+ All Categories
Home > Documents > 124646558 Aur Monoatomic

124646558 Aur Monoatomic

Date post: 16-Oct-2015
Category:
Upload: holly-mitchell
View: 94 times
Download: 6 times
Share this document with a friend

of 138

Transcript
  • Apa srac n deuteriu este creaia gulerelor albe de la Institutul Naional de Cercetare pentru Tehnologii Criogenice i Izotopice, din Rmnicu Vlcea n Foto: Gndul/Valeriu Tanasoff

    Apa srac n deuteriu a fost inventat de romni i premiat n strintate. Un doctor din Timioara o folosete pe bolnavii de cancer, pentru a le dubla durata de via. NASA a studiat-o ca s o ia pe Marte. O jumtate de litru cost 15 lei i nu e medicament. Se cumpr mai mult online

    Gianina M. din Lugoj ar fi trebuit s fie demult pe lumea cealalt. La 17 ani are un cancer mai vechi. Au trecut deja trei ani, boala ei e perfect stabil i fata triete ca tot omul sntos. S-a fcut bine bnd n fiecare zi "apa vie", produs la Rmnicu - Vlcea de gulerele albe ale Institutului Naional de Cercetare pentru Tehnologii Criogenice i Izotopice. Ap srcit n deuteriu, au numit-o cercettorii; lumea i-a zis direct "ap miraculoas".

    "De trei ani, Gianina bea numai ap din aceasta, cam un litru jumtate pe zi i nu mai folosete deloc citostatice. Mama i prepar i supa cu apa respectiv. Nu a fcut metastaz, deci practic e ca i vindecat", ne-a spus doctorul Nicola Tril, eful Clinicii de chirurgie oncologic din Spitalul Municipal Timioara. Numai cu apa a prelungit vieile a cteva zeci de canceroi. "La cazurile avansate nu a vindecat boala, ci a dublat durata de via. Cele mai bune rezultate au fost la cazurile incipiente, la copii i la tineri. Iar la chimioterapie taie greaa, bolnavul nu mai vars i e mai puternic. Atenie, nu este un medicament, ci doar completeaz medicamentaia", ne-a mai explicat doctorul Tril. i el bea zilnic ap, dimineaa, n ceai. Ca s aib efect, trebuie s bei fr pauze.

    publicitate

    Japonez ndrgostit de apa miraculoas: a luat 20 de tone

    Exist, ns, un japonez care se i mbiaz n "ap vie" cumprat din Romnia. Avea un cancer esofagian i doctorii i mai dduser cteva luni. Profesor universitar fiind, tia de ap. A luat avionul din Tokyo, s-a dus la Rmnicu - Vlcea, s-a ntors acas cu promisiunea c i se pun rapid 20 de tone pe vapor. Au trecut opt ani, omul se simte ca i cum n-ar fi fost bolnav niciodat. "A ajuns cel mai nfocat fan al apei. Zice c se mbiaz n ea fiindc e bun pentru epiderm, ba chiar i face i sake din ea", rde profesorul Ioan tefnescu, directorul institutului. i el bea de vreo 15 ani, la cafea.

    "Aproape toat lumea din secie consum i de aia sunt toi foarte zglobii i cu poft de via", zice. S-au fcut cercetri pe oareci i pe gini; rezultatul a fost c cei adpai cu ap vie au trit mai mult i au fost mai sntoi. Deuteriul este un izotop al hidrogenului considerat responsabil pentru mbtrnire i nu numai. Cu ct ai mai puin deuteriu n snge, cu att e mai bine, zic cercettorii.

    Doctorul dermatolog Ioan Nedelcu a folosit apa pe pacienii si. A i creat o gam de creme pentru ntreinere pe baz de ap echilibrat n deuteriu. "ncetinete mbtrnirea cutanat, e spectaculoas. i pentru acnee e grozav, i pentru psoriazis. Mi-a luat patru ani s realizez aceast gam, iar acum conine 19 produse diferite pe baz de ap. Produsele sunt unice, dar nu

  • foarte cunoscute. Pentru a populariza linia este nevoie de multe sute de mii de euro, dar nu am

    aceti bani", spune doctorul Nedelcu.Mai demult au ajuns la institut i nite cercettori de la NASA, dornici s ia apa pe Marte, pentru "un transport de fiine vii". Au studiat, s-au minunat, dar urmarea nimeni n-o tie. Asta s-a ntmplat dup ce invenia fusese copleit de premii i medalii, la Saloanele de la Bruxelles, Geneva, Londra i Budapesta.

    Ungurii cumpr jumate din producie, japonezii - 15%

    Cum s-a "nscut" apa? S-a ntmplat prin anii '80 i a avut doi "ttici"; unul este chiar directorul institutului de astzi. Atunci ei studiau apa grea. La apa vie au ajuns fr s vrea, c intra n tehnologia de producere a apei grele. Abia dup patru ani au obinut... un litru de ap srac n deuteriu. "Primul nostru oc: nu avea nici un element de toxicitate, nici o urm de nenatural. Prin '86 am obinut i brevetul, iar bolnavii au nceput s curg la ua institutului", zice profesorul tefnescu.

    Afacerea a nceput odat cu un anun - un ungur cumpra sute de tone de ap. "Noi ne chinuiam cu un litru... ce s fac, la, domne, cu sute de tone? Ne-a cumprat o ton, a doua i am nceput s ne dezvoltm. Noi, pn la el, nu tiam c e att de bun pentru sntate. Prin 2000 exportam pn la 150 de tone pe an (adic 150.000 de litri). El o cumpra de la noi ca ap distilat, mbuteliat sub un nume ales de el, i o vindea bolnavilor ca ap potabil, terapeutic". Pe sticl nu scria unde e fcut. Cnd ungurul n-a mai putut plti, directorul i-a luat alt partener. Inginerul Cristian Mladin s-a angajat s cumpere i s plteasc regulat. Directorul i-a fcut i un transfer de brevet, legal, iar acum partenerul su este cel care o produce n institut i o vinde mai departe sub numele de Qlarivia. O jumate de litru cost 15 lei i conine de cinci ori mai puin deuteriu dect apa obinuit.

    Cel mai mult o cumpr tot ungurii (40%-50%) i japonezii (10-15%). Restul se duce la romnii bolnavi i la civa pacieni din SUA, Germania i Turcia. ns un american a cumprat 180 litri fr a fi bolnav, numai pentru ntreinere. "Ne aflm exact unde trebuie. Procentul vnzrilor n ar e n cretere, mergem cu pai mruni, pentru a testa piaa. Exportm maximum 150 de tone pe an fiindc e nc afacere la scal mic", zice inginerul Mladin. E scump fiindc se face puin ap, iar 60% din preul de cost e energie pur. "Una e s distribui cu furgoneta, alta cu camionul. E mai mult un hobby, deocamdat triesc din alte afaceri", zice stpnul afacerii.

    Dac respiri pe instalaia de mbuteliere, o speli opt ore

    La institut, apa se produce continuu, zi i noapte, ntr-un turn nalt de 30 de metri care "muncete" 8.000 de ore pe an, cu cinci angajai. E ca un imens cazan: se pompeaz ap normal de Bistria, urc pe conducte pn n vrf, este distilat, curat de deuteriu i revine jos, n jet anemic, pe un furtuna. Se pune n nite containere din plastic alb, se ozonific, se decontamineaz, apoi merge n alt parte, la instalaia de mbuteliere. Asta e ca-n filmele SF, a costat 70.000 de euro - e un soi de vitrin perfect curat, cu comand computerizat i plin de tot soiul de evi, furtune i orificii. Vreo patru oameni mbrcai n alb, cu mti, miun concentrai pe lng ea.

  • Dac respir vreunul pe instalaie, dac strnut sau dac las o amprent pe anumite piese, trebuie splat toat instalaia! Iar splarea dureaz opt ore. n alt birou se face analiz izotopic a apei, cu nite aparate de o "tehnologie incredibil"; nite fire ultrasubiri, de abia le vezi cu ochiul liber. Prin ele circul tot felul de substane. Numai instalaia asta a mai costat un milion de euro. Scump, dar merit. Cci "prinii" apei vii sunt siguri c invenia lor va salva multe viei, de aici ncolo.

    Traducere din Englez n Romn

    Pentru Interviu Record

    Urmtoarea transcriere este de la o conversaie nregistrat ntre mine i unul dintre actorii-cheie n domeniul elementelor monoatomic. Interviul a avut loc la 27 iulie 1996. nainte de conversaia noastr a nregistrat, sa convenit c cel intervievat era s rmn la fel de anonim ca posibil, prin urmare, nu pot furniza orice informaii specifice (de exemplu, nume, informaii de contact, poziie, locaie, etc). Pentru a nregistra, eu personal atest c aceast persoan este ntr-adevr att calificat i capabil de a vorbi pe urmtoarele subiecte. Acest material nu este drepturilor de autor i pot fi reproduse i distribuite gratuit, dar numai n ntregime.

    Fora de aderen n nelepciune

    binga

    b: Am neles c ai ingerat monatomics n trecut, ce produs ai luat?

    U: O combinaie de Iridium i rodiu.

    b: Cnd?

    U: Despre doi ani n urm.

    b; Ct de mult?

    U: Am inceput cu 250 mg pe zi, iar de cnd am ncheiat un rapid 42 zile a fost de pn la aproximativ 2500 mg. Mi-am luat, probabil, 2500 mg pentru un total de cinci sau ase zile, dei, si am facut numai 250 de mg de trei sau patru zile.

    b: Apoi, a mers pn la 1000 mg?

    U: Sunt nerbdtor, m-am mutat pana foarte, foarte repede. Am inceput sa iau materialul opt zile n rapid. Am fcut o mulime de curare att nainte, ct i n timpul (uor n rapid). n timpul repede, am monitorizat fiecare detaliu am putut, inclusiv: de zahr din snge, scderea tensiunii arteriale, greutate, temperatur ... lucruri pe care ar putea avea un mner pe.

    b: Deci, ai fost post timp de apte zile. n a opta zi, ai nceput s luai 250 mg. Eti nc l luai?

  • U: Eu iau nc material, dar eu nu-l ia n acest volum. Acum, trebuie sa intelegeti, aceste materiale sunt prezente n morcovi. Sunt prezente n toate tipurile de alimente.

    b: Da, sucului de struguri, afine, ulm alunecos scoar de copac ... esti luai n prezent orice material izolat?

    U: Ocazional. Dar nu la 2500 mg.

    b: De ce l-ai avea n primul rnd?

    u: Au fost o mulime de lucruri am vrut s afle despre i nu a existat nici un alt mod de a face acest lucru. Iti spun chiar acum: noi nu tiu dac mi-ar muri sau nu.

    b: Dar tu au fost dispuse.

    U: Nu am nici o team cu privire la ceva de genul asta. Eu chiar nu au nici o team.

    b: Ce efect (e) v poate atribui la ingerarea de acest material?

    U: Nu a fost foarte mult timp dup ce am nceput, c sunetul a nceput apar. * n afara de sunet de sunet .* Asta chiar este esenial pentru ceea ce se poate ntmpla. Cei mai muli oameni vor auzi c i cred c urechile lor sunt de apel. Dac suntei atent, vei realiza c nu este n urechi. Dup cum vei continua cu acest lucru, vei realiza c de fapt se mic n afara capul tu i chiar deasupra coroanei capului. E mai mult dect un sunet, el devine o emanaie .... chiar nu. Si atunci ai ceva pe care le poate lucra cu. De departe, cea mai mare parte a oamenilor care l-ai avut de a

    face cu acest lucru nu a avut un indiciu. Dac ar fi studiat unele alchimia taoista ... dac ar fi studiat nimic i a aplicat-o s se mai degrab dect pstrarea totul ... n afara ei nii le-ar fi cunoscut faptul c dialogul le construiesc cu fenomenele care le d cheile de la urmtoarea pai. Exist ntr-adevr este un compromis care ncepe s apar. Asta e ceea ce a fcut experiena mea att de unic, diferit de oricine altcineva lui.

    b: Deci ai fost pregatit pentru ea.

    U: Am tiut ce s fac. Dar acolo sunt foarte, foarte puini oameni care fac. Acest lucru are loc pe plan intern. Este un proces activ. Tu nu te duci s stai acolo i-au acest zip prin voi si toate dintr-o data aceste lucruri minunate sunt acolo. Nu poate fi aa. Asta nu e modul n care circuitul este nfiinat n sistemul dumneavoastr. chakrele i realizri nu sunt construite asa. Nimic nu este construit n acest fel. i pentru a se atepta la ceva in afara de ce este nebunie absolut.

    b: Asta e tot ce experimentat?

    U: Nu, dar asta este o conversaie dou zile n sine. Dac dorii pentru a ajunge la restul de ntrebrile dumneavoastr .... sa ajuns la punctul n care am fost n picioare ntr-o flacr electric. A putea s v spun un milion de lucruri care a avut loc, care au fost toate mod diferit de nimic normal, dar acestea au avut loc progresiv, ca urmare a-mi face cu ei.

  • b: Ai fost psihice nainte s-l ingerarea?

    u: Da, probabil. Dar ceea ce sa ntmplat dup aceea este cu adevrat unic. Ea a schimbat totul ntr-un mod care nu a fcut viaa mea foarte frumos. Dac ar fi s vorbesc cu nite oameni, ei ar spune ca e mi-a facut imposibil s fie n jur ... nu exist nici un fel n lume s mint. Nu e distractiv. Majoritatea oamenilor nu sunt de gnd s-l place. Nu e vesel. Nu e uor. Daca nu ai pe cineva pe care le putei face cu faptul c are un punct de referin pentru ea, vei fi foarte singur. Aceste materiale i modul n care acestea au fost tratate cu istoric au o bogat tradiie, frumos construit n jurul lor. Abia acum neleg de ce.

    b: Orice efecte adverse?

    u: Ei bine, viaa mea nu este * Tatl Knows Best .*

    b: Exist orice manifestri de durat?

    U: Categoric da.

    b: Care a elabora?

    u: Ei bine, psihic, emotional fizic,.

    b: Ai mai mult psihice?

    u: Da, Dumnezeu oh da. Little lucruri, tot timpul. A ajuns la punctul n care tu chiar nu a vrut s se ocupe de asta. Ca rspuns fel cineva nainte ca acestea s v ntreb ...-l sperie de oameni. Cnd se ntmpl acest lucru de treizeci de ori sau mai mult, i dau seama c nu este doar o coinciden.

    b: Credei c experiena dumneavoastr este tipic de ceea ce alii s-ar putea experien?

    U: Nu, nu cred c experiena mea este tipic pentru ceea ce oricine altcineva cu experien care au fcut orice cantitate semnificativ de ea. Iti spun acum, eu sunt singurul care a fcut ceea ce am fcut. Toate aceste nelepi care a ieit din lemn: dup aproximativ 15 sau 20 de zile, nu ar putea face chiar repede lor. Ei au inceput coluri de tiere i apoi a spus: * Ei bine, nu sa ntmplat cu mine .*

    b: Dac ai avut experiene anterioare kundalini?

    u: Da, am avut de mai multe ori n viaa mea.

    b: Ai fost pe punctul de a avea aceste experiene pe voin proprie?

    u: Ei bine, ei ca aceasta: am tiut ce s se atepte. Cnd a nceput s apar, nu ma sperie. E ca si cum trezit ntr-un vis Astral, primele cteva ori te sperie n starea de veghe. Dup care le spune n cele din urm * Stai un minut, nu fac un lucru, cred ca ne-am lovit n cele din urm pe trgaci,

  • * si apoi plutesc. Asta e ceva ce am lucrat la ani de zile, i ani, i ani. Am ajuns pn acum n el, n final, am renuntat o fac. It ajuns unde am putea face orice moment am vrut n limita de cinci

    minute sau mai mult.

    b: Din experienele corpului?

    u: Da, m pot pune chiar acolo.

    b: Ei bine, ai fost pe o cale spiritual de la ce? Vrsta de opt ani?

    u: ntreaga mea via a fost legat de el. Fiind n jos-la-pamant, incredibil de bine fundamentate, rezonabile, logic i nu renunarea la bunul sim este foarte important n aceast lucrare. Vom avea s-i spunem o condiie prealabil.

    b: Ce credei c mecanismul este n joc aici? Este aceasta o reacie chimic?

    u: Ei bine, totul n corpul dumneavoastr, am putea ajunge mai devreme sau mai trziu, n jurul a spune, este chimice dar noduri n sistemul nervos sunt toate realizate din aceste materiale. Ai vzut, probabil, de hrtie _Superconductive Tunneling i biologice Systems_. Cnd ncepe totul incarcand-o cu acest material, potentialul tau real ncepe s fie accesate. Acum, c e un lucru care se ntmpl. Truc reale de a se ocupa cu aur monoatomic ntr-un mod perfect perceput. Am putea continua la nesfrit pe aceast ....

    b: Avem un lot de teren pentru a acoperi prea. Are cineva a luat aur monoatomic?

    U: Da.

    b: Cine? Tu?

    U: Da.

    b: Ct timp l-ai luat?

    U: Foarte putin. Nu pentru foarte mult timp.

    b: De ce te-ai oprit?

    U: Exist foarte puin de ea pentru a merge n jurul.

    b: Te-ar fi luat mai mult?

    u: Desigur, mi-ar fi. Iti spun chiar acum. aur monoatomic poate fi simbolizat doar ca The *, * nu

    * a *, * naintemergtorului .*

    b: Deci, vei avea la fel de mult ca ai putea primi?

  • U: Nu este o chestiune de ct de mult, este o chestiune de faptul de a fi pregtit n mod corespunztor. Este nevoie de foarte puin atunci cnd este pregtit n mod corespunztor.

    b: Ce crezi ca un ciclu complet de aur pentru om este?

    U: Un curs complet ar fi o singur cerere.

    b: Ca 500 mg?

    U: Nu, m ndoiesc c este aproape oriunde la asta. 500 mg, atunci cand il arunca pe o masa, nu este foarte mult. Dar noi nu vorbim aici de volum. Volum nu are nimic de-a face cu ea. Este, de

    asemenea, ceea ce v aduc la masa, care va avea o mare de a face cu banchet v bucurai.

    b: Ce rol va juca acum n toate acestea?

    u: Ei bine, rolul meu este al meu. Nu e chiar conectat la nimic. Dar, este important pentru mine,

    personal, pentru a pune informaii mpreun suficient de coerent pentru a permite oamenilor un acces mai uor la acest corp de cunotine dect au avut istoric, cu informaii alchimice. Am folosit pentru a fi att de suprat despre modul n care textele alchimice au fost scrise, deoarece att de mult din ea este neltoare. Unele dintre ele este ru. Unele dintre e dezinformare.

    b: Pe scop.

    U: Nu a fost un motiv foarte bun pentru asta, dar acum este momentul pentru acest motiv s fie peste. Exist o mulime de pericol, care merge cu acest lucru i pericolul nu este ceva care are loc cu practicile oculte. Ce vorbesc despre este, de exemplu: spune c ai fost capabil de a converti plumb n aur. Sistemele monetare din ntreaga lume sunt construite n jurul acestui sistem i toate * puterile care s fie * sunt destul de fericit despre aranjamentul. Dac avei un spectacol de wild card, acesta devine periculos pentru o mulime de motive.

    b: Suntem cu toii contieni de preteniile filosofice fcute pentru aceste materiale: credei c cererile pot fi suportate de afar?

    U: Absolut.

    b: oamenii vor afecta cu adevrat bio-locaie?

    U: Absolut.

    b: Trebuie doar crezi despre unde vrei s mergi i tu esti acolo?

    U: Absolut.

    b: i luai doar de-a lungul corpului vostru fizic?

    U: Absolut. Absolut.

  • b: Nu e un corp purificat fizic? Un fel de versiune mai putin densa din ceea ce avem?

    u: Asculta, este fizic. Este atat fizic poti manca, au sex, sngera.

    b: Este aceasta vocea de experien?

    U: Nu, dar eu v spun c este absolut fizice. Nu e alegorice. Nu este simbolic. Acestea sunt nimic mai mult dect Tinkerbell si Disney.

    b: Putem fascicul noastr nine la un mediu neospitalier i s moar?

    U: Nu, nu se poate.

    b: Este fizic.

    U: E fizic aici unde ar trebui sa fie acest fel.

    b: Deci, va deveni tot ceea ce este adecvat pentru locul pe care il fascicul de la?

    u: Da, desigur. Ai place s se prezinte la minge in haine pictura dumneavoastr. Dar din punctul de logica care il folositi chiar acum, poti aplica numai c logica modul n care ar putea fi. Atunci cand apare, v-ai mutat deja te n acel loc. Schimbarea are loc n acelai timp.

    b: Dar tu nc mai au amintiri de acest realitatea dimensiunilor a treia i o via anterioar. Suntei nc * tine? *

    U: Nu e doar o amintire. Care credei c ar fi cel mai uimitor miracol: dac cineva l-am adus napoi la via, sau de ap a fost schimbat la vin. Adevrul este: sunt ambele la fel. Daca poti face una, alta e la fel de posibil.

    b: Se deplaseaz doar n jurul atomi.

    U: E chiar mai simplu dect att. Esti de cotitur, literalmente de cotitur, nouzeci de grade. Exist alt drept realitate dup col. i cnd spun drept, vreau sa spun nouzeci de grade. Este fizic chiar dup col.

    b: Nu este doar o schimbare de perspectiv sau percepie?

    U: Nu, exist o afacere cu totul nou acolo, c este frumoas i att de complet * * alte c este aproape imposibil de imaginat de aici. Dar poti merge in ambele sensuri. Odat ce sunt capabile de unul, putei face cellalt. Cum am spus, apa n vin nu este diferit c transformarea plumbului in aur.

    b: Sau transformarea verde albastru.

  • u: Aa e, odata ce ai nva s trieze n acest fel putei s nele orice mod dorii.

    b: Cum despre revendicrile tehnologice? Ca a celulelor de combustibil?

    u: Oh, da, asta e total nfurat. Asta e fapt, fapt, fapt.

    b: Cum despre cererile medical?

    U: Absolut. Toate posibilitile tehnologice i biologice sunt incredibil de reale posibiliti.

    b: Nu vedei orice alte utilizri care nu au fost menionate?

    u: Mii de ele. Orice lucru care se ocup cu catalytics ....

    b: Suntem n cele din urm va ajunge pe grila? Vom fi liberi?

    u: Ei bine, am putea fi, i nu vor fi multe, multe sute, mii de multe i c va. Dar dac vorbii despre cele cinci miliarde de euro sau ase miliarde: cele mai multe dintre acestea sunt de gnd s piar. Dar asta e OK, a luat aceast muli s ne ajung acolo unde suntem acum.

    b: Deci vorbim cei 144.000?

    u: Ei bine, nu m ine la o valoare de genul asta. Exist doar o problem de logistic, care merge mpreun cu aceasta. Nu poti doar o parte ntr-o mulime, exist o mult mai mult, care merge n aceast. Dar permitei-mi s v spun, capacitile de discernmnt, care merge mpreun cu ceea ce vorbesc despre sunt mari.

    b: Deci, atunci cnd vorbim despre acest lucru * * chestii vrei sa spui cu rodiu, iridiu, aur? Vrei

    s spui toate astea?

    U: Nu.

    b: Vrei s spui numai de aur.

    u: Da, asta e ceea ce vorbesc despre.

    b: Deci, ce despre restul de lucruri? Este doar aur, care va face filosofice?

    U: Nu, cellalt va face o mulime de lucruri, dar eu vorbesc despre ceva dincolo de capacitatea de majoritatea oamenilor de a imagina chiar.

    b: Ai spus nainte de ai crezut muli oameni ar putea muri din ingerarea acestor materiale.

    u: oc emoional de ar fi suficient pentru a ucide mai muli oameni. Uite, chiar dac ai luat cineva 3 / 4 n moarte cerebral i a nceput s-l jos de pompare le, ntr-o anumit perioad de timp v-ar ncepe, probabil, sa le efect la nivel emotional.

  • b: Nu au nevoie s cread * * se va lucra?

    U: Nu, acest lucru nu necesit nici o credin. Acestea sunt materiale fizice, acestea nu sunt alegorice.

    b: Ce putei face pentru a v pregti nu * * pentru a muri sau suferi orice efecte adverse?

    U: Nu pot sta ntr-o camer n retragere i pregtii-v pentru orice tip de tulburare. Abilitatea ta de a face cu a fi deranjat, avnd n barca ta legana, punnd cu furtuna, fiind dur, fiind bland, fiind

    iubitoare, fiind aspru, fiind toate acele lucruri ...

    b: Fiind real?

    u: Da, acestea sunt lucrurile pe care v pregtii pentru acest lucru. Gndirea totul este dragoste, frumos si New Age cal sh **, nu este de gnd s o fac. Ai de gnd s obinei slam-dunked.

    b: Ce tipuri de efecte adverse pentru tine anticipa?

    u: Ar putea fi la fel de simplu ca cineva cu cancer, care nu crede c ceva att de ciudat ar putea avea, eventual, un efect asupra lor, avndu-l la cererea unei persoane dragi i de a gsi ei nii vindecat miraculos. Acum, c ar putea fi un oc emoional imens pentru cineva. Dac ntr-adevr crezi despre asta pentru un minut, sisteme de credinta oamenilor aciona ca * cu * cele mai bune nchisori din lume.

    b: Am fost vorbind mai mult n termeni de fiziologie.

    U: Nu, nici eu nu cred acest lucru. tot trupul tu depinde de acest lucru doar pentru a fi n msur s acioneze ca esti viu.

    b: Credei c toat lumea ar trebui s consume monatomics? Cine ar trebui sau nu ar trebui i de ce?

    u: Toat lumea se ingera monatomics. Sunt prezente n produsele alimentare comun de zi cu zi. Nu cred ca viata ar merge pe la toate fr ele.

    b: n formele concentrat.

    U: In formele concentrat, nu cred c este pentru toat lumea. Nu cred c muli oameni, n termeni de procente din populaie vor fi obligai s se ocupe de acest lucru n modul n care cineva care a petrecut ani de lucru pe o cale spiritual ar fi.

    b: Deci, doar oamenii care lucreaz la o cale ....

    u: Ei bine, oameni care au fost elaborate pentru a-l de la o parte foarte profunda a sufletului lor.

  • b: Cu multe alte materiale pentru pretinse a fi monoatomic pe pia astzi i perspectiva de i mai mult n viitor, cum vom fi n msur s spun ceea ce este real i ce nu?

    U: 99,9% din toate materialele de acolo sunt total Bullsh **. Cei mai muli oameni sunt vndute de o grmad de hype. Exist unele materiale de acolo cu monatomics n ele, dar n general putei obine la fel de mult de la un cuplu de morcovi. tii c m face s m simt foarte ru c acest lucru este exploatat de astfel de oameni lipsii de scrupule.

    b: Deci, cum putem spune ceea ce este real?

    U: Nu sunt oameni de vnzare materiale care au mercur i plumb n ele. Ei se cunosc, i ele nu-l inclusiv n cadrul analizei sunt punerea departe. Prin analizele care le-am fcut, eu pot s v asigur c orice * White Gold produse * (i exist multe acolo), nu conin aur monoatomic. Unele sunt chiar contaminate cu plumb, un fapt care alege s nu includ n analiza lor publice. Acum, nu este faptul c spiritual?

    b: Da, aceasta ofer cea mai bun i cel mai ru n oameni. Deci, nu exist nici o modalitate pentru oamenii de a spune daca materialul este sigur, sau real, sau ce?

    u: Singura modalitate de a spune dac un material este monoatomic este prin testare. n cazul n care sunt dispui s plteasc pentru el. Aceasta se poate face, dar va costa 3500 pn la 4000 dolari pentru a face o analiz certificate. Exista un singur laborator, c tiu de ce pot face.

    b: Nu poi pune n aqua regia i n cazul n care nu se dizolva ....?

    u: Da, asta ar fi un test rapid i murdar. Dar tot ce ar ti este c este monoatomic. Tu nu ar ti ce a fost: osmiu, ruteniului .... etc Dar ai putea avea, de asemenea, ceva lsat acolo, c nu este monoatomic, mai ales daca sursa nu a fost la un standard de metal pur.

    b: n ce scop, n opinia dumneavoastr, ar trebui s aurul monoatomic fi folosit?

    u: Cei mai muli oameni care vor s-l ia pe scop fac acest lucru de dragul de constiinta extinsa. Aurul are proprietati fizice unice. Exist aplicaii tehnologice, dar aceste nu au fost niciodat aplicate. Aceasta este marginea de ras aici, poti sa simti?

    b: Deci, ce ai face cu o gramada de ruteniului monoatomic?

    u: Ei bine, destul de des aceste elemente sunt foarte de dorit n electronic.

    b: i Palladium?

    u: Ei bine, aceste ar putea fi aplicate la o mulime de aplicaii catalitice.

    b: Osmiu?

    U: Electronics.

  • b: Iridium?

    u: Orice tip de aplicaii suprafa uzur. Placare. n cazul n care foarte durabil necesitile corozive rezisten sunt prezente. Orice cerere catalitic. Acelai lucru este valabil pentru Rodiu. Desigur, aplicaii biologice pentru cele dou sunt cele mai cunoscute n acest moment.

    b: Ai spus anterior: * Nu trebuie s fie un chimist de a face chestia asta, * ce a fcut s spui cu asta?

    u: Orice gospodin n Dallas ar putea face acest material chiar acum in bucataria ei, dac ea a fcut temele.

    b: Dar ea implic nc substane chimice ... corect?

    u: Da, nu. O mulime de studiu, o mulime de timp, o mulime de observare diligent.

    b: O mulime de a deine dreptul de gura, spunnd lucruri pe dreapta peste ea, pune mna pe ea?

    U: Nu, acesta este un lucru fizic. Observaie este important. Exist o mulime de lucruri care se poate ntmpla. Trebuie s construim o afinitate pentru ea.

    b: Are o ia douzeci de ani?

    U: Nu, ai putea face n civa ani, probabil. Dar e unul din acele lucruri pe care, dac urub-up o parte din drum prin el, trebuie s mergei napoi i s nceap peste. Nu v putei imagina ct de deprimant, care este. Este ntr-adevr este un exerciiu de rbdare, perseveren i de observare. Poziia mea n acest sens este dac cineva este jazzed despre asta, ei ar trebui s-l aduc n viaa lor. Ceea ce aduce este o tradiie bogat, care este plin de orientare care vor veni la ei atunci cnd inima lor este in locul potrivit.

    b: Unii oameni au copii, de a plti facturile, i Oprah sa ma uit. Ei nu au timp s o fac.

    U: i aceasta este o alegere pentru ei. Acest lucru nu este ceva la nivelul la care oamenii doar ocazional spun c au un extra 100.000 $ sau 500.000 dolari .... nu exista nici o suma de bani care poate fi pus pe ceea ce vorbim.

    b: Exist o mulime de oameni care cred c ai putea.

    u: Acestea sunt aceiai oameni care ar trebui s studieze sistemul de marf Mayan care nc mai exist astzi. Asta este: nu trimitei bani pentru a pune la parada atunci cnd este rndul tu s duc steagul. Purtai de pavilion pentru c asta e singurul lucru care conteaza pentru transportul de pavilion. Cnd oamenii cred c pentru o secund pe care le pot cheltui 500 dolari i a obine un loc de lng Buddha ei nu au dreptate.

    b: Ce credei c ramificaiile de distribuie, i ingestia ulterioar, de monatomics va fi pe:

  • evoluia uman, societate, tehnologie, finane, constiinta, planeta, cunoscut / univers necunoscut?

    u: tot ceea ce tim va fi schimbat ... la toate nivelurile.

    b: Ai putea fi mai explicit? Ce crezi c se va ntmpla cu societatea?

    u: Cnd oamenii ncep s-l iau i materialele ncepe s fie aplicat, nu doar n termeni de ingestie oral, lumea nu va mai fi la fel din nou.

    b: Care este viziunea ta de asta?

    u: Totul de la biologie la producerea de energie, structurile politice (descentralizarea guvernului),

    tot ceea ce are potenialul de a fi schimbat radical. Deci, multe din lucrurile pe care tocmai am menionat se bazeaz pe structuri i paradigme care sunt centrate in jurul controlul resurselor ....

    b: i percepiile.

    U: i percepii, i toate acestea pot foarte usor fi strmutate de ctre aplicaii a acestor materiale.

    b: Ce credei c vor fi efectele asupra universului cunoscute i necunoscute?

    u: Ei au de gnd s comer locuri. Extinderea va fi att de mare nct expansiunea * * este ceea ce este.

    b: Procesul este ceea ce e vorba.

    u: Da, nu este o chestiune de a ajunge la un punct n care am fcut aceast realizare ... am devenit contieni din cauza vitezei de aceasta realizare, care este un proces expansiv, fara sfarsit.

    b: Unii dintre noi, care sunt prezente *, * sunt contieni de acest lucru.

    U: Unele sunt. Este echilibru prin micare. Ca micare avei n Uniunea European Tarot punte doi de discuri. Este ca i cum micarea de o bicicleta, micarea nainte este ceea ce permite pentru echilibrul. Stabilitatea este acolo prin micare. n cazul n care majoritatea oamenilor se aga de o idee de stabilitate cu nici o miscare.

    b: Muli oameni vin n contact cu, cred c de ea ca destinaie.

    U: Exist o mulime de convingerea c acesta este sfritul .* *

    b: Nu vedei doar cteva persoane care iau aceasta la inceput?

    u: Doar cteva.

    b: Ai prevd un moment n care va fi disponibil n automate?

  • U: Nu, eu nu. Dac va studia modul n planeta noastr a fost populat, crearea fiinele suntem acum, vei gsi c structurile politice au fcut ntotdeauna acest fenomen un elitist.

    b: Ce fel de interval de timp ne uita la?

    u: Aceasta este conjunctura total din partea mea, dar ... o mulime de acest lucru va rmne n cercetare pentru urmtorii cinci ani sau cam asa ceva. Dup aceea, s-ar putea fi eforturi pentru ca aceasta s ias ntr-un fel. Exist alte persoane, eu cunosc personal, care sunt att de departe pe drum n aplicaii i tehnologii (nu neaprat n ceea ce privete capacitile de producie) ... dar tu arunci bani la faptul c unul i problema dispare foarte repede. Exista multi oameni care lucreaza la acest proiect acelai, ca au existat n trecut. Exist mai multe moduri de a face acest material.

    b: Ai spus c exist forme diferite de aur monoatomic? Vrei s spui state diferite spin?

    U: Nu este o chestiune de stat spin mai mare. Este o chestiune de ndat ce este n stare de nalt-spin, fiind perceput n mod corespunztor. Care implic operaii foarte subtile. Foarte subtil. Vorbim de frumusete din nou, asta e modul subtil.

    b: frumusee n adevratul sens al cuvntului.

    u: * * Exist o diferen n aceste materiale. Acestea sunt toate materialele individual, unic. Ei au calitile lor. De aceea ei au nume diferite. To forfetare-le pe toate mpreun sub un singur poziie de aur monoatomic nu este doar exacte. Acestea sunt materiale diferite.

    b: Sunteti face o distincie ntre monatomics izolat i mai mult monatomics extrem de ncrcat?

    u: Da, da eu sunt. Acest aspect nu a fost abordat ca ceea ce tiu.

    b: Deci, ce este termenul corect de a utiliza n referire la aceste materiale mai mare pltesc?

    U: Eu o numesc Piatra Filozofal. Ai putea spune cu mana. Exist o mulime de lucruri pe care le-ar putea numi.

    b: Dar nu e ca diferenta de mult ca zi i noapte ... ingerarea acest peste cellalt.

    u: Asta-i o subestimare.

    b: Esti constient de alte materiale care efectueaz aceleai atribute i implicaiile?

    U: Nu, asta este ... un lucru real ... singurul lucru.

    b: Acest monatomics sens superior-pltesc?

    u: Trebuie s nelegi: materiale izolate sunt precursorii. Ei au fost precursorii foarte dificil s vin vreodat cu. Foarte greu. Dar este bateria pe care va trebui s taxa. Aceasta trebuie s fi perceput a fi n msur s predea guvernatorii care sunt prezente n codul nostru genetic. Acestea

  • au fost programate inch

    b: Ce sfaturi practice avei pentru cei dintre noi care tiu despre aceste materiale, precum i potenialul pe care l dein, dar triesc n afara sol-zero?

    u: F-i temele proprii. Nu lsa pe nimeni s impun adevrul lor * * pe tine. Las-i s prezinte diferitele fapte i face decizia ta. Pstrai cutarea rspunsurilor ... propriile rspunsuri. Asta pare un pic arogant, n general, dar dau seama c este nevoie de munca ... munca fizica. Acest lucru nu este ceva ce ai citit n existen. Ai citit suficient s tii c trebuie s faci ceva fizic. Dac tot ce faci este citit cartea _In Pursuit of Gold_ exist suficiente informaii acolo (n cazul n care v aplic) pentru a merge foarte, foarte departe. Pentru cineva care nu face nimic, c este un pas uria nainte.

    b: Ai vreun sfat specifice pentru membrii SOSF?

    u: Acest material este real, dar dac cineva se ateapt s-l mnnce i brusc zbura prin horn: sunt in pentru o adevrat surpriz. Dar material, n termeni de performan medical, este real. Acesta va efectua cum era de ateptat i apoi unele.

    b: Iar partea tehnologice? Unii oameni se ateapt s fac nite bani pe lor de investiii.

    u: Ei pot foarte bine. Dar exist att de multe alte utilizri pentru acest material ...

    b: Daca ai avut de-a face din nou, ce ai face diferit?

    U: Absolut nimic.

    b: Nu regret pe oricare din ea?

    U: Nici unul, la toate.

    EOF

    Google Traducere pentru:CutriVideoclipuriE-mailTelefonChatAfaceri

    Tavistock Institute un secret intunecat.

    : 16 Noiembrie 2009, 11:43:18

  • http://911newworldorderfiles.googlepages.com/sc0126bb07.jpg/sc0126bb07-full;init:.jpg

    http://911newworldorderfiles.googlepages.com/NWOflowchart.jpg/NWOflowchart-full;init:.jpg

    http://www.youtube.com/watch?v=vep0TGI96Mg

    Istoria i adevratele scopuri ale Institutului Tavistock din Londra i a numeroaselor sale institute i

    organizaii subiacente au fost deconspirate n 1992 de John Coleman n cartea sa Conspirators

    Hierarchy: The Story of The Committee of 300 (Ierarhia conspiratorilor: Istoria Comitetului celor 300).

    Muli dintre cei care au scris apoi despre acest subiect s-au inspirat din cercetrile sale. Articolul pe care

    l prezentm este tradus din ziarul NewsHawk. Acesta aduce noi informaii despre propaganda

    insidioas, manipularea opiniei publice i proiectele de control mental realizate de ctre Institutul

    Tavistock. Acest raport, ce demasc activitile sinistre ale puternicului institut britanic, a fost realizat n

    urma unor cercetri temeinice, minuios documentate.

    Tavistock un institut criminal de manipulare a maselor

    Fondat n anul 1947, Institutul Tavistock este o organizaie independent non-profit, care mbin

    cercetrile din domeniul tiinelor sociale cu practica n sfera social. Sub pretextul dezvoltrii unor noi

    programe experimentale, n cadrul acestui institut s-au realizat o gam larg de studii n domeniul

    sntii, educaiei i dezvoltrii comunitii. Institutul Tavistock deine i editeaz lunar jurnalul Human

    Relations publicat de Plenum Press, care a ajuns azi la cel de-al 48-lea an de existen. Recent, a lansat

    mpreun cu Sage Publications nc un jurnal, Evaluation.

    Trei elemente combinate fac ca acest institut s fie unul neobinuit, dac nu chiar unic. n primul rnd,

    Tavistock are independen maxim datorit autofinanrii, nedepinznd de subvenii de la guvern sau

    din alte surse. Apoi, orientarea aciunilor de cercetare pe care le realizeaz l plaseaz ntre domeniul

  • academic i domeniul de consultan. n al treilea rnd, gama de discipline pe care le abordeaz include

    domenii extrem de variate: antropologia, economia, comportamentul organizaional, tiinele politice,

    psihanaliza, psihologia i sociologia. Ideologia fundaiilor americane a fost creat de Institutul Tavistock

    pentru Relaii Umane din Londra.

    n 1921, ducele de Bedford, care totodat era i marchiz de Tavistock, a donat o cldire pentru Clinica

    Tavistock, clinic ce era destinat studiului efectelor pe care traumele suferite le aveau asupra soldailor

    britanici care supravieuiser Primului Rzboi Mondial. Scopul era acela de a se stabili care era limita de

    rezisten a brbailor aflai sub influena acestor traume. Aceste studii au fost realizate sub

    conducerea Biroului Britanic de Arme nsrcinat cu Problemele Psihologice legate de Rzboi British

    Army Bureau of Psychological Warfare, comandat de Sir John Rawlings-Reese. Figurile cheie ale Clinicii

    Tavistock au creat apoi Institutul Tavistock pentru Relaii Umane.

    Biroul central al Institutului Tavistock se afl n Londra. Mentorul acestui institut, Sigmund Freud, s-a

    mutat n Anglia stabilindu-se n Maresfield Gardens, ntr-un castel pe care i l-a druit prinesa Bonaparte.

    Munca de pionierat a Institutului Tavistock n tiinele comportamentale, avnd drept linii directoare

    teoriile freudiene i controlul oamenilor, a consacrat acest institut ca centru mondial al ideologiei

    fundaiilor. Reeaua sa cuprinde acum: Universitatea Sussex din SUA, Institutul de Cercetri Stanford,

    Esalen, Institutul Tehnologic Massachusetts (MIT), Institutul Hudson, Fundaia Heritage, Centrul pentru

    Studii Internaionale i Strategice din Georgetown, unde sunt instruii angajaii departamentelor de

    stat, US Air Force Intelligence i corporaiile RAND i Mitre. Personalul angajat al acestor corporaii are

    obligaia s treac printr-un proces de ndoctrinare care se realizeaz ntr-una sau n mai multe instituii

    controlate de Tavistock. O reea de grupri secrete, Societatea Mont Pelerin, Comisia Trilateral,

    Fundaia Ditchley i Clubul de la Roma sunt organizaii care execut instruciunile primite de la institutul

    Tavistock.

    Tehnici de splare a creierului de origine nazist

    Institutul Tavistock a dezvoltat tehnici de splare a creierului, n mas, care au fost experimentate

    pentru prima dat pe prizonierii americani de rzboi, n timpul rzboiului din Coreea. Experimentele

    realizate de acest institut n ceea ce privete metodele de control al mulimilor au fost folosite n mare

    msur asupra publicul american. S-a realizat astfel un asalt ascuns, imoral i inuman asupra libertii

    umane, prin modificarea comportamentului individual cu ajutorul tehnicilor psihologice.

    Germanul Kurt Lewin, cunoscut i drept fondatorul psihologiei sociale, a devenit directorul Institutului

    Tavistock n anul 1932. El a ajuns apoi n SUA n 1933, fiind unul dintre numeroii naziti care au fost

    infiltrai acolo cu statutul de refugiai. Lewin a fost cel care a nfiinat Clinica Psihologic Harvard, care,

    printre altele, a iniiat campania de propagand i manipulare a publicului american mpotriva

    germanilor i de implicare a SUA n cel de-al Doilea Rzboi Mondial.

    n 1938, Roosevelt a realizat o nelegere secret cu Churchill, care a permis ca n timpul rzboiului SUA

    s fie subordonat Comitetului Executiv al Operaiunilor Speciale (Special Operations Executive SOE)

  • englez. nainte de a plasa Biroul de Servicii Strategice american (Office of Strategic Services OSS),

    precursorul CIA-ului de astzi, sub protecia Comitetului Executiv al Operaiunilor Speciale britanic,

    Roosevelt l-a trimis pe generalul Donovan, directorul OSS la Londra, pentru a fi supus procesului de

    ndoctrinare de la Institutul Tavistock. Aceasta a fcut ca ntregul program al OSS i apoi al CIA s

    funcioneze sub ghidarea Institutului Tavistock.

    Institutul Tavistock este cel care a comandat criminalele raiduri de bombardare n mas a civililor,

    iniiate de Roosevelt i Churchill, pentru experimentarea clinic a terorii n mas; au fost realizate

    rapoarte care nregistrau reaciile acelor oameni, folosii pe post de porcuori de Guineea. Tavistock i

    tehnicile fundaiilor americane au un singur el: s sparg limita puterii psihologice a individului i s l

    predea astfel, neajutorat, fr capacitatea de a se opune n vreun fel, dictaturii Noii Ordini Mondiale.

    Orice tehnic care duce la dezmembrarea unitii familiei sau la implementarea din familie a unor

    principii religioase rigide sau legate de o aa-zis onoare, ori de un comportament sexual deviat, este

    folosit de ctre oamenii de tiin ai Institutului Tavistock ca arm de control a mulimilor.

    Metodele psihoterapiei freudiene induc tulburri mentale permanente n fiina care se supune unui

    astfel de tratament, prin destabilizarea caracterului acesteia. Victima acestor metode de degradare

    psihic este apoi sftuit s stabileasc modaliti noi de interaciune personal, care n realitate o

    debusoleaz, datorit lipsei relaiilor personale stabile i profunde n viaa ei. Institutul Tavistock a

    dezvoltat o asemenea putere de influen n Statele Unite, nct nimeni nu poate ajunge s se afirme

    ntr-un domeniu, dac nu a fost supus mai nti ndoctrinrii cu tiina comportamental promovat de

    Institutul Tavistock sau de filialele acestuia.

    Henry Kissinger, a crui ascensiune extraordinar la putere este inexplicabil n alt mod, a fost, la rndul

    su, refugiat german i elev al lui Sir John Rawlings-Reese. Dr. Peter Boure, psiholog al institutului

    Tavistock, l-a selectat pe Jimmy Carter pentru a fi candidat la Preedinia Statelor Unite, numai datorit

    faptului c acesta fusese supus unui program intensiv de splare a creierului, administrat de Amiralul

    Hyman Rickover la Annapolis. Experimentul realizat n domeniul integrrii rasiale obligatorii n Statele

    Unite a fost organizat de Ronald Lippert, membru al OSS i director al programului de instruire a copiilor

    la Comisia de Relaii Comunitare. Acest program avea scopul de a distruge sentimentul identitii

    personale, precum i cel al motenirii rasiale a individului.

    Provocarea de cderi psihice n mas prin intermediul drogurilor

    Prin intermediul Institutului de Cercetri Sociale, Tavistock controleaz, printre altele, Asociaia

    Naional a Educaiei. Institutul de Cercetri Sociale din cadrul Laboratorului Naional de Instruire are

    rolul de a programa, prin splarea creierului, personalitile marcante din domeniul afacerilor i din

    guvern.

    Puterea Institutului Tavistock este att de mare nct, la comanda acestuia, ntregul program de

    cercetare spaial al SUA a fost anulat timp de nou ani, pentru a permite sovieticilor s i ajung din

    urm. Stoparea cercetrilor n domeniul spaial a fost cerut ntr-un document semnat de dr. Anatol

  • Rapport, fiind prompt aprobat de ctre guvern. O alt operaiune proeminent a institutului Tavistock

    este coala de Finane Wharton a Universitii Pennsylvania.

    Una din strategiile criminale folosite de institutul Tavistock este folosirea drogurilor. n cadrul sinistrului

    program MKULTRA realizat de CIA, unor oficiali CIA, care nu aveau cunotin despre acest program, li s-

    a administrat fr ca ei s tie, LSD, iar reacia pe care ei au avut-o n urma administrrii acestui drog

    care a fost studiat exact ca n cazul cobailor de laborator a nsemnat, pentru unii dintre ei, moartea.

    Guvernul SUA a trebuit s plteasc daune de milioane de dolari familiilor victimelor, dar vinovaii nu au

    fost niciodat pui sub acuzare. Programul a demarat atunci cnd Sandoz AG, o firm suedez de

    medicamente, al crei proprietar era S.G. Warburg Co. din Londra, a descoperit Acidul Lisergic (LSD).

    Consilierul lui Roosevelt, James Paul Warburg, fiul lui Paul Warburg autorul Federal Reserve Act i

    nepot al lui Max Warburg finanatorul lui Hitler a nfiinat Institutul pentru Studii Tactice (Institute

    for Policy Studies) n vederea promovrii acestei substane. Rezultatele nu s-au lsat ateptate: contra-

    cultura LSD din anul 1960 i revoluia studenilor, care a fost finanat de ctre CIA cu 25 de milioane

    de dolari.

    O parte a finanrii proiectului MKULTRA a fost fcut din fondul Human Ecology; de asemenea, CIA l-a

    finanat pe dr. Herbert Kelman, de la Universitatea Harvard, pentru realizarea unor experimente de

    control al minii. n anii 50, CIA a finanat experimente n mas cu LSD, realizate n Canada. Dr. D. Ewen

    Cameron, preedintele Asociaiei Canadiene de Psihologie i director al Spitalului Royal Victorian din

    Montreal, a primit sume enorme de la CIA, pentru a administra unui numr de 53 de pacieni doze

    foarte mari de LSD i a le nregistra reaciile; pacienii astfel drogai au dormit sptmni n ir, dup

    care au fost trezii prin administrarea de ocuri electrice.

    Una dintre victime, soia unui parlamentar canadian, a dat n judecat companiile americane care au

    distribuit acest drog pentru CIA. Toat baza de date a CIA ce cuprindea programul de testare a

    drogurilor, a fost distrus la ordinul liderului programului MKULTRA. Datorit faptului c toate eforturile

    Institutului Tavistock sunt ndreptate pentru a produce periodic cderi psihice n mas, efectele

    programelor CIA sunt n mod evident tragice i dramatice pentru populaie.

    Aceasta este motenirea pe care au lsat-o americanilor familia Warburg i CIA-ul. Principalul lor agent

    de operare, Institutul pentru Studii Tactice, a fost fondat de James Paul Warburg; cofondatorul su a fost

    Marcus Raskin, protejatul lui McGeorge Bundy, preedintele Fundaiei Ford. Bundy l-a numit pe Raskin

    n postul de reprezentant personal al preedintelui Kennedy n Consiliul Naional de Securitate, iar n

    1963 ei au fondat Students for Democratic Society, organizaie prin care CIA a controlat rspndirea

    drogurilor. Ziaristul R. Emmett Tyrell Jr. scria, pe 20 august 1984: consecinele mizerabile ale micrii

    radicale a anilor 60, Micarea Studenilor pentru o Societate Democratic (Students for a Democratic

    Society, SDS) au fost creterea ratei nelegiuirilor, a dependenei de droguri, a bolilor venerice i a bolilor

    mintale.

    O reea internaional de peste 3000 de organizaii satelit

  • Institutul Tavistock administreaz anual diferite reele de fundaii n SUA, n valoare de 6 miliarde de

    dolari, toate fondate din banii contribuabililor. Zece instituii principale se afl sub controlul direct al

    acestui institut care are 400 de filiale i 3000 de grupuri de studii i think tank-uri. Acestea au creat

    diverse programe pentru creterea controlului exercitat asupra poporului american de ctre

    reprezentanii Noii Ordini Mondiale. Institutul de Cercetri Stanford, nvecinat cu Instituia Hoover,

    opereaz anual cu 3300 de angajai i 150 de milioane de dolari. Acesta conduce programele de

    supraveghere pentru Bechtel, Kaiser i alte 400 de companii multinaionale, precum i vastele operaiuni

    de spionaj ale CIA. Este cea mai mare instituie de pe Coasta de Vest care promoveaz controlul minii i

    tiinele comportamentale.

    Una din ageniile cheie n transmiterea instruciunilor secrete primite de la Tavistock este Fundaia

    Ditchley, fondat n 1957. Filiala american a Fundaiei Ditchley este condus de Cyrus Vance, fost

    secretar de stat i director al Fundaiei Rockefeller i Winston Lord, preedinte al Consiliului de Relaii

    Externe (Council on Foreign Relations), membru Bilderberg i Skull & Bones. Soia lui Winston Lord,

    Bette Bao Lord, la rndul ei membru al Consiliului de Relaii Externe i al Bilderberg, este preedinte al

    Consiliului Freedom House. Acest consiliu este rspunztor de manipularea drepturilor cretinilor prin

    ridicarea problemei persecuiei religioase.

    Distrugerea fermierilor independeni, o metod stalinist aplicat n capitalism

    Una dintre principalele, dar mai puin cunoscutele, operaiuni realizate de Fundaia Rockefeller sunt

    tehnicile de control a mediului rural-agricol. Directorul acestei fundaii, Kenneth Wernimont, a

    implementat programele Rockefeller de control al agriculturii n Mexic i America Latin. Fermierii

    independeni sunt o mare ameninare la adresa Ordinii Mondiale, pentru c ei produc alimente pentru

    ei nii i astfel producia lor poate fi transformat n capital, ceea ce le confer independen

    financiar.

    n Rusia sovietic, bolevicii credeau c au obinut controlul total asupra poporului, ns planurile lor au

    fost puse n pericol de independena ncpnat a unor mici fermieri, numii apoi chiaburi. Stalin a

    ordonat OGPU (Serviciile secrete i poliia politic a URSS, premergtoare KGB-ului) s confite toate

    alimentele i animalele chiaburilor i s i lase s moar de foame. The Chicago American scria, pe 25

    februarie 1935, pe prima pagin: ase milioane de mori ai foametei sovietice. Recolta ranilor

    porionat. Oamenii i animalele mor de foame. Pentru a distrage atenia de la aceast atrocitate, s-a

    spus mai trziu c germanii, i nu sovieticii au omort 6 milioane de persoane n acest fel.

    Partidul Comunist, care se intitula partid al ranilor i muncitorilor, a exterminat ranii i a nrobit

    muncitorii. Multe regimuri totalitare au considerat c micul fermier reprezint o piedic serioas n calea

    monopolizrii agriculturii. Regimul francez al terorii a fost condus nu mpotriva aristocrailor, pe care

    muli chiar i agreau, ci mpotriva micilor fermieri care refuzau s i predea recoltele tribunalelor

    revoluionare, n schimbul unei buci de pmnt. n prezent, n Statele Unite, fundaiile menionate

    sunt angajate n acelai tip de exterminare a fermierilor americani, pentru a-i fora pe acetia s devin

    mn de lucru pentru marile trusturi agricole. Instituiile Brookings i alte asemenea fundaii au creat

  • programul monetar implementat de Sistemul de Rezerv Federal (Federal Reserve System), pentru a

    distruge fermierii americani o reluare a tragediei din Rusia cu precizarea c fermierul american va fi

    lsat n via, dac va fi de acord s devin sclavul muncitor al trusturilor agricole gigant.

    Sinistrele scopuri politice, economice i sociale ale fundaiilor caritabile

    Dac ceteanul de rnd ar deveni contient de adevratul rol al fundaiilor, ar putea nelege de ce

    dobnzile i impozitele pe care le pltete sunt att de mari, de ce fiecare agent al guvernului federal

    este mpotriva sa; FBI, IRS, CIA i BATF trebuie s se rzboiasc cu cetenii pentru a aplica programele

    fundaiilor.

    Fundaiile i ncalc n mod flagrant propriul statut, prin care se angajau iniial s realizeze aciuni de

    caritate, pentru c ele nu fac nicio donaie care nu servete vreunui scop politic. Angajarea de spioni

    pe post de lucrtori caritabili, cum s-a procedat n cazul misiunii Crucii Roii n Rusia, n 1917, expune

    sinistrele scopuri politice, economice i sociale ale Noii Ordini Mondiale, pe care aceasta le duce la bun

    sfrit prin intermediul fundaiilor.

    Statul i ceteanul de rnd sunt fraudai prin neplata impozitelor de ctre fundaii, acestea fiind scutite

    pe motiv c fac acte de caritate. Ceea ce fac ele este sindicalism criminal, ofensiv conspiraionist

    mpotriva Statelor Unite i mpotriva Constituiei. Unul dintre principalii fondatori ai acestor fundaii

    criminale este Daniel Coit Gilman, care a creat Fondul Peabody i Fondul John Slater i a devenit

    membru al comitetului de conducere al General Education (azi Fundaia Rockefeller). Gilman a fondat

    mpreun cu Andrew Dickson White i Frederic A. Delano, Trustul Russell n 1856, devenit mai trziu

    parte a Institutului Carnegie. Delano, a fost de asemenea, unul dintre fondatorii principali ai Instituiei

    Brookings i a Fundaiei Carnegie pentru Pace Internaional (Carnegie Endowment for International

    Peace). Daniel Coit Gilman a fondat apoi Fundaia Russell Sage, mpreun cu Cleveland H. Dodge de

    la National City Bank. Fondatorii acestor fundaii au legturi directe cu Rezerva Federal American, cu

    Consiliul Industriilor de Rzboi al Primului Rzboi Mondial, cu Biroul de Servicii Strategice (OSS) din

    timpul celui de-al Doilea Rzboi Mondial i cu CIA. Au de asemenea legturi directe cu Corporaiile

    Internaionale Americane care au fost formate pentru a instiga la realizarea revoluiei bolevice din

    Rusia.

    Delano, unchiul lui Franklin Delano Roosevelt, a fcut parte din primul consiliu al guvernatorilor Rezervei

    Federale a SUA n anul 1914. Cumnatul acestuia a fondat influenta firm de avocatur din Washington,

    Covington&Burling. Familia Delano i alte familii din conducerea Noii Ordini Mondiale sunt descendenii

    direci ai lui William de Orange (prin olandez care a trit n secolul XVI).

    Institutul Tavistock n Statele Unite

    Planning Research Corporation, Arthur D. Little, G.E. TEMPO, Operations Research Inc. sunt doar

    cteva dintre cele aproximativ 350 de firme care se ocup de cercetri i sondaje i fac recomandri

    guvernului. Ele sunt parte din ceea ce preedintele Eisenhower a numit un posibil pericol la adresa

  • siguranei publice, care ar putea deveni ea nsi prizoniera elitei tiinifico-tehnologice.

    Brookings Institution se ocup de ceea ce numesc agenda naional. Ei sunt cei care scriu programele

    electorale ale preedinilor. Spre exemplu, au scris programul electoral New Deal (Noua nelegere) al

    preedintelui Hoover, programul New Frontiers (Noi Frontiere) al preedintelui Roosevelt,

    programul Administraiei Kennedy (devierea de la acest program fiind unul din motivele pentru care

    John F. Kennedy a fost omort) i programul Great Society (Societatea Mrea) a preedintelui

    Johnson. n ultimii 70 de ani, Brookings a dictat Guvernului Statelor Unite cum s-i conduc afacerile i

    i dicteaz n continuare ce s fac.

    Institutul Hudson are sarcina de a modela, prin manipulare n mas, felul n care americanii reacioneaz

    la evenimentele politice i sociale, felul n care gndesc, voteaz i se comport n general. Institutul

    Hudson s-a specializat n domeniul cercetrii politicii de aprare i a relaiilor cu URSS. Mare parte a

    activitilor sale din domeniul militar sunt clasificate ca secrete de stat. Hudson este una dintre

    instituiile Comitetului celor 300, care se ocup cu splarea creierelor. Unul dintre cei mai mari clieni ai

    acestui institut este Departamentul de Aprare al Statelor Unite, care se ocup de probleme privind

    aprarea civil, securitatea naional, politica militar i controlul armamentului.

    National Training Laboratories (NTL) a fost fondat n 1947 de ctre membri ai reelei Tavistock din

    Statele Unite. NTL a avut ca scop precis folosirea tehnicilor de splare a creierului pe lideri ai guvernului,

    ai instituiilor educaionale i ai birocraiei corporatiste, prin metoda Tavistock, iar apoi de a-i folosi pe

    aceti lideri fie pentru a prezida ntlniri de grup gen Tavistock n organizaiile lor, fie pentru a angaja

    numai persoane antrenate n acest mod. Mecanismele interne ale operaiunii NTL se axeaz n jurul unei

    forme degenerate de psihologie Tavistock, numit dinamica grupului, dezvoltat de agentul nazist al

    institutului Tavistock, Kurt Lewin, care s-a refugiat n Statele Unite n anii 30 i ai crui studeni au

    fondat NTL.

    ntr-un astfel de grup lewinist de splare a creierelor (lewinite brainwashing group), anumii indivizi

    provenind din medii sociale diferite i avnd personaliti diferite, sunt manipulai de un lider de grup

    n direcia formrii unui consens de opinii, obinndu-se astfel o nou identitate de grup. Cheia

    acestui proces este crearea unui mediu controlat, n care se introduce factorul de stres (uneori numit

    disonan), pentru a da peste cap sistemul de valori al unui individ. Sub presiunea celorlali membrii ai

    grupului, individul cedeaz i o nou personalitate a acestuia iese la lumin, avnd un set de valori

    complet nou. Aceast experien ce degradeaz individul implic negarea faptului c ar fi avut loc vreo

    schimbare. n acest mod, individul este splat pe creier fr ca el s tie aceasta.

    Aceast metod este aceeai, cu unele mici modificri, cu cea folosit n aa-zisele grupuri sensibile

    sau grupuri T, de genul celor popularizate nainte de 1960 de Institutul Esalen, iniiate cu ajutorul celor

    de la NTL.

    ncepnd cu anul 1950, NTL a trecut majoritatea liderilor corporaiilor naionale prin astfel de programe

    de splare a creierului, n timp ce derula programe similare pentru Departamentul de Stat, Marin,

  • Departamentul Educaiei i alte seciuni din birocraia federal. Nu exist o estimare clar a numrului

    de americani care au trecut prin acest proces de tergere a identitii proprii i implementare a unei noi

    identiti n cadrul NTL, ori n alte instituii-satelit ale acestuia. Dat fiind amploarea acestor aciuni, este

    posibil s fie vorba de milioane de oameni.

    Unul din grupurile care au trecut prin moara NTL n 1950 a fost conducerea Asociaiei Naionale

    pentru Educaie (NEA), cea mai mare organizaie a profesorilor din Statele Unite. n acest mod,

    perspectiva iniial a NEA a fost ajustat de Institutul Tavistock, prin NTL. n anul 1964, Institutul NTL a

    devenit parte din NEA, iniiind sesiuni de grup pentru toate filialele sale. Cu finanare de la

    Departamentul Educaiei, Institutul NTL a proiectat programe de instruire a profesorilor de stat pentru

    coala primar i secundar i s-a implicat, de asemenea, n dezvoltarea reformelor educaionale.

    Cunoscut de asemenea ca Institutul Internaional pentru Aplicarea tiinelor Comportamentale, acest

    institut este un centru de splare a creierului prin crearea stresului artificial. n cadrul unor astfel de

    edine de instruire, participanii se trezesc la un moment dat c trebuie s se apere vehement

    mpotriva unor acuzaii grave care li se aduc de ctre conductorii acestor edine, fiind supui astfel

    unor factori de stres amplificat.

    Universitatea Pennsylvania, coala Wharton de Comer i Finane nfiinat de Eric Trist, reprezint unul

    din grupurile de experi ai Institutului Tavistock. Wharton a devenit pentru Tavistock unul dintre cele

    mai importante instrumente n cercetarea comportamental. Wharton atrage clieni cum este

    Departamentul Muncii care nva la Wharton Econometric Forecasting Associates Incorporated, cum

    s produc statistici falsificate. Modelarea econometric Wharton este folosit n peste 300 de companii

    din Statele Unite, Europa de Vest, inclusiv de Fondul Monetar Internaional, Organizaia Naiunilor Unite

    i Banca Mondial.

    Institutul pentru Cercetri Sociale (Institute for Social Research) are printre clienii si Fundaia Ford,

    Departamentul Aprrii al SUA, Serviciul Potal al SUA i Departamentul de Justiie al SUA. Dintre

    studiile sale enumerm: Semnificaia uman a schimbrilor sociale, Tineretul n tranziie i Care

    este perspectiva americanilor asupra sntii lor mentale.

    Institutul pentru Viitor (Institute For The Future) nu este un institut tipic pentru Tavistock, dei este

    iniiat de Fundaia Ford. Institutul pentru Viitor proiecteaz schimbrile care vor avea loc n urmtorii 50

    de ani. n cadrul aa-numitelor dezbateri delphi (delphi panels) se decide ce este normal i ce nu, i

    apoi sunt pregtite documentele necesare pentru ca guvernul s poat prentmpina apariia unor

    grupuri de persoane care ar putea crea dezordine civic, adic grupuri care le-ar putea strica planurile.

    Acest institut a recomandat de-a lungul timpului aciuni cum sunt: liberalizarea legilor avortului,

    liberalizarea consumului de droguri, introducerea taxelor pentru mainile care intr n spaiul urban,

    predarea metodelor contraceptive n coli, impunerea nregistrrii armelor de foc, transformarea

    consumului de droguri ntr-o nclcare non-criminal a legii, legalizarea homosexualitii, realizarea

    controlului asupra tuturor zonelor numai de ctre stat, oferirea de prime pentru planificarea familial.

  • Dar cea mai odioas propunere a acestui institut, n stilul dictatorului Pol Pot din Cambogia, prevede noi

    comuniti care s se stabileasc n zona rural, asemntoare lagrelor de concentrare. Dup cum

    putem observa, n prezent multe dintre elurile lor au fost pe deplin realizate.

    Institutul pentru Studii Tactice (Institute For Policy Studies IPS) este unul dintre marii arbori ai

    Institutului Tavistock. IPS i-a creat i i-a recreat pe politicienii Statelor Unite, nc de cnd a fost fondat

    de James P. Warburg i familia Rothschild. Reeaua sa din America include Liga pentru Democraie

    Industrial (League for Industrial Democracy). Printre juctorii de frunte ai acesteia se afl Jeane

    Kirkpatrick, fost ambasador SUA la Naiunile Unite, Irwin Suall de la ADL, Eugene Rostow, negociator al

    controlului armelor, Lane Kirkland, Labor Leader i Albert Shanker. IPS a fost cooptat de ctre Marcus

    Raskin i Richard Barnett, n 1963, amndoi foarte bine instruii la Institutul Tavistock. Obiectivele IPS

    sunt cele stabilite de Institutul Tavistock.

    IPS are o reea de susintori, considerai de public ca fiind independeni, dar care de fapt acioneaz

    mpreun, n aa fel nct congresmanii ajung s fie nconjurai din toate prile de susintori ai

    acelorai idei. n acest mod, IPS a fost i nc este capabil s mnuiasc cu succes, att pe reprezentanii

    independeni, ct i pe senatorii din Congresul american, determinndu-i s voteze legile n direcia n

    care merg lucrurile. Folosindu-se de oameni cheie din Congres, IPS s-a strecurat n infrastructura

    sistemului legislativ i manipuleaz modul de funcionare al acestuia.

    IPS a devenit i este i n zilele noastre una dintre cele mai prestigioase organizaii care controleaz

    deciziile politicii externe, despre care oamenii de rnd cred n mod prostesc c sunt luate de cei pe care

    i-au ales. Prin sponsorizarea activismului militar i a abordrilor revoluionare, prin manipulare, prin

    asedierea structurilor corporaiilor, prin diminuarea credibilitii unor organizaii concurente, prin

    penetrarea organizaiilor religioase i semnarea discordiei prin intermediul unor politicieni radicali i

    rasiali, prin folosirea mass-media-ei pentru a promova ideile IPS, acesta i joac rolul pentru care a fost

    creat, chiar sub nasul publicului prostit. Philip Stern, unul din administratorii IPS, a fost preedintele

    Fundaiei Stern, iar directorul acesteia, David R. Hunter, a fost anterior oficial al Consiliului Naional i al

    Consiliului Mondial al Bisericilor.

    Institutul de Cercetri Stanford (Stanford Research Institute)

    Jesse Hobson, primul preedinte al Institutul de Cercetri Stanford, a spus clar, ntr-un discurs inut n

    1952, care este linia pe care o urmeaz institutul. Stanford poate fi descris ca una dintre bijuteriile

    Coroanei Tavistock, care conduce Statele Unite. Fondat n 1946, imediat dup ncheierea celui de-al

    Doilea Rzboi Mondial, a fost condus de Charles A. Anderson, care a acordat o mare importan

    cercetrilor ce ineau de controlul minii i de tiinele viitorului. Sub umbrela Institutului Stanford a

    fost inclus Fundaia Charles F. Kettering, care a dezvoltat Imaginile schimbtoare ale omului (Changing

    Images of Man), pe care se bazeaz micarea New Age.

    Unele contracte ale Institutului Standford au fost iniial centrate n jurul sistemului de aprare, dar pe

    msur ce Stanford s-a dezvoltat, gama de servicii a acestuia s-a diversificat, acoperind i alte

    organizaii: Aplicaiile tiinelor Comportamentale n Biroul de Gestiune a Cercetrilor tiinifice i

  • Tehnologice (Applications of Behavioral Sciences to Research Management Office of Science and

    Technology), SRI Business Intelligence Program, Departamentul Aprrii al SUA, conductor al

    Cercetrilor n Aprare i Inginerie (U.S. Department of Defense Directorate of Defense Research and

    Engineering), Departamentul Aprrii al SUA Biroul Cercetrilor Aerospaiale (U.S. Department of

    Defense Office of Aerospace Research).

    Printre corporaiile care caut serviciile Institutului Stanford se afl i Banca Wells Fargo, Bechtel,

    Hewlett Packard, Banca Americii, Corporaia McDonnell Douglas, Blyth, Eastman Dillon i Compania

    TRW. Unul dintre cele mai secrete proiecte ale Institutului de Cercetri Stanford a fost realizarea

    armelor chimice i bacteorologice.

    Institutul de Cercetare Stanford lucreaz cu cel puin 200 de organizaii mai mici, care realizeaz

    cercetri asupra tuturor faetelor vieii americanilor. Aceasta este reeaua ARPA i ea reprezint cel mai

    amplu efort de a obine controlul asupra mediului nconjurtor, asupra fiecrui individ i a ntregii

    naiuni. n prezent, calculatoarele Stanford sunt conectate cu 2500 de calculatoare surori, incluznd

    CIA, Laboratoarele Telefonice Bell, Serviciile Secrete ale Armatei SUA, Biroul Serviciilor Secrete ale

    Marinei (ONI), Rand Corporation, Massachusetts Institute of Technology, Harvard i UCLA (University of

    California, Los Angeles). Stanford este institutul cu rolul central n biblioteca ce clasific toat

    documentaia ARPA.

    Pentagonul folosete adeseori dosarele principale ale SRI Business Intelligence Program i probabil alte

    agenii guvernamentale ale SUA fac la fel. Problemele de comand i control ale Pentagonului sunt

    rezolvate tot de Institutul Stanford.

    n timp ce, de ochii lumii, toate aceste cercetri criminale se aplic doar n cazul armelor i al soldailor,

    nu exist absolut nicio garanie c aceleai cercetri nu sunt aplicate la nivelul ntregii populaii civile.

    Institutul de Tehnologie Massachusetts (Massachusetts Institute of Technology MIT) i coala de

    Management Alfred P. Sloan (Alfred P. Sloan School Of Management)

    Acest institut importat nu este recunoscut ca fcnd parte din Tavistock SUA. Legtura dintre aceste

    dou instituii este inut secret. Cei mai muli privesc MIT ca pe o simpl instituie american, dar

    aceast viziune este departe de adevr.

    Civa dintre cei mai importani clieni ai MIT:

    - American Management Association (Asociaia American pentru Management);

    - Committee for Economic Development (Comitetul pentru Dezvoltare Economic);

    - GTE General Telephone and Electronics;

    - Institute for Defense Analysis IDA (Institutul pentru Analiza Aprrii);

    - NASA;

    - National Academy of Sciences (Academia Naional de tiine);

    - National Council of Churches (Consiliul Naional al Bisericilor);

  • - Sylvania;

    - TRW;

    - U.S. Army (Armata SUA);

    - U.S. Department of State (Departamentul de Stat al SUA);

    - U.S. Navy (Marina SUA);

    - U.S. Treasury (Trezoneria SUA);

    - Compania Volkswagen.

    Corporaia RAND de Cercetare i Dezvoltare (RAND Research and Development Corporation)

    Fr ndoial c RAND este think tank-ul cel mai ndatorat Institutului Tavistock, iar pentru RIIA (Royal

    Institute of International Affairs) este cu siguran cel mai prestigios instrument de control al politicii

    Statelor Unite la toate nivelele. Tacticile specifice RAND au fost utilizate pentru realizarea politicii

    externe a SUA, pentru stabilirea programelor spaiale, n politica nuclear a SUA, n analizele

    corporaiilor, n cadrul sutelor de proiecte pentru armat, n cadrul CIA, n ceea ce privete folosirea

    drogurilor care afecteaz mintea (cum sunt Peyote i LSD), n cadrul aciunii sub acoperire MKULTRA

    etc.

    Fondatorul Corporaiei RAND, Herman Kahn, a fondat n anul 1961 i Institutul Hudson. n cartea sa,

    Educating for the New World Order (Educaie pentru Noua Ordine Mondial), B.K. Eakman vorbete

    despre un manual de instruire pentru ageni de schimb, realizat pentru guvernul SUA de ctre

    Corporaia RAND.

    Un alt manual, din 1971, intitulat Instruire pentru ageni de schimb (Training for Change Agents),

    conine numrul de contact al Biroului pentru Educaie al SUA (U.S. Office of Education) i are apte

    volume de studii pentru agenii de schimb. El aparine tot Corporaiei Rand. Exist de asemenea o

    mulime de nsemnri i documente care atest existena unor experimente i metode de a nghea i

    dezghea valorile morale i sociale, de a implementa schimbarea i de a transforma, prin diverse

    strategii de tipul Tehnicii Delphi, grupurile i comitetele potenial ostile, n grupuri de

    cauciuc, obediente puterii.

    Civa dintre clienii RAND:

    - American Telephone and Telegraph Company AT&T (Compania American de Telegraf i Telefon);

    - Chase Manhattan Bank;

    - International Business Machines IBM ;

    - National Science Foundation (Fundaia Naional pentru tiin);

    - Republican Party (Partidul Republican);

    - TRW Thompson Ramo Wooldridge Inc.;

    - U.S. Air Force (Forele Aeriene SUA);

    - U.S. Department of Health (Departamentul Sntii SUA);

    - U.S. Department of Energy (Departamentul Energiei SUA).

  • Exist literalmente mii de companii importante, instituii guvernamentale i organizaii care folosesc

    serviciile RAND. Lista lor complet ar fi imposibil de redat. Printre specialitii RAND exist un grup de

    studiu care dicteaz cnd i n ce direcie se ndreapt rzboiul termonuclear i care realizeaz, n funcie

    de concluziile sale, scenarii politice i sociale care vor fi apoi implementate n societatea american.

    La un moment dat, RAND a fost acuzat c ar fi fost nsrcinat de ctre URSS s elaboreze planurile de

    capitulare a guvernului Statelor Unite. Aceast acuzaie a ajuns pn n Senatul SUA i a fost pus n

    discuie de senatorul Symington, care a devenit apoi, la comand politic, inta btilor de joc a presei,

    n vederea discreditrii acestuia.

    Toate aceste instituii sunt printre cele care au instaurat Fundaia Legii Uniforme (Uniform Law

    Foundation), al crei rol este acela de a menine instrumentul de conducere al afacerilor n interiorul

    Statele Unite, n limitele Codului Comercial Uniform (Uniform Commercial Code) stabilit de liderii Noii

    Ordini Mondiale.

    Raspuns: Disparitii/aparitii misterioase...

    Rspunde #10 : 24 Martie 2008, 12:52:26

    http://www.ziua.net/news.php?data=2008-03-24&id=4859

    Dimensiuni paralele: Oameni care dispar in conditii misterioase

    In mijlocul lacului kenian Rudolf exista insula Envaitenet. In traducerea limbii vorbite de triburile locale,

    numele acestei insulei ar insemna "fara intoarcere". Suprafata acesteia este de doar cativa kilometrii

    patrati si are forma unei limbi de pamant. Localnicii nu traiesc pe insula Envaitenet deoarece o considera

    un taram blestemat, relateaza cotidianul Pravda. In 1935, expeditia condusa de cercetatorul Vivian Fush

    facea explorari in Kenya, cand doi dintre membri acestei echipe -Martin Sheflis si Bill Dayson - au plecat

    sa vizite insula. Dupa 15 zile in care cei doi nu s-au intors, Fush a trimis o echipa de salvare in cautarea

    lor. Membrii echipei s-au intors si i-au povestit cercetatorului ca nu au gasit nici urma de cei doi, ci doar

    un sat de aborigeni parasit. Echipa a cerut si unui avion sa survoleze zona dar rezultatele au ramas

  • aceleasi. Localnicii kenieni i-au povestit lui Fush ca in urma cu multi ani insula a fost locuita iar

    indeletnicirile zilnice erau pescuitul, vanatul si comertul cu rudele lor de pe tarm. Dintr-o data, acestia au

    incetat sa mai vina la tarm, fapt ce i-a determinat pe cei de pe uscat sa vina pe insula pentru a vedea ce

    se intampla. Cand au ajuns pe insula, acestia au ramas muti de uimire cand au zarit doar un sat gol si

    peste putrezit langa un foc ce abia mai mocnea. Speriati, acestia au parasit insula in graba, intrebandu-

    se unde au disparut localnicii si au decis sa nu isi forteze norocul cautand mai departe. De atunci nimeni

    nu a mai calcat pe acea insula. Acesta nu este singurul caz de disparitii misterioase. Pe 23 august 1915,

    in apropierea orasului Constantinopol (Istanbulul de astazi), unitati militare turce au fost martore la

    aparitia si disparitia unui regiment inamic in niste nori densi intr-un mod extrem de ciudat. Acelasi

    fenomen s-a produs in luna octombrie 1943, potrivit dezvaluirilor facute de cercetatorul american

    Charles Berlitz. Acesta a explicat cum Marina militara americana a facut un experiment in care o nava de

    razboi a disparut dintr-un port din Philadelphia si a aparut apoi instantaneu intr-un altul, Newport.

    Distanta dintre cele doua porturi este de cateva sute de mile. Apoi nava a disparut si a aparut din nou in

    Philadelphia. Echipajul care s-a aflat la bordul navei a incercat a investigheze acest fenomen dar jumate

    dintre acestia au inebunit iar altii au fost gasiti morti. Povestea a devenit apoi subiectul unui film numit

    "Experimentul Philadelphia". Un alt cercetator american povesteste un inccident la fel de ciudat, cand

    un baiat in varsta de 13 ani din Picton, Ontario, a disparut subit de langa parintii sai in data de 30 iulie

    1969. Copilul a fost gasit exact in acelasi loc cateva zile mai tarziu.

    Mesaje: 1,039

    Raspuns: Tablitele de plumb de la Sinaia

    Rspunde #12 : 01 Martie 2008, 12:24:24

    Pe viitor, inainte sa dezvoltati un subiect si sa treceti la dialoguri de tip chat, poate faceti si o scurta

    descriere a subiectului....

    Tablitele de la Sinaia reprezinta un set de artefacte arheologice controversate. Conform traditiei locale,

    sau a unor informatii care au circulat in zona la vremea respectiva, Tablitele de la Sinaia se refera la un

    numar impresionant de tablite de aur descoperite, cu prilejul lucrarilor de captare a paraielor Sfanta Ana

  • si Peles, pentru aprovizionarea cu apa a Manastirii Sinaia, si de asanare a mlastinilor din Poiana Vacaria,

    inscriptionate intr-o limba si o scriere misterioasa. Pe langa placile de aur, lucratorii ar fi descoperit si

    monede de tip Maia si Sarmis, ambele tezaure considerandu-se ca ar fi intrat, in mod tacit, in posesia

    regelui Carol I. Astazi, Tablitele de la Sinaia, sau Tezaurul de la Sinaia se refera la un set de tablite de

    plumb neinventariate care se afla depozitate in subsolul Institutului de Arheologie Vasile Parvan din

    Bucuresti, de mai bine de un secol. Traditia locala explica existenta prezentelor placute de plumb prin

    ideea conform careia regele ar fi topit piesele originale, valorificand aurul in vederea finalizarii

    proiectului Peles, dupa ce placile ar fi fost copiate in plumb.

    Context istoric

    "Sa fie acest castel leaganul de veci al dinastiei mele." Acestea au fost cuvintele rostite de Carol I la 10

    august 1875, in timpul ritualului de incepere a constructiei Castelului Peles. Conform scrierilor vremii,

    intr-un cilindru de plumb au fost puse circa 100 de monede de aur de 20 de lei, emise in anul 1868,

    impreuna cu un pergament pe care era scris actul de ctitorie. Cilindrul a fost ingropat sub piatra de

    temelie a castelului, pusa in prezenta domnitorului. Ingroparea monedelor de aur imita un stravechi

    obicei intalnit in toate zonele tarii (taranii mai instariti puneau sub talpa casei sau sub prag o moneda

    din argint sau din aur, pentru protectia locuintei si belsugul familiei care urma sa locuiasca in ea), prin

    gestul sau, Carol conformandu-se ancestralei traditii romanesti. Emisiunea monetara insuma in total 200

    de piese, care nu au fost puse in circulatie niciodata si nici nu au fost facute mai multe pentru ca turcii,

    sub suzeranitatea carora se afla Romania la acea vreme, nu i-au permis domnitorului Carol al Romaniei

    sa bata moneda cu chipul sau.

    In 1867, a fost promulgata legea noului sistem monetar. Guvernul Romaniei ajusese la un acord cu

    Poarta, care prevedea ca divizionara leului, banul de arama, sa poarte stema tarii, in timp ce monedele

    de argint si cele de aur sa fie batute cu semiluna otomana, in semn al dependentei politice. S-a trecut

    imediat la baterea monedelor de arama, de valoare mica, evitandu-se baterea unor monede de aur si de

    argint. Printr-un artificiu legislativ, au fost rezolvate temporar cele doua conditii de batere a monedelor

    de baza (a fost declarata legala circulatia monedelor Uniunii Latine, pana la emisiunea nationala). Acest

    fapt a permis aminarea baterii leului cu semiluna si totodata au fost asigurate lichiditatile necesare unei

    activitati economice normale. Totusi, Carol I a batut moneda de aur, in valoare de 20 de lei, mentionata

    mai sus, purtand efigia sa pe avers, iar pe revers fiind inscriptionata valoarea nominala, anul baterii

    (1868) si legenda "Carol I Domnulu Romaniloru".Afland despre manevra lui Carol I, Imperiul Tarist si cel

    Austro-Ungar au protestat din cauza legendei inscriptionate. Asa se face ca moneda nu a fost pusa in

    circulatie, iar jumatate din tirajul batut (circa 50-100 de monede) a fost ingropat la temelia Castelului

    Peles. Monedele ramase au fost facute cadou apropiatilor si curtenilor, unele dintre ele ajungand in

    colectii numismatice. Astazi, o asemenea moneda este cotata la peste 10.000 de euro...

    Constructia castelului

    Principele Carol, ales Domn al Romaniei in 1866, a vizitat pentru prima oara Manastirea Sinaia in 5-6

    august acelasi an, ramanand fascinat de frumusetea locurilor (la vremea respectiva asezarea purta

    numele de Podul lui Neag). Impresionat de eforturile pe care le faceau calugarii pentru aprovizionarea

    cu apa a sfantului lacas, Carol se va ingriji de realizarea unor lucrari de captare a paraielor Sfanta Ana si

  • Peles, care sa asigure necesarul de apa al manastirii. In 1873, inainte de demararea lucrarii la castel, a

    fost facut un schimb de terenuri intre Casa Cretulescu si Eforia Spitalelor din Bucuresti, de 1000 de

    pogoane, apartinand manastirii, care vor fi cumparate de Carol. In toamna aceluiasi an incep lucrarile la

    castel sub conducerea arhitectului Wilhem von Doderer.

    Ridicarea constructiei propriu-zise a fost precedata de ample lucrari de asanare a cursurilor subterane

    de apa din Poiana Vacariei, cum era numit locul pe care urma sa se ridice Pelesul, si de stavilire a

    alunecarilor de teren. Amplul front de lucru a necesitat efortul a circa 300 de muncitori, carora le-au

    trebuit doi ani pentru pentru terminarea amenajarilor. In tot acest timp, Domnitorul a supravegheat

    personal lucrarile celui mai mare si mai important santier de pe cuprinsul vechiului regat, in veacul

    trecut. Regina Elisabeta nota la acea vreme: Erau italieni zidari, romani pentru terasamente, tigani

    salahori. Albanezii si grecii lucrau in cariere, nemtii si ungurii, ca dulgheri. Turcii ardeau caramida. Au

    fost maestri polonezi si cioplitori cehi. Francezii desenau, englezii masurau, astfel ca pe santier se

    intalneau sute de costume si se vorbeau patrusprezece limbi, se canta, se injura si se certa in toate

    dialectele si in toate tonurile.

    Traditia locala. Referiri scrise

    In lucrarea sa, jurnalistul Dumitru Manolache afirma despre "afacerea" tablitelor ca: La aproape un secol

    si jumatate de la punerea pietrei fundamentale a Castelului Peles, este aproape imposibil sa mai

    refacem, cu date certe, verificabile, istoria acelor zile. Cu atat mai putin momentul descoperirii celor

    doua tezaure de aur despre care am vorbit. Eforturile noastre sustinute de a gasi documente care sa

    ateste incontestabil existenta tezaurelor au fost zadarnice. Arhivele tac. Martorii directi au murit demult,

    iar rudele lor, cei care mai cunosc cate ceva despre aceasta poveste, refuza orice discutii. Bantuie inca

    teama ca, vorbind despre placile de aur descoperite pe pamanturile regale, ar putea fi trasi la

    raspundere, pedepsiti sau, de ce nu, chiar eliminati. Subiectul a devenit tabu. Iar cine indrazneste sa-l

    abordeze in profunzimea lui, se va lovi de o tenebroasa tacere, de o sustinuta si eficienta campanie de

    discreditare. De aceea, in randurile care urmeaza vom incerca sa redam ceea ce am putut descoperi [...]

    recurgand la putinele marturii scrise si declaratii incredintate noua. Astfel, informatiile scrise nu pot fi

    considerate izvoare istorice, ci reprezinta, mai degraba, culegerea unor "zvonuri ale vremii" care s-ar fi

    transformat mai apoi in "traditii locale", si transpunerea lor pe hartie.

    Inginerul silvic Vasile Al. Ionescu

    In ciuda caracterului "folcloric" al informatiilor, exista multi specialisti, precum doctorul in lingvistica

    romanica, Aurora Petan (aceasta le clasifica drept o traditie oral, destul de serioas), care

    nu au ezitat sa le ia in considerare sau care pleaca de la premisa ca acestea sunt adevarate. Sursa

    traditiei pare sa fie acelasi inginer silvic Vasile Al. Ionescu. In acest sens, Iordace si Balas Moldoveanu

    afirma, intr-o nota de subsol a cartii lor:

    In anul 1875, cu ocazia construirii Castelului Peles, [...] s-a descoperit un tezaur de aur, compus din mai

    multe tablete scrise in relief si alte obiecte de aur. Din ignoranta -tezaurul fiind privit doar ca valoare de

    aur- a fost cedat de catre guvernul procarlist Lascar Catargi domnitorului Carol I de Hohenzollern.

    Operatia a fost efectuata prin administratia locala si jandarmi, in cea mai mare taina si, astfel, tezaurul

  • cu piese de aur, care ar fi fost impresionante, a disparut. Posteritatii au ramas doar copiile efectuate pe

    metal nepretios de autoritatile locale, la atelierele metalice [...], care au constituit nucleul fabricii de cuie,

    infiintata apoi in Sinaia in anul 1892. Facsimilele au ramas in pastrare la Manastirea Sfantul Nicolae din

    Sinaia. Traditia a fost transmisa de fostii primari ai comunei Sinaia: Gh. Gatej, I. Suvrezeanu, I.

    Manoilescu, Ghita Ionescu, I. Stoicescu, Gh. Matheescu, inginerul silvic Vasile Al. Ionescu,[...] domiciliat in

    Sinaia inca din 1921, si pe care o vizitase inca din 1912. De-a lungul vremii, a facut numeroase

    investigatii asupra dramei tezaurului si, incercand sa studieze si sa descifreze scrierile lor, a inmanat

    unele copii arheologului prof. Niculescu-Plopsor. Din cele sase inscriptii, cinci alfabetice, noi vom studia

    doua, de pe tablitele gasite in 1978 in muzeul Manastirii Sinaia de cercetatorul stiintific M. Dogaru, de la

    Institutul de Studii Istorice si Social-Politice, care ne-au fost puse la dispozitie de N. Copoiu, de la acelasi

    institut."

    Dintr-un interviu luat de catre domnul Manolache doamnei Cornelia Velcescu, filolog si sculptor, care in

    perioada '70-'80 a fost implicata in traducerea celor doua piese arheologice aflate la Manastirea Sinaia,

    aflam posibilul numar al tablitelor, descoperite in context similar si, pentru prima oara, faptul ca scrierile

    erau considerate a fi de orgine geto-daca: Se vorbea despre descoperirea, in pestera Sfanta Ana pe

    vremea regelui Carol I, a 40 de tablite de aur de dimensiunea 15/10 cm, dar si mai mari, cu scriere daca

    sau getica. Doamna Velcescu isi continua relatarea, prezentand doua ipoteze, despre care se discuta in

    biroul profesorului Ion Popescu-Puturi (directorul Institutului de Studii Istorice si Social-Politice de pe

    langa CC al PCR) si oferindu-si concluzia. Astfel, se vorbea acolo ca din vanzarea aurului acestor tablite ar

    fi obtinut Carol I bani pentru terminarea Pelesului. Desi habar nu avea de ceea ce scria pe tablite, regele

    si-ar fi dat totusi seama de valoarea lor pentru studiul istoriei. De aceea, ar fi ordonat sa se faca replici in

    plumb. Din cate intelesesem eu, dintre acele replici se mai salvasera doar doua bucati, care se aflau la

    muzeul Manastirii Sinaia. Iar, intr-o alta varianta, se vorbea despre un inginer silvic, Ionescu, om foarte

    indragostit de comori, de muntii Bucegi. El il condusese pe cunoscutul cercetator peruan Daniel Ruzo,

    venit in Romania, la pestera lui Zalmoxis, care avea o intrare secreta, cunoscuta doar de cativa ciobani,

    dar nedescoperita nici pana in prezent. Despre acest inginer se spunea ca ar fi descoperit 40 sau 60 de

    placute de aur cu scriere getica in pestera Sfanta Ana si ca el ar fi fost cel care le-ar fi subtilizat in plumb.

    Doamna Cornelia Velcescu intreaba retoric: Cine a facut copiile? Inginerul Ionescu sau regele Carol I?,

    conchizand ca, logic, raspunsul nu poate fi decat "regele Carol I'", pentru ca inginerul Ionescu nici nu era

    nascut atunci cand s-au descoperit placile. El a fost, se pare, doar tap ispasitor si subliniand ca piesele

    erau cu siguranta din aur, pentru ca stramosii nostri nu scriau pe lut, ca sumerienii.

    Povestile Pelesului. Surse ale traditiei locale

    Regina Elisabeta, sotia regelui Carol I, sub pseudonimul sau literar, Carmen Sylva, inregistreaza in

    Povestile Pelesului un alt tip de traditie, existenta anterior constructiei castelului si care se poate sa fi

    constituit bazele pentru traditia ulterior formata:

    Dar aceea care torcea acolo sus, stapana cetatii, era o vrajitoare foarte rea. Piticii din munte ii aduceau

    tot aurul din fundul pamantului... Aurul se turna acolo farar masura, ea-l tragea la cumpana, il alegea si

    vai de piticul care nu aducea masura plina. Pe loc il punea intr-un cleste intre trunchiul si coaja unui

    arbore puternic, pana ce da cel din urma graunte de aur, sau i se prindea numai barba si atunci in zadar

  • mai tragea in dreapta si stanga, in zadar striga: oh si vai, caci Baba Coaja se facea ca nu aude. De aceea,

    lumea o si chema Baba Coaja... Numai ea stia sa toarca firele de aur. Ea punea firele de aur in scule si le

    aseza in beciurile de sub pamint pentru sutele si sutimile de ani ce vin si trec..."

    Ce s-a intamplat cu originalele? Ipoteze

    Dupa cum a observat Dumitru Manolache, istoria placilor despre care, generic, se spune ca provin de la

    Sinaia, poate fi explicata doar in limita a patru ipoteze: prima, existenta intr-adevar a unor originale de

    aur care, intr-un anumit moment, au fost copiate in plumb, asa cum sustin traditia si o serie de dovezi

    indirecte, prezentate de noi pana acum, a doua, existenta unor placi de aur care nu au fost topite in

    totalitate, parte din ele pastrate de Casa Regala, ajunse fie la Moscova, odata cu Tezaurul Romaniei, fie

    la Banca Nationala Romana, sau, de ce nu, fie ramase la Peles [...], a treia, inexistenta unor originale de

    aur sau din alte materiale, situatie in care placile de plumb cunoscute astazi ar fi produsele unuia sau a

    mai multor fasificatori, si a patra, autenticitatea artefactelor din plumb cunoscute astazi, ipoteza

    sustinuta de domnul Dan Romalo in cartea sa.

    Variante ale ipotezei existentei originalelor de aur

    Un personaj misterios si controversat, Vitalie Ustroi, originar din Moldova de peste Prut, a lansat ipoteza

    ca placile de aur nu ar fi fost descoperite in timpul lucrarilor de pe santierul Castelului Peles, ci acestea s-

    ar fi aflat in posesia Manastirii Sinaia care, ca multe alte vechi asezaminte crestine, s-ar fi ridicat pe o

    capiste (vechi altar al cultului zalmoxian). Astfel, aceste placi s-ar fi pastrat de-a lungul secolelor in grija

    initiala a preotilor daci, fiind apoi transmise urmasilor lor, preotii crestini. Conform ipotezei lui, fiecare

    trib getic sau dacic ar fi posedat o arhiva de texte scrise pe placi de aur sau din alte metale, care se

    reinnoia periodic. Textele ar fi fost scrise de marele preot, ar fi avut caracter sacru, magic, ar fi fost

    inchinate zeilor si, ca atare, ar fi fost foarte bine pazite. In ceea ce priveste o posibila locuire dacica in

    zona Sinaiei, in afara de depozitul de bronzuri datat 1800-1700 i. Hr. si descoperit in urma multiplelor

    sapaturi arheologice in zona (printre care se numara si sondajul efectuat de Tocilescu in 1890), nu exista

    informatii referitoare la epocile ulterioare. Totusi, Aurora Petan observa ca acest l


Recommended