+ All Categories
Home > Documents > 21211691-6-Montauk-Conexiunea-extraterestra.pdf

21211691-6-Montauk-Conexiunea-extraterestra.pdf

Date post: 18-Oct-2015
Category:
Upload: luca-arghir
View: 88 times
Download: 7 times
Share this document with a friend

of 95

Transcript
  • Montauk Conexiunea extraterestr

    Stewart Swerdlow

    Carte publicat de Peter Moon

    Ilustraii de Nina Anue

    Copert: Fluturele primordial

    Viziunea artistului asupra prototipului fluturelui primordial care a donat ADN pentru Proiectul Terra, pentru a crea pe pmnt fiine cunoscute sub numele de fluturi. n partea dreapt de sus a arcadei apare un simbol arhetipal care semnific deschiderea ADN-ului. Simbolul din partea stng de sus descrie perfeciunea realitii fizice. n acest desen, fluturele i-a amestecat ADN-ul cu cel al unei creaturi umane. Fluturii de pe pmnt monitorizeaz magnetismul planetei i tiu s l modifice astfel nct acesta s aib un efect benefic asupra mediului.

    Pe msur ce avansm n noul mileniu, povetile legate de rpiri ale oamenilor de ctre extrateretri s-au nmulit considerabil, penetrnd contiina colectiv a umanitii. Dei s-a ajuns astfel la o nou viziune asupra condiiei umane, foarte puine asemenea relatri sunt acceptate i nelese de cititorul mediu.

    Montauk: Conexiunea extraterestr prezint povestea remarcabil a lui Stewart Swerdlow, un medium nzestrat care a cunoscut percepiile extrasenzoriale nc de la natere. Aceast capacitate ieit din comun l-a transformat pe Stewart ntr-un veritabil magnet pentru supravegherea guvernamental, n timp ce structura lui genetic unic a atras diferite rase extraterestre, care au ncercat s-l foloseasc n funcie de propriile lor interese. Aceste planuri sinistre au scpat de sub control dup ce Stewart a nceput o procedur de deprogramare mpreun cu Preston Nichols, special conceput pentru a-i cura memoria i influenele de control care i-au fost inoculate n ea. Au urmat diferite ameninri pentru Stewart. n final, dup ce acesta a refuzat n repetate rnduri s ntrerup legturile cu Nichols, a fost aruncat n nchisoare. n pofida acestor evenimente, adevrul a nceput treptat s ias la iveal, schimbndu-i viaa.

    nstrinat de familie, Stewart a fost trimis la nchisoare pe motiv de fraud financiar. Fcnd eforturi supraomeneti, el a reuit n cele din urm, folosindu-se inclusiv de nzestrarea primit de la Dumnezeu, s i reevalueze viaa i s scape de sub influena diferitelor agenii i entiti care au ncercat s se foloseasc de el. Dup ce a ters influenele negative din memoria sa, Stewart a nceput s i recupereze anumite amintiri cheie, scpnd de sub controlul forelor care au ncercat s l transforme ntr-un instrument, aa cum procedeaz cu ntreaga umanitate. Aspectul cel mai uluitor al incredibilei sale poveti este nsui faptul c dorete s ne mprteasc tuturor aceast cunoatere ieit din comun.

    Aceast carte este dedicat lui Janet Swerdlow, pentru devoiunea, tenacitatea, buntatea i iubirea ei necondiionat. O dedic de asemenea copiilor mei, care mi-au druit puterea i sperana de a merge mai departe n timpul orelor mele cele mai ntunecate.

    Cuprins

    Introducere

    Capitolul unu Experimentul Philadelphia

  • Capitolul doi O copilrie ciudat

    Capitolul trei Menajeria

    Capitolul patru Pubertatea

    Capitolul cinci Teroare la Montauk

    Capitolul ase Peste ocean

    Capitolul apte La Kibbutz

    Capitolul opt Siriusienii

    Capitolul nou Flcrile gemene

    Capitolul zece Cstoria

    Capitolul unsprezece Fenomene ciudate

    Capitolul doisprezece Copiii mei

    Capitolul treisprezece Recrutarea de ctre CIA

    Capitolul paisprezece Risc de securitate

    Capitolul cincisprezece l cunosc pe Preston

    Capitolul aisprezece n Caraibe

    Capitolul aptesprezece Revelaia

    Capitolul optsprezece Christos

    Capitolul nousprezece Agende politice

    Capitolul douzeci Noi capaciti

    Capitolul douzeci i unu Sentina

    Capitolul douzeci i doi nchisoarea

    Capitolul douzeci i trei Eliberarea

    Capitolul douzeci i patru Viaa merge mai departe

    Capitolul douzeci i cinci Janet

    Capitolul douzeci i ase Paradisul regsit

    Finalul

    Limbajul hiperspaiului

    Anex

    Glosar

    Index

    Introducere

    Chiar n timp ce scriu aceast introducere, viziunea umanitii asupra timpului i spaiului se schimb radical. Considerat cndva domeniul exclusiv al fizicienilor i matematicienilor de geniu, umanitatea a aflat c instituiile i universitile sale sacre au minit n aceast privin. Ca s fim delicai, putem spune c au interpretat greit realitatea.

    Din fericire (sau din nefericire), secretele timpului i spaiului nu ne-au fost servite pe un platou de argint. Dimpotriv, am nvat despre ele pe pielea noastr, ca nite ucenici

  • vrjitori care ncearc s-i fure maestrului su secretele cunoaterii. Magicianul care deine aceste secrete nu dorete s renune la supremaia sa! De aceea, suntem nevoii s ne descurcm cu puinele informaii care se scurg i nu suntem lsai s ne nscriem la Universitatea Controlului Contiinei asupra Timpului i Spaiului.

    Cel mai mare secret al timpului i spaiului care a ajuns pn la noi este acela c aceste componente fundamentale ale dimensiunii noastre fizice pot fi manipulate. Aceast idee este nc nou pentru savanii convenionali i pentru mas-media controlat direct. Manipularea contiinei este cunoscut sub numele de controlul minii, sintagm pe care principalele organe ale mas-mediei refuz n continuare s o accepte.

    Din pcate, orice form de manipulare a aspectelor spaio-temporale este sinonim cu o modificare n planul contiinei, i deci cu o form de control al minii. Explicaia este simpl: rspunsurile noastre la ideea de timp i de spaiu sunt n mare msur condiionate. Puini sunt cei care pun la ndoial n mod serios i contient structura realitii fizice aa cum o cunoatem noi. Dei, la prima vedere, vinovat de aceast stare de lucruri pare s fie evoluia naturii umane i a creierului oamenilor, lucrurile nu sunt chiar att de simple. n realitate, creierul uman este un computer perfect, capabil s i serveasc posesorului su ca un instrument n vederea atingerii iluminrii cosmice. Din pcate, aceast capacitate a sa a fost scurtcircuitat la nivelul ntregii umaniti de diferii factori. Printre acetia am putea enumera: extrateretrii, preoimea din Antichitate, ndoctrinarea religioas, gtile tinerilor i programul CIA de control al minii cunoscut sub numele de MK-Ultra.

    MK-Ultra nu este altceva dect o modernizare fcut cu mijloacele secolului XX a unor tehnici strvechi, cum erau cele folosite de gruparea medieval intitulat Asasinii, un cult provenit din Orientul Mijlociu care i programa victimele s ucid cu ajutorul haiului. Dup cel de-al Doilea Rzboi Mondial, guvernul a nceput s fac experimente cu drogurile de sintez de genul aa-numitului ser al adevrului. Acest fapt este atestat de dovezi i nici mcar nu este negat deschis de ctre guvern. Tot ce au ncercat oficialii a fost s minimalizeze la maxim adevrata semnificaie a experimentelor fcute. Crile care descriu acest subiect se limiteaz s vorbeasc despre tratamentul aplicat prizonierilor de rzboi, ncercnd s acrediteze ideea c aceste metode au drept unic scop obinerea secretelor militare de la dumani. Din cnd n cnd, cte o abordare mai ndrznea ncearc s investigheze potenialul criminal al metodelor de control al minii i posibilitatea transformrii oamenilor n simpli roboi programai. Dei reprezint un pas n direcia cea bun, aceast viziune nu merge suficient de departe.

    Dac putem accepta premisa incontestabil c diferii oameni lipsii de scrupule au participat la proiectul guvernamental al serului adevrului, faptele ne permit s alctuim un scenariu din ce n ce mai incredibil. Cnd un om este supus procedurii de narcosintez, subcontientul su poate fi accesat fr ca el s fie contient de acest lucru. De cele mai multe ori, el va spune adevrul, rspunznd sincer la ntrebrile puse de anchetatori. Ceea ce este i mai remarcabil este faptul c el poate spune adevrul despre anumite lucruri pe care nu le contientizeaz n stare de veghe. Din aceast perspectiv, el poate fi folosit ca instrument de sondare a subcontientului colectiv.

    Evident, orice cercettor curios i serios nu se va limita s pun ntrebri referitoare exclusiv la secretele de rzboi. El va profita de prilej i i va pune subiectului ntrebri legate de Dumnezeu, de istoria evoluiei i de natura ultim a realitii. Cu siguran, unii subieci supui narcosintezei se vor dovedi mai nzestrai dect alii pentru acest tip de cercetare, aa c se vor face un numr ct mai mare de studii clinice. Folosind psihicul uman, cercetarea ar putea avansa ctre zone neatinse vreodat pn atunci de cunoaterea uman. De pild, dac supui un om ca Einstein unor experimente cu serul adevrului, ai putea obine informaii extrem de interesante referitoare la dilema universului. La un moment dat, un investigator va fi tentat s afle principiile creaiei care rmn ascunse n faa percepiei noastre asupra realitii de zi cu zi. Orice om care ptrunde n aceste zone ascunse de control al contiinei triete practic ceea ce se numete o iniiere n ocultism.

  • Scenariul de mai sus este ct se poate de simplu i nu i trebuie altceva dect un banal sim al logicii pentru a-l accepta. n ceea ce privete istoria real a acestui tip de cercetri, aceasta este o cu totul alt chestiune. Din pcate, dei s-a aflat cte ceva, partea cea mai savuroas a acestei istorii rmne n continuare ascuns. Ceea ce tim sigur este c prin anii 50 s-au fcut nenumrate experimente cu LSD i c a fost iniiat un proiect de control al minii prin tortur, condus de dr. Ewen Cameron. O mare parte din studiile referitoare la LSD s-au fcut sub conducerea dr. Timothy Leary, un profesor de la Harvard, discreditat public prin anii 60. Dei Leary a pretins c s-a folosit de CIA pentru a obine fondurile necesare investigaiilor sale, serviciile secrete s-au folosit la rndul lor de el. Oricare ar fi adevrul, cert este c Leary a fost unul din cei doi piloni ai Proiectului Monarch, un proiect de control al minii iniiat i condus n anii 50. Nu ntmpltor, Leary i colegii si erau cunoscui sub numele de Bieii Monarch. Ulterior, evoluia proiectului de control al minii a continuat n unitatea militar dezafectat de la Camp Hero, n Montauk Point, New York.

    Cele mai multe informaii revelate public n legtur cu cercetrile fcute la Montauk au fost furnizate de Preston Nichols, care a participat la acest proiect n calitate att de anchetator ct i de victim. Preston a scris mai multe cri pe acest subiect, mpreun cu mine. Am inclus n anex o sintez a operei sale, pentru cei care nu au avut ocazia s le citeasc pn acum. ntre altele, el a vorbit foarte mult de bieii din Montauk, o expresie general care se refer la toi cei programai din punct de vedere mental prin intermediul psihicului lor sexual. Recent, el a nceput s aplice aceast sintagm inclusiv femeilor, pe care le numete fetele din Montauk.

    Cel mai tulburtor este faptul c aceti oameni programai sunt foarte numeroi. Numai n Long Island triesc probabil sute, i aceasta nu este dect o pictur ntr-un ocean. Tot mai muli oameni atest c au fost supui unor experimente ciudate de control al minii. Ei au amintiri fragmentate ale unor evenimente cel puin bizare. Vieile lor sunt dovada cea mai vie a manipulrii la care au fost supui prin tehnici de control al minii.

    Ajungem astfel la subiectul crii de fa: un individ care a suferit din cauza acestor experimente i care a supravieuit, putndu-i spune povestea. Numele su este Stewart Swerdlow.

    Am auzit pentru prima oar de Stewart Swerdlow n anul 1992, cnd lucram nc la manuscrisul crii Proiectul Montauk: Experimente legate de timp. Cel care mi-a povestit despre el a fost Preston, care mi-a relatat nite lucruri incredibile legate de deprogramarea acestuia. Istoria era att de neverosimil nct am ajuns chiar s m ntreb dac Stewart exist cu adevrat.

    Mai trziu, am vzut o mrturie video a lui Stewart, n care acesta povestea implicarea sa n experimentele de control al minii, din care o parte erau incluse n Proiectul Montauk. Cel puin, m-am convins c personajul era real.

    Urmtorul eveniment legat de Stewart pe care l-am aflat a fost ncarcerarea lui, n circumstane dintre cele mai bizare. Dup ce a nceput s lucreze cu Preston Nichols, n ncercarea de a-i recupera memoria, guvernul l-a acuzat de crime pe care nu-i amintea s le fi comis. Fiind controlor financiar, numele su aprea pe cecuri emise cu cunotina angajailor si. Acuzaia era de fraud financiar, dar adevrata sa crim era trdarea.

    Dup emiterea acestor acuzaii, am auzit c Geraldo Rivera urma s fac o emisiune de televiziune pe tema rpirilor de ctre extrateretri, avndu-l drept invitat principal pe Stewart. n ultima clip, Stewart a anulat participarea sa la emisiune, cci fusese ameninat c i se va spori pedeapsa cu nchisoarea dac va aprea pe post. Dei nu a aprut la televiziune, Stewart a primit o sentin foarte grea. Judectorul prea s-l simpatizeze i s cread sincer c vinovia lui era limitat, dar a declarat c nu avea de ales i c aceasta era cea mai mic pedeaps pe care i-o putea da, potrivit legislaiei n vigoare. Stewart a fost condamnat la trei ani de nchisoare.

  • Dup ce a fost nchis, am nceput s scriu O nou vizit la Montauk. Scopul acestei cri era s demonstrez cu argumente c Proiectul Montauk a existat cu adevrat. Existau diferite dovezi n aceast direcie, dar trebuia s fac cercetri. Implicarea lui Stewart a devenit evident dup ce am primit un telefon de la o femeie pe care o voi numi Elaine Donald. Stewart face referire la ea n aceast carte, numind-o femeia cu accent de Brooklyn. Elaine m-a rugat s i fac o vizit i s discut despre Stewart cu ea. A adugat c nu-mi putea spune nimic concret la telefon. Cnd i-am relatat lui Preston de aceast conversaie, mi-a spus c Elaine era un medium care colabora cu FBI. Altfel spus, fcea lecturi psihice, spunndu-le oamenilor c i va cuta ea ca s le comunice rezultatele. ntre timp, i verifica i le consulta dosarul FBI printr-un contact pe care l avea la agenie. Aa cum bnuii, aceste dosare nu se refer n nici un caz la cazuri criminale. Se crede c exist dosare ascunse pentru fiecare american, de care se folosete guvernul atunci cnd are nevoie. Poate c nici nu sunt deinute de FBI, ci chiar de CIA. Nu tiu nici astzi dac Preston a avut dreptate, dar m-am convins de un lucru: Elaine face ntr-adevr lecturi psihice dup investigarea clientului, spunndu-i c revine ea pentru a-i comunica rezultatele.

    Elaine era absolut convins c Stewart nu avea nimic de-a face cu Proiectul Montauk i c toate relele i s-au tras de la ideile pe care i le-a bgat n cap Preston. Mi s-a prezentat ca o prieten personal a lui Stewart. Mi s-a prut absurd c m-a fcut s bat atta cale, cerndu-mi s o cred pur i simplu pe cuvnt. Erau eu nsumi destul de sceptic n ceea ce l privete pe Stewart, dar cuvintele ei m-au convins c se petrece ceva ciudat. Totul a devenit i mai ciudat cnd i-a dat un telefon unei prietene din Massachussetts, pe care o voi numi Mary Snodgrass. Aceasta a ncercat la rndul ei s m conving de faptul c Stewart nu era implicat n Proiectul Montauk. Comentariile acestei femei erau nc i mai absurde. Cnd mi-a spus c Stewart a negat orice implicare n Proiectul Montauk dup ce a fost nchis, i-am prezentat o contra-teorie. I-am spus c nu putem fi siguri c nu a fost programat din nou n nchisoare. M-a asigurat c nu era cazul, aducndu-mi ca dovad suprem faptul c tia acest lucru chiar de la paznicii nchisorii. Era ca i cum a fi ascultat jurmntul unei vulpi care spunea c ginile sunt bine ncuiate i c sunt n siguran. Culmea este c femeia chiar se atepta ca eu s o cred. Probabil m credea cam tmpit. Mai trziu, Preston mi-a spus c Mary Snodgrass fcea parte din Aquarius Group, o grupare afiliat la CIA. Cnd Mary a citit relatarea mea referitoare la ea din cartea O nou vizit la Montauk, s-a suprat, dei am prezentat-o fr nici o exagerare.

    Am discutat despre toate aceste lucruri cu Preston i ne-am consultat dac pot fi incluse n carte. Am decis de comun acord c cel mai bine ar fi s i scriem lui Stewart i s i cerem acordul. Dup cteva sptmni, am primit de la el o scrisoare btut la main, n care nega c ar fi participat vreodat la Proiectul Montauk i denuna colaborarea cu Preston. La prima vedere, prea un simplu rspuns negativ. Ceea ce nu tiam la vremea respectiv era faptul c nainte de a fi nchis, Stewart fcuse un jurmnt n care atesta c era de partea lui Preston n revelarea Proiectului Montauk i c nu va da niciodat napoi. A instituit chiar un cod secret: orice scrisoare pe care urma s i-o trimit lui Preston din nchisoare, btut la main, nu va descrie adevratele sale intenii, ci va fi scris sub influena anchetatorilor. Scrisoarea nu trebuia considerat autentic dect dac era scris de mn.

    Dat fiind c scrisoarea primit mi era adresat mie, nu lui Preston, nu eram absolut sigur dac regula se aplica i n acest caz. De aceea, Preston a luat decizia s folosim un nume fictiv pentru a-l descrie pe Stewart. Numele pe care l-am ales i sub care apare n O nou vizit la Montauk este Stan Campbell.

    Nu l-am ntlnit personal pe Stewart dect pe data de 12 august 1996, cnd am fcut mpreun o excursie la Montauk Point. De la bun nceput, mi-a cerut opinia n legtur cu Elaine Donald. Cnd i-am spus c impresia mea n legtur cu ea era negativ, mi-a confirmat c nu nici el avea ncredere n ea i c femeia nu a acionat n interesul lui. A vorbit n aceiai termeni i n legtur cu Mary Snodgrass, spunndu-mi c aceasta manipuleaz oamenii i c ea a fost aceea care i-a dictat cuvnt cu cuvnt scrisoarea pe care

  • mi-a trimis-o din nchisoare. Nici unul din cuvintele scrise aici nu i-a aparinut personal. Nu a fcut dect s se conformeze, pentru a fi considerat un prizonier model. A adugat c are s-mi spun foarte multe lucruri interesante. Cel mai important lucru era acela c s-au fcut eforturi concertate pentru a minimaliza ideea c experienele prin care a trecut aveau ceva de-a face cu proiectul de control al minii de la Montauk.

    Aa l-am cunoscut pe Stewart Swerdlow. ntreaga sa existen prea s aib de-a face cu infrastructura proiectului guvernamental de control al minii. Cartea de fa va descrie de asemenea felul n care i-a cunoscut el pe Duncan Cameron, Preston Nichols i Al Bielek. nainte de a-i da cuvntul, a mai dori s adaug ceva interesant n legtur cu Stewart.

    nainte de a-l ntlni, Duncan mi l-a descris pe Stewart ca fiind mai avansat psihic dect el. Ca s folosesc propria sa terminologie metafizic, Duncan susine c marea majoritate a oamenilor sunt de ordinul apte, ceea ce nseamn c au o structur auric n form de salat, alctuit din apte straturi suprapuse, cu apte frecvene de vibraie diferite ale cmpului magnetic, concentrate n apte nuclee (chakra-e), etc. Duncan mi-a spus c el este de ordinul paisprezece, avnd o aur cu dubl structur (14 straturi succesive, etc.). n viziunea lui, Stewart este de ordinul 21, avnd o tripl structur auric.

    Duncan mi-a explicat c cei care aparin acestei din urm categorii reprezint interferene ale unor alte dimensiuni superioare n realitatea noastr fizic. Acest lucru explic anumite fenomene ciudate sau paranormale despre care auzim, citim, sau chiar le experimentm noi nine. Ideea este c ntreaga realitate manifest este rezultatul unei contiine a priori, care a creat materia, energia, timpul i spaiul.

    Dac cei care se ascund n spatele experimentelor legate de controlul minii se aflau n cutarea unui subiect ideal pentru explorarea dimensiunilor ascunse ale subcontientului colectiv, cu siguran Stewart era candidatul perfect. Experienele prin care a trecut demonstreaz din plin acest lucru. Aceasta este perspectiva din care ar trebui s citii aceast carte. Chiar dac nu toate experienele prin care a trecut Stewart s-au petrecut n realitatea fizic, putnd fi dovedite tiinific, majoritatea au lsat totui urme incontestabile, care pot fi verificate cu rigoare. Dar cel mai important mi se pare faptul c el este un individ extrem de inteligent i de nzestrat, cu o capacitate uluitoare de a ptrunde n domeniul subcontientului. Povestea sa incredibil ne ofer o perspectiv nou asupra secretelor extraterestre, dar i asupra contiinei care st la baza lor. nc i mai important este faptul c dorete s ne mprteasc tuturor aceast cunoatere.

    Capitolul unu

    Experimentul Philadelphia

    La bordul navei din oel, marinarii i vedeau agitai de treab, emoionai i ngrijorai. Li se spusese c vor face parte dintr-un exerciiu secret, care va fi decisiv pentru rezultatul rzboiului dintre Europa i Asia. Unii erau voluntari, alii fuseser consemnai. Tuturor li s-a spus c dac vor avea succes, vor intra n istorie ca cei care au salvat America i lumea ntreag.

    Ancorat n port, ascuns ochilor curioi, nava era monitorizat de toate celelalte vase din baza naval. Numeroi ingineri i savani lucrau cu nfrigurare pentru a finaliza conexiunile unui echipament ct se poate de ciudat, situat n centrul de control de pe puntea superioar. Un al doilea centru de control, situat pe uscat, n imediata apropiere, era plin cu observatori tiinifici provenii din ealoanele superioare ale guvernului. Comunicarea ntre cele dou centre nu nceta nici o clip.

    Johannes von Gruber a urcat fr zgomot pe nav i s-a ndreptat direct ctre centrul de control, n care echipamentul era n sfrit pregtit. El i-a observat pe tinerii marinari care i vedeau de treab la posturile lor, n ateptarea evenimentului care urma s

  • se produc. Dac ar ti care este adevrata misiune a acestei nave, s-ar gndi de dou ori nainte s rmn la bord, i-a spus el. n ntreaga istorie a umanitii nu s-a ncercat niciodat pn acum un asemenea experiment, la o scar att de mare i cu fiine vii. Sper ca Tesla s aib dreptate, cci altminteri se va dezlnui iadul la propriu!

    i-a amintit apoi subit de cltoria care l-a adus n America. Fusese un drum lent i obositor. Ca ofier de rang nalt decorat n Primul Rzboi Mondial, von Gruber avea acces la multe surse de obinere a unor documente false. Acestea i-au permis s cltoreasc n vara anului 1943, mai nti n Elveia, pentru a se ntlni cu civa indivizi foarte secretoi, apoi n Spania, cu avionul, apoi n Portugalia, i n cele din urm n Statele Unite. Misiunea sa era personal, fiind considerat de o importan extrem de toate puterile care se ascundeau n culisele istoriei. Aceast cltorie era att de secret nct nici chiar rudele i prietenii si apropiai nu tiau de ea. Dac misiunea sa ar fi dat gre, tuturor li s-ar fi spus c a czut n rzboi.

    Nu mai avea ns uniforma de ofier al celui de-al Treilea Reich. O privire aruncat noii sale uniforme americane, de culoare kaki, cu cizme negre, le-a readus subit la realitate. Implicaiile experimentului erau tot ce l interesa la acel moment. n testele anterioare, obiecte de dimensiuni mici deveniser invizibile timp de cteva secunde. Ce-i drept, nu toate animalele de laborator supuse testelor s-au ntors la faza vizibil, dar se presupunea c aceste erori au fost corectate. Mai nti, oamenii de tiin urmau s fac nava USS Eldridge complet invizibil, iar apoi trebuiau s o readuc la starea normal. n continuare, ar fi trebuit s transporte pur i simplu nava, cu tot cu echipaj, ntr-o locaie diferit probabil n Norfolk Harbor. O asemenea realizare ar fi eliminat definitiv rzboiul de pe pmnt, cci cei care ar fi controlat aceast tehnologie ar fi devenit invincibili. Principalele guverne ale lumii cele din Statele Unite, Germania, Marea Britanie, Rusia i Frana s-ar fi unit ntre ele pentru a elimina puterile mai mici i rasele care le incomodau. Intenia lor era s trimit apoi armate vaste pretutindeni n univers. Noul guvern mondial ar fi domnit astfel asupra ntregului univers! Pentru un asemenea obiectiv, Reich-ul era dispus chiar s se alieze cu Statele Unite. Datorit contactelor guvernului german cu anumii vizitatori, i Statele Unite erau dispuse s lase deoparte diferenele ideologice. Fiecare parte credea c, n final, va ajunge s controleze ntregul plan.

    La momentul stabilit, echipamentul a fost pornit, mai nti la putere mic. Dup ce piesele au intrat n vibraie, luminile de pe nav i de la centrul terestru au nceput clipeasc. Totul a fost scufundat ntr-o lumin verde. Johannes a simit un fior de ghea de-a lungul coloanei vertebrale i senzaia c i se face grea. A continuat s priveasc, n timp ce cei de la baz transmiteau ordine s creasc puterea la nivelul maxim, pentru a ncheia astfel experimentul. Sistemul de comunicare cu nava a transmis un semnal de alert, cerndu-le tuturor s rmn pe poziii pn la ncheierea experimentului.

    Oamenii de tiin de la sol priveau scnteile electrice care ieeau din nav. Aceasta a cptat culoarea galben mutar, apoi verde strlucitor, i n final, chiar nainte s dispar n hiperspaiu, o nuan albastru electric. n acel moment, camerele de luat vederi de la sol au nregistrat dou obiecte zburtoare neidentificate, care pluteau deasupra navei. Odat cu dispariia acesteia din cmpul vizual, au disprut i ele.

    La bordul navei Eldridge, von Gruber a simit cum ntregul corp i este strbtut de valuri intense de energie. Dei continua s simt podeaua sub picioare, avea senzaia c se prbuete. n jur vedea culori albastre, verzi i violete. n aer se auzea un zgomot puternic, un fel de vjit ca de transformator. ntreaga nav a cptat o aparen de vis. Oamenii din jurul su ipau i se vietau. nsi structura de metal a navei prea c vlurete, ca i cum ar fi fcut parte din ocean. n final, Johannes a renunat la gndurile sale i a privit cu atenie n jur. I-a vzut pe unii membri ai echipajului alergnd i pe alii dnd ordine, cu vocile bolborosite, ca i cum s-ar fi aflat sub ap. Acele aparatelor de pe panourile de comand o luaser razna, rotindu-se n toate direciile. ncet, Johannes a ieit din cabina de comand.

  • A privit ctre rm i a rmas ocat. Portul dispruse. n locul lui a vzut impulsuri electrice, cmpuri energetice care pulsau n tot felul de culori, lumini care se roteau i dou nave ciudate care pluteau n apropiere. Von Gruber i-a vzut pe marinari strignd i srind peste bord. Le-a strigat s se opreasc, dar fie nu l-au auzit, fie nu i-au acordat nici o atenie. De ndat ce treceau de bord, corpurile oamenilor preau s se dizolve n curenii energetici.

    S-a uitat napoi, ctre camera de control, i a vzut oameni ncercnd s distrug cu ciocanele echipamentul. A asistat inclusiv la imaginea oribil a unor marinari dizolvndu-se parial n structurile de metal ale navei, ca i cum totul i pierduse soliditatea. n jur nu mai exista dect energie fluid. Imaginea era att de nspimnttoare nct nsui Johannes a intrat n panic. Dac rmnea pe punte, nava ar fi putut exploda sau s-ar fi putut transforma n energie. Dac srea peste bord, ar fi ncetat s existe. Prin minte i-au trecut imagini cu soia i cu copiii si. S-au succedat apoi gnduri cu superiorii si din organizaiile secrete. Acetia nu i-au spus niciodat c s-ar putea ntmpla aa ceva. La naiba cu cauza lor i cu acest experiment nebunesc. Drept care, s-a aruncat el nsui peste bord.

    La nceput, i s-a prut c zboar rapid prin aer. n jur se auzeau zgomote: un bzit puternic nsoit de pcnituri. Lui Johannes i-a trecut prin cap c poate aceasta este moartea. O stare de pace intens a cobort asupra lui i nu i-a mai simit corpul. Nu au rmas dect senzaiile electrice. A nceput s aud zgomote ca de sonerie n urechi. Pe msur ce acestea deveneau mai puternice, a simit o presiune puternic, iar corpul su a nceput s capete din nou form. Fiecare celul a trupului prea s fie n vibraie. Culorile au devenit din ce n ce mai cenuii i a simit ceva solid sub picioare. Din ceaa cenuie care l nconjura au nceput s apar forme i culori naturale.

    Ameit i confuz, Johannes nu tia unde se afl. A vzut n jur o ap ntunecat, nconjurat de stnci i de pietre. Privind n jos, i-a dat seama c se afl ntr-un fel de peter fcut de om, chiar n peretele stncos de pe malul apei. Dei era bine luminat, nu se vedea nici un fel de instalaie de iluminat.

    Subit, de el s-au apropiat trei persoane. Una purta o uniform militar albastr, cu nsemnele SUA. Celelalte erau dou fiine mici i cenuii, cu ochii mari. Acestea i-au fluturat prin fa nite baghete lungi, confecionate dintr-un material metalic. Vzndu-le, lui Johannes i-a venit s ipe, dar din gur nu i-a ieit nici un sunet. Nu se putea mica, i totui a nceput s le urmeze de-a lungul unor scri sculptate n stnc, care conduceau undeva n sus. n mintea sa s-a auzit o voce, care i repeta continuu: Nu-i fie team. Urmeaz-ne. Omul mbrcat n uniform militar le urma la rndul lui.

    Al doilea lucru pe care i l-a amintit Johannes a fost o camer ntunecat plin cu echipament. Fiinele l-au aezat pe un scaun, i-au prins corpul cu curele i i-au fixat capul pe un fel de suport. Speriat, era incapabil s vorbeasc sau s se mite. Dup cteva ore, de el s-a apropiat un om ndesat i mic de statur, mbrcat ntr-o salopet verde, care i s-a adresat n german:

    - nelegem c i-e fric, dar aceast senzaie va disprea n curnd. Te afli ntr-o baz subteran american. Locaia precis nu este important pentru tine acum. Ai ajuns aici din greeal, dar vom avea grij s corectm acest lucru.

    Subit, poate din cauza ocului, Johannes i-a recptat glasul. El a nceput s vorbeasc, rostind greu cuvintele:

    - Unde m aflu, v rog?

    - Acest lucru nu este important pentru tine.

    - V rog, lsai-m s m ntorc la familia mea. V spun tot ce dorii s aflai.

    - Familia ta a murit. Suntem n anul 1960. Tot ce cunoti a disprut. Germania a pierdut rzboiul i toi superiorii ti au fost executai.

  • Johannes i-a nchis ochii i a gemut. Cu siguran, tria un comar ngrozitor. Din pcate, comarul a continuat, devenind chiar mai amenintor odat cu apariia unei fiine nalte, fr pr, cu ochii mari, albatri, care i-a luat locul omului scund. Avea o nlime de aproximativ 2,30 metri. Era foarte supl, avea brbia ascuit i pielea extraordinar de alb. Creatura nu i-a vorbit, dar i s-a adresat telepatic, direct n mintea sa.

    - Nu te teme. Te vom trimite ntr-un loc unde te vei simi mai bine.

    n continuare, creatura a atins nite butoane pe un panou de control. Prin corpul lui von Gruber au trecut cureni electrici cu o intensitate ce prea s depeasc cteva mii de voli. A intrat n convulsii violente, dup care s-a linitit. A simit cum alunec printr-un tunel de lumin, la captul cruia a fost ntmpinat de nite fiine angelice, absolut minunate, care i-au strns minile. A urmat o recapitulare a vieii sale, i-a adus aminte de vieile anterioare i a simit un regret profund pentru faptele rele pe care le-a fcut, dar i o mare fericire pentru cele bune. I s-a spus apoi c trebuie s ncheie o misiune important pe pmnt. I s-a artat o femeie care ntea ntr-un spital recent construit. Pn s-i dea seama ce se ntmpl, s-a trezit din nou n tunelul de lumin, ndreptndu-se n vitez ctre femeie.

    Capitolul doi

    O copilrie ciudat

    Eleanor a reuit s dea natere primului ei copil ceva mai trziu dect anticipase. Ajuns la spital, a ateptat multe ore, vitndu-se de durere, n timp ce alte femei care veniser dup ea nteau una dup alta. ngrijorat, medicul a nceput s o consulte. I-a spus c trebuie s i se fac o operaie de cezarian pentru ca pruncul s se poat nate, cci canalul prin care copilul ar fi trebuit s ias la lumin era complet blocat. Medicul se afla ntr-o adevrat stare de oc, ntrebndu-se cum a putut fi conceput copilul n aceste condiii! Prea un veritabil miracol. Eleanor a fost transportat ntr-o alt arip a spitalului, nc nedeschis pentru public. Dei era nceputul lui noiembrie, sistemul de nclzire nu fusese nc instalat. Din fericire, chiar n ziua respectiv s-a ntmplat ca un specialist n domeniul naterilor s viziteze spitalul. Acest medic urma s l asiste pe doctorul ei n timpul operaiei. Fiind att de frig, femeia s-a simit recunosctoare cnd totul s-a terminat.

    ntruct gtul copilului era prins cumva n jurul osului pubian al mamei, medicii au fost nevoii s foloseasc forcepsul, deconectndu-i cu atenie capul. Au fost nevoii s-l extrag apoi prin canalul recent creat prin mijloace chirurgicale. Cnd am aprut n sfrit pe lume, la data de 5 noiembrie 1956, eram plin de vnti. Aveam o greutate de 4, 5 kilograme.

    Fratele bunicului meu a fost primul preedinte al Uniunii Sovietice, Yakov Sverdlov. A fost un mare orator i unul din principalii lideri ai micrii bolevice care tocmai lua natere. Pe vremea cnd arul Nicolai se mai afla nc la putere, el l-a ntemniat pe Yakov n Siberia, n ncercarea de a nbui din fa noua micare. Acolo, a fost coleg de celul cu Stalin. Din cauza acestei nedrepti, Yakov a cptat o mare ur mpotriva arului i a sistemului pe care l reprezenta. Mai trziu, cnd familia imperial a fost pus sub arest n oraul Ekaterinburg din Munii Urali, Yakov a ordonat executarea arului i a familiei sale. n semn de recunotin, noul guvern comunist a numit oraul n care au fost executai acetia Sverdlovsk. Aici s-a nscut, ntre altele, actualul lider rus, Boris Yeln. Ucraina, o ar care i-a recptat de curnd independena, i-a numit la rndul ei un ora (din partea de rsrit a rii) Sverdlovsk. n Moscova exist chiar un cartier numit Sverdlov.

    Bunicul meu a fost cel care a fondat Partidul Comunist din Statele Unite, prin anii 30. n timpul celui de-al Doilea Rzboi Mondial, oficialitile americane erau convinse c mama tatlui meu era spioan a URSS n Europa, mpotriva germanilor. Cnd m-am nscut eu, tata tocmai prsise armata, dup ce lucrase la anumite proiecte secrete de mare importan pentru guvern, undeva prin sud-vestul rii. nainte de a fi fost angajat s lucreze la aceste proiecte secrete, fusese supus de militari unor interogatorii extinse. M-am ntrebat

  • de multe ori de ce l-au ales pe el. Acum mi dau seama c, fiind un inginer de geniu, guvernul dorea s se asigure de loialitatea lui. Tata nu vorbete niciodat despre prinii si sau de familia din care provine. Am adunat cea mai mare parte din informaiile pe care le-am cules n legtur cu unchiul meu dinspre bunic, Yakov Sverdlov, citind crile de istorie rus.

    Mama este o femeie foarte drgu, generoas, plin de buntate i foarte devotat familiei sale. Bunica mea (mama ei) a colindat prin toat Europa Central nsoind caravanele de igani. Pe cnd era doar o feti mic din Austria, ea se juca odat cu nite veri, cnd a privit n sus i a vzut imaginea unui brbat care arta exact ca i Cavalerul de Spade din crile de joc. Le-a spus imediat verilor s priveasc n sus, dar acetia au czut ca secerai la pmnt. La scurt timp dup acest incident, bunica a fost trimis la rudele ei din America. n mod incredibil, aproape un secol mai trziu am fost implicat ntr-un grup guvernamental alctuit din indivizi care ncercau s neleag semnificaia unui anumit mesaj primit din hiperspaiu. Primit de undeva din afara pmntului, acest mesaj nu reprezenta altceva dect imaginea unei fiine care semna cu Cavalerul de Spade!

    Pe vremea cnd eram copil, vedeam spiritele celor mori bntuind prin apartamentele altor oameni. n urechi auzeam tot timpul un iuit. Prin faa ochilor deschii mi treceau lumini colorate i aveam viziuni ale unor scene din viitor care se adevereau de fiecare dat. Din cauza comarurilor continue pe care le aveam, prinii mei petreceau mai mult timp la mine n camer dect n propriul lor pat. Am fost un copil ciudat i plngcios. Dei eram foarte bun la coal, aceasta mi s-a prut mult sub nivelul meu i foarte plictisitoare. De regul, stteam acas pretinznd c sunt bolnav i m distram cu tot felul de jocuri psihice i mentale. Nu aveam practic nici un prieten. Copiii de vrsta mea mi se preau naivi i stupizi. n locul lor, preferam compania adulilor, ndeosebi a celor mai vrstnici. Dintr-un motiv sau altul, mi plcea s ascult poveti de demult, n special din anii 30-40. Eram nebun dup filmele de rzboi, dar mi-era ruine s mi declar simpatia fa de nemi, din cauza originii mele evreieti. La fel de interesant era i simpatia mea pentru indieni atunci cnd urmream un western.

    n comarurile mele din copilrie aveam deseori vise cu extrateretri. Dup ce m capturau i m examinau, acetia m ndoctrinau, alimentndu-mi mintea cu cantiti uriae de informaii. Dei m temeam de ei, mi plceau filmele de science-fiction cu extrateretri i ineam ntotdeauna cu ei. Sunt convins c psihoterapeuii care citesc aceste rnduri cred c i-ar putea da doctoratul cu mine. Diagnosticul standard ar fi fost probabil un abuz n copilrie, care a provocat acele stri de team i de mnie care ieeau la suprafaa minii prin intermediul comarurilor. Dincolo de aceste aparene, am fost examinat de patru terapeui diferii, care m-au declarat absolut sntos, stabilind c nu am fost victima unui abuz.

    mi place s afirm c nu am avut niciodat copilrie, c m-am nscut direct ca adult. Nu m-am simit niciodat copil, nu mi-am dorit s particip la jocurile celor de vrsta mea, s m duc la petreceri sau s fac toate acele lucruri pe care le fac copiii. Ori de cte ori ncercam s le explic altora experienele mele din timpul zilelor, dar mai ales al nopilor, acetia m luau peste picior, spunndu-mi c doar mi le imaginez. Dup o vreme, m-am nchis n mine i am devenit un bieel nefericit i foarte introvertit. Profesorii notau pe fiele lor n dreptul numelui meu: Foarte inteligent, dar nu zmbete niciodat. Dar eu gndeam: De ce a zmbi cnd tiu ce lucruri ngrozitoare se vor ntmpla pe acest pmnt?

    n copilrie am avut probleme cu vzul i auzul. Dei mi-au fcut analize, medicii nu au gsit nici o boal. Mi-au dat oricum ochelari de vedere i au ncercat s-mi mbunteasc starea de sntate extirpndu-mi amigdalele i adenoizii. Din pcate, nu au avut succes. Chiar i la ora actual am probleme cu aceste dou simuri. n schimb, vd aurele i simbolurile arhetipale care eman din structurile subcontiente ale oamenilor. De asemenea, aud tot felul de zgomote subtile.

  • Cele mai negre comaruri pe care le-am avut n copilrie au fost ntotdeauna legate de rpirea mea de ctre extrateretri. La ora actual tiu c doar puine din acele experiene au fost reale, n timp ce celelalte nu erau dect experiene n hiperspaiu, multe dintre ele fiind generate de experimentele guvernului. mi mai amintesc nc foarte bine teroarea pe care o simeam atunci cnd eram rpit din patul meu n mijlocul nopii de nite fiine mici, mbrcate cu nite combinezoane nchise la culoare i care nu rosteau niciodat cuvintele cu voce tare.

    Copil fiind, m temeam s m duc seara la culcare, speriat s nu fiu rpit din nou, de data aceasta pentru totdeauna, pentru a-mi face acele operaii dureroase pe corp. mi spuneau ntotdeauna c sunt nrudit cu ei i c va veni o vreme cnd m vor pstra pentru totdeauna. Dei nu-mi psa n mod deosebit de planeta pmnt i de populaia crud care tria pe ea, mi iubeam totui familia i nu doream s o prsesc. mi amintesc i acum ct de insistent le rugam pe acele fiine s mi dea drumul. n cele din urm, o fceau, dar asta nu m fcea s capt mai mult ncredere n ele.

    Ori de cte ori m rpeau, mi era foarte frig. Dei am avut nenumrate experiene de acest fel, nu pot spune cu siguran dac m aflam la bordul unei nave spaiale, cu excepia a dou cazuri cnd am vzut c nu m mai aflam pe pmnt. Complet lipsite de inim i de emoii, acele fiine i fceau testele, fr s le pese n vreun fel de mine, dup care mi ddeau drumul. mi amintesc c de cteva ori am cobort rapid cu un ascensor. Cnd am ajuns la destinaie, am vzut inclusiv oameni mbrcai n uniforme de culoare albastru nchis, fr ecusoane. Unii dintre ei erau narmai. Alii conduceau diferii copii sau aduli ctre o ncpere sau alta din respectivul complex. Nu existau nicieri ferestre. Pereii i podelele erau netede i perfect lefuite. Vehicule de dimensiuni mici se plimbau silenios pe culoarele nguste ale complexului. De cteva ori, am fost condus n nite ncperi asemntoare unor peteri, n care erau depozitate cutii. De atunci, nu mai suport s m aflu ntr-un depozit uria. mi amintesc c odat am scpat din camera n care fusesem nchis i c alergam gol pe coridoare. La un moment dat, m-am ascuns sub o mas dintr-o ncpere micu. Civa oameni au venit n cutarea mea. Cnd m-au gsit, am fcut pe mine de fric.

    Evenimentul cel mai spectaculos din viaa mea s-a petrecut cnd aveam ase ani. mi amintesc c m aflam la bordul unei nave micue care zbura prin aer. Avea forma unei camere rotunde, cu perei argintii. n interior exista o scri care ducea ctre o camer n form de dom. Nava nu avea alte ncperi. Lng mine se afla o creatur cu o tent cenuiu-verzuie, cu capul n form de inim i ochii rotunzi, de culoare neagr. Avea aceeai nlime ca i mine, nu purta haine i nu avea dect patru degete la fiecare mn. Picioarele sale mici se terminau cu dou degete de lungime egal. Pielea umed a creaturii mi amintea de frunzele care nfoar tiuleii de porumb. Mi-a vorbit mental, dar lent, i mi-a artat o fereastr n perete, indicndu-mi s m uit afar. Am constatat c ne aflam deasupra plafonului de nori. Nu departe de noi zburau alte nave, identice cu a noastr. Atmosfera din interior era umed i neplcut. Dei nu era deloc cald, transpiram abundent. Cnd am urcat scria pentru a urma creatura n camera n form de dom, aceasta a devenit dintr-o dat transparent. Era ca i cum am fi zburat pe acoperiul navei, fr perei n jurul nostru!

    Vznd viteza cu care cltoream, mi s-a fcut pielea de gin. Nasul mi ardea, ochii mi lcrimau i simeam o senzaie puternic de grea. Din cnd n cnd, nava i ncetinea viteza i putem vedea diferite locuri de pe pmnt, pe deasupra crora zburam. mi amintesc c am zburat o vreme foarte jos, pe deasupra unui ocean, apoi deasupra unor orae foarte mari, pe care le vedeam dincolo de nori. Acum tiu c unul din aceste orae era Parisul. Un altul a fost cu siguran Roma, apoi Atena. Am vzut piramidele din Egipt i ntinderea deertului. Au urmat nite muni foarte nali, nzpezii, despre care acum cred c erau Himalaya. mi amintesc c am zburat o vreme cu vitez mic deasupra unui drum de ar, probabil din India, apoi deasupra Chinei i Japoniei. Uneori, numele rii deasupra creia ne aflam mi trecea fulgertor prin minte, fr s tiu de ce. Alteori, l puteam vizualiza pe o hart a lumii care mi aprea distinct n minte. Alaska i Antarctica mi s-au

  • prut regiunile cele mai interesante, cci am o afinitate nnscut fa de locurile acoperite cu ghea sau cu zpad, dar despre acest subiect voi vorbi pe larg mai trziu.

    Creatura mi-a spus c am fcut nconjurul pmntului de trei ori de la vest ctre est, i de alte trei ori de la nord ctre sud, i c a existat un motiv precis pentru aceast cltorie i pentru alegerea locurilor pe care le-am vzut. n final, pe cnd am nceput s zburm n sus, i-am spus c doresc s m ntorc acas. Eram nc n pijamale i nu doream s mi sperii prinii. Creatura nu mi-a rspuns, dar am nceput s coborm att de rapid nct am czut la podea i mi s-a fcut ru.

    n cele din urm, nava spaial i-a ncetinit viteza. Subit, am putut vedea pmntul prin zidul transparent. Spaiul cosmic era absolut ntunecat. Nu se vedea nici o stea. Luna prea uria. La mare distan am vzut un glob uria i strlucitor; mi s-a spus c acela era soarele nostru. Creatura mi-a poruncit apoi s m ntorc i s m apropii de cellalt perete al navei. Am vzut cu uimire c ne apropiam de o uria platform metalic ce plutea prin spaiu. Pe ea se aflau diferite tipuri de nave; altele zburau deasupra ei. Unele aveau form de disc, n timp ce altele artau ca nite globuri, dar cele mai ciudate semnau cu nite tuburi sau cu nite triunghiuri. Nu-mi mai puteam ine ochii deschii, cci m-a cuprins brusc o stare de somnolen teribil. Mi-am dat seama c nu m mai pot mica deloc.

    Cnd m-am trezit, pluteam prin aer ntr-un loc puternic luminat. n jurul meu pluteau n cerc tot felul de fiine, de toate speciile imaginabile. Uor, am cobort la sol. Inima mi btea cu putere n piept, dar nu-mi era fric. Teama a aprut abia mai trziu, cnd mi-am dat seama c nu visez! Acela a fost momentul n care a nceput adevrata mea educaie.

    Capitolul trei

    Menajeria

    Aezat n centrul acestui cerc, eram nconjurat de pretutindeni de o sumedenie de fiine, de toate tipurile posibile. Cel mai frumos i mai impuntor ntre toate era un fluture gigantic. Prea s pluteasc prin aer, n faa unei ferestre uriae, prin care puteam vedea pmntul. n mintea mea de copil de ase ani, eram convins c am ajuns pe un trm de basm. Mult prea entuziasmat pentru a fi speriat, simeam c nu-mi pot nchide gura cscat n faa tuturor acestor minuni. Dup cteva minute, gndurile acestor fiine mi-au inundat mintea. Vorbeau cu toii simultan (telepatic), aa c tot ce auzeam era un fel de vuiet colectiv. La un moment dat, mi-am dat seama c m pot pune la unison cu oricine doresc, ascultnd ce zice.

    M-am concentrat mai nti asupra fluturelui, pentru c mi se prea de o mreie sublim. Mi-ar fi plcut s plutesc prin aer la fel de uor ca i el. La nceput, fluturele a prut uimit c l-am ales pe el ntre attea fiine. Surpriza lui m-a uimit n egal msur! Crezusem c dorete s vorbeasc cu mine. Auzeam n fundal voci care m implorau s le acord atenia mea. Vznd c mi manifest intenia de a vorbi cu fluturele, acestea au tcut.

    M-am apropiat de fereastr i de frumoasa creatur, fr s-mi simt deloc picioarele micndu-se. Nu am fcut dect s m gndesc c m apropii de ea, i acest lucru s-a produs! Camera era extrem de friguroas, dar, dintr-un motiv sau altul, acest lucru nu m deranja. Probabil m aflam ntr-o stare de oc. n cele din urm, fluturele mi s-a adresat telepatic. Nu am auzit nici un cuvnt, dar tiam ce dorea s-mi spun. Mi-a explicat c structurile noastre de comunicaie erau extrem de diferite, motiv pentru care i era foarte dificil s-mi vorbeasc. n timp ce ncerca din greu s mi traduc gndurile i s mi rspund ntr-o manier pe care s o neleg, mi-a spus c nu era nici mascul, nici femel, i c nu avea un nume, ca mine. n schimb, fiecare membru al speciei sale era identificat de ceilali n funcie de tonalitile frecvenei sale individuale de vibraie. La nceputul istoriei pmntului, aceast specie a donat din ADN-ul ei pentru Proiectul Terra, pentru a crea acele creaturi de pe planeta noastr crora noi le spunem fluturi. A continuat spunndu-m c

  • fluturii de pe pmnt monitorizeaz magnetismul planetei i tiu s l modifice astfel nct s aib efecte benefice asupra mediul nconjurtor. Moliile au fost create ca o contrapondere (ca un aspect negativ al fluturilor) de ctre partea ntunecat. Pentru orice lucru bun de pe pmnt, partea ntunecat a creat un aspect opus, n vederea echilibrrii situaiei.

    Fluturele mi-a spus c specia sa nu construiete nave spaiale. Dac doresc s cltoreasc n afara sistemului lor solar, o fac nsoind grupurile de humanoizi. Luxuriant i verde, planeta sa natal este plin de flori minunat colorate, care nu exist pe pmnt. Ea este localizat ntr-un sector ndeprtat al galaxiei, dar speciile lor au fost luate pentru a popula alte lumi din alte universuri, mai potrivite pentru nevoile lor. Oriunde s-ar afla n univers, fluturii pot comunica unii cu alii la voin. Nu prea au contacte fizice cu alte specii aflate n alte lumi, dar le face plcere s le trimit mesaje spirituale telepatice umanoizilor. n anumite cazuri, adopt chiar cte un humanoid ca adept spiritual. De altfel, acesta era motivul pentru care venise el nsui la aceast ntlnire. Se pare c eram adeptul lui! n final, mi-a spus c a sosit timpul s comunic i cu alte fiine, dar a adugat c att timp ct voi rmne pe acest pmnt, mi va trimite fluturi de pe Monarch pentru a m saluta i pentru a-mi da sfaturi. Ori de cte ori voi vedea un fluture alb ntr-un moment crucial, s tiu c acesta avea un mesaj pentru mine. n timp ce fluturele gigantic comunica cu mine, din aripile sale superbe ieeau scntei colorate.

    n continuare, m-am ntors cu faa ctre restul ciudatului grup. Acetia au nceput s se roteasc din nou n jurul meu. Urmtoarea creatur care a ncercat s comunice cu mine era o clugri alb (o insect), de dimensiuni uriae. n timp ce m apropiam de ea, am ngheat de fric. Am ncercat s ip, dar din gur nu mi-a ieit nici un sunet. Clugria emitea nite sunete ciudate, care m iritau ngrozitor. Pur i simplu nu puteam rezista n prezena ei. Dndu-i seama de acest lucru, a dat imediat napoi. Clugria nu era o creatur malefic. Pur i simplu, avea o structur mental neconvenional (ne-umanoid). n raport cu realitatea noastr, speciile de insecte sunt cu adevrat extraterestre.

    Urmtoarea creatur care s-a aezat n faa mea avea o nlime de aproximativ 1,75 m i un cap mare, n form de con. Purta o rob lung, de culoare argintiu-cenuie, i avea pielea umed, prnd s imite culoarea robei. Ochii mari, ca de caracati, erau opaci i negri. Nu avea un nas vizibil, iar gura ei semna cu cea a unui pete. Mi-am dat imediat seama c era o creatur amfibie i c n scurt timp va trebui s se ntoarc n ap. Mi-a spus telepatic c era de sex masculin i c ADN-ul meu era de origine marin. Prea cumsecade i a adugat c va veni o vreme cnd mi voi da seama de originea noastr comun.

    Urmtorul lucru pe care mi-l amintesc a fost o senzaie de ameeal i de grea. Am czut la pmnt, dup care m-am trezit pe un scaun. n faa mea stteau apte persoane. Mult prea mare pentru mine, scaunul prea un fel de tron. Abia ajungeam cu umerii la nivelul braelor laterale, iar picioarele mele nu atingeau solul. Ori de cte ori una din fiine mi vorbea, scaunul se rotea astfel nct s o pot privi n fa.

    Au luat cuvntul pe rnd, de la dreapta la stnga. Prima creatur avea o form reptilian i semna cu o oprl mbrcat cu o uniform neagr. Vorbea cu un fel de ssit, ntr-un limbaj gutural i greoi. Simultan, puteam auzi n minte traducerea cuvintelor sale. Mi-a spus c fcea parte dintr-un imperiu vast, care se ntindea pe o mare poriune a galaxiei, i c membrii speciei sale ncearc s cucereasc toate sistemele solare de la frontierele acestei galaxii. El nsui era un trdtor i dorea s i avertizeze pe membrii acestui consiliu de inteniile acestor fore invadatoare.

    oprla mi-a povestit c pmntul a fost invadat cu mii de ani n urm de o armat a poporului su, sosit cu o nav spaial care staioneaz la ora actual pe o baz selenar. O alt asemenea nav urma s soseasc, trebuind s ajung pn la sfritul acestui secol (XX), conform manierei noastre de a calcula timpul. Dup ce au fost alungai de pe pmnt de ctre ali invadatori provenii din Imperiul Lirian, s-au retras n interiorul pmntului, unde au intrat ntr-o stare narcoleptic, din care vor fi reactivai la sosirea noii nave. Aceti

  • reptilieni au baze inclusiv pe Venus i pe lunile altor planete din sistemul nostru solar. Poporul su este alctuit exclusiv din membri de sex masculin, aa c au fost nevoii s i creeze femele, cu scopul de a se reproduce. Totui, principala metod de reproducere rmne clonarea. n final, oprla mi-a spus c va veni o zi cnd i voi converti poporul la Lumin, cci sufletul meu a fost cndva un emisar cobort printre ei, cu muli ani n urm. i mai aduceau nc aminte de mine i ar fi respectat cuvintele mele.

    Urmtoarea creatur cu care am vorbit era o fiin amfibie, care semna perfect cu Creatura din Laguna Neagr. Avea un corp umed i subire, acoperit cu o piele solzoas, de culoare verde-cenuie. n timp ce ncerca s-mi vorbeasc, respira greu. I-am auzit imediat gndurile intrndu-mi n minte. Mi-a spus c civilizaia sa a fost prima specie care a locuit pe acest pmnt nainte de sosirea celorlali invadatori. La vremea respectiv, pmntul era acoperit aproape n totalitate de ape i mlatini. Decimai de oameni i de extrateretri, din specia sa nu au mai rmas la ora actual dect o mn de membri, ascuni n profunzimile oceanului. Din cnd n cnd, ies la rm ca s stea la soare (aa au aprut de altfel legendele despre sirene). Aceast specie a lucrat foarte mult cu atlanii, nainte de scufundarea continentului. Ei le-au servit acestora drept puni de legtur cu delfinii i cu balenele. A adugat c aceste mamifere reprezint rase avansate venite dintr-o alt galaxie. Cei mai muli dintre membrii speciei sale au prsit planeta i au plecat n oceanele subterane de pe Neptun, cu ajutorul unor nave de extrateretri binevoitori. Mi-a mai spus c am un ADN de delfin. De aceea, puteam nva s comunic cu aceast specie, pentru a ajuta astfel deopotriv umanitatea i comunitatea acestor mamifere (inclusiv cea a balenelor).

    Urmtoarea fiin care mi-a adresat cuvntul semna cu un om mititel, cu prul i ochii att de negri, nct aproape c strluceau. Privirea sa prea s ptrund prin mine i mi s-a prut extrem de greu s i-o susin. Afirma c reprezint Federaia de Planete din aceast galaxie, care include peste 120 de civilizaii diferite. Va veni o zi cnd i se va cere i pmntului s intre n ea, dar numai dac vor reui s alunge fora invadatoare care controleaz la ora actual planeta noastr. n caz contrar, pmntul ar putea fi atacat de Federaie, pn la alungarea reptilienilor.

    Omul cu prul negru mi-a mai spus c am fost ales pentru a vorbi cu toi aceti extrateretri deoarece fiecare specie a contribuit la crearea ADN-ului meu. Am fost creat genetic cu scopul precis de a aparine unui numr ct mai mare de grupuri. De aceea, fiecare din acestea era dispus s stea de vorb cu mine i s mi accepte ideile, cci pn la un punct aparineam speciei lor. A adugat c personalitatea sufletului meu a fost de acord cu aceast misiune nc cu foarte mult timp n urm, ncarnndu-se n diferite galaxii i universuri alternative, cu scopul de a se antrena. Mi-a mai spus c cea mai mare parte a informaiilor care mi-au fost dezvluite cu ocazia acestor antrenamente au rmas ascunse n memoria mea celular, de unde nu vor iei la suprafa dect atunci cnd vor deveni necesare pentru a-mi ndeplini misiunea. Pn atunci voi avea de luptat ns cu multe greuti i voi avea un destin trist. Nedorind s mai aud nimic n aceast privin, mi s-a fcut ru, fiind pe punctul de a vomita. Urmtorul lucru pe care mi-l amintesc era c m aflam n continuare pe scaun, vorbind cu o alt fiin.

    Aceast creatur era foarte palid, avnd o culoare cenuiu deschis. Avea ochii negri, rotunzi i mari, i un nas lung. Spatele capului i era acoperit cu un fel de material. Avea gura subire, care nu se mica deloc atunci cnd vorbea, lucru care nu m mpiedica s i aud telepatic cuvintele. Cu o atitudine rigid, aceast fiin mi-a spus c venea din sistemul solar Rigel. Dei nu i-a dorit s ia parte la aceast ntlnire, superiorii lui i-au ordonat s vin. Misiunea sa era de a monitoriza ntregul proces, cci am fcut cndva parte din rasa lor. Demult, lumea sa natal era parte integrant din civilizaia lirian. Dup ce s-a destrmat, reptilienii le-au invadat planeta. La ora actual, membrii speciei sale au fost asimilai imperiului acestora, fiind nevoii s le asculte ordinele. Mi-a mai spus c i va trimite din cnd n cnd subalternii, nite creaturi cenuii micue, s m controleze. De cele mai multe ori nu mi voi aminti de aceste ntlniri, dect cel mult ca de nite comaruri.

  • A adugat c va veni o vreme cnd aceti cenuii vor intra n rzboi cu o parte din lumile reprezentate la aceast ntrunire. Misiunea mea era s le monitorizez activitile i s le raportez superiorilor mei tot ce descopr n legtur cu ei. Corpul meu conine substanele chimice necesare rasei sale. Mi-a mai spus c membrii rasei sale au avut i ei o form umanoid, pn cnd rzboiul le-a contaminat mediul i au degenerat genetic. Corpul meu le-a fost prezentat ca un simbol al speranei i al pcii. Li s-a permis s mi foloseasc sistemul genetic pentru a-i actualiza propriul ADN muribund, dar nu-mi vor putea face ru cu bun tiin, nu m vor putea rpi permanent i nu-mi vor permite s-mi aduc aminte de ceea ce mi fceau pentru a preleva substanele de care aveau nevoie. Acestea erau regulile pe care erau silii s le asculte pentru a putea beneficia de pe urma creaiei mele, pstrnd n acelai timp status quo-ul.

    Dac misiunea mea ar fi euat sau dac vreunul din participanii la acest proiect nu ar mai fi dorit s continue, urma s fiu dus ntr-un loc sigur ct timp se vor lupta ceilali ntre ei, eventual chiar la suprafaa planetei pmnt. n final, mi-a spus c membrii speciei sale nu doreau dect s corecteze erorile comise mpotriva lor, pentru a putea evolua. Doreau s devin independeni de reptilieni i s i recreeze vechea civilizaie, nainte de a fi prea trziu. Dilema n care se aflau era legat de faptul c dac ncercau prematur acest lucru, ar fi fost distrui complet de cei care i guvernau. Pe de alt parte, dac ar fi continuat s asculte de acetia, ar fi devenit inta atacurilor membrilor Federaiei de planete. Simindu-se neputincioi n faa acestei dileme, nu mai erau interesai dect s se salveze cu orice pre.

    n acest moment, ultima fiin aflat la masa consiliului, chiar la mijloc, l-a ntrerupt pe rigelian. Era o creatur foarte nalt. S-a ridicat n picioare i i-a ntins lateral minile. Purta o rob alb, frumoas, ornat cu nite modele de un albastru cum nu mai vzusem pn atunci. Capul su mare era rotund n partea de sus i avea o brbie ascuit. Stnd cu braele ntinse, prea o statuie vie. Ochii si ovali erau de un albastru strlucitor. Pielea i era alb, la fel ca fildeul. Era de departe cea mai impresionant creatur de la aceast mas de consiliu. Cnd gndurile sale mi-au invadat mintea, nu mi-am mai putut aminti nici mcar propriul meu nume! Vedeam pur i simplu cuvintele limbii sale ciudate nvrtindu-se n aura eteric din jurul capului su.

    Mi-a spus cum l cheam, dar nu-mi pot aduce aminte. Venea de pe planeta Khoom din sistemul solar binar Sirius. Semenii si erau descendeni ai unor fiine ne-fizice care populau hiperspaiul, o lume situat n afara contiinei timpului i spaiului. Ei au fost cei care au creat vechea civilizaie egiptean i poporul evreu, cruia i-a druit Tora. Craniul de cristal era creaia lor i erau responsabili de foarte multe evenimente care s-au petrecut n galaxia noastr i dincolo de graniele ei. Personalitatea sufletului meu aparinea acestui popor, singurul suficient de avansat pentru a putea crea un corp hibrid ca al meu. ntruct siriusienii dispun de cea mai avansat tehnologie din univers, toate celelalte specii apeleaz la ei pentru a obine informaii. Acum, cnd am ajuns n stadiul de adult, mi dau seama c acest grup este cel care anim inclusiv rzboaiele ntre civilizaii, pentru a le determina astfel s evolueze, dar i n propriul lor interes.

    Cu ct voi mbtrni mai mult, a continuat fiina, cu att mai multe amintiri mi vor reveni n memorie. Nu mi voi aminti doar ce se ntmpl acum, ci i existeniale mele din alte sisteme solare i din alte universuri. Voi fi un maestru pentru foarte multe rase i specii. Tot n interiorul meu se gsete i un program de auto-distrugere, care mi-ar putea anula misiunea pentru totdeauna. Mi-a mai spus c deocamdat nu am cum s neleg semnificaia misiunii mele, dar aa trebuie s stea lucrurile. n acest fel, nu am cum s m joc cu ea sau cu programarea mea. Sunt muli cei care vor ncerca s m pcleasc chiar i cei pe care i consider aliaii mei cei mai apropiai. Siriusianul a adugat c m va ghida ori de cte ori voi avea nevoie, afirmnd c personalitile sufletelor noastre sunt conectate ntr-un mod pe care nu l voi putea nelege dect cnd voi fi mai matur. Adevrata mea misiune nu va ncepe dect atunci cnd mai multe fragmente ale eurilor mele alternative se vor unifica. Pn atunci, situaia n care m voi afla va fi destul de precar. Voi nelege motivele necesitii acestui lucru, dar mult mai trziu.

  • A nceput apoi s emit o lumin alb strlucitoare, cu nuane violete, aurii i argintii. n final a disprut n centrul propriei sale lumini, iar eu m-am trezit ipnd n patul meu de acas, simind o teroare greu de imaginat. ipetele mele au trezit-o pe surioara mea mai mic, iar prinii au alergat speriai s vad dac m atac cineva. Nu mi-am putut trage sufletul dect dup o vreme ndelungat. Nici chiar atunci nu i-am lsat ns pe prini s ias afar din camera mea. Dei mi-a fi dorit din inim, nu le puteam spune ce se ntmplase. Pur i simplu, cuvintele nu s-ar fi potrivit n acest caz.

    n anii care au urmat, am avut comaruri repetate n legtur cu acest eveniment. Cu fiecare nou vis, mi aminteam tot mai multe detalii. Cam la doi ani de la aceast experien, am nceput s vd imagini ale oamenilor mori care bntuiau n jurul celor vii. n plus, primeam informaii mentale despre starea de sntate a celor care se aflau n faa mea. Simpla auzire a numelui unei persoane mi permitea s m pun n rezonan cu aura ei i s ofer un tablou complet al strii sale de sntate.

    Cu ct naintam n vrst, comarurile deveneau tot mai intense. La fel i preocuprile mele legate de extrateretri i de OZN-uri. Exista un impuls interior care m fcea s privesc fiecare film de science-fiction i fiecare spectacol de televiziune pe aceast tem. Citeam de asemenea tot ce mi cdea n mn despre explorarea spaiului cosmic. Intuitiv, mi ddeam pe loc seama dac o poveste era adevrat sau fals.

    Frustrarea mea a devenit din ce n ce mai mare pe msur ce ncepeam s-mi dau seama c nu exist nimeni pe suprafaa pmntului cu care s pot conversa despre aceste lucruri. A fi dorit s le mprtesc i altora cunoaterea mea legat de celelalte dimensiuni, dar m temeam de reaciile lor. n acele zile (sfritul anilor 50 i nceputul anilor 60), OZN-urile erau considerate nc de domeniul bolilor psihice.

    Cnd am ajuns la vrsta pubertii, schimbrile produse n fiina mea au fost ceva mai profunde dect n cazul celorlali copii. Ele nu mi-au afectat numai trupul. Experienele mele nocturne au devenit nc i mai ciudate. Aproape n fiecare noapte, simeam cum contiina mea se desprinde de trupul fizic i ptrunde ntr-o camer puternic luminat n care primete numeroase instruciuni. Subiectele care mi erau predate variau de la originea mea i pn la natura realitii fizice i cltoriile n timp. Reveneam ntotdeauna n interiorul corpului fizic nainte de ivirea zorilor, epuizat i tulburat. M simeam de parc a fi alergat 80 de kilometri fr oprire. Prea obosit ca s mai doresc s merg la coal, m prefceam bolnav. Am repetat de attea ori aceast procedur nct am primit de vreo dou ori vizita unui consultant din partea colii. Atunci cnd m duceam totui la coal, ntregul proces de nvmnt mi se prea extrem de plictisitor. Eram mai bun dect colegii mei la toate materiile i simeam c m trag n jos. Mintea mea era preocupat tot timpul de stele, n care tiam c exist adevratul meu cmin. Pmntul mi era la fel de strin cum i se pare unui om obinuit o stea ndeprtat din galaxie. Nu mi plceau oamenii de pe aceast planet, cci nu gndeam i nu simeam ca ei. Eram att de singuratic nct prinii mei au ncercat cu disperare s mi fac prieteni printre ceilali copii. Orict de arogant ar putea suna, simplul gnd de a juca nite jocuri stupide cu ali copii mi se prea aberant, n condiiile n care a fi putut foarte bine s lucrez la un program NASA.

    Noapte de noapte, i imploram pe oamenii din stele s vin i s m ia acas, pentru totdeauna. De ce a trebuit s vin pe aceast planet primitiv? Dei m temeam ntotdeauna de rpirile extrateretrilor, ceva m fcea s m simt mai apropiat de ei dect de oamenii de pe planeta mea. ntr-o noapte, pe cnd aveam 11 ani, am trit o alt experien interesant.

    La miezul nopii, m-am trezit n dormitorul meu cu senzaia stranie c cineva m privete. Am ncercat s mi strig prinii, dar din gur nu mi-a ieit nici un cuvnt. Doar corpul mi s-a nfiorat. Pe neateptate, m-am trezit n fa cu trei fiine de culoare cenuiu deschis. Brusc, corpul meu a luat o poziie vertical i a nceput s zboare, trecnd prin fereastra nchis. M-am trezit ntr-o camer micu, cu pereii metalizai, alturi de un extraterestru. Pe perete exista un ecran, n spatele cruia se afla o band transportoare, care

  • trecea prin perete printr-o deschiztur. Micul cenuiu mi-a spus telepatic s privesc imaginile de pe ecran i s le corelez cu alimentele care vor trece ct de curnd prin faa mea pe banda transportoare.

    n timp ce identificam imaginile cu alimentele, trebuia s rspund dac a putea mnca aa ceva. Pe ecran a aprut mai nti imaginea unui rinocer n micare. Simultan, banda transportoare a nceput s se mite, aducnd o bucat de carne, despre care am neles c era de rinocer. Am strigat imediat (mental): Cu siguran nu! Pe ecran a aprut apoi imaginea unei vaci, iar banda transportoare a adus o friptur. M-am gndit: Asta da, i instantaneu, am simit n gur gustul crnii negtit ns! Imaginile i alimentele au continuat s se succede o vreme. Astfel, prin fa mi-au trecut pui, capre, elefani, insecte, viermi, psri, animale marine i diferite plante.

    n final, am nceput s obosesc i mi s-a fcut ru la stomac. Micua fiin a oprit atunci ecranul, escortndu-m abrupt napoi n camera mea. Orict de ciudat ar putea prea, m-a trecut simultan prin pereii navei i ai camerei mele. Am fost pur i simplu aruncat napoi n pat. Mi-am dat seama c sunt furioi pe mine pentru c nu am ncheiat testele sau studiile pe care le fceau. Era aproape diminea. M simeam cu adevrat ru, dar dup ce i spusesem de attea ori mamei c nu pot merge la coal, m-am forat s m ridic din pat. Amintirea acestei experiene m-a bntuit zile la rnd. Nu m puteam opri s nu m gndesc la acele imagini, contient c extrateretrii omorser toate acele animale pentru a le obine carnea. Acest lucru mi se prea cel mai ngrozitor ntre toate. Oroarea mea a devenit i mai intens cnd mi-am adus aminte c ultima imagine pe care o vzusem pe ecran (chiar nainte de a mi se face ru) era aceea a unui om!

    Capitolul patru

    Pubertatea

    Din punct de vedere exterior, anii adolescenei s-au derulat n maniera tipic, dar viaa mea interioar continua s fie la fel de ieit din comun. Eram rpit de 2-3 ori pe sptmn. La ora actual, mi dau seama c nu toate aceste rpiri erau fizice. De fapt, nu am avut parte dect de 2-3 rpiri fizice pe an. n restul timpului era vorba de rpiri astrale ale sufletului meu, n vederea instruirii i ndoctrinrii sale.

    De regul, m culcam n patul meu i m trezeam ntr-o camer micu, cu pereii metalizai, n care totul prea construit dintr-o singur bucat, fr muchii sau ncastrri. Pereii nu aveau coluri, ci erau rotunjii. Pe margine se aflau bnci, pe care stteam gol, alturi de ali oameni. Pe ecran apreau tot felul de imagini colorate, iar n minte auzeam cu toii instruciunile pe care trebuia s le urmm.

    Cea mai mare parte a nvturilor primite se referea la rolul pe care urma s-l joace n viitor planeta pmnt. Se pare c eram un fel de brigad sau de armat programat s ndeplinim anumite funcii atunci cnd va sosi timpul. Nu ne puteam aminti aceste funcii pn cnd nu urmau s fie activate. n inima mea simeam ns c era o programare malefic, dar nu tiam cum s scap de ea. Faptul c purtam n interiorul meu asemenea lucruri teribile m nspimnta, cu att mai mult cu ct nu tiam exact despre ce este vorba. Dup mai multe ore de instruciuni, ne ridicam cu toii, ne ntorceam cu spatele la ecran i eram escortai la casele noastre.

    Pe cnd aveam 13 ani, familia mea s-a mutat din Brooklyn n Suffolk County, Long Island. Faptul c eram att de departe de aglomeraia i nghesuiala oraului m fcea s m simt mult mai liber. Ne-am mutat ntr-o zi friguroas de iarn. Noua cas era uria i avea multe locuri n care m puteam ascunde. Am primit o camer personal, cu propria sa baie. Casa era desprit printr-o curte interioar i un gard de lemn de un cinematograf deschis. Iarna, cnd copacii rmneau fr frunze, puteam vedea filmele proiectate de la fereastra celui de-al doilea etaj al casei. mi amintesc c am vzut astfel Cowboy-ul de la miezul nopii, cu Dustin Hoffman i cu Jon Voight, n anul 1970. Sora mea i cu mine

  • rdeam vznd scenele erotice, fcndu-i pe prini s strige la noi de jos, dar acest lucru nu a fcut dect s ne amplifice amuzamentul.

    Primele sptmni petrecute n noua cas nu au fost deloc rele. Visele mele erau normale, dar ceva m nelinitea. M culcam ntotdeauna purtnd pijamale i acoperit cu o ptur, dar dimineaa m trezeam gol i cu ptura aruncat pe jos. Alteori, eram proiectat n afara corpului fizic i pluteam prin cas, ntr-o dimensiune diferit, n care totul pulsa i strlucea.

    De cteva ori am avut comaruri recurente. n aceste vise, fugeam de nite oameni n uniforme, ntr-un fel de depozit foarte mare, fr ferestre. M ascundeam ntotdeauna sub o mas dintr-o camer micu care ddea ntr-un coridor. n cele din urm, brbaii ddeau buzna n camera mea, se uitau dup mine fr s m gseasc i ieeau pentru a-i continua cutarea. Ieeam atunci de sub mas, dar chiar n acel moment intrau ali oameni, care m capturau. ncepeam s ip i m trezeam din somn, cu o senzaie de sufocare. Ori de cte ori m trezeam din aceste comaruri i priveam pe fereastra dormitorului, vedeam faa unui om blond nconjurat de o lumin roiatic. De fiecare dat ipam, iar omul blond ncepea s rd de mine. Cu ct ipam mai tare, cu att mai puternice deveneau hohotele sale de rs. Simeam atunci cum mi se scurge ntreaga energie din corp. Invariabil, mama intra n camer s vad ce se ntmpl cu mine. Cnd priveam din nou pe fereastr, faa nu mai era acolo. Acest comar s-a repetat ani la rnd. Cel mai straniu mi se prea faptul c aveam senzaia c l cunosc pe omul acela. Aproape c mi se prea un prieten sau o rud apropiat.

    Cu alte ocazii s-au ntmplat lucruri chiar mai rele. Cel puin o dat sau de dou ori pe lun, m trezeam ntr-o camer ciudat i rcoroas. Complet gol, m simeam paralizat i incapabil s vorbesc. n jurul mesei pe care eram aezat se aflau ntotdeauna mici fiine cenuii, care refuzau s rspund gndurilor i privirilor mele temtoare. Uneori, auzeam o voce n minte care mi spunea c n curnd totul se va termina i c nu mi voi mai aminti nimic. Drama era c mi aminteam de fiecare dat totul. mi introduceau ntotdeauna un tub prin penis, care era de regul erect, i mi prindeau cu un aparat testiculele i sfrcurile. Uneori, mi bgau inclusiv un tub n rect. ntregul proces era extrem de dureros i aveam tot timpul lacrimi n ochi.

    Aceste fiine erau reci i neprietenoase. Odat, una dintre ele mi-a spus c fceam parte dintr-un proiect al lor, despre care tiam i cu care fusesem de acord. Ce mai, mi-a spus s tac din gur, cci eram unul dintre ai lor. La sfritul acestor experiene, ejaculam ntotdeauna dureros. Eram convins c lichidul seminal care ieea era amestecat cu snge. n final, mi scoteau tuburile i aparatele, lsndu-m s zac mult vreme pe masa rece, fr nici un cuvnt. n continuare, unul dintre ei mi examina ochii, nasul i urechile. Prin nri mi erau introduse nite obiecte lungi, care artau ngrozitor. De fiecare dat cnd fceau acest lucru, m trezeam dimineaa n patul meu cu o hemoragie nazal. La un moment dat, prinii m-au dus chiar la un specialist, pentru a-mi cauteriza nrile i pentru a-mi face o spltur n urechi. Hemoragiile nu s-au oprit ns.

    Ori de cte ori eram rpit de cenuii, aveam un fel de reacie fizic. De multe ori, ochii mi erau iritai, cci mi bgau n ei un fel de lentile de contact. Odat, mi-au extras o bucat mare de mas gelatinoas din gt. Am vomat instantaneu.

    Efectul emoional al acestor experiene asupra mea ca adolescent era ct se poate de interesant: mi doream cu disperare copii! Ciudat reacie pentru un biat adolescent. M simeam exact ca un tat care i-a pierdut copiii. Nu tiam cine erau acetia, unde erau; nu tiam nici mcar dac existau cu adevrat. Mintea mea logic mi spunea c nu putea fi adevrat, dar emoiile continuau s se manifeste.

    La vrsta de 17 ani, am primit o confirmare. M-am trezit ntr-o nav de-a lor, stnd pe un scaun, complet mbrcat. Acest lucru era ieit din comun, cci pn atunci fusesem ntotdeauna rpit gol. n jurul meu roiau micii cenuii, n mijlocul crora se afla ns i o fiin nalt i blond, mbrcat ntr-o uniform albastr. Ceva mai n spate stteau doi

  • brbai (oameni) mbrcai n uniforme militare. Se pare c erau simpli observatori, n timp ce fiina blond era cea care controla direct situaia.

    Dup cteva minute, cenuiii m-au dus ntr-o camer mic, iluminat diferit. n interior se afla un bebelu legnat n brae de un alt cenuiu cu vagi caracteristici feminine. Acest lucru m-a surprins la culme, cci mi spuseser ntotdeauna c nu aveau sex (cel puin, aa cum l nelegem noi). Poate c femeia era un fel de hibrid.

    Cnd extraterestra mi-a pus copilul n brae, mi s-a prut c nu avea deloc greutate. I-am privit faa osoas i am vzut c avea pielea palid i moale. Avea ochii deschii, nchii la culoare i migdalai. Capul avea o form alungit i era lipsit de pr. Nu scotea nici un sunet. tiind c era prea slbit pentru a scoate vreun zgomot sau pentru a se mica, am simit cum inima mi se umple de compasiune. Mi s-a spus apoi c era copilul meu i c s-au folosit de materialul meu genetic pentru a produce mai muli asemenea copii. Civa dintre ei muriser, iar cei mai puternici au fost dui ntr-o alt locaie, pe o planet sigur (nu tiu exact la ce se referau atunci cnd spuneau acest lucru). Prin actualul experiment, cenuiii doreau s tie n ce msur rspundeau copiii mici (n special cei umani) la atingerea printeasc i dac ntre ei i prini se stabilea astfel o legtur sufleteasc. mi amintesc c m-am simit fericit c aveam un copil, dar i furios pentru c era bolnav i pentru c nu era complet uman. tiam c nu voi putea spune nimnui de existena lui i c nu voi asista la creterea i educarea lui.

    Fiina nalt i blond prea mulumit de felul n care s-a desfurat aceast ntlnire. Mi-au luat copilul din brae i l-au scos din camer. I-am ntrebat pe extrateretri dac micuul va tri i dac l voi mai putea vedea vreodat. Mi-am luat chiar inima n dini i i-am ntrebat dac nu a putea sta tot timpul cu el. ntrebrile mele au rmas fr rspuns i am fost trimis imediat acas. M-am trezit cteva ore mai trziu, cu ochii n lacrimi. Dorul de copiii mei era mai puternic ca oricnd.

    La scurt timp dup aceast ntlnire, mi-am schimbat brusc obinuinele. Am simit subit nevoia s mi menin corpul fizic ntr-o condiie ct mai bun. Am nceput s fac exerciii fizice dificile i s in post de cteva ori pe sptmn. Nu mncam dect o singur dat pe zi, exclusiv alimente foarte srace n grsime, i beam foarte mult ap. Cnd vremea era frumoas, am nceput de asemenea s fac mult plaj. Aveam tot timpul senzaia ciudat c ochii mei erau folosii ca nite camere de luat vederi. Ori de cte ori priveam ceva interesant, simeam c o alt contiin se uit prin ei, alturi de mine. De cteva ori mi-am ntors chiar capul ca i cum a fi dorit s surprind pe imagine ntreaga panoram. Cealalt pereche de ochi din capul meu era interesat n special de cltoriile n interiorul vehiculelor aflate n micare, de cumprturile efectuate n mall-uri i n magazine, i era absolut fascinat de scenele de iarn (care includeau zpada i gheaa). Ori de cte ori ningea, ochii mei scanau ntregul peisaj, urmrind s surprind toate formele i culorile mediului nconjurtor, pn la ultimul detaliu. Dndu-mi seama c posesorul celorlali ochi din mintea mea nu era familiarizat cu zpada i cu frigul, am neles intuitiv c ochii mei le ddeau posibilitatea s recepteze impresii la prima mn, pe care nu le-ar fi putut obine altfel. M-am ntrebat chiar dac acest fenomen nu era legat de capacitatea mea vizual redus. Oare mi fusese introdus un aparat n globii oculari care le permitea celorlali s priveasc prin ei? Sau se foloseau doar de capacitile lor mentale pentru a privi prin ochii mei? Cnd i-am ntrebat n sfrit, mi-au rspuns c se focalizau mental asupra unui mic cip pe care mi-l introduseser n corneea celor doi ochi. Da, mi-au confirmat ei cu rceal, este posibil ca acest lucru s mi diminueze capacitatea vizual. Nu erau deloc nite fiine pline de compasiune.

    n timpul uneia din rpirile ulterioare, am fost dus ntr-o camer n care m-au aezat cu spatele la zidul metalizat. Camera era complet goal. Doar n stnga mea se afla unul dintre extrateretrii cenuii. Subit, zidul din spatele meu a devenit un ecran uria, care mi proiecta toate gndurile sub forma unor imagini vizuale. Nu tiu dac doar descrcau imaginile nregistrate prin ochii mei de-a lungul timpului sau chiar mi prezentau gndurile actuale. Ca s verific, am nceput s fac un test. M-am gndit la un cal. ntr-adevr,

  • imaginea de pe ecran s-a transformat ntr-un cal aflat n galop. Acest experiment a prut s l enerveze pe tovarul meu, care mi-a cerut cu asprime s ncetez.

    n mod evident, mintea mea putea influena aparatul. Privind imaginile din copilria mea i altele care urmau se pare s se deruleze n viitor, am neles c acest exerciiu era o proiecie a vieii mele pornind de la structurile mele mentale. Extrateretrii au nregistrat tot ce fcusem pn atunci n via i calculatorul proiecta viitorul ctre care m ndreptam. Acest lucru m-a speriat, cci m-am ntrebat dac nu cumva mi pot influena viitorul, astfel nct acesta s corespund inteniilor lor, nu propriilor mele interese. Aceast experien s-a repetat de cteva, ori, dup care a ncetat brusc. Fie au obinut toate informaiile care i interesau, fie au reuit s mi reprogrameze viaa aa cum doreau. Nu tiu nici astzi care este rspunsul corect.

    Rpirile au continuat pn la sfritul adolescenei i n primii ani ai tinereii mele. Cele mai multe serveau unor scopuri genetice, dar au mai existat cteva ocazii n care am fost ndoctrinat, folosit pentru drenaj energetic (ocazii cu care mi foloseau energiile personale n scopurile care i interesau), iar uneori pur i simplu interogat. Aspectul cel mai hidos al acestor experiene era legat de ceea ce doreau s le fac altor copii umani. Pe la mijlocul anilor 70, acest aspect a devenit din ce n ce mai evident. Eram de multe ori dus ntr-un sediu subteran, cu perei de stnc, prin care se simea umezeala. Uneori vedeam chiar picturi de ap prelingndu-se pe la coluri. Nu existau ferestre, dar se auzeau n schimb zgomote. Erau ipete de copii care plngeau.

    Capitolul cinci

    Teroare la Montauk

    Nici pn n ziua de azi nu pot suporta ipetele copiilor care plng sau vocile nspimntate. n plus, simt dorina copleitoare de a avea grij de toi copiii abandonai din lume. Poate c este o peniten; poate c nu voi reui niciodat s mi scot aceste imagini din minte. Poate aa se explic de ce am avut att de muli copii n aceast via. Oricare ar fi adevrul, povestea pe care am s v-o spun n continuare prezint adevrul curat, aa cum s-a petrecut n realitate.

    Amintirile mele legate de Proiectul Montauk nu sunt deloc plcute. Pe vremea cnd eram doar un copil n stadiul prepuber, rolul meu era de cobai. Aezat pe o mas i legat cu curele, eram examinat, scanat mental pentru identificarea semnturii mele cerebrale sau abuzat sexual pentru stabilirea structurii mele energetice, care era redat apoi pe un computer. Aceste experimente au continuat pn am ajuns n faza de pubertate.

    ntruct nu ncercasem s evadez dect o singur dat, eram considerat cooperant de ctre supraveghetorii mei aduli. n plus, nu murisem din cauza testelor la care fusesem supus, aa c mi s-a oferit posibilitatea unei promovri. Administratorii m-au pus s i disciplinez pe copiii mai mici care erau adui n continuare, pregtindu-i astfel pentru testele fizice i mentale care urmau.

    Pregtirea copiilor includea un proces educativ prin care acetia erau nvai s asculte orbete ordinele, fr s pun vreodat ntrebri. I-am nvat cum s se focalizeze mental la comand astfel nct energiile lor corporale s poat fi folosite de mediumul care rspundea de ei, ce culori i simboluri trebuiau s foloseasc mental pentru a facilita un anumit experiment, i cum s depeasc mecanismul de auto-aprare inerent oricrei fiine vii pentru a putea muri n caz de necesitate.

    Mediumii sunt de mai multe feluri: unii se folosesc de energiile psihice, iar alii de cele mentale. Mediumii psihici nu fac dect s observe i s descrie structurile subtile ale realitii. Cei mentali ptrund efectiv n aceste structuri i le manipuleaz, crend manifestri diferite ale realitii. Ei reprezint principalul obiect de interes al guvernului.

  • Oamenii pot crea mainrii sau computere care s citeasc structurile subtile ale realitii, dar acestea nu pot fi modificate dect de mintea uman.

    Lucrul mediumilor mentali cu copiii nu este deloc uor, cci ancora care stabilizeaz personalitatea sufletului de trup este extrem de fragil n cazul acestora din urm. Din nefericire, copiii mici de sex masculin au structura mental i psihic necesar pentru ca un medium mental s le poat folosi energia cu ajutorul unui computer. Dorinele i temerile acestor copii se opun ns direct acestei sarcini, provocnd daune la toate nivelele. De multe ori, n asociere cu presiunile fizice i mentale generate de aceste operaiuni, teama i ucide definitiv pe copii.

    Cei mai vulnerabili erau pre-adolescenii cu vrste cuprinse ntre 3-12 ani. Foarte preuii din cauza materialului lor genetic i a tiparelor mentale perfecte pentru proiectele lor, acest grup era considerat pur i necontaminat. Din pcate, teama copleitoare a copiilor, combinat cu dorina arztoare de a se ntoarce acas, conducea la blocaje i scurgeri energetice care i ncurcau teribil pe oamenii de tiin care se ocupau de ei. Peste toate, erau adeseori inta unor abuzuri sexuale fcute de anumii membri lipsii de scrupule ai proiectului. Din cauza lor, muli biei nnebuneau i trebuiau lichidai, cci nu mai erau de nici un folos. Ar fi fost imposibil ca ei s fie returnai societii sau familiilor lor n acea stare, cci minile lor erau prjite i nu mai putea fi reprogramate. Singura soluie era moartea. Cel mai adesea, erau nfometai pn la moarte i lsai s se descompun n anumite peteri subterane. n final, rmiele le erau aruncat n mare, unde erau consumate de animalele marine. n cazuri excepionale, anumii savani sau ali lucrtori care nu aveau copii i care se mutau n alte regiuni ale globului luau cu ei cte un copil preferat, fcndu-i acte false, ca i cum ar fi fost copilul lor. De multe ori, i schimbau inclusiv culoarea prului i amprentele digitale.

    Unii biei erau rpii, aa cum a fost cazul meu, chiar din paturile lor. Timpul i spaiul erau manipulate apoi, ntr-o manier care sfideaz orice imaginaie, pentru a ascunde dispariia lor. Aceti biei erau considerai speciali, n sensul c proveneau din familii care aveau conexiuni politice sau militare cu guvernul secret. Tratai complet diferit de bieii obinuii, ei erau returnai fr excepie cminelor din care au provenit.

    Pre-programai pentru anumite scopuri specifice, noi eram elita grupurilor de copii, aa c primeam sarcini speciale. Unii dintre noi erau folosii pentru a iei n afar i a gsi ali biei care urmau s fie rpii i folosii n proiect. Din cte mi-am dat seama, cu toii aveam implanturi n interiorul ochilor. Era o tehnologie extraterestr pe care supraveghetorii notri o aveau de la colaboratorii lor i pe care o foloseau pentru a obine informaiile care i interesau. Minile noastre erau programate s ne vedem de treab la coal, la cumprturi, etc., fr s ne dm seama ce facem. M ntreb cte asemenea victime nevinovate am desemnat eu nsumi n vederea rpirii, fr mcar s-mi dau seama c i condamn pe muli la moarte sigur!

    mi amintesc de povetile cu doctorul Mengele din lagrul de concentrare de la Auschwitz. Se spune c atunci cnd sosea un transport nou cu deinui, dr. Mengele i tria de la bun nceput pe acetia, stabilind cine urma s triasc i cine nu. El era cel care stabilea cine urma s fie pus la munc silnic i cine trebuia s fac parte din bizarele sale experimente. n ce fel eram eu diferit de acest monstru? La urma urmei, Johannes von Gruber nu a fost nazist? Nu a fost el implicat n varianta german a Proiectul Montauk? Chiar i astzi, aceste sentimente de vinovie m mpiedic s am o imagine de sine pozitiv, fcndu-m s fiu excesiv de autocritic i s m pedepsesc frecvent. Poate c ncerc astfel s rscumpr o parte din rul pe care l-am fcut.

    Cea mai mare parte a bieilor erau din afara zonei New York-ului, cci dispariia unui numr att de mare de copii dintr-un singur loc ar fi trezit suspiciuni. De aceea, bieii obinuii, considerai consumabili, erau adui din alte pri ale rii. Rpii din familii care nu aveau s le simt prea mult lipsa, aveau prini alcoolici, prostituate, dependeni de droguri, sau proveneau din mediul rural, din familii cu muli copii. Dac experimentatorii

  • i doreau foarte tare un copil care nu corespundea acestui profil de familie, ei nscenau pur i simplu un accident. Copilul era astfel luat sub prezumia c a murit n accident i nimeni nu se mai interesa de soarta lui. Aceste accidente includeau prbuiri ale unor maini n ruri, incendii n urma crora rmneau corpuri de nerecunoscut i dezastre naturale, de genul uraganelor, tornadelor i cutremurelor. Pe scurt, erau folosite toate locurile n care se produceau catastrofe i n urma crora dispreau foarte muli oameni, care puteau fi considerai mori.

    Pe de alt parte, erau rpii foarte muli oameni care fugeau de acas i care bntuiau pe strzi, despre care se tia c nu vor lipsi nimnui. Majoritatea erau aduli, folosii n cltoriile n timp din cadrul Proiectului. Oamenii vii erau necesari pentru a observa efectele vortexului asupra trupului uman, precum i pentru a afla cum poate fi mutat o persoan dintr-un punct spaio-temporal n altul. Copiii nu erau folosii niciodat n aceste scopuri, cci semntura lor energetic este complet diferit de cea a unui adult. De altfel, cei pe care doreau s i foloseasc n ultim instan n manipulrile lor asupra timpului i spaiului erau aduli.

    De multe ori, atunci cnd rpeau pe cineva din patul su sau dintr-o alt locaie pentru a-l folosi n Proiect, trimindu-l n final napoi n mediul su, cercettorii de la Montauk modificau timpul i spaiul astfel nct nici victima i nici cei din jurul acesteia s nu-i dea seama c a lipsit vreo clip. Alteori, ei lsau o structur energetic n camera victimei care i mpiedica pe cei din jur s intre n ea i s-i dea seama de dispariiei ei. V reamintesc c aveau echipamente care le permiteau s trimit oameni n diferite locaii n aceeai perioad a prezentului i s modifice timpul n anumite locuri geografice terestre. Puteau stabili cu uurin vibraia fiecrui loc de pe planet, modificnd astfel prezentul dup cum doreau. Singurele probleme apreau atunci cnd doreau s trimit pe cineva n alte lumi sau n momente ndeprtate din timp (din trecut sau din viitor). Pn cnd reueau s descopere frecvenele corecte, erau nevoii s fac tot felul de ncercri, folosind n acest scop cobai umani (aduli). Muli dintre acetia s-au pierdut n timp sau n spaiu, aa cum s-a ntmplat cu cei de pe Eldridge. n cele din urm, savanii au reuit s fac o hart a punctelor spaio-temporale care i interesau, putnd s cltoreasc cu uurin ntre ele. La destinaiile cele mai comune plasau ntotdeauna un receptor pentru a fixa semnalul i a uura astfel conexiunile.

    Rolul meu era s i pregtesc pe biei pentru lucrul cu mediumii, n special cu Duncan Cameron, mediumul-ef folosit n experiment. Utilizat ca baterie de alimentare a energiei mentale a mediumului, creativitatea unui copil mic este fr egal. Aceast energie era receptat, amplificat i focalizat asupra lui Duncan pentru a-i mri acestuia puterea mental de care avea nevoie pentru a deschide pori ctre alte dimensiuni, crend astfel ci de acces ctre acestea. Capacitile sale erau folosite pentru a face legtura cu hiperspaiul i cu planul astral, locul n care sunt nmagazinate toate materialele i tiparele pre-fizice ale realitii materiale. n final, acesta aducea informaiile necesare n forme pe structura crora puteau fi construite tehnologii.

    Bieii erau rapid golii de energie i trebuiau s se odihneasc foarte mult timp. Atunci cnd unul dintre ei se simea epuizat, i era indus un program de team, pentru a crea astfel un val de adrenalin care s-i trezeasc din nou energia. Acest procedeu i golea complet de energie pe muli dintre ei, care nu mai puteau fi folosii. Inimile lor fragile cedau. Alii nnebuneau, sau aveau un atac cerebral.

    Atunci cnd pentru alimentarea cu energie erau folosii adolesceni sau tineri, erau folosite programe combinate de team i excitaie sexual, pentru a le dinamiza astfel energia. De multe ori, cadavrele care rmneau n urma experienelor le erau cedate extrateretrilor cenuii, care aveau nevoie de ele pentru snge i prelevri de esuturi. Cenuiii nu se hrnesc la fel ca oamenii. Ei folosesc hormonii depozitai n organele i esuturile diferitelor specii, dar mai ales ale oamenilor, cci au fost creai cu mii de ani n urm dintr-un material genetic uman.

  • Rasele micilor cenuii nu sunt nzestrate cu sisteme digestive. Membrii lor absorb substanele nutritive i elimin deeurile prin piele. Dup ce colecteaz diferite organe i fluide corporale, ei le depoziteaz n recipiente uriae, n care se scald apoi ore ntregi pentru a absorbi substanele de care au nevoie. Acest procedeu le alimenteaz trupurile cu o energie care le ajunge timp de cteva zile. Altminteri, foamea i face deosebit de nervoi.

    Cu cteva secole n urm, cenuiii au creat genetic anumite fiine pe care le lsau s creasc pe pmnt i crora le colectau fluidele corporale pentru a se hrni, evitnd astfel s fie detectai de oameni. Aceste fiine au devenit cunoscute sub numele de vampiri, incubi i sucubi. Ele evit lumina soarelui, care anihileaz energia fluidelor colectate. n vremurile moderne, extrateretrii se folosesc de o creatur din America Latin, cunoscut sub numele de chupacabra, sau cea care suge sngele caprelor.

    Alte grupuri de extrateretri sunt interesate exclusiv de experimentele legate de controlul minii. Acetia doresc s controleze grupuri largi de oameni, fr a crea o armat n acest scop. Din aceast categorie fac parte ndeosebi reptilienii mari venii din sistemul solar Draco.

    Cea mai dureroas experien pe care am trit-o, dincolo de suferinele personale, a fost s aud ipetele de team i agonia copiilor i adolescenilor care erau folosii n experimentele de la Montauk. Dei eram parial responsabil de aducerea lor n aceast stare, nu puteam face nimic pentru a-i ajuta. M gndeam deseori la prinii i la rudele care nu vor ti niciodat adevrul n privina celor ntmplate cu copiii lor. M gndeam de asemenea la copiii crora le era dor de prinii lor. Simeam atunci o mare apsare pe piept. Chiar i astzi m trezesc uneori n miez de noapte, sufocndu-m i ipnd n urma comarurilor legate de aceti copii. Privindu-mi propriii fii, m jur c nimeni nu-i va supune vreodat unui asemenea tratament. Dei mi dau seama c nu am fost personal responsabil de faptele mele de atunci, nu pot s nu realizez c un anumit aspect al personalitii sufletului meu a simit nevoia s experimenteze aceste realiti, lucru care m nspimnt. M rog frecvent ca Dumnezeu s aib mil de acele srmane victime, dar i de sufletele torionarilor lor.

    Capitolul ase

    Peste ocean

    Perioada pe care am petrecut-o la colegiu a fost marcat de confuzie. Am nceput coala la Universitatea McGill din Montreal, dar m-am simit att de neadaptat nct m-am ntors n scurt timp n Statele Unite. M simeam de muli ani atras de Canada, unde aveam rude la care mi petreceam vacanele de var. Plnuiam chiar


Recommended