+ All Categories
Home > Documents > 34636421 Margot Saint Loup 177 Metode de Seductie Cum Sa Aduci o Femeie in Al Noualea Cer

34636421 Margot Saint Loup 177 Metode de Seductie Cum Sa Aduci o Femeie in Al Noualea Cer

Date post: 28-Oct-2015
Category:
Upload: kali
View: 201 times
Download: 8 times
Share this document with a friend
12
Transcript
Page 1: 34636421 Margot Saint Loup 177 Metode de Seductie Cum Sa Aduci o Femeie in Al Noualea Cer
Page 2: 34636421 Margot Saint Loup 177 Metode de Seductie Cum Sa Aduci o Femeie in Al Noualea Cer

MIC| LEC}IE DE ANATOMIEPENTRU UZUL CELOR CARE

AU CHIULIT DE LA CURSURILEDE {TIIN}ELE NATURII

D umneavoastr\ [ti]i, domnilor, c\femeia nu se rezum\ la „o frumoas\pereche de sâni“ [i „un fundule] mic

[i dr\gu]“, dup\ cum auzim prea adesea spunându-se?Sigur, fundul [i sânii no[tri merit\ toat\ aten]ia

voastr\ [i nu e nevoie s\ c\ut\m prea departe pentrua afla cum [i de ce acestea au devenit de atâtea oriobiectul obsesiilor voastre… E foarte m\gulitor, dar,chiar [i a[a, nu e suficient. Sânii, fie ei ̀ n form\ de meresau pere, nu conteaz\, pot fi alinta]i. Iar un fundule]ascunde un `ntreg mister pe care a]i câ[tiga mult dac\l-a]i cunoa[te, c\ci ne-a]i satisface [i pe noi mai bine.

Dac\ sunte]i expert `n anatomie, pute]i s\ri pesteurm\toarele rânduri. Dar sunte]i siguri c\ sunte]iimbatabili `n acest domeniu?

Page 3: 34636421 Margot Saint Loup 177 Metode de Seductie Cum Sa Aduci o Femeie in Al Noualea Cer

CUM SE NUME{TE?

A[adar, femeia este o fiin]\ sexuat\. Acestui sexatât de râvnit, de visat, de l\udat, de dorit i s-au dato mul]ime de nume. De la cele mai poetice la celemai vulgare.

S\ `ncepem cu `nceputul: fetele `i spun p\s\ric\,fofoloanc\, gogoa[\ sau bijboac\. Uneori [i pisoi…care, printr-o muta]ie mai curând lingvistic\ decâtgenetic\, se transform\ `n pisicu]\. Pas de mai`n]elege]i ceva!

Vegetarienii sau ecologi[tii vor prefera, f\r\ `ndo-ial\, termenii de smochin\ sau cais\ despicat\; amato-rii de crustacee vor vedea `n sexul femeilor o scoic\;poe]ii [i sinologii vor ̀ nclina pentru Poarta de jad, Scri-nul cu giuvaieruri sau Grota de coral; nehot\râ]ii saueclecticii vor oscila `ntre fant\, despic\tur\, cr\p\tur\;oamenii de [tiin]\ ̀ i vor spune vulv\; cei mai cruzi vorfolosi cuvântul pizd\. Pur [i simplu. Poate p\rea vul-gar, dar e un nume corect [i uneori excitant.

Dac\ nu v\ satisface nimic din cele de mai sus,sunte]i cel mai `n m\sur\ s\ g\si]i o porecl\ pe placuldumneavoastr\ pentru sexul persoanei iubite. Va fi caun fel de parol\ `ntre voi, de ne`n]eles pentru cei dinjur. Care se vor `ntreba mult [i bine ce ve]i fi vrut s\spune]i când i-a]i [optit so]iei sau iubitei: „Am un chefteribil s-o v\d pe Julie `n seara asta, mi-a lipsit atât demult…“ Nu va trece mult pân\ ce vor ̀ ncepe s\ v\ pre-seze s\ le-o prezenta]i [i lor pe aceast\ misterioas\ Julie.

16 MARGOT SAINT-LOUP

Page 4: 34636421 Margot Saint Loup 177 Metode de Seductie Cum Sa Aduci o Femeie in Al Noualea Cer

CUM FUNC}IONEAZ|?

E dr\gu] s\ da]i un nume sexului nostru, dar nue suficient. Dac\ ve]i continua s\-l considera]i ogaur\ vulgar\ ascuns\ sub o tuf\ de p\r, nu am ajunsprea departe!

Ceea ce ar trebui s\ admira]i `n primul rând emuntele lui Venus (cunoscut sub numele [tiin]ific depenil), partea inferioar\ [i median\ a pântecului nos-tru care la pubertate se acoper\ de p\r, formând o tuf\sau o lân\ mai mult sau mai pu]in deas\ [i aspr\, `nfunc]ie de individ.

Aceast\ parte a anatomiei noastre se desface `ndou\ buze mari (labia majora) care dep\[esc pu]inansamblul. Ele ascund [i disimuleaz\ buzele mici(labia minora), cu o textur\ mai fin\ [i mai sensibil\,care `[i sporesc volumul `n stare de excita]ie.

Buzele mari [i cele mici delimiteaz\ un spa]iu triun-ghiular numit „vestibul“, `naintea c\ruia ele se unesc,formând capi[onul clitorisului, care ascunde glandul.Organ erogen principal, clitorisul se dovede[te a fiextrem de sensibil; mângâierile pe care i le administra]ipot deveni uneori dureroase… dar atât de pl\cute!

Dar asta nu ar trebui s\ v\ `mpiedice s\ merge]ipu]in mai jos: acolo, ve]i da peste orificiul urinar [i,mai ales, peste orificiul extern al vaginului, ̀ ngustat lavirgine de membrana numit\ himen. Vaginul con-duce direct la uter, dar `nainte de a ajunge acolo (?!),ave]i dreptul s\ z\bovi]i pu]in `n c\utarea faimosului

177 METODE DE SEDUC}IE 17

Page 5: 34636421 Margot Saint Loup 177 Metode de Seductie Cum Sa Aduci o Femeie in Al Noualea Cer

punct G, descoperit de un oarecare Grafenberg. Mitsau realitate, se pare c\ punctul G nu ar fi altcevadecât o protuberan]\ format\ din vasele de sânge aleperetelui vaginal, dilatate `n timpul excita]iei. Pentrua-l g\si, ave]i dreptul s\ v\ folosi]i fie de degete, fie dem\dularul vostru… Dar nu face]i o fixa]ie din asta.Am tr\it foarte bine [i am juisat satisf\c\tor ani de-arândul f\r\ s\ avem habar de existen]a acestui punct G.Mai mult, exist\ femei care pretind c\ punctul G ̀ ntre -rupe excita]ia, pe când altele afirm\ c\ declan[eaz\orgasmul. Fiecare cu adev\rul lui!

~n sfâr[it, coborând [i mai jos, ve]i ajunge la anus.Ei, acolo totul se complic\. Salvador Dali s-a distratnum\rând cele 36 sau 37 de raze mici cu care e ̀ ncon-jurat. Dar asta nu rezolv\ problema noastr\, carepoate deveni [i a voastr\. Uneori considerat drept unorificiu sexual natural, susceptibil s\ ofere o pl\cerenea[teptat\, anusul r\mâne `n continuare un subiecttabu pentru multe femei. V\ va trebui atunci mult\r\bdare, persuasiune [i blânde]e pentru a le convingede justul temei ([i nu de justa `ntemeiere!) al acesteic\ut\ri de noi desf\t\ri.

DE SPRE TEORIA FLUIDELOR

Nu putem ̀ ncheia aceast\ lec]ie f\r\ a vorbi de sprefluide. Nu v\ voi `nv\]a eu acum, sau cel pu]in a[asper, c\ o femeie „se umeze[te“. {i, `n afar\ de cazul

18 MARGOT SAINT-LOUP

Page 6: 34636421 Margot Saint Loup 177 Metode de Seductie Cum Sa Aduci o Femeie in Al Noualea Cer

`n care femeia sufer\ de usc\ciune vaginal\, ceea ce arnecesita un consult medical, dac\ femeia nu se ume -ze[te `nseamn\ c\ nu v-a]i f\cut bine treaba sau, mair\u, c\ nu ave]i niciun efect asupra ei.

Fluidele noastre feminine sunt `n num\r de trei.Primul, numit ciprin\, apare foarte repede, odat\ cu

dorin]a [i excita]ia. Folose[te la lubrifierea vaginului. ~ipute]i verifica u[or prezen]a introducând degetul (saudegetele) `n vagin sau atingând `n treac\t chilo]eluliubitei voastre. Umezeala pe care o ve]i sim]i nu las\nicio urm\ de `ndoial\ asupra realit\]ii pl\cerii ei.

Al doilea apare `n momentul orgasmului. Poate fimai abundent [i demonstreaz\ c\ a existat cu adev\ratun orgasm, asta `n cazul `n care ave]i dubii, date fiindcapacit\]ile noastre de simulare.

Al treilea [i ultimul dintre aceste fluide `mb\t\ -toare poate literalmente ]â[ni din punctul G. Darfenomenul este rar. Foarte abundent totu[i la „femeilefântân\“, el este comparabil cu ejacularea masculin\.Numai c\ ne pierdem uneori `n controverse privi-toare la locul de provenien]\, din ce este constituit,cum e stocat…

A[a c\ preten]io[ii s\ fac\ bine s\ nu se mai cread\superiori, iar timizii s\ nu `[i mai `nchipuie c\ nusunt la `n\l]ime: fluidul acesta nu depinde de patima[i de gesturile voastre. Uneori apare, [i atâta tot. Cândvom afla [i noi mai multe de spre el, v\ vom pune [ipe voi la curent!

177 METODE DE SEDUC}IE 19

Page 7: 34636421 Margot Saint Loup 177 Metode de Seductie Cum Sa Aduci o Femeie in Al Noualea Cer
Page 8: 34636421 Margot Saint Loup 177 Metode de Seductie Cum Sa Aduci o Femeie in Al Noualea Cer

MIC TRATATDE SPRE {TIIN}A SEDUC}IEIPENTRU UZUL DOMNILOR

D omnilor, cu foarte pu]ine excep]ii –absen]a total\ a harurilor, rea-voin]\evident\ sau grosol\nie incurabil\ –,

sunte]i cu to]ii capabili s\ ne purta]i ̀ n al nou\lea cer,`ntr-un extaz de neuitat.

Pentru a ne cople[i, nu sunte]i `n niciun cazobliga]i s\ v\ manifesta]i ca o fiar\ sexual\, un soi deSchwarzenegger cu corpul bine lucrat sau ca un fus-tangiu. Sunte]i scund, `nalt, slab, gras (da, dar nufoarte gras), p\ros, catifelat, imberb, must\cios, chel,blond sau brun, cu ochi negri sau alba[tri, cu sau f\r\ochelari? Nu conteaz\, noi nu cerem decât s\ c\dem`n mrejele farmecelor voastre uneori ascunse, dar numai pu]in irezistibile.

~nv\]a]i s\ v\ iubi]i a[a cum sunte]i: `n orice caz,sunte]i foarte bine a[a. Nu face]i o fixa]ie pentrudimensiunea membrului vostru, mai curând `nv\]a]i

Page 9: 34636421 Margot Saint Loup 177 Metode de Seductie Cum Sa Aduci o Femeie in Al Noualea Cer

s\ v\ sluji]i cât mai bine de el, indiferent care i-ar fi pro-por]iile. Tat\l meu, b\rbat cu experien]\, obi[nuia s\spun\: „Mai bine una mic\ [i zglobie decât una mare[i bleag\.“ Dac\ e cazul, repeta]i aceast\ maxim\ dezece ori la rând, de câteva ori pe zi; se nume[te metodaCoué… [i func]ioneaz\! Dar spune]i-o ̀ n sinea voastr\,nu cu voce tare, c\ci nu v\ prive[te decât pe voi.

Odat\ convin[i de propria voastr\ putere, ave]itotu[i grij\ s\ respecta]i câteva reguli de baz\ care ]inmai mult de cea mai elementar\ bun\-cre[tere decâtde arta cuceririi.

Dac\ sunte]i un solitar, pentru a seduce o femeiemiza]i atât pe instinct, cât [i pe perspicacitate. Ave]i`ncredere `n dorin]a voastr\, dar `nv\]a]i s\ o disci-plina]i. Totul ]ine de m\sur\!

~nv\]a]i s\ nu v\ `ncrede]i `n aparen]e. O femeierezervat\, rece poate foarte bine ascunde un tempe -rament vulcanic, `n timp ce o frivol\ se poate dovedio iubit\ stânjenit\. Feri]i-v\ s\ judeca]i `n prip\, darnu pierde]i nicio clip\ din vedere c\ [i una, [i cealalt\au nevoie s\ se simt\ dorite [i demne de a fi dorite.

Nu v\ arunca]i asupra pr\zii la prima privire eloc-vent\ [i provocatoare pe care v-o arunc\. Lua]i-v\ unr\gaz… ~nv\]a]i s\ prelungi]i aceste momente magice ̀ ncare o atrac]ie care abia se ̀ nfirip\ te las\ s\ crezi c\ totule posibil. Acorda]i-i aten]ie, face]i-o s\ râd\, face]i-o s\vorbeasc\ de spre ea, de spre via]a [i gusturile ei.

Vorbi]i [i voi, de spre via]a voastr\, dar nu oricum.~ncrederea pe care v-o inspir\ v\ ̀ mpinge la confiden]e?

22 MARGOT SAINT-LOUP

Page 10: 34636421 Margot Saint Loup 177 Metode de Seductie Cum Sa Aduci o Femeie in Al Noualea Cer

Foarte bine, dar nu abuza]i. Nu are rost s\ v\ apuca]is\ ̀ i povesti]i ̀ n am\nunt aventurile voastre anterioare,la care urmeaz\ s-o ad\uga]i [i pe ea `n treac\t. V\ valua fie drept un l\ud\ros inveterat, fie drept un b\d\ranirecuperabil, ceea ce, nici ̀ ntr-un caz, nici ̀ n cel\lalt, nue `n favoarea voastr\.

~nainte de orice, r\bdare, tact [i un minimum destrategie! Dezv\lui]i-v\ o parte din farmece pentru a-itrezi curiozitatea… dar f\r\ a v\ pune toate c\r]ile josde la prima `ntâlnire. Nu trebuie s\ p\re]i nici unfrustrat cu lipsuri, nici un gr\bit isteric, ci pur [i sim-plu un b\rbat fermecat [i tulburat, care presimte ̀ n eao femeie excep]ional\, pe care nu [tie dac\ e capabils\ o trateze a[a cum merit\ sub toate aspectele.

Uimi]i-o, intriga]i-o, deschide]i-i pofta de a [ti maimulte de spre voi. Iar dac\ trebuie s\ o conduce]icumin]i acas\ – spre cinstea voastr\ –, nu o l\sa]i ̀ ntr-ostare ̀ n care s\ nu priceap\ de ce a]i abandonat-o brusc`n pragul u[ii.

Nu, ar trebui s\ reu[i]i s\ o l\sa]i suficient de sedus\pentru ca ea s\ adoarm\ [i s\ se trezeasc\ tremurând cugândul la voi, la contactul mâinii voastre pe a ei, la felulvostru aparte de a-i atinge um\rul sau spatele… Spiritulei ̀ ncepe deja s\ se aventureze, s\ r\t\ceasc\, gândindu-sela ce ar `nsemna aceea[i mângâiere pe pielea ei goal\.

Partida e câ[tigat\ sau pe-aproape. Nu strica]itotul… dintr-un exces de ardoare!

Dac\ forma]i un cuplu: e o certitudine, i-a]i pl\cutsuficient de mult pentru ca ea s\ ri[te s\ `ncerce via]a

177 METODE DE SEDUC}IE 23

Page 11: 34636421 Margot Saint Loup 177 Metode de Seductie Cum Sa Aduci o Femeie in Al Noualea Cer

`n doi, cu `mp\r]irea pastei de din]i [i a ma[inii desp\lat. Un motiv `n plus ca s\ nu v\ culca]i pe lauri;s-ar putea foarte bine s\ se ofileasc\, s\ se usuce, s\ se`nchirceasc\ [i s\ cad\, l\sându-v\ `ntr-o bun\ dimi-nea]\ singur-singurel, `ncercând cu disperare s\`n]elege]i de ce a preferat un altul.

A[adar, r\mâne]i vigilent! Pute]i fi sexy chiar [i ̀ npijama… cu condi]ia s\ fie o pijama adev\rat\, nu ocârp\ nenorocit\, bleu la origine, ̀ mpodobit\ cu petede cafea cu lapte.

Renun]a]i la papucii scâlcia]i de cas\, la treninguldiform pe care-l trage]i pe voi când v\ ̀ ntoarce]i de laslujb\ sau la pantalonii din catifea care fac genunchi.Renun]a]i la weekendurile moroc\noase, când nu v\b\rbieri]i, abia ce v\ sp\la]i, [i z\ce]i `n fa]a televizo-rului, `ntre firmiturile de chipsuri de pe c\ma[\ [i depe canapea… Dac\ v\ neglija]i pe voi, `nseamn\ c\ oneglija]i [i pe ea. {i dac\ nu sunte]i `n stare s\ face]iun minim efort, cum ar putea ea s\ mai cread\ c\ ̀ nc\o dori]i? {i dac\ se `ndoie[te prea mult, se va duce s\vad\ cum st\ treaba prin alte p\r]i. Nu pute]i spunec\ nu a]i fost prevenit!

Pentru a o p\stra, acorda]i-v\ aten]ie vou\ `n[iv\!{i ei!

24 MARGOT SAINT-LOUP

Page 12: 34636421 Margot Saint Loup 177 Metode de Seductie Cum Sa Aduci o Femeie in Al Noualea Cer

Dacă v-a plăcut acest fragment de carte, mai multe detalii despre modalităţile de livrare şi plată puteţi găsi în paginile Nemira.ro


Recommended