+ All Categories
Home > Documents > A4 multifuncţional color - Xerox

A4 multifuncţional color - Xerox

Date post: 09-Nov-2021
Category:
Author: others
View: 2 times
Download: 0 times
Share this document with a friend
Embed Size (px)
of 8 /8
ColorQube ® 8900 A4 Echipament multifuncţional color Echipamentul multifuncţional Xerox ® ColorQube ® 8900 Performanţa echipei de lucru şi economii considerabile la imprimarea color
Transcript
Echipamentul multifuncional Xerox® ColorQube® 8900 Performana echipei de lucru i economii considerabile la imprimarea color
Pentru a v asigura competitivitatea i succesul, tehnologia folosit trebuie s realizeze mai multe – cu mai puine resurse. Mediul de lucru activ necesit soluii avantajoase ca pre, menite s simplifice procesele, astfel încât personalul s lucreze mai productiv.
Este nevoie de un partener tehnologic capabil s creeze o soluie complet, adaptat necesitilor dumneavoastr i s gseasc rspunsuri care vin în întâmpinarea obiectivelor de performan, oferindu-v mijloace inovatoare de maximizare a eficienei i de reducere a costurilor.
Soluia noastr: Xerox® i echipamentul multifuncional Xerox® ColorQube® 8900. Culoare de mare efect, la pre mic.
• Scoatei în eviden fiecare document. Spre deosebire de imprimantele laser, procesul de imprimare cu cerneal solid umple golurile din suportul de imprimare ales creând o suprafa nou i furnizând în acelai timp o form mai regulat a punctelor de imprimare pentru o uniformitate superioar a calitii imprimrii i culori strlucitoare, saturate.
• Viteze de imprimare flexibile. Alegei combinaia perfect între calitatea imaginii i vitez pentru orice cerine de imprimare cu ajutorul celor patru setri de imprimare – High Resolution, Enhanced, Standard i Fast Colour.
• Planurile de cost unice asigur economii considerabile. Nu vei mai plti preuri exorbitante la imprimarea color pentru cantiti mici de culoare. Cu Planul de cost pentru imprimarea color hibrid ColorQube 8900, pltii în funcie de cantitatea de culoare de pe pagin. Pentru majoritatea paginilor color, preul va scdea semnificativ.
Culoare excepional, economii mai mari. Imprimai culori impresionante în fiecare zi. De acum înainte vei putea aduga impactul culorii în orice material imprimat. Documentele dumneavoastr vor fi remarcate datorit culorilor vibrante i strlucitoare produse de Xerox® ColorQube® 8900.
Planul de cost pentru imprimarea color hibrid
Dac v place simplitatea facturrii în funcie de utilizare, profitai de culoarea de mare impact vizual cu „Planul de cost” pentru imprimarea color hibrid. Acesta clasific documentele în funcie de cantitatea de culoare utilizat efectiv – nu mai pltii tariful de pagin color pentru documente cu coninut color sczut!
Cele trei niveluri ale „Planului de cost” pentru imprimarea color hibrid:
• Negru + culori utile. Facturat la pre de alb-negru.
• Culori utilizate zilnic. Facturat la un pre foarte apropiat de paginile alb-negru.
• Culori expresive. Facturat la preul actual pentru imprimare color.
Distribuia tipic a culorii la documentele de birou
Documentele color de birou pot fi clasificate dup cantitatea de culoare folosit. În conformitate cu cercetrile Xerox®*, împrirea documentelor color într-un mediu de birou este urmtoarea:
30 % Negru i culori utile
30 % Culori expresive
40 % Culori utilizate zilnic
* Cercetare realizat pe baza datelor reale furnizate de utilizatori în 2009.
Încrcarea cernelii solide
Fiecare baton de cerneal solid are o form unic ce corespunde locaului aferent, astfel încât încrcarea batoanelor de cerneal s fie rapid, uoar i curat.
• Rezultate rapide. Cu viteze de imprimare color i alb-negru de pân la 44 ppm i cu un timp de imprimare a primei pagini color de numai 8,5 secunde, lucrrile nu se las mult ateptate.
• Extindere uoar. Creterea capacitii de alimentare cu hârtie la 3.475 de coli în format A4 asigur cicluri de imprimare mai lungi. Adugai i modulul de finisare pentru 650 de coli i beneficiai de capsare pentru 50 de coli i stivuire offset.
• Funcii directe foarte utile. Clipurile video de ajutor integrate ofer instruciuni de depanare rapid chiar pe panoul frontal.
• Monitorizare i management la distan. Funcia Panou de comand la distan v permite s operai interfaa cu utilizatorul a dispozitivului Xerox® ColorQube® 8900 de la orice staie de lucru din birou, ca i cum ai sta în faa dispozitivului. Instruii utilizatorii i configurai setrile dispozitivului de la distan, fiind linitii c securizarea integrat permite derularea unei singure operaiuni autorizate la un moment dat, pentru a preveni proceduri multiple la distan.
• Scanare printr-o singur apsare. Utilizai funcia de scanare printr-o singur apsare pentru a crea un buton de scanare dedicat, uor de localizat, direct pe interfaa cu ecran tactil color. Alocai butonului de scanare printr-o singur apsare propriul flux de lucru pentru distribuirea i arhivarea rapid a documentelor.
• Facilitate direct. Pentru portabilitate simplificat, scanai ctre i imprimai de pe un dispozitiv de memorie USB standard.
• Fr obstacole. Agenda de adrese îmbuntit, cu contacte favorite, v permite s importai unitar contactele existente i s le distribuii pe echipamente multifuncionale ConnectKey multiple.
Afacerea dumneavoastr va profita de avantajele uurinei în utilizare. Un mod de lucru mai inteligent i mai rapid, la birou i în afara acestuia. Experimentai acum beneficii i durate mrite de funcionare cu cerneala solid Xerox®. Profitai de funciile i opiunile care îmbuntesc modul în care creai i distribuii documentele pentru birou.
• Protejarea informaiilor confideniale. Protejai-v toate datele confideniale cu fiiere PDF criptate pentru scanare, criptarea total a hard discurilor, în conformitate cu standardul AES FIPS 140-2 pentru 256 bii, precum i cu funcia de suprascriere a imaginilor de pe hard disc cu un proces de eliminare în trei treceri pentru a asigura tergerea complet a tuturor fragmentelor de date.
• Prevenirea accesului neautorizat. Permitei numai utilizatorilor autorizai s acceseze dispozitivul cu ajutorul permisiunilor de utilizator Xerox®, autentificrii în reea, filtrrii IP i cardurilor de acces cu autentificare la nivel de funcie i rol.
• Managementul proactiv al ameninrilor. Monitorizeaz centrele securizate de informaii, pentru a identifica noile vulnerabiliti, furnizând actualizri atunci când este necesar i asigurându-se c echipamentul ine pasul cu evoluiile tehnologice în domeniu, în timp ce datele sunt pstrate în condiii de siguran. În plus, putei primi cele mai recente actualizri prin intermediul fluxurilor RSS i putei rmâne la curent accesând www.xerox.com/security.
• Meninerea conformitii cu reglementrile. Echipamentele multifuncionale Xerox® ColorQube® 8900 se conformeaz celor mai noi standarde de securitate din toate domeniile de activitate, inclusiv administraie, finane i sntate. Acestea includ standardul Common Criteria*, Legea american privind contabilitatea i portabilitatea pentru asigurrile de sntate (HIPAA), Legea privind protecia datelor, standardul COBIT i altele. Aceste dispozitive se pot conforma oricrui standard, fiind disponibile funcii de reglare care s asigure ajustarea la exigenele dumneavoastr.
• Câtigai vizibilitate deplin. Prevenii furtul IP-ului i asigurai accesul prin vizibilitate total în interiorul dispozitivului i reelei. Jurnalul de audit asigur managementul politicii de securitate i urmrirea tuturor activitilor dispozitivului, astfel încât putei ti oricând cine i ce a accesat, i în ce moment a accesat.
Tehnologie de securitate de ultim or. Protejarea informaiilor confideniale este vital în mediul actual de afaceri. Minimizai riscurile protejând punctele de acces vulnerabile i informaiile confideniale cu cel mai complet set de funcii, tehnologii i soluii de la liderii din domeniul securizrii.
Parteneriate puternice Controlerul Xerox® ConnectKey™ include tehnologia integrat McAfee®, rezultatul fiind prima gam de echipamente multifuncionale din domeniu cu autoprotecie împotriva potenialelor ameninri externe. Tehnologia McAfee a listei de autorizare este garania faptului c pe dispozitivele dumneavoastr nu se execut decât fiiere sigure, aprobate anterior de sistem, minimizând necesitatea de actualizare manual a versiunilor de software pentru a face fa noilor ameninri de securitate. De asemenea, integrarea complet cu setul de instrumente Xerox® Managed Print Services i cu tehnologia de securitate McAfee ePolicy (ePO) permite urmrirea i monitorizarea facil.
În plus, integrarea automat cu soluia de administrare a politicilor, Cisco® TrustSec Identity Services Engine (ISE), confer vizibilitate absolut pentru toate punctele de acces ale echipamentelor multifuncionale ConnectKey în vederea implementrii politicilor de securitate i de conformitate centrate pe tehnologia informaiei.
* Cod de baz 071.160.202.26500
Deeuri generate de tehnologia cernelii solide vs. deeuri generate de tehnologia laser Cerneala solid fr cartu este cu adevrat un produs consumabil; nu vor mai exista cartue goale de aruncat sau reciclat. Fa de un dispozitiv laser comparabil, ColorQube® 8900 produce cu pân la 90 % mai puine deeuri în timpul utilizrii.
Cantitatea total de deeuri generate în urma imprimrii a 4.000 de pagini/lun, timp de 4 ani.
Cerneal solid 8 kg
Laser 101 kg
• Mai puine deeuri. Batoanele de cerneal solid nu necesit cartue i ambalaje excesive, cantitatea de deeuri fiind cu 90 % mai mic fa de dispozitivele laser comparabile.
• Mai puine consumabile. Unitatea de curare cu ciclu de via îndelungat – ciclul mediu fiind de 30.000 de imprimri – este singura component de schimb i poate fi reciclat în cadrul programului Xerox® Green World Alliance (pentru mai multe informaii, accesai www.xerox.com/gwa).
• Certificare ENERGY STAR®. ColorQube 8900 se conformeaz cerinelor stricte ENERGY STAR privind consumul de energie.
• Non-toxic i fr reziduuri. Manevrarea cernelii solide de la Xerox® nu pune niciun fel de probleme de siguran, iar la încrcare dispozitivul nu se murdrete.
• Cerneal de provenien bio. Cerneala solid de la Xerox® a fost certificat de National Association of Printing Ink Manufacturers (NAPIM) ca având un coninut de 30 % de material regenerabil de provenien bio.
• Imprimai în mod responsabil. Culorile nu îi vor schimba aspectul pe hârtia reciclat. În plus, funcia Earth Smart v permite s selectai, spre exemplu, imprimarea fa- verso ca setare implicit încurajând astfel consumul responsabil de hârtie.
• Nu se las ateptat. Tehnologia Intelligent Ready se adapteaz programului dumneavoastr de utilizare, echipamentul fiind pregtit de imprimare exact atunci când este nevoie.
• Rol de lider demonstrat în sustenabilitate. Accentul constant pe care compania Xerox îl pune de mult timp pe sustenabilitatea ecologic a direcionat peste 900 de milioane de kilograme de deeuri ctre programul nostru de recuperare i reciclare. Pentru a afla mai multe, vizitai www.xerox.com/environment.
Design ecologic. Atingei obiectivele de dezvoltare durabil i relansai imaginea companiei prin culoare. Xerox® ColorQube® 8900 dispune de funcii standard concentrate pe conservarea energiei i a consumabilelor.
Xerox® ColorQube® 8900 este optimizat pentru:
Sustenabilitate Securitate Soluii
Lucru în reea Costuri Scanare
1 Dispozitivul automat de alimentare cu capacitate de 50 de coli accept formate cu dimensiuni personalizate între 148 x 210 mm i 216 x 356 mm.
2 Tava multifuncional pentru 100 de coli pentru suporturi de imprimare cu dimensiuni personalizate între 76 x 127 mm i 216 x 356 mm.
3 Tava standard pentru 525 de coli pentru suporturi de imprimare cu dimensiuni între 148 x 210 mm i 216 x 356 mm.
4 Alegei 2 tvi suplimentare cu capacitate de 525 coli pentru suporturi de imprimare cu dimensiuni între 148 x 210 mm i 216 x 356 mm (opional).
5 Pentru grupuri de lucru care imprim un volum mare de documente, adugai un dispozitiv de alimentare de mare capacitate pentru 1.800 de coli format A4 (opional).
6 Capsatorul manual standard capseaz pân la 20 de coli cu greutate de 75 g/m2.
7 Modulul de finisare cu capacitate de 650 de coli asigur capsarea i stivuirea offset a maximum 50 de coli (opional).
1
6
3
4
2
5
7
Soluii puternice care v ajut s v conectai la birou sau în deplasare.
Xerox® Mobile Print i altele
Xerox dispune de toate opiunile care s permit imprimarea securizat i precis de pe majoritatea dispozitivelor mobile, pe orice imprimant sau sistem multifuncional, indiferent de marc. Pe lâng aceasta, Xerox ofer funcii opionale cu compatibilitate informaional, ca de exemplu acces prin cod PIN i sisteme de operare multiple pentru echipamente mobile. Pentru mai multe informaii, vizitai www.xerox.com/mobile.
Extindei posibilitile
Transformai modul de realizare a activitii cheie din organizaia dumneavoastr cu puterea soluiilor Xerox® pentru fluxuri de lucru, dezvoltate pe platforma Xerox® Extensible Interface Platform (EIP) i gzduite în cloud sau pe un server, accesibile direct de pe orice dispozitiv ColorQube 8900.
Iat câteva exemple de soluii Xerox® pentru fluxuri de lucru pe care utilizatorii le pot accesa prin intermediul interfeei cu ecran tactil color:
• Xerox® ConnectKey™ for SharePoint®. Scanai fiierele direct în Microsoft® SharePoint® i alte foldere Windows®. În plus, realizai mult mai mult decât stocarea standard a fiierelor i crearea de documente PDF, datorit convertirii automate a documentelor în date inteligente, structurate, cu instrumente de denumire a fiierelor i de direcionare uor de utilizat.
• Xerox® ConnectKey Share to Cloud. Furnizeaz scanare i convertire simpl i securizat a documentelor direct în directoare de depozitare tip cloud de larg utilizare precum Google Docs™, SalesForce.com, Office 365 i Dropbox®, utilizând fluxuri de lucru personalizate care valorific tehnologia Xerox® EIP.
Aflai mai multe despre soluiile Xerox® pentru fluxuri de lucru, accesând www.office.xerox.com/software-solutions.
Managementul dispozitivelor Xerox® CentreWare® Internet Services, CentreWare Web, Smart eSolutions®, WebJet® Admin Interface, Tivoli®, Apple® Bonjour®, alerte e-mail pentru nivel sczut de consumabile, administrare proactiv a consumabilelor
Drivere de imprimare Windows® XP/2003 Server/2008 Server/Vista/7/8, Mac OS® 10.5 i versiuni ulterioare, Oracle® Solaris 9, 10, Redhat® Enterprise Linux®, Fedora® Core 12-15, HP-UX® 11iv2, IBM® AIX® 5, SUSE®, Xerox® Global Print Driver®, Xerox® Mobile Express Driver®
Hârtie Dispozitiv automat de alimentare fa-verso: 60-120 g/m2; tav multifuncional: 100 coli; 60-220 g/m2; dimensiuni personalizate: 76 x 127 mm-216 x 356 mm; tvile suplimentare 2-5 de 525 coli: 60-220 g/m2; dispozitiv de alimentare de mare capacitate pentru 1.800 de coli: 60-122 g/m2; tipuri de suporturi de imprimare: hârtie subire, obinuit, carton subire,
carton, hârtie perforat, hârtie cu antet, reciclat, preimprimat, transparente, etichete, plicuri. Pentru lista complet, accesai www.xerox.com.
Certificri FCC Partea 15, Clasa A, FCC Partea 68, marcaj CE aplicabil Directivelor 2006/95/CE, 2004/108/CE i 1999/5/CE, UL 60950-1/CSA 60950-1-07, ediia a 2-a, EPEAT
Consumabile Cerneal solid Xerox® original 6 batoane cyan: 16.900 pagini* 108R01022 6 batoane magenta: 16.900 pagini* 108R01023 6 batoane galben: 16.900 pagini* 108R01024 6 batoane negru: 18.000 pagini* 108R01025 Cartu de reîncrcare pentru capsator manual 108R00823 Cartu de reîncrcare pentru capsatorul modulului de finisare 008R12964 Rezerve capse 008R12941
Mentenan Unitate de curare (capacitate standard): 10.000 pagini 109R00784 Unitate de curare (capacitate extins): 30.000 pagini* 109R00783
Opiuni Tav cu capacitate de 525 coli 097S04383 Dispozitiv de alimentare de mare capacitate pentru 1.800 coli 097S04382 Stand cu sertar de depozitare 097S04388 Modul de finisare cu capacitate de 650 de coli 097S04324 Interfa extern 097S04408 Kit de upgrade fax 497K10400 Kit de activare carduri de acces obinuite 498K17546 Interfa wireless Xerox® 497K11500 Kit McAfee Integrity 320S00665
* Numrul mediu de pagini standard. Randament declarat în conformitate cu ISO/ IEC 24711. Randamentul poate varia în funcie de imagine, acoperirea cu cerneal i modul de imprimare.
Pentru mai multe informaii, vizitai www.xerox.com/office ©2013 Xerox Corporation. Toate drepturile rezervate. Xerox®, Xerox i “Xerox cu elementul graphic ®”, CentreWare®, ColorQube®, ConnectKey, Extensible Interface Platform®, 2400 FinePoint®, Global Print Driver®, Scan to PC Desktop®, Xerox eConcierge® i Xerox Secure Access Unified ID System® sunt mrci comerciale ale Xerox Corporation în Statele Unite i/sau în alte ri. Ca partener ENERGY STAR®, Xerox Corporation a stabilit c acest produs respect indicaiile ENERGY STAR pentru eficientizarea consumului de energie. ENERGY STAR i marca ENERGY STAR sunt mrci înregistrate în Statele Unite. Informaiile din aceast brour pot fi modificate fr notificare. 13/04 BR5535 890BR-01ØC
Xerox® ColorQube® 8900
Echipamentele multifuncionale ColorQube 8900 sunt acionate prin intermediul controlerului Xerox® ConnectKey™. Pentru mai multe informaii, accesai www.xerox.com/connectkey. Specificaii pentru dispozitiv ColorQube 8900
Vitez Modul Fast: pân la 44 ppm color/alb-negru; modul Standard: pân la 30 ppm color/alb-negru; modul Enhanced: pân la 19 ppm color/alb-negru; modul High Resolution: pân la 6 ppm color/alb-negru (A4)
Volum maxim/Volum de imprimare mediu lunar Pân la 120.000 pagini pe lun1/2.000-15.000 pagini2
Unitate hard disc/Procesor/Memorie 80 GB/1,33 GHz Dual-core/1 GB
Conectivitate 10/100/1000Base-T Ethernet, imprimare direct la vitez mare de pe USB 2.0, Wi-Fi opional (cu adaptorul Xerox® USB Wireless)
Funciile controlerului Agend cu adrese unificat, panou de comand la distan, asisten tehnic online, clonarea configuraiei
Copiere i imprimare Rezoluie Copiere: pân la 600 x 600 dpi; imprimare: pân la Xerox® 2400 FinePoint®
Imprimarea primei pagini (vitez minim) Copiere: 16 secunde color/16 secunde alb-negru; imprimare: 8,5 secunde color
Limbaje de imprimare Adobe® PostScript® 3™, PDF, emulri PCL® 5c/PCL 6, XML Paper Specification (XPS®)
Funcii de imprimare Imprimare de pe USB, setri driver Earth Smart, identificare lucrare, creare brouri, memorare i reluare setri driver, status bidirecional, scalare, monitorizare lucrare, Colour By Words, Xerox® PrintBack, Print Around, set de prob, Smart duplex, imprimare fa-verso automat, corecie automat culoare, corecie personalizat culoare, potrivire culori spot
Imprimare mobil Xerox® Mobile Print (opional), Xerox® Mobile Print Cloud (opional)
Scanare Standard Scanare ctre reea, scanare ctre e-mail, scanare ctre folder, scanare ctre SMB sau FTP, PDF cu posibilitate de cutare a textului, PDF/A, XPS, PDF liniarizat, JPEG, TIFF, scanare ctre dispozitiv de memorie USB, scanare printr-o singur apsare, suport TWAIN
Opional ConnectKey for SharePoint®, ConnectKey Share to Cloud, Xerox® Scan to PC Desktop® versiunile SE i Professional
Fax Opional Fax încorporat3, fax LAN, fax internet, fax server
Securitate Standard McAfee® încorporat, compatibilitate cu McAfee ePolicy (ePO), suprascriere imagini pe hard disc, criptare pe 256 bii (conform standardului FIPS 140-2), certificare Common Criteria4 (ISO 15408), imprimare securizat, fax securizat, scanare securizat, e-mail securizat, integrare Cisco® TrustSec ISE, autentificare în reea, SSL, SNMPv3, jurnal de audit, control acces, permisiuni de utilizator
Opional McAfee Integrity Control, Xerox® Secure Access, Unified ID System®, kit card de acces (CAC/PIV, .NET)
Contorizare Standard Xerox® Standard Accounting (copiere, imprimare, scanare, fax, e-mail)
Opional Equitrac Office®, Equitrac Professional®, YSoft® SafeQ®
Alimentare Standard cu hârtie
Ecran: dimensiuni personalizate: pân la A4 Dispozitiv automat de alimentare fa-verso: 50 coli; dimensiuni personalizate: 148 x 210 mm-216 x 356 mm Tav multifuncional (MPT): 100 coli; dimensiuni personalizate: 76 x 127 mm-216 x 356 mm Tava 2: 525 coli; dimensiuni: 148 x 210 mm-216 x 356 mm
Opional 2 tvi suplimentare: 525 coli fiecare; dimensiuni: 148 x 210 mm-216 x 356 mm Dispozitiv de alimentare de mare capacitate: 1.800 coli; format: A4
Capacitate total (std. / max.) 625 coli/3.475 coli
Ieire hârtie/ Standard Finisare
Tav de ieire: pân la 350 coli de 75 g/m2
Capsator manual: pân la 20 coli de 75 g/m2
Opional Modul de finisare cu capacitate de 650 de coli: capsare pân la 50 de coli, stivuire offset
Garanie Garanie un an la sediul clientului, Xerox® Total Satisfaction Guarantee
1 Volumul maxim ce poate fi atins într-o lun. Nu se recomand atingerea regulat a acestei limite; 2 Volum de imprimare mediu lunar – producie lunar normal prevzut; 3 Este necesar linie telefonic analogic; 4 Cod de baz 071.160.202.26500
ConnectKey™
MFP

Recommended