriunde mă duc găsesc oportunităţi de aur.” 

      “Banii sunt cel mai uşor de realizat.” 

      “Abundența se revarsă peste mine în orice moment.” 

      “Conşinţa mea este o conşinţă abundentă nelimitată.” 

      Din alte resurse:

      “Sunt una cu milioanele de euro.” 

      “Sunt pregăt/ă, dispus/ă şi capabil/ă să atrag milioane de euro în viaţa mea.” 

      “Iubesc abundenţa, iubesc să u abundent/ă.” 

      “Orice sumă de bani îmi doresc apare ca prin magie în viaţamea.” 

      “Aduc dragoste şi abundenţă în orice fac.” 

      “Sunt sursa abundenţei.” 

      “Sunt binecuvântat la innit şi sunt o binecuvântare innită.” 

      “Sunt viaţă prosperă în formă umană.”

      “Conturile mele bancare se revarsă de binecuvântările innite aleUniversului.” 

      “Ocazii de creştere şi expansiune vin la mine acum, uşor şi ele-

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    44/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    44 

    gant.” 

      Armaţii Mesaje Celeste

      “Banii sunt aici pentru ca eu să cresc şi să evoluez în toate dome-niile, în toate aspectele vieţii mele. Bine aţi venit în viaţa mea!

      “Binecuvântez banii pentru că energia lor este atât de puternicăşi de minunată încât mă umple de bucurie şi fericire, manifestându-i ast - fel în viaţa mea.” 

      “Fiecare ban este o binecuvântare pentru mine deoarece simt

    abundența Universului în el”.

      “Mulțumesc, mulţumesc, mulţumesc pentru toţi banii pe care îiam, pentru toţi banii pe care i-am avut vreodată şi pentru toţi banii pecare îi voi avea.” 

      “Banii sunt o parte integrantă din mine deoarece cu ajutorul lor

    eu sunt o persoană abundentă, prosperă, îmi realizez cu succes oriceidee şi plan am.” 

      “Banii ajută la creşterea şi evoluţia omenirii, de asta mă bucurdin inimă că sunt aici cu mine.” 

    Meditație petru abudență șibai

    “Stai relaxat, respiră încet, calm. Închide ochii. Priveşte prin ochiiminţii un peisaj de o culoare nemaipomenită. Urmăreşte ecare culoare a peisajului. Dacă e munte concentrează-te pe albul muntelui, dacă e mare

    concentrează-te pe albastrul mării, dacă e o câmpie, concentrează-te peverdele ierbii. În acest peisaj simte o energie a abundenţei cum vine sprene. Energia are culoarea pe care te-ai concentrat. Urmăreşte această

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    45/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    45 

    energie şi apoi uşor simte cum intră în corpul tău, prin picioare, trece pela ecare chakra apoi connuă până la cap. Energia te înconjoară şi tesimţi foarte bine. Urmăreşte energia cum există în ecare colţ al peisa- jului. Acum merge şi se înnde pe toată planeta. Abundența există petoată planeta. Se exnde. Curge prin ne şi prin ecare altă inţă. Totce vezi este abundenţă. Conşenzează. Simte. Rămâi aşa cât mp îţidoreş.” 

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    46/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    46 

    Pogam de abudență și

    posperitate în 30 de zie   Am cules câteva citate din alţi autori care vorbesc despre pros-peritate şi abundență. Citeşte şi reciteşte citatele şi meditează asupralor. Sunt 30 de citate, 30 de zile în care să citeş aceste citate. Scrie-le peo foaie şi ţine-le la ne peste zi. Din când în când reciteşte citatul. Cândse termină cele 30 de zile reîncepe de la început. În acest fel vei reuşi să

     îţi imprimi o conşinţă de abundență. Seara fă exerciţiul şi mulţumeşteabundenţei, ideilor şi banilor care au curs peste ne în ziua în curs.

      ZIUA 1

      “Sărăcia nu este un mov de mândrie ci reprezintă o boală catoate celelalte. Când sunteţi confruntaţi cu o boală psihică cereţi aju-

    torul unui medic care vă spune cum să acţionaţi pentru a depăşi aceeastare penibilă. Tot la fel, dacă observaţi că în viaţa dumneavoastră uxulbanilor nu este constant înseamnă că ceva este greşit în modul dvs degândire.  Principiul Vieţii, cel care ne anină pe toţi, nde natural către ex - pansiune, creştere şi abundență. Nu trăiţi pe acest pământ pentru a locui într-o cocioabă mizeră, îmbrăcat cu zdrenţe şi mereu umiliţi. Dimpotrivă,

    aveţi datoria de a fericiţi, vitali şi plini de succes în tot ce faceţi.” (Jo-seph Murphy)

    ASTĂZI MULŢUMESC ABUNDENŢEI PENTRU:……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    47/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    47 

    DRAGI BANI, ASTĂZI VREAU SĂ VĂ SPUN CĂ:……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………...........................

    ZIUA 2

      “Este darul vostru prin naştere de la Dumnezeu de a bogaţi.Sunteţi aici pentru a duce o viaţă bogată şi împlinită din toate punctele

    de vedere. Scopul vostru secret pe acest pământ este să duceţi o viaţă fericită plină de bucurie şi glorie – o existenţă abundentă în toate priv -inţele.”  (Joseph Murphy)

    ASTĂZI MULŢUMESC ABUNDENŢEI PENTRU:……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ………………………………………………………………………........................................

    ..................................................................................................................

    DRAGI BANI, ASTĂZI VREAU SĂ VĂ SPUN CĂ:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    …………………………………………………………………………………...........................

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    48/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    48

    ZIUA 3

      “Orice om care se aă într-o poziţie de lipsă atrage mai multelipsuri oricât de mult ar acţiona. Cu alte cuvinte, senzaţia intensă pe careo simt se dovedeşte mai puternică decât orice acţiune a lor.” (AbrahamHicks)

    ASTĂZI MULŢUMESC ABUNDENŢEI PENTRU:……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ………………………………………………………………………........................................

     

    DRAGI BANI, ASTĂZI VREAU SĂ VĂ SPUN CĂ:……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    …………………………………………………………………………………..............................

    ZIUA 4  “Binecuvântaţi ceea ce vă doriţi”. (Filozoe Huna)

    ASTĂZI MULŢUMESC ABUNDENŢEI PENTRU:……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    49/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    49 

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ………………………………………………………………………........................................

    ..................................................................................................................

    DRAGI BANI, ASTĂZI VREAU SĂ VĂ SPUN CĂ:……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    …………………………………………………………………………………..............................

    ZIUA 5

      “Eş o persoană cu adevărat bună. Meriţi o viaţă minunată, plină de succes, fericire, bucurie şi emoţie. Ai dreptul să ai relaţii opme,o sănătate excelentă, un serviciu valoros şi o independenţă nanciară.

     Acestea sunt drepturile tale prin naştere, lucrurile pe care viaţa ta estemenită să le includă.”  (Bryan Tracy)

    ASTĂZI MULŢUMESC ABUNDENŢEI PENTRU:……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ………………………………………………………………………........................................

    ..................................................................................................................

     

    DRAGI BANI, ASTĂZI VREAU SĂ VĂ SPUN CĂ:…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    50/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    50 

    ……………………………………………………………………………………………………………

    …………………………………………………………………………………..............................

    ZIUA 6  “Trebuie să scapi pentru totdeauna de ideea învechită că existăo zeitate a cărei dorinţă este ca tu să i sărac sau ale cărei scopuri suntservite ţinându-te pe ne în sărăcie.” (Wallace D Wales) 

    ASTĂZI MULŢUMESC ABUNDENŢEI PENTRU:

    …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ………………………………………………………………………........................................

    ..................................................................................................................

    DRAGI BANI, ASTĂZI VREAU SĂ VĂ SPUN CĂ:……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    …………………………………………………………………………………...........................

    ZIUA 7

      “Dar bogăţia nu poate denită de o cifră, ci doar de un sl deviaţă. Dacă trebuie să întrebi dacă eş bogat, nu eş. Când eş bogat oşi.” (Larry John)

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    51/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    51 

    ASTĂZI MULŢUMESC ABUNDENŢEI PENTRU:……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ………………………………………………………………………........................................

    ..................................................................................................................

    DRAGI BANI, ASTĂZI VREAU SĂ VĂ SPUN CĂ:……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    …………………………………………………………………………………...........................

    ZIUA 8

      “Și spun iarăși: este șocant de corect în loc de șocant de greșit să  prosper. Desigur, nu poți foarte fericit dacă eș sărac și nu e nevoiesă i sărac. Este un păcat. Sărăcia este o formă a iadului, pentru că estecauzată de orbirea omului față de binele nelimitat pe care Dumnezeui-l pregătește. Sărăcia este o experiență murdară, inconfortabilă, degra-dantă. Sărăcia este defapt o formă de boală în fază acuta, pare să e o

     formă de nebunie. Sărăcia umple inchisorile de hoți și criminali. Îi con-duce pe bărbați și femei spre băutură, prostuție, dependență de drogu-ri, sinucidere.”  (Catherine Ponder)

    ASTĂZI MULŢUMESC ABUNDENŢEI PENTRU:……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    52/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    52 

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ………………………………………………………………………........................................

    DRAGI BANI, ASTĂZI VREAU SĂ VĂ SPUN CĂ:

    …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    …………………………………………………………………………………..............................

    ZIUA 9

      “Singurul mov pentru care orice persoană nu are sucienţi banieste că blochează venirea banilor către sine prin propriile gânduri. Fie-care gând negav, ecare senzaţie, ecare emoţie blochează venireabunurilor inclusiv a banilor către dumneavoastră. Şi nu pentru că banii ar  opriţi de Univers să ajungă la dvs, indcă toţi bani de care aveţi nevoieexistă acum în lumea invizibilă. Dacă nu aveţi destui bani e din cauză că

    opriţi uxul banilor către dvs şi faceţi asta cu propriile gânduri. Trebuiesă mutaţi indicatorul balanţei gândurilor de la lipsa banilor spre banimai mult decât sucienţi. Căutaţi să aveţi mai multe gânduri de belşugdecât de lipsă şi veţi schimba indicatorul balanţei.”  (Rhonda Byrne)

    ASTĂZI MULŢUMESC ABUNDENŢEI PENTRU:……………………………………………………………………………………………………………

    …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ………………………………………………………………………........................................

    ..................................................................................................................

      DRAGI BANI, ASTĂZI VREAU SĂ VĂ SPUN CĂ:……………………………………………………………………………………………………………

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    53/113

    Ioaa Duitrăcescu 

    53 

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    …………………………………………………………………………………..............................

    …………………………………………………………………………………..............................

     

    ZIUA 10

      “Gândurile noastre consecvente creează rezultatele noastre con-secvente. Dacă nu manifestam bogăţie în viaţa noastră este din cauză că folosim Legea Atracţiei în sens invers. Movul adevărat este că suntem

    concentraţi pe ceea ce nu ne dorim, în loc să ne concentrăm pe ceea cene dorim. Aminţi-vă că atragem mai mult dintr-un lucru atunci cândne concentrăm asupra lui. Când mintea se xează pe ceva, apare un uxde energie. Când conşinţa noastră este plină de crezuri, presupuneri,gânduri, idei, concept şi noţiuni care încurajează în mod direct un crezdespre lipsuri, neajunsuri, limitare ori sărăcie, viaţa noastră devine o re- ectare a acestor gânduri.” (Robert Anthony)

    ASTĂZI MULŢUMESC ABUNDENŢEI PENTRU:……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………........................................

    ..................................................................................................................

     

    DRAGI BANI, ASTĂZI VREAU SĂ VĂ SPUN CĂ:……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    …………………………………………………………………………………..............................

  • 8/18/2019 Abundena Si Prosperitata Fac Parte Din Tine 2014

    54/113

    Abudența și posperitatea fac parte din tie 

    54 

    ZIUA 11

      “Dacă nu acceptăm ideea că merităm să m prosperi, atuncichiar dacă abundența ne va cădea în braţe, vom găsi o cale să o refuzămcumva. Conşinţa ta de prosperitate nu este dependentă de bani, baniisunt dependenți de conşinţa ta de prosperitate.” (Louise Hay)

    ASTĂZI MULŢUMESC ABUNDENŢEI PENTRU:……………………………………...........................................................................

    ..................................................................................................................

    ...................................................................


Recommended