+ All Categories
Home > Documents > 840 lei - fidesholidays.ro · 840 lei D A T E D E P L E C A R E oricând în perioada...

840 lei - fidesholidays.ro · 840 lei D A T E D E P L E C A R E oricând în perioada...

Date post: 15-Nov-2020
Category:
Upload: others
View: 0 times
Download: 0 times
Share this document with a friend
3
Delta Dunării - Sulina și Sfântu Gheorghe Descrierea programului : Ziua 1 - Preluarea turiștilor de la pontonul STAR 2000 (Murighiol), transfer către localitatea Crișan, cazare și cină, timp liber. Ziua 2 Mic dejun, îmbarcare în barcă, traseu turistic pe canalul Dunării către orașul Sulina (orașul Sulina se vede din barcă), ne îndreptăm către farul vechi, iar apoi mergem la locul de vărsare a Dunării în Marea Neagră. Timp liber la plaja sălbatică din Sulina. Opțional se servește prânzul sau se merge în orașul Sulina. Către seară ne întoarcem la pensiune unde suntem așteptați cu cina. Traseul durează aproximativ 8 h începând de la ora 10:00. Ziua 3 Mic dejun. După masă ne îmbarcam și plecăm către localitatea Sfântu Gheorghe prin lacurile Puiu, Puiuleț, Roșu (vizitând vechiul complex turistic Roșu), apoi se merge pe brațul Sf. Gheorghe și apoi în localitatea Sf. Gheorghe. În localitate deplasarea se face pe jos sau cu microbuzele (maxi taxi) pentru a putea vizita satul cu străzile pline de nisip de mare și se poate merge către mare pentru a vedea plaja sălbatică, locul de vărsare al Dunării în Marea Neagră (de pe uscat). Plecarea din Sf. Gheorghe se face la ora 18:00 către Crișan unde suntem așteptați cu cina. Traseul durează aproximativ 9.5 h începând cu ora 10:00. Ziua 4 Mic dejun, plecare către Murighiol la ora 11:00. 840 lei DATE DE PLECARE oricând în perioada 15.04.2016- 01.10.2016 în funcție de disponibilități TARIFUL INCLUDE 3 nopți de cazare la pensiune de 3 margarete în Crișan 3 mic dejunuri; 3 cine; vizite și excursii conform descrierii transfer din Murighiol în Crișan și retur ghid însoțitor pe întreaga perioadă tariful este de persoană în camera dublă și este valabil pentru un grup de 10 plătitori tariful de persoană în camera single - 950 lei dacă sunt mai puțin de 10 plătitori, tariful se recalculează- lăsând astfel turiștilor noștri opțiunea de a merge în Deltă în grup restrâns. TARIFUL NU INCLUDE Taxe și cheltuieli personale Intrări la obiectivele turistice Prânzul la Sulina Costurile cu parcarea în benzinăria Star 2000 ( 12 lei / zi). Costurile privind taxa de acces ARBDD 5 lei / zi sau 15 lei / 7 zile. Costurile privind taxa de pescuit recreativ / sportiv - 30 lei / an. Nu se așteaptă turiștii dacă întârzie! Persoanelor care nu se prezintă la ora 10:00 pentru a pleca în traseu nu li se restituie suma și nici nu se organizează alt transport gratuit. BONUS Binocluri Sistem audio Ghizi specializați pe tot parcursul deplasărilor.
Transcript
Page 1: 840 lei - fidesholidays.ro · 840 lei D A T E D E P L E C A R E oricând în perioada 15.04.2016-01.10.2016 în funcție de disponibilități T A R I F U L I N C L U D E 3 nopți

Delta Dunării - Sulina și Sfântu Gheorghe

Descrierea programului :

Ziua 1 - Preluarea turiștilor de la pontonul STAR 2000 (Murighiol), transfer către localitatea Crișan, cazare și cină, timp liber.

Ziua 2 – Mic dejun, îmbarcare în barcă, traseu turistic pe canalul Dunării către orașul Sulina (orașul Sulina se vede din barcă), ne îndreptăm către farul vechi, iar apoi mergem la locul de vărsare a Dunării în Marea Neagră.

Timp liber la plaja sălbatică din Sulina. Opțional se servește prânzul sau se merge în orașul Sulina.

Către seară ne întoarcem la pensiune unde suntem așteptați cu cina.

Traseul durează aproximativ 8 h începând de la ora 10:00.

Ziua 3 Mic dejun. După masă ne îmbarcam și plecăm către localitatea Sfântu Gheorghe prin lacurile Puiu, Puiuleț, Roșu (vizitând vechiul complex turistic Roșu), apoi se merge pe brațul Sf. Gheorghe și apoi în localitatea Sf. Gheorghe. În localitate deplasarea se face pe jos sau cu microbuzele (maxi taxi) pentru a putea vizita satul cu străzile pline de nisip de mare și se poate merge către mare pentru a vedea plaja sălbatică, locul de vărsare al Dunării în Marea Neagră (de pe uscat). Plecarea din Sf. Gheorghe se face la ora 18:00 către Crișan unde suntem așteptați cu cina.

Traseul durează aproximativ 9.5 h începând cu ora 10:00.

Ziua 4 – Mic dejun, plecare către Murighiol la ora 11:00.

840 lei D A T E D E P L E C A R E

oricând în perioada 15.04.2016-

01.10.2016 în funcție de disponibilități

T A R I F U L I N C L U D E

3 nopți de cazare la pensiune de 3

margarete în Crișan

3 mic dejunuri; 3 cine;

vizite și excursii conform descrierii

transfer din Murighiol în Crișan și retur

ghid însoțitor pe întreaga perioadă

tariful este de persoană în camera

dublă și este valabil pentru un grup de

10 plătitori

tariful de persoană în camera single -

950 lei

dacă sunt mai puțin de 10 plătitori,

tariful se recalculează- lăsând astfel

turiștilor noștri opțiunea de a merge în

Deltă în grup restrâns.

T A R I F U L N U I N C L U D E

Taxe și cheltuieli personale

Intrări la obiectivele turistice

Prânzul la Sulina

Costurile cu parcarea în benzinăria Star

2000 ( 12 lei / zi).

Costurile privind taxa de acces ARBDD –

5 lei / zi sau 15 lei / 7 zile.

Costurile privind taxa de pescuit

recreativ / sportiv - 30 lei / an.

Nu se așteaptă turiștii dacă întârzie!

Persoanelor care nu se prezintă la ora

10:00 pentru a pleca în traseu nu li se

restituie suma și nici nu se organizează

alt transport gratuit.

BONUS

Binocluri

Sistem audio

Ghizi specializați pe tot parcursul deplasărilor.

Page 2: 840 lei - fidesholidays.ro · 840 lei D A T E D E P L E C A R E oricând în perioada 15.04.2016-01.10.2016 în funcție de disponibilități T A R I F U L I N C L U D E 3 nopți

Cazare: Cazarea va fi asigurată în pensiuni agroturistice în localitatea Crișan din Delta Dunării. Pensiunile dispun de o clasificare de 3 margarete și următoarele facilități:

Camere single

Camere duble cu pat matrimonial sau twin, cu băi proprii

Living spațios

TV

Aer condiționat

WI-Fi.

Exemple de camere in pensiune cotata cu 3 margarete

Masa :

Bucatele sunt pregătite de către localnici pe bază de pește pescuit proaspăt.

Prânzul și cina sunt formate din 3 feluri de mâncare, o băutură tradițională și apă plată inclusă.

Pentru băuturi răcoritoare sau alcoolice se percep costuri separate și se acceptă și băutură proprie. Notă :

La felurile principale preparate din peste nu se servește caviar, somon, păstrugă, cegă, produse comercializate în hipermaketuri sau lanțuri de magazine.

Persoanele care nu consumă pește sunt rugate să anunțe la achiziționarea pachetului (pentru a i se pregăti feluri de mâncare fără pește, în același tarif).

Facilități copii în cameră cu 2 adulți:

1-2 copii între 0 - 2.99 ani - 100% gratuitate fără pat suplimentar;

primul copil între 3 -11.99 ani - achită 372 lei, locul în barcă și excursiile (fără pat suplimentar);

primul copil între 12 -13.99 ani - achită 495 lei reprezentând 50% din valoarea meselor, locul în barcă și excursiile (fără pat suplimentar);

al 2-lea copil între 3-11.99 ani - achită 495 lei reprezentând 50% din valoarea meselor, locul în barcă și excursiile (fără pat suplimentar);

al 2-lea copil între 12-13.99 ani - achită 597 lei (cu pat suplimentar);

Pat suplimentar opțional: 30 lei/ noapte dar nu mai mult de 1 pat în camera dublă.

Al 3-lea adult peste 14 ani, în camera dublă cu 2 adulți, achită 720 lei(cu pat suplimentar);

Copiii de peste 14 ani sunt considerați adulți și nu beneficiază de reducere.

Page 3: 840 lei - fidesholidays.ro · 840 lei D A T E D E P L E C A R E oricând în perioada 15.04.2016-01.10.2016 în funcție de disponibilități T A R I F U L I N C L U D E 3 nopți

Pentru transferul din Murighiol către cazare, îmbarcarea se face din parcarea STAR 2000.

Venind dinspre Tulcea, când ajungeți la indicatorul care vă arată ieșirea din Murighiol, virați stânga. Drumul este asfaltat. După aproximativ 600 m veți întâlni o mică intersecție, virați dreapta pe acest drum și continuați aproximativ 700 m. Pe stânga sensului de mers veți vedea semnaliarea benzinăriei "STAR 2000", dar și un panotaj mare cu imaginea și logo "Green Village". Opriti-vă la bariera de intrare, casiera va veni să vă întrebe durata sejurului, destinația finală și veți fi taxați pentru parcare.

Condiții transfer:

Turiștii sunt rugați să ajungă la ponton cu 15-30 minute înainte de transfer, pentru a avea timp să fie îmbarcați.

Turiștii care întârzie mai mult de 30 minute față de ora de transfer și nu mai pot fi așteptați, au două alternative: - fie vor fi transferați cu următorul transfer disponibil în limita locurilor disponibile! Vă atragem atenția că au prioritate turiștii care erau confirmați pentru acea oră! - fie se poate organiza un transfer special pentru ei - cu un cost suplimentar de 600 lei / barcă. Barca care poate efectua transferul special pleacă din Crișan - face circa 60 minute până la Murighiol.

Numărul de kg. maxim acceptat pentru bagaje – 20 kg/persoană.

Transferul femeilor însărcinate se face cu acordul medicului; în lipsa acestuia, clienta își asumă consecințele transferului. Femeile însărcinate trebuie să comunice acest lucru la îmbarcare conducătorului navei şi să semneze o declaraţie pe proprie răspundere pentru asumarea călătoriei.

Ambarcațiuni:

Plimbările se fac cu ambarcațiuni de maxim 11 persoane.

Acestea sunt dotate cu: - lăzi frigorifice - umbrar sau închise (în caz de vânt puternic sau ploaie) - binocluri - sistem audio.


Recommended