+ All Categories
Home > Documents > 162181574 Manual de Numerologie

162181574 Manual de Numerologie

Date post: 04-Jun-2018
Category:
Upload: teocor
View: 1,843 times
Download: 441 times
Share this document with a friend
117
Ci la CIFRA DESTINULUI  Cifra destinului este numarul dvs. individual, cel mai important numar. Se gaseste in data nasterii. In numerologie ea este la fel de importanta ca si Semnul Soarelui in astrologia occidentala. Desi trebuie luate in considerare toate numerele, cifra destinului reprezinta cheia intregului dvs. tablou numerologic. Ea este considerata a fi nr. dvs. norocos. Depinde insa de numerele dvs. auxiliare daca va veti putea folosi sau nu cu usurinta de puterea sa. Respectarea directiei indicata de cifra destiinului va face existenta mai usoara, nerespectarea ei o face mai dificila. Numarul care va guverneaza, va arata, deci, directia in viata, principalele sanse pe care vi le veti atrage, talentele si caracteristicile dvs. De obicei, aceasta directie este identificata cu usurinta. neori se poate sa va impotriviti s!o urmati si sa refuzati sa profitati de oportunitatile ce vi se ofera. "ceasta se intimpla mai ales atunci cand numarul zilei dvs. de nastere #descris in Capitolul $% este diferit de cifra destinului. In acest caz, veti avea probleme pana ce va veti aduce din nou viata pe drumul cel bun. De asemenea, s!ar putea ca prietenii sa considere caracteristicile conferite de ziua nasterii ca potrivindu!vi!se cel mai bine, dar aceasta impresie este falsa.  Sensul cuvantului sanscrit &D'"R("& ar putea descrie functia cifrei destinului) drumul de urmat in viata, care se potriveste cel mai bine naturii dvs. *iecare cifra a destinului prezinta caracteristicile cu cea mai mare posibilitate de a fi specifice celor nascuti sub cifra respectiva. "vem, cu totii, aptitudinea de a conduce, in diferite momente ale vietii noastre, dar numai cei guvernati de cifra + vor face zilnic dovada acestei capacitati. "ceste talente si trasaturi dominante care apar in mod regulat sunt cele care disting o cifra a destinului de alta.  Ca sa aflati care este cifra destinului dvs., adunati toate numerele din data nasterii, unul cate unul apoi continuati adunarea pana obtineti o singura cifra. E) -iua mea este februarie +/$/ #0!!+/$/%1. "duna luna #0% cu ziua #% plus totalul cifrelor din an #00%. 2otalul este $0. apoi aduna aceste numere11. $3045, Cifra Destinului  este 5.
Transcript

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 1/117

Ci la CIFRA DESTINULUI

  Cifra destinului este numarul dvs. individual, cel mai importantnumar. Se gaseste in data nasterii. In numerologie ea este la fel deimportanta ca si Semnul Soarelui in astrologia occidentala. Desitrebuie luate in considerare toate numerele, cifra destinului reprezintacheia intregului dvs. tablou numerologic. Ea este considerata a fi nr.dvs. norocos. Depinde insa de numerele dvs. auxiliare daca va vetiputea folosi sau nu cu usurinta de puterea sa. Respectarea directieiindicata de cifra destiinului va face existenta mai usoara,nerespectarea ei o face mai dificila. Numarul care va guverneaza, vaarata, deci, directia in viata, principalele sanse pe care vi le vetiatrage, talentele si caracteristicile dvs.

De obicei, aceasta directie este identificata cu usurinta. neorise poate sa va impotriviti s!o urmati si sa refuzati sa profitati deoportunitatile ce vi se ofera. "ceasta se intimpla mai ales atunci candnumarul zilei dvs. de nastere #descris in Capitolul $% este diferit decifra destinului. In acest caz, veti avea probleme pana ce va vetiaduce din nou viata pe drumul cel bun. De asemenea, s!ar putea caprietenii sa considere caracteristicile conferite de ziua nasterii capotrivindu!vi!se cel mai bine, dar aceasta impresie este falsa.

  Sensul cuvantului sanscrit &D'"R("& ar putea descrie functia

cifrei destinului) drumul de urmat in viata, care se potriveste cel maibine naturii dvs. *iecare cifra a destinului prezinta caracteristicile cucea mai mare posibilitate de a fi specifice celor nascuti sub cifrarespectiva. "vem, cu totii, aptitudinea de a conduce, in diferitemomente ale vietii noastre, dar numai cei guvernati de cifra + vor facezilnic dovada acestei capacitati. "ceste talente si trasaturi dominantecare apar in mod regulat sunt cele care disting o cifra a destinului dealta.

  Ca sa aflati care este cifra destinului dvs., adunati toatenumerele din data nasterii, unul cate unul apoi continuati adunareapana obtineti o singura cifra.

E) -iua mea este februarie +/$/ #0!!+/$/%1. "duna luna #0% cuziua #% plus totalul cifrelor din an #00%. 2otalul este $0. apoi adunaaceste numere11. $3045, Cifra Destinului este 5.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 2/117

1 fiti atenti sa adunati toate cifrele anului, nu numai ultimele douacifre. Ex) +/6/ si nu 6/.

11 nu uitati acest pas cand totalul este +7) +374+

  +7.76.+//$

CIFRA DESTINULUI 1 - CONDUCATORUL

Directia de urmat: sa invete sa se bazeze doar pe sine

Oportunitati: Sa conduca sau sa demareze proiecte

Cuvinte cheie) Conducator, initiator, mobilizator, creator, popular,egoist, individualist, dominant, tiran.

  Cei guvernati de cifra + se caracterizeaza prin energie, hotararesi impetuozitate. 8refera mai degraba sa actioneze decat sagandeasca. "u nevoie sa!si imbunatateasca viatta si cu bunaconcentrare de care sunt capabili, isi urmaresc cu incapatanarescopul propus. 8refera sa faca ceva in loc sa astepte. 9e displace sastea pe margine. Rabdarea este uneori, o problema. Sunt adeseaambitiosi cu aptitudini de conducatori. 8ot lua decizii pe loc, dar nu leplace sa le vada schimbate de altcineva. "u convingeri ferme si un fel

de a fi foarte direct. Nu prea sunt amatori de munca in echipa.9ucreaza cel mai bine singuri, cu toate ca, de obicei se bucura depopularitate printre colegii lor. In afaceri, sunt siguri pe ei si isi potrezolva problemele singuri. :riginali, cura;osi si indrazneti le displacecand li se opune cineva si vor evita acest lucru, daca sta in puterealor.

  2rasaturi negative) Nu sunt niciodata multumiti de ceea cerealizeaza si isi pot pierde rabdarea cu usurinta. Sunt derutati deoamenii care, prin natura lor, demareaza mai incet rezolvarea unor

probleme. Nu se simt in largul lor cand e vorba de o analizapsihologica si accepta cu greu criticile. Detesta discutiile incontradictoriu si, uneori, ca sa le evite amana luarea unei pozitii clare.

 "ceasta le cauzeaza puternice sentimente de frustrare. In dragoste,incapatanarea lor de a conduce s!ar putea sa!i mai paraseasca.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 3/117

  Dintre cei care au cifra destinului + si care au facut dovadatrasaturilor pozitive in materie de conducere si de cura; ii amintim pe(ihail <orbaciov si 9ech =alesa.

CIFRA DESTINULUI 2 - COOPERANTUL

Directia de urmat: sa invete sa coopereze

Oportunitati: sa lucreze bine in grup sau de pe pozitii de parteneriat

Cuvinte-cheie: cooperant, prietenos, diplomat, inspirat, muzical,nehotarat, timid, retras, se autocompatimeste.

Cei guvenati de cifra 0 tin cont de sentimentele celorlalti, uneori chiarmat mult decat de ale lor> ii lasa pe altii sa fie rasplatiti pentru muncalor. Desi nu sunt conducatori innascuti, precum cei dominant de cifra+, nativii cifrei 0 pot conduce si ei, dar le place sa aiba alaturi unpartener putemic. Sunt un adevarat magnet pentru celebritate siatentie publica de!a lungul vietii. :amenii sunt fascinati de inspiratiape care ? transmit. Sunt adevarat maestri ai planificarilor @i atteaptacu multa rabdare momentui potrivit pentru a actiona. Nu le place safie zoriti> ar trebui sa refuze atunci cand sunt obligati sa lucreze intr!un ritm care nu Ii se potrivette. Intrucat au un simt al ritmului foarteprecis, le place muzica ti pot avea chiar talent muzical. Sunt foarte

buni la munci meticuloase. Intotdeauna politicot si manierati, detestaun comportament nepoliticos ori grosolan. Diplomat este un darinnascut, pentru ca nadvii cifrei 0 au capacitatea de a 'elege ambelepuncte de vedere asupra unei probleme. 8refera sa aiba un partenercu care sa!si imparta viata si le face placere sa lucreze in echipa. *acprovizii de orice fel si sunt colectionari innascuti> de aceea, de obiceiadora sa hoinareasca prin piete. :ameni de treaba, ei simt prea putinnevoia de a se da man.

2rasaturi negative ! 9e este greu sa ia decizii, deoarece, intelegandambele puncte de vedere, nu vor sa supere pe nimeni. Daca suntnevoiti sa!si inabuAe sentimentele, in cele din urma vor reactiona inmod exagerat. Sensibili din fire, pot fi raniti foarte usor si viseaza cammult cu ochii deschisi. neori prefera sa!si traiasca fanteziile inimaginatie, in loc sa treaca la actiune. 2imiditatea poate fi ?problema, si nu se simt in largul lor cand situatiile devin preacompetitive.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 4/117

8retedintii Ronald Reagan si Bill Clinton au cifra destinului 0,amandoi avand alaturi prieteni putemici. Cantaretele Diana Ross siShirleA BasseA demonstreaza muzicalitatea innascuta a celordominati de aceasta cifra.

CIFRA DESTINULUI 3 - ANIMATORUL

Directia de urmat: sa invete cum sa aduca fericirea

Oportunitati: sa!si foloseasca imaginatia i creativitatea

Cuvinte-cheie: extravertit, sociabil, creativ, norocos, iubitor dedistracii, superficial, fr astFmpr, se plictiseGte uGor, gelos

EntuziaGti, cei guvernai de cifra $ aduc veselia Hn ;urul lor. 8ur Gisimplu ei lumineaz Hncperea Hn care se afla. 8itoreGti Gi plini deimaginaie, cu aptitudini creative, au o isteime natural Gi Hnvarepede Gi cu uGurin. Hn viaa lor existF o nevoie imperioasF dedragoste. (uli dansatori au cifra destinului $> aceGti nativi sunt atraGide veselie, de distracii Gi de latura senin a vieii. 8ar a fi foartenorocoGi Gi, Hntr!adevr, fac bani cu uGurinF. Hntotdeauna apare cFteceva Gi pentru cei guvernai de cifra $. Elocveni Gi flexibili, ei suntgazde bune, bucurFndu!se atunci cFnd sunt Hncon;urai de oameni.

 "u nevoie s!si exprime Hntr!un fel sau altul creativitatea lor evident.

Nativii cifrei $ au o minte ascuitF Gi le plac petrecerile,2rsturi negative ! Se plictisesc rapid Gi devin nervoGi. DeGi atrag

banii, cheltuiesc fra msurF. 9e este greu s se descurce cFnd suntsinguri Gi le este team de singurtate. Rbdarea nu se numraprintre catitile lor> au nevoie sa se mai tempereze. Nativii acesteicifre a destinului risc sa se consume repede pentru ca se agita preamult.

Darul cifrei $ de a provoca rFsul este demonstrat de comicul Bill

CosbA, un divertisment creativ de un alt tip ! de cFtre regizorul "lfred'itchcoc, iar conceptul Jviaa ca o petrecere& le poate fi atribuitactriei de cinema KaAne (ansfHelt Gi scriitorului *. Scott *itzgerald.

CIFRA DESTINULUI 4 - CONSTRUCTORUL

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 5/117

Direcţia de urmat: sa!Gi construiasc o via pe temelii solideOportunităţi: s!Gi foloseascF autodisciplina Hri niod constnictivCiiiLinte!cheie> practic, realist, tradiionalist, muncitor, loial, dnstit,

 Hngust + minte, dogmatic, monoton.

Nativii cifrei M sunt indivizi practici, carora nu le este team de efort.o Hndura orice lipsuri, pentru a putea obine Hn final ceea ce vor de laviaF. Serio@ maturi, cu o manier organizat de a acpona, acestorindivizi Oe place s lucres dup un plan. Se foreazF singuri Gi potlucra ore Hn Gir. iaa pentru ei devin mai uGoar pe msur ceavanseaz Hn vFrsta. CuvFntul ,Pferm&, cu sensul de solid Gi neclintit,descrie cel mai bine viaa lor. *ac eforturi constructive Gi le faceplcere s cldeasc temelii solide. Sunt HndemFnatici, oamieni denade;de devotai Gi sinceri. De asemenea, le place să vada 

rezultatele concrete ale muncii lor. Sigurana este important pentruei ! ca atare, sunt slabe Ganse s cheltuiasca tot ce au. *iindtradiionaliGti Hn gFndire, le displace s se abatF de la planurile lor Giiau deciziile cu Hncetineal. Deoarece sunt veGnic ocupai, lenea nu Hiprea caracterizeaz. "u nevoie de baze solide Hn via Gi vor riscadoar atunci cFnd se vor simi Hn deplinF siguran, nu mai devreme.

2rsturi negative ! muncesc prea mult Gi nu Gtiu niciodat cFndtrebuie s se odihneasc. 8rima parte a vieii poate fi dificil. HntrucFtle e team de nou, o abordare inedit a problemelor Hi poate speria Gi,uneori, modul lor de a gFndi devine rigid GH dogmatic.

8utem regsi nativi ai cifrei M printre ultimii prim!minGtri britanici)(argaret 2hatcher, 'arold =ilson Gi Kohn (a;or, toi aparinFndacestei categorii. "ctorii Clint EastQood Gi "rnold SchQarzeneggerdemonstreaz fora obiGnuit a personalitii cifrei M.

ClFRA DESTINULUI 5 - COMUNICATORUL

Direcţia de urmat: s Hnvee s caute libertatea

Oportunităţi: s comunice Gi s provoace schimbarea

Cuvinte-cheie: a comunica, mare iubitor de libertate, versatil,adaptabil, sexual, gFndire rapid, analitic, progresist, amFnare, iubirede plcere, prea schimbtor.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 6/117

Cei guvemai de cifra 5 au nevoie de libertate Gi reacioneaz rapiddac se simt manipulai. 2ipic pentru acest numr este dragostea deschimbare, de progres Gi de noutate Hn general. Nativii se adapteazautomat la modificarea condiiilor. Sunt talentai Hn multe domenii Gi

au nevoie s!Gi foloseasc versarilitatea. 5 este Gi numrul simurilor,iar aceGti oameni radiaz Hn mod inconGrient un adevrat magnerismsexual. Ei au o atitudine tinereasc Gi incitant Hn faa vieii. Este unnumr ce pune accent pe latura fizic a vieii Gi de aceea nativii sesimt atraGi de situaiile competitive. 9ucreaz bine Hn condiii de stres,nu au spirit de echip, dar ascund acest lucru de ceilali. Ceiguvemai de cifra 5 se bucur de popularitate atFt Hn rFndul brbailor,cFt Gi al femeilor Gi pot comunica uGor cu orice fel de oameni. SuntvFnztori strlucii, iui la minte Gi convingtori, mereu Hn cutareaunei ci mai rapide de rezolvare a problemelor. 9e place s

cltoreasc Gi pot tri mereu pe picior de plecare. CurioGi din fire, nupierd prea multe din ceea ce se HntFmpl Hn ;urul lor. 8erspicace Gianalirici, aceGti indivizi Hi vd pe ceilali aGa cum sunt ei Hn realitate Gi

 Hi accept ca atare fr probleme. or s reuGeasc cu orice pre Gidetest eGecul, dar le este greu s primeasc a;utor. (ereu binedispuGi, Hi mobilizeaz Gi pe cei din;ur.

2rsturi negative ! sunt prea indulgeni cu ei HnGiGi Gi nu aurbdare. Dac nu sunt echilibrai, pot aluneca lesne spre un stil devia gen Jsex, droguri Gi butur&. Risc prea mult Gi HGi schimbfrecvent locul de munc, ori a;ung s fie atFt de cufundai ! mentalsau emoional ! Hn vreun proiect sau Hn construirea unei cariere, HncFtle vine greu s abandoneze totul Gi s fac altceva.

Sexualitatea lor Hnnscut, ca Gi modul avangardist de abordare alucrurilor pot fi remarcate la starul de cinema (arlon Brando, la (icKagger #cFntre roc%, "ndre "gassi #tenisman% Gi Rudolf NureAev#Hn dansul prin care Gi!a gsit libertatea%, iar latura Hntunecat apopularitii nativilor cifrei 5 la "dolf 'itler.

ClFRA DESTINULUI 6 - DASCALUL

Direcţia de urmat: s Hnvee bucuriile responsabilitii

Oportunităţi: s fie creativ Gi s genereze armonie

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 7/117

Cuvinte-cheie: armonios, creativ, echilibrat, responsabil, cinstit,sftos, drept, bgre, neliniGtit.

Cei guvemai de cifra 6 au nevoie de o via echilibrat. Ei caut Hnpermanen armonia Gi apreciaz un cadru frumos Gi agreabil. 9eface plcere s lucreze Hmpreun cu un partener Gi funcioneazperfect ca parte a unei echipe. Sunt oameni responsabili, care iau Hnserios funciile de Hncredere. "desea, respon!sabilitile cad pe umeriilor. 9e displace necinstea Gi apreciaz fair!plaA!ul. *iind foarte loiali,asemntori m aceast privin celor guvemai de cifra M, ei HGi facprieteni pe via. 6 este un numr casnic, mereu dominat dedragostea de cmin. "ceGti indivizi au nevoie de o via de familieliniGtit Gi se simt dezechilibrai atunci cFnd nu o au. Sunt persoanecu o mare creativitate, pasionate de arte Gi adesea au voce. Nativii

acestei cifre a destinului sunt buni pedagogi. Ei trebuie s!Giechilibreze existen Gi s ating o stare de armonie perfect.

2rsturi negative ! Cred mereu c Gtiu exact ce trebuie s facprietenii lor Gi le spun ce s fac. Se bag peste tot Gi Hn toate.ovinismul este prezent, indiferent de sex. Se poate s aibprobleme de supraalimentare. (ult prea convenionali Gi moraliGti, einu reuGesc s Hneleag Gi punctul de vedere al celuilalt. HGi fac gri;iinutile pentru probleme minore.

Creativitatea acestui numr caracterizat prin responsabilitate esteilustratF Hn destinul actrielor (erAl Streep, anessa Redgrave Gi<lenda Kacson.

ClFRA DESTINULUI 7 - INDIVIDUALISTUL

Direcţia de urmat: s Hnvee din propria!i experien

Oportunitâţi: s se foloseasc de cunoGtine Gi de Hnelepciune

Cuvinte-cheie: individualist, intuitiv, perfecionist, gFndire profund,analitic, misterios, spiritual, tergiverseaz, nu accept sfaturi.

Nativii cifrei au nevoie s!Gi petreac singuri cFteva momente HnfHecare zi. *r puinF singurtate, le vine greu s ating nivelulmaxim al capacitilor lor. 2alentele lor sunt potrivite pentru diferitespecializri. Nu sunt oameni de echip Gi lucreaz cel mai bine atunci

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 8/117

cFnd sunt singuri. IzbFnzile vin pe neaGteptate Gi nu sunt exact ceeace doreau la Hnceput.

 "ceGti indivizi au darul intuiiei Gi abiliti analitice, dar uneori nu se Hncred m intuiia lor. 8refer s lucreze Hn ritmul lor Gi nu le place sfHe zorii. *iind perfecioniGti, ei par uneori c trag de timp, cFnd, defapt, pur Gi simplu aGteapt momentul cel mai potrivit s acioneze. HGiplnuiesc totul Hn secret, timp

 Hndelungat, apoi trec la acpune pe neaGteptate. Se crede c ceiguvemai de cifra viseaz Hn culori mai mult decFt ceilali. Ei detests li se spun ce s fac Gi accept cu greu indicaiile. *iri ascunse,cu emoii profunde, pe care nu le eneriorizeaz de bunvoie, aucapacitatea de a a;uta sau de a tmdui. "devrai rebeii Hn adFncul

sufletului, nativii cifrei se simt atrai de credine sau religii noi sauneobiGnuite. Hn mod bizar pentru un numr cu un asemenea potenialspiritual, ei pot opta pentru ateism. i, de asemenea, Hn modsurprinztor pentru un numr atFt de singuratic, se descurc foartebine Hn public.

2rsturi negative ! 8ar reci Gi arogani, mai ales la prima HntFlnire.nii dintre ei se ascuiid de ceilali Hn spatele unei vorbriineHntrerupte. Nu le place munca fizic. HGi complic singuri viaa,refuzFnd s asculte de sfaturile celor din ;ur, iar visatut cu ochii

deschiGi ia, uneori, locul vieii.

Doua personaliti caracterizate de cifra , simboluri feminine aleepocii lor, sunt siipennodeiul anilor L67 Kean Shrimpton Gi Diana,8rinesF de =ales. 8rintre marile figuri politice se numFrpreGedintele K. *. TennedA, Niluta 'ruGciov, Sir =iiisUon Churchill Giclav 'avel.

CIFRA DESTINULUI 8 - AMBITIOSUL

Direcţia de urmat: sa Hnvee s!Gi fixeze obiective precise

Oporntunitati ) s devin independent

Cuvinte-cheie) ambiios, puternic, organizat, mrinimos, de nade;de,independent, materiatist, lacom, nemilos.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 9/117

In aceast cifr a destinului se HntFlnesc frecvent lupta pentruputere Gi plcerea comperiiei. Nativii ciirei sunt puternici,

 HncpFnai Gi, dac e nevoie, pot fi chiar nemiloGi. Sunt dinamici siconteaz numai pe ei HnGiGi ! Detest s depind de altcineva, iar

lupta pentru putere este important pentru ei. Sunt ambiioGi, dar,totodat, au nevoie s echilibreze partea material a vieii cu ceaspirituat si HGi fixeaz obiective clare de!a lungul existenei lor. esteun numar putenic Gi plin de Hncredere, care!Gi Hndreapt nativii Hncet,dar sigur, ctre rsplata muncii pe care o depun. "ceGtia sunt veGnicocupai Gi organizatori exceleni, pentru ei cariera fiind mai importantFdecFt viaa de familie. este un numr al extremelor) fie succesul, fieeGecul. "cestor indivizi le place s arate bine, aspectul fizic fiindimportant. Intimideaz cu uGurin. "u, in general, aptitudini sportivesau atletice. "tunci cFnd sunt echllibrai, sunt mrinimoGi Gi le face

plcere sa!i a;ute pe ceilali. Dup ce i!au a;utat, prefer s!i vada c!Gi poart singuri de gri;. "cest nunir se simte Hn largul lui Hn lumeaafacerilor, unde Hncrederea Hn sine Gi fora care Hi caracterizeaz sepot manifesta cel mai bine. Cei guvenai de cifra nu au Hntotdeaunao via uGoar. De obicei trebuie sa munceasc din greu pentrusucces.

2rsturi negative ! Se dau btui prea uGor. Ei pot uita s!Gimanifeste afeciunea fa de cei dragi Gi nu se descurc prea grozav

 Hn situaii domestice. Incep s par ghinioniGti atunci cFnd sunt preaambiioGi Gi prea lacomi.

7 lung list de personaliti putenice demonstreaz Hncrederea desine a celor guvernai de cifra ) Elizabeth 2aAlor, Koan Collins,NancA Reagan, Barbra Streisand, 9iza (inelli, <inger Rogers, Kane*onda, iar dintre oamenii politici!Saddam 'ussein.

CIFRA DESTINULUI 9 - FlLANTROPUL

Direcţia de urmat: s Hnvee cum s!Gi arate compasiunea:portunitati) s!Gi dezvolte idealismul Gi creativitatea

Cuvinte-cheie: milos, filantrop, idealist, romantic, teatral, creativ,fascinant, HmprGtiat, temperamental.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 10/117

ansele celor guvernai de aceast cifr a destinului suntnelimitate, Gi asta pentru c / este singurul numr care le conine petoate celelalte. IdealiGti, nativii respectivi vor s schimbe lumea, sFfac viaa mai bun pentru toi. Este o cifr caracterizat prin vederi

largi, toleran Gi neconvenionalism. Cei nscui sub influena sa suntcarismatici Gi creativi, marcai de puterea dramatic a aitistului. Suntbuni conductori de culte, de miGcri sau de religii Gi Hneleg cuuGurin nevoia de credin din viaa cotidian. 9e place scltoreasc. Sunt oameni emotivi Gi iubitori, cu darul de a arta

 Hnelegere Gi mil. 8refer s aib de!a face mai degrabF cu marileprobleme ale vieii, decFt cu cele mrunte. Hn anumite momente alevieii lor, pot exista Hncheieri de situaie de!a dreptul dramadce. Nu sedescurc foarte bine cu problemele financiare, dar latura material aexis!tenei nu!i preocup prea mult. "u muli prieteni. Cei din ;ur sunt

fascinai de magnetismul acestui numr. 8asionai Gi nerbdtori, eise potrivesc bine unei viei petrecute Hn lumea artelor sau a Gtiinelorumaniste. "u adesea caliti parapsihice.

2rsturi negative ! 8ot s!Gi piard uGor rbdarea Gi s devintemperamentali, 2rebuie s!Gi controleze ieGirile. "u nevoie de maimult spirit practic Gi de mai mult atenie la detalii. Nu se pricep preabine la oameni Gi pot fi manipulai cu uGurin. Se sacrific fr rost.

manismul cifrei / este vizibil Hn (ahatma <andhi> artistul ! Hn ShirleA(aclaine Gi Brigitte Bardot, ambele dedicFndu!se, in a doua parte avieii, unor aciuni umanitare) (aclaine ! miGcrii NeQ "ge, iar Bardot! Hngri;irii animalelor.

 

NUMERORAMA !ILEI DE NA"TERE

Cifra destinului este cel mai important numr al dumneavoastr, darcaracteristicile pe care ea le reprezint vor fH influenate de toatenumerele existente Hn data naGterii dumneavoastr. "stfel, ziua, lunaGi anul naGterii vor amplifica sau vor reduce efectul pe care cifradestinului fl are asupra personalitii dumneavoastr. "Ga se explicde ce persoane care au aceeaGi cifr a destinului pot fi completdiferite. "cest efect devine evident dac privim numerograma zilei denaGtere.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 11/117

$ 6 /

0 5

+ M

Numerograma Zilei de Nastere

Numerograma zilei de naGtere ne arat unde trebuie amplasatfHecare cifr. Introducei toate numerele existente Hn data naGterii Hnptratele corespunztoare, lsFnd deoparte cifra 7. Indiferent de cFteori o cifr apare Hn data naGterii, eava fi introdus Hn ptratul care Hirevine. De pild, o persoan nscut pe +.7+.+/++ ar avea 5 cifre de+ Hn ptratul cifrei + Gi un singur / Hn ptratul cifrei /.

lat cum ar arta numerograma zilei de naGtere a compozitorului9eonard Bemstein, nscut pe 05 august +/+.

  /

0 5

++

Cifra + va fi prezent Hn graficele tuturor celor nscui Hnainte de anul0777>

cei nscui Hn mileniul urmtor vor avea cifra 0. "ceste dou cifrereprezint conGtiina Hn schimbare a rasei umane. Ca o simplgeneralizare) copiii nscui pe data de +.+.0777 sau dup aceastdat vor aborda viaa cu totul altfel decFt cei nscui pe $+.+0.+///sau Hnainte. "cest lucru se HntFmpl pentru c schimbarea datelorscoate Hn eviden schimbrile din conGtiina oamenilor.

Nu este dificil de Hneles modul Hn care numerograma zilei de naGterepoate influena efectul cifrei desdnului. Hn figura $ este prezentatgraficul unei persoane nscute pe 0M.0.0777, a crei cifr a destinuluieste +.

 "ceast dat a naGterii atenueaz Hn mod considerabil calitile deconductor ale nativului cu cifra destinului +. DeGi acesta din urmrmFne cel mai important numr al su, nu putem ignora tendinaspre colaborare datorat influenei celor trei cifre de 0.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 12/117

Influena exercitat de cifra destinului va fi Hntotdeauna luat Hn calcul Hm!preun cu numrul total al cifrelor existente Hn fiecare ptrat saucu cele care nu apar deloc Hn numerogram. Chiar dac Hn cazuldumneavoastr caracteristicile negative pe care vi le!am prezentat

par s nu se regseasc Hn personalitatea dumneavoastr, aGa cumeste ea azi, cu siguranta ca ele au fost prezente demult, Hn decursulvieii. "stfel, cu a;utorul numerogramei zilei dvs. de naGtere puteivedea Hn ce direcie ai evoluat si v!ati dezvoltat.

  /

0 5

++

Numerologia Zilei de Nastere: data 24.2.2 

 

NUM#RUL 1 $N NUMERORAM#

!n singur " - Nativii care prezint aceast configuraie se exprim cuuGurin Hn public, fie Hn scris, fie Hn vorbire. Cu toate acestea, pe planpersonal se simte nevoia unei deschideri din punct de vedereemoional. Sunt persoane putemice, sigure pe sine Gi au tendina s

vorbeasc repede.

Doua ci#re " - "ceste persoane au darul de a se exprima bine Hn oriceocazie. HntrucFt Gtiu s in lucrurile sub control, meninFnd cu succesechilibrul, sunt foarte potrivite pentru a lucra Hn domeniile afacerilorsau divertismentului.

$rei ci#re " - Nativii au o mare expresivitate, de obicei Hn scris. neoripot prea exagerat de agitai Gi de vorbrei, dar acest lucru estedatorat talentului lor prea mare. 8ot fi chiar gur!spart. Hn general

sunt oameni veseli, Hn ciuda HncpFnrii de care dau dovad uneori.

%atru sau mai multe ci#re " - Cei a cror numerogram prezintaceast configuraie au potenialul necesar unor realizri importanteGi se sunt frustrai dac viaa nu le ofer Gansa s!Gi valorificeputerea de exprimare sau aptitudinile de conductor. (uncesc preamult Gi pot fH negli;eni Hn ceea ce priveGte alimentaia #mnFnc fie

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 13/117

prea mult, fie prea puin%> pot realiza lucruri importante, cu condiias!Gi acorde timpul necesar odihnei.

Ci#ra " lipseste - "ceast situaie va aprea numai Hn unelenumerograme al celor nscui dup ultima zi a lui +///. :amenii dinal cror grafic lipseGte cifra + au nevoie s!Gi dezvolte Hncrederea Hnsine Gi hotrFrea. 2rebuie s fie dispuGi s preia iniiativa Gi s nu maipermit celor din ;ur s treac cu uGurinta peste dorinele lor. Esteimportant s Hnvee s!Gi afirme personalitatea.

NUM#RUL 2 $N NUMERORAM#

!n singur 2- Nativii care prezint aceast configuraie sunt oameni cusimul observaiei Gi sunt capabili s HGi formeze preri exacte despre

cei din ;ur. Deoarece sunt emotivi, adeseori nu se simt Hn largul lor Hntr!un mediu competitiv Gi prefera s lucreze Hn propriul lor ritm, cevamai lenti

Doua ci#re 2 - Cu toate c HGi dau seama de foarte multe lucruri, ceidin aceast categorie nu acord atenie intuiiei cu care sunt

 Hnzestrai. DeGi au tendina s intre Hn cercuri nepotrivite, vieile lorsunt, Hn general, echilibrate dar trebuie s fie ateni s nu devin preasusceptibili.

$rei sau mai multe ci#re 2 - "deseori aceGti nativi au aptitudinimuzicale. Desi sunt oameni emotivi, Hnelegtori fa de cei din ;ur,nevoia pe care o resimt de a!Gi prote;a vulnerabilitatea Hi poate faces par reci sau preocupai. "u tendina s afiGeze o severitate care,de fapt, nu Hi caracterizeaz. Nu le place s treac la fapte Gi, atuncicFnd sunt obligai s o fac, reacioneaz Hn mod exagerat.

Ci#ra 2 lipse&te - 8ersoanele care se Hncadreaz Hn aceast categorietrebui s!i aprecieze Gi s!i respecte mai mult pe cei din ;ur. Nu au

 Hncredere Hn intuiii Gi Hn sensibilitatea lor Gi ar trebui s fie ceva maidispuGi s coopereze.

NUMARUL 3 $N NUMERORAM#

!n singur ' - Nativii acestei grupe sunt oameni interesani, entuziaGtisi spirituali. "u o imaginaie bogat, care le poate fi de un real folos Hncariera,. 8ersoane creative Gi inteligente, HGi a;ut prietenii aflai la

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 14/117

ananghie. "ceast faad strlucitoare nu permite decFt arareori s sevad adevrata for ascuns Hn spatele acestui numr.

Doua ci#re ' - Cei aparinFnd acestui grup au o imaginaiedebordant, care ar mai trebui HnfrFnat. 9e lipseGte simul practic Giau tendina s viseze cu ochi deschiGi. neori viziunea lorneconvenional asupra vieii poate fi greGit Hneleasa.

$rei sau mai multe ci#re ' - 8entru cei care au aceast combinaienumerica exerciiile fizice, sportul Hn general, pot fi benefice, cu toatec e posibil s nu fie foarte preocupai de acest tip de activitate.Deoarece acord o mare importana mentalului Gi imaginarului, estefoarte posibil sF devin prea vistori Gi s negli;eze prezentul. lat dece meninerea unui echilibru Hntre activitatea mental Gi cea fizic ar fi

benefic pentru aceGti nativi.Ci#ra ' lipsesce - "ceasta combinaie indica lipsa imaginaiei, teamade creativitate sau dificulti Hn exprimarea ei. De asemenea,matematica poate fi un domeniu dificil.

N(VR9 M WN N(ER:<R"(V

!n singur 4 - Cifra M confer un spirit practic oricrui grafic Hn careapare.

Nativii cu aceastF configuraie sunt persoane organizate, capabile saduc la bun sfFrGit o sarcin, oameni tenace, loiali Gi de Hncredere.

 "deseori sunt foarte HndemFnatici) artizani, meGteGugari, pictori sauinstrumentiGti.

Doua ci#re 4 - "ceGti nativi au nevoie de ordine Gi curenie Gi suntgata s munceascF timp Hndelungat. 2otuGi, ar trebui s aib gri; snu devinF prea materialiGti. "u o remarcabil dexteritate Hn utilizareamFinilor.

$rei sau mai multe ci#re 4 - Cei care prezint aceast combinaienumeric se simt rareori limitai Hn aciune. "ceast combinaie leeste caracterisricF persoanelor care muncesc prea mult. Nativii aunevoie s li se aduca aminte s se Gi odihneasc. 9a fel ca Hncelelalte cazuri, sunt persoane HndemFnatice, iar acest talent ar trebui

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 15/117

exploatat. Este posibil sF rmFn Hnchistai Hn anumite tipare Gi sa levin greu s mai schimbe ceva.

Ci#ra 4 lipseste - "ceast structur numeric indic faptul cproblemele cotidiene ar trebui abordate cu spirit practic. E posibil cacelor cu aceast configuraie s le displac sarcinile plicrisitoare, dezi cu zi. Negli;area detaliilor creeazF probleme. Este, de asemenea,posibil s nu ducF Hntotdeauna la bun sfFrGit sarcinile ce le revin.

NUMARUL 5 $N NUMERORAM#

!n singur ( - Cinci este cel inai important numr al numerogrameideoarece, fiind plasat Hn centru, face legtura Hntre toate celelaltenumere. 8uterea Gi hotrFrea sunt foarte pronunate Hn cazul acestor

indivizi care, Hn plus, au Gi darul de a!i motiva pe cei de lFng ei.Deoarece au Hn permanen nevoie de libertate Gi le displac restriciilede orice fel, pot exista probleme Hn viaa de familie.

Doua ci#re ( - Hn cazul acestei combinaii numerice libertateadobFndeGte o mai mare importan Gi poate cauza probleme Hnfamilie. Nativii au o putere mai mare de autocontrol Gi mai multhotrFre. 8rea multF Hncredere Hn propriile forte poate conduce lacomiterea de greGeli.

$rei sau mai multe ci#re ( - 8ersoanelor care au mai multe cifre de 5 Hn numerograma lor le place s riGte Hn via Gi uneori chiar ies cubine din aceste situaii. "u o mare senzualitate, deGi de cele maimulte ori nu HGi dau seama de asta. Sunt hotrFi Gi dinamici, iar viaaeste trit sub imperiul vitezei.

Ci#ra ( lipse&te - Hn acest caz nativilor le lipsesc atFt hotrFrea, cFt Gicapacitatea de a se mobiliza singuri. "u nevoie de imbolduri venitedin afar Gi, uneori, nu Gtiu Hncotro s se Hndrepte. DeGi HGi dau seamade multe dintre ocaziile ce li se ofer, nu Gtiu s se foloseasc de ele.8ot avea numai de cFGtigat de la un partener care s Hi impulsionezesau de la un nume a crui confHguraie s le ofere spri;inul necesar.

NUM#RUL 6 $N NUMERORAM#

!n singur ) - 8ersoanele a cror numerogram prezint o singurcifr 6 sunt naturi creative, ce HGi doresc o via de familie liniGtit.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 16/117

Sunt iubitori de art sau interesai s urmeze o carier artistic, depilda prin folosirea creativ a calitilor vocale. "ceGti nativi se suprdac le este afectat Hn vreun fel viaa de familie.

Doua ci#re ) - De obicei aceste persoane au o memorie foarte bun Gile place s mnFnce. "u nevoie s!Gi foloseasc mai multcreativitatea. Ca Gi Hn cazul celor care au o singur cifr 6 Hn grafHc, GiaceGti nativi acorda o mare importan cminului. "u tendina s HGifac gri;i pentru lucruri nesemnifHcative.

$rei sau mai multe ci#re ) - Hn acest caz se recomand o atitudineceva mai relaxat Hn privina cminului Gi a familiei. Nativii acesteiconfHguraii au un potenial creativ uriaG, dar este foarte probabil caatenia s le fie distras de ctre gri;ile casnice. Nu se simt Hn

siguran Hn afara mediului familial Gi ar trebui s!Gi aminteasc faptulc cei la care in trebuie s Hnvee din propriile lor greGeli Hn via.

Ci#ra ) lipse&te - "ceGti nativi nu sunt total adaptai la viaa de familiecare, pentru ei, nu va fi niciodat centrul universului. Dragostea lor defrumos Gi art trebuie cultivat. Este foarte posibil ca Hn copilrie s fifost foarte ataGai de unul dintre prini Gi, Hn prezent, ceva lipseGte,cu siguran, vieii lor de familie.

NUM#RUL 7 $N NUMERORAM#

!n singur * - Cei care prezintF aceast configuraie suntpersoane cu preocupri filosofice, iubitori de dreptate. Cifra estecea mai dificil din Hntregul grafHc. Deoarece detest s li se spun ces fac, Gi chiar sfaturile, Hnvarea at poate deveni o experiendifHcil pentru aceGti nativi, iar acest lucru nu le face ac viaa preauGoar. "u o mare expresivitate fizic.

Doua ci#re * - 8ersoanele cu aceast structur numeric suninteresate de aflarea sensului vieii. 8rezena fie Gi a unui singur Hngrafic indic posibilitatea apariiei unei preocupri fa de metafizic,supranatural sau ocultism, Hn ma;oritatea cazurilor aceste preocuprimanifestFndu!se Hn cea de!a doua parte a vieii. iaa acestor nativinu este Hntotdeauna uGoar, iar ei nu fac nimic pentru a uGurasituaia, din cauza importanei exagerate pe care o acordindividualismului. Nu le place s primeascF a;utor.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 17/117

$rei sau mai multe ci#re * - Se considerF c aceast combinaienumeric indic sacrificiul. Nativii se lovesc adeseori de obstacole Hndrumul lor Hn via. Structura numeric de fa reprezint marca uneiprofunde cunoaGteri de sine Gi, cu toate c HGi complicF singuri viaa !

uneori chiar prin propriile lor aciuni !, aceGti nativi accept situaia cufilosofHe Gi sunt gata s o ia din nou de la capt. Hn general suntpersoane Hnzestrate cu o mare Hnelepciune.

Ci#ra * lipse&te - Hn acest caz se poate observa o anumitneHncredere Hn forele proprii, teama de singurtate Gi scepticismulfa de tot ceea ce ine de metafizic. 8entru a crede ceva, aceGtinativi au nevoie de dovezi solide. Nu sunt amatori de exerciiu fHzic.

NUM#RUL 8 $N NUMERORAM#

!n singur + - "ceGti nativi au un real talent Hn a aprecia calitile celorde lFng ei> sunt buni organizatori, ordonai Gi ateni la fiecare detaliu.

 Hn copilrie sunt foarte neastFmprai. Demararea efectiv a uneisarcini nu constituie o problem, dar uneori le este greu s o ducpFn la capt.

Doua ci#re + - 8ersoane extrem de capabile, sunt pricepute Hn a!iaprecia corectpe ceilali, dar au tendina sF!i intimideze pe cei din;ur.

 "deseori plini de succes Hn afaceri, aceGti nativi simt nevoia

constant de schimbare, deoarece pentru ei este vital s!Giexploateze la maxim energia mental care Hi caracterizeazF. nii au oatitudine sceptic fa de tot ceea ce priveGte metafizica.

$rei sau mai multe ci#re + - "ceast combinaie este foarte norocoaspentru oamenii de afaceri, atFta timp cFt sunt Hn stare s meninechilibrul dintre materialitate Gi spiritualitate. "u tendina s devinavari, dar dac aceast pomire este HnfrFnt la timp persoanelerespective vor avea o fHre echilibrat, cu un real talent Hn a!i apreciacorect pe cei din;ur, iar acest lucru poate constitui un avanta; preios.Nativii care prezint aceast configuraie sunt adeseori persoanefoarte agitate.

Ci#ra + lipsete - Hn cazul acesta este nevoie de o mai bunorganizare. Nativii evit munca de detaliu Gi par s fie leneGi Ginegli;eni cu banii. Este necesar o atenie sporit faF de sarcinilecotidiene pentru a evita irosirea a tot ceea ce au acumulat.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 18/117

NUM#RUL 9 $N NUMERORAM#

!n singur ,-  singur cifr / indic o natur idealist, o profund Hnelegere a relaiilor dmtre oameni Gi nivers. Hn ultima sut de anice preced anul 0777 cifra / apare Hn toate numerogramele zilei denaGtere. "cest lucru indic o Hnelegere subconGtient a efectelor pecare le pot avea realizrile umane. 8e msur ce sfFrGitul acestuisecol se apropia, cifra / a favorizat dezvoltarea unei atitudini maitolerante Gi mai deschise. 9aturile negative ale acestei cifre augenerat violen Gi razboi.

Doua ci#re , - Hn acest caz activitatea mental a subiectului estefoarte puternica. Nativii au un mare potenial dramatic Gi creativ, dareste important ca emotivitatea sF fie inut sub control. DeGi aceste

persoane simt adesea nevoia sF Hntreprind ceva Hn folosul omenirii,nu trebuie sF scape din vedere ce anume din aceste planuri se poateconcretiza practic.

$rei sau mai multe ci#re , - Conftguraia de faa indic o putemicutilizare a intelectului. Nativii se simt cuprinGi de o Hnflcrare de!adreptul revoluionar de a Hndrepta nedreptile sau a descopericondiii mai bune de via. "ceGti indivizi nu se pricep prea bine laoameni Gi trebuie s se fereasc s nu fie exploatai. 2rei sau maimulte cifre / Hntr!o numerogram reprezint o combinaie carismatic

Gi exploziv.

Ci#ra , lipse&te - Dinamismul cifrei / va lipsi din unele numerogramedin anul 0777. Cu toate c nu vor exista realizri spectaculoase,pacea Gi cooperarea aduse de cifra 0 vor compensa aceast lips. Inlipsa cifrei /, va fi nevoie s se dezvolte o viziune mai ampl asupravieii, ca Gi conGtientizarea acelor lucruri care pot fi Hn cele din urmrealizate.

 

ClFRA !ILEI DE NA"TERE "I CEA A OBIECTIVELOR

Cifra zilei de naGtere este reprezentat chiar de ziua Hn care v!ainscut. Ea indic modul Hn care gFndii Gi Hn care v comportai atuncicFnd suntei singur Gi, de asemenea, v poate influena vibraianumelui de familie. Cifra zilei de naGtere reflect felul Hn care

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 19/117

reacionai Hn viaa de zi cu zi si cu toate c v poate afecta cifradestinului, nu este la fel de important ca aceasta.

Ea nu v arat direcia Hn via sau oportunitile ce vi se vor oferi, Ginici nu indicF domeniile Hn care suntei talentat. 8ur Gi simplu, cifrazilei de naGtere evideniaz acele caliti &i  lucruri pe care v simiisigur Gi cu care sunte; Hn largul dumneavoastr. 2eoretic vorbind, nuar trebui s v fHe prea greu s v recunoaGtei Hn caracteristicileacestui numr, atFt pe dumneavoastr, cFt Gi modul Hn care acionaide obicei, Gi este posibil ca prietenii s v poatF identifica Hn acestecaracteristici cu mai mult uGurin decFt Hn cele date de cifradestmului. Cifra zilei de naGtere este foarte important pentrudumneavoastrF, HntrucFt influena numerelor din data naGterii poate fi

 Hnlocuit doar de cea a cifrei destinului. Contrar acestei concepii,

adeseori, in numerologia indian, cifra zilei de naGtere este de ceamai mare importan.

 "Gadar, cifra zilei de naGtere este cel de!al doilea numr norocos aldumneavoastr, iar acest numr, al doilea ca putere, dupF cifradestinului, se referF, de aceast dat, la Gans.

9egat de aceasta v recomandm lectura crii our Child/sNumerolog0 #JNumerologia copilului dumneavoastr&%, anumerologului australian Robin Stein. In aceast lucrare autoarea

prezint detaliat rezultatele cercetrilor sale privim comparaie Hntrecaracteristicile date de ziua naGterii Gi alegerea profesiei.

In continuare, v prezentm o descriere sumar a zilelor de naGtere,de la + la $+, iar informaiile obinute se vor altura celor funizate decifra destinului de numerograma dumneavoastr, iar puin mai tFrziuvom aplica adunarea fadica asupra cifrei zilei de naGtere. Hnprezentrile de mai ;os sunt incluse atFt aspectele pozitive, cFt Gi celenegative, cu deosebirea c sunt mai putemice cele pozitive

!lLELE DE NA"TERE

+. "ptitudini pentru conducere Gi predominana propriului eu. "cestornativi nu le place s primeasc ordine Gi prefer sa lucreze pe contpropriu sau sa adopte o direcie de lucru original, oricare ar fHaceasta. "u nevoie de singuratate. 'otrFi, cura;oGi Gi siguri pe ei,acestor nativi le vine greu s HGi arate afeiunea.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 20/117

8ersonaliti nscute Hn aceast zi) Boris ElHn, K. D. Salinger.

0. Cooperani Gi Govielnici, iubitori, sensibili Gi Hnzestrai cu intuiie,acesti nativi pot colabora cu cei de lFng ei, iar relaiile de parteneriatGi munca in echip le fac plcere. Buntatea este una dintre calitilelor Hnnscute, dar se descura;eaz prea uGor Gi cad prad deprimrii.

8ersonaliti nscute Hn aceast zi) (ahatma <andhi, dr. Ben;aminSpoch

$. *iri vesele, dar oameni predispuGi la gelozie> prietenoGi, populari Gisociali nativii cifrei $ aduc veselia Gi bucuria Hn orice grup. Hnzestraicu o istei Hnnscut, mereu fr astFmpr, ei sunt o companieplcut, dar se plictisesc cu uGurin. "deseori se tem de singurtate,

dar ascund acest lucru.8ersonaliti nscute Hn aceast zi) <ore idal, <ertrude Stein.

M. Cei nscui Hn aceast zi sunt persoane statornice, dar cu tendinade a cdea prad rutinei. *iri practice Gi muncitoare, pentru eistabilitatea este vitala Gi de aceea au nevoie s!Gi construiasc viaape temelii trainice. Sunt prieteni loiali, rbdtori Gi cinstii. Hntotdeaunaadepi ai tradiionalismului, nu se simt in largul lor atunci cFnd situaiaeste pe cale s se schimbe. "ceast dat le e propice politicienilor Gi

doctorilor.8ersonaliti nscute Hn aceast zi) dr. 2homas Bamardo, *rancisco*ram

5. "venturoGi Gi delstori, fHri entuziaste Gi nestatornice, nativii cifrei5 sunt Hn permanen Hn cutarea Jnoului&, au idei progresiste Gieman o sexualitate inconGtient. Se simt mereu atraGi de cltorii Gide schimbare. 5 este o zi naGtere surprinztor de favorabilpoliticienilor.

8ersonaliti nscute Hn aceast zi) =illiam S. Burroughs, RaXuel=elch.

6. Nativii cifrei 6 sunt persoane responsabile Gi veGnic neliniGtite. (uliprofesori sunt nscui Hn aceast zi. (ereu preocupate de dreptate,prieteni de Hncredere, persoanele care au cifra zilei de naGtere 6 sunt

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 21/117

 Hnzestrate cu creativitate Gi simt nevoia unei viei trite Hn armonie. HGiiubesc foarte mult familia Gi HGi fac gri;i inutile pentru ea.

8ersonaliti nscute Hn aceast zi) Sigmund *reud, Elisabeth BarrettBroQning.

. IndividualiGti, tcui Gi misterioGi, cei nscui pe data de autendina s tergiverseze lucrurile. Simt nevoia de singurtate, pentruc acesta este felul lor de a!Gi menine echilibrul interior. *iri analiticeGi Hnzestrate cu intuiie, adeseori se pierd Hn gFnduri Gi se simt atraGide supranatural Gi de ocultism.

8ersonaliti nscute Hn aceast zi) Saint Bemadette, BillA <raham.

. De obicei foarte ambiioGi Gi avari, nativii zilei a opta au obiectivebine conturate, sunt mereu Hn cutarea independenei Gi sunt foartebuni organizatori. (uli scriitori Gi oameni de Gtiin s!au nscut HnaceastF zi. Hn cazul acestor nativi se impune gsirea unui echilibru

 Hntre carier Gi viaa de familie, deoarece Hn general cariera este ceacare domin.

8ersonaliti nscute Hn aceast zi) Tatharine 'epbum, dr. ChristiaanBamard.

/. (iloGi Gi temperamentali, iubitori de oameni, cei nscui Hn aceastzi au vederi largi. Sentimentali Gi dramatici, creativi Gi idealiGti, cuscopuri bine determinate, nativilor zilei de / le lipseGte adeseorisimul practic.

8ersonaliti nscute Hn aceast zi) Simone de Beauvoir, <lendaKacson.

+7. Nativii zilei a zecea sunt originali Gi egocentrici, asemFntori, Hnmulte privine, celor nscui pe +. (uli actori sunt nscui Hn aceast

zi. Hncreztori Hn propriile fore Gi stpFni pe sine, oneGti Gi energici,este necesar s HGi controleze pomirea spre arogan.

8ersonaliti nscute m aceast zi) *red "staire, (arcel 8roust.

++. 8ersoane inspirate, dar lipsite de sim practic, nativii acestei zilesunt asemntori celor nscui pe 0. Sunt cooperani, iar chestiunile

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 22/117

de ordin fmanciar nu Hi preocup peste msur. Sunt atraGi de muzicGi de ritm, dar ar trebui s!Gi HnfrFneze pomirile spre visare. "uaptitudini de conductor, dar este de preferat s aib spri;inul unuipartener putemic. ++ este o zi carismatic Gi muli artiGti sunt nscui

la aceast dat.8ersonaliti nscute Hn aceast zi) Irving Berlin, (artha <raham.

+0. Ca Gi $, aceasta este o zi a creativitii dar Gi a sacrificiului, Gi aadus pe lume muli cFntrei Gi muzicieni. Cei nscui sub semnul eisunt indivizi populari Gi sociabili, cu capacitatea de a rezolva efectivproblemele. Hn general viaa lor are multe suiGuri Gi coborFGuri, Gichiar momente Hn care a;ung s fac sacrifHcii. Cu toate acestea,nativii zilei de +0 sunt Hntotdeauna capabili sF fac fa situaiei.

8ersonaliti nscute m aceast zi) *ran Sinatra, (aria Callas.

13% Cei nascui pe data de +$ pot realiza lucruri importante, dar cu otendin autodestructiv putemic. "semntori celor nscui pe datade M, nativii zilei de +$ sunt hamici, ftine pracdce Gi capabile sprovoace schimbri pe o scar larg. 2rebuie s in mai mult contde prerile celor din ;ur. Sunt mult mai vulnerabili Gi emotivi decFt arprea la o prim vedere. "ceast zi este o zi a surprizelor.

8ersonalitFi nscute Hn aceast zi) *idel Castro, "mold Schoenberg.+M. *iri analitice, iubitori de plceri, asemntori Hn aceast privincelor nscui pe data de 5, nativii acestei zile sunt persoane curioase,cu o abordare epicurean a vieii. Indivizi carismatici Gi senzuali,atrag tot soiul de Jparazii& Hn ;urul lor. "tunci cFnd reuGesc s!Giimpun o anumit disciplin pot realiza lucruri importante, mai ales Hndomenii progresiste. Sunt atraGi de cltorii.

8ersonaliti nscute Hn aceast zi) Cecil Beaton, "lbert Einstein.

+5. :ameni coreci, dar prea bgrei, similari celor nscui pe datade 6, nativii acestei zile sunt persoane responsabile, care apreciazfair!plaA!ul. iaa de familie este important pentru ei, cu toateacestea nu le place s HGi petreac acolo tot timpul liber. *iri originale,iubitoare de frumos, Hnva cu uGurin, dar ar trebui s HGisupravegheze pomirea spre vanitate.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 23/117

8ersonaliti nscute m aceast zi) *lorence Nightingale, (artin9uther Tmg.

16% 8ersoanele nscute pe aceast dat sunt Hnzestrate cu intuiie,dar Gi nervoase. "semntori nativilor zilei de , Gi ei simt nevoia desingurtate. "utocritici Gi pretenioGi cu ei HnGiGi, nu le placeamestecul Hn problemele care Hi privesc. Hn ceea ce priveGte alegereacarierei, se simt adesea atraGi de religie, medicin Gi literatur. "unevoie s se mai Gi relaxeze.

8ersonaliti nscute Hn aceast zi) Noel CoQard, :scar =ilde.

17% "traGi de latura fizic a vieii, nativii zilei de + sunt uneorinesbuii, asemntori celor ai zilei de . Data de + este Hn mod

tradiional consideratF a fi fast pentru problemele financiare, deGiviaa celor nFscui Hn aceast zi este fie HncununatF de succes, fiemarcat de eGec. "u adeseori aptitudini sportive Gi muli dansatori Gisportivi au venit pe lume pe data de +.

8ersonaliti nscute Hn aceast zi) Rudolf NureAev, Rita 'aAQorth.

+. :ameni putemici, dar materialiGti, asemntori celor nscui pedata de /, nativii zilei de + au vederi largi Gi interese extrem devariate. Cu toate acestea, apar tensiuni atunci cFnd trebuie s aleag

 Hntre a aciona spre binele celorlali sau Hn interes propriu. "deseorisunt numii Hn poziii de conducere, chiar Gi atunci cFnd nu HGi dorescacest lucru.

8ersonaliti nscute Hn aceast zi) <reta <arbo, 9ucreia Borgia.

+/. Independeni, dar arogani. Sunt asemenea celor nscui pe datade +. "bordeaz viaa Hn mod original Gi au energie. Nu suportsfaturile dar Hntotdeauna sunt ateni la nevoile celor din ;ur. *iriemotive, pot trece fulgertor de la cea mai bun la cea mai proast

stare sufleteascF.

8ersonalitFi nscute Hn aceast zi) Coco Chanel, Kean <enet.

07. Nativii acestei zile sunt persoane inimoase, dar veGnic Hngri;oratede cFte ceva. Similari nativilor zilei a doua, sunt oameni iubitori,crora le displace s Hntreprind ceva far aprobarea celor de lFng

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 24/117

ei. *oarte buni la munca de detaliu, firi muzicale Gi artistice, pot cdeacu uGurin prad pesimismului.

8ersonaliti nscute m aceast zi) Serghei Rahmaninov, 'enriIbsen.

0+. "ceast datF este consideratF a fi Jnorocoas&. NorocoGi, darextravagani, asemntori celor nscui pe data de $, nativii zilei de0+ sunt fiine atrgtoare Gi vesele, care adeseori se gsesc Hn loculpotrivit la momentul potrivit Gi, de obicei, se afl Hn centrul ateniei. "unevoie s se concentreze mai mult Gi s nu mai iroseasc Gansele celi se ofer.

8ersonaliti nscute Hn aceast zi) *lorenz -iegfeld, Robin =illiams.

00. Similari celor nscup pe data de M, fHri despotice Gi dominatoare,nativii zilei de 00 sunt conductori Hnnscui, Hnzestrai cu un realtalent Hn a!Gi construi propriul drum Hn via. "ceasta este considerata fi cea mai putemicF zi de naGtere. 8ersoanele nscute pe data de00 ar trebui s!Gi supravegheze nervo!zitatea> Hn general, au

 Hncredere Hn instinctul lor care, de obicei, nu Hi HnGal.

8ersonaliti nscute Hn aceast zi) d!na Rose TennedA, D. =.<riffith.

0$. lubitori de libertate, dar mult prea indulgeni, asemnatori in multeprivine nativilor zilei de 5, cei nscui pe data de 0$ adorschimbarea, libertatea Gi distraciile. "u tendina sF HGi exprime greuadevratele sentimente Gi se simt atraGi de tot ceea ce este nou.Nativii acestei zile au o personalitate interesant, uneori imposibil de

 HmblFnzit.

8ersonaliti nscute in aceastF zi) Koan CraQford, Koan Collins.

0M. Cei nscui pe 0M sunt firi artistice, deGi exagerat de serioase. "semntori nativilor zilei de 6, sunt atraGi de artele decorative, iarcminul constituie un loc important pentru ei. 8reuiesc multcreativitatea Gi sunt oameni de Hncredere, loiali Gi prietenoGi.

8ersonaliti nscute Hn aceast zi) 'enri de 2oulouse!9autrec,Barbra Streisand.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 25/117

25% Naturi perfecioniste Gi rezervate, asemFntoare nativilor zilei de, persoanele nscute Hn aceast zi sunt veGnic m cutarea libertFii,dar iau deciziile cu o mare HncetinealF. Calmi, cu o intuiie putemicF Giperfect capabili s pstreze un secret, nativii zilei de 05 pot prea

timizi la prima vedere.8ersonaliti nscute m aceast zi) 8ablo 8icasso, irgima =oolf.

06. Indivizi carismatici, dar mult prea stresai, asemntori celornascui pe data de , nativii acestei zile sunt oameni de Hncredere,bine organizai, Hnzestrai cu o gFndire revoluionar, talentai Hnprobleme financiare Gi, Hn mod surprinztor, profund ataGai vieii defamilie. tiu cum s menin echilibrul dintre cmin Gi cariera Gi, Hncazul Hn care lucreaz Hn domeniul afacerilor, adeseori au hobbA!uri

artistice.8ersonaliti nscute Hn aceast zi) (ao 2se!tung, 9eon 2roi.

0. :menoGi dar nerbdtori, asemntori celor nscui pe data de /,nativii zilei de 0 sunt firi independente Gi calme, greu de Hnfuriat, darcare, o dat stFrnii, Hi intimideaz pe cei din ;ur. Hn multe cazuri suntatraGi de religie sau de Gtiin, le place s cltoreasc Gi, Hn general,sunt Hnzestrai cu o imaginaie foarte bogat.

8ersonaliti nscute Hn aceast zi) Confucius, (aica 2ereza dinCalcutta.

28% 8ersoanele nscute in aceast zi dau dovad de iniiativ, dar Gide egoism, "semntori celor nscui pe data de +, se simt atraGi deconducere, cu toate c nativii acestei zile reuGesc cel mai bine Hnvia atunci cFnd au alaturi de ei un partener. 8ersonalitatea lorconst Hntr!o Hmbinare de hotrFre, originalitate Gi discernmFnt. Sunt

 Hnzestrai cu o mare putere a voinei Gi cu capacitatea de a fi sociabili.

8ersonaliti nscute Hn aceast zi) KacXueline :nassis, Beatrice8otter.

0/. *iri ocrotitoare dar HmprGtiate, asemntori celor nscui pe datade 0, nativii zilei de 0/ au o personalitate strlucitore, muzical Gi

 Hnsufleitoare. neori, viaa lor poate fi spectaculoas Gi emoionant.Cei nscui Hn aceast zi simt nevoia s!i consoleze pe cei din ;ur,

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 26/117

dar, cu toate c sunt Hnclinai spre spiritualitate Gi au credine bine Hnrdcinate, uneori se las manipulai.

8ersonaliti nscute Hn aceast zi) :prah =mfreA, (ichael Kacson.

$7. Cei nscui pe $7 sunt populari, dar se plictisesc cu uGurin. "semntori celor nscui pe data de $, au multi prieteni Gi sunt Hnpermanen Hn centrul ateniei, pentru c sunt animatori Hnnscui.lubesc viaa Gi sunt Hnzestrai cu o inteligen care uneori este chiarprea ptrunztoare. :ameni fericii, au mereu tendina s!Giiroseasc energia.

8ersonaliti nscute Hn aceast zi) 2ruman Capote, Sir =instonChurchill.

$+. Nativii acestei zile sunt persoane atrgtoare, dar tradiionaliste,asemntoare Hn aceast privin celor nscute pe data de M. Spiritullor practic Gi creativitatea cu care sunt Hnzestrai constituie ocombinaie putemic Gi neobiGnuit, ca Gi Hmbinarea dintre muncasusinut Gi spiritul artistic ce Hi caracterizeaz. Cei nscui pe data de$+ sunt oameni altruiGti, cu un bun!gust deosebit, dar combinaiadintre intuiie Gi spirit practic poate genera stres.

8ersonaliti nscute Hn aceast zi) "nna 8avlova, Norman (ailer.

 Hn numerologia convenionalF se foloseGte adunarea fadic Gi Hn cazulnumrului zilei de naGtere, astfel punFndu!se m eviden adevratasa natur. Dac numrul zilei dumneavoastr de naGtere este formatdin dou cifre #ca, de pild, ++ sau 0$%, adunai!le laolalta Gicontinuai aceast operaie pFn cFnd obinei un numr compusdintr!o singur cifr. "cest proces este cel pe care l!am aplicat Gipentru a calcula cifra destinului dumneavoastr.

De acum Hnainte, atunci cFnd vom meniona cifra zilei de naGtere ne

vom referi la numrul fadic. 2rsturile generale ale fiecrui numrsunt)

+ #Gi +7,+/ sau 0% ! Conductor, original, sigur pe sine.

0 #Gi ++, 07 sau 0/% ! Cooperant, prietenos, suflerist.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 27/117

$ #Gi +0, 0+ sau $7% ! Creativ, elocvent, spiritual.

M #Gi +$, 00 sau $+% ! 'rnicie, sim practic, autodisciplin.

5 #Gi +M sau 0$% ! Comunicativ, Hn cutarea libertii, multilateral.

6 #Gi +5 sau 0M% ! Responsabil, creativ, Hi place s dea sfaturi.

#Gi +6 sau 05% ! Intuitiv, analitic, singuratic.

#Gi + sau 06% ! "mbiios, cu obiective bine precizate, independent.

/ #Gi + sau 0% ! (ilos, dramatic, idealist.

In unele cazuri este mai uGor s te foloseGti de caracteristicile date de

ziua de naGtere decFt de cele date de cifra destinului. Dac cele dounumere sunt identice nu vor exista probleme, dar, dac ele difer, celcare v aratF adevrata direcie ce trebuie urmat este cifradestinuluiH ea v arat drumul spre Hmplinire. Dac refuzai s luai Hnconsiderare indicaiile sale Gi vei urma chemarea cifrei zilei denaGtere, vei fi mereu nemulumit.

-iua naGterii adaug noi talente dfrei destinului Gi o consolideaz, dar HntrucFt aceasta din urm are o importan mai mare influena cifrei

zilei de naGtere poate fHe s spri;ine, fHe s stinghereascmanifestarea aptitudinilor conferite de cifra destinului.

In cazul in care cifra destinului Gi cifra datei de naGtere difer, darsunt amFndou fHe pare, fie impare, combinaia lor va fi armonioas.ei fi conGtient de cele dou laturi ale personalitii dumneavoastr,dar nu v vei confrunta cu multe conflicte interioare. De pild, actorulRobert Redford are cifra destinului + Gi cifra datei de naGtere /.2rstura lui dominant va fi cea de conductor, de persoan cuputere de iniiativ, dar posed, de asemenea, Gi calitile umanitare

ale cifrei /. 9a fel, o persoan Hnzestrat cu vitalitatea conferit decifra desdnului 5 va fi mult mai calm sub influena cifrei zilei denaGtere .

Ins dac unul dintre cele dou numere este par, iar cellalt impar,este posibil s apar anumite conflicte. Este important de Gtiut cdrumul ce trebuie urmat este cel indicat de cifra destinului, care va fi

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 28/117

1ntotdeauna cel mai important numr al dumneavoastr. Dac acelecaliti conferite de ea sunt cultivate Hn mod conGtient, problemele cucare v vei confrunta Hn via se vor atenua treptat.

CIFRA OBIECTIVELOR

 Hn data naGterii dumneavoastr exist o alt cifr important) cifraobiectivelor. Ea v arat ce putei realiza efectiv, ctre ce anume v

 Hndeam cifra destinului.

Ca importan, aceast cifr ocup poziia a treia. De obicei, atuncicFnd refuzai s luai Hn considerare Jobiectivele& dumneavoastr,

 Hncep s se manifeste laturile negative ale numrului sub influenacruia v aflai. Cifra obiectivelor se calculeaz adunFnd fadic cifra

zilei de naGtere cu luna naGterii, reducFnd astfel rezultatul la osingur cifr.

De exemplu) KacXueline :nassis s!a nscut pe 0 iulie ! adunFnd 0#cifra zilei de naGtere fiind +% cu #luna iulie%, obinem cifraobiectivelor . Cifra obiectivelor + ! Scopul Hn via este preluareaconducerii. Cifra obiectivelor 0 ! Scopul Hn via este prietenia. Cifraobiectivelor $ ! Scopul Hn via este manifestarea creativitii. Cifraobiectivelor M ! Scopul Hn via const Hn realizFri practice. Cifraobiectivelor 5 ! Scopul Hn via este libertatea. Cifra obiectivelor 6 !

Scopul Hn via este acceptarea responsabilitilor. Cifra obiectivelor ! Scopul Hn via este Hnelepciunea Gi cunoaGterea de sine. Cifraobiectivelor ! Scopul Hn via este succesul material. Cifraobiectivelor / ! Scopul Hn via este exprimarea iubirii universale.

 

ClFRA VOCALELOR

Jn nume este un alt fel de chip.&

2homas *uller 

Numele pe care Hl purtai v influeneaz dorinele, modul Hn caresuntei privit de ctre cei din ;ur Gi, ceea ce este cel mai important, vinflueneaz aciunile. 8oate prea ridicol s spunem c un numepoate avea un efect ! oricare ar fi acesta. Dar, dac putem fH afectai

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 29/117

de un simplu cuvFnt Gi de felul Hn care el sun ! Gi toate cuvintele neafecteazF Hntr!un mod sau altul !, Hnseamn c acest lucru estevalabil Gi Hn cazul numelor, pentru c Gi numele pe care Hl purtai estetot un cuvFnt.

<Fndii!v cFt timp petrec prinii alegFnd JcuvFntul& potrivit pentrucopilul lor. n copil mic recunoaGte acest cuvFnt ! prenumele su !

 Hnc de la vFrsta de +,0 ani, dar HGi va recunoaGte numele de familiede!abia Hn ;urul vFrstei de $ ani. Numele devine un adevrat simbolpersonal, pe care Hl simii ca fHind indisolubil legat de fiinadumneavoastr. Hl auzii Hn fiecare zi, v influeneaz aciunile, iarsunetul acestui simbol personal devine o parte integrant a naturiidumneavoastr.

rmtoarele prenume sun Hn mod diferit, indiferent de sexul cu caresunt asociate) Sue, Caradoc, Charmaine, Bill. *iecare nume are orezonan proprie, care Hl afecteaz pe posesor. DeGi analizanumerologicF poate evidenia efectul pe care numele Hl are asupraindividului, doi oameni care poart acelaGi nume vor reaciona

 Hntotdeauna la acesta Hn mod personal.

Scriitorul Bemard Spencer 9a <ette, Hntr!o carte despre sistemulnumerologic iudaic, Numera ilustreaz in mod original efectul pecare numele Hl are asupra noastr. El propune s ne imaginm c toi

oamenii ar fi numii dup primele versuri ale unor cFntece oarecare, Hn locul unor prenume obiGnuite. Imaginai!v cum v!ai simi daczilnic ar trebui s rspundei colindului J: brad frumos&, sau cumfaptul de a fi mereu numit JEGti pur Gi simplu cel mai bun& v!ar face sdevenii o persoan complet diferit.

*r a fi cFntate, numele noastre nu sunt cu mult diferite de acesteversuri. 8ur Gi simplu ne!am obiGnuit s le auzim rostite. Cu toateacestea, suntem afectai de felul Hn care ele sun Gi de ritmul propriu

fiecruia.Numele pe care Hl purtai nu este inseparabil de dumneavoastr, aGacum este data naGterii. Se poate s avei acest senriment, dar nu aGastau lucrurile. Spre deosebire de data naGterii, numele pe care Hlpurtai a fost ales, fie de dumneavoastr, fHe de prini, Gi poate fHoricFnd schimbat. -iua naGterii, Hns, nu se poate schimba.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 30/117

 Hn mod tradiional, Hn societatea noastr femeile cstorite HGischimb numele. 7 dat cstorite, ele preiau numele de familie alsoului Gi pot, chiar, trece printr!o schimbare de atitudine. Noul numea;ut la modelarea unei persoane cu totul diferite. "ceast schimbare

poate fi Hn bine sau Hn ru, dar cel mai adesea, Hn perioada deadaptare la noul nume, ea este cauza unui sentiment de confuzie.8are o situaie nedreapt faptul c brbaii HGi pstreaz propriulnume Gi, Hn consecin, Hn cazul lor schimbrile sunt mai rare.

Numele rostit creeaz tipare vibratorii care ne afecteaz. Numele pecare le purtm devin parte integrant a cFmpului energetic care ne

 Hncon;oar ! aura noastr. Hntr!o carte de excepie,ehindNumerolog0  #JDincolo de Numerologie&%, care ptrunde mprofunzime Hn analiza cuvintelor, autoarea, ShirleA BlacQell

9aQrence, descrie un aparat ! eidofonul ! care poate arta modul Hncare cuvintele rostite determin formarea m atmosfer a unor tiparevibratorii diferite, invizibile cu ochiul liber. Cuvintele cu un sunetplcut creeaz tipare armonioase, cele brutale sau urFte creeaztipare cu forme dictate de hazard. "paratul demonstreaz c numelesau cuvintele afecteaz atmosfera, aducFnd, astfel, proba tangibil aexistenei acelor lucmri pe care, cu toate c le simim adeseori, nu leputem vedea. Suntei influenat de numele pe care Hl auzii Gi la carerspundei Hn fiecare zi. *. Scott *itzgerald scria odat) J8oi mFngFiaoamenii cu vorbele.& Care este efectul pe care Hl are numeledumneavoastr@

 3devaratul  dumneavoastr nume este cel sub care suntei cunoscut. "cest nume, care conine sunete ce v afecteaz pe tot parcursulzilei, v ofer o analiz precis a ceea ce suntei. Numele complet,cel de pe certificatul de naGtere, reprezintF punctul de plecare Hnvia, iar numele folosit Hn prezent arat ceea ce ai devenit.

Dac prenumele dumneavoastr se rosteGte cu o scurt pauz, ca,

de exemplu, (arA!Kane, sau dac se rosteGte Hntr!un singur cuvFnt,ca Hn cazul lui BillA RaA, trebuie s analizai totul ca fiind un singurnume, atFta timp cFt suntei strigat (arA!Kane, Gi nu doar (arA. Hnaceast analiz nu trebuie incluse alte prenume sau iniiale, decFtdac le folosii tot timpul.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 31/117

Numele complet pe care Hl folosii este de cea mai mare importan.ocalele arat lucrurile care v modveaz, iar consoaneleinflueneazF felul Hn care v vedei dumneavoastr atunci cFndsuntei singur Gi prima impresie pe care o las per!sonalitatea

dumneavoastr asupra celor din ;ur> numml total obinut prin com!binarea vocalelor Gi a consoanelor v arat modul Hn careinteracionai cu ceilali.

Numele dumneavoastr este influenat atFt de cifra destinului Gi cea azilei de naGtere, cFt Gi de structura numerogramei dumneavoastr.Dac aceast structur este una puternic, avFnd trei sau mai multelinii, atunci influena numelui dumneavoastr va fi mai redus decFtar fi fost Hn cazul Hn care structura grafHcului ar fi fost slab. n numepotrivit, care s completeze Hntr!un mod fericit cifra destinului, este de

dorit Gi reprezint un adevrat avanta;.

8renumele pe care Hl purtai v afecteaz problemele personale Gi areo influeu putemic asupra dumneavoastr atunci cFnd v gsiisingur. Numele de familie reprezint de obicei trsturi de familie saucaracteristici moGtenite Gi, Hn consecin, va avea o influen mairedus, cu excepia cazurilor Hn care oamenii vi se adreseaz

 Hntotdeauna folosind acest nume.

Numele complet, rezultat dm combinarea numelui Gi a prenumelui #iar

 Hn unele cazuri Gi a celui de!al doilea prenume%, are un puternicimpact asupra comportamentului pe care Hl adoptai Hn public Gi vreprezint Hn totalitate. El conine cele mai importante cifre alenumelui. El este simbolul dumneavoastr, aGa cum Hl percepei atFtdumneavoastr, cFt Gi cei din;ur, iar analiza noastr se va concentratocmai pe acest simbol.

9iterele alfabetului sunt numerotate. HntrucFt exist o progresienatural de la " la -, " va fi notat cu cifra +, iar - cu 06. Hn

numerologia convenional se foloseGte adunarea fadic Hn cazultuturor acelor litere ale alfabetului crora le corespunde un numrformat din dou cifre ! Gi anume unul de la +7 la 06, adic delaKla-1.

 "stfel, este pus Hn eviden esena fiecarei litere. *olosind aceastmetod, putem observa c " #+%, K #+7% Gi S #+/% sunt reprezentate,

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 32/117

toate, de cifra +, iar acest lucru Hnseamn c Hntre ", K Gi S exist olegtur, c toate au ceva Hn comun.

Se calculeaza astfel)

( " N E " 9 " R E N 2 I ! + ! 5 + ! + $ ! 5 ! ! 5 $

Se face suma tuturor vocalelor, adica) +353+3+3$35353$40M si sereduce la 6

Cifra ocalelor este 6

2abelul urmtor ne arat ce cifra Hi corespunde fiecrei litere)

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A B C D E F & I

' ( L M N O P ) R

S T U V * + , ! --

 

ClFRELE VOCALELOR

Ci#ra vocalelor " - "cestor persoane le place sF preia conducerea,s!Gi vad Hncura;ate ideile Gi dorinele. 8refer s lucreze singuri, iarmunca pe cont propriu le face plcere. Hn general aleg ci originale,neobiGnuite. (ereu Hn cutarea independenei, au simul umomlui Gi,

 Hn general, sunt persoane optimiste. Cu toate acestea, este posibil snu in cont de dorinele celor din ;ur. 7 datF ce au luat o dedzie, suntnerFbdtori s o pun Hn practic Gi le place s fac totul Hn felul lor.

Ci#ra vocalelor 2 - DeGi sunt persoane Hnclmate spre cooperare Gilucreaz cu uGurin Hmpreun cu alii, pot fi timizi sau rezervai atuncicFnd se pune problema s fac ei prima miGcare. neori prefer sFfie altcineva cel care o face Gi nu le este greu s continue, Hntr!odirecie ce le!a fost indicat. 8refer un ritm de via lent Gi constantGi le displace profund s fie zorii. "ceGti indivizi se simt atraGi de

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 33/117

muzic Gi de ritm. "u nevoie de liniGte Gi nu se simt Hn largul lor Hntr!un mediu prea competitiv. Sunt receptivi la sentimentele celor din ;urGi HGi doresc s fie inspirai.

Ci#ra vocalelor ' - 8ersoanele care au cifra vocalelor $ sunt oameniiubitori de distracii, care caut condiii plcute de via Gi o atmosferantrenant. Sunt ambiioGi Gi au nevoie s!Gi valorifHce creativitatea Hnorice ar Hntreprinde, iar o dat munca terminat ei vor s petreac Gis se simt bine. Se bucur atunci cFnd sunt Hncon;urai de oameni Giau nevoie de o stimulare permanent, altmmteri se plictisesc rapid,cci aceGti indivizi se simt puternic atraGi de latura fascinant a vieii.Ei au darul de a evalua corect motivele care Hi Hmping la aciune peceilali Gi le face plcere s converseze. Cu toate acestea, pot fiuneori Hnfumurai Gi orgolioGi.

Ci#ra vocalelor 4 - 8ersoanele care au aceast cifr a vocalelor HGidoresc o via ordonat Gi organizat, au vederi practice Gi privesc cuneHncredere tot ceea ce este neconvenional. 8entru ei stabilitatea Gisecuritatea sunt de maxim importan. "ceGti oameni nu se tem demunca grea, dar li se HntFmpl s se simt Hngrdii Gi s rmFnfixai Hntr!un acelaGi fgaG. DacF simt c stagneaz pentru multvreme, HGi pot modifHca Hn mod spectaculos dorinele, dar Hn cea maimare parte a timpului detest schimbrile, pentru c aceGti nativi sesimt Hn largul lor doar Hntre hotare clar delimitate.

Ci#ra vocalelor ( - Doritori de libertate Gi mereu Hn cutarea unui stilde via lipsit de orice fel de restricii, ei au nevoie s comunice cu ceidin ;ur Gi sunt Hn permanen interesai de tot ceea ce reprezint ideinoi Gi progresiste. 9e place s experimenteze totul mcar o singurdat, sunt versatili Gi se adapteaz rapid la schimbFrile de situaii. 7dat ce au experimentat ceva Hn Hntregime, caut altceva. Sunt atraGide cltorii Gi acord o mare importan sexului. (ereu neliniGtii, slas poate prea mult Hn voia plcerilor.

Ci#ra vocalelor ) - *iine Hndatoritore, persoanele care au cifravocalelor 6 accept cu uGurin responsabilitile care le revin. or svad c se face dreptate Gi au un pronunat sim a ceea ce este bineGi ru. or ca toi cei din ;ur s le urmeze exemplul Hn ceea cepriveGte responsabilitatea. "ceGti indivizi au nevoie de o via defamilie liniGtit Gi armonioasF Gi HGi doresc s primeasc Gi s ofere

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 34/117

dragoste. "ptitudinile lor creative ar trebui valorificate. Deoarece suntmereu Hn cutarea perfeciunii, nu se simt Hn largul lor atunci cFndtriesc Hn condiii care nu corespund acestui ideal.

Ci#ra vocalelor * - "ceGti nativi au nevoie de un timp petrecut Hnsingurtate, pentru a putea medita. Ei simt nevoia s ia decizii singuriGi le displace s li se spun ce s fac. DeGi analizeaz totul,adeseori apeleaz Gi la intuiie. "u un pronunat sim al proprieiindividualiti Gi le place s HGi pstreze secretele pentru sine. lubescnatura ! cel mai adesea, marea. "ceGti indivizi HGi pierd echilibrulatunci cFnd nu pot petrece cFteva momente singuri cu gFndurile lor.9e place s Hncerce totul ei HnGiGi Gi detest s primeasc sfaturi.

Ci#ra vocalelor   ! (ereu cutFnd s!Gi ating elurile, aceGti nativi

sunt ambiioGi, cu o putemic dorin de a Hnvinge. Se lupt pentruindependen. <Fndiri logice, organizai Hn tot ceea ce HGi propun, eipot lua hotrFri foarte dure. Dorinele le sunt intense Gi de aceea sesimt frustrai Gi umilii dac nu reuGesc s le HmplineascF. Se

 Hnvinuiesc mereu Gi ar trebui s se relaxeze ceva mai mult. Dactrebuinele personale le sunt satisfFcute, se vor Hndrepta Gi ctre ceimai puin norocoGi, pentru a!i a;uta.

Ci#ra vocalelor , - 8ersoanele care au cifra vocalelor / doresc s HGivad idealurile puse Hn practic Hn viaa de toate zilele. Hnelegtori, cu

interese foarte variate, ei sunt plini de compasiune fa de cei din ;ur. "dor s cltoreasc. Din nefericire, HGi risipesc energia Hn mult preamulte proiecte. Naturi romantice, ei savureaz din plin spectacolulvieii. Existena este experimentat la o scar mare. "u dorinecreatoare, pe care ar trebui s Gi le satisfac. lubesc viaa, dar auprea mare Hncredere Hn cei din ;ur.

Efectul pe care cifra vocalelor Hl are asupra dumneavoastr depindede cifra destinului. Hn cazul Hn care ambele numere coincid #cifra

vocalelor Gi cifra destinului%, Hnseamn c nu vor exista conflicte Hntrelucmrile pe care le dorii de la via. "ceasta este combinaia ideal.

Dac, totuGi, cele dou sunt diferite, va exista un conflict Hntredorinele dum!neavoastr. "tunci cFnd ambele numere sunt fie pare,fie impare, acest con'ict nu va fi unul ma;or, deoarece, deGi cele

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 35/117

douF cifre indic nevoi diferite, ele sunt complementare Gi se spri;inuna pe cealalt.

Conflictul va aprea Hn cazul Hn care un numr este par iar celFlaltimpar. Cifra destinului v va oferi Ganse pe care nu le dorii, iar cifravocalelor v va da dorine Gi vise care sunt incompatibile cuaptftudinile Gi talentele dumneavoastr. Cifra vocalelor arat doaracele lucruri care v motiveaz, Gi nu ceea ce facei dumneavoastr

 Hn fapt. CFnd vom studia, Hn continuare, cifra numelui complet, s!arputea sF descoperii c felul Hn care acionai corespunde mai multcifrei destinului. "ceast cifr v arat Hntotdeauna direcia potrivit Hncare s v Hndreptai.

Dac cifra vocalelor este aceeaGi cu cifra zilei de naGtere, este

important s nu se pun un accent prea mare pe caracteristicileacesteia din urm, Hn detri!mentul celor date de cifra destinului #acestlucru numai Hn cazul Hn care cifra destinului Gi cifra zilei de naGteresunt diferite%.

Dup cum probabil ai Hneles de;a, combinaiile de pe graficuldumneavoastr numerologic se recombin la rFndul lor, pentru aforma o bogat structur de posibiliti.

ClFRA CONSOANELOR

J:amenii superficiali sunt singurii care nu!i ;udecF pe ceilali dupaparene.&

:scar =ilde

 "dunate laolalt, consoanele existente m numele dumneavoastrarat imaginea dumneavoastr aGa cum se formeaz ea m ochiistrinilor, prima impresie pe care o creai. Cifra consoanelor nureprezint ceea ce dorii de fapt, Gi nici modul Hn care v vei

comporta Hn cele din urm, ci doar maniera Hn care v prezentaiatunci cFnd v aflai Hn public. De asemenea, ea influeneaz Giprerea pe care o avei despre propria persoan, deGi nu Hn modconGtient. Influena cifrei consoanelor se apropie mai mult de cea azilei de naGtere, decFt de cea a cifrei destinului.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 36/117

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 37/117

trFsFtur negativ par vicleni dar, Hn general, sunt considerai a fioameni dega;ai Gi sinceri, care pot fi prieteni de nde;de.

Ci#ra consoanelor ' - Nativii acestei cifre las impresia unor persoaneinteli!gente, spirituale Gi fericite. Cu o creativitate pronunat, iubindviaa Gi distraciile, persoanele a cror cifr a consoanelor este $ au ominte agerF Gi sunt capabile s aduc bucuria Gi veselia Hn;urul lor.8ar mereu agitai Gi se plictisesc foarte repede>

sunt fiine sociabile care se simt Hn largul lor Hn situaii mondene, iarimaginea creat este cea a unei persoane foarte norocoase.

Ci#ra consoanelor  M ! Impresia pe care aceGti nativi o las este cea aunor persoane cu talente organizatorice, care acioneaz m mod

practic Hntr!o situaie de criz. Sunt oameni hamici, stabili emoional Gifoarte reinui, cu o autodis!ciplin foarte putemic. Deosebit de Hnzestrai pentru munca de detaliu, se achit cu uGurin deplicticoasele corvezi cotidiene. 8ersonaliti tradiionaliste Giconservatoare, nativii acestei cifre prefer lucmrile naturale celorartificiale, lsFnd impresia unor oameni previzibili, dar fermi.

Ci#ra consoanelor ( - Imaginea creat este una de adaptabilitate. 8ars aib multe talente Gi sunt perfect capabili s Hntreprmd aproapeorice, adaptFndu!se aproape instantaneu situaiei. Reacioneaz

rapid, cu mult inteligenF Gi entuziasm. 9as impresia unor persoanecu vederi progresiste, care vor s experimenteze tot ceea ce estenou. Nu pot sta mult timp Hntr!un loc Gi sunt veGnic m cutarealibertii. Hnc de la prima HntFlnire magnetismul lor sexual esteevident Gi, Hn general, comportamentul acestor nativi pare mult maipromiscuu decFt este el Hn realitate. Cei din;uml lor nu pot fi niciodatabsolut siguri Hn legtur cu ei, deoarece firea acestor indivizi este unstrlucitor paradox.

Ci#ra consoanelor ) - Nativii a cror cifr a consoanelor este 6 lasimpresia unei creativiti ce se HmbinF cu un putemic sim alrspunderii. 8ar fHri armonioase Gi echilibrate, cu o mare dragostepentru fi!umos> sunt eficieni atunci cFnd lucreaz Hn echip Gi pot fiparteneri de nde;de. 8ar a fi Hnzestrai pentru activitatea didactic,iar cminul este singurul loc unde sunt cu adevrat fericii. DeGi autendina s HGi fac gri;i inutile, sunt prini foarte iubitori.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 38/117

Ci#ra consoanelor * - Imaginea creat este una de rceal,independen Gi gFndire profund. Este greu s Hi cunoGti cu adevratpe aceGti indivizi. Singuratici Gi misterioGi, nu dezvluie nimic desprepropria persoan. *iri individualiste, refuz s accepte sfaturile Gi

insist s abordeze Hn felul lor problemele cu cai se confrunt. 8ararogani, deGi Hn realitate sunt doar rezervai. Nu le este team s facei primul pas, ci pur Gi simplu nu vor s Hl fac.

Ci#ra consoanelor + - Nativii a cror cifr a consoanelor este dauimpresi unor persoane putemice, sigure pe sine Gi foarte capabile.8ar ambiioGi Gi hotrF s reuGeasc Hn via Gi au obiective clarprecizate. Cu toate acestea viaa lor n pare prea uGoar, deoarecefrmFntrile Gi ghinionul Hi urmresc uneori. 2ipi# pentru aceGti nativieste tendina de a se confrunta fie cu succese rsuntoar fie cu

eGecuri lamentabile. Hn general sunt adevrai lupttori, tenace, buni #cei de lFng ei, dar uneori devin avari Gi materialiGti. Simt nevoia sfie stpFi pe situaie Hn orice circumstane.

Ci#ra consoanelor , - Imaginea corect este una dramatic,romantic, marca de idealism. Nadvii a cror cifr a consoanelor este/ iubesc oamenii Gi au vede largi. 8ersonaliti carismatice, par a fifilantropi, plini de compasiune, cu abordare a vieii destul de puinconvenional. Independeni Gi creativi, acX indivizi constituie oprezen dinamic Gi atrgtoare. Deoarece sunt persoai energice,dar Gi iui la mFnie, viaa lor este departe de a fi plictisitoare.

Cifra consoanelor nu este la fel de important ca Gi cea a vocalelor,pentru i vei fi Hntotdeauna influenat mai mult de acele lucruri pe carele aGteptai de via, decFt de impresia pe care o creai. Cu toateacestea, cifra consoanelor es un numr important Gi, pentru a!iaprecia corect efectul, va trebui s Hl interpret>

 Hn raport cu cifra destinului, aGa cum ai fcut Gi Hn cazul vocalelor.

Dac cifra consoanelor este aceeaGi cu cifra destinului, atunci estefoar probabil ca prima impresie pe care o lsai s corespund exactadevrat dumneavoastr naturi, dar acest lucru nu indic nici ceaciuni vei Hntreprmi Gi nici ce dorii cu adevrat de la via.

Dac atFt cifra destinului, cFt Gi cifra consoanelor sunt fie pare, fHeimpai combinaia rezultat este armonioasF, iar imaginea creat nu

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 39/117

intr m conflict data naGterii dumneavoastr. Hns Hn cazul Hn careunul dintre numere este p iar cellalt impar, impresia pe care o lsaiasupra celorlali nu corespun adevratei dumneavoastr personaliti,Gi de aceea este posibil ca cei din;ur v gseasc nepotrivit pentru

Gansele ce vi se ofer.ClFRELE DE TENSIUNE

 "deseori, zona de conflict dintre oricare dou numere poate fi gsit Hn cil de tensiune, cifr util de Gtiut, dar nu foarte important> deaceea nu este nev# s fie notat.

8entru a calcula cifrele de tensiune, scdei un numFr din cellalt. "cea>

cifr este utilizat Hn indicarea problemelor aprute Hntre cifradestinului Gi ce> vocalelor, Hntre cea a vocalelor Gi cea a consoanelor,sau Hntre oricare alte dou numere care v intereseaz. Dac ambelenumere cu care operm sunt fie pare, fie impare, conflictele nu voraprea cu aceeaGi uGurin ca Hn cazul Hn care unul dintre numereeste par, iar cellalt impar.

De exemplu, cifra consoanelor scriitoarei Kane "usten era 5, iar cea adestinului este $ #numere care sugereaz comunicativitate,

curiozitate Gi creativitate%. "Gadar, Hn cazul ei cifra de tensiune era 0#$!540%. Cu toate c atFt cifra destinului, cFt Gi cea a consoanelorsunt impare ! lucru care indic o combinaie armonioas !, dfra detensiune arat faptul c dac, totuGi, ar aprea conflicte, eie s!arreferi Hn spe!cial la anumite probleme legate de cooperare, decomunicarea cu cei din ;ur, de acceptarea ordinelor G.a.m.d., toateacestea fiind caliti ale cifrei 0.

Cifra destinului <retei <arbo era 6, iar cea a consoanelor ! /) ocombinaie indicFnd creativitate. 8entru ea, cifra de tensiune era $,iar acest lucru indic dificulti Hn crearea unei imagini amuzante,vesele Gi sociabile. Este posibil ca uneori actria s fi refuzat s HGivalorifice creativitatea. Cifra de tensiune $ nu face decFt s scoat Hneviden celebra afinnaie a <retei <arbo, Jreau s fiu singurF.&

SEMNIFICAIA CIFRELOR DE TENSIUNE

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 40/117

7 ! Hn acest caz, cifra de tensiune nu exist> acest lucru se HntFmplatunci cFnd cele dou numere luate Hn discuie sunt identice. -erodenot tensiune redus, Gi cauza oricror probleme ce vor aprea vafH gsit Hn aspectele negative ale numerelor respective.

+ ! Exist tensiuni Hn ceea ce priveGte luarea iniiativei, preluareaconducerii Gi dorina de a!Gi croi drum Hn via Hntr!o manieroriginal. Este posibil ca cei a cror cifr de tensiune este + s eziteatunci cFnd trebuie s Hntreprind ceva nou, s nu dea dovad deambiie sau s se bazeze prea mult pe cei din ;ur. De asemenea,uneori le lipseGte cura;ul.

0 ! 2ensiunile legate de cifra 0 se datoreaz Hn principal incapacitiide a colabora cu cei din;ur. Este posibil ca aceGti nativi s fie

incapabili sF dea dovad de sensibilitate sau s le displac s!Gimanifeste afeciunea. Nu sunt Hn stare s urmeze ordinele Gi ledisplace s comunice cu ceilali> le poate fi destul de greu s menino atmosfer liniGtit Hn ;urul lor.

$ ! Exist tensiuni mai ales Hn ceea ce priveGte adtudinea preaserioas a acestor nativi Hn faa vieii> le este difHcil s se exprime Ginu se simt Hn largul lor Hn locuri aglomerate> de aceea, nu se simtprea bine Hn societate. "u dificulti mari Hn a se simi bine Gi a savuraplcerea. neori refuz s HGi valorifice creativitatea.

M ! 2ensiunile care apar privesc nevoia de a lua Hn considerare Gilatura practic a vieii, deoarece nativii a cror cifr de tensiune esteM refuz s!Gi planifice viitorul Hntr!un mod constructiv. 7 altproblem o constituie aversiunea fa de munca susinut sau fa desarcimle repetitive. "cestor nativi le lipseGte rbdarea Gi tenacitatea.

5 ! -ona de tensiune este adaptabilitatea, refuzul de a acceptaschimbarea sau de a Hncerca ceva nou. "ceGti nativi se tem delibertate Gi prefer s rmFn acolo unde sunt. Este posibil s preferes nu in seama de propriile nevoi sexuale. Nu le place s intre Hncontact cu cei din ;ur Gi nici s se afle Hn situaii competitive.

6 ! 2ensiunile care apar sunt legate de cmin Gi de refuzul de a!Giasuma responsabilitile ce le revin. iaa de familie este o posibilzon de conflict. "ceGti nativi au tendina s!Gi abandoneze scopurilecreative, iar comportamentul lor se remarcF prin dezechilibru. iaa

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 41/117

acestor indivizi apare ca inegal Gi m general le este greu s!Gidomine armetatea exagerat.

! 2ensiunile apar atunci cFnd aceGti indivizi sunt singuri, deoarecesingurtatea Hi sperie Gi nu le place nici s lucreze astfel. Nativii acror cifr de tensiune este se tem de psihanaliz, le displace sanalizeze adevratele motive ale aciunilor lor Gi pun la Hndoialcredina. Hn general evit s Hnvee din propriile experiene.

! Hn cazul Hn care exist tensiuni, ele se datoreaz problemelorlegate de carier sau de dobFndirea sau pstrarea independenei.Este foarte posibil ca acestor indivizi s le lipseasc aptitudinileorganizatorice. HntrucFt au prea puin Hncredere Hn propriile fore, nule place s HGi exercite autoritatea, Hn nici o ocazie. Se simt mereu

confuzi, Gi a da dovad de ambiie este pentru ei o atitudinenepotrivit. 8ersoanele a cror cifr de tensiune este suntincapabile s!Gi fixeze un scop precis Hn via.

 

CIFRA NUMELUI COMPLET SI CIFRA ENERETICA

Numele pe care Hl purtai acioneaz Hn mod simbolic asuprapersoanelor care nu v cunosc. El v creeaz o anumit imagine a

felului Hn care artai, Hn care v comportai Gi a modului Hn care vFveidezvolta, iar aceast imagine este creat prin simpla Hmbinare asunetului Gi formei literelor pe care numele dumneavoastr le conin.

 Hn romanul su Jiei secrete&, scriitorul britanic E. 8. Benson descriefelul Hn care Susan 9eg1 HGi vinde prima sa carte. Editorul o implorases foloseasc un pseudonim. 8oate cF unii cititori se vor Hntreba JCeconteaz un nume@&> rspunsul meu este) JConteaz foarte mult,dac Hl alegei pe cel corect.& Susan HGi va descoperi Hn vis atFtnumele, cFt Gi titlul cFrii. Se va trezi din somn Jcu un strigt de triumf!Y(erele Sodomei, de Rudolph dainciOZL Sunetul Gi structura acestorcuvinte zugrvesc o imagine deosebit de vie.

Dm punct de vedere numerologic, este foarte important sF avemnumele potrivit. 7 veche credinF afirm c toate cuvintele a crorvaloare numeric este identic sunt legate Hntre ele Hntr!un fel saualtul. De pild, literele din cuvintele) Dumnezeu, maiestuos, eminent,

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 42/117

grandios, zel, inteligent, mega!, succes, influen Gi renume11totalizeaz, Hn fiecare caz, . Hn acelaGi fel, cuvintele care au acelaGinumFr cu numele pe care Hl purtai vor avea, cumva, o legturF Hntreele. "cest aspect destul de puin investigat al analizei cuvintelor a

fost examinat de autorii ShirleA BlacQell 9aQrence, =illiam Eisen Gi'enrietta Bemstein #vezi bibliografia% Gi constituie un domeniu decercetare plin de satisfacii.

Dac cifra numelui complet este favorabil, ea vF va spri;ini de!alungul perioadelor dificile din viaa dumneavoastr, peri6ade sauevenimente care vor fH examinate mai amnunit m Capitolul +0.

Cifra numelui complet este reprezentat de suma fadic a tuturornumerelor din numele pe care Hl purtai, sau de suma cifrelor

vocalelor Gi consoanelor. Este acelaGi lucru. lat cum se calculeazaceast cifr a numelui complet)

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A B C D E F & I

' ( L M N O P ) R

S T U V * + , ! --

C:C: C'"NE9 ! 6 6 + 5 4+ +34/ ocale)/

! $ $ $5 $ 405 0354 Consoane) Cifra numeluicomplet) +6 +364

ClFRA NUMELUI COMPLET

Ci#ra " - Relaiile dintre aceGd nativi Gi cei din;ur sunt marcate deoriginalitate, hotrFre Gi siguran de sine. 8reiau conducerea cuuGurin Gi nu se tem s se aventureze singuri Hn domenii neexploratepFn atunci. 8ersoanele care au cifra numelui complet + prefer s

 HGi asume controlul situaiei. Ca o trstur negativ, menionmdificultile pe care le HntFmpin atunci cFnd trebuie s respecteordinele primite. 8ersoanele a cror cifr a numelui complet este +

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 43/117

acioneaz uneori cu prea mult hotrFre Gi este posibil s lelipseasc rbdarea.

Exemple) =inston Churchill Gi (ahatma <handi.

Ci#ra 2 - "ceGti nativi sunt prietenoGi, diplomai Gi cooperani cu ceidin ;ur. "ciunile lor Hi atrag Gi Hi inspir pe ceilali> aceste persoane aunevoi artistice putemice. Sunt indivizi crora le place s fie spri;inii Hneforturile lor Gi nu se sperie de detalii, aGteptFnd cu rbdaremomentul potrivit pentru a aciona. 9e displace s fie zorii. 2rsturinegative) pot fi nehotrFi Gi duplicitari.

Exemple) (artin 9uther Ting Gi Ronald Reagan.

Ci#ra ' - 8ersoanele cu aceast cifr interacioneaz cu vioiciune Givitalitate cu cei din;ur. Se exprim cu uGurin Gi, pentru a!Gi atingescopurile, se folosesc de simul umorului Gi de spiritul cu care sunt

 Hnzestrai. Sunt indivizi prietenoGi, mereu Hn cutarea relaiilor sociale.Simt nevoia s HGi valorifice creativitatea Gi Gtiu s se distreze.2rsturi negative) se plictisesc cu uGurin Gi au dificulti m a ducela bun sfFrGit ceea ce au Hnceput.

Exemple) (aggie Smith Gi 9auren Bacall.

Ci#ra 4 - Relaiile acestor nativi cu cei din ;ur sunt echilibrate Gi lipsitede sentimentalism. 8ersoanele a cror cifr a numelui complet este Mabordeaz viaa dintr!o perspectiv practic Gi logic. Hnainte de atrece efectiv la aciune, se asigur Hntotdeauna c planul lor vafunciona. 8refer variantele tradiionale Gi au tendina de a se foraprea tare, devenind obsedai de munc. 2rsturi negative) potdeveni prizonierii rutinei, plictisitori Gi rigizi Hn gFndire.

Exemple) (argaret 2hatcher Gi <reta <arbo.

Ci#ra (  !"ceGti nativi interacioneaz cu cei din;ur Hntr!o manieradaptabil Gi schimbtoare. Hn general prefer s abordeze viaadintr!o perspectiv nou, diferit> le displac profund restriciile, deorice fel, Gi sunt mereu m cutarea libertFii. "ceste persoane nu

 HntFmpin dificulti Hn a comunica> sunt capabile s Hi modveze pecei din;ur, fiind, de obicei, foarte populare. 2rsturi negative)

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 44/117

se rzgFndesc prea des sau se irosesc Hn cutarea plcerilor.

Exemple) Elvis 8resleA Gi 9iza (inelli.

Ci#ra ) - Relaiile acestor indivizi cu cei din;ur sunt armonioase Giafectuoase. Nu se tem s!Gi asume responsabilitatea Gi sunt mereugata s dea o mFn de a;utor. 8entru a putea fH Hn cea mai bunform, fizic Gi psihic, au nevoie de o via de familie liniGtit, dar Gis HGi valorifice creativitatea. 2rsturi negative)

le place s le spun celor din ;ur ce s fac Gi se amestec inutil Hntreburile celorlali.

Exemple) Brigitte Bardot Gi Bruce Springsteen.

Ci#ra * - (odul Hn care aceGti nativi se comport cu ceilali estemarcat de individualism Gi fac Hntotdeauna numai ce vor ei. Refuz sia Hn considerare calea cea mai uGoar sau varianta generalacceptat pentru a rezolva o problem Gi simt Hn permanen nevoiade a!Gi demonstra lor HnGiGi c lucrurile merg bine. De asemenea, aunevoie de singurtate pentru a putea medita Hn liniGte Gi le displace sprimeasc lecii de la cei din;ur. 2rsturi negative) viseazF cu ochiideschiGi Gi, pentru a aciona, aGteapt pFn cFnd condiiile devinperfecte, dar de obicei acest lucru se HntFmpl prea tFrziu.

Exemple) (ichael Kacson Gi "mold SchQarzenegger.

Ci#ra + - (odul Hn care aceGti nativi interacioneaz cu cei din;ur esteinfluenat de stabilirea obiectivelor ce trebuie atinse. 8ersoanele acror cifr a numelui complet este se comport eficient Gi cupricepere, sunt metodice Hn gFndire Gi sunt ambiioase, fie c HGidoresc succesul, fie c nu. Se gFndesc Gi la cei mai nefericii decFtei, dar, o dat ce i!au a;utat, se aGteapt ca aceGtia s fie Hn stare sse descurce Gi singuri. 2rsturi negative) pot deveni avari Gi avizi de

putere.

Exemple) Elizabeth 2aAlor Gi =arren BeattA.

Ci#ra , - Comportamentul acestor nativi cu cei din;ur ilustreazperfect tole!rana Gi vederile lor largi, Gi firea lor miloas Gi

 Hnelegtoare. "u nevoie s!Gi valorifice creativitatea> prefer s

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 45/117

acioneze inFnd cont Gi de opiniile celor din ;ur, iar concepiile lordespre via sunt marcate de idealism. 9e place s cl!toreasc Giau nevoie de un spaiu larg Hn care s poat evolua. 2rsturinegative) este posibil s fie lipsii de sim practic Gi s HGi cheltuiasc

toi banii.Exemple) KudA <arland Gi Kames Dean.

 "tFt cifra destinului, cFt Gi cea a numelui complet reprezint zone deo mare importan Hn numerograma dumneavoastr. Dac ambelecifre sunt identice, atunci nu se vor crea tensiuni Hntre modul Hn careacionai Gi Gansele pe care le atragei Hn via, cFci aceastcombinaie este una norocoas. Chiar dac nu este perfect,combinaia este armonioas Gi Hn cazul Hn care ambele numere sunt

fie pare, fie impare. DacF, Hns, unul dintre numere este par, iarcellalt impar, pot aprea dificulti ! Hn sensul c este posibil s nuprofitai de Gansele care vi se ofer.

Ca Gi Hn cazul cifrelor vocalelor Gi consoanelor, Gi Hn acest caz puteiscdea un numr din cellalt, pentru a descoperi zona de tensiuneprobabil, domeniul Hn care este necesar s intervenii.

ClFRELE ENERETICE

 "dunai fadic cifra destinului cu cea a numelui complet Gi vei aflacare este cifra dumneavoastr energetic. "ceasta mai este numitGi cifra fundamental,

sau a realitii. Efectul pe care Hl are asupra numerogrameidumneavoastr este unul subtil, iar influena sa se face mereusimit, Hn plan secund. "cest numr pune Hn lumin ce anume poatefi realizat din acele lucruri la care v predispun efectele combinate alecifrei destinului Gi cifrei numelui complet.

De exemplu, (argaret Roberts are cifra destinului M Gi cifra numeluicomplet /, aGadar cifra sa energetic va fi M. 'micia, trsturacaracteristic cifrei destinului su, s!a combinat cu idealismul cifreinumelui, guvernat de numrul /. Cifra sa energeticF M ar fi Hndmmat!octre realizri constructive Gi practice, cu toate c existena unei cifrede tensiune 5 indica posibile dificulti legate de dorina de libertate,de comunicare, Gi o neHncredere fa de tot ceea ce este nou.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 46/117

CFnd (argaret Roberts s!a cstorit, devenind (argaret 2hatcher,cifra nu!melui su complet s!a schimbat m M. "cum, cifra destinului Gicea a numelui complet erau identice, o combinaie excelent, ceindica o lips de tensiune Hntre ceea ce ar fi fcut efectiv Gi talentele

sale Hnnscute. 7 alt consecin a acestei schimbri) cifra energetics!a schimbat Gi ea, devenind ! numrul magnailor sau almanagerilor. "cest lucru nu Hnseamn c, purtFnd numele de(argaret Roberts, ea nu ar fi fost capabil sF devin o figur politicproeminent> cu toate acestea, schimbarea numelui Hn 2hatcher afcut ca ascensiunea pe dmmul plin de obstacole al politicii s fiemult mai uGoar.

Cifra energetic v arat care este poziia cel mai uGor de atins dectre dumnea!voastr, cea oferit de efectul combinat al cifrelor

destinului Gi cea a numelui complet.

lat cum o putei calcula) cifra destmului, Hn cazul pictorului 8ablo8icasso, era . Cea a numelui complet era 0> 3 0 4 +7, + 3 7 4 +.

 "Gadar, cifra sa energetic era +.

8icasso a avut o cifr a destinului putemic, dar dificil Gi, Hn plus,cifra numelui complet era 0. "cest numr predispune la cutarea unuipartener Gi este favorabil expresivitii artistice. Cifra sa energedc !+! +!a a;utat s!Gi stabileasc o poziie marcat de originalitate.

 "tunci cFnd existF un dezechilibru Hntre cifra destinului Gi cea anumelui, este posibil ca acele caracteristici date de cifra energetics fie respinse.

SEMNIFICAIA CIFRELOR ENERETICE

+ ! iaa v este influenat de originalitate, de hotrFre Gi de oambiie HndFi;it. or fi favorizate acele realizri legate de poziiaconductorului, a inventatorului sau a iniiatorului.

0 ! iaa v este influenatF de darul de a lucra bine Hntr!o echip, dea colabora Gi de a da dovadF de tact Gi diplomaie. Realizrile caresunt favorizate sunt legate de poziia artistului inspirat, a prietenuluidevotat, a pacificatorului.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 47/117

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 48/117

ClFRA PRENUMELUI

S!ar putea s dorii s analizai separat numele Gi prenumeledumneavoastr, lucru recomandabil> trebuie, Hns, avut Hn vederefaptul c numele dumneavoastr complet, aGa cum este el atuncicFnd calculm cifra numelui, este, totuGi, numrul dumneavoastr celmai important, urmat apoi de cifrele vocalelor Gi consoanelor. Cutoate acestea, prenumele pe care Hl purtai, luat sepFrat, exercit oinfluenF foarte precis asupra vieii dumneavoastr personale.

Cifra prenumelui mai este numit Gi Cheia, sau Esena. 8utei calculaacest numr adunFnd laolalt fadic toate numerele existente Hnprenumele pe care Hl purtai. "ceast cifr este influenat de cea azilei de naGtere, dar, oricare ar fi aceasta din urm, este mai bine ca

cifra prenumelui s fie diferit, deoarece Hn caz contrar exist risculs fie accentuate caracteristicile date de cifra zilei de naGtere, Hn loculcelor conferite de cifra destinului.

De asemenea, dac cifra destinului Gi cifra zilei de naGtere suntidentice, este mai bine s avei o cifr a prenumelui diferit,deoarece, conform tradiiei, prenumele reprezint cheia care v vadeschide uGa vieii. Hn cazul Hn care ziua de naGtere ! JHnchiztoarea&acestei uGi ! este la fel cu Jcheia&, nu vei putea deschide singur uGaGi vei fi nevoit s apelai la a;utoml celorlali.

 Hn mod tradiional, numerele sunt asociate celor patru elemente. niinumerologi consider c este mai bine ca ziua naGterii Gi cifraprenumelui s nu aparin aceleiaGi grupe numerice. <rupele amintitesunt)

F./-10309

 "er ! 5, 6

P - 40 60 8

 "p -2* 

Cifra 6 face parte din dou grupe Hn acelaGi timp. 8entru a descopericare sunt caracterisdcile prenumelui pe care Hl purtai, consultai listacifrelor numelui complet existent m acest capitol.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 49/117

 "ceeaGi metod pe care ai folosit!o pentru a calcula cifrele vocalelorGi consoanelor Hn cazul numelui complet poate fi folosit Gi Hn cazulprenumelui dumneavoastr, dar raportat la un nivel mai personal.

 Hn general, numele de familie indic acele influene pe care le!aimoGtenit din familie> Hn zilele noastre, ma;oritatea oamenilorconsider c importana prenumelui este mai mare.

 

 "9*"BE29

J( gFndesc adeseori ce via uGoar aG fi putut avea Gi cFt de multtimp aG fi economisit, dac aG fi Gtiut alfabetul.&

=. Somerset (augham

8rima liter a unui cuvFnt le domin pe celelalte. <Fndii!v numai la)aciune, a afirma, autocrat, a atinge #un scop%, ambiie, sau la) regal,regesc, rege, renume, radia, roditor. 8rima liter a numeluidumneavoastr are un efect similar) o dat rostit ea Jcoloreaz&toate celelalte litere care o urmeaz. Este adeseori numit Jpiatra detemelie&. Din raiuni de simplitate o vom numi Jiniiala&.

Iniiala arat care este atitudinea dumneavoastr pragmatic, dar Gifelul m care, Hn forul dumneavoastr interior, reacionai la lumea mcare trii. Nu Hntotdeauna impulsurile acestei litere sunt ascultate Giurmate, dar, cu toate acestea, ele influeneaz Hn mod subtil atFt cifranumelui, cFt Gi pe cea a prenumelui.

8rima vocal din numele pe care Hl purtai #", E, I, 7, sau [% pune Hn eviden prima dumneavoastr reacie emoional Hn faa unuieveniment. Se crede c sunetul ei constituie ecoul sufletului aceluinume sau cuvFnt. Dac prima vocal este, totodat, Gi iniiala

numelui dumneavoastr, este posibil s HntFmpmai dificulti mluarea deciziilor, deoarece reaciile dumneavoastrF emoionale Gimentale sunt confuze.

2oate vocalele din numele dumneavoastr influeneaz sentimenteleGi nevoile pe care le Hncercai, Hn vreme ce consoanele vinflueneaz Hn gFndirea pragmatic Gi, deci m alegerea unei imagini

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 50/117

exterioare. Iniiala numelui pe care Hl purtai este literadumneavoastr cea mai important.

9itera final, adeseori numit Gi Jreazemul principal&, influeneazfelul m care ducei la bun sfFrGit ceea ce Hntreprindei. 9itera de mi;loc! numit Gi Jcheia de bolt&, Gi care apare doar m numele cu unnumr impar de litere ! accentueaz acele porniri ce uneori se potmanifesta chiar ca obsesii, dependen sau dezechilibru energetic.Nu trebuie uitat c litera de mi;loc Gi cea fHnal nu sunt la fel deimportante ca iniiala dumneavoastr, sau ca prima vocal. De pild)

5C'ER $/

Iniiala sa este C #$%, artFnd c prima sa reacie mental denot

creativitate, inteligen Gi tendina de a nu lua lucrurile prea Hn serios.8rima vocal este E #5% Gi sugereaz c prima sa reacie emoionalva fH Hn direcia comunicrii Gi a Hncercrii de a provoca schimbarea,ori chiar Hn direcia eliminrii oricror restricii. 9itera final este R #/%Gi indic faptul c HGi va rezolva problemele Hn!tr!un mod responsabilGi plin de energie. 9itera de mi;loc lipseGte. 2rebuie remarcat felul Hncare aceste trei litere se armonizeaz, numerele care le corespundfiind, toate, impare. 8e lFng cifra vocalelor, cea a consoanelor Gi ceaa numelui complet mai trebuie luate Hn considerare Gi literele numelui,iar Hn cazul de fa relaiile dintre ele sunt, Hn cea mai mare parte,

armonioase.

alal

 A(1) - 0 litera mentalâ

9itera " este o liter a hotrFrii Gi agresivitii Gi HGi impune opiniile Hnfaa lumii Hntregi. "cest lucru este evident Gi Hn forma sa, Hnlat pevertical. J"& deschide calea conductorului cu idei originale Giplanuri ambiioase Gi se caracterizeaz printr!o mare Hncredere Hnpropriile fore. Indic o natur tempe!ramental, care preferactivitatea ! sedentarismului.

1n poiţie iniţială - Hncura;eaz calitile de conductor.

Caprimă vocalâ - indic persoane care acioneaz cu hotrFre mproblemele de natur emoional, crora le displace amestecul

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 51/117

altcuiva m lucrurile care le privesc direct, Gi care refuz s primeascsfaturi.

B(2) - 0 literâ emoţionalâ

9itera B este introvertit ! cele dou pri ale sale se Hnchid, indicFndtimiditate ocazional. "ceast liter favorizeaz colaborarea Gi lucrulm echip. 8ersoanele influenate de ea sunt firi sensibile, careprefer s amelioreze situaia prezent, decFt s iniieze situaii noi.Cei guvemai de aceast liter sunt mari iubitori de art Gi de frumos,iar B faciliteaz manifestarea talentului muzical Gi munca de detaliu.

 "u nevoie de motivaii exterioare pentru a se putea mobilizacorespunztor.

1n poiţie iniţialâ - Hncura;eaz cooperarea.C(3) - 0 litera a intuiţie

8ersoanele guvernate de litera C se pot exprima cu uGurin, sunt firideschise Gi sociabile ! remarcai forma literei, deschis Hntr!o parte.Nativii guvernai de aceast literF acord atenie celorlali Gi, la rFndullor, se bucur de atenie. Este o liter creativ, cu o important dozde neastFmpr, Gi care se dezechilibreaz cu uGurin> nativii sievolueaz cu dezinvoltur atunci cFnd se afl Hn public Gi sunt firi

iubitoare, ce simt nevoia s HGi exteriorizeze acest sentiment.1n poiţie iniţială - Hncura;eaz creativitatea.

D(4) - 0 literă a fizicului 

9itera D aduce vieii spirit practic, rbdare Gi eficien. Cei guvernaide ea muncesc din greu pentru a obine ceea ce HGi doresc de la viaFGi trebuie s evite s devin prizonierii rutinei, deoarece suntpredispuGi la aceasta din cauza formei sale Hnchise. "ceast liter

promoveaz o gFndire tradiionalist, iar nativii si au capacitatea dea concepe planuri viabile, deoarece D ofer o perspectivF pragmaticasupra vieii.

1n poiţie iniţială - Hncura;eaz spiritul practic.

E(5) - 0 literă a fizicului 

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 52/117

9itera E Hncura;eaz o abordare versatil a vieii Gi adaptabilitatea.Nativii guvernai de ea sunt mereu fr astFmpr, mari amatori decltorii, Hn cutarea libertii. E este o liter a popularitii. Estedeschis la una dintre laturi, indicFnd o Hnclinaie spre comunicare,

dar liniile sale sunt drepte, ceea ce face ca modul su de abordare avieii s fie foarte direct, fr s ocoleasc subiectul vizat. "u opersonalitate efervescent Gi scFnteietoare.

1n poiţie iniţialâ - Hncura;eaz comunicarea.

Ca primâ vocală - indic faptul c reaciile emoionale ale celor HncauzF sunt rapide Gi c, dac viaa pe care o duc li se pareplictisitoare, devin interesai de altceva

(!) - 0 litera a intuiţiei 

 "ceast liter creeaz Hn;urul ei dorina de armonie Gi echilibru. DeGinu sunt Hntotdeauna atFt de siguri pe ei pe cFt par, Gi cu toate cignor uneori aspectele practice ale existenei, nativii guvemai deaceast liter sunt firi prietenoase Gi creative, care HGi folosescadeseori vocea Hn mod artistic. 8ersoane responsabile, au nevoie desatisfacerea pomirilor creatoare Gi sunt atrase de artele interpretative.

1n poiţie imţială - favorizeaz distraciile Gi prietenia.

"(#) - 0 litera mentala

 "ceast liter are atFt capacitatea de a comunica, cFt Gi pe cea de ase retrage Hn sine. "deseori cei guvemai de ea prefer singurtatea.Este o liter misterioas,

cu un mare potenial creator Gi care Hncura;eaz spiritualitatea. Ceiinfluenai de ea muncesc din greu pentru lucrurile Hn care cred, darpot fi Gi HncpFnai. 1npoiţie iniţialâ - Hncura;eaz tendina de a se

baza doar pe propriile fore.

$(%) - : litera mentala

' este putemic din punct de vedere material. Nativilor si le place surce scara succesului, de care Gi aminteGte forma acestei litere. Ceiguvemai de aceast liter lucreaz Hn mod sistematic pentru a urma

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 53/117

direcia dorit Gi sunt extrem de Hnzestrai Hn chestiuni de ordinfinanciar. *iri independente, deseori Hn cutarea succesului social,aceGti nativi sunt receptivi la nou Gi pe deplin conGtieni de nevoile lorspirituale.

1npoiţie iniţialâ - favorizeaz dezvoltarea aptitudinilor m domeniulfinan!ciar.

&(') - : litera emoţionala

I este motivat Gi independent, Gtie exact ce vrea Gi Hi displaceamestecul Hn problemele sale. IdealiGti, total lipsii de spirit practic,nativii acestei litere au o atitudine romantic m faa vieii Gi sunt Hnpericol de a deveni excesiv de teatrali. Hn general sunt firi

impresionabile Gi sensibile, cci + favorizeaz dezvoltarea instinctelorumanitare.

1n poiţie miţială - Hncura;eaz idealismul.

Ca primâ vocalâ !nativii Hn al cror nume + este prima vocalreacioneaz Hntr!un mod romantic, idealist Gi total nepractic m faaevenimentelor cu care se confruntF.

(101) - 0 litera mentala

 "ceast liter indic anumite caliti de conductor, dar nativiiguvemai de ea nu sunt atFt de siguri pe ei pe cFt par Gi, uneori, aunevoie de spri;in. Remarcai forma curbat a bazei sale ! litera K sepoate legna dintr!o parte Hn cealalt. Nativii acestei litere au oconGtiin de sine foarte putemic Gi prefer activitatea. Dac suntprudeni, HGi pot realiza ambiiile, dar adeseori sunt distrai.

1n poiţie iniţialâ - HntFreGte puterea de ;udecat.

*(112) - 0 litera a intuiţiei 

Numele care Hncepe cu aceastF liter se caracterizeaz prininspiraie, gFndire inspirat Gi prin darul de a!i inspira pe cei din;ur.Nativii respectivi pot colabora cu ceilali, dar adeseori idealismul lordevine o problem. 9e place Hntotdeauna s obin ce este mai bun Gieste posibil s pricinuiasc o atmosfer tensionat Hn ;urullor.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 54/117

5n poiţie iniţială - favorizeaz inspiraia.

66 \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\elemente DEN(ER:9:<IE

67"28'9 - literâ mentalâ

9 exercit o atracie magneticF asupra celor din;ur> este o literafectuoas Gi expresiv, care atrage publicul ctre cei al cror nume

 Hncepe cu ea. Nativii acestei litere nu au o atitudine prea serioas Giprefer latura mai uGoar a existenei. Devin critici atunci cFnd selovesc de obstacole Hn drumul lor, dar sunt mai stabili Gi mai siguri pesine decFt par> au un real talent Hn a face planuri. Se simt Hn largul lor

 Hn public.

7"'849 - literâ#iicâ

Nativii guvemai de litera ( pot fH persoane extrem de practice, dar HGidoresc cu patim s aibF parte de dragoste Gi de emoii putemice. Invia ( favorizeaz o serie Hntreag de suiGuri Gi coborFGuri, iar nativiisi pot deveni irascibili. Cu toate c sunt extrem de hotrFi, aceGtiindivizi sunt dispuGi s accepte compromisurile, dar numai Hn situaiile

 Hn care se vd ameninai s piard totul. Naturi conservatoare,tradiionaliste, se concentreaz cu uGurin asupra pro!blemelor pe

care le au de rezolvat.1n poiţie imţialâ - Hncura;eazF integritatea.

N7"48(9 ! 7 literă mentalâ

Nativii guvemai de litera N duc o via plin de schimbri, Hn careplcerile nu sunt defel negli;ate. 8ersoane senzuale, care prefer sfie Hn compania celorlali, aceGti nativi au tendina s exagerezeatunci cFnd se afl Hn public. 9itera N favorizeazF celebritatea Gi

atingerea scopurilor propuse, cu condiiaKca cei guvemai de ea sfie disciplinai> din pcate, aceGtia au tendina s repete mereuaceleaGi greGeli.

1n poiţie iniţialâ - Hncura;eaz popularitatea.

7"(8)9 - litera emoţionala

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 55/117

J:& reprezint cercul magic care HGi conine propria esen. Nativii eisunt Hnclinai spre studiu Gi rein ceea ce acumuleaz. "ceast litereste fast din punct de vedere fHnanciar, iar cei nscui sub semnul eisunt ambiioGi Gi foarte disciplinai, adaptFndu!se cu uGurin

schimbrilor din viaa personal. *orma literei 7, asemntoaresoarelui, atrage mereu atenia asupra sa.

1n poiţie iniţialâ - Hncura;eaz erudiia.

Ca primă vocalâ - indic indivizi conGtieni de latura spiritual a vieiicotidiene, dar este posibil ca uneori ei s se simt epuizai pe planemoional.

%7")8*9 - literă mentală

 "ceast liter are o mare Hncrctur intelectual Gi favorizeaz oreflecie profund asupra multor aspecte ale existenei. Hn viaa celorguvemai de ea se pot HntFmpla multe lucruri surprinztoare Gi potavea loc rFstumri neaGteptate de situaii. 8 favorizeaz interesulpentru religie, metafizic sau Gtiine oculte, iar nativilor si le displaceprofund orice fel de amestec Hn problemele care Hi privesc.

1n poiţie iniţială - Hncura;eaz cunoaGterea de sine.

;7"*8+9 - O litera a intuitiei 

 "ceast litera neobiGnuitF adauga o doz de excentricitate numelui incare apare. *oarte Hnzestrai pentru tranzacii financiare, nativii literei] au o existen unic Gi deosebit, cci modul lor de viaF sebazeaz pe intuiie. J]& favorizeazF performanele sportive. DeGi esteposibil ca nativii si s facF unele greGeli de ;udecatF, Hn general ]este o liter norocoas pentru toi oamenii de afaceri.

1n poiţie iniţiala - Hncura;eaz originalitatea Hn gFndire.

<7"+8,9 - 6itera emoţionala

R este o literF a forei, ce HmbinF atFt instinctele caritabile, cFt Ginevoia de aciune Gi de realizri concrete. n trecut, R era numitJlitera tunetului&. Nativii si sunt Hncreztori m propriile fore, iarnevoile lor sunt atFt de ordin material, cFt Gi izvorFte din idealismul

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 56/117

care Hi caracterizeaz. R favorizeaz speculaiile creative, iarpersoanele Hn numele crora apare sunt mereu gata s!i a;ute peceilali, cu toate c pot fi exploatate fFr a!Gi da seama.

1n poiţie iniţială - favorizeaz fermitatea.

=7",8"9 - literă emoţionala

 "ceastF liter aduce multe succese, dar Gi eGecuri, multe suiGuri, darGi coborFGuri Hn via, aGa cum indic Gi forma sa. Cei aflai subsemnul literei S au nevoie de succes Gi de recunoaGtere public,deoarece S favorizeaz ambiia. Nativii si nu sunt Hntotdeauna siguripe sine Gi pot deveni prea preocupai de propria persoanF. 8utemiciGi ageri, Hnzestrai cu toate calitile pentru a conduce, prefer s nu o

fac.1n poiţie iniţială - Hncura;eaz ambiia.

$72829 - litera emoţionala

2 este litera martirului, aGa cum o indic Gi forma sa, amintind de ceaa crucii. Nativii guvetnai de aceast liter sunt afectuoGi, diplomai GiprietenoGi. HntrucFt 2 adaug o doz de nervozitate oricrui nume,aceGti indivizi nu se simt Hntotdeauna Hn largul lor Hn situaii

competitive Gi prefer s!i urmeze pe alii, decFt s conduc. Bunipedagogi, au mare nevoie de afeciune.

1n poiţie iniţială - Hncura;eaz Hncrederea.

!72"8'9 - litera a intuiţiei 

este o literF a bucuriei Gi sociabilitii, o liter deschis Gi expresiv,dar care se dezechilibreaz cu uGurin. *orma sa este deschis Hnpartea de sus Gi rotun;it la bazF. Nativii literei se dezvolt cel mai

bine atunci cFnd intr Hn contact cu ali oameni> atrag norocul, dar Hlpot pierde, din negli;en. 7 liter a fericirii, dar Gi a nehotrFrii dmcFnd Hn cFnd.

1n poiţie iniţiala - Hncura;eaz sociabilitatea.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 57/117

Caprimâ vocalâ - reaciile emoionale ale celor Hn cauz sunt pline deafeciune Gi de pasiune, adeseori frizFnd melodrama.

>722849 ! 7 literâ a intuiţiei 

este una dintre cele mai putemice litere din alfabet Gi favorizeazschimbrile radicale. Nativii acestei litere HGi organizeaz viaafcFndu!Gi planuri dinamice care, m general, se Hndeplinesc. SuntpredispuGi epuizrii datorate tensiunii ner!voase Gi pot fi nemiloGi.

5n poiţie iniţială - Hncura;eaz realizrile de orice fel.

?72'8(9 - literâ a #iicului 

8rivii!i forma, asemntoare valurilor mrii. Nativii literei = duc oexisten plin de eGecuri, dar Gi de realizri, iar modul lor de via,ameitor prin varietate, este caracterizat de comunicativitate,adaptabilitate Gi nestatomicie, toate la un loc. "ceGti indivizi se bucurdin plin de via, iar distraciile Gi schimbFrile le sunt la fel denecesare ca Gi munca. = este o liter greu de definit cu precizie, dar

 Hntotdeauna se bucur de popularitate.

1n poiţie iniţiala - Hncura;eaz mobilitatea intelectual.

 @7248)9 ! 7 litera emoţionala

Ca ma;oritatea literelor de la sfFrGitul alfabetului, este o liter demare volta;. DeGi nu foarte frecvent HntFlnitF, ea confer senzualitateacelor nume Hn care apare Gi favorizeaz recunoaGterea public. Deasemenea, poate simboliza sacrificiul de sine Hn numele unei cauzesau credine. Sub strFlucirea pe care le!o confer, nativii acestei literesunt extrem de pretenioGi Hn ceea ce priveGte detaliile Gi, Hn ciudaaparenelor, au nevoie de un stil de via mult mai stabil.

1n poiţie iniţial - Hncura;eaz magnetismul personal.72(8*9 - litera a intuiţiei 

Cei guvemai de aceast liter sunt puGi Hn faa multor alegeri#remarcai asemnarea cu o rscruce de drumuri%. DeGi inspirai dinpunct de vedere spiritual, le vine greu s se concentreze exclusiv

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 58/117

asupra unei singure activitFi. Se descurca uGor Hn munca intelectualGi lucreaz bine cFnd sunt singuri. "ceast liter favorizeazdezvoltarea nu doar a intuiiei, ci Gi a capacitii parapsihice Gi poatepredispune la nehotrFre.

1n poiţie iniţiala - Hncura;eaz dezvoltarea intuiiei.

Ca primâ vocală - persoanele m cauz sunt nehotrFte din punct devedere emoponal, dar posed o intuiie foarte puternic, de care sepot folosi cu succes.

+(2!%) - 0 literă emoţionala

Datorit formei sale, - a fost adeseori comparat cu un fulger

bifurcat. "ceast liter aduce faim Gi recunoaGtere Hn vieile nativilorsi. *iine putemice, mari amatori de lux, aceGti indivizi sunt adeseoriinteresai de metafizic Gi de Gtiinele oculte. 7 via de familieconfortabil este deosebit de important pentru ei. -, o literneconvenional, este favorabil activitilor financiare.

1n poiţie iniţială - favorizeaz puterea.

INIIATOARE0 /.ia.a; <i iali=a.a;

8utem Hmpri literele m trei grupe ! respectiv Iniiatoare,Continuatoare Gi *inalizatoare, iar aceast categorizare ne furnizeazinformaii suplimentare. erificai Hn care categorie se Hnscriuma;oritatea literelor dumneavoastr.

Aniţiatoare: "EIR:R-! "ceste litere favorizeaz capacitatea de a creaGi a demara cu succes proiecte. Nativii acestor litere nu au nevoie denimeni pentru a se mobiliza la lucru.

Continuatoare: B *'KN8]S2= [!"cesteliterespri;incapa!citatea

de a continua proiectele de;a demarate Gi promoveaz acele idei careau fost de;a puse m practic. Nativii ale cror litere se Hncadreaz maceast categorie au darul de a aduce Hmbuntiri acelor lucruri de;acreate, dar pot fi nehotrFi uneori.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 59/117

Binaliatoare: C D < 9 ( ! "ceste litere sunt favorabile ducerii labun sfFrGit a proiectelor Hncepute. Nativii lor sunt orientai spreprogres Gi, de obicei, finalizeaz cu succes ceea ce au Hnceput.

De exemplu) prenumele Kohn, cu toate c Hncepe cu litera K#+%, nueste un nume deosebit de puternic Hn ceea ce priveGte iniierea unorproiecte noi Gi acest lucru devine evident dacF studiem fie toateliterele care Hl compun, fie doar iniiala Gi litera finaH. HntrucFtpurttorul acestui nume este mai degrab un Condnuator, potenialulsu de conductorva depinde de structura celuilalt nume alpersoanei.

9iterele nu sunt nici bune, nici rele. Sunt diferite Gi ne influeneazfiecare Hn felul ei.

ClFRELE INTENSE "I NUMERORAMA NUMELUI

Numrul care apare de cele mai multe ori Hn interiorul numeluidumneavoastr se numeGte cifra intens Gi arat care sunt dorineledumneavoastr ascunse. neori este cunoscut Gi sub numele deJpasiunea cluzitoare& sau Jpasiunea secret&. Hn cazul Hn care estepredominant, este posibil s influeneze acele caracteristici date decifra numelui, de cea a vocalelor Gi de cea a consoanelor. latnumele unei celebre actrie de la 'ollAQood)

MAE 4>1>5 ? 1:

*EST 5>5>1>3 ? 14

atunci cFnd apar trei sau chiar mai multe, efectul lor va fH difuz Gi nueste nevoie sF!i acordm prea mult atenie.

 "cele nume care nu prezint nici o cifr intens menin cu succesechilibrul Hntre numerele existente m structura lor.

ClFRELE INTENSE

+ ! "ccentueaz conGtiina de sine Gi puterea voinei, iar numelerespectiv favorizeaz fermitatea, originalitatea Gi Hncrederea mpropriile fore. "ceast cifr adaug acelor caracteristici conferite de

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 60/117

cifra numelui Gi talentul de a conduce, ca Gi o important doz deiniiativ.

0 ! "ccentueaz sentimentul de Hnfrire cu cei din ;ur Gi Hncura;eazcolaborrile de orice fel, ca Gi o atitudine plin de tact Gi dediplomaie. Caracteristicilor date de cifra numelui aceast cifr leadaug capacitatea de a accepta o poziie secund, mai degrabFdecFt de a prelua conducerea, un sim al ritmului Gi o maresensibilitate la tot ceea ce experimenteaz.

$ ! Influena acestei cifre intensific veselia Gi fericirea Hn abordareavieii Hn general, Gi favorizeaz talentele de amfitrion, sporindcreativitatea. Ea adaug calitilor conferite de cifra numelui completarta de a se Hmpca cu oricine Gi Gtiina colaborrii. De asemenea,

cifra este favorabil conversaiilor Jde salon&.M !"ccentueazF atitudinea practicF Gi conformist Hn faa existenei,darul de a se adapta cu uGurin muncii de detaliu, ca Gi perseverenade a duce la bun sfFrGit lucrurile Hntreprinse. Caracteristicilor date decifra numelui li se adaug HncpFFnarea Gi excesul de zel Hndomeniul profesional.

5 ! Intensific dorina de libertate Gi de schimbare. "cest numradaug nestatomicie, conGtientizarea nevoilor sexuale Gi capacitatea

de a se adapta cu uGurin rstumFrilor de situaii. Caracteristiciledate de cifra numelui sunt completate de capacitatea de a comunicafr probleme cu cei din;ur Gi de darul de a!i mobiliza Gi motiva peaceGtia.

6 ! Intensific sentimentul responsabilitii Gi nevoia de dreptate. "cest numr favorizeaz creativitatea, m special folosirea artistic avocii, dar Gi predispune la o tendin spre alimentaie excesiv.Influena sa sporeGte aptitudinile pedagogice ale nativilor, iarcaracteristicilor oferite de cifra numelui complet li se adaug simularmoniei Gi al echilibmlui.

! "ccentueaz nevoia de singurtate Gi Hncura;eaz folosireaanalizei Gi intuiiei Hn rezolvarea problemelor. Nativii care au cifraintens au nevoie de propriile experiene personale, Gi anume sfacF propriile greGeli, pentru a putea Hnva din ele. 9e displace sprimeasc indicaii de la cei din ;ur. Este foarte probabil s manifeste

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 61/117

interes pentru metafHzic. "ceast cifr intens adaugF un plus demister cifrei numelui.

! Intensific dezvoltarea unei atitudini foarte eficiente Hn afaceri GisporeGte capacitatea de organizare Gi cinstea acestor nativi.8ersoanele a cror cifr intens este sunt deosebit de Hnzestratepentru tranzacii fHnanciare, iar preocuprile lor includ sportul Gi alteactiviti asemnFtoare. Cifra intens adaug acelor caracteristicidate de cifra numelui for Gi nevoia de succes.

/ ! Influena acestei cifre spri;in dezvoltarea unei atitudini miloase Gitole!rante fa de cei din;ur. Nativii acestui numr se caracterizeazprintr!un mag!netism emoional Gi printr!o ardoare de!a dreptuldramatic. / sporeGte valorile umaniste ale nativilor, Gi atracia pentru

cltorii, poveGti de dragoste Gi idealism Hn general. Caracteristiciloroferite de cifra numelui li se adaug o perspectiv extrem de liberalasupra vieii.

N(ERE9E C"RE 9I8SESC

:rice numr, de + la /, care nu figureazF Hn numele dumneavoastrreprezint o calitate care v lipseGte, iar dac acest numr nu aparenicieri altundeva va trebui s cultivai Hn mod conGtient calitatearespectiv.

Numerologii care consider c numele de pe certificatul de naGtereare importana cea mai mare sunt de prere c numrul care vlipseGte are implicaii armice. "Gadar, acest numr indic o leciecare trebuie Hnvat pe parcursul acestei viei, deoarece a fostnegli;at sau folosit Hn mod greGit Hn precedenta existen. "stfel,numrul lips devine un numr al armei.

*ie c vei crede acest lucru, fie c nu, un numr care nu apare Hnnumele pe care Hl folosii zilnic indic lipsa unor caliti. Dac nummlrespectiv nu apare Hn alt loc ! ca, de pild, Hn data naGterii, Hn cifravocalelor, Hn cea a consoanelor sau Hn cea a prenumelui ! va trebui s

 Hncercai s v cultivai calitatea respectiv.

Cifrele + Gi / vor fi prezente Hn toate numerogramele copiilor nscuipFn la data de $+.+0.+///, iar cifra 0 Hn numerogramele celornscui HncepFnd din +.7+.0777.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 62/117

Numelui pe care Hl vom prezenta Hn continuare ! un nume destul debanal !Hi lipsesc numerele $ Gi . Hn cazul Hn care ele nu apar Hn altparte, persoana care poart acest nume va fi nevoit s depun unefort mai mare decFt ma;oritatea pentru a!Gi cultiva aceste caliti.

K:'N S(I2' ! 6/+ 5+M0

SEMNIFICAIA NUMERELOR CARE LIPSESC

+ ! 8ersoanelor respective le lipseGte originalitatea. "u nevoie s Hnvee s se impun Hn faa celorlali, s HGi cultive iniiativa, dorina dea Hnvinge, Hncrederea Hn sine, capacitatea de a conduce, ambiia,puterea de voin Gi fermitatea.

0 ! 8ersoanelor respective le lipseGte sensibilitatea. "u nevoie s Hnvee s coopereze cu ceilali, s lucreze Hn echip, s respecteinstruciunile Gi s dea dovad de prietenie, bunFtate Gi respect faFde sentimentele celor de lFng ei.

$ ! 8ersoanelor respecrive le lipseGte creativitatea. "u nevoie s!Gicultive o perspectiv mai puin sever asupra vieii, simul umorului Gibucuria de a tri>

trebuie s Hnvee s fie prietenoase, optimiste Gi sociabile Gi s HGi

foloseasc din plin imaginaia.M ! 8ersoanelor respective le lipseGte rbdarea. "u nevoie s HGidezvolte simul practic, stabilitatea, tenacitatea, atenia la detaliu,capacitatea de a munci susinut timp Hndelungat, o perspectivconstructiv asupra vieii Gi o anumit doz de autodisciplin.

5 ! 8ersoanelor respective le lipseGte capacitatea de a se adaptarapid situaiilor noi Gi neprevzute. "u nevoie s HGi dezvolte aceastcalitate, dar Gi s Hnvee s nu se team de progres, sF fie deschise

noului, s comunice cu cei de lFng ele Gi s dea dovad deentuziasm, s Hi motiveze pe cei din ;ur Gi s fHe ceva maicuteztoare.

6 ! 8ersoanelor respective le lipseGte simul de rspundere. "unevoie s HGi cultive o viziune mai echilibrat asupra vieii, s Hnvees aprecieze frumosul Gi artele> trebuie s HGi dezvolte atFt

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 63/117

creativitatea, simul onoarei Gi aptitudinea de a armoniza diverseleaspecte divergente ale existenei, cFt Gi aptitudinile didactice.

! 8ersoanele respective sunt incapabile s HGi analizeze propriulcompor!tament. Hn consecin, au nevoie s HGi cultive luciditateaspiritual, s Hnvee s nu se mai team de singurtate, sdobFndeasc Hncredere Hn forele proprii> de asemenea, trebuie s

 Hnvee s se foloseasc de intuiie Gi de analiza minuioas asituaiilor cu care se confrunt, s Hnvee din propriile experiene,dezvoltFn!du!Gi astfel fora interioar.

! 8ersoanele respective nu sunt Hnzestrate pentru domeniulfHnanciar. De aceea, au nevoie s HGi cultive eficacitatea Giseriozitatea m munc, talentele organizatorice, dar Gi s HGi fixeze

obiective realiste, s Hi a;ute pe cei aflai Hn nevoie Gi s HGi dezvoltefora fizic, s fie independeni, folosindu!se cu Hnelepciune deputere, atunci cFnd o au.

/ ! 8ersoanelor respective le lipseGte generozitatea. "u nevoie s HGicultive idealuri Hnalte, porniri umanitare, mila, liberalismul Gi tolerana,s HGi valorifice creativitatea Gi s Hnvee s nu se team deromantism Gi de dramatism Hn via, s Hnvee cum s iubeasc frs aGtepte vreo recompens.

NUMERORAMA NUMELUI

Numerele existente Hn numele dumneavoastr pot fi folosite Hn acelaGifel ca Gi cele din data naGterii, Gi anume aran;Fndu!le Hntr!un grafic)numerograma numelui. 9a fel ca Gi cea a zilei de naGtere, aceastnumerogram v arat care sunt punctele dumneavoastr tari sauslabe, aGa cum apar ele Hn numele pe care Hl purtai.

Numerele care apar Hn acest grafic sunt dispuse la fel ca Gi cele dinnume!rograma zilei de naGtere #vezi Capitolul $%. Este extrem deinteresant s comparm ambele grafice. (ai ales dup anul 0777,multe numerograme ale zilei de naGtere vor fH slabe, cu multe numerelips, indicFnd faptul c cei nscui la Hnceputul unui nou mileniutrebuie s se cultive Gi s caute s se dezvolte Hn mod conGtient. Hnaceste cazuri, o numerogram bun a numelui va aduce un spri;insuplimentar. "stfel, dezechilibrul pricinuit de numerele care lipsescdin numerograma zilei de naGtere va fi, Hntr!o oarecare msur,

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 64/117

eliminat m cazul Hn care numerele res!pective pot fi gsite Hn graficulnumelui.

Dac numerograma zilei dumneavoastr de naGtere este putemic,prezentFnd multe numere Gi linii, este posibil ca graficul numelui sv aduc prea mult energie Hn cazul Hn care reproduce aceleaGinumere ca Gi numerograma zilei de naGtere. 7 astfel de combinaienu poate fH considerat Jechilibrat&, dar poate genera o personalitateputemic Gi carismatic.

 Hn general este mai bine dac acele numere care lipsesc dmnumerograma zilei de naGtere se regsesc Hn cea a numelui, pentruc acest lucru v uGureaz viaa.

  Mal Fi=i/ [email protected] Iii

INITIATOARE A E I : R ! (

CONTINUATOARE & ' N P * B S T + F ) U ,

FINALI!ATOARE L D M 

C V

<raficul 2emperamentului

9iterele fizice indic nevoia nativilor de a aciona, mai degrabF decFtde a sta s mediteze. "tunci cFnd ma;oritatea literelor unui nume se

 Hnscriu Hn aceast categorie, acest lucru indicF o naturF energicF, opersoanF creia Hi place sF fte mereu ocupat Gi care pune pe planulal doilea sendmentele Gi intuiia, preferFnd s treac la fapte decFt smediteze.

9iterele emoionale indic faptul cF Hntotdeauna se va ine seama deglasul inimii Gi de dorinele personale. Dac ma;oritatea literelor seaflF Hn aceast grupF, deciziile pe care purttorul numelui respectiv leva lua vor fi Hn mare parte influenate de ceea ce el HGi doreGte de lavia. "ceGti nativi sunt mari iubitori de art.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 65/117

9iterele intuitive arat c Hntotdeauna cei Hn cauz se bazeaz peinstinct. Nativii respectivi sunt, Hntr!o oarecare msur, conGtieni de

 Hnzestrrile lor parapsihice. Numele ale cFror litere se Hnscriu, mmarea lor ma;oritate, m aceast categorie, favorizeazF cunoaGterea

spiritului. "deseori aceste persoane viseazF cu ochii deschiGi Gi felul Hn care abordeaz viaa pare complet lipsit de sim practic.

 "cea seciune care conine ma;oritatea literelor din numeledumneavoastr va dezvlui felul Hn care v exteriorizai sau Hn careluai decizii de obicei. Dac aceast parte a graficului dumneavoastrFconine mult mai multe litere decFt oricare alta, laturatemperamentului dumneavoastr care Hi corespunde va fi deosebit deputernicF. DacF apar diferene nesemnificative Hntre cele patruseciuni, atunci numele Gi temperamentul dumneavoastr vor fi bine

echilibrate.

Cu a;utorul graficului temperamentului putei vedea care tip de cariereste favorizat, m teorie de numele pe care Hl purtai. CFndma;oritatea literelor se aflF Hn seciunea mental, sunt propiceactivitaile cerebrale sau sedentare. Seciunea fizicF favorizeazFactivitile de naturF fizic sau practica

2E(8ER"(EN29 I C( SV "9E<E( N N(E

 

9iterele din numele dumneavoastr influeneaz modul in care vfHnalizai planurile. Este foarte posibil ca doi indivizi s aib aceeaGicifr a numelui complet, dar fiecare dintre literele care Hl compunindic felul Hn care aceste persoane prefer s se exprime din punctde vedere mental, fizic, emoional sau intuitiv. 8entru a descopericare dintre aceste patru tipuri de exprimare v caracterizeaz, vomfolosi graficul temperamentului. nii numerologi prefer s numeascaceast structur J8lanuri de exprimare&.

De obicei ne exteriorizm Hn patru feluri diferite. nii oameni cldescplanuri minuioase, calculeaz care le sunt Gansele, cFntresc totulcu gri; Hnainte de a aciona. "lii fac totul din instinct, Hn vreme cecFiva se cluzesc dup vocea inimii Gi a sentimentelor lor, iar aliiprefer o abordare energetic sau pragmatic a vieii. <raficultemperamentului v indica modul in care numele pe care Hl purtai vF

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 66/117

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 67/117

 "cea seciune care conine ma;oritatea literelor din numeledumneavoastr va dezvlui felul Hn care v exteriorizai sau Hn careluai decizii de obicei. Dac aceast parte a graficului dumneavoastrFconine mult mai multe litere decFt oricare alta, latura

temperamentului dumneavoastr care Hi corespunde va fH deosebit deputemic. Dac apar diferene nesemnificative Hntre cele patruseciuni, atunci numele Gi temperamentul dumneavoastr vor fH bineechilibrate.

Cu a;utorul graficului temperamentului putei vedea care tip de cariereste favorizat, 1n teorie de numele pe care Hl purtai. CFndma;oritatea literelor se afl Hn seciunea mental, sunt propiceactivitile cerebrale sau sedentare. Seciunea fHzic favorizeazactivitile de natur fizic sau practic, cea emoional este prielnic

acelor cariere din domeniul artistic sau creadv Hn ger ! teatrul, moda,hobbA!urile creative> literele intuitive spri;in activiti mai obiGnuitesau carierele Hn domeniul spiritual sau religios.

De asemenea, literele sunt Hmprite in trei mari categorii Gi anume)Iniiatoare, Continuatoare Gi *inalizatoare. Seciunea Hn care se Hima;oritatea literelor numelui dumneavoastr v indic felul Hn carenume care Hl purtai v a;ut s demarai, s continuai Gi s ducei labun sfarsit proiectele Hncepute.

 "Gezai toate literele din numele dumneavoastr Hn poziiilecorespunztoare din grafic. "dunai fadic numrul literelor, separat pefiecare seciune. In continuare, in figura de mai ;os, vom folosi caexemplu numele scriitorului francez Kean!8aul Sartre.

Iniiatoare

Contmuatoare

*inalizatoare

  Mal Fi=i/ [email protected] Iii

INITIATOARE  """ EE RR

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 68/117

CONTINUATOARE K N 8 S 2

FINALI!ATOARE  9

ra#icul temperamentului 

Remarcai predominana numrului #specific gFnditorilor% atFt Hnseciunea mental, cFt Gi Hn cea iniiatoare. (a;oritatea literelor salese afl Hn seciunea mental. "Gadar, este vorba despre o persoancu o viziune Hn mod clar intelectuala asupra scopului su Hn via.

 "tunci cFnd trebuia s ia decizii cruciale, nativul asculta mai degrabde glasul raiunii decFt de cel al inimii. 8rezena cifrei indic o

preocupare constant legat de descoperirea semnificaiilor ascunseale vieii. Sentimentele erau tratate cu mult pragmatism, HntrucFtaceast sectiune era guvernat de numrul M. Seciunea sa fizic eradominat de numrul 0 si ar fi trebuit s poat colabora cu succes Hnproblemele cotidiene. Datorit influentei lui +, intuiia sa asupra lumiifHe lua forma unei revelaii, fie era rapid ca un fulger.

n asemenea nativ este perfect capabil s demareze proiecte Gi s lecontinue o dat ce a pornit la lucru. DeGi poate duce la bun sfFrGitproiectele Hncepute prezena unei singure cifre + Hn seciunea

fHnalizatoare indica faptul c este posibil sa apar dificulti Hn unelecazuri.

NUMERELE TEMPERAMENTULUI

,umarul 1

An secţiunea mentala: <Fnditori originali, au capacitatea de adescoperi modaliti noi Gi interesante de a aciona. Este posibil sacapareze discuiile, uneori, Gi s dea dovad de nerbdare.

An secţiunea #iică: 8ot da dovad de aptitudini pentru a conduce. "ceGti nativi simt nevoia s fHe mereu ocupai. *iri active, Hnzestrai cusimul umorului, au tendina s fie tioGi uneori.

An secţiunea emoţionalâ: 8refera s domine Hntr!o relaie. SuntoptimiGti Gi originali> este posibil s le displac psihanaliza.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 69/117

An secţiunea intuitiva: Idei noi Gi originale apar pe neaGteptate. "ceGtinativi sunt Hnzestrai cu instincte creatoare foarte putemice, ce pot fHvalorificate cu entuziasm.

,umarul 2 

An secţiunea mentalâ: Nativilor Hn a cror seciune mental aparenumrul 0 le face plcere s acumuleze informaii Gi sunt Hnzestraipentru munca de detaliu. HntrucFt pot vedea ambele laturi ale uneiprobleme, le este uGor s colaboreze sau s lucreze cu altcineva.

An secţiunea #iică: 8ot lucra cu uGurin Hntr!o echip Gi au darul de aaduce Hmbunatiri acelor proiecte Hncepute de altcineva. Este posibils aib preocupri sau interese artistice Gi au tendina s fie exagerat

de politicoGi.An secţiunea emoţională: "u nevoie de companie Gi se simt pierduidac nu au alturi pe cineva cu care s!Gi Hmpart viaa. Extrem dereceptivi la nevoile celor din ;ur, au tendina s fHe excesiv desensibili.

An secţiunea intuitivă: HGi folosesc mtuiia cu uGurin Gi sunt sensibilila atmosfera din ;urul lor. "cest numr favorizeaz dezvoltareacapacitilor paranormale. Nativii care prezint aceast configuraie

sunt conGtieni de latura spiritual a existenei> uneori este posibil sezite s treac la aciune.

,umarul 3

An secţiunea mentalâ: Confer un plus de creativitate oricreiprobleme intelectuale. iaa nu este luat Hn serios Hntotdeauna, iaraceGti nativi percep foarte acut absurdul din ;urul lor. "u nevoie de omotivare constant.

An secţiunea #iica: Expresivi Gi artistici, aceGti nativi sunt foarte adesGi persoane populare, pline de bucuria de a tri, dar care se plictisesccu uGurm. 8ot da dovad de nervozitate Gi negli;en, dar Gi defoarte mult umor.

1n secţiunea emoţionala: cifra $ faciliteaz exprimarea dorinelor,viselor Gi dragostei. Nativilor le face plcere s primeasc dovezi de

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 70/117

afeciune Gi vor ca acestea s fHe manifestate din plin. Spirituali, Hnzestrai cu mult creativitate, merg mai departe atunci cFnd ceva HiplictiseGte.

1n secţiunea intuitivă: Instinctul Gi intuiia sunt folosite Hntr!o maniercreativ, deoarece aceGti nativi sunt inventivi Gi HGi exprimsentimentele m mod artistic. Exist posibilitatea ca aceGti indivizi sfie atraGi de ritual.

,umarul 4

1n secţiunea mentala: "ceGti nativi folosesc o abordare logicF Hnrezolvarea oricrei probleme. Sunt practici Gi conservatori m gFndireGi le displace orice exces de originalitate. Sunt capabili s conceap

planuri constructive Gi realizabile.In secţiunea #iica: 8ot munci din greu Gi nu se simt Hn largul lor dacnu au nimic de fcut. 8ot fi HndemFnatici Hntr!un domeniu sau altul.

An secţiunea emoţională: 8roblemele de ordin practic vor fi luate Hnconsiderare Hntotdeauna. "ceGti nativi trateaz cu seriozitatesentimentele Gi sunt capabili de o mare loialitate, dar existposibilitatea ca, m timp, s apar un sentiment de frustrare din partealor.

An secţiunea intuitivă: "ceGti indivizi fie nu au Hncredere Hn vocea lorinterioar, fie se simt mai Hn siguran dac urmeazF o cale logic,practic. Este posibil s refuze s in seama de intuiie. Suntconservatori Hn probleme religioase, sau chiar agnostici.

,umărul 5 

An secţiunea mentală: "ceast configuraie numeric indic o minteager Gi mobil. "ria preocuprilor acestor nativi este nelimitat, dar

este posibil ca ei s HGi schimbe centrul de interes pe neaGteptate,deoarece sunt atraGi de tot ce este nou.

An secţiunea #iică: Nativii care au numrul 5 Hn seciunea fizic dingrafHcul temperamentului muncesc bine Hn colaborare cu ceilali.

 "tletici Gi activi, au un mstinct al competiiei foarte dezvoltat. Se

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 71/117

adapteaz cu uGurin schimbrilor Gi fac fa extrem de binesituaiilor de criz.

An secţiunea emoţionala: (ereu Hn cutarea libertii, acestorpersoane le displace s fie legate de ceva sau de cineva. *irineobiGnuit de schimbtoare, atFt Hn ceea ce priveGte preocuprile, cFtGi viaa afectiv, nativii care prezintF aceast configuraie sunt indivizipopulari, iubitori de aventur Gi extrem de interesani.

An secţiunea intuitiva: Receptivi la reaciile celor din ;ur, aceGti nativiau instincte foarte bune, dar de cele mai multe ori nu au Hncredere Hnele Gi pretind s aib dovezi palpabile Hnainte de a aciona.

,umarul ! 

An secţiunea mentala: "ceast cifr confer o doz deresponsabilitate procesului de gFndire. 8ersoanele al cror graficprezint numrul 6 Hn seciunea mental pot descoperi soluii creativepentru rezolvarea problemelor cu care se confrunt Gi Hnelegdificultile prin care trec cei de lFng ei.

An secţiunea #iică: NumFrul 6 Hn aceast seciune echilibreaz Hnmsur egal atFt viaa de familie, cFt Gi pe cea profesional, ccinativii si au nevoie Hn mod egal de amFndou. 9ucreaz bine cu sau

pentru altcineva Gi au nevoie de frumusee Hn ;urul lor. 8ot da dovadde creativitate.

An secţiunea emoţionala: 8reocuprile artistice sunt importante, daraceGti nativi sunt dispuGi s fac mari sacrificii m schimbul unui cadrufamilial stabil. "ccept cu uGurin responsabilitile ce le revin.

An secţiunea intuitiva: "ceste persoane ar trebui s asculte mai multde propriul instinct decFt de prerea celor din;ur. Sunt perfectcapabile s menin echilibrul dintre intuiie Gi fapte concrete, dar au

tendina s se amestece Hn chestiuni care nu Hi privesc.

,umarul # 

An secţiunea mentala: 8ersoanele care prezint aceast configuraienumeric au nevoie de singurtate pentru a lua hotrFri Gi sunt

 Hnzestrate cu aptitudini analitice foarte bune. :bserv multe lucruri,

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 72/117

dar le pstreaz pentru sine Gi le displace profund amestecul cuiva Hnluarea deciziilor care le privesc.

An secţiunea #iica: DeGi sunt firi energice prefer s lucreze singure,Gi nu s fac parte dintr!o echip. Nu le plac mediile zgomotoase sauaglomerate> Hn general, Hi surprind mereu pe cei din ;ur.

An secţiunea emoţionala: Sunt capabile de o anga;are emoionalprofund, dar nu vor ca cei din ;ur s Gtie acest lucru. Suntperfecioniste Hn tot ce Hntreprind.

An secţiunea intuitivă: Instinctul acestor nativi este foarte putemic Gi artrebui respec!tat. Cu toate acestea, uneori nu se ine seama de el.8ersoanele care prezint aceast configuraie pot evalua corect

nevoile celor din;ur Gi au o for spiritual adevrat.,umarul % 

An secţiunea mentala: "u un dezvoltat Gi eficient sim al afacerilor, caGi nevoia de a reuGi. "ceGti indivizi trebuie s se fereasc de lcomie.Sunt oratori putemici Gi duri.

An secţiunea #iica: 8ersoanele care prezint aceast configuraienumeric au aptitudini sportive pronunate Gi se impun Hn orice

activitate de echip. Naturi realiste Gi loiale, Hn general HGi fixeazobiective clare Hn via.

1n secţiunea emoţională: De obicei, preocuprile legate de cariersuntpe primul plan. "ceGti nativi vor Hncerca s fie mereu Hn poziiedominant atunci cFnd se gsesc Hntr!o relaie. Sunt aliai loiali lanevoie sau Hn situaii de criz.

5n secţiunea intuitivă: Sunt capabili s!Gi foloseasc intuiia pentru a!ia;uta pe cei mai nefericii decFt ei, dar Gi s armonizeze cu succes

latura spiritual cu cea material a vieii.

,umarul '

An secţiunea mentală: "ceGti nativi au o viziune ampl asupra a ceeace au de fcut Gi le displace s se ocupe de detalii. IdealiGti, vor ine

 Hntotdeauna seama de valorile umanitare.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 73/117

An secţiunea #iică: De obicei prefer o manier de exprimaredramatic Gi artisticF> influena acestui numr determm o abordareinspiratF a problemelor cotidiene. 8ersoanele care au aceastconfiguraie numeric dau dovad de compasiune faa de cei din ;ur.

An secţiunea emoţionala: Numrul / influeneaz sentimenteleromantice, profunde. Nativii si pot fH melodramatici, schimbFndu!Gistarea de spirit de la un minut la altul. "u tendina s fie prea creduli.

An secţiunea intuitivă: Se simt in armonie cu o conGtiin superioar.Este posibil ca, uneori, visurile lor inspirate s stea la baza unei lipsepronunate a spiritului practic. "ceGti nativi au convingeri spiritualeputemice.

ClFRA : $N RAFICUL TEMPERAMENTULUIAn secţiunea mentala: "cestor persoane le displace s ia hotrFribazate exclusiv pe fapte. "u o atitudine sceptic in ceea ce priveGtefolosirea gFndirii logice Gi pot HntFmpina dificulti la studiu.

An secţiunea #iica: Nu au o rezisten Gi o condiie fHzic bune Gi esteposibil s se confrunte cu dificulti Hn ceea ce priveGte o abordarepractic a vieii. "u nevoie sF fie Hn permanen motivai.

An secţiunea emoţionala: *ie c HGi reprim adevratele sentimente,fHe c exist dificulti m exprimarea acestora. neori propriaexisten le pare monoton Gi Hi Hneleg cu greu pe cei din ;ur.

An secţiunea intuitivă: "ceGti nativi au o adevrat aversiune fa deinstincte sau de presentimente Gi nu se ghideaz dup ele Hn via.Nu sunt deloc interesai de spiritualitate, Hn general, sau de problememetafizice, deoarece HntFmpin difHculti in manevrarea conceptelorabstracte.

 $N C#UTAREA ARMONIEI DINTRE NUMERELEDUMNEAVOASTR#

8utei compara acum numerele existente atFt Hn data naGterii, cFt Gi Hn numele dumneavoastr. Este interesant de observat felul Hn careele interacioneaz.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 74/117

Cele mai importante numere ale dumneavoastr sunt reprezentate decifra destinului Gi cea a numelui complet. "Ga cum spuneam maidevreme, dac aceste dou numere sunt identice v aflai Hn posesiacombinaiei perfecte. rmtoarea combinaie fericit este cea m

cazul creia ambele numere sunt fie pare, fie impare ! deoarece Hncexist armonie Hntre ele. Dac, Hns, unul dintre numere este par, iarcellalt impar, apare o stare conflictual. Cu toate c viaa acestornativi nu va fH uGoara, combinaia respectiv le va oferi Gansa de adeveni mai putemici, pe masur ce vor depGi problemele care li sevor ivi Hn cale.

7 cale uGoar Gi rapid pentru a studia armonizarea tuturor aspectelorvieii dumneavoastr const Hn compararea cifrei destinului cu cea anumelui complet Gi cu cifra energetic #nu uitai c cifra energetic se

calculeaz adunFnd cifra destinului cu cifra numelui complet%. Deexemplu)

Cifra destinului M Cifra numelui M Cifra energeric 44 o combinaieperfect. Cifra destinului 0 Cifra numelui 6 Cifra energetic 4 ocombinaie armo!nioas. Cifra destinului $ Cifra numelui M Cifraenergetic 4 o combinaie conflictual.

(ai multe detalii pot fH obinute prin compararea tuturor numerelordumneavoastr principale. Cifra destinului constituie cheia acestei

liste. DacF ea nu intr Hn conflict cu alte numere ale dumneavoastr,succesul va fH dobFndit mai uGor Gi vF va fi mai simplu s facei faevenimentelor viitoare. Dac cifra numelui complet intr m conflict cucea a destinului, dar celelalte numere se armonizeaz cu cea dinurm, este posibil ca insatisfaciile ce vor aprea s fie legate derealizrile dumneavoastr, aceste realizri referindu!se nu doar lasuccesul material, ci Gi la cel spiritual Gi sentimental.

8entru a v evalua principalele caracteristici utilizai doar urmtoarele

numere)cifra destinului #CD%, cifra zilei de naGtere #-%> cifra obiectivelor #7%,cifra numelui complet #N%, cifra vocalelor #%, cifra consoanelor #C%,cifra prenumelui #8%, cifra iniialei #I%, cifra primei vocale #8%, cifraenergetic #CE% Gi cifra intens #CI% ! dar numai dac aceasta estereprezentat printr!un singur numr, nu prin dou sau trei.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 75/117

Scriei numerele de la + la / Hntr!un singur rFnd Gi aGezai dedesubtprincipalele dumneavoastr cifre, folosind iniialele Hn locul denumiriilor. lat nume!rele fostului prim ministru britanic (argaret 2hatcher,nscut pe +$ octombrie +/05.

+ 0 $ M 5 6 /8+ 80   CDM :5   CE C/

  -M  NM  M  

Nu exist o singur cifr intens. "cesta este un grafic excelent.Remarcai spri;inul puternic acordat cifrei destinului M. 8entru opersoan cu asemenea numere, acceptarea situaiilor care pretind

munc susinut Gi autodisciplin, favorizate de cifra destinului M, nuva constitui o problem.

Este ridicol sa credem c o combinaie numeric armonioasa duceautomat la succese materiale nemaipomemte> totuGi, o asemeneaconfiguraie favorizeaz manifestarea Hntregului potenial al persoaneirespective. iaa pare mai uGoar, iar nativul Hn discuie pare cF seafl mereu Hn locul potrivit, la momentul potrivit.

CUM S# ALEEM UN NUME*olosind numerologia, putei selecta cel mai potrivit nume pentru uncopil, dar nu trebuie sa alegei un nume doar pe baza numerelor pecare le conine. Este important ca numele respectiv sF v placF Gi sFdorii s Hl dai copilului dumneavoastr, indiferent de valoarea sanumeric.

Este necesar s cunoaGtei data naGterii, cu alte cuvinte copilultrebuie sF fie de;a nscut. 2otuGi, acest lucm nu trebuie s v

 Hmpiedice s pregtii o list cu numele potrivite Hnc dinainteanaGterii sale.

8entru aflarea numelui corespunztor, regulile sunt simple. Cifranumelui complet #numele Gi prenumele luate Hmpreun% trebuie s fieaceeaGi cu cifra destinului, sau cel puin s se armonizeze cu ea !adic amFndou s fie ori pare, ori impare.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 76/117

Cifra prenumelui trebuie s fie diferit de cifra zilei de naGtere ! chiardacF cifra destinului Gi cea a zilei de naGtere sunt identice.

Numele ales trebuie s fie numele pe care intenionai s Hl folosii deobicei. "stfel, dacF vF hotFrFi asupra numelui Koanna Gi apoi v veiadresa copilului folosind numele Ko, valoarea sa numeric nu va maifi aceeaGi. Numele folosit zilnic este cel care conteaz ! numele pecare copilul Hl consider al su.

De asemenea, trebuie sa comparai toate celelalte numere alecopilului Gi s studiai structura numerogramei numelui.

Nimic nu v HmpiedicF s Hi dai copilului dumneavoastrF oricFtenume, pe certificatul de naGtere> cel care conteazF cu adevFrat este

cel folosit zilnic, penmi c vibraiile sale au efectul cel mai mare. "Gacum spune Gi Biblia, Jeste mai bine s ai un nume bun, decFt oricebogaii&.

Dac, ceva mai tFrziu, copilul dumneavoastr HGi va alege un altnume, nu trebuie s interpretai acest gest ca pe o respingere adumneavoastr sau a valorilor dumneavoastr. El are dreptul saleag altceva, Hntocmai cum avei Gi dumneavoastr.

CUM S# V# SC&IMBAI NUMELE

Este foarte important s tratai cu seriozitate aceast problem, sa vgFndii pe Hndelete la consecine Gi s nu v hotrFi s v schimbainumele dintr!un simplu capriciuO ! Gi spunem aceasta pentru cschimbarea numelui Hntr!adevr v poate influena existena,afectFndu!v, Hntr!un fel sau altul, viaa. Dac noul nume va

 Hmbunti configuraia numeric a graficului dumneavoastr, veidobFndi o perspectiv nou, filosofic, asupra vieii Gi vei avea partede noi Ganse.

lat de ce schimbarea numelui este o practic foarte curent atuncicFnd oamenii se dedic religiei sau altor asemenea preocuprispirituale ! pentru c, Hntr!adevr, are efect. i tot astfel se explicneHncrederea sau ironiile la care sunt expuse persoanele care tocmaiGi!au schimbat numele. "ceast atitudine reflect teamasubconGtient a celor din ;ur c acea persoan ascunde o parteimportant a naturii sale> cu alte cuvinte, noul nume reflect o

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 77/117

personalitate complet nou, proiectFnd o imagine complet diferit. Deobicei societile totalitariste sau culturile cu un pronunat sentimentde cast privesc cu neHncredere schimbarea numelui, Gi acest lucmtrdeaz dorina acestor societi de a controla Hn Hntregime individul.

De aceea, oricFt de pretenios ar suna, schimbarea numelui este oforma de magie. Ea reprezint gestul conGtient al alegerii unui altsimbol personal. *cFnd acest lucru v modificai Hntreagadumneavoastr for.

Cu toate acestea, schimbrile nu apar niciodatF peste noapte. Deobicei dureaz ani Hntregi pFn ce efectul complet poate fi observat,dar el Hncepe s se manifeste Hnc din prima zi. Exist un proverbcare spune) JDac vrei s schimbi lumea, Hncepe cu tine Hnsui.&

8utem considera drept schimbare a numelui chiar Gi o simplmodificare a modului Hn care Hl scriem sau doar o uGoar rearan;are aliterelor care Hl compun>

acest lucru este cu mult mai uGor de fcut decFt adoptarea unuinume cu totul diferit. 9uai Hn considerare mai HntFi aceast variant>pe de alt parte, viaa dumneavoastr v aparine Gi nimeni nu aredreptul s v spun ce nume s folosii, pentru c, Hn definitiv, acestnume v aparine Hn exclusivitate Gi, dac preferai s fii numit altfel,

avei acest drept.

De obicei, orice fel de modificare a numelui pe care Hl purtai esteurmat de o perioad de confuzie Gi, Hn consecin, este necesar saducei unele corecii stilului dumneavoastr de via. nii oameni nupot face fa acestei perioade Gi HGi reiau vechiul nume. Nu esteabsolut nimic ru Hn aceasta.

Regulile care trebuie respectate Hn schimbarea unui nume suntaceleaGi ca Hn cazul alegerii numelui unui copil) cifrele destinului Ginumelui complet trebuie s fie identice sau mcar Hn armonie, cifraprenumelui trebuie s nu fie aceeaGi cu ziua naGterii, Gi este necesars se ia Hn considerare toate numerele importante.

Dup cum i!a spus un ;udector magnatului de cinema Samuel<oldQAn, celebru prin studiourile (etro!<oldQAn!(aAer, de Hndat ce

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 78/117

Gi!a schimbat numele <oldfish, Jn om care s!a ridicat prin propriilefore prefer un nume pe care Gi!l face singur.&

 

CI*R" CIC99I I CE" " "NI9:R

ansele care se ivesc pe parcursul existenei dumneavoastr apar Hncicluri. Numerologia v poate indica acest lucru, dar nu poate faceprorociri, pentru c ea nu v poate ghici viitorul. -iua de mFine esteinfluenat de ziua de azi. Ceea ce, totuGi, poate face numerologiaeste s v arate evenimentele Gi Gansele cu care este probabil s vconfruntai. Ce se va HntFmpla atunci ! depinde exclusiv dedumneavoastr. "Gadar exist locul potrivit Gi momentul potrivit Gi

este posibil s calculm acest lucru, Hns numai de dumneavoastrdepinde dac vei profita sau nu de Gansele ce vi se vor oferi.

Data complet a naGterii dumneavoastr este baza de la care se vorforma ciclurile existenei Hn viaa dumneavoastr. "cest capitol, ca Gicel care urmeaz, v va arta cum s Hl descoperii pe cel maiimportant dintre ele. (odul de expertizF pe care Hl folosii pentru aanaliza efectul combinat al acestor numere este cel care determineficiena prognozei dumneavoastr.

CELE TREI CICLURI ALE VIEIIiaa dumneavoastr este Hmprit in trei etape sau cicluri. Cel dintFieste reprezentat de numrul fadic al lunii in care v!ai nscut. Cel de!al doilea ! de numrul fadic al zilei dumneavoastr de naGtere, iarultimul ! de numrul anului naGterii dumneavoastr, obinut prinadunare fadic.

 Hn S" data se scrie HncepFnd cu luna, Hn vreme ce Hn Romania sescrie HntFi ziua. Hn capitolul de fa vom folosi sistemul american

pentru c aceasta este metoda convenional de calcul utilizat Hnnumerologie. Indiferent de locul Hn care v!ai nascut, pentru calculelece vor urma respectai Hntotdeauna ordinea urmtoare) luna naGterii,ziua naGterii, anul naGterii.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 79/117

rmtoarea dat de naGtere aparine fostului preGedinte sovieticNiita 'ruGciov) M.+.+/M. Dup aplicarea adunrii fadice, data lui vaarta astfel)

M..M. "Gadar primul ciclu, dat de numrul lunii naGterii, va aveavibraia cifrei M. Cel de!al doilea #numrul zilei de naGtere% ! vibraiacifrei , iar cel de!al treilea #numrul anului naGterii sale% ! vibraiacifrei M.

8rimul ciclu al vieii dumneavoastra Hncepe la naGtere. 8entru a aflacFnd Hncepe cel de!al doilea, scdei cifra destinului dumneavoastrdin numrul $6!acestui numr, adic lui / multiplicat de M ori, Hi esteatribuit un simbolism ocult foarte putemic. Cel de!al doilea cicludureaz 0 de ani #adic / multiplicat de $ ori% Gi este urmat de cel

de!al treilea ciclu, care dureaz pFnF la moartea dum!neavoastr saupFn ce are loc acea tranziie pe care Samuel Butler o descrie ca peJo cltorie ceva mai special Hn strintate&.

*iecare ciclu indic tendina general a unei anumite pri din viaadumneavoastr.

pentru cifra destinului +) cel de!al doilea ciclu Hncepe la $5 de ani, celde!al treilea la 60.

pentru cifra destinului 0) al doilea ciclu Hncepe la $M de ani, al treileala 6+.

pentru cifra destinului $) al doilea ciclu Hncepe la $$ de ani, al treileala 67.

pentru cifra destinului M) al doilea ciclu Hncepe la $0 de ani, al treileala 5/.

pentru cifra destinului 5) al doilea ciclu Hncepe la $+ de ani, al treilea

la 5.

pentru cifra destinului 6) al doilea ciclu Hncepe la $7 de ani, al treileala 5.

pentru cifra destinului ) al doilea ciclu Hncepe la 0/ de ani, al treileala 56.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 80/117

pentru cifra destinului ) al doilea ciclu Hncepe la 0 de ani, al treileala 55.

pentru cifra destinului /) al doilea ciclu Hncepe la 0 de ani, al treileala 5M.

ClFRELE CICLURILOR

Ciclul aflat sub vibraia)

ci#rei " - Ciclul se caracterizeaz prin nevoia de a sta pe propriilepicioare. Evenimentele care apar Hi adaug o doz de independen.8ersoana respectiv se preocup de propriile sale nevoi, dar uneorieste posibil s HGi piard rbdarea. Noi oportunitai se manifest Hn

aceast perioad Gi Hi vor fi oferite poziii de conducere, chiar dac nusunt dorite. 8ersoana aflat Hn acest ciclu trebuie s fie hotrFt Gi saib Hncredere Hn propriile fore.

ci#rei 2 - Hn cursul acestui ciclu apar oportuniti de a se integra Hnanumite grupuri, de a lucra Hn cadrul unor organizaii mari sau de aintra Hntr!o echip. 8ersoanele sunt sensibile la prerile celor din ;ur,au muli prieteni Gi este posibil s aib parte de recunoaGtere public,deGi, de cele mai multe ori, fra s Hntreprind nimic pentru a oobine. "u nevoie de companie, iar Hn aceast perioad evenimentele

se dezvolt cu Hncetineal, aGa HncFt este posibil s fie nevoite surmeze calea indicat de ceilali.

ci#rei ' - Este un ciclu plcut, favorabil muncii de creaie, cu toate ceste foarte probabil ca Gansele ce apar s fie irosite doar de draguldistraciei. iaa este dominat de planul social, HntrucFt persoanelorrespective le face plcere s se amuze Gi s intre Hn contact cu altepersoane. "ceGti indivizi par a fi extrem de norocoGi, au mereu nevoiede senzaii tari Gi se confrunt adeseori cu neastFmprul Giplictiseala.

ci#rei 4 - Hn acest ciclu este important s se rezolve problemele deordin practic, astfel HncFt persoanele se confrunt cu mult muncgrea. neori se vor simi HnctuGate. ansele ce vor aprea Hndecursul acestui ciclu sunt orientate spre un progres aGezat pe bazesolide, fHe Hn viaa profesional, fie Hn cea familial. Hn aceastperioad este necesar ca indivizii respecrivi s se relaxeze sau s se

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 81/117

Koace& mai mult, deoarece au o via foarte agitat, pe care o iauprea Hn serios. De asemenea, este important s evite cderea Hnrutin.

ci#rei ( - Circumstanele se schimb Hn mod frecvent. "venturisurprinztoare apar uneori pe neaGteptate. 8ersoanelor aflate inacest ciclu le este dificil s rmFn mai mult vreme Hn aceeaGicarier Gi HGi pierd interesul foarte uGor. Dau dovad de adaptabilitateGi comunicarea cu cei din ;ur este foarte important. Exist Gansa dea cltori Gi de a experimenta orice este nou, iar situaiile competitivedomin acest ciclu.

ci#rei  6 ! Cu toate c exist multe oportuniti de ordin creativ Hn acestinterval, cea mai mare atenie trebuie acordat cminului, deoarece

mediul familial este foarte important. 8ersoanele aflate Hn acest ciclusunt dispuse s!Gi asume responsabiliti Gi li se cere sfatul adeseori. "u nevoie de dragoste Hn via Gi sunt mereu Hn cutarea echilibrului.iaa lor familial este fie armonioas, fie furtunoas.

ci#rei * - "cest ciclu este marcat de cutri interioare sau depsihanalizarea propriei persoane. 8ersoanele respective se simttulburate in medii zgomotoase sau aglomerate Gi au nevoie desingurtate. Este o vreme favorabil dezvoltrii personale. Ritmulprogresului material nu poate fi accelerat cu uGurin, dar Gansele

apar pe neaGteptate. Indivizii trec la aciune cu rapiditate, dar numaidup o perioad Hndelungat de gFndire> au tendina s respingsfaturile, pricinuindu!Gi multe greuti.

ci#rei + - 8rogresul ctre elurile personale este lent Gi constant, darmunca aceasta trebuie fcut. Este un ciclu favorabil din punct devedere financiar, dar numai dac succesul este cFGtigat pe drept.Indivizii au uneori tendina de a fi prea ambiioGi. Independena estefoarte important pentru ei Gi HGi fHxeaz scopuri de atins. "cest ciclu

are o aur Tarmic ! fie bun, fie rea !, astfel HncFt persoana Hn cauzaprimeGte ceea ce merit. Efortul este necesar Hn aceast perioad.

ci#rei , - :rice este posibil sub acest numr. / este favorabildomeniilor creative, Hn special artelor serioase. "deseori existdificulti Hn demararea unor proiecte noi Gi uneori apar finalurineaGteptate. Este un ciclu emoional Gi, uneori, este nevoie de

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 82/117

stpFnire de sine. 2rebuie acordat o mai mare atenie problemelorde ordin practic Gi sunt indicate cltoriile Gi meninerea unui cerc largde prieteni sau relaii.

PROVOCAREA

 Hn spatele fiecarui ciclu individual se ascunde o provocare) aceastaindic acele inhibiii sau restricii autoimpuse care trebuie depGitepentru a atinge Hmplinirea de sine.

8rima provocare apare pe parcursul primului ciclu, iar cea de!a doua Hn timpul celui de!al doilea ciclu. Cea de!a treia provocare este ceamai important. DeGi apare Hn timpul celui de!al treilea ciclu,restriciile sale sunt resimite de!a lungul Hntregii viei. 8e msur ce

avansm Hn vFrstF provocrile HGi pierd din putere, pentru c de obiceisunt conGtientizate Gi depaGite.

8rima provocare poate fi aflat sczFnd numrul fadic al lunii Hn carev!ai nscut din cifra zilei de naGtere #sau numrul mai mic dinnumrul mai mare%. Cea de!a doua provocare ! sczFnd cifra zilei denaGtere din numrul fadic al anului naGterii dumneavoastr, iar ceade!a treia poate fi calculata sczFnd cifra primei provocri din cifracelei de!a doua provocri.

Data naGterii ++.00.+/M$ aparine ;ucatoarei de tenis Billie Kean Tmg.Dup ce Hi aplicm adunarea fadic, data naGterii arat astfel) 0.M..Deci prima provocare este 0 #M!040%, cea de!a doua este M #!M4M%,iar cea de!a treia este 0 #M!040%.

ClFRELE PROVOCARILOR

%rovocare - Nu exist o provocare anume, dar acest lucru nu Hnseamn ca nu exist nici o trstur negativ care ar trebuicorectat, ci doar c aceasta se va schimba mereu.

%rovocare "- 7 anumit doz de reinere Hn a prelua o poziie deconducere sau Hn a lua iniiativa, ca Gi teama de independen.

%rovocare 2 - 9ips de receptivitate la nevoile celor din;ur, refuz de acoopera Gi lips de sensibilitate.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 83/117

%rovocare ' - 2eam de a se bucura de via sau de a fH frivol, irosirea creativitii Gi dificultate Hn exprimare.

%rovocare 4 ! Refuzul de a privi viaa cu realism Gi spirit practic, Gidificulti Hn eliberarea de rutin.

%rovocare ( - 2eam de nou i de asumarea riscurilor, dar Gi o lipsFde interes fa de comunicarea cu cei din ;ur.

%rovocare ) - Exist posibilitatea unor tulburri Hn problemelefamiliale dac nu se menme echilibrul. Refuzul de a!Gi asumaresponsabilitatea.

%rovocare *- Exist o respingere a singurtii, o team de a!Gi

analiza propriile motivaii &i  o lips de credin.%rovocare + - Refuzul de a accepta puterea personal. iaa parelipsit de unitate Gi dominat de lcomie.

MOMENTELE CRUCIALE

Exist patru momente cruciale Hn viaa dumneavoastr, momente Hncare au loc evenimente semnificative, dar este posibil ca acestea snu fie recunoscute ca atare decFt mult mai tFrziu.

 Hn timpul acestor momente cruciale energia dumneavoastr interioareste mult sporitF, Gi acest lucru v a;ut s HntFmpinai Hntr!o manierpozitiv Gansele ce vi se ofer.

8rimul moment poate fi calculat sczFnd cifra destinului din numrul$6 Gi coincide cu Hnceputul celui de!al doilea ciclu. rmtoarele treimomente cruciale din viaa dumneavoastr vor avea loc din / Hn /ani.

(omentele cruciale apar la urmtoarele vFrste)pentru cifra destinului +) la $5,MM, 5$ Gi 60 de ani.

pentm cifra destinului 0) la $M, M$, 50 Gi 6+ de ani.

pentru cifra destinului $) la $$, M0, 5+ &i  67 de ani.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 84/117

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 85/117

ClFRELE MOMENTELOR CRUCIALE

omentul crucial cu ci#ra " - Hn aceast perioad apare o noudirecie Hn via Gi Gansa de a dobFndi independena. 8reocupri fade nevoile personale.

omentul crucial cu ci#ra 2 - Este posibil s demareze un parteneriat,deoarece se simte nevoia de a intra Hn legturF cu oamenii. Hnaceast perioad sunt sporite cap^citile paranormale, iar persoanadevine conGtient de nevoile celor din ;ur.

omentul crucial cu ci#ra ' - Distraciile Gi evenimentele socialedomin acest interval. Este foarte probabil s se realizeze cltorii,iar capacitile mentale Gi creative sunt folosite la maximum.

omentul crucial cu ci#ra 4 - Cu toate c este o perioadcaracterizat de mult munc, i se face fa cu uGurin. Se ivescGanse de a construi, de a!Gi stabili viaa pe temelii solide, care sdureze.

omentul crucial cu ci#ra ( - Este posibil s intervin ceva nou Gicomplet neaGteptat Hn via. Se simte nevoia de libertate Gi esteimportant s se foloseasc Gansa de progres ce se iveGte.

omentul crucial cu ci#ra ) - 8rimul plan este ocupat de realizrilecreative, iar interesul se concentreaz pe cmin. Responsabilitilesunt rezolvate cu mare uGurin, iar dragostea, cstoria sau divorulsunt posibile Hn acest interval.

omentul crucial cu ci#ra *- Individualitatea este mult accentuat Gimotivaiile personale sunt mai bine Hnelese. "par noi oportuniti, peneaGteptate. Este o perioad misterioas, care va fi mai bine

 Hneleas ceva mai tFrziu.

omentul crucial cu ci#ra + - Este posibil s se dobFndeasc succesmaterial Gi s se cFGtige Gansa de a fi independent. Din punct devedere financiar, este o perioad favorabil.

omentul crucial cu ci#ra , - Hn cursul acestui interval este posibil sse sfFrGeasc o anumita etap a vieii. Este o perioad adeseoriconfuz, dominata de schimbri Gi de cltorii. 8ersoana care se

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 86/117

confrunt cu acest moinent hotrFtor al existenei sale este foarteemotiv, dar la finalul acestei perioade va fi mai puternic Gi maimiloas fa de cei din ;ur.

!IUA0 LUNA "I ANUL UNIVERSAL

Data calendaristic nu indic vibraiile fiecrei zile, dar felul in careele v afecteaz depinde de efectul combinat al celorlalte numerecare v guverneaz.

Cifra universal a anului este numrul corespunztor fHecrui an Gieste obinut Hn urma adunrii fadice. Numerele dm care rezultnumrul fadic sunt Gi ele importante, dar de obicei nu sunt luate Hncalcul de numerologia convenional. Cifra universal a anului pentru

+/// sste + #+3/3/3/40>034+7> + 37 4 +. Cifra universal a anului pentru 0777 este 0#037373740%.

8entru a calcula luna universal, adunai numrul din calendar al lunii Hn discuie cu cifra universal a anului #decembrie +/// este M)+303+4M%.

-iua universal este fie ziua din calendar adunat lunii universale, fHe

suma fadic a cifrelor datei complete) $+ decembrie +/// este #$3+3+303+3/3/3/4$5> $354%.

Este interesant s constatm c ultima zi a acestui mileniu esteguvemat de , care a fost numit Hn trecut Jnumml armei& #primimceea ce meritm%, Gi c prima zi universala a anului 0777 este + !Gansa de a cldi viitorul pe baze solide.

-iua universal nu trebuie negli;at Hn cazul acelor probleme,proiecte, puncte de interes sau evenimente care v privesc Gi pentru

rezolvarea crora vei avea nevoie de spri;inul celor din;ur sau, Hngeneral, Hn cazul acelor lucruri pe care nu le putei pune Hn practicfar un a;utor din afar. Este Hnelept s inei cont de ziua ale creivibraii universale v sunt favorabile, iar ziua universal carecorespunde cifrei destinului dumneavoastr este considerat a finorocoasF.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 87/117

In continuare sunt prezentate efectele pe care le au vibraiileuniversale #ale anilor, lunilor Gi zilelor universale%)

>iraţia ": Noi Hnceputuri, Ganse, independen, posibilitatea de a Hncepe totul de la capt.

>iraţia 2: 7 vreme liniGtit, de consolidare, de cooperare Gi lucru Hnechip.

>iraţia ': Distracii, exteriorizare, sociabilitate, clatorii.

>iraţia 4: 7 vreme a planurilor, a spiritului practic, organizrii Gimuncii susinute.

>iraţia (: "u loc schimbri extrem de interesante> o vreme acomunicrii, cltoriilor si atraciei sexuale.

>iraţia ): "ctiviti casnice, creativitate, responsabilitate, cstorie.

>iraţia *: Explorare interioar, studiu, odihn, surprize neaGteptate.

>iraţia +: Este o vreme fHe a succesului material, fHe a eGecului, ovreme a mdependenei Gi a atingerii scopurilor.

>iraţia ,: 8robleme umanitariste, idealism, Hncheieri, dramatismputernic.

!lUA0 LUNA "I ANUL PERSONAL

(odul Hn care reacionai la vibraiile universale din ;uruldumneavoastr este influenat de cifrele zilei, lunii Gi respectiv anuluipersonal.

 "nul dumneavoastr personal Hncepe pe data de + ianuarie a fiecruian #cu toate c Hi putei simi vibraiile Hnc din luna octombrie a anuluiprecedent, Gi c ele vor continua s se fac simite Gi Hn anul urmtor,pFn la Hnceputul unei luni personale guvemate de cifra +%. 8entru aafla numrul acestui an, adunai fadic anul respectiv cu ziua Gi lunanaGterii #adic cu cifra obiectivelor%. De pild, dac ziua Gi lunanaGterii dumneavoastr sunt 5 Gi, respectiv, 5 Gi dac dorii s aflaicare vor fi oportunitile anului +///, va trebui s adunai

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 88/117

5353+3/3/3/4$, $34++,+3+4 0. "Gadar, +/// va fi un an personal0 pentru dumneavoastr.

8entru a calcula cifra lunii dumneavoastr personale, adunainumrul dm calendar al lunii respective cu cifra anului personal. Depild, pentru a calcula vibraia lunii decembrie m cazul sus!amintituluian personal 0, vei aduna +0 cu 0,+303045. Deci luna decembrie Hn+/// va fi o lun personal 5.

8entru a calcula cifra zilei dumneavoastr personale, adunainumrul zilei respective cu luna dumneavoastr personal. -iua de$+ decembrie din exemplul de mai sus ar fi $3+354/. Deci o zipersonal /.

8entru cineva care are atFt ziua de naGtere, cFt Gi luna naGteriireprezentate prin cifra 5, rezultatul calculelor efectuate Hn cazul dateide +0.$+.+/// ar fi) anul personal 0, luna personal 5 Gi ziuapersonal /. Hn acea zi, toate cele trei numere vor fH operaionale laun nivel individual pentru persoana respectiv. Desigur, nu trebuieuitate nici vibraiile universale.

 "deseori, numerologii descriu Hn termeni dramatici efectul numerelor. Hn mod evident, viaa cotidian nu este atFt de pitoreasc> mma;oritatea timpului ea este marcat de rutin Gi de banalitate, iar

acele fraze pompoase sunt folosite doar pentru a se putea face oprere despre ceea ce este teoretic posibil s se HntFmple, ca Hnexemplele care urmeaz.

VlBRAIILE PERSONALE

>iraţia personala " - Este vremea s luai viaa de la capt Gi aveiaptitudinile necesare unui nou Hnceput. HntrucFt vi se ofer noi direciide urmat Gi noi oportuniti care trebuie acceptate, independena estemai uGor de dobFndit decFt de obicei. "ceasta este o perioad plinde energie Gi de Hncredere Hn propriile fore.

>iraţia personala 2 - Este o perioad paGnic Gi calm, ce urmeazcelei guvemate de cifra +. Exist sufHcient timp pentru a medita saupentru a v face planuri. 8rietenia Gi parteneriatul prospera. Hnintervalul de timp dominat de aceast vibraie, cooperarea cu cei din

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 89/117

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 90/117

meninerea echilibrului Hntre latura material Gi cea spiritual a vieiifavorizeaz succesul.

>iraţia personală , - "cest interval se caracterizeaz prin finalurineaGteptate, dar numai Hn cazul acelor lucmri care, oricum, nu maisunt necesare. iaa se elibereaz de tot ceea ce este superfluu Giapar ocazii de a da dovad de mil Gi Hnelegere. Este o perioademoional Gi dramatic, marcat de idealism Gi de romantism.Cltoriile sunt posibile. / este un numFr al Hmplinirii, dar nu estefoarte favorabil noilor Hnceputuri ! de aceea acum este timpul s faceiplanuri pentru a Hncepe din nou, sub auspiciile lui +.

 Hn practic, putei descoperi c anul Gi luna dumneavoastr personaleconstituie un ghid precis al oportunitailor ce vi se ofer Hn luna Gi anul

respectiv. -iua universal este foarte util pentru a incita la aciune Hnmod regulat, iar ziua personal aduce noi informaii despre nevoilepersonale.

ClFRA DE TRAN!IT "I CEA A EVENIMENTELOR

*olosindu!ne de numele dumneavoastr complet, cel scris pecertificatul de naGtere, putem face prognoze asupra evenimentelordin viaa dumneavoastr. Cu toate c pare a fH o practic sau ocredin bizar, este nefiresc de precis. Hn via sunt multe lucruri pe

care nu ni le putem explica Gi pe care nici nu le putem demonstraGtiiniftc ! de la intuiie pFn la credinele religioase ! Gi de aceea este,uneori, necesar s ne pstrm o atitudine lipsit de pre;udeci. Cua;utorul metodei pe care v!o propunem v vei putea examinatrecutul, convingFndu!v astfel dac funcioneaz in realitate sau nu.

 "vei nevoie de numele complet, aGa cum apare el pe certificatul denaGtere, pentru c, chiar dac nu Hl mai folosii sau dac nu +!aifolosi niciodat, acest nume indic punctul dumneavoastr de plecare

 Hn via. Redactarea corect a numelui dumneavoastr se referF atFtla orice greGeal de scriere, cFt Gi la orice cuvinte Hn plus. *iecareliter a numelui dumneavoastr v influeneaz viaa un anumitnumFr de ani. "ceste litere astfel folosite sunt numite litere de tranzit.

Scriei!vF numele complet ! exact aGa cum apare el pe certificatul denaGtere!Gi aGezai deasupra literelor valorile lor numerice. om folosica exemplu numele lui "rm Rose Smith.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 91/117

1 5 5 9 6 1 5 1 4 9 2 8A R . < S i

*iecare liter v tranziteaz viaa un numr de ani egal cu valoarea

sa numeric. #"stfel, efectul literei " se va face simit timp de + an,deoarece valoarea sa numeric este +, iar cel al literei N, a creivaloare numeric este 5, se va face simit timp de 5 ani.% Duptranzitele tuturor literelor din nume, revenii la prima liter pentru arepeta acest proces. *iecare nume este luat Hn discuie separat>astfel, "nn, Rose Gi Smith vor fi luate Hn discuie unul cFte unul, Gi nulaolalt ! "nn Rose Smith.

2ranzitele Hncep Hn ziua Hn care v!ai nscut. "Gezai cifra 7 sub

iniiala fiecrui nume. Influena celei de!a doua litere a numeluidumneavoastr Hncepe s se fac simit dup ce s!a scurs perioadade timp corespunztoare valorii numerice a iniialei dumneavoastr.

 "stfel, Hn exemplul nostm, ", cu valoarea numeric +, tranziteaz mtimpul primelor +0 luni de via #+ an%, iar influena lui N Hncepe o datcu prima aniversare.

1 5 5   9 6 1 5   1 4 9 2 8A N N   R O S E   S M I T &: 1 6   : 9 15 16   : 1 5 14 16

11 12 17   21 3: 36 37   24 25 29 38 4:22 23 28   42 51 57 58   48 49 53 62 6433 34 39   63 72 78 79   72 73 77 86 88

Dac studiem cazul lui "nn Rose Smith #care, avFnd $ nume, vaavea Hntotdeauna $ litere Hn tranzit Hn acelaGi timp% putem observa clitera ", a numelui "nn, i!a influenat primul an de via, c litera R, anumelui Rose, i!a influenat primii / ani, iar S, a numelui Smith, aacionat Hn primul an de via, sau acioneaz pFn cFnd ea se va

afla din nou sub influena acestei litere, Gi anume la 0M de ani.Dac dorim s aflm evenimentele posibile Hn viaa ei la vFrsta de +ani, studiindu!i numele observm c N, E Gi ' ar fi Hn tranzit la aceadat.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 92/117

Este important s fim foarte ateni atunci cFnd calculm tranzitele,deoarece, deGi este o operaie foarte uGoar, m mod frecvent apargreGeli. 7 singur eroare v poate strica Hntreaga prognoz.

Este posibil s Hntocmii un grafic pentru un nume nou, cu condiia scunoaGtei anul exact Hn care acest nume a fost adoptat. Cu toateacestea, valorile indicate de numele complet care vi s!a dat lanaGtere rmFn valabile. Dac se armonizeaz cu cifra destinului,numele sub care suntei cunoscut v poate atenua tranzitele dificile,

 HnsF un nume ce nu HndeplineGte aceast condiie nu va fi de nici outilitate. 9iterele de tranzit sunt Hn aciune Hn intervalul cuprins Hntredou aniversri, Gi nu HncepFnd cu + ianuarie, ca Hn cazul anuluipersonal.

Doua sau mai multe litere identice #de exemplu, dou litere "% carese afla simultan Hn tranzit pot crea o perioad foarte intens, dardificil.

SEMNIFICATIA LITERELOR DE TRAN!IT

 3 7" an9 - Schimbare, noi Hnceputuri. 7 modificare a direciei Hn cariersau schimbare de domiciliu. Hn aceast perioad pot fi demarateproiecte creative.

 33 - 'iperactivitate> este posibil s iroseasc multe Ganse.B 72 ani9 - Se recomand adoptarea unui ritm mai lent. "ceastperioad este favorabilF prieteniilor Gi relaiilor amoroase. Este posibils apar o nervozitate excesiv Gi probleme de sntate.

- Este o perioad excesiv de sentimental.

C 7' ani9 - "ceGti ani sunt foarte prielnici creativitii. Evenimentelesociale sunt Hn prim plan, dar este probabil s apar neHnelegeri Hn

viaa de familie. Este o perioad plcut, dar agitat.

CC ! Koac prea dur, hiperagitaie.

D 74 ani9 - Hn aceast perioad apar multe ocazii de organizare Gi deasumare a responsabilitii propriei viei. Este o vreme caracterizat

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 93/117

prin spirit practic Gi munc susinut, Gi de aceea odihna este foartenecesar.

DD - 8rea mult munc> viaa pare limitat.

E 7( ani9 - (ereu Hn cutarea libetii. Hn aceast perioad au locschimbri interesante Gi HntFlnii oameni noi. "par ocazii favorabileclFtoriilor Gi aventurilor amoroase. "cest tranzit este caracterizat prinexcentricitate.

EE - 8ierd interesul prea repede Gi se rzgFndesc foarte uGor.

* 7) ani9 - Sunt asumate multe responsabiliti. Este o perioadfavorabil din punct de vedere financiar, Hn care problemele familiale

dobFndesc o mare importan. De asemenea, este posibil s apar Gipreocupri de natur sentimental.

** ! CopleGii de responsabiliti.

7*ani9 - In aceast perioad se face simit nevoia de singurtate Gidiscreie. "cest tranzit, favorabil din punct de vedere financiar, esteexcelent Gi pentru studiu sau cercetare.

- 8etrec prea mult timp Hn singurtate.

F 7+ ani9 - 8erioad prielnic extinderii afacerilor> direcia finaneloreste clar ascendent. Se strduiesc prea mult> se pun bazeleindependenei de mai tFrziu.

FF - Excesiv de ambiioGi pe plan profesional.

K 7, ani9 - 8erioada emoiilor, Hn care este posibil s se manifestenervozitate Gi tergiversri de orice fel. Cu toate c este marcat demulte suiGuri Gi coborFGuri, Hn acest interval oportunitile creative vor

fH mereu prezente.AA - Dificulti Hn demararea proiectelor.

G 7" an9 - "pare o schimbare. 8erspectivele financiare suntfavorabile.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 94/117

GG - "ctivitatea Hn exces duce la confuzie.

H 72 ani9 - "ceast perioad este inspirat din punct de vederespiritual. Sunt favorizate colaborrile, este posibil s apar problemelegate de sntate. Hn general, se HntFmpl lucruri neobiGnuite.

HH - Sensibilitate emoional.

9 7' ani9 - Cercul prietenilor se lrgeGte Gi au loc multe evenimentemondene. 8erioada este propice acdvitFilor creative, darpoate fiirositF din dorina de distracie.

66 - 8rea multe plceri.

( 74 ani9 - Realism, sim practic Gi nevoia unei munci susinute.Situaia finanelor se amelioreaz treptat> nivelul de energie nu esteprea ridicat.

- 8rea mult munc> nevoie de odihn.

N 7( ani9 - Interval agreabil, marcat de evenimente pasionante. Suntindicate cltoriile Gi este posibil s se produc numeroaseschimbri. "daptabilitatea este sporit, dar finanele fluctueaz.

NN - "gitaie extrem.

7 7) ani9 - 8erioada de timp favorabil studiului. Sunt acceptateresponsabilitile legate de familie, iar situaia finanelor se

 HmbunteGte. Este un interval calm Gi sigur.

- Epuizare emoional legat de problemele celor din ;ur.

% 7* ani9 - Hn aceast perioad activitile intelectuale se mtensific Gise simte nevoia de singurtate. Hbraia literei 8 este favorabil

afacerilor, cu condiia s se ia anumite precauii.%% - neori indivizii respectivi au tendina s exagereze,comportFndu!se ca niGte adevrai sihaGtri.

] 7+ ani9 - Situaia finanelor este bun, iar Hn afaceri sunt favorizatespeculaiile ceva mai puin obiGnuite. Este o perioadF excentric, iar

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 95/117

persoanele respective au tendina s nu fHe corect Hnelese de cei din ;ur.

]] ! "parenele indic excentricitate excesiv.

< 7, ani9 - "cest interval este dominat de creativitate Gi compasiune,iar ambiiile sunt scoase Hn eviden. Emotivitate, confuzie, &itergiversri ocazionale.

<< - Incheierile Gi amFnrile sunt caracteristice acestei perioadedificile.

= 7" an9 - Circumstanele se schimb, apar surprize Gi uneori, emoiiputemice. 8erioad activ Gi plin de ambiii.

== - Rsturnrile de situaii sunt foarte probabile Hn acest interval.

$ 72 ani9 - Este posibil schimbarea domiciliului, iar colaborrile, deorice fel, prosper. Sntatea trebuie supravegheat Hndeaproape>receptivitate Gi luciditate crescute.

22! 2ensiune excesiva.

! 7' ani9 !"ceasta este o perioad extrem de creativ, marcat de

experiene plcute legate de prezena unor grupuri. Inspiraia Hn ceeace priveGte tranzaciile fHnanciare este sczut Gi trebuie mai multF Hncredere de sine.

!! !Confuzie.

> 74 ani9 - Demareaza o importantF speculaie de natur practic.*ora individual este foarte pronunat, iar perioada aceasta,caracterizat printr!o munc susinut, ofer posibilitatea unorrealizri remarcabile.

>> - 8lanuri prea ambiioase> tendinF de a munci prea mult.

? 7( ani9 - In aceast perioad plin de aventuri au loc multeschimbri. Emoiile trebuie controlate Gi este probabil sF se creezecondiii favorabile cltoriilor. Interesele se schimb foarte rapid.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 96/117

?? - Energia este risipit in prea multe direcii.

 @ 7) ani9 - iaa de familie devine mai important. 8erioadneobiGnuit, Hn care este posibil dobFndirea unei recunoaGteripublice Gi Hn care preocuprile legate de idile Gi aventuri sunt extremde numeroase.

 @@- "ceast combinaie anun acceptarea unor sacrificii.

7* ani9 - "ceastF perioad se caracterizeaz prin nevoia de a!Gialege o direcie Hn via> singurtatea este indispensabil luriideciziilor legate de existena lor. Receptivitatea spiritual va fidobFndit abia dup o etap confuz.

- Incapacitatea de a aciona pozitiv.- 7+ ani9 - 8erspective fHnanciare foarte bune. "ptitudinile in domeniulafacerilor sporesc, apare atracie catre situaii neobiGnuite sau chiarparanormale>

 Hn cadrul familiei apar probleme ieGite din comun.

-- ! Dificulti Hn viaa de familie.

Notâ: 8rezena a dou sau a mai multor litere R Hn tranzit Hn cursulaceluiaGi an poate pricinui HntFrzieri considerabile> acelaGi efect Hl are

Gi prezena a dou sau a mai multor litere I, cu toate c influena lornu este la fel de putemic. Dar orice fel de difHcultate Hn timpulacestor tranzite poate fi atenuat de mila Gi compasiunea artatecelor din ;ur.

Cl*R" EENI(EN2E9:R

Cifra evenimentelor indica esena sau efectul combinat pe care este

probabHl s Hl aib literele dumneavoastr de tranzit Hntr!un momentdat. Numerele corespunzFnd acestor litere de tranzit sunt adunatefadic laolalt. De exemplu) "#+%, R#/% Gi T#0% vor da cifraevenimentelor $. '#% Gi #% vor da cifra evenimentelor 6.

Cifra evenimentelor Gi literele de tranzit vor fH analizate Hn paralel.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 97/117

Ci#ra evenimentelor " - Noi Hnceputuri, noi puncte de pornire> odirecie nou Hn via Gi Gansa de a lua totul de la capt.

Ci#ra evenimentelor 2 - Colaborare Gi parteneriat> o perioad liniGtit,cu Ganse pentru nativi de a!Gi lrgi cercul prietenilor.

Ci#ra evenimentelor ' - iaa devine plin de bucurii> aceasta este operioadF social fericit, nativilor oferindu!li!se Gansa s HGi manifestecreativitatea.

Ci#ra evenimentelor 4 - (unc susinut Gi autodisciplin> o perioadmarcat de spirit practic. "par ocazii de a dobFndi stabilitatea Gi de aprinde rdcini.

Ci#ra evenimentelor ( - "u loc schimbri neaGteptate. Nativii sunt Hncutarea libertii, iar capacitatea lor de a comunica sporeGte. "parocazii de a Hncerca lucruri noi.

Ci#ra evenimentelor ) - Responsabilitile sunt asumate, creativitatease exprim cu uGurin Gi apare Gansa de a duce o via echilibrat.

Ci#ra evenimentelor * - Hn acest interval se dobFndeGte cunoaGtereade sine. Studiul Gi meditaia capt amploare Gi apare Gansa de a vgsi propriul dmm spiritual. "par victorii neaGteptate.

Ci#ra evenimentelor + - In aceast perioad pot fi atinse obiectivelepe care vi le!ai propus Gi vi se pot oferi recompense, cu condiia s lemeritai. "vei o mare ocazie s v cFGtigai independena.

Ci#ra evenimentelor , - Hn acest interval intensitatea emoiilor seaccentueaz. Este posibil s asistai la Hncheierea unei etape dinviaa dumneavoastr. "ceast perioad reprezint o vreme aidealismului Gi o Gans de a dobFndi putere de Hnelegere.

PREVI!IUNILE !ILNICE "m calculat pFn acum principalele numere folosite Hn numerologiapredictiv sau, folosind termenul cel mai potrivit, m prognozanumerologic. Nu se pune problema s analizm un singur numr, cis combinm cu precizie efectul mai multor asemenea numere.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 98/117

(a;oritatea zilelor vieii noastre sunt un amestec indistinct desentimente Gi evenimente, iar numerele noastre zilnice de obiceireflect acest lucm. :cazional, acelaGi numr se repet de mai multeori m cursul unei prognoze. "cest lucru indic o perioad importantF,

iar calitile nummlui respectiv vor determina rezultatul probabil alzilei Hn discuie #sau pe cel al lunii Gi aGa mai departe%.

7 cale rapid spre aflarea vibraiilor zilnice o constituie calcularea zileiuniversale Gi, apoi, gsirea zilei personale, adunFnd cifra obiectivelordumneavoastr cu ziua universal. -iua universal v indic a;utorulpe care Hl putei primi de la cei din ;ur, iar ziua personal v arat ceputei face pentru a v a;uta singur.

De exemplu) ziua universal +, ziua personal ! aceast combinaie

este favo!rabilF pentru demararea, cu spri;in extem, a unor proiecte,dar este posibil s preferai sF stai smgur, meditFnd la cile de Hmbuntire a planurilor sau chiar a vieii dumneavoastr. Hn cazul Hncare v vei dedde s acionai, rezultatul ar putea consta Hn succesmaterial ! aGa cum indic Gi suma celor dou zile) + adunat cu fac.

8entru o analiz mai dataliat va fi nevoie s v notai toate numereledumneavoastr predictive. Includei Gi cifra destinului, ca punct dereper. lat o zi oarecare din viaa unei persoane a crei cifr a

destinului este 5.

Cifra destinului 5

Ciclu

8rovocare 5

(oment crucial 7

 "n personal 6

9una personal $

-i personala

9iterF de tranzit S#+%

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 99/117

9iter de tranzit -#%

9iter de tranzit <#%

Cifr a evenimentelor

-i universal 5

9un universala /

 "n universal $

9a o prima vedere, aceasta este o lista de numere relativabracadabrant. Dar principalul lucru pe care Hl lum Hn considerareeste modul Hn care toate aceste numere v influeneaza cifradestinului. "tFt cifra destinului, cFt Gi ziua universal sunt 5. "Gadar,aceasta este o zi excelenta pentru persoana Hn cauz, dac doreGtes!Gi urmreasc ambiiile personale. 9umea Hntreaga pare sa fie departea ei. IntrucFt ziua sa personal este , acest lucru indic faptulc va avea nevoie s HGi fixeze obiective clare Hn via sau s sestrduiasc s progreseze #numerele 5 Gi , deGi se gFsesc Hnconflict, creeazF o combinaie dinamic%. "ceast zi este plina de

 Hnsemntate pentru subiectul nostru.

rmtoarele vibraii subtile Hi vor afecta viaa pe o perioadF mai lungde timp) numerele universale, fiind toate impare, se afl Hn armoniecu cifra destmului Gi luna personalF. HntmcFt anul personal al nadvului

 Hn discuie este 6, este posibil ca acest an sF nu fie unul foarte uGor,deoarece responsabilitFile Gi gri;ile domestice ale acestui numr nusunt pe placul cifrei destinului suO

Cifra ciclurilor Gi cea a evenimentelor sunt, amFndouF, reprezentatede profundul Gi misteriosul , aGadar Hn aceast perioad subiectulnostm va medita Hndelung asupra propriilor motivaii. ibraia

numFmlui are un efect calmant asupra lui 5, dar este Hn armonie cuacesta. Din nefericire, acest ciclu are provocarea 5, iar nativuluinostru Hi va fi mai greu s urmeze calea indicat de cifra destinului.Cu toate acestea el va depFGi Gi aceast problemF, pe msur ce va

 Hnainta Hn vFrst. 8erioada Hn discuie este fast din punct de vederefinanciar #datorit influenei literelor < Gi -% Gi este posibil ca Hn cursul

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 100/117

acestui an s se produc o schimbare surprinztoare, datorat litereiS.

Cu toate cF aspectul general al acestei liste pare destul de haotic,luna personal ar trebui sF fie norocoas pentru subiectul nostru, Hncazul Hn care ar avea nevoie de spri;in extem #cifra destinului 5, anuluniversal , luna universalF /, toate aceste numere aflFndu!se Hnarmonie%. Cifra evenimentelor, , apFrFnd Hn cursul unui ciclu ,sugereaz cF anul naGterii #care se considera de la o aniversare laalta% este foarte important, chiar daca influena lui se manifest cudiscreie.

NUMERELE NOROCOASE

(ult lume are un numr preferat, sau unul norocos. De cele maimulte ori ei nu Gtiu de ce se simt atraGi de acest numr, dar uneoriaceast atracie trdeaz o Hnelegere subconGtient a semnificaieinumrului respectiv. 8are ridicol s credem Hntr!un numr Jnorocos&.CuvFntul Jsemnificativ& ar descrie cu o mai mare acuratee efectulnumrului in discuie, totuGi cuvFntul Jnorocos& comunic acelpotenial pozitiv care poate fH concretizat Gi, m general, este odescriere foarte nimerit a numrului cu pricina.

Cea mai important vibraie care v afecteaz existena este cea a

cifrei destinului Gi ea reprezintF ziua naGterii dumneavoastr, energiacare v!a Hncon;urat pentru prima oar atunci cFnd ai aprut pe lume.

 "ceast vibraie este cea cu care v simii cel mai bine Gi cea carev arat calea cea mai uGoar de urmat Hn via, direcia, Gansele cevi se ofer, dar Gi talentele dumneavoastr. De aceea cifra destinuluieste Gi numrul dumneavoastr norocos. Nici un alt numr nu este lafel de important pentru dumneavoastr Gi, ori de cFte ori apare Hnviaa dumneavoastr ! ca zi universal, cifr a numelui, an personalsau orice altceva ! el v va indica acele Ganse de care

dumneavoastr v va fi mai uGor s profitai decFt cuiva cu o cifr adestinului diferit. "Gadar cifra destinului este principaluldumneavoastr numr norocos.

(ai avei Hnc dou numere care v poartF noroc, Hns ele nu sunt lafel de importante) cifra zilei de naGtere va este util pentru problemepersonale sau familiale, iar numrul anului personal poate fi folosit

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 101/117

efectiv pe parcursul celor dousprezece luni ale sale, pentru a spri;iniacele probleme legate de semnificaia lui.

rmtoarea list v arat ce fel de spri;in v poate oferi fiecarenumr Hn organizarea vieii dumneavoastr.

,umerele cele mai otri.ite entru/

Chestiuni de ordin artistic) $6/

Noroc) $ #sau cifra destinului dumneavoastr%

Bani) $ /

 ";utor nesolicitat)

Succes Hn afaceri) +M

8strarea bunurilor)

 "tragerea interesului public) 5

Cultivarea prieteniilor) 0 6

DobFndirea independenei) +5/

Dezvoltarea spiritualitaii) 0/

iaa de familie) 0 6

Energia pentru munca) M

Respectarea indicaiilor primite) 0

Distracii Gi amuzament) $ 5

<rFdinarit) M

 " primi ceea ce vi se cuvine)

7 viaa sanatoasa Gi echilibratF) 6

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 102/117

Idealism, dramatism Gi romantism) /

Incercari literare) $56/

Dragoste) 0 6

8rieteni noi) $ 5

Sa va faurii singur norocul) +

 "dministrarea banilor) M

Casatorie) 0 6

Incercari muzicale) 0$6/

n nou camin) M 6

Iniiative originale) + 5

8arteneriat) 0 6

2emelii solide) M

*enomene paranormale) 0/

RecunoaGtere publica) +0$5/

Ritualuri religioase) /

Cercetare) +5

Cautarea libertii) +5/

(unca pe cont propriu) +5/

Fnzare de bunuri) 5

Exprimare sexuala) $ 5

Chestiuni Hn care este nevoie de singurtate)

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 103/117

Evenimente sportive) M5/

 "sumarea responsabilitaii) 6

Demararea unor proiecte) + 5

*inalizri) /

Calatorii) $5/

9ucrul Hn echipa) 0M6

PROFILUL NUMEROLOIC COMPLET

 "i descoperit care sunt toate numerele dumneavoastr importante.

8oate c vi se pare ca ele formeaz o structur complex. :ameniinu sunt pur Gi simplu Jun 0& sau Jun 6&, dupa cum nu sunt nici, pur Gisimplu, un 2aur sau un 9eu. 8utei avea unul sau dou numere caredomin numerograma dumneavoastr Gi acest lucru v va uGuraanaliza.

*acei o lista cu toate numerele dumneavoastr, aGezFndu!le Hnaceasta ordine)

+. Cifra destinului

0. Numerograma zilei de naGtere

$. 9iniile de pe numerograma zilei de naGtere

M. Cifra zilei de naGtere

5. Cifra obiectivelor 

6. Cifra vocalelor 

. Cifra consoanelor 

. Cifra numelui complet

/. Cifra energetic

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 104/117

+7. Cifra prenumelui

++. Iniiala

+0. 8rima vocal

+$. 9itera de mi;loc

+M. ltima liter

+5. Cifra intens

+6. Numerele care lipsesc

+. Numerograma numelui

+. Caracteristica ascuns

+/. <raficul temperamentului.

Numerograma zilei de naGtere, cea a numelui Gi graficultemperamentului pot fi plasate pe o foaie separat, dar pstrai,totuGi, numele lor pe lista dumneavoastr.

8ornind de la primul dumneavoastrF numr ! cifra destinului ! studiai

lista astfel Hntocmit, mergFnd Hn ;osul paginii> consultai Gi graficele,atunci cFnd este nevoie, Gi analizai!vF atFt punctele slabe, cFt Gi pecele tari. Este foarte important sF comparai toate cifrele Gi structurilenumerologice cu felul m care ele se raporteaz la cifra destinului.

 "vei un grafic simplu, sau unul complicat@ Ce zone necesita o maimare atenie@ Studiul numerelor v a;ut s v dezvoltai conGtiinade sine.

8oate c preferai sF trecei pe list doar numerele principale Gi astfellucrurile devin ceva mai limpezi. 8rincipalele dumneavoastra numeresunt) cifra destinului, cifra zilei de naGtere, cifra obiectivelor, cifranumelui complet, cifra vocalelor, cifra consoanelor, cifra prenumelui,cifra energetic, iniiala, prima vocal Gi cifra intens.

Dup ce ai analizat numerele de mai sus vei putea anticipa direciilepe care le!ar putea lua viaa dumneavoastr, fcFnd o list a

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 105/117

numerelor dumneavoastr predictive. Dup cum am vzut acesteasunt) ciclul curent, provocarea, momentul crucial ! Hn cazul Hn careacesta este activ in momentul respectiv !, anul universal, ziuauniversal, luna universal, anul personal, luna personala, ziua

personala, literele de tranzit Gi cifra curent a evenimentelor.8rovocarea, care indica mai degrab o atitudine psihic decFt oGans sau o direcie Hn via, este de obicei inclus Hntre numerelepredictive, Gi acest lucru datorita faptului c, Hn cazul ma;oritiioamenilor, ea se schimba pe parcurs.

 "m ales ca exemplu numerele unei veritabile legende hollAQoodiene,(arilAn (onroe. S!a nscut la + iunie +/06#63+3+3/3036405,0354%. Data naGterii sale, numele pe care Gi l!a

ales, (arilAn (onroe, ca Gi Hnregistrarea certificatului de naGtere sunttrei aspecte asupra crora numeroGii si biografi sunt in unanimitatede acord. "Gadar analiza noastr se va concentra asupra acestor treielemente.

PROFILUL NUMEROLOIC - a;il .;.

Cifra etinului # 

(arilAn (onroe a fost o individualist care avea nevoie de

singurtate Hn fiecare zi, o fire perfecionist careia probabil HidisplaFcea profund s primeasc sfaturi. Nativii cifrei Hnva dinproprie experien, prefer s fac propriile greGeli Gi nu le place slucreze Hn echip. Cei care au cunoscut!o au fost frapai de natura sasinguratic, trstur menionat, de altfel, Hn multe dintre biografiilesale. :dat, (arilAn a mrturisit) J"G vrea s fiu ceva mai sociabildecFt sunt.& In copilrie era deseori introvertit, iar mai tFrziu, cFndlucra de platourile de filmare, a fost considerat de mult lume cafiind o singuratic Hnnscuta.

 "ceste trsaturi le sunt caracteristice nativilor cifrei destinului , darsunt departe de imaginea public a actriei) blonda cam prostu, Giamuzant. Cu toate acestea, regsim cu precizie imaginea eiexterioar Hn caracteristicile conferite de cifra consoanelor #vezi mai

 ;os%.

Numerograma ilei de nastere

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 106/117

  66 /

0

++

Numerograma ilei de na&tere a lui aril0n onroe

Numerele de pe numerogram

Doua ci#re ": Expresivitate, o configuraie prielnic celebritii.

7 ci#ra 2: Receptivitate Gi sensibilitate Hn plan emoional.

Ci#ra ' lipse&te: 2eam de a!Gi valorifica expresivitatea creadv.

Ci#ra 4 !pse&te: 9ips de spirit practic, negli;en Hn ceea ce priveGtedetaliile.

Ci#ra ( lipse&te: Nevoia de cineva care s o impulsioneze.

Douâ ci#re ): *ire creativ, armonioas, viaa de familie eraimportant pentru ea) o orfan simind nevoia unui cmin sigur.

 "ceast nevoie nu o va parsi niciodat pe (arilAn (onroe Gi se vaopune tendinelor determinate de cifra destinului su, , care nu este

un numr casnic. lat de ce Hn viaa ei au aprut mereu nevoifamiliale conflictuale.

Ci#ra * lipse&te: Nu Hi placea sa stea singur> aceastF tendin estecontrazis de cifra destinului su, .

Ci#ra + lipse&te: Negli;ena Gi lene Hn organizare.

7 singurâ ci#ra /) "cest numar nu are o importan prea mare Giindica idealismul comun tuturor celor nascui Hn aceasta perioad.

Liiil i ;.;aa =ili a;

$!5! 6ipseste: "cest lucru favorizeazF nervozitatea. Este posibil ca(arilAn (onroe s fi fost fie extrem de sceptica, fie extrem dereceptiv faa de tot ce era nou. 8robabil acest ultim caz este cel real.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 107/117

!ia a;ii 1

 "cest lucru indicF atFt capacitatea sa de a prelua conducerea Girefuzul de a primi ordine, cFt Gi originalitatea. Combinat cu influenacifrei destinului , ziua naGterii a favorizat crearea unor tendineindividualiste foarte puternice. 8ropriile gri;i Gi nevoi au fost cele carei!au dominat existena.

Ci;a .i/il.; 7

(arilAn (onroe dorea sa Hnvee sa se cunoascF pe ea HnsaGi, sa sepoat simi bine Hn propria tovarGie atunci cFnd era singura.8rincipalele trei numere ale naGterii sale erau *" * creFnd opersonalitate foarte puternica ! o persoana care nu accepta sfaturi.

Influena numarului poate fi dificil uneori, iar ocazional, nativii HGicreeaza singuri probleme, sacrificFnd totul doar pentru ca lucrurile smearga aGa cum HGi doresc ei. 8utem deduce, din numerele existente

 Hn data naGterii sale, ca (arilAn (onroe nu era o persoan uGor demanipulat Gi ca Gtia exact ce voia.

N;.;aa li

(arilAn (onroe a fost Hnscrisa la Gcoal sub numele de Norma KeanBaer Gi probabil aceasta a fost ortografierea numelui sau pFna ce s!

a casatorit, la +6 ani, cu Kim DoughertA. Nu este foarte clar care suntdiferitele nume pe care le!a purtat. Biografii ei de data recenta audecis sa!i scrie numele, Kean, cu un Je& #Keane%, HntrucFt actria

 HnsaGi Hl scria astfel uneori, Gi deoarece aceasta este ortografiereacorect a numelui, aGa cum apare el pe certificatul de naGtere. Cutoate acestea, nu se Gtie exact care este numele pe care ea Hl folosea

 Hn mod regulat. Exista cel puin opt, posibil chiar zece nume, pe carele!a folosit Hn diferitele momente ale existenei sale. Hn celebrulcalendar pentru care a pozat goala, a aparut sub numele (ona(onroe. Dar, HntrucFt Gi!a lsat Hn urm trecutul sub numele de(arilAn (onroe, acesta va fi numele pe care Hl vom examina.

Ci;a ./all.; 7

Caracteristicile conferite de aceast cifr vin Hn completarea celoroferite de cifra destinului, , Gi indic faptul c (arilAn (onroe Gtia saprofite de avanta;ele oferite de aceasta din urma. Numarul

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 108/117

accentueaz nevoia de intimitate, de;a observat Hn numerele dateisale de naGtere. (arilAn HGi ascundea gFndurile Gi adevratele nevoi,pstrFndu!le pentru sine. Nativii acestei cifre au necesiti emoionaleputernice, dar HntFmpin dificulti Hn a le exprima. "cest numr

favorizeaz dezvoltarea intuiiei, iar nativii si au nevoie s profHte detoate ocaziile pe care viaa le are de oferit, experimentFnd totul ei HnGiGi, chiar dac acest lucru creeaz uneori situaii stFn;enitoare.

Ci;a /.<.al.; 3

Imaginea publica a actriei este foarte diferit de numerele pe care le!am examinat pFn acum. In acest domeniu ne confruntm custrlucitoarea, sclipitoarea cifr $ a animatorului> fiina sociabil,

 Hntotdeauna sufletul petrecerilor, aceast persoan las impresia unei

fericiri, distracii Gi bucurii extraordinare. "ceasta era imaginea eipublic, datorat cifrei $, care, cu toate c este diferit de cea adestinului, , se afl, totuGi, Hn armonie cu ea, ambele fHind impare.

Ci;a li /.Gl 1

Numele (arilAn (onroe se afl Hn armonie cu cifra destinului Gi, deasemenea, cu numerele vocalelor Gi consoanelor. Sub acest nume,(arAlin (onroe a interacionat cu cei din ;ur din poziia unuiconductor Gi Gi!a cldit drumul Hn via Hntr!o manier original.

2oate demersurile ei au fost caracterizate prin tenacitate.

8unctul de tensiune din viaa sa, obinut prin scderea cifreidestinului #% din cifra numelui #+%, 6, s!a manifestat Hn viaa de familieGi acest lucru poate fH constatat Gi prin studierea tensiunii existente

 Hntre cifra destinului Gi cele dou numere 6 din numerograma zilei denaGtere. "rmonia familial era difHcil de pastrat, dup cum odemonstreaza Gi cele trei csnicii ale sale. "ceast tensiune este, deasemenea, accentuat Gi de cifra zilei de naGtere, +, un alt numrdefavorabil vieii de familie.

Ci;a ;i/ 8

Cifra destinului, , Gi cifra numelui complet, +, adunate laolalt, daunumrul ! creFnd, astfel, o triad puternic, Hn care se Hmbinambiia, originalitatea, individualismuH Gi tendina de a!Gi stabiliobiective precise in via. De obicei acest numr se manifest printr!o

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 109/117

strdanie neclintitF, ce are ca int succesul in carier. Dac, pentrumoment, nu mai folosim adunarea fadic, vom obine cifra destinului05 Gi cea a numelui complet $, iar adunFndu!le din nou, tot fr afolosi adunarea fadic, vom obine cifra energetic /. aloarea

numeric a urmtoarelor cuvinte este, de asemenea, /) Jfilm star&#stea de cinema% Gi JrenoQned& #renumit% ! aceasta fiind poziiaputernic pe care a dobFndit!o mai uGor, din momentul Hn care Gi!aschimbat numele Hn (arilAn (onroe. Cifra destinului su, , mereuaspirFnd la perfeciune, a fcut!o sF!Gi Hmbunteasc prestaiascenic prmtr!un studiu intens al cursurilor de metodic, pentru c,nativ a cifrei , (arilAn nu putea fi satisfcut doar de succesulmaterial.

Ci;a G;li 2

In viaa sa personal, (arilAn (onroe HGi dorea un partener sau untovarG de via. 8robabil cF aici resimea o anumitF doz de conflict,

 HntrucFt HGi reprima adevratele sale nevoi de introspecie Gisingurtate. Exist o mare diferen Hntre aspectul public Gi cel privatale acestui numar.

Ii@iala MH4

 "ceast liter Hncura;eaz simul practic, integritatea, dar Gi

schimbrile bruGte de dispoziie, generFnd dorina de afeciune, dar ide senzaii tari.

P;ia ./al AH1

8rima ei reacie emoional era hotFrFt, acionFnd Hn direciasatisfacerii propriilor trebuine.

Li;a iJl./ 1H9

Este posibil ca sentimentele romantice Gi dramatice s fi devenitobsedante.

Ulia li; NH5

8roblemele cu care se confrunta se rezolvau Hntr!o manierneaGteptat. Simea nevoia de schimbare Hn existena ei.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 110/117

Ci;l i< 9 i 5

 Hn numele (arilAn (onroe cele mai putemice numere sunt / !indicFnd compasiune, romantism, idealism ! Gi 5 ! indicFndcomunicare, o natur schimbtoare, iubind libertatea, dar Gisexualitatea.

N;l /a; liG<</K 2 i 8

0 apare in numerograma zilei de naGtere, aGadar nu Hl vom lua Hnconsiderare> cFt despre , el este cifra sa energetic Gi ar fi putut!oa;uta s HGi cultive aptitudinile organizatorice Gi priceperea Hndomeniul financiar> $ Gi * care nu figureaz Hn numerograma zilei denaGtere, sunt incluse Hn numele su.

N;.;aa li

Numele (arilAn (onroe prezent pe acest grafic completeazF Giechilibreaz numerograma zilei de naGtere. Comparai!le Gi veivedeaO Cifra lipseGte Hn continuare, dar acum apare ca cifrenergetic.

Ca;a/;i<i/a a</< 4

 "cest nume a;uta la punerea Hn miGcare a spiritului practic, atuncicFnd este nevoie de el.

"raficul temeramentului 

=ecţiunea mentala 4 - Numele acesta a favorizat gFndirea logic.

=ecţiunea #1ica ' - iaa era privit dintr!o perspectiv artistic.

=ecţiunea emoţionala ( - Schimbrile survenite Hn natura

sentimentelor erau spri;inite de acest numr.=ecţiunea intuitiva " - Ideile noi apreau pe neaGteptate, Hntr!omanier

creativ.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 111/117

Exist multe litere pe linia iniiatorilor, Gi acest lucru denot o uGurinin a porni Gi nici o dificultate Hn a continua proiectele Hncepute. Este,totuGi, posibil s fH existat uneori nevoia unui efort ceva mai susinut

 Hn direcia finalizarii proiectelor Hncepute.

RE!UMAT

Este foarte probabil ca Hn primii Gaisprezece ani ai vieii sale (arilAn(onroe s fH folosit ! Gi s fi fost cunoscut sub ! numele de NormaKean #fr e fHnal% Baer. "ceast ortografiere a numelui Norma Keana fost folosit de primii doi soi ai si, a aprut pe invitaia la prima eicstorie &i  a fost folosit de femeia care a Hngri;it!o Hn primii opt ani devia. "Gadar vom presupune cF acesta era numele sub care eracunoscut Hn ma;oritatea timpului, pFnF la +6 ani, cFnd, prin

cFstorie, +!a schimbat. Numele (arilAn (onroe a fost creat patruani mai tFrziu. Hn continuare vom compara pe scurt cele dou nume)Norma Kean Baer Gi (arilAn (onroe.

 "tunci cFnd studiem cele mai importante numere ale sale, aGa cumsunt ele menionate Hn lista pe care v!am propus!o Hn Capitolul +7,putem observa c Hn cazul numelui Norma Kean Baer numruldominant era +, aprFnd de cinci ori, Hn vreme ce 5 Gi apreau doarde dou ori. HntrucFt era, Hn acelaGi timp, Gi cifra destinului ei, putemtrage concluzia c + Gi erau cele mai importante numere ale ei.

*recvena mare a numrului + i!ar fi fcut dificilF Hncercarea de a nufavoriza calitFile conferite de ziua naGterii, +, ci pe cele conferite decifra destinului, .

Sub numele de (arilAn (onroe, numerele sale principale sunt maibine echilibrate. Cele doua numere care apar cel mai frecvent sunt +Gi , fiecare aprFnd de trei ori> restul poziiilor sunt ocupate de cFte osingur cifr, cu excepia lui 6. Cu toate c + Gi apar de acelaGinumar de ori, grupul numrului conine cifra destinului, devenind,

aGadar, numrul ei cel mai putemic ! un caz norocos.8entru o persoan nscut la + iunie +/06, (arilAn (onroe era unnume mai potrivit decFt Norma Kean Baer. Cu toate c, Hn cele dinurmF, liberul su arbitru a fost cel care a decis felul Hn care ea aacionat Hn via, aceast schimbare de nume a facilitat Hncercrile eide a!Gi urma adevratele dorine.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 112/117

CIFRELE PREDICTIVE

om folosi, in cazul literelor de tranzit Gi al cifrelor evenimentelor,numele ei aGa cum figureaza el pe certificatul de naGtere. "cest numeva fi JBabA Norma Keane (ortenson&. Nu era neaprat necesar sincludem Hn analiza noastr Gi cuvFntul JbebeluG& #babA%, dar el aparein act. nii numerologi ar considera acest lucru un semn divin.:rtografierea numelui mamei, (ortensen, este diferitF, in ceea cepriveGte vocalele, de versiunea prezent in mod oficial pe certificatulde naGtere al Normei Keane, Hns versiunea oficial ! cu greGelile Gicuvintele sale Hn plus ! este cea care va fi Hntotdeauna analizat.

DeGi acest grafic este confuz, Hn mod simbolic prima ei cifr aevenimentelor este $ ! marca animatorului.

Doar trei ani, Hn Hntreaga ei via, (arilAn (onroe a avut Hn tranzit oliter a crei valoare numeric s nu fHe 5. 5, numrulcomunicabilitii Gi al libertaii, adeseori asociat cu sexualitatea, a fostprezent timp de $$ de ani din cei $6 ai vieii sale. Dac ne uitm laprima provocare, putem observa c este tot 5. iaa nu numai c i!afurnizat mereu Ganse legate de cele cinci simuri, dar, pFn la vFrstade 0/ de ani, a trebuit s HGi depGeasc Gi problemele pe care lereprezentau. 8ersoanele a cror configuraie numerologic estedominat de 5 atrag deseori HntFmplri care HGi au originile Hn

sescualitatea acestor nativi, chiar dacF aceasta este inconGtient.

8rimul ei ciclu al vieii, care a durat pFn la vFrsta de 0/ de ani, a fostdominat de numrul 6, iar nevoia de a avea un cFmin stabil a fostprezent pe tot parcursul lui. (arilAn a crescut Hn diverse familiiadoptive Gi chiar Hntr!un orfelinat !circumstane pe care numerologianu le!ar fi putut prevedea ! dar, cu toate c ciclul 6 genereazF dorinade fericire familial, el este Hn conflict cu numerele + Gi din graficulei. Cifra destinului indic o persoana singuratic Hn cea mai mare

parte a timpului, indiferent de semnificaiile celorlalte numere, iarnumerele lui (arilAn (onroe nu fac decFt s accentuezeindividualismul lui Gi tendina de conducere a lui +.

<raficul ei predictiv nu este uGor de descifrat. Douzeci Gi patru deani din viaa sa au fost tranzitai de douF sau mai multe litere identice,

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 113/117

iar acest lucru poate genera un efect foarte putemic, ce aduce lasuprafa laturile negative ale numerelor in discuie.

(arilAn s!a cstorit la o vFrst fraged, cu fHul unui vecin, KimDoughertA. "cest lucru s!a HntFmplat Hn cursul unui an personaldominat de numrul 5 Gi putem specula, spunFnd c pentru eaaceast cstorie a reprezentat o modalitate de a!Gi cuta libertatea.9a acea dat (arilAn avea cifra evenimentelor , anul universal Giavea +6 ani ! un fadic. Cifra a destinului apare mereu peparcursul vieii sale, Hn momentele ei semnificative. 8atru ani maitFrziu, Hn cursul unui an personal dominat de numrul /, simbolizFndsfFrGitul, cei doi divorau Hn 9as egas.

Cea mai important zi din viaa ei a fost +6 iulie +/M6, ziua Hn care a

intrat Hn biroul lui Ben 9Aon, Geful departamentului de recrutare atinerelor talente al studiourilor 2Qentieth CenturA!*ox. Se spune cBen 9Aon a privit!o Gi i!a spus)

JScumpo, ai intrat Hn lumea filmuluiH&

-iua era +6 ! un > luna era iulie ! > ziua universal #.+6.+/M6% eratot , iar luna ei personal ! . Efectul numrului su norocos, repetatde patru ori, se combina cu Hncheierea vieii sale de pFn atunci,reflectat de numrul /) anul personal era /, cifra evenimentelor era

/, iar luna universal era, de asemenea, /. "Gadar numerele ****  Gi /,/,/ Gi!au unit influena cu dorina de libertate a cifrei 5, din ziua eipersonal. Dup paisprezece zile avea un contract de filmare peGapte ani, un nume nou, o imagine nou Gi o via nou. Era, deci, pepunctul de a deveni un star de cinema #Jfilm star&, Hn limba englez% !sintagm de;a analizat atunci cFnd am discutat noua ei cifrenergetic. Devenise (arilAn (onroe.

*otografia ei cea atFt de des imitat, care o HnfiGeaz stFnd petrotuar, deasupra unei guri de canal, cu rochia alb fluturFnd Hn ;urultaliei, este o scen din ceea ce Hn mod discutabil este considerat a fHcel mai celebru fHlm al su, J2he Seven [ear Itch& #apte ani decsnicie%. aloarea numeric a titlului filmului este, de asemenea, .*ilmrile s!au oprit Hntr!o zi universal , iar premiera acestui fHlm aavut loc imediat dup ce primul moment crucial al vieii ei, un altnumr , a Hnceput s se manifeste Hn for.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 114/117

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 115/117

 "m analizat pFn acum acele elemente ale numerologieiconvenionale in care folosim 1ntotdeauna adunarea fadic. Darcifrele ascunse Hn spatele numerelor finale sunt Gi ele importante Giexaminarea lor v va fumiza informaii utile. De pild, numrul $+, din

spatele cifrei M, va indica un nativ mai creativ decFt Hn cazul unui M,ce are Hn spate numrul M7.

*olosirea numerelor complete, in cazul literelor alfabetului, pentruaflarea valorii numerice a cuvintelor va fumiza informaii care nu suntevidente atunci cFnd lum Hn considerare doar adunarea fadic.

 "stfel, DR"<:S2E va fi M3+3+33+53+/307354/. "ceastareprezint o arie de informaiipe care ai putea fi interesat s!oexplorai mai Hn profunzime.

nii numerologi nu folosesc adunarea fadic atunci cFnd numrul Hndiscuie este unul dintre numerele supreme. "cestea sunt)++,00,$$,MM,55,66,,, //. Hn mod normal, cei care in seama denumerele supreme le iau Hn considerare doar pe ++ Gi 00, reducFndu!le pe celelalte la valorile lor fadice. 2radiia spune ca numerelesupreme conin mai multe vibraii putemice decFt alte numere. latsemnificaiile lor)

++) Inspirat Gi spiritual, sau fanatic Gi necinstit.

00) Realizator de geniu, sau escroc de zile mari.

$$) Creativ Gi responsabil, sau martir.

MM) ReuGite pe plan material, sau o fire distinctiva, ce se epuizeazmuncind prea mult.

55) Energie Gi inteligen, sau nervozitate excesiv.

66) "rmonie Gi sim artistic, sau HncpFnare Gi indiscreie.

) (ister Gi originalitate, sau tergiversare Gi visare.

) "mbiie Gi fHlantropie, sau lcomie Gi lips de scrupule.

//) Conductor realist sau tiran distrugtor.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 116/117

CULORILE NOROCOASE

(ulte cri despre numerologie atribuie culori norocoase unor numerediferite. Culoarea care vi se atribuie va depinde de cartea pe care ocitii Hn momentul respectiv, de autori Gi de tradiia despre care scriu.

Selecia de mai ;os se bazeaz pe efectele general acceptate alediferitelor culori Gi nu pretinde c este infailibil. Dac dorii sdevenii mai practic, sau s activai calitile numrului M, iar culoarearoGu reprezint, Hn viziunea dumneavoastr, simul practic, nu luai Hnseam lista aceasta Gi purtai roGu. 9ista de mai ;os este doar osugestie. NorocO

Culorile cifrelor etinului 

+. RoGu pentru cura;, portocaliu pentru activitate, auriu pentruspiritul de conducere, galben_verde pentru schimbare.

0. Roz pentru dragoste, bleu pentru calm, violet pentruinspiraie, gri pentru atenia la detaliu.

$. RoGu pentru fora de atracie, castaniu pentru plcere,galben pentru bucurie, violet pentru creativitate.

M. 8ortocaliu pentru activitate, maro pentru siguran, bleumarinpentru Hncrederea m sine, gri pentru simul practic.

5. Castaniu pentru senzualitate, galben pentru comunicare,galben_verde pentru schimbare, bleu pentru libertate.

6. Roz pentru dragoste, bleu pentru liniGte sufleteasc, verdepentru echilibru, violet pentru creativitate.

. "lb pentru individualism, bleu pentru gFndirea analiticF,

bleumarin pentru intelectualism, indigo pentru intuiie.. RoGu pentru ambiie, portocaliu pentru activitate, bleumarinpentru Hncrederea Hn sine, negru pentru autoritate.

/. Roz pentru dragoste, roGu pentru idealism, violet pentrucreativitate, purpuriu pentru spiritualitate.

8/13/2019 162181574 Manual de Numerologie

http://slidepdf.com/reader/full/162181574-manual-de-numerologie 117/117


Recommended