catalog rame pentru tablouri

Post on 09-Mar-2016

255 views 1 download

description

rame tablouri

transcript

Tabloul, obiectul de decor care nu trebuie sa lipseasca din spatiul in care locuiesti, iti desfasoriactivitatea profesionala sau petreci momente de relaxare: locuinte, sedii de firme, hoteluri, banci,restaurante, spatii comerciale, scoli etc.Misiunea noastra este sa venim in sprijinul celor care iubesc frumusetea unui tablou si atmosferape care o degaja acesta in jurul sau si sa contribuim la desavarsirea lui.Sub deviza "Insufletim tablouri!" va invitam sa descoperi placerea de a potrivi fiecarei picturi,fotografii, goblen, puzzle sau alt obiect de decor, rama care o merita si care il pune in valoare!

www.dako-ct.ro

DESPRE NOIFondata in 2001 in Constanta, Dako Distribution se numara printre firmele de top in domeniuldistributiei de geam la nivel national.In 2007, avand in vedere ca am dezvoltat o infrastructura solida in domeniul distributiei,am decis extinderea activitatii noastre in in domeniul distributiei de rame pentru tablouri siaccesorii pentru acestea.

In dorinta de a expune tablourile comercializate de catre firma noastra intr-un cadru cat maiatractiv avem placerea de a inaugura galeria Dako on-line! In cadrul acestei galerii sunt expusetablouri ce pot fi comandate de catre dumneavoastra! Deasemenea in cadrul magazinului on-lineputeti vedea si comanda modelele de rame pentru tablouri comercializate de catre firma noastra!

MODEL 22

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

MODEL 23

MODEL 27

1

2

3

4

1

2

3

4

5

MODEL 34

MODEL 45

1

2

3

4

1

2

3