AntistressSeria cosmetica ANTISTRESS contine produse pentru corp: creme de fata, maini si corp,...

Post on 09-Mar-2020

15 views 0 download

transcript

AntistressStresul este parte din viata omului contemporan si foarte greu poate fi evitat. In viata de zi cu zi noi ne confruntam cu diferite situatii care duc la tensionare si pot perturba functionarea mentala si fizica normala a organismului nostru, fapt care in mod evitabil are impact si asupra starii pielii. Sub influenta hormonului stresului aceasta pierde culoarea sa proaspata, capata un aspect obosit si imbatranit.Stresul nu poate fi evitat, dar putem gasi modalitati pentru a reduce impactul negativ al acestuia si astfel sa ne confruntam mult mai usor cu acesta. ANTISTRESS este noua serie de produse cosmetice REFAN, care va va ajuta sa faceti acest lucru. Impactul acesteia asupra stresului incepe cu aroma sa placuta de fructe citrice, care aminteste de vara si relax. Aceasta combina in sine aroma de floare de lamaie, portocala dulce si prospetime de mere si actioneaza in mod favorabil asupra simturilor.Calitatile seriei cosmetice ANTISTRESS se datoreaza extractului de verbina si uleiului esential de portocale incluse in compozitia acesteia.Verbina este utilizata pe scara larga in cosmetica. Aceasta este cunoscuta inca din antichitate ca planta care consolideaza sistemul nervos si calmeaza tensiunea si stresul cu aroma sa de lamaie, care trezeste mintea si corpul. Extractul de verbina are un efect bun asupra pielii, facand-o mult mai neteda si catifelanta. Acest efect este consolidat si de uleiul esential de portocala, care preda pielii un aspect mai proaspat si tonifiant. Aroma sa revigoranta are actiune pozitiva asupra sistemului nervos, relaxeaza constienta dupa stresul zilnic si starneste simturile.Seria cosmetica ANTISTRESS contine produse pentru corp: creme de fata, maini si corp, exfoliant zahar pentru corp, gel-dus, peeling sapun-burete si sapun fabricat manual la kilogram. Utilizarea acestora poate introduce o nota de prospetime si placere in viata de zi cu zi si sa mentina efectele neplacute ale stresului departe de dumneavoastra. Se recomanda in timpul lunilor de vara sa fie folosite doar pe pielea neprotejata cu produse cu protectie solara.

Produse

06390

Gel de curatare pentru fata

Gelul de curatare pentru fata “antistress” indeparteaza in mod delicat murdaria, fara a usca pielea. Acidul polilactic exfoliaza si curata poriile in profunzime, inlaturand astfel excesul de sebum. Aroma delicata de citrice relaxeaza constiinta de stresul zilnic si trezeste mintea si corpul.Mod de utilizare: aplicati pe pielea umezita a fetei, gatului si decolteului. Masajati cu miscari delicate, dupa care spalati cu apa.

A se evita contactul cu ochii!100 ml

03070

BODY SPRAY DEODORANT

Contine vitamina E si glicerina.

Catifeleaza, dezodorizeaza si parfumeaza pielea cu aroma proaspata de citrice.A se pastra la intuneric si racoare, departe de surse de aprindere.125 ml

06355

Crema de fata

Potrivita pentru intretinere zilnica. Emulsie usoara, nutritiva care netezeste si catifeleaza pielea fetei. Combinatia de extract de verbina si unt de shea regenereaza pielea, iar uleiul esential de portocale relaxeaza constienta dupa stresul zilnic, starneste simturile cu aroma revigoranta citrica.

Utilizare: aplicati pe pielea bine curatata si masajati pana la absorbtia completa.50 ml 

06424

Cremă de mâini

Emulsie usoara, nutritiva care netezeste si catifeleaza pielea. Combinatia de extract de verbina si unt de shea regenereaza pielea, iar uleiul esential de portocale relaxeaza constienta dupa stresul zilnic, starneste simturile cu aroma revigoranta citrica.

Utilizare: aplicati pe pielea bine curatata si masajati pana la absorbtia completa.75 ml 

06271

Crema de corp

Emulsie usoara, nutritiva care netezeste si catifeleaza pielea corpului. Combinatia de extract de verbina si unt de shea regenereaza pielea, iar uleiul esential de portocale relaxeaza constienta dupa stresul zilnic, starneste simturile cu aroma revigoranta citrica.

Utilizare: aplicati pe pielea bine curatata si masajati pana la absorbtia completa.250 ml 

05978

Exfoliant zaharos de corp

Combinatie incredibila de cristale naturale de zahar si uleuiri vegetale naturale de migdale, caise si struguri. Elimina celulele deja inutile si stimuleaza respiratia pielii. Combinatia de extract de verbina si ulei esential de portocale dulci regenereaza pielea, relaxeaza constienta dupa stresul zilnic, starneste simturile cu aroma revigoranta citrica.240 g

06181

Gel-dus

Ofera spiritului si corpului un sentiment incredibil de prospetime si puritate. Combinatia de extract de verbina si ulei esential de portocale regenereaza pielea, relaxeaza constienta dupa stresul zilnic, starneste simturile cu aroma revigoranta citrica.

Utilizare: aplicati pe pielea umeda cu miscari usoare de masaj, dupa care spalati abundent cu apa250ml 

05231

Săpun-burete

Confera spiritului si corpului un sentiment incredibil de prospetime si puritate. Combinatia de extract de verbina si ulei esential de portocale confera o relaxare mentala dupa stresul de zi cu zi si trezesc simturile cu o aroma revigoranta de citrice.75 g

05419

Sapun cu glicerina fabricat manual

Confera spiritului si corpului un sentiment incredibil de prospetime si puritate. Combinatia de extract de verbina si ulei esential de portocale confera o relaxare mentala dupa stresul de zi cu zi si trezesc simturile cu o aroma revigoranta de citrice.

www.refan.com